- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.441
hani diyetisyenlerden daha iyisini bilirim demek de istemiyorum ama vücudun nasıl işlediğini de biliyorum......maymunlar üzerinde dedeneyler yapılmış.......sürekli sindirim sistemi aktif olan maymunlar hem erken yaşlanmış hem de birsürü metabolik rahatsızlıklar başgöstermiş........ama belli zaman aralıkta yemek yiyip günün geri kalanını yemek yemeden geçiren maymunlar sağlıklı dinç ve genç kalmışlar
ıntermittant fasting konusunu internetten yerli ve yabancı sitelerden araştırabilirsiniz
Kızlar slm bengeçen yılelitikkullanıyordum ona ek lesli1-2-3indirmiştim 4-5de keşke indirseydim ama nasip şimdi indirmeye çalışıyorum olmuyor kızlarrr yardım edin bene yaaa 4-5 de indireyim kaç saattir uğraşıyorum olmuyor(
youtube da varsa eğer duygu converter programı indirerek indirebilirsin ordan leslie yi
Kızlar slm bengeçen yılelitikkullanıyordum ona ek lesli1-2-3indirmiştim 4-5de keşke indirseydim ama nasip şimdi indirmeye çalışıyorum olmuyor kızlarrr yardım edin bene yaaa 4-5 de indireyim kaç saattir uğraşıyorum olmuyor(
cnm biraz daha açarmısın aşamaları napmam gerek
cnm biraz daha açarmısın aşamaları napmam gerek
kızlar aranızda muhabbet kuşu beslemis yada besleyen var mı:26::26:
kızlar aranızda muhabbet kuşu beslemis yada besleyen var mı:26::26:
vürüs yavaşatır canım tarama yap isterden canım sorum olacak canım
benim kuşum biriciğim 9 aylık kız bildigim kadarıyyla onu çok seviyorum evde sürekli ilgilenir öperim gagasını bu onun çok hoşuna gider ben muck sesi yaptıkca oda yapıyo ayyyyyyyy çok hoşuma gidiyo
sorum şu kızım çiftleşmek mi istiyo ben ona yaklaşınca kuyrugunu havaya kaldırıyo göz bebekleri küçülüyo o şekilde duruyo ben öptükçe onu oda muck sesi çıkartıyo 1 dk boyunca kuyrugu (kıçı desem tam dogru olacak )göz bebekleri küçük eş mi istiyo anlamına geliyo bilen varsa lütfen bilgilendirin :26:
soru bilmedigim yerden geldi
hırçın mı peki ? yani bildigim kadarıyla kuşlarda çiftleşme zamanında bayagı bir hırçınlık oluyor da :44::44:
Arkadaşlar herkese merhabalar. cumartesiden beri ilk kez oturuyorum bilgisayar başına. Yalnız benim daha önceden cevaplamam gereken mesajları bulamıyorum o yüzden bana yazanların bir daha yazmasını istesem bana çok kızmasınlar lütfen çünkü hala alışamadım alışmasıda biraz zor olucak galibaçok karışık geliyor burası banada :))
Bu arada nesli ve duygu arkadaşlarımın programlarını gönderdim maillerinize bakabilirsinizUmarım çabanıza bi faydası olur...
hoşgeldin cemre,bende adanalıyım yakınmışız seninledetanıtaym cnm
ben 31 yaşına girecek olan 6 buçuk senedir evli bi bayanım
malesef çocuğumuz olmuyo ( inş olur) açıktan liseyi okuyorum ,ev hanımıyım
benn gaziantepliyim, aslında hep kilolu bi insandım doğuştan yani
evlendikten sonra tabii biraz daha aldım diet ayça kaya dieti yapıyodum da bıraktım
ilk hafta bayağı kilo verdim bi daha 100 gr gibi cüzi kilo verince vazgeçtim
şimdi buradyım inş burda bol bol kilolarımı veririm sende tanıtırmısın kendini
modum gercekten dusuk neslı. dun ısyerınde tartı oldugunu gordum tartıldım 103,8 cıktım nasıl sevındım bır hafta once 104,7 oldugum ıcın. bu sabah tartıldım 105,2. ben cok sıkıldım bu degısımlerden. yemem ıcmem duzgun, hayatımda spor da var benım gıbı bırının bukadar degısıklıkten sonra cok kılo vermesı gerekırdı ıyı degılım mutlu degılım artık ben. yag aldırma, gogus kucultturme amelıyatlarına bakar oldum artık. ayın 4 unde endokrınolojı uzmanına gıdecegım d vıtamını ıcın yenı ıgneyı yazacak ve tahlıller yapacaklar ıste ınsulın dırencım ıcın. xenıcal dıye bır hap var benım gıbı obez grubundkaı kısılere rapor ıle verılıyor bır kez kullandım yag yakımı ıcın bır hap. ondan da bahsedecegım onu da yazarlar yıne belkı.
seyahatlere takılmayın. seyahatlerde zorlanmıyorum kı ben. tam tersı o seyahatler benım ıcın kurtarıcı oluyor cok sıkıcı ve bunaltıcı bır sehır. sabah 7 bucuktan aksam 6 bucuga kadar masa bası, ogle arası bıle duzgun yapmıyoruz. 6 gun boyle calısmak. yıllık ızın yok vs vs ıste. oyuzden seyahatler olmasa ben moral olarak bıterımç
duzenlı spor konusunda herhangı bır mısafır ya da seyahat olayı yoksa ki bır ayda 40 gunde seyahatım olur ancak. haftada en az 3-4 gun spor yapıyorum.
ben baslarda cok ıyı kılo verdım bırden az yemege basladıgım ıcın mı verıyordum yoksa her gun 2 saat yurudugum ıcın mıydı bılmıyorum ama 1,700 bıle vermıstım. ama kurban bayramından berı takıldı kaldı 104,5-105,5 hep bu rakamları goruyorum aylardır gıdıyor gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?