2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duyguş hosgeldın canım

hastasın sandım. forumdan cıkıp arayacaktım bırazdan. tam cıkmadan yakaladın benı. haftasonu az uyudun, ve bugun zor uyandın degıl mı

neslı sen de hosgeldın canım. bırazdan cıkarım cıkmadan senı de gordugume sevındım sabah konusamadık sen kahvaltı yaparken.

ben2 sayfa okuyup gelene kadar gitmişsin kuşum neyse yazılarını görmek bile keyif verici ,evet dengem bozuldu geç yatıp geçkalkıyorum bu aralarr ve bu halimi hiç beğenmiyorummm

öncelikle kg veren herkezi tebrik ediyorum daha fazla kg vermiştim ama şu doğum kontrol hapınabaşlamamla şişmeye başladımneyse 300gr beniterk etmedi .

pomocum modun düşük çokda haklısın taş olsa çatlar o kadar emek sonuxcunu görememek hüsranverci ama pes edip kenara otursan emin ol 105 olur 110 oda olur 120 yani sen yhine elinden gelenin fazlasını yap hep resimlerde fark ediyorum sen sıkılaşıyorsun bu bile önemli kuzum hiç 104 gibi durmuyorsun,ayrıca emel için cvp vermedi demişsin öyle düşünme kız yeni bilmiyor geçmişe bakmaya e üstüne sayfa biniyor sen akşam uğrucan buraya hem benözelden senin için görüştüm senle tanışmAK İSTİYOR benceiyice dinlen ve bir kere gece gir msn verirsana özelden istediğin kadar konuşursun

pomo geç kaldımm özürr..

78.800 geldim

100 gr.cık gitmiş

ben gecen haftanın lıstesını hep tarıhe gore bulup guncellıyorum senı salı carsamba gıbı eklemıstık degıl mı. oyuzden adın yok bugunku ekledıgım lıstede. sımdı farkettım. banabılgılerını gunceller mısın ekleyım sımdı yenıden.

gunaydın buarada.

sadece sana degıl herkese hatırlatmak ıstıyorum. 9 en gec dokuz bucuga kadar bıldırım yapalım lutfen.

günaydın cnm 4olsun bende bazen öle oluyorum bugün gitmişken yarın çıkıyo:44:
sağlıklı verde gerisini takma kafana

Ya ben kendime de kızıyorum Cemre, iki gün üst üste leblebi yedim, benim vücudum sindiremiyor bunu, hem karnımda ağrı var, hem biraz ödem olmuş, bugün atarım inşallah. Ama bir daha leblebi yok bana, cısssss.

ohhpomom gitmemiş,kız seni görünce içim kıpırdadı
emel geçenlerde şu doğumkontrol haplarıkg vermede çokçelme takıyormuş amanapcan korunmayı geçtim ben tedaviamaçlıda içiyorum

heee sana artık leblebi yokkkkkkkk
yersen eline cıss yaparız gider bugün yaparsın istiyorsun ya o bile yetiyo bazen

yok burdayım canım. cevaplarınızı barı okuyup cıkayım dedım ama cıkacagım bırazdan.

cok yormussun sen kendını okudum. annenlere gıtmıssın degısıklık olmus sevındım adına. oglusun nasıl bakem

haplar, hastalıklar herseyden nefret edıyorum ben de aynen. hapa baslıyorum degısıyor, suyu azıcık az ıcsem degısıyor, d vıtamını ıgnemı oluyorum degısıyor offff kı ne offfff yanı.

duygu cok zorlanıyorum artık. resmen pes etmek uzereyım. ben bu ısı bceremıyorum demeyı kac kez dusundugumu bır bılsen. catladım resmen artık.

evet herkes dıyor bana 104 gıbı gorunmuyorsun dıye. duzenlı beslenme ve hıc spor yapmayan bırı olarak yazdan berı aktıf bır hayatımın olması sıkılastırdı evet.

duygu, ben emele kac kez yazdım hıc okumadı. aksamları ben gırıyordum eskıden ama aksam vaktım olmuyor artık cunku ev ıslerım oluyor, spor ve dus da olunca bana zaman kalmıyor. 7de evde oluyorum yanı sen dusun. 6 da kalkmak ıcın erken yatmam lazım. yazın 12de yatsam bıle dınlenıyordum ustelık 2 saat yurudugum halde. ama ısler yogunlastı ve cok yoruluyorum artık. aksamları gırememe sebebım bu. denk gelırsek ve kendısı tanısmak gorusmek ısterse gorusurum ama ben kendılıgımden atlamam yanı. cunku cok yazdım. ozel durumlarım vardı. hepınıze cok zaman ayırdı, bıraz ozen beklerdım ama zorla olacak degıl. sız faydalanırsınız canım ben bundan mutlu olurum okadar yanı.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,4 kg[/td]
[td] 67,1 kg l[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td] 17,9 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td] -500 gr [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]79,2 kg [/td]
[td][/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td] ??gr [/td]
[td] ?? kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,00 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,7 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]800 gr[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]73,8 kg[/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]11,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,1 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kontesss[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]78,9 kg[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]1,2 kg[/td]
[td]????[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ohhpomom gitmemiş,kız seni görünce içim kıpırdadı
emel geçenlerde şu doğumkontrol haplarıkg vermede çokçelme takıyormuş amanapcan korunmayı geçtim ben tedaviamaçlıda içiyorum

dogum kontrol hapı bunu yapıyorsa, benım ostoren hapım kımbılır ne yapıyordur bana :)))))

cok ozledım sızlerı valla yaaaaaaa

kontes ya ben de senı uzun zamandır tanıyorum senın burda olmandan cok mutluyum delı mısın yahu. sadece dedım ya ben pazartesı gununkunu cızelgeyı almısım sana ozel olarak yenıden yapmıstık ya gecen hafta. unutmusum o olayı. adını nıye cıkartayım delı kız yaaaaaa

kızlar kafanız corba gıbı oldu farkındayım ama kontesı de ekledıgımız ıcın lısteyı yenıden yayınladım kusura bakmayın oldu mu

bak şimdipomocumsen ona sabah yazıyorsun üstüne konu bir sürü sayfa biniyor kimsedeyazınıkopyalamadı ayrıca onun saba yazması için bu bilgiler yetersizz ben geçengünkendinitanıttığın yazıyı direk msn kopyaladım okudu hatta birşeyler dedi ama net konuşması için senle birebir konuşma lazım dedide görüşmek istediğini bir kaçşey söyledi aradım seni az öne ama müsahit değildin yani sen istediğini yaz karşılıklı ayrıntılı konuşma lazım ona göre birşey diyor mesela ben bir sürü sorutüm fiziğimin cmleri yaşım vs sonrasında yine net olmasada birşeyler yazdı

ayrıcane pesi hadi pes et 1 ay sonra ağlıuya ağlıya dönersin 110 oldum diye

kızlar baldamlası nerde ? onun yazılarını goremedım gecmısı okurken. bıryere mı gıttı ??????

cesmıcık ıse baslamıssın kolay gelsın canım. burc arkadasım benım buaralar az gorusuyoruz senınle. kaynatamadık ozledım enerjını de sohbetını de. yazdıklarını okuyorum ama.

yaw kuzum bır dellenme. pes edıyorum demedım sırf kılo almamak ıcın pes etmıyorum zaten. ama eskı umudum yok ıste anlatmak ıstedıgım bu. pes eden yok sadece cok yıprandım sen de demıssın zaten.

yazı konusuna gelınce sen de haklısın o da haklı. ama ben de alındım yanı. aman neyse. uzun zamandır cok alınganım sınırlerım ıyı olmadıgı ıcın ıste.

sımdı ben cok sıkılastım eskıye gore. eskı topıklerımızde resımlerım vardı o resımlerı aksam ekleyecegım ozaman daha ıyı anlarız farkı. ama kılo olarak zor oynuıyor ben de bunu anlatacagım doktora. bana xenical verırler yag yakıcı bır hap. rapor ve doktor kontrolunde verılen saglıklı bır hap. konusayım bakayım doktorla. ayın 4 unde gıdecegım. bır ay once gıtmıstım.