- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.361
pomo geç kaldımm özürr..
78.800 geldim
100 gr.cık gitmiş
günaydın cnm4olsun bende bazen öle oluyorum bugün gitmişken yarın çıkıyo:44:
sağlıklı verde gerisini takma kafana
Ya ben kendime de kızıyorum Cemre, iki gün üst üste leblebi yedim, benim vücudum sindiremiyor bunu, hem karnımda ağrı var, hem biraz ödem olmuş, bugün atarım inşallah. Ama bir daha leblebi yok bana, cısssss.
ben2 sayfa okuyup gelene kadar gitmişsin kuşum neyse yazılarını görmek bile keyif verici ,evet dengem bozuldu geç yatıp geçkalkıyorum bu aralarr ve bu halimi hiç beğenmiyorummm
öncelikle kg veren herkezi tebrik ediyorum daha fazla kg vermiştim ama şu doğum kontrol hapınabaşlamamla şişmeye başladımneyse 300gr beniterk etmedi .
pomocum modun düşük çokda haklısın taş olsa çatlar o kadar emek sonuxcunu görememek hüsranverci ama pes edip kenara otursan emin ol 105 olur 110 oda olur 120 yani sen yhine elinden gelenin fazlasını yap hep resimlerde fark ediyorum sen sıkılaşıyorsun bu bile önemli kuzum hiç 104 gibi durmuyorsun,ayrıca emel için cvp vermedi demişsin öyle düşünme kız yeni bilmiyor geçmişe bakmaya e üstüne sayfa biniyor sen akşam uğrucan buraya hem benözelden senin için görüştüm senle tanışmAK İSTİYOR benceiyice dinlen ve bir kere gece gir msn verirsana özelden istediğin kadar konuşursun
ohhpomom gitmemiş,kız seni görünce içim kıpırdadı
emel geçenlerde şu doğumkontrol haplarıkg vermede çokçelme takıyormuş amanapcan korunmayı geçtim ben tedaviamaçlıda içiyorum
yok burdayım canım. cevaplarınızı barı okuyup cıkayım dedım ama cıkacagım bırazdan.
cok yormussun sen kendını okudum. annenlere gıtmıssın degısıklık olmus sevındım adına. oglusun nasıl bakem
haplar, hastalıklar herseyden nefret edıyorum ben de aynen. hapa baslıyorum degısıyor, suyu azıcık az ıcsem degısıyor, d vıtamını ıgnemı oluyorum degısıyor offff kı ne offfff yanı.
duygu cok zorlanıyorum artık. resmen pes etmek uzereyım. ben bu ısı bceremıyorum demeyı kac kez dusundugumu bır bılsen. catladım resmen artık.
evet herkes dıyor bana 104 gıbı gorunmuyorsun dıye. duzenlı beslenme ve hıc spor yapmayan bırı olarak yazdan berı aktıf bır hayatımın olması sıkılastırdı evet.
duygu, ben emele kac kez yazdım hıc okumadı. aksamları ben gırıyordum eskıden ama aksam vaktım olmuyor artık cunku ev ıslerım oluyor, spor ve dus da olunca bana zaman kalmıyor. 7de evde oluyorum yanı sen dusun. 6 da kalkmak ıcın erken yatmam lazım. yazın 12de yatsam bıle dınlenıyordum ustelık 2 saat yurudugum halde. ama ısler yogunlastı ve cok yoruluyorum artık. aksamları gırememe sebebım bu. denk gelırsek ve kendısı tanısmak gorusmek ısterse gorusurum ama ben kendılıgımden atlamam yanı. cunku cok yazdım. ozel durumlarım vardı. hepınıze cok zaman ayırdı, bıraz ozen beklerdım ama zorla olacak degıl. sız faydalanırsınız canım ben bundan mutlu olurum okadar yanı.
bak şimdipomocumsen ona sabah yazıyorsun üstüne konu bir sürü sayfa biniyor kimsedeyazınıkopyalamadı ayrıca onun saba yazması için bu bilgiler yetersizz ben geçengünkendinitanıttığın yazıyı direk msn kopyaladım okudu hatta birşeyler dedi ama net konuşması için senle birebir konuşma lazım dedide görüşmek istediğini bir kaçşey söyledi aradım seni az öne ama müsahit değildin yani sen istediğini yaz karşılıklı ayrıntılı konuşma lazım ona göre birşey diyor mesela ben bir sürü sorutüm fiziğimin cmleri yaşım vs sonrasında yine net olmasada birşeyler yazdı
ayrıcane pesi hadi pes et 1 ay sonra ağlıuya ağlıya dönersin 110 oldum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?