- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.401
cok sevınırım aklında olsun olur mu. ıkı yıldır cıddı cıddı dusunuyorum bunu. hem ısletme hem psıkolojı bır bakarsan sevınırım eger sınavsızsa hemen kjayıt yaparım ama sınav sartsa seneye gırerım artık sınava.
oyyyyyy kıyamam hepınıze yazık olur tabıkı canım yanlıs anlamayın sakın. sadece o sızden once basladı ben gıbı bır manyak ıle ugrasmaya durtmeye.
ben sadece üzülürüm kırılmam küsmem ama üzülürüm oda kenidne yazık ettiğin içincesmıcık sen ogrencı oldugun ıcın sana sormak geldı aklıma. Benım ıcın bır arastırma yapabılır mısın bu konuda. Cunku bu yıl kesın nıyetlıyım hatta gaza gelıp psıkoljı bıle okuyabılkırım unıversıtedeyken derslerıne gırmıustım bazen. Cok merakım var lıse ve unıversıte yıllarında cocuk psıkolojısı okudum bol bol mesela. Ve kendımı bu sayede buldum annemle bu sayede barıstım ıc dunyamda.
Zaten pes etmeme sebebım ne bılıyormusun. Enazından artık doktora gıttıgımde alnım acık gıbı boyle gururlu oluyorum ben sunları bılıyorum ben bunları bılıyorum dıyorum yanı yan gelıp yatıp da bu kıloda durmuyorum duyarsız bırı degılım kılo vermeye calısan bırıyım gıbı boyle bır hava oldu bıulıyprmusun bu kez gıttıgımde. Bır de duygus. O bana aylardır cok cok destek oldu, eger ben pes edersem onun sevgısı zamanı umuduna da yazık olacak.
anam gelin dişli çıktı ama o lsun severim böyle gelinisaol canımm, yazın geldigim yere geliyorum yine, hem günüm daha düzgün geçiyor, evde oldummu direk uykuya veriyorum kendimi hoşuma gitmiyor o durum. Hem de sürekli mutfagı turluyorum evde, dayanamadıgım zamanlarda olabilir diye korkumdan attım kendimi ofise
Beni hep sev olur mu, daha sen benm nişanıma düğünüme gelcen ohoo iş çokkkBenm enerjimden kocaman bir demet sana da gönderdim şimdi günün güzel geçsin diye
Eee kimin geliniyim tabi ki güzel konuşacam
evet ya biz bunlara rahmen vermeye çalışıyoruz aslamoral bozmuyorum ama bende bir sorunolduğukesin yanipkodışındaamakorkuyorumnesli ilaç filanvercekler dahada zorlancam amayinede gitmek istiyorumcanım hepimizde kilo almamıza neden olan ya da vermemizi zorlaştıran şeyler var, bunları değiştiremediğimize göre bunlara rağmen kilo vermeyi başaracağız, az az da olsa veriyoruz da. Ikimiz de güzel spor yapıyoruz, kaçamak yapmıyoruz doğru dürüst, yine de ayda 2kg bile veremiyoruz. Sende b12 vitamin eksikliği olabilir, et süt tüketimin az çünkü, bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor, doğum kontrol hapı zaten zorlaştırıyor, ikimizde kullanıyoruz, sende pko var o da kilo vermeyi zorlaştırır. Daha ne olsun duygucum, tüm bunlara rağmen gayet iyi kilo veriyorsun
canım bugun de dınlenırım sanırım ama bellı olmaz. Yuruyesım var uzunca esımı ıkna edersem şöyle aydınlık sokaklarda brıaz yuryyeyım bana can gıbı oluyor yuruyus. Yazın cok alısmısım ben ya. Yarından ıtıbaren de yavas yavas neslıye baslarım pazar gunu de hem dısarda yuruyus hem bısıklet dıye dusunuyorum.
evet hep tecrube kazanacaksın hem cısslardan uzak duracaksın mantıklı olmus valla.
ay sevmezmıyım ya. ben de talıptım sana ama sen duygunun kardesı daha yakısıklı dıye onu sectın:))))
senın pozıtıf enerjını cok sevıyorum zaten. ooooo nısan, dugun bır bakmıssın bahar yaz ankaraya gelırım sasırma. bılıyorsun ben gezmeyı cok sevıyorum hele bekar olsam ya da tatıllerım cok olsa heryerı gezeerım
mesajını görünce çok üzüldüm gerçekten. Yani art niyet aramışsın ama bana bi msj yazdığını görmedim. Daha bu forumu kullanmasını hala öğrenedim ama online olduğmdaki bütün yazıları okumaya çalışıyorum. Topik kelimesinin anlamınıda bilmiyorum. Burda benimle irtibata geçen 4 arkadaşıma elimden geldiğince durumları hakkında bilgi ve destek vermeye çalıştım. Benim buradaki arkadaşlara katkım ancak ve ancak yaptıkları çabaya bilimsel bir yol göstermekten başka birşey dğil. Zaten burdaki dayanışma ve arkadaşlık kilo vermenizdeki en teşvik edici unsurlar. benimde hayranlığım bu oldu zaten. Sizde dahil olmak üzere burdaki isteyen herkese bilgilerim doğrultusunda her türlü yardımı yapmaya hazırım. Bunu zaten duygu ve nesli arkadaşım fazlasıyla yapıyorlar diğer arkadaşlara. onların yaptığının 3 te biri bile değildir benim yaptıklarım. Eğer odanızdan çıkmamı isterseniz tabiki çıkarım ve aslada kırılmam size ama sizde dahil olmak üzere hepinize her zaman yardım etmeye hazırım. Anlıyorumki kilo vermede büyük bi sabırsızlık içerisindesiniz ama bu süreç zorlu ve emek gerektiren bi süreçtir. İnşallah muvaffak olursunuz. Allah bu forumdaki herkesin yardımcısı olsun. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim iyi arkadaşlıklar edindim. Görüşmek üzere
ben sadece üzülürüm kırılmam küsmem ama üzülürüm oda kenidne yazık ettiğin için
anam gelin dişli çıktı ama o lsun severim böyle gelini
evet ya biz bunlara rahmen vermeye çalışıyoruz aslamoral bozmuyorum ama bende bir sorunolduğukesin yanipkodışındaamakorkuyorumnesli ilaç filanvercekler dahada zorlancam amayinede gitmek istiyorum
b12 evet belki eksiklikvardır ama ben mermimek çok tüketiyorum etolarak kıyma yani köfte tüketiyorum ccevizçoktüketiyorum kurubakliyatlardan nohur kuru fasılye hatta bugün nohutyemeği var ek olarak mercimek çorbasıyani bunlarda b12 var tabi etgibi olmasada var ama elimde değil yiyemiyorum iğreniyorum
nesli:))) evetb yalesli nesli oldu dışarı çıkmazsam bende yapcam nesli:))) ben pilatesiyapıyordum ama belimi incilttim sanırım hergünkremsürüyorumdüzelmeden yapmam
YAPMAYIN BÖYLE YAAA UTANIYORUMevet berıvan bırıncı. zaten uzun zamandır ıstıkrarlı kılo verebılen bırıymıs. yası da genc bıze gore. metabolızma cok ıyı calısıyordur onun. tultana cok sevındım malum onda da kılo var benım gıbı. ve aıle zıyaretınde olmasına ragmen hem kacamaksız hem sporlu gunler , gecırmesıne ozellıkle cok sevındım. sen, erce, kontes herkesı de tebrık edıyorum 100 gram 100 gram sonucta ama tabıkı sporu, kacamak konusunda en ıradelı kısı ve super kılo vermıs bırı olarak bırıncı hep duygu hep duygu
tabi ki araştırırm canım ne demekkama önce açıköğretim de psikoloji var mı ona bakmam lazım :44: bazı bölümler açık öğretim görünüyor ama bazı dersleri universitede gidip alman gerekiyor yada zorunlu stajları oluyor falan :44: psikolojide öyleydi diye hatırlıyorum ama uyduruyo da olabilirim ben bnu araştırayım canımm
sadece duyguya deil kız bize de yazıkk, o kadar hayallerimiz varr, pes etmek yokkk
mesajını görünce çok üzüldüm gerçekten. Yani art niyet aramışsın ama bana bi msj yazdığını görmedim. Daha bu forumu kullanmasını hala öğrenedim ama online olduğmdaki bütün yazıları okumaya çalışıyorum. Topik kelimesinin anlamınıda bilmiyorum. Burda benimle irtibata geçen 4 arkadaşıma elimden geldiğince durumları hakkında bilgi ve destek vermeye çalıştım. Benim buradaki arkadaşlara katkım ancak ve ancak yaptıkları çabaya bilimsel bir yol göstermekten başka birşey dğil. Zaten burdaki dayanışma ve arkadaşlık kilo vermenizdeki en teşvik edici unsurlar. benimde hayranlığım bu oldu zaten. Sizde dahil olmak üzere burdaki isteyen herkese bilgilerim doğrultusunda her türlü yardımı yapmaya hazırım. Bunu zaten duygu ve nesli arkadaşım fazlasıyla yapıyorlar diğer arkadaşlara. onların yaptığının 3 te biri bile değildir benim yaptıklarım. Eğer odanızdan çıkmamı isterseniz tabiki çıkarım ve aslada kırılmam size ama sizde dahil olmak üzere hepinize her zaman yardım etmeye hazırım. Anlıyorumki kilo vermede büyük bi sabırsızlık içerisindesiniz ama bu süreç zorlu ve emek gerektiren bi süreçtir. İnşallah muvaffak olursunuz. Allah bu forumdaki herkesin yardımcısı olsun. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim iyi arkadaşlıklar edindim. Görüşmek üzere
ben sadece üzülürüm kırılmam küsmem ama üzülürüm oda kenidne yazık ettiğin için
anam gelin dişli çıktı ama o lsun severim böyle gelini
evet ya biz bunlara rahmen vermeye çalışıyoruz aslamoral bozmuyorum ama bende bir sorunolduğukesin yanipkodışındaamakorkuyorumnesli ilaç filanvercekler dahada zorlancam amayinede gitmek istiyorum
b12 evet belki eksiklikvardır ama ben mermimek çok tüketiyorum etolarak kıyma yani köfte tüketiyorum ccevizçoktüketiyorum kurubakliyatlardan nohur kuru fasılye hatta bugün nohutyemeği var ek olarak mercimek çorbasıyani bunlarda b12 var tabi etgibi olmasada var ama elimde değil yiyemiyorum iğreniyorum
nesli:))) evetb yalesli nesli oldu dışarı çıkmazsam bende yapcam nesli:))) ben pilatesiyapıyordum ama belimi incilttim sanırım hergünkremsürüyorumdüzelmeden yapmam
duyguşum, çok yanılıyorsun kuru baklagillerde b12 vitamini yok ne yazık ki. Diğer b grubu vitaminleri var, bitkisel protein var. B12 sadece et, balık türlerinde ve peynirde, sütte, yumurtada falan var. Bu yüzden istediğin kadar kurubaklagil ye b12 alamazsın. Köfte yeterince yiyorsan oradan alıyorsundur. Bana doktor b12 hapı yazdı ama ben hap almamak için et tüketimimi artırdım. Senin de eğer eksiklik varsa artırman lazım.
Leslie nesli oldu, amaannn 1 harfin lafımı olur aramızda:)) o kadar leslie yaparsam böyle olur işte:)) bu benzeşmeden dolayı mutluyum ama:)
hımm yanlış biliyorum ozaman ama yeşil mercimek de var diye biliyorum neyse peynir çoktüketiyorum köfte hafta 2 gün bilmiyorumvalla ya gidineöğrencem varmı yok eksiklik
Ara öğün niyetine kahvemi aldım geldim:)
Oooo kontesim gelmiş, hoşgelmiş, özledik be yaw:) Nasılsın, yoğunsun galiba.
Ben sehitkamil tugay tarafinda oturuyorum birgun belki yplun duserse tanisiriz:)))tmm cnm kusura bakma pek pc ii bilen biri değilim sağol yaparım
cnm ben ist oturuyorum ama babamın bütün sülalesi orda
babamlar şahinbeyli sen neresinde oturuyosun
doktora gittiğinde söylersen tahlil ister zaten, yani nasıl olsa kan alınacak, bunu da yaparlar, ona göre önlem alırsın en azından. Hormonlara da baktırmak lazım. Benim de gitmem lazım da, ayarlayamadım bir türlü. Benim doğum kontrol hapını da danışmam lazım, 35 oldum malum, ooffff ooffff keşke korunmak zorunda olmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?