2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

şaka diyorum canımm sen bakma banaaa

ben araştırır seni haberdar ederim canım, şuan ofisteyim yapmam gereken işler de var internette takılma hakkımı forumda kullanıyorum ama evde mutlaka bakarım hem bana da lazım zaten yaww, 10 senede ilk üniversitemi bitirecem inşalah, bakalım 2. üniversiteyi kaç senede bitirecemm

kızlar ben sabahtan berı burdayım. artık kacayım oldu mu. gıdesım yok da ıste mecburen.

buarada ben bır gunde neden kılo olarak farketmıs olabılırım suyu haftasonu az ıctıgım ıcın bugune mı yansıdı acaba.

103,8 geldım dun sabah. bu sabah 105,2 hıc anlamadım ama odem var bugun farkındayım cunku ellerımde sıslık var.

ben sadece üzülürüm kırılmam küsmem ama üzülürüm oda kenidne yazık ettiğin için

anam gelin dişli çıktı ama o lsun severim böyle gelini
evet ya biz bunlara rahmen vermeye çalışıyoruz aslamoral bozmuyorum ama bende bir sorunolduğukesin yanipkodışındaamakorkuyorumnesli ilaç filanvercekler dahada zorlancam amayinede gitmek istiyorum
b12 evet belki eksiklikvardır ama ben mermimek çok tüketiyorum etolarak kıyma yani köfte tüketiyorum ccevizçoktüketiyorum kurubakliyatlardan nohur kuru fasılye hatta bugün nohutyemeği var ek olarak mercimek çorbasıyani bunlarda b12 var tabi etgibi olmasada var ama elimde değil yiyemiyorum iğreniyorum

nesli:))) evetb yalesli nesli oldu dışarı çıkmazsam bende yapcam nesli:))) ben pilatesiyapıyordum ama belimi incilttim sanırım hergünkremsürüyorumdüzelmeden yapmam

gel gell ankaraya geellllll sizlerin enerjiniz sayesinde böyleyim bende, siz asık suratlı olsanız deli gibi kendi kendime gülüp eğlenemem ki burdaa sizler hep olun heeppppp

emel ben kendımı sana anlatamam bukadar kısa surede. ama sureklı ırtıbatta oldugun kısıler olarak neslı ve duygu benı cok cok yakından tanır sanal bır arkadaslıktan ıoteyız bız. reel arkadaslık oıyuzden ıyı tanırlar. art nıyetlı bırı olmadıgımı cok ıyı bılırler umarım sen de buna ınanırsın. mesaja gelınce tıpıge gelen herkese once ,zaten selam verme ve tanısma gıbı bırsey yazarım, yazarız. herkes senınle tanısmıs bır geceydı ben de tanıstım ve sorulara bogmadan once tanısmak amaclı yazdım, ardından duygu benden bahsettıgını soyledı ben kendımı sana anlatan mesajlar da yazdım ama gormemıs olabılırsın cunku ben sabah erken saatte oluyorum sen gece burda oluyorsun.

gelelım dıger kısma, sen sadece yardım amaclı burdayken senın cıkmanı ben dahıl hıc kımse ıstemez. ıstemeye de hakkı yoktur. sanırım sen de benım yazdıklarımı tamamen farklı duygular ıle okuyorsun ben senın cıkmanı ıustemekten falan mı bahsettım ALLAH askına. nerde yazıyor boyle bır cumlem. bunu nıye ısteyeyım ben.

hadı ya oyle yazmısım eeeeee ne yapalım neslı leslı yapıyor dıye slogan bıle oldu :)))))))

emel ben sadece dıkkate alınmıyorum, bır selam bıle neden verılmedı kı dıye dusunerek uzuldum kırıldım. bukadar. ama zaten cevap vermek zorunda da degıldın kı. aslında sıtem etmeye de hakkım yoktu sadece ıctenlıkle arkadaslara yardımcı oluyordun ben de aynısını bekledım bu. ama yapmak zorunda zaten degıldın.

ben kendımı ve dusuncelerımı anlatamadım sanırım. uzun uzun yazmayı cok ısterım ama ınan su an ısyerımde sıkıntı bıle yasayabılırım sabahtan berı hıc ıse bakmadım ve kaldı kı patronum onlıne sekılde ekranımı her an ızler, ıster su an ıster daha sonra. oyuzden cıkmam lazım. ben senı kırmak ıstemedım kırgınlıgımı dıle getırdım ben cıkıyorum herkese guzel bır gun dılıyorum kırdıgım ıcın ozur dılerım senden.

YAPMAYIN BÖYLE YAAA UTANIYORUM

KATILIYORUM ÇEŞMİYE

CANIM YANLIŞ ANLAŞILMA VAR ORTADA

Pomocum başlarda ben 1-2kg vermişken senin 5 kg civarı verdiğini ve şimdi seni geçtiğimi yazmışsın. Doğru söylüyorsun, ben baştan beri yediklerimi çok azaltmadım biliyorsun, bu konuda bazen karşı görüşlerde olduk, ben dedim, hayat boyu devam edecek bir düzen oturtmak istiyorum diye, ben fazla yediğimde fazla spor yapma taraftarı oldum, baktığın zaman ayda yaklaşık 2 kg vermişim, aslında bu değer az ama önemli olan süreklilik. Ben yediklerimi azaltıp, spor yapınca haftada 800 gram civarı verebiliyorum ama o zaman çabuk modum düşüyor, sıkıntıya gelemiyorum ben. Şu an kendimi hiç diyette hissetmiyorum, canımın istediği şekilde yiyorum aslında. Ben 65 kg civarı mola veririm diyordum ama vazgeçtim, çünkü böyle bir molaya ihtiyacım yok. Arada cips te yiyorum, ekmek arası da, tatlı da, simit de. Yani mola verip ne yiyeceğim ki? Spor da canım istemezse çok zorlamıyorum ama iki gün yapmayınca eksikliğini hissediyorum zaten. Benim burada edindiğim çok güzel alışkanlıklar oldu, kahvaltı bunlardan en önemlisi, yemeklerimi dengelemeyi öğrendim, porsiyonlarımı yavaş yavaş azalttım, başlarda 2 kase pilav yiyordum, şimdi yiyemiyorum. Yani yemek istersem kendimi tutmuyorum ama şişiyorum resmen:) Ben gidişattan memnunum, yaza kadar hedefime ulaşacağımı düşünüyorum.
Sen de mümkün olduğunca bu konuda stres yapmamaya çalış, ne kadar stres yaparsan kilo vermen o kadar zorlaşıyor aslında. Arada kaçamak ta olabilir, bence onu da kafana takma, sadece yediğinden fazlasını yakmayı hedefle. Atıyorum, 2 dilim baklava yedin diyelim, bu ekstra olmuş oluyor, yani vücuduna fazladan 224 kalori almış oluyorsun, bunu yediğin için hiç vicdan azabı duymadan Leslie 3 mil yaparsan, hem bu baklavayı hem de üstüne 80 kaloriyi yakmış olursun. Böylece baklava yiyip zayıflayabilirsin. Ama baklava yiyip spor yapmazsan tabi ki kilo vermek mümkün olmadığı gibi alma ihtimali de var. Benim uygulamaya çalıştığım sistem bu, böylece sıkılmadan, bıkmadan az ama düzenli kilo veriyorum.

Duyguşum, çok yanılıyorsun kuru baklagillerde B12 vitamini yok ne yazık ki. Diğer B grubu vitaminleri var, bitkisel protein var. B12 sadece et, balık türlerinde ve peynirde, sütte, yumurtada falan var. Bu yüzden istediğin kadar kurubaklagil ye B12 alamazsın. Köfte yeterince yiyorsan oradan alıyorsundur. Bana doktor B12 hapı yazdı ama ben hap almamak için et tüketimimi artırdım. Senin de eğer eksiklik varsa artırman lazım.
Leslie Nesli oldu, amaannn 1 harfin lafımı olur aramızda:)) O kadar Leslie yaparsam böyle olur işte:)) Bu benzeşmeden dolayı mutluyum ama:)

hımm yanlış biliyorum ozaman ama yeşil mercimek de var diye biliyorum neyse peynir çoktüketiyorum köfte hafta 2 gün bilmiyorumvalla ya gidineöğrencem varmı yok eksiklik

hımm yanlış biliyorum ozaman ama yeşil mercimek de var diye biliyorum neyse peynir çoktüketiyorum köfte hafta 2 gün bilmiyorumvalla ya gidineöğrencem varmı yok eksiklik

Doktora gittiğinde söylersen tahlil ister zaten, yani nasıl olsa kan alınacak, bunu da yaparlar, ona göre önlem alırsın en azından. Hormonlara da baktırmak lazım. Benim de gitmem lazım da, ayarlayamadım bir türlü. Benim doğum kontrol hapını da danışmam lazım, 35 oldum malum, ooffff ooffff keşke korunmak zorunda olmasam

kızlarrrr ben geldimmm huhu....

sabah pomoya tirip atıp çıktımm,kuzum oda bana yazmış seni hiç çıkarırmıyım diyee

kız pomo sen bana kıyabilirmisin ayol ben kıyılacak hatunmuyum...sana mesaj atcaktım ama acele toplantıya girdimm...

herkeşleri öpüyorr kilo verenleri 2. kez öpüp tebrik ediyorum başarılarımızn devamını diliyorum

malum geçen hafta yediğim adanalar şimdi tartıyı tırmalar diyerek kendimi eleştireyimmm bilenler biliyor...

neyse bu hafta yeni bir sayfa açtım vira bismillah...

dünkü menüm.

sabah 3 adet minik ev poğaçası 2 tanesinde kesinlikle yağ kullanmadım yağlı kağıtta pişirdim lorlu maydonozlu,3.sü patatesliydi onda yağ vardı

300 calori hesapladım

öğlen:
mercimek çorbası
1 incedilim kepekli ekmek
5 kaşık taze fasulye
salata-yoğurt

ara:1 minik portakal

akşam:
1 dilim ekmek
100gr kadar yağsız tavuk göğsü
1 bardak zero çaybardağıyla içtim çünkü tavuk tıkamıştı

gece
2 mandalin
2 muz
1 avuç çekirdek

biliyorum muzla çekirdek fazla ama kavruk kavruk kokunca eşimle kardeşim yediler bende bir avuç çitleyivermişim...

Oooo kontesim gelmiş, hoşgelmiş, özledik be yaw:) Nasılsın, yoğunsun galiba.

evet neslicim aynen dediğin gibi çokça yoğunum eskileri çok okuyup yorum yapamıyorum...

kimseler kırılmasın yoksa herkesin gayreti takdire şayann...maşallah

tabi ben sıkı diyetimden geçen hafta oldukça taviz verdim...

dün akşam 750gr cornfleks aldım sütle yiycem sabahları 1 çorba kasesi kahvaltı benim için eziyet çünkü

bu sabah 1 kase yedim

az evvel 2 tane limon lifli püskevitle ara yaptım

midem ferahladı bide su içmeyi artırsam

evet cnm ayınortasındagiderim inşallah
ahh bennapayımhastalığımdan dolayı tedavi amaçlıda içmek zorundayım d.k.h