2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hoşbulduk cnm
evet hemşeri sayılırız desene ,
nasıslın diet nasıl gidiyo

Berivan, leblebi tüketmeyelim mi demişsin, canım nerden çıkardın bunu? Ben sadece bana dokunuyor dedim, yoksa sağlıklı bir atıştırmalık. Ama benim leblebiyi sindirmek konusunda problemim var, daha önce de olmuştu, o yüzden benim yememem lazım, sen yiyebilirsin:))

Serap, yanlış görmüyorum değil mi? Hoşgeldin. Çok hızlı gittin, neden gittiğini anlayamadık bile, nasılsın?

pomo tebrik ederim canım birinci olmuşsun bu hafta...benim kafam karışık kızlar o yüzden çıkmak istedim. dikkat edemedim çıkmadan bir kaç gün önce bu da huzursuzluk yarattı bende.şimdi evdeyim geldim tekrardan aranıza... hiç olmazsa şu 15 tatilde kendime çok ama çok dikkat etmem lazım...
beni tekrardan aranıza alır mısınız?

Serap, yanlış görmüyorum değil mi? Hoşgeldin. Çok hızlı gittin, neden gittiğini anlayamadık bile, nasılsın?
canım bu aralar çok değişiğim inan bir sorun mu var ailede desen yok ama tuhafım. şu bebek olayından sonra kendimi toparlayamadım.dağıldım. normalde dediğim dedik bir insanım bunu yapacağım dedim mi yaparım diyete de uyamayınca kendi kendimle kavga etmeye başladım. psikologla görüştüm perşembe günü ...şimdi daha iyiyim.. rahatladım... tekrardan aranızdayım 15 tatil boyunca evdeyim bol spor bol yürüyüş ve gitin kilocuklar diyorum... ve bu arada ben tekrardan 73 e vurdum..

Kızlar akşam yemeğimi yedimm ve üzerine de koca bir tabak kuru meyve yedim. Şimdi de şişkinlik hissediyorum doğal olarak. Günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 tk lor
- 1 kk peynir
- 2 ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 2 tane küçük çanak enginar (az bezelye, havuç, patatesle)
- 1 çiçek haşlanmış brokoli
- 3-4 kaşık makarna salatası
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 orta Türk Kahvesi

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Akşam:
- 150 gr kadar fırında somon balığı
- Fırında patates (1 patates kadar)
- 1 kaşık avokado sos

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 5 tane kuru erik
- 1 avuç kuru dut
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 1 avuç kuru üzüm(siyah, çekirdekli)
- 10 tane badem

Evet, dediğim gibi koca bir tabak oldu Erken saatte yedim diye teselli ediyorum kendimi. Bugün markete uğradım, yeni aldım hepsinden, o yüzden coştum biraz, yarın daha dengeli yerim. Bugün Leslie yapmayı planlıyordum ama hiç halim yok, çok yorgun hissediyorum nedense. Yarın da yoğun bir gün olacak.

Serap slm tekrar aramizda olamana cok sevindim tekrar hosgeldin
Gunumu toparlayim:

Ac karnina yarim lt su
Gec kahvalti yaptim onbucugu geciyordu iki dilik cavdar ekmeginde az yagli penir maydanozlu tost

Ara: az sut ile sekersiz kahve

Ogleden sonra yarim kase bol domates kekik sarimsakli ve maydanozlu yagsiz makarna

Aksam 1 tabak nohut yemegi bir kase cacik iki kasik makarna

az sonra yesilcay icecegim,
kahvaltiya gec yapinca ogunleer hep kaydi ara ogun ihtiyaci hissetmedim

Aktivite:
Ogleden sonra leslie 3mil
400 kez ip atladim
aksam yemeginden sonra leslie 1 mil
Emelin verdigi program
100 pilates topunda mekik
100 kez enseme aldigim oklavi sabit tutup alt bedenimu saga sola cevirdim su 1.5 lt gecti

Son düzenleme:

Hoşgeldin Serap, neden gittiğini anlayamamıştık zaten, Pomo seni listeden çıkarmadı bile. Yaşadıkların zor şeyler ama geçmişe takılarak yaşanmaz be gülüm. Burada sadece kilo vermeye çalışmıyoruz biz, birbirimize pek çok konuda destek oluyoruz. Sen de kaçamak yapmış olabilirsin, kilo almış olabilirsin, önemli değil, önemli olan isteğini, hevesini kaybetmemen. Ekiple birlikte herşey daha kolay oluyor, biz de bir ekibiz. Yediklerine dikkat edip, spor yaparsan zaten kilo verirsin. Senin gayet güzel kilo verebildiğini de görmüştük, eğer istersen kesinlikle yaparsın. Kaçamak yaptığında da yaz lütfen, kendine kızıp uzaklaşmak çözüm değil, anca kilo almana yarar, bu da bir kısır döngüye dönüşür. Tekrar aramıza hoşgeldin, bir daha canın sıkıldığında hızlıca ortadan kaybolmak yok anlaştık mı:)

Duygu, yaptığın sporu okuyunca ben yoruldum valla. Bugün bende spor falan yok, şimdilik yapasım da yok açıkçası. Senin sporları okumak kalori yaktırmış mıdır acep
Duygu, şaka bir yana da ağır değil mi bu kadar spor? Yani ben de seviyorum sporu ama sonra azaltınca kilo alman kolay olur, yani vücudu alıştırdığın tempoda devam etmen gerekir. Benimki sadece hatırlatma, kendi vücudunu en iyi sen tanıyorsun, sadece bu ara az kilo verdiğin için hırslanıp spor yapıyorsan eğer uzun vadede yarar değil zarar getirir.

hoşbulduk canım...

dedim ya canım tuhaftım okul yoruyordu beni özellikle son hafta eşimle değilde kendimle kavga etmeye başladım.. sorun bendeydi yani insan kendi kendine kavga eder mi ediyorsun bari eşinle etgördüm pomo listeden çıkarmamış..yaşadığım kolay birşey değil dün bir yazı okudum o yazı üzerine zaten kandimi toplarladım... çalışınca daha kötü oluyor. yetişemiyorum bunda da kendimi daha suçlu hissediyorum.ama 15 tatilde evdeyim ya daha düzgün daha sağlam olacak diyetim..ortadan kaybolmak yok 60 sayısını görünceye kadar...

gunaydın canım

sızı cok ozledım valla.

kılo olayına gelınce sana mesaj attım forumdan. gordun mu ben de cok dertlıyım bu sabah. dun cok mutluydum oysa.

pomocum özelden yolladığım mesajı aldın değilmi çünkü benim baskülüm bozuldu oğlumun yüzünden bu hafta sonu anneminkinii alacağımm

Neslim hepsi ayni zaman degil ki hem bends leslie 3kadar var, sen 5mil yapiyon dusun benim 4 mil oldu sabahada 1mil sikistirayim olmazsa:)))neyse ip atlama bence fazla oldu gerisi yorucu degil bolgesel kuzum bence sende hic olmadi 4mil yap

cnm hakkaten menün kaymış
kız bu ne spor maşallh ben bu kadar yapamıyorum valla helal olsun

bende menümü paylaşayım
  • sabah : 2 dlm buğday ekmeği ,3 zeytin, kk peynir, 1 tatlı kaş. bal, şekersiz çay domates,salatalık,maydonoz
  • ara : yarım çay bardağı taze sıkılmış portakal ve greyfurt suyu
  • öğle : (eşim eve geldi kahvaltı yapmak istiyorum dedi mecburen )
    2 çatal patates kızartması,1 yumurta, 1 tatlı kaş. acuka,2 dlm ekmek,çay
  • ara : bi küçük parça çok ufak bitter çikolata, türk kahvesi
  • akşam : salata, çorba, 2 kaşık pilav,4 kaşık patlıcan yemeği,2 kaşık yoğurt
  • 2,5 lt su yarım lt şimdi içiyorum,2 bar. bitki çayı, 30 dk.plates

Son düzenleme:

sağol bir tanem yazmışsın çok sağol
bu hafta annemle görüşünce alacağım ondan 2 aylığınaa