- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.461
hoşbulduk cnmhoşgeldin cemre,bende adanalıyım yakınmışız seninlede
pomocum bende de takılı kaldı evde baskül yok şuan tartılmıyorum ya bu benim için iyi oldu hergün tarılıncada sters oluyordum ben
bu arada hoşgeldin gezin güzel geçtimi
[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:
[/TD]
[TD]Başlangıç:
[/TD]
[TD]Geçen Hafta:
[/TD]
[TD]Bu Hafta:
[/TD]
[TD]Gelen/Giden:
[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:
[/TD]
[TD]Hedef:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85 kg
[/TD]
[TD]67,4 kg
[/TD]
[TD] 67,1 kg l
[/TD]
[TD]-300 gr
[/TD]
[TD] 17,9 kg
[/TD]
[TD]60 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110,00 kg
[/TD]
[TD]104,7 kg
[/TD]
[TD]103,7 kg
[/TD]
[TD]-1,00 kg
[/TD]
[TD]6,3 kg
[/TD]
[TD]80 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[TD]68,2 kg
[/TD]
[TD]67,7 kg
[/TD]
[TD] -500 gr
[/TD]
[TD]7,3 kg
[/TD]
[TD]58 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]çeşminaz
[/TD]
[TD]83 kg
[/TD]
[TD] kg
[/TD]
[TD]79,2 kg
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3,8 kg
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baldamlasımelis
[/TD]
[TD]66,8 kg
[/TD]
[TD]59,8 kg
[/TD]
[TD]??kg
[/TD]
[TD] ??gr
[/TD]
[TD] ?? kg
[/TD]
[TD]54 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber01
[/TD]
[TD]87,8 kg
[/TD]
[TD]77,00 kg
[/TD]
[TD]?? kg
[/TD]
[TD]?? gr
[/TD]
[TD]?? kg
[/TD]
[TD]59 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erce41
[/TD]
[TD]76 kg
[/TD]
[TD]69,7 kg
[/TD]
[TD]69,5 kg
[/TD]
[TD]-200 gr
[/TD]
[TD]6,5 kg
[/TD]
[TD]65 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap
[/TD]
[TD]75,2 kg
[/TD]
[TD]72,4 kg
[/TD]
[TD]?? kg
[/TD]
[TD] ?? gr
[/TD]
[TD] ?? kg
[/TD]
[TD]60 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]htcmn
[/TD]
[TD]80,8 kg
[/TD]
[TD]80,1 kg
[/TD]
[TD]80 kg
[/TD]
[TD]-100 gr
[/TD]
[TD]800 gr
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn
[/TD]
[TD]85 kg
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[TD]73,8 kg
[/TD]
[TD]-1,2 kg
[/TD]
[TD]11,2 kg
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan
[/TD]
[TD]108,00 kg
[/TD]
[TD]104,1 kg
[/TD]
[TD]103,2 kg
[/TD]
[TD]-900 gr
[/TD]
[TD]4,8 kg
[/TD]
[TD]75 kg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım bu aralar çok değişiğim inan bir sorun mu var ailede desen yok ama tuhafım. şu bebek olayından sonra kendimi toparlayamadım.dağıldım. normalde dediğim dedik bir insanım bunu yapacağım dedim mi yaparım diyete de uyamayınca kendi kendimle kavga etmeye başladım. psikologla görüştüm perşembe günü ...şimdi daha iyiyim.. rahatladım... tekrardan aranızdayım 15 tatil boyunca evdeyim bol spor bol yürüyüş ve gitin kilocuklar diyorum... ve bu arada ben tekrardan 73 e vurdum..Serap, yanlış görmüyorum değil mi? Hoşgeldin. Çok hızlı gittin, neden gittiğini anlayamadık bile, nasılsın?
canım bu aralar çok değişiğim inan bir sorun mu var ailede desen yok ama tuhafım. şu bebek olayından sonra kendimi toparlayamadım.dağıldım. normalde dediğim dedik bir insanım bunu yapacağım dedim mi yaparım diyete de uyamayınca kendi kendimle kavga etmeye başladım. psikologla görüştüm perşembe günü ...şimdi daha iyiyim.. rahatladım... tekrardan aranızdayım 15 tatil boyunca evdeyim bol spor bol yürüyüş ve gitin kilocuklar diyorum... ve bu arada ben tekrardan 73 e vurdum..
bu ne ya her sayfaya yazıp gitmişsin...İş arayanlar Ek iş yapmak isteyenler. Dünyanın ticaret merkezi haline gelen internet sayesinde kendi işini kurmak ve bu yolla para kazanmak artık mümkün.
Sunum Zamanı :Her gün 15:00 ve 21:00 da
ayrıntılı bilgi için lingi tıklayın lütfen:Global Projesi
Serap slm tekrar aramizda olamana cok sevindim tekrar hosgeldin
Gunumu toparlayim:
Ac karnina yarim lt su
Gec kahvalti yaptim onbucugu geciyordu iki dilik cavdar ekmeginde az yagli penir maydanozlu tost
Ara: az sut ile sekersiz kahve
Ogleden sonra yarim kase bol domates kekik sarimsakli ve maydanozlu yagsiz makarna
Aksam 1 tabak nohut yemegi bir kase cacik iki kasik makarna
az sonra yesilcay kahvaltiya gec yapinca ogunleer hep kaydi ara ogun ihtiyaci hissetmedim
Aktivite:
Ogleden sonra leslie 3mil
400 kez ip atladim
aksam yemeginden sonra leslie 1 mil
Emelin verdigi program
100 pilates topunda mekik
100 kez enseme aldigim oklavi sabit tutup alt bedenimu saga sola cevirdim su 1.5 lt gecti
hoşbulduk canım...Serap slm tekrar aramizda olamana cok sevindim tekrar hosgeldin
Gunumu toparlayim:
Ac karnina yarim lt su
Gec kahvalti yaptim onbucugu geciyordu iki dilik cavdar ekmeginde az yagli penir maydanozlu tost
Ogleden sonra yarim kase bol domates kekik sarimsakli ve maydanozlu yagsiz makarna
az sonra yesilcay kahvaltiya gec yapinca ogunleer hep kaydi ara ogun ihtiyaci hissetmedim
Aktivite:
400 kez ip atladim
Emelin verdigi program
100 kez enseme aldigim oklavi sabit tutup alt bedenimu saga sola cevirdim su 1.5 lt gecti
dedim ya canım tuhaftım okul yoruyordu beni özellikle son hafta eşimle değilde kendimle kavga etmeye başladım.. sorun bendeydi yani insan kendi kendine kavga eder mi ediyorsun bari eşinle etHoşgeldin Serap, neden gittiğini anlayamamıştık zaten, Pomo seni listeden çıkarmadı bile. Yaşadıkların zor şeyler ama geçmişe takılarak yaşanmaz be gülüm. Burada sadece kilo vermeye çalışmıyoruz biz, birbirimize pek çok konuda destek oluyoruz. Sen de kaçamak yapmış olabilirsin, kilo almış olabilirsin, önemli değil, önemli olan isteğini, hevesini kaybetmemen. Ekiple birlikte herşey daha kolay oluyor, biz de bir ekibiz. Yediklerine dikkat edip, spor yaparsan zaten kilo verirsin. Senin gayet güzel kilo verebildiğini de görmüştük, eğer istersen kesinlikle yaparsın. Kaçamak yaptığında da yaz lütfen, kendine kızıp uzaklaşmak çözüm değil, anca kilo almana yarar, bu da bir kısır döngüye dönüşür. Tekrar aramıza hoşgeldin, bir daha canın sıkıldığında hızlıca ortadan kaybolmak yok anlaştık mı:)
gunaydın canım
sızı cok ozledım valla.
kılo olayına gelınce sana mesaj attım forumdan. gordun mu ben de cok dertlıyım bu sabah. dun cok mutluydum oysa.
Duygu, yaptığın sporu okuyunca ben yoruldum valla. Bugün bende spor falan yok, şimdilik yapasım da yok açıkçası. Senin sporları okumak kalori yaktırmış mıdır acep
Duygu, şaka bir yana da ağır değil mi bu kadar spor? Yani ben de seviyorum sporu ama sonra azaltınca kilo alman kolay olur, yani vücudu alıştırdığın tempoda devam etmen gerekir. Benimki sadece hatırlatma, kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsun, sadece bu ara az kilo verdiğin için hırslanıp spor yapıyorsan eğer uzun vadede yarar değil zarar getirir.
Serap slm tekrar aramizda olamana cok sevindim tekrar hosgeldin
Gunumu toparlayim:
Ac karnina yarim lt su
az sonra yesilcay icecegim,
kahvaltiya gec yapinca ogunleer hep kaydi ara ogun ihtiyaci hissetmedim
Aktivite:
400 kez ip atladim
Emelin verdigi program
cnm hakkaten menün kaymış
kız bu ne spor maşallhben bu kadar yapamıyorum valla helal olsun
kızlar lısteyı sımdı yayınladım kılo veren herkesı tebrık edıyorum.
berıvan arkadasımız cok ıyı adopte oldu bıze. oyuzden onu bekletmemeyı dusundum ve bu hafta ekledım. aramıza hosgeldı tekrar dıyorum. baldamlasını goremedım oyuzden kılosunu yazamadım cesmı uzun zamandır bıldırım yapmıyordu su ankı kılosunu yazmıs olsam da gecen haftasını falan yazamadım serap aramızdan cıkmak ıstemıstı belkı fıkrını degıstırır dıye beklettım ırem uzun zamandır aramızda yok bırsey de soylemedı bu konuya daır oyuzden onu cıkardım lısteden. karabıberın tartısı bozuk ve yanlıs tartıyor dıye onu da yazamadım. bunun dısında dıger arkadaslar da rakamları kontrol etsın yanlısım varsa duzelteyım kızlar. sorun degıl duzeltırım rakamları.
bana gelınce dun sabah 103,8 gordum ama bu sabah 105,2. motıvasyon ıcın 103,8 yazdım ve bır gunde ınsanın okadar kılo alamayacagını dusunerek. ama yanlıs mı dersınız bugunu mu yazayım haksızlık yapmak ıstemıyorum bu konuda. neslı de 200 gram fazla gelmıs bugun. onunkını de dunku rakam olarak yazdım.
amin canım sağol...toparlanmaya devam ediyorum kilocuklarda giderse daha çabuk toparlarım kendimi...Serap toparlanmana sevindim ALLAH YARDIMCIN olsun icine huzur ferahlik versin
amin canım sağol...toparlanmaya devam ediyorum kilocuklarda giderse daha çabuk toparlarım kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?