2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

afiyet olsun canımmm
valla ben kendi adıma 3 gündür 7,4 şiddetinde bir baş ağrıyla yaşıyorum sinirli ve çok üzgünüm,kardeşimin nişanlısı hastanede acil ameliyat olması lazım bahar düğün hayalleri kuruyodu çocuklar mahvoldular kardeşim çok üzgün ve ve nişanlısı 1 ameliyat oldu 2 tane daha olması lazım biri omuriliğinden ve çok riskli...

kontes gerçek hayatta seninle tanışmayı çok isterdim şöle karşılıklı mimiklerini ve ses tonunu duyarak konuşmak hayata ve diğer aleme yönelik konuşmak çok isterdim senden öğreneceğim çoook şey var seviyorum seni

ayyy canım çok üzüldüm yaa RABBİM şifasını versin gençliğine bağışlasın .inşallah hiç bişey olmadan atlatır

konu ya tam hakim değilim ama sinir sitres sizden başka kimseye sizin kadar zarar vermez

iyi canım geçmiş olsun keyif kahvesi yorgunlugunu alır canım ben de birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecem gelditen sonra inş keyif kahvesi içerim

Aayyy kıyamam nesi var canım çok üzüldüm acil şifalar olsun inşallah

iyi canım geçmiş olsun keyif kahvesi yorgunlugunu alır canım ben de birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecem gelditen sonra inş keyif kahvesi içerim

saol canımmm sanada geçmiş olsun inşallah sonuçlarında problem çıkmaz benim nette sorun var çok yavş okuıyorum ama bazen cevap yazamıyorum muhabbet kuşuyla ilgili sorun muhtemelen eş istiyo ama senin anlatım tarzına bayıldım çok tatlısın berivan

canım sadece bize ediyoruz inan bazen dşünüyorum kendi kendimi mahvediyorum.kendi kendime zarar veriyorum farkındayım ama engel olamıyorum bazı şeylere..yapabileceğim düzeltemeyeceğim şey yok ama kilitleniyorum ve kilitlendiğim anda dışarıdan birisinden mecburen yardım almak zorundayım aldım da..çok da iyi oldu..düzeliyorum yavaş yavaş evde tek durmamaya çalışıyorum..atıyorum kendimi dışarı veya evde olursam da topik topik geziyorum...sende kendini toparla... karşımda güçlü bir pomo görmek istiyorum..

Slmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.

canımm sanada geçmiş olsun hiç korkma çok bait bir ameliyat ertesi gün taburcusun kapalı yöntemle ameliyat laparoskopi valla olanlar çok rahat ettiler
diycen nerden biliyosun annem yazın 38 gün genel cerrahide yattı,gelen safra kese dalak aldırıyodu bugün ameliyat yarın taburcu... ordan biliyorum...acil şifalar....

Aaaa bunu soyledigin iyi oldu canim ben annemlerin yanina ziyarete geldim bir hafta sonra donmem gerekiyo yakin tarihe veririse burada olurum. Sarkisla da genel cerrahi var ama nasil bilmiyorum buradaki dr cok iyi taninmis. Hem orda kimse annem gibi bakamaz.

tabi canım bencede torpil morpil rica et doktora hemen yapsın...anacın bakar bakmazmı hiççç...

hımm güzel bitarfi kremlısosda yapabiçlirm biraz kalorili olcakama alışma sürecimdeetkili olabilirrsağ ol neslimmmmmmm
evet baya konustuk ama bana daır cok yorum yapamadı senın durumun benı asıyor dedı :))))))) yardım alacak arkadaslarından
anladım hayırlısı olsunn
çokgeçmiş olsunncnmm,rabbmşifa versinnnbenim annemdede taş var büyümşhemde direniyor aldırmakiçin
kontesim güzelim rabbimhastaneyehayırlıgüxel haberler almak içingitmeye nasip etsinbundansonra
pomoya gelince pomo gerçekden şuan çok ruhhali çokyorgun herşey üst üstegeldi ha boleolması etrafını kırmayı gerektiriyormuhayırr ben herkezi anlamaya çalışıyorum rabbim onun içinede huzur versinn ama emin ol oda yaptıklarından memnun değil
cnm çok geçmiş olsunn baya yorulmuşsun kahve keyfini hak etmişsin

çok çok geçmiş olsunn RABBİMtez vakitte şifa versinn çok üzüldüm umarım güzel bir ameliyat geçirir