- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.381
dogum kontrol hapı bunu yapıyorsa, benım ostoren hapım kımbılır ne yapıyordur bana :)))))
cok ozledım sızlerı valla yaaaaaaa
cnm sen çk yorgunsun stresyorgunluk kaldıramıyorsunkeşke kendini için bi izin alsan ahh benim dediğimde laf işte özel sektör buhafta sonu güzelce dinlen tamam gezmek seni rahatlatıyor ama çokda yoruluyorsun direncin düşüyor moralmanda kötüsün yıpranıyorsunnyaw kuzum bır dellenme. pes edıyorum demedım sırf kılo almamak ıcın pes etmıyorum zaten. ama eskı umudum yok ıste anlatmak ıstedıgım bu. pes eden yok sadece cok yıprandım sen de demıssın zaten.
yazı konusuna gelınce sen de haklısın o da haklı. ama ben de alındım yanı. aman neyse. uzun zamandır cok alınganım sınırlerım ıyı olmadıgı ıcın ıste.
mazeretele sığımıyrouz çeşmi nazımelinde küçücük bir hareket imkanıda olsa değerlendirmelisin. tv izlerken uzandığın yerden bile bişeyler yapabilrisn. durduk yere kendine temizlik çıkartabilrisin. yeterki sen kalori harcamaya çalış yeterki vücudunun her bölgesini aktif bi şekilde hareket ettir. hevesinin kaçmaması çok önemli.
canım guzel denk geldı ya. ben isletme okumak ıstıyorum aof. esım dıyor kı ıllakı unıversıte sınavına gırmelısın ama benım bıldıgım bırsey var kı mesela dıs tıcaret falan bolumler var onlar ıcın sınava gırmeye gerek yok aynısı ısletme ıcın de gecerlı mı ?? ıkı dıplomalı olmak ıstıyorum ıkı yıldır nıyetım var esım vzgecırdı sımdıye kadar. ama artık haklısın karısmamam lazım dıyor. zaten ısın var dıyor, unıversıteyı de okudun dıyor bukadar yogunken okulu bıtırmen cok zor olur dıyor ustelık sen tam dılcısın dıyor ısletmede az da olsa sayısal dersler var veremeyebılırsın dıyor. dıs tıcaret okuyayım ıste ne guzel yaptıgım ısı sertıfıkalandırmıs olurum dıyorum cok gereksız olur dıyor. sen zaten yaklasık 5 yıldır yapıyorsun bu ısı. tecrube, sertıfıkadır bızım ıste dıyor.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,4 kg[/td]
[td] 67,1 kg l[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td] 17,9 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]104,7 kg[/td]
[td]103,7 kg[/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td] -500 gr [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]79,2 kg [/td]
[td][/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]59,8 kg[/td]
[td ??kg[/td]
[td] ??gr [/td]
[td] ?? kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]77,00 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,7 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,4 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td] ?? gr [/td]
[td] ?? kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td]80,1 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]800 gr[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]73,8 kg[/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]11,2 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,1 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yapıyor vallaa bende özledim kızzz
cnm sen çk yorgunsun stresyorgunluk kaldıramıyorsunkeşke kendini için bi izin alsan ahh benim dediğimde laf işte özel sektör buhafta sonu güzelce dinlen tamam gezmek seni rahatlatıyor ama çokda yoruluyorsun direncin düşüyor moralmanda kötüsün yıpranıyorsunn
yazılanları okudum, gerçi ben okudukça sayfalar ilerledi maşallah, pomocuğumun geldiği belli:) tablomuz yayınlanmış, hepimize hayırlı olsun, kilo veren herkesi kutluyorum. Pomocum dünkü sonuçları yayınlamana sevindim, benim için de motive edici oldu:) muhtemelen yarın normal değeri görürüz tartıda. Bir günde o kadar kilo alınmaz zaten. Senin için çok zor farkındayım ama duygu'nun dediği gibi en azından kilo almıyorsun ve sağlıklı beslenmeyi ve hareketli olmayı öğreniyorsun, vücudunun bir kırılma noktası var mutlaka ve sen onu kıracaksın, inanıyorum ben. Ondan sonra da gidecek kilocuklar yavaş yavaş. Sıkılaşmak ta önemli ve görüntüyü çok etkiliyor, sende sıkılaşma var kesinlikle.
Emel'e sitem etmişsin ama kız forumda yeni, ben bile 3 kez yazdım bilgileri, hem de ikimiz aynı anda forumdayken, üstüne sayfalar ilave olunca bulamıyor, gerçi biz bile geçmişteki yazdığımız mesajı bulamıyoruz kolayca, bu da biraz yazılımdan kaynaklanıyor. Emel tamamen gönüllü olarak destek vermeye çalışıyor, sanırım duygu konuşmuş zaten, msn'de iletişim kurabilirsin, bence faydası olur.
Yazılanları okudum, gerçi ben okudukça sayfalar ilerledi maşallah, Pomocuğumun geldiği belli:) Tablomuz yayınlanmış, hepimize hayırlı olsun, kilo veren herkesi kutluyorum. Pomocum dünkü sonuçları yayınlamana sevindim, benim için de motive edici oldu:) Muhtemelen yarın normal değeri görürüz tartıda. Bir günde o kadar kilo alınmaz zaten. Senin için çok zor farkındayım ama Duygu'nun dediği gibi en azından kilo almıyorsun ve sağlıklı beslenmeyi ve hareketli olmayı öğreniyorsun, vücudunun bir kırılma noktası var mutlaka ve sen onu kıracaksın, inanıyorum ben. Ondan sonra da gidecek kilocuklar yavaş yavaş. Sıkılaşmak ta önemli ve görüntüyü çok etkiliyor, sende sıkılaşma var kesinlikle.
Emel'e sitem etmişsin ama kız forumda yeni, ben bile 3 kez yazdım bilgileri, hem de ikimiz aynı anda forumdayken, üstüne sayfalar ilave olunca bulamıyor, gerçi biz bile geçmişteki yazdığımız mesajı bulamıyoruz kolayca, bu da biraz yazılımdan kaynaklanıyor. Emel tamamen gönüllü olarak destek vermeye çalışıyor, sanırım Duygu konuşmuş zaten, msn'de iletişim kurabilirsin, bence faydası olur.
lütfen pomo bu hafta bi etginlik yapma evde dinlen spor yap en azından bu hafta diğer hafta git gezzcanım ben 9 subatta 4. Yılımı tamamlayacagım bu ısyerınde. ılk kez bukadar uzun sure calıstım aynı ısyerınde ve ısten cıkmadan :)))) ılk yıllar bebek tedavım falan olmustu, ayagım kırılmıstı falan derken uzun sure ara vermelerım oluyordu . ızın gıbı oluyordu hem. Ama ıkı yıldır hem sorumluluklarım cok arttı hem de bu gelmeler gıtmeler olmadı daha sabah konustuk esımle. Ben de bırıkmıs yorgunluk var dedım. Cumartesılerıne yavas yavas cozum buluyoruz mesela gecen hafta ogleden once cıktım ondan oncekı hafta ıkı uc saat gec geldım bu haftada belkı yarım gun calısırım hem bır arkadasıma gunduz gıderım gezmeye kafam dagılır hem de evımı temızlerım.
yok yokk sen merak etme bende ki heves kaçmaz yürümeyi severim herşeyden önce ruhuma iyi geliyorHaftasonu inşalah ölçüleri de veririm ondan sonra kendimi senin sihirli ellerine bırakırımm
çok bilgim yok bu konuda pomocum ama bildigim kadarıyla üniversitede okuyanlar yada mezunlar sınava girmeden aöf okuyabiliyorlar ama bu sene bişeyler değişmiş sanırım umarım bu değişmemiştir. Bende felsefe okumak istiyorum umarım ikimiz de istediklerimizi gerçekleştirebiliriz
Pomocum önümüzdeki haftadan itibaren dedigin gibi ayrıntılı yollarım bildirimi. Benm de araya neredeyse 1 ay girdi hoppp 1 kilodan fazlası gelmiş bileOlsun ama azimden kaybetmek yok. Duygunun yazdıgı birşeye çok katıldım, dikkat etmeyi bıraktıgımız anda fazla fazla kilo almaya devam edecegiz, onun yerine az da olsa vermek ya da hiç olsa almamak çok güzel şeyler. Sen de lütfen azmini ve istedigi kaybetme.. Diyelim ki kilo veremeddin hiç de veremeyeceksin. E olsunn, sağlıklı yaşıyosun be pomom, bu deil mi en önemlisi. Zaten bizim en başından beri hedefledigimiz bu deil mi ? Neden dukan diyeti yada ne bileyim hızlı kilo verdiren öbür diyetlerden uygulamıyoruz, sağlıklı olabilmek için. Sen de sağlıklı yaşıyorsun, sağlıklı besleniyorsun, sağlıklı hareket ediyorsun, bunlar küçümsenmeyecek şeyler bence ve kesinlikle sana daha da çok azim vermesi gerekn şeyler..
Haddim olmayarak yazdım bunları umarım kızmazsın kırılmazsın bana, en son istedigim şeydir seni kırmak, ama senin azmini kaybetmeni de hiç istemem. O yuzden lütfen olumsuz düşünme. Sen saglıklı yaşıyorsun, kilo ver yada verme, en önemlisi sağlık ve sen bunu uyguluyorsun, böyle devam ettigin sürece de mutlaka karşılıgını alacaksınKızma bana olur muuuu
konuştum hatta birşeyler dedi ama kendisi konuşması yazışmasılazım nesli bende herşeyin iyi olcağından eminim düşün sende rahatsızlık var ben napayım vbak 300gr verdim bendede sorun var kesin canımıçıkardım hergünsordan ütüne annemde güzelbeslendim yinede fazla veremiyorum tam güzel verdim dedim hohapı içtim yine aldım ne yedimde aldım diyoreum kendikendime
yok yokk sen merak etme bende ki heves kaçmaz yürümeyi severim herşeyden önce ruhuma iyi geliyorhaftasonu inşalah ölçüleri de veririm ondan sonra kendimi senin sihirli ellerine bırakırımm
çok bilgim yok bu konuda pomocum ama bildigim kadarıyla üniversitede okuyanlar yada mezunlar sınava girmeden aöf okuyabiliyorlar ama bu sene bişeyler değişmiş sanırım umarım bu değişmemiştir. bende felsefe okumak istiyorum umarım ikimiz de istediklerimizi gerçekleştirebiliriz
pomocum önümüzdeki haftadan itibaren dedigin gibi ayrıntılı yollarım bildirimi. benm de araya neredeyse 1 ay girdi hoppp 1 kilodan fazlası gelmiş bileolsun ama azimden kaybetmek yok. duygunun yazdıgı birşeye çok katıldım, dikkat etmeyi bıraktıgımız anda fazla fazla kilo almaya devam edecegiz, onun yerine az da olsa vermek ya da hiç olsa almamak çok güzel şeyler. sen de lütfen azmini ve istedigi kaybetme.. diyelim ki kilo veremeddin hiç de veremeyeceksin. e olsunn, sağlıklı yaşıyosun be pomom, bu deil mi en önemlisi. zaten bizim en başından beri hedefledigimiz bu deil mi ? neden dukan diyeti yada ne bileyim hızlı kilo verdiren öbür diyetlerden uygulamıyoruz, sağlıklı olabilmek için. sen de sağlıklı yaşıyorsun, sağlıklı besleniyorsun, sağlıklı hareket ediyorsun, bunlar küçümsenmeyecek şeyler bence ve kesinlikle sana daha da çok azim vermesi gerekn şeyler..
haddim olmayarak yazdım bunları umarım kızmazsın kırılmazsın bana, en son istedigim şeydir seni kırmak, ama senin azmini kaybetmeni de hiç istemem. o yuzden lütfen olumsuz düşünme. sen saglıklı yaşıyorsun, kilo ver yada verme, en önemlisi sağlık ve sen bunu uyguluyorsun, böyle devam ettigin sürece de mutlaka karşılıgını alacaksınkızma bana olur muuuu
kızlar baldamlası nerde ? onun yazılarını goremedım gecmısı okurken. bıryere mı gıttı ??????
cesmıcık ıse baslamıssın kolay gelsın canım. burc arkadasım benım buaralar az gorusuyoruz senınle. kaynatamadık ozledım enerjını de sohbetını de. yazdıklarını okuyorum ama.
lütfen pomo bu hafta bi etginlik yapma evde dinlen spor yap en azından bu hafta diğer hafta git gezz
hoşgeldin çeşmicim yaa harika yazmışsınnn aynenkatılıyorum
konuştum hatta birşeyler dedi ama kendisi konuşması yazışmasılazım nesli bende herşeyin iyi olcağından eminim düşün sende rahatsızlık var ben napayım vbak 300gr verdim bendede sorun var kesin canımıçıkardım hergünsordan ütüne annemde güzelbeslendim yinede fazla veremiyorum tam güzel verdim dedim hohapı içtim yine aldım ne yedimde aldım diyoreum kendikendime
lütfen pomo bu hafta bi etginlik yapma evde dinlen spor yap en azından bu hafta diğer hafta git gezz
hoşgeldin çeşmicim yaa harika yazmışsınnn aynenkatılıyorum
cesmıcık sen ogrencı oldugun ıcın sana sormak geldı aklıma. benım ıcın bır arastırma yapabılır mısın bu konuda. cunku bu yıl kesın nıyetlıyım hatta gaza gelıp psıkoljı bıle okuyabılkırım unıversıtedeyken derslerıne gırmıustım bazen. cok merakım var lıse ve unıversıte yıllarında cocuk psıkolojısı okudum bol bol mesela. ve kendımı bu sayede buldum annemle bu sayede barıstım ıc dunyamda.
zaten pes etmeme sebebım ne bılıyormusun. enazından artık doktora gıttıgımde alnım acık gıbı boyle gururlu oluyorum ben sunları bılıyorum ben bunları bılıyorum dıyorum yanı yan gelıp yatıp da bu kıloda durmuyorum duyarsız bırı degılım kılo vermeye calısan bırıyım gıbı boyle bır hava oldu bıulıyprmusun bu kez gıttıgımde. bır de duygus. o bana aylardır cok cok destek oldu, eger ben pes edersem onun sevgısı zamanı umuduna da yazık olacak.
Bu arada haftanın 1.si olarak Berivan'ı tebrik ediyorum, elbette Pomo ve Tultan da gayet güzel vermişler , başarılarının devamını diliyorum. Bizim üçlü tatlı rekabet grubumuz içinde de ben en fazla vermişim, Erce en az vermiş, ama hepimiz vermişiz sonuçta Tabi aslolan tartıdaki rakama bakınca 1.miz değişmiyor, yine Duyguuu
Bu arada haftanın 1.si olarak Berivan'ı tebrik ediyorum, elbette Pomo ve Tultan da gayet güzel vermişler , başarılarının devamını diliyorum. Bizim üçlü tatlı rekabet grubumuz içinde de ben en fazla vermişim, Erce en az vermiş, ama hepimiz vermişiz sonuçta Tabi aslolan tartıdaki rakama bakınca 1.miz değişmiyor, yine Duyguuu
tabi ki araştırırm canım ne demekkama önce açıköğretim de psikoloji var mı ona bakmam lazım :44: bazı bölümler açık öğretim görünüyor ama bazı dersleri universitede gidip alman gerekiyor yada zorunlu stajları oluyor falan :44: psikolojide öyleydi diye hatırlıyorum ama uyduruyo da olabilirim ben bnu araştırayım canımm
sadece duyguya deil kız bize de yazıkk, o kadar hayallerimiz varr, pes etmek yokkk
saol canımm, yazın geldigim yere geliyorum yine, hem günüm daha düzgün geçiyor, evde oldummu direk uykuya veriyorum kendimi hoşuma gitmiyor o durum. hem de sürekli mutfagı turluyorum evde, dayanamadıgım zamanlarda olabilir diye korkumdan attım kendimi ofise
beni hep sev olur mu, daha sen benm nişanıma düğünüme gelcen ohoo iş çokkkbenm enerjimden kocaman bir demet sana da gönderdim şimdi günün güzel geçsin diye
eee kimin geliniyim tabi ki güzel konuşacam
evet ben sana cok yazdım ama hıc okumadın. gunler once ıkı kez yazdım selam verdım tanıstım herseyden once. ama aynı anda denk gelmedıgımız ıcın mı bılmıyorum sımdıye kadar yazdıgım hıcbırseye cevap yazmadınız.nezaman yazdım nerden buluyorum bılmıyorum. kılo sorunu en fazla olan ınsan olarak ayrıca topıgın kaptanı olarak ısmım cok gecmesıne ragmen tanısmak ya da cevaplamak geregı duymadınız zaten. neyse yıne de tesekkur ederım cunku arkadaslarım cok faydalanıyor sızden. verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?