2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar, ben öğle yemeğimi de yazayım;

- 2 tane küçük çanak enginar (az bezelye, havuç, patatesle)
- 1 çiçek haşlanmış brokoli
- 3-4 kaşık makarna salatası
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 orta Türk Kahvesi

Şimdi de şekersiz sütlü neskafemi içiyorum.
Akşama da fırında somon ve patates yapacağım.

anaaa çok enteresanmış buu kafam iyice karıştıı

Kızlar slm bengeçen yılelitikkullanıyordum ona ek lesli1-2-3indirmiştim 4-5de keşke indirseydim ama nasip şimdi indirmeye çalışıyorum olmuyor kızlarrr yardım edin bene yaaa 4-5 de indireyim kaç saattir uğraşıyorum olmuyor(

youtube da varsa eğer duygu converter programı indirerek indirebilirsin ordan leslie yi

cnm sağol bana sabah liste gönderdin ya ben onu kaydettim hatta bi kağıda bile yazdım aynısını buzdolabımın önüne astım
benim sorum bu diet listesine göre ne kadar zamanda kaç kilo veriliyo acaba:44:
bide bunu dr yazdı dimi çok sordum ama ne yapıyım yapmak istediğim şeyin nasıl olduğunu bilmek istedim de
bilen arkadaşlar varsa cvp verebilirler

Duygu, benim de çok uzun zaman oldu indireli, linkler çalışmıyor çoğu yerde. Pes etme, değişik linkleri dene. Zaten 4 ve 5'i yapınca, öbürleri neymiş ki diyeceksin:)

cnm biraz daha açarmısın aşamaları napmam gerek

youtube da bende bulamamıştım 4 le 5 i ama eğer sen bulursan die anlatayım :

google da aratarak bulman gerekiyor programı " youtube mp4 converter " die arattıgında çıkıyor zaten. programı indirip kurduktan sonra da zaten programda anlarsın ne yapman gerektigini, load die yazan bi yerden yüklemen lazım falan gerisi kolay yani.

yada bunlara hiç gerek yokmuş denemedim gerçi ama şimdi senin için baktm buldum bu linki bi dene canım

YouTube Dönüştürücü - ClipConverter.cc

Kızlar merhabalar kusura bakmayın ne olur bugün hiç katılamadım size kansızlık problemim var benim kontrole gittim tahliller yarın bakalım hayırlısı akdeniz anemisimişim taşıyıcı olarak genetik olduğu için bu halsizliğim devam edecek miş
Pomocummmmmmmmmmm demek artık takımın bir üyesiyimmmmmmm çok mutlu oldum valla çok kilo vermemi kutlayan arkadaşlara çokkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm
Pomocum resimdeki halinden daha zaıfsınnnnnn en fazla 95 canım birde aöf ile ilgili bir soru sormuşsun canım elimden geldiğince bilgilendiriyim seni ben mesela lisesi mezunuyum muhasebeden, staj gördüğüm şirket işe olan veririm isteğim den dolayı işte çalışmamı teklif etmişti öss puanım iyiydi ama eskişehir tutmadıgı için bizimkiler problem yaptı öyle olunca da işe başladım staj yartıgım yerde o yüzden aöf okuyorum sana tavsiyem işin gücün varsa hiç bulaşma canım sınavlar artık eskisi gibi kolay degil yaptıgın bildiğini iş için hiç belge için kendini yorma 1. Taksit,2.taksit,yok test kitabı derken 1000 tl yi buluyo yok istatisik anlamıyorum diye 8 saat ders için 500 baydım geçmek garanti degil o yüzden iyi düşün araştır derim canımmmmmmmmm

Pomocum bir haptan bahsetmişsin xenical 2 yıl evvel kullandım dr kontrolü olmadan kullandım kullanmayı düşünüyorsan açıklayım sana canım fiyatı ben aldığımda 100 tl di mavi bir kapsül gün içinde 3 tane içiliyor 90 tane var içinde kilo verdiriyo mu hayır ama yediğin yemekte yağ oluyo ya işte o yagı çıkartıyo afedersiniz taretinde görürsün lavobo yag içinde kalıyo ama kilo olarak degişmemiştim ben yağın ne zaman çıkacagı belli olmuyo o yüzden sürekli ped kullanmak zorundasın açıkcası ben ona verdiğim paraya çok acıdım yarısı duruyo kullanmamda canım dr danış mutlaka

Kilo veren arkadaşlar heinizi çokkkkkkk tebrik ediyorum vereceğiz gidecek kurtulacagız hep beraber inşallah

Yeni arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş burası çok güzel arkadaşlar arkadaşlık kilo vermek herşeyi ile motive edici tekrardan hoşgeldin canımmm inşallah kiloları veririz rabbim saglıklı bir bebek nasip etsin canım inşallah

Neslicim kafam karıştı canım leblebi kilo yapar mı ben leblebi degilde nohut tüketirdim 3-4 ay önce hem su tüketimini artırıyor du hemde tok tutuyor du aslında kalorisi de az ara ögün olarak tüketilemez mi canım

ay çenem düştü bu arada kızlar resmen takıma geldiğimden beri iştah falan kalmadı bende aman gelmesinde canım hiç birsey istemiyo kokusu bile migdemi kaldırıyo o derece

merhaba kızlarr
bu aralar nete fazla giremiyorum,hergün bi programım var bugün misafirlerim vardı .yarın kayınvalidemi doktora götürcem öbürgün yine misafir valla bu haftadan hiççumutlu değilim bakalım yinede azami dikkat ediyorum
geçmişe dalmadan bugünki menümü yazayım

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
bir parça keçi peyniri
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

ara şekersiz neskafe

öğle
bir kuru yufkadan ıspanaklı börek hiç yağ koymadan fırında yaptım
bir kase çakma kısır
3 kaşık fasülye turşu kavurması
şekersiz çay

ara
tek şekerli türk kahveli

akşam yemedim henüz acıkmadım yoğurt ve meyva yicem
su ancak 1 litreyi geçtim
şu anda 5 i biraarada çay içiyorum
aktivite evi sil süpür koşturmaca
birazdan lesli ablacıkla yürücem 5 mil

vürüs yavaşatır canım tarama yap isterden canım sorum olacak canım

benim kuşum biriciğim 9 aylık kız bildigim kadarıyyla onu çok seviyorum evde sürekli ilgilenir öperim gagasını bu onun çok hoşuna gider ben muck sesi yaptıkca oda yapıyo ayyyyyyyy çok hoşuma gidiyo
sorum şu kızım çiftleşmek mi istiyo ben ona yaklaşınca kuyrugunu havaya kaldırıyo göz bebekleri küçülüyo o şekilde duruyo ben öptükçe onu oda muck sesi çıkartıyo 1 dk boyunca kuyrugu (kıçı desem tam dogru olacak )göz bebekleri küçük eş mi istiyo anlamına geliyo bilen varsa lütfen bilgilendirin :26:

soru bilmedigim yerden geldi

hırçın mı peki ? yani bildigim kadarıyla kuşlarda çiftleşme zamanında bayagı bir hırçınlık oluyor da :44::44:

dün yazılan mesajlarıma baktığımda benimkilerde gözükmüyordu ,demek sizdede oldu
bende göremedim dünkü mesajlarımı

hoşgeldin cemre,bende adanalıyım yakınmışız seninlede

pomocum bende de takılı kaldı evde baskül yok şuan tartılmıyorum ya bu benim için iyi oldu hergün tarılıncada sters oluyordum ben
bu arada hoşgeldin gezin güzel geçtimi