2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet cnm ayınortasındagiderim inşallah
ahh bennapayımhastalığımdan dolayı tedavi amaçlıda içmek zorundayım d.k.h

duygucumm iradene hayranım haplar malum beni bile ne kadar şişirdi kısa zamanda...

sen çokça iyi davrandın...az azda olsa hep ilerledin

hastalıklar ilaçlar hep hayatımızda maalesef önemli olan onlarla mücadele değilmi cancazım...

evet cnm ayınortasındagiderim inşallah
ahh bennapayımhastalığımdan dolayı tedavi amaçlıda içmek zorundayım d.k.h

canım yumurtalıgımdaki kistten dolayı d.k.h. bende kullanmıştım bbikaç sene önce, o ara 68 kiloya kadar düşmüştüm ama. beni pek etkilememiş demek ki :44::44:

sağ ol cnm napayım işte bunlarlavermeye gayrwet ediyorum allah beterinden korusunn

pomogranate ...bence üzerine alınma canım....benimkine de cavap vermedi.........hani hep bekliyorsun ki başkalarına yardımcı oluyorsun ama topiği çok da önemsemiyorsun...hani dikkatini çekebilirsem.....belki de kadınlar kulübünü çok ciddiye almıyordur....o an kime yardım etmek isterse geçmişi de okumuyordur belki

bence sen ne yap biliyor musun ....öğün atla.....kendine bir beslenme aralığı seç.....örneğin yiyeceklerini öğlen 1 ile akşam 6 arası ye...diğer zamanlar şekersiz bitki çayı içebilirsin.....ara öğünler yiyerek sürekli insülin salgılatıyorsun.....insülin salgılanırken vücut yağ yakmaz...5 kilometre son sürat koşsanda yağ yakmaz.........

100 kilo olduğunu okudum daha kolay kilo verirsin.....hatta evdeyken günde bir öğün yemeye kas....merak etme sağlıksız filan değil .......doktorum.....bu geçici bir süre olacak ...sadece sen zayıflayana kadar

canım yumurtalıgımdaki kistten dolayı d.k.h. Bende kullanmıştım bbikaç sene önce, o ara 68 kiloya kadar düşmüştüm ama. Beni pek etkilememiş demek ki :44::44:

hayatım brn bekarlığımdan beriiçiyorum ozaanlar hep zayıfdım çünküharkeetli bir hayatım vardı gençdim kıpır kıpırdım şimdi öyle değil işte hem yaş hemde eminim benim başka sorunumda varr

pepe süper bir yaklaşım ben beğendim her zaman pomonun ara öğünlerini ve normal öğünleri çok karışık ve çeşit fazlalığı buluyordum aslında bir kaç kere tamda senin demek istediğini dedim ona...ama sen güzel özetlemiştin...

mutlaka öyledir canım ben bilmişlk yapmış olmayım yani. ama doğru diyosun ben o ara bi magazada çalışıyodum günde 12 saat ayaktaydım. şimdi de bütün gün yayıp oturuyom işte

bir de ne biliyor musun yanlış hatırlamıyorsam puaça ..galeta..diyet ürünleri yanlış seçim......otursun evde ekmeği azaltarak sadece yaptığı yemekleri yesin..meyveyi de kısması gerekecek ...fruktoz fruktokinaz enzimi ile direk yağa çevriliyor.........vitaminleri filan da çiği sebzelerden alsın...ya da buharda pişmiş olabilir.........aslında çok kolay kilo verir ..biraz sabredecek

en saglıklı ara öğünler neler o zaman ? gerçi sizin dediginize göre ara öğün yememek lazım ama o zamnda insanın gözü dönüyo bazen, ara öğünler benm yemek krizlerimi azaltıyor .

kizlar benim i$tahim birazcik kapandi, sanirim stresli olunca torba gibi açiliyor, stres gidince eskiye dönüyor...

uzun bir zamandan sonra dünü kendime adadim okula gitmedim, i$e gitmedim, di$ciden randevu aldim, mayistan beri bekleyen kan aldirmam için reçetem vardi neredeyse bir yil oldu, dün ancak zaman buldum kan aldirdim her$eye bakacaklarmi$ (tiroidimden dolayi) ve cuma günüde ultrasona gircem yine tiroid için bunuda aslinda 10 ay önce yapacaktim firsat bulamadim

bu testlerin sonucuna göre ya büyük olan kistleri alacaklar yada benle kalacak, yine kilo almaya devam!!

en saglıklı ara öğünler neler o zaman ? gerçi sizin dediginize göre ara öğün yememek lazım ama o zamnda insanın gözü dönüyo bazen, ara öğünler benm yemek krizlerimi azaltıyor .

ben ara ögün olarak ne zaman tatli bir$ey yesem daha çok acikiyorum, yani hurma, kayisi meyve gibi

bence en iyisi ceviz tarzi, hatta bir dilim ekmek ve bir büyük kupa kahve içince i$tah azaliyor

bu arada ben 2-3 gündür Sabah aç karnima 1 tatli ka$igi tarçini sicak suya koyuyorum üzerine bir çay ka$igi bal, bu i$tahimi çok güzel dengeliyor

ara öğünler olmadan krize girmen normal değil......hani kahvaltıyı yapmazsın öğün atlarsın anlarım ama bu durum normal değil...en yakın zamanda bir dahiliye polikliniğine gitmeni tavsiye edrim......en azından şekerine baktır.......safra kesesinde bir sorun olmadığından emin olsunlar........
ama herşey normalse sürekli karbonhitrat yemek açlığı tetikler.....bu diyet ürünleri olsa bile

Erce, benim bacak boyu 74, Duygu'nun 75 cm, seninkinin kısa olduğunu neden düşündün, ben bile kendiminkini normal buluyorum:))

ben bacak boyumu hiç ölçmedim ama eminim en kisasi benimkidir!! annem bana hep der kizim üst tarafina bakinca 1.80 gibi duruyorsun ama bacaklara bakinca cücesenin dogru söylüyor bacaklarim çok kisa

ya bende ara ögün yapma geregi duyanlardim, ama yemesemde olur sadece midemin gurultusu milleti rahatsiz eder diye korkuyorum, mesela kahvaltimi en geç 7.30 da yapiyorum bazen 6da, ve öglen yemegi 12.30 da oluyor ve ben çok acikiyorum, birde benim bir huyum var, ögünlerde fazla yemegi sevmem, bu yüzdende hemen acikirim

tarçınla balı deneyebilirim aslında ikisini de çok severim teşekkür ederm

şekerim sürekli kontrolde benm zaten ailede var die ama tehlike sınırının bayagı altındaım, yani sürekli kriz oluyor deil de aralarda yediklerim azaltıyor gibi geliyo bana gün içinde yediklerimi. yani hiç ara öğün yapmamıza gerek yok mu ? günde 3 öğün yeterli mi ?

çok soru sordm kusura bakmayın da kafam karıştı. diyetisyenlerde 3 ana 3 ara öğün veriolar ya o yuzden :44::44:

işte sürekli yemek yemek sağlıklı birşey değil.......ne büyüme hormonu salgılanır(gençlik hormonudur) ne yağ yakıcı hormonlar salgılanır ne de sabahları bizi zinde tutması gereken kortizol salgılanır

hani diyetisyenlerden daha iyisini bilirim demek de istemiyorum ama vücudun nasıl işlediğini de biliyorum......maymunlar üzerinde dedeneyler yapılmış.......sürekli sindirim sistemi aktif olan maymunlar hem erken yaşlanmış hem de birsürü metabolik rahatsızlıklar başgöstermiş........ama belli zaman aralıkta yemek yiyip günün geri kalanını yemek yemeden geçiren maymunlar sağlıklı dinç ve genç kalmışlar
ıntermittant fasting konusunu internetten yerli ve yabancı sitelerden araştırabilirsiniz