2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dogum kontrol hapı bunu yapıyorsa, benım ostoren hapım kımbılır ne yapıyordur bana :)))))

cok ozledım sızlerı valla yaaaaaaa

yapıyor vallaa bende özledim kızzz
cnm sen çk yorgunsun stresyorgunluk kaldıramıyorsunkeşke kendini için bi izin alsan ahh benim dediğimde laf işte özel sektör buhafta sonu güzelce dinlen tamam gezmek seni rahatlatıyor ama çokda yoruluyorsun direncin düşüyor moralmanda kötüsün yıpranıyorsunn

Yazılanları okudum, gerçi ben okudukça sayfalar ilerledi maşallah, Pomocuğumun geldiği belli:) Tablomuz yayınlanmış, hepimize hayırlı olsun, kilo veren herkesi kutluyorum. Pomocum dünkü sonuçları yayınlamana sevindim, benim için de motive edici oldu:) Muhtemelen yarın normal değeri görürüz tartıda. Bir günde o kadar kilo alınmaz zaten. Senin için çok zor farkındayım ama Duygu'nun dediği gibi en azından kilo almıyorsun ve sağlıklı beslenmeyi ve hareketli olmayı öğreniyorsun, vücudunun bir kırılma noktası var mutlaka ve sen onu kıracaksın, inanıyorum ben. Ondan sonra da gidecek kilocuklar yavaş yavaş. Sıkılaşmak ta önemli ve görüntüyü çok etkiliyor, sende sıkılaşma var kesinlikle.
Emel'e sitem etmişsin ama kız forumda yeni, ben bile 3 kez yazdım bilgileri, hem de ikimiz aynı anda forumdayken, üstüne sayfalar ilave olunca bulamıyor, gerçi biz bile geçmişteki yazdığımız mesajı bulamıyoruz kolayca, bu da biraz yazılımdan kaynaklanıyor. Emel tamamen gönüllü olarak destek vermeye çalışıyor, sanırım Duygu konuşmuş zaten, msn'de iletişim kurabilirsin, bence faydası olur.

yok yokk sen merak etme bende ki heves kaçmaz yürümeyi severim herşeyden önce ruhuma iyi geliyor haftasonu inşalah ölçüleri de veririm ondan sonra kendimi senin sihirli ellerine bırakırımm

çok bilgim yok bu konuda pomocum ama bildigim kadarıyla üniversitede okuyanlar yada mezunlar sınava girmeden aöf okuyabiliyorlar ama bu sene bişeyler değişmiş sanırım umarım bu değişmemiştir. bende felsefe okumak istiyorum umarım ikimiz de istediklerimizi gerçekleştirebiliriz

pomocum önümüzdeki haftadan itibaren dedigin gibi ayrıntılı yollarım bildirimi. benm de araya neredeyse 1 ay girdi hoppp 1 kilodan fazlası gelmiş bile olsun ama azimden kaybetmek yok. duygunun yazdıgı birşeye çok katıldım, dikkat etmeyi bıraktıgımız anda fazla fazla kilo almaya devam edecegiz, onun yerine az da olsa vermek ya da hiç olsa almamak çok güzel şeyler. sen de lütfen azmini ve istedigi kaybetme.. diyelim ki kilo veremeddin hiç de veremeyeceksin. e olsunn, sağlıklı yaşıyosun be pomom, bu deil mi en önemlisi. zaten bizim en başından beri hedefledigimiz bu deil mi ? neden dukan diyeti yada ne bileyim hızlı kilo verdiren öbür diyetlerden uygulamıyoruz, sağlıklı olabilmek için. sen de sağlıklı yaşıyorsun, sağlıklı besleniyorsun, sağlıklı hareket ediyorsun, bunlar küçümsenmeyecek şeyler bence ve kesinlikle sana daha da çok azim vermesi gerekn şeyler..

haddim olmayarak yazdım bunları umarım kızmazsın kırılmazsın bana, en son istedigim şeydir seni kırmak, ama senin azmini kaybetmeni de hiç istemem. o yuzden lütfen olumsuz düşünme. sen saglıklı yaşıyorsun, kilo ver yada verme, en önemlisi sağlık ve sen bunu uyguluyorsun, böyle devam ettigin sürece de mutlaka karşılıgını alacaksın kızma bana olur muuuu

canım ben 9 subatta 4. yılımı tamamlayacagım bu ısyerınde. ılk kez bukadar uzun sure calıstım aynı ısyerınde ve ısten cıkmadan :)))) ılk yıllar bebek tedavım falan olmustu, ayagım kırılmıstı falan derken uzun sure ara vermelerım oluyordu . ızın gıbı oluyordu hem. ama ıkı yıldır hem sorumluluklarım cok arttı hem de bu gelmeler gıtmeler olmadı daha sabah konustuk esımle. ben de bırıkmıs yorgunluk var dedım. cumartesılerıne yavas yavas cozum buluyoruz mesela gecen hafta ogleden once cıktım ondan oncekı hafta ıkı uc saat gec geldım bu haftada belkı yarım gun calısırım hem bır arkadasıma gunduz gıderım gezmeye kafam dagılır hem de evımı temızlerım.

konuştum hatta birşeyler dedi ama kendisi konuşması yazışmasılazım nesli bende herşeyin iyi olcağından eminim düşün sende rahatsızlık var ben napayım vbak 300gr verdim bendede sorun var kesin canımıçıkardım hergünsordan ütüne annemde güzelbeslendim yinede fazla veremiyorum tam güzel verdim dedim hohapı içtim yine aldım ne yedimde aldım diyoreum kendikendime

yaaaaaaa cenem dusuk mu benım bakem :))))))

sız gecen hafta gecelerı cok dokturdunuz emel gelınce soru yagmurlarına tuttunuz :))).

canım senın de modun dustu bu sabah benım de. ben de oyuzden ıkımızın de dunku rakamlarını yazdım valla sırf bu hafta ıyı gecırelım dıye :)))) hem bakacak olursan dogru olan da bu cunku dun tartı gunumuzdu ama aynısını hatıceye yapmadım ona da moral olsun dıye bugunku kılosunu yazdım.

o kırılma noktasını bır bulsam :)))) ya hatırlarsın degıl mı neslı, sen 1,-2 kılo verdıgın aylardaydık ve ben ozamanlar coktan 5 kıloyu bulmustum bak sen benı coktan gectın gıttın ben sabıt kaldım oyle kurban bayramından berı bır ılerı ıkı gerı durumu

ya emel konusunda ben ne dıyeyım yanı 40 yıllık arkadasım degıl kı zaten yanı ne bekleyebılırım kı. sadece benım yazdıklarımı gormedım tanıstım selam verdım ona bıle cevap olmayınca cok bozuldum bu yanı.

lütfen pomo bu hafta bi etginlik yapma evde dinlen spor yap en azından bu hafta diğer hafta git gezz

hoşgeldin çeşmicim yaa harika yazmışsınnn aynenkatılıyorum

Bu arada haftanın 1.si olarak Berivan'ı tebrik ediyorum, elbette Pomo ve Tultan da gayet güzel vermişler, başarılarının devamını diliyorum. Bizim üçlü tatlı rekabet grubumuz içinde de ben en fazla vermişim, Erce en az vermiş, ama hepimiz vermişiz sonuçta Tabi aslolan tartıdaki rakama bakınca 1.miz değişmiyor, yine Duyguuu

hımmmm ozaman sımdı cıkmadan yazayım, eger musaıt olursa bu aksam ya da yarın aksam ozellıkle onunla konusmak ıcın forumda olacagım. umarım gorur bu yazdıgımı. denk gelırızı umarım.

sana gelınce bence de kesınlıkle doktora gorun. pko lular da ınsulın dırencı cok sık rastlanırmıs sende de oyle bır sey olmasın benım gıbı. ya da troit. yıne pkolular da sık gorulurmus bu sorun. ıhmal etme kusum. cok cok emek verıyorsun bıze gore. bır gorun doktora.

cesmıcık sen ogrencı oldugun ıcın sana sormak geldı aklıma. benım ıcın bır arastırma yapabılır mısın bu konuda. cunku bu yıl kesın nıyetlıyım hatta gaza gelıp psıkoljı bıle okuyabılkırım unıversıtedeyken derslerıne gırmıustım bazen. cok merakım var lıse ve unıversıte yıllarında cocuk psıkolojısı okudum bol bol mesela. ve kendımı bu sayede buldum annemle bu sayede barıstım ıc dunyamda.

zaten pes etmeme sebebım ne bılıyormusun. enazından artık doktora gıttıgımde alnım acık gıbı boyle gururlu oluyorum ben sunları bılıyorum ben bunları bılıyorum dıyorum yanı yan gelıp yatıp da bu kıloda durmuyorum duyarsız bırı degılım kılo vermeye calısan bırıyım gıbı boyle bır hava oldu bıulıyprmusun bu kez gıttıgımde. bır de duygus. o bana aylardır cok cok destek oldu, eger ben pes edersem onun sevgısı zamanı umuduna da yazık olacak.

saol canımm, yazın geldigim yere geliyorum yine, hem günüm daha düzgün geçiyor, evde oldummu direk uykuya veriyorum kendimi hoşuma gitmiyor o durum. hem de sürekli mutfagı turluyorum evde, dayanamadıgım zamanlarda olabilir diye korkumdan attım kendimi ofise

beni hep sev olur mu, daha sen benm nişanıma düğünüme gelcen ohoo iş çokkk benm enerjimden kocaman bir demet sana da gönderdim şimdi günün güzel geçsin diye

lütfen pomo bu hafta bi etginlik yapma evde dinlen spor yap en azından bu hafta diğer hafta git gezz

eee kimin geliniyim tabi ki güzel konuşacam

Canım hepimizde kilo almamıza neden olan ya da vermemizi zorlaştıran şeyler var, bunları değiştiremediğimize göre bunlara rağmen kilo vermeyi başaracağız, az az da olsa veriyoruz da. İkimiz de güzel spor yapıyoruz, kaçamak yapmıyoruz doğru dürüst, yine de ayda 2kg bile veremiyoruz. Sende B12 vitamin eksikliği olabilir, et süt tüketimin az çünkü, bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor, doğum kontrol hapı zaten zorlaştırıyor, ikimizde kullanıyoruz, sende pko var o da kilo vermeyi zorlaştırır. Daha ne olsun Duygucum, tüm bunlara rağmen gayet iyi kilo veriyorsun

canım bugun de dınlenırım sanırım ama bellı olmaz. yuruyesım var uzunca esımı ıkna edersem şöyle aydınlık sokaklarda brıaz yuryyeyım bana can gıbı oluyor yuruyus. yazın cok alısmısım ben ya. yarından ıtıbaren de yavas yavas neslıye baslarım pazar gunu de hem dısarda yuruyus hem bısıklet dıye dusunuyorum.

tabi ki araştırırm canım ne demekk ama önce açıköğretim de psikoloji var mı ona bakmam lazım :44: bazı bölümler açık öğretim görünüyor ama bazı dersleri universitede gidip alman gerekiyor yada zorunlu stajları oluyor falan :44: psikolojide öyleydi diye hatırlıyorum ama uyduruyo da olabilirim ben bnu araştırayım canımm

sadece duyguya deil kız bize de yazıkk, o kadar hayallerimiz varr, pes etmek yokkk

BENDE TEBRİK EDİYORUM BICIR BICIR GELDİHEİMİZİ SOLLADI:))))
NESLİ BEN NORMALDE 600GR VERMİŞTİM AMAPAZARAKŞAMINDANSONRA İŞLER DEĞİŞTİHAPALDIĞIM GÜN ERTESİ GÜN YANİP.TESİ TARTIGÜNÜNDE DİREK 200GR DÜŞTÜDÜNDEN BUGÜNE 300 OLDU NEYSEKİ ŞAŞIRIYORUM YA AMA MORAL BOZMUYORUM BENİM İÇİN HAFTADAKG VERMEK ÖNEMLİ GERSİ ÖNEMLİ DEĞİL YAZAKADAR GREKGÖBEĞİM OLSUN GEREK KG ÇOKİYİ OLCAK ALLAHIN İZNİYLEE

BU ARADA ÜÇLÜ TATLI RAKİPLERİMDEN SENİ YANİ NESLİMİ KUTLUYORUM ERCEMİDEE TOPİKDEKİTÜM KIZLARABENDEN MAŞALLAH

evet berıvan bırıncı. zaten uzun zamandır ıstıkrarlı kılo verebılen bırıymıs. yası da genc bıze gore. metabolızma cok ıyı calısıyordur onun. tultana cok sevındım malum onda da kılo var benım gıbı. ve aıle zıyaretınde olmasına ragmen hem kacamaksız hem sporlu gunler , gecırmesıne ozellıkle cok sevındım. sen, erce, kontes herkesı de tebrık edıyorum 100 gram 100 gram sonucta ama tabıkı sporu, kacamak konusunda en ıradelı kısı ve super kılo vermıs bırı olarak bırıncı hep duygu hep duygu

cok sevınırım aklında olsun olur mu. ıkı yıldır cıddı cıddı dusunuyorum bunu. hem ısletme hem psıkolojı bır bakarsan sevınırım eger sınavsızsa hemen kjayıt yaparım ama sınav sartsa seneye gırerım artık sınava.

oyyyyyy kıyamam hepınıze yazık olur tabıkı canım yanlıs anlamayın sakın. sadece o sızden once basladı ben gıbı bır manyak ıle ugrasmaya durtmeye.

evet hep tecrube kazanacaksın hem cısslardan uzak duracaksın mantıklı olmus valla.

ay sevmezmıyım ya. ben de talıptım sana ama sen duygunun kardesı daha yakısıklı dıye onu sectın:))))

senın pozıtıf enerjını cok sevıyorum zaten. ooooo nısan, dugun bır bakmıssın bahar yaz ankaraya gelırım sasırma. bılıyorsun ben gezmeyı cok sevıyorum hele bekar olsam ya da tatıllerım cok olsa heryerı gezeerım

mesajını görünce çok üzüldüm gerçekten. Yani art niyet aramışsın ama bana bi msj yazdığını görmedim. Daha bu forumu kullanmasını hala öğrenedim ama online olduğmdaki bütün yazıları okumaya çalışıyorum. Topik kelimesinin anlamınıda bilmiyorum. Burda benimle irtibata geçen 4 arkadaşıma elimden geldiğince durumları hakkında bilgi ve destek vermeye çalıştım. Benim buradaki arkadaşlara katkım ancak ve ancak yaptıkları çabaya bilimsel bir yol göstermekten başka birşey dğil. Zaten burdaki dayanışma ve arkadaşlık kilo vermenizdeki en teşvik edici unsurlar. benimde hayranlığım bu oldu zaten. Sizde dahil olmak üzere burdaki isteyen herkese bilgilerim doğrultusunda her türlü yardımı yapmaya hazırım. Bunu zaten duygu ve nesli arkadaşım fazlasıyla yapıyorlar diğer arkadaşlara. onların yaptığının 3 te biri bile değildir benim yaptıklarım. Eğer odanızdan çıkmamı isterseniz tabiki çıkarım ve aslada kırılmam size ama sizde dahil olmak üzere hepinize her zaman yardım etmeye hazırım. Anlıyorumki kilo vermede büyük bi sabırsızlık içerisindesiniz ama bu süreç zorlu ve emek gerektiren bi süreçtir. İnşallah muvaffak olursunuz. Allah bu forumdaki herkesin yardımcısı olsun. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim iyi arkadaşlıklar edindim. Görüşmek üzere