- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.521
günaydın kızlarrr herkez iyidir inşallahh ,ben yine geç kalktım bu durumdanhiç memnundeğilim geç saatekadar leslie aradım yokolmuyor neyse elimdekilerlei dare etcem artıkk.bu arada benim en şiş blgemgöbek deliğive çevresiydi şimdi orası indi çok sevindim sezeryan bölgem en şiş bölgem zatengenel olarak göbek deliği ve alt hepsi aynı hizadaydı ama şimdi üstüinmiş baya zaten ogün regliydim oda etgen galiba amaolsun yinede çok sevindim mekiklerim işe yarıyor demek97 cm olan enşiş yerim şuan 96 cm
şimdi gideyim oğlumu doyurayım yuumrtası pişiyor bende aç karnımı doyurayım haladaha afyonum patlamadı çünkü
pomocum kendime geleyim özelden konuşalım emiii
nesli yardımına ihtiyacım var beni eniyi sen anlarsın dünküet ile dediklerini emellede konuştum oda senle hemfikir sende et yeemezdin ya eşin nasıl sevdirdi ilk olarak ne yedin benmiilk etapda seveceğim bi tarifverirmisin varsa sostarifin ete yakışcakonuda alalyım nasıl pişriyoneti ben bonfile alayım dedim eti dövdüreyimmi bana yardım edersen çok sevinirim..
gunaydın canım.
cesmının verdıgı lınk ıle denedın mı ındırmeyı.
okadar spor yapıp ınmemesı mumkun mu :))))) cok sevındım. nasıl moral olmustur sana.
canım bazı konulara bakıyordum amelıyat falan. kusura bakma.
ok gorusuruz. sen doyur kuzusu. cıkmam lazım benım de zaten.
aynı şeyleri yaşamışız canım inan çevremdeki insanları mutsuz etmekle kalmıyor kendi kendimi yemeye tükeymeye başlamıştım o yüüzden birazcık ara vermenin en mantıklı şey olduğunu düşündüm. çektim gittim psikologa görüştüm rahatladım sayılır.bence git canım sende inan insanın üzerinden yük kalkıyor.çalışan bayan olmak yeniiş ortamı tanımadığın bir şehir tanımadığın yepyeni yüzler ve yaşadığım olaylar bu sene beni benden aldı...çok şeyler yaşadım ama şimdi dimdik ayaktayım...serap gerı donmene cok sevındım. adını cıkarmamıstım zaten lısteden.dogru bır karar almıs. aynı seyı yasamamıs olsam da senı sanırım en ıyı anlayan benım cunku resmen kendımle bır kavga ıcerısındeyım cok huzursuzum mutsuzum depresyona gırdım resmen. ayın 4 unde normal rutın kontrolum var ve ozaman psıkologa gıtmeyı bıle dusunuyorum. cok haklı olsam da, annem hakıkaten sert ve zor bır anne olsa da dun oyle bır kavga ettık kı anlatamam. 30 yasındayım, boyle kavgamız uc ya da dort kez olmustur. ferahlamana rahatlamana cok sevındım. nıye nıye olmuyor nıye azımlı degılım demeler ya da neden karsılıgını alamıyorum demeler ınsanı yıyıp bıtırıyor ben son gunlerde bunu cok ıyı yasıyorum oyuzden senı anlıyorum
uydu valla birkaç şey..(0) Kan Grubuna Göre Beslenme
O Kan Grubu; Avcılar; tarihin en eski kan grubudur.
Genellikle bu kan grubunu taşıyan insanlar dayanıklı, güçlü, kendine güvenli, cesaretli ve liderlik ruhuna sahip kişiler olarak tanınırlar. Doğal liderlerdir.
O grupları hayvansal protein ve yoğun egzersizle güçlenirler. Güçlü sindirim ve bağışıklık sisteme sahip O grupları enfeksiyonlara karşı doğal olarak korunurlar.
Doymuş yağların kanser ve kalp hastalığı riskini arttırdığını bildiğimiz günümüzde O grubu için hayvansal protein tüketimi kimyasal madde içermeyen yağsız etler, balık ve tavuk ile yapılmalıdır. Hormonların ve antibiyotiklerin gelişigüzel kullanılması ile kirletilen hayvansal ürünler elimine edilmelidir.
O Kan grubu, iltihaplı hastalıklar, kan pıhtılaşma problemleri, düşük tiroid, ülser, bağırsak iltihabı, hiperinsulinemia, alerji, manik depresif eğilimler, depresyon, kalp hastalıkları, Parkinson hastalığı, şizofreni, felç, diş plağı gibi hastalıklarda diğer kan gruplarından daha risklidir.
Serap tekrardan hoşgeldin o zaman canım nasılsın
Neslicim o zaman ben yiyim nohut canım nasılsın
Cesmi şekerim babanla düzelir aralar sıkmayın canınızı
Ayy site site dolaşıyorum kuşumun bu davranışları eş istediği için mi bulamadım gitti
Serap tekrardan hoşgeldin o zaman canım nasılsın
Neslicim o zaman ben yiyim nohut canım nasılsın
Cesmi şekerim babanla düzelir aralar sıkmayın canınızı
Ayy site site dolaşıyorum kuşumun bu davranışları eş istediği için mi bulamadım gitti
Günaydın kızlar, nasılsınız bugün? Benim toplantım vardı ama ertelendi, o yüzden şimdi müsait olunca gireyim dedim. Epey şeyler yazılmış, okumayı bitiremedim ama bir yandan da dalayım dedim:)
Duygucum et ile ilgili bir şeyler sormuşsun, bir şekilde yeme kararı almana çok sevindim. Benim işim Antep usulü kebap gibi bir şey yapmıştı, onu da bol yeşillikle dürüm yapmıştı, böylece et olduğu belli bile olmuyordu. Aslında sana da ilk etapta öyle önerebilirim. Yalnız lavaş kalın değil de, hani yufka yapılır, ıslatılıp yenir ya, yaklaşık o kalınlıkta yufkaya dürüm yapabilirsin mesela, böylece fazla ekmek te yememiş olursun. Eğer elektrikli ızgaran varsa, kuşbaşı doğranmış eti soslayıp, şişe geçirip ızgara yapabilirsiniz, sos güzelce içine işliyor ve et tadını almıyorsun. Veya tencerede soteleyebilirsin. Yalnız et, dana eti olsun ve bonfile olsun, diğerleri ya yağlı olur, ya sert olur çünkü. Bütün halde de pişirebilirsin. Bu yöntemlerden hangisini denemek istersen ona göre tarif ederim ben sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?