- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.561
kontesçim berivan merhaba kızlar nasılsdınız
ben iyiyim bir o kadar da yorgun .kynvalidemi doktora götürdüm kemik taraması felan yapılcak koşturmaca oldu bugün valla lesli 5 mil kadar yürüdüm ve yoruldum hastane koridorlarında
şimdi kahvem elimde keyf yapıyorum
kızlar merhaba
sanırım güne pomonun pisikolojik sendromları damgasını vurmuş...banada baya bi saydırmışş yukardan....
1-)gayet sakin karşılıyorum,olabilir sıkıntının dışa vurumu olabilir...
Ama sevgili pomo bence sakinleş sana tavsiyem 1 haftalığınada olsa rejime ara ver, ara ver diyosamm yiyeceklere saldır sınırsız ye demiyorum canının istediği şeyler varsa onları yee...
2-)kızlar allah aşkına hangimizin sorunları yokki daha sakin olalım daha profesyonelce yaklaşalım frofesyonel davranamıyorsak frofesyonelce yardım alalım olmazmı...
1 yıldır buna duygu ve erce arkadaşlarım ben ne kadar kötü günler geçirdim bir senedir hastane kapılarından gelmedik ailecek 38 gün hastanelerde süründüm ama ne oldu
ben kötüyüm diye kalpmi kırmak lazımdır....
lütfennnnnnnn....
afiyet olsun canımmm
valla ben kendi adıma 3 gündür 7,4 şiddetinde bir baş ağrıyla yaşıyorum sinirli ve çok üzgünüm,kardeşimin nişanlısı hastanede acil ameliyat olması lazım bahar düğün hayalleri kuruyodu çocuklar mahvoldular kardeşim çok üzgün ve ve nişanlısı 1 ameliyat oldu 2 tane daha olması lazım biri omuriliğinden ve çok riskli...
kızlar merhaba
sanırım güne pomonun pisikolojik sendromları damgasını vurmuş...banada baya bi saydırmışş yukardan....
Ama sevgili pomo bence sakinleş sana tavsiyem 1 haftalığınada olsa rejime ara ver, ara ver diyosamm yiyeceklere saldır sınırsız ye demiyorum canının istediği şeyler varsa onları yee...
2-)kızlar allah aşkına hangimizin sorunları yokki daha sakin olalım daha profesyonelce yaklaşalım frofesyonel davranamıyorsak frofesyonelce yardım alalım olmazmı...
1 yıldır buna duygu ve erce arkadaşlarım ben ne kadar kötü günler geçirdim bir senedir hastane kapılarından gelmedik ailecek 38 gün hastanelerde süründüm ama ne oldu
lütfennnnnnnn....
kontesçim berivan merhaba kızlar nasılsdınız
ben iyiyim bir o kadar da yorgun .kynvalidemi doktora götürdüm kemik taraması felan yapılcak koşturmaca oldu bugün valla lesli 5 mil kadar yürüdüm ve yoruldum hastane koridorlarında
afiyet olsun canımmm
valla ben kendi adıma 3 gündür 7,4 şiddetinde bir baş ağrıyla yaşıyorum sinirli ve çok üzgünüm,kardeşimin nişanlısı hastanede acil ameliyat olması lazım bahar düğün hayalleri kuruyodu çocuklar mahvoldular kardeşim çok üzgün ve ve nişanlısı 1 ameliyat oldu 2 tane daha olması lazım biri omuriliğinden ve çok riskli...
kontes gerçek hayatta seninle tanışmayı çok isterdim şöle karşılıklı mimiklerini ve ses tonunu duyarak konuşmak hayata ve diğer aleme yönelik konuşmak çok isterdim senden öğreneceğim çoook şey var seviyorum seni
Aayyy kıyamam nesi var canım çok üzüldüm acil şifalar olsun inşallah
iyi canım geçmiş olsun keyif kahvesi yorgunlugunu alır canım ben de birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecem gelditen sonra inş keyif kahvesi içerim
canım sadece bize ediyoruz inan bazen dşünüyorum kendi kendimi mahvediyorum.kendi kendime zarar veriyorum farkındayım ama engel olamıyorum bazı şeylere..yapabileceğim düzeltemeyeceğim şey yok ama kilitleniyorum ve kilitlendiğim anda dışarıdan birisinden mecburen yardım almak zorundayım aldım da..çok da iyi oldu..düzeliyorum yavaş yavaş evde tek durmamaya çalışıyorum..atıyorum kendimi dışarı veya evde olursam da topik topik geziyorum...sende kendini toparla... karşımda güçlü bir pomo görmek istiyorum..seraop ben cok gucluyumdur yasadıklarımı anlatsanm sasırırsın ama kılo verememek benı bıtırdı sanırım. kendımı tanıyamıyorum artık. ya da benım hormon degerlerım yukseldı. gecen ay gıttıgımde yukselmıstı ve o ay doktor kontrolunden once sureklıu gergındım sınırlıydım esım ılk zamanlara dondun resmen dıyordu gıdınce anladım degerler yukselmıs. acaba son gunlerde oyle mı oldu onu da bılmıyorum anlayabılmek ıcın regl oldugum hafta tahlıl yaptırmam lazım 10 gunden fazla var.
kontescim özel mesajına bak canım
Slmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.
canımm sanada geçmiş olsun hiç korkma çok bait bir ameliyat ertesi gün taburcusun kapalı yöntemle ameliyat laparoskopi valla olanlar çok rahat ettiler
diycen nerden biliyosun annem yazın 38 gün genel cerrahide yattı,gelen safra kese dalak aldırıyodu bugün ameliyat yarın taburcu... ordan biliyorum...acil şifalar....
Aaaa bunu soyledigin iyi oldu canim ben annemlerin yanina ziyarete geldim bir hafta sonra donmem gerekiyo yakin tarihe veririse burada olurum. Sarkisla da genel cerrahi var ama nasil bilmiyorum buradaki dr cok iyi taninmis. Hem orda kimse annem gibi bakamaz.
Bence tadı güzel. Başlarda bonfileden yap, en garantisi o, sonra diğer etleri de yaparsın. Bunu da eti doğra, teflon tencerede azıcık zeytinyağı ile kendi suyunu bırakıp geri çekene kadar kavur, sonra üstüne doğranmış soğan, bir kaç diş sarımsak, doğranmış yeşil biber, varsa kırmızı biber ekle ve karıştırarak pişiirmeye devam et, soğanlar ve biber biraz yumuşayınca salça ilave et, tuzunu, biberini koy, bence gayet güzel oluyor. İstersen domates te koyabilirsin ama sulandırır, ben domatessiz daha çok seviyorum. Bu soteyi yufkanın içine koyup bolca da yeşillik ilave edersen çok daha rahat yersin. Yanına da 1 bardak ayran:)
anladım hayırlısı olsunnevet baya konustuk ama bana daır cok yorum yapamadı senın durumun benı asıyor dedı :))))))) yardım alacak arkadaslarından
çokgeçmiş olsunncnmm,rabbmşifa versinnnbenim annemdede taş var büyümşhemde direniyor aldırmakiçinSlmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.
kontesim güzelim rabbimhastaneyehayırlıgüxel haberler almak içingitmeye nasip etsinbundansonrakızlar merhaba
lütfennnnnnnn....
cnm çok geçmiş olsunn baya yorulmuşsun kahve keyfini hak etmişsinkontesçim berivan merhaba kızlar nasılsdınız
afiyet olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?