2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

saol haber verdigin için duygucum, en yakın zamanda kendini toparlayacagına inanıyorum ben, o mutlu olsun kendini kötü hissetmesin de hiç gelmezse de kendi bilir, yeterki o iyi olsun

ben bugunku menumu de toparlayıp yazayım

kahvaltı

1.5 dilim tam bugday unu ekmegi

1 kk peynir

3 tane yeşil zeytin

öğle yemegi

3 yk tavuklu patates ( sulu yemek deildi ama fırındaydı sanırım, küçük küçük doğranmış )

3 yk pilav

200 gr yoğurt

akşam yemegi

4 tane ızgara köfte

3 yk erişte

2 yk yoğurtlu biber

suyu da yatana kadar 2.5 lt ye tamamlayacam inşalah, ara öğün olayını da hala tam oturtamadım, ama neskafe çay içtigim için ofiste onlar sayılır sanırım deil mi

Pomocum, canım benim, öncelikle ben hiç alınmadım, küsmedim, olur mu öyle şey. Ben senin ne demek istediğini anladım zaten. Negatif elektrik veriyorum demişsin, hiç öyle düşünme lütfen, arkadaşlıklar asıl kötü günde belli olur. Senin durumun kolay değil, taş olsa çatlar. Annenle tartışman da tuz biber ekmiş, herşey düzelir canım, Çeşmi de yazmış ya "en önemlisi sensin". Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, ama kabuğuna çekilmenin iyi geleceğine inanmıyorum. Bugün kısa bir süre girdim ben, çok yoğundu ve resmen canım çıktı. İşle ilgili birşeylere canım da sıkıldı. O yüzden cümleleri bile düzgünce toparlayamıyorum. Buraya girmesen bile hareket etmeyi ihmal etme ve biraz diyeti boz, çok sevdiğin birşeyler ye.

Duygu ve Çeşmi, merhaba kızlar, anca girdim foruma, yorgunluktan ölüyorum resmen. İş çok yoğundu bugün, can sıkan şeyler de vardı, hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum. Yarın işe gitmek istemiyoruuummm, ama yarın da yoğun bir gün olacak
Duygucum süper ip atlamışsın canım, tebrik ederim
Pomocuğuma üzüldüm, morali çok bozulmuş belli, keşke elimizden birşey gelse..
Tultan geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, Denizli'de iyi hastane ve doktorlar var, keşke orada olsaydın ameliyatı ama annen gelecekse Sivas'ta da problem olmaz bence.
Berivan test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Öncelik sağlık, unutma. Kilo aldırır diye, doktorun kullan dediği ilaçları kullanmamazlık etme.

Oncelikle seni cok merak ettim nesli msj,da cektim,
Pomo icin yazdiklarin cok guzel kiz seni uzdum diye cok uzuldu bugun ,

Senin niye canin sikkin ozel degilse

güzelce dinlen canım bu akşam yarın da yoğun olacakmış madem :44: ooyyy kıyamaammm

menün çok güzel çeşmiii cnm köfteistedi:))))

hadi yaaa kıyamam güzelcedinlen bugün güzel bir duşılık süt erkenden yatt
500 ip atladım ama çanak çölmek uff oldu:)))totomağrıyor şuan

Oncelikle seni cok merak ettim nesli msj,da cektim,
Pomo icin yazdiklarin cok guzel kiz seni uzdum diye cok uzuldu bugun ,

Senin niye canin sikkin ozel degilse

Valla telefona bile bakamadım, işyerinde kendi aralarında problem yaşayan insanların gerilimi hepimizi etkiledi, yani hem o gerilim, hem de yoğun olarak iş yapmaya çalışmak bir araya gelince bana fazla geldi. Kabaca özeti bu yani günün. Pomonun üzülmesine üzüldüm ben de. Hay Allah yaa. Bu ara canının sıkılması da normal, o kadar uğraşıp sonucunu görememek çok kötü gerçekten. İş temposu da yoğun, Allah kolaylık versin valla.

menün çok güzel çeşmiii cnm köfteistedi:))))

hadi yaaa kıyamam güzelcedinlen bugün güzel bir duşılık süt erkenden yatt
500 ip atladım ama çanak çölmek uff oldu:)))totomağrıyor şuan

Duygu güldürdün valla beni:)) İp atlamak çok fena ağrıtıyor popoyu, 500 kere ip atlamayı düşünemiyorum bile.

sana yorum yaptığım için gerçekten çok özür dilerim....bilemedim şimdi......ben burda kimseye şunu yap bunu yap demem ne haddime ........bu topikte farklı bakış açılarının tartışıldığını zannetmiştim......üstelik doktorumda......bu konunun kitabını da okudum......benimde gözden kaçırdığım belki ilgi duyabileceğim konular olabileceğini düşünmüştüm.......
sana hayatta ve diyetinde başarılar

Emel merhaba nasılsın? Hoşgeldin, alıştın mı foruma? Ben kendimi tembel öğrenci gibi hissediyorum, hala başlayamadım verdiğin hareketleri yapmaya

ayyy bu neyin öfkesi ....dövseydin birde

hava çok soğuk yaaaa neyse günüm toparlayımm

sabah ılık limonlu su
kahvaltı: 2 dilimçavdar ekmeğine az yağlıpeynir maydanozla tost
ara:ceviz
öğlen oğlanla dışardaydık pidecinin önünde geçtik canımızçekti tek kıymalıpideyi yarı yarıya paylaştık1 bardakda ayranıpaylaştık
ara:ceviz 2 tane etiform meyvalı bisküvi
akşam:dünkü yemek nohut yemeğibir tabak 2 kaşıkda yağsızmakarna2kaşık yoğurt 2 dilimkızarmış ekmek
ara:yasemli yeşil çay,biraz patlamış mısır az yağlı

aktivite: öğlen 1 saat yürüyüş
öğleden sonra 500 ip atlama
akşam yemeğinden sonra leslie3 mil
hala daha çekmeye üşendiğim ama mıtlaka çekeceğim mekik ve emelin çıkardığı program

Bugün menülerin her zamankinden fazla görünüyor, tabi bence tam olması gerektiği gibi Özellikle spor da eklenince yıkılıyor. Ben de kafamı toparlayabilirsem günümü toparlayacağım, spor falan yok bugün de ama ne yediğimi toparlamam lazım:44:

hadi ya ortamın gerginliği sizede yansımış ,birde yoğunluk şuan bimasaj olcakk ahh ne güzelolursonrada uyku

Duygu güldürdün valla beni:)) İp atlamak çok fena ağrıtıyor popoyu, 500 kere ip atlamayı düşünemiyorum bile.
ağrıyor yaa
gel gel duygu annem sana da yapsınnn
oyyy şimdi negüzeldir o köfte anne köftesi keşke ışınlmsammmm

bugün doymakbilmedim bennesli çok hareket ettiğim içinmi acep

Son düzenleme:
Kızlar, günümü toparlamaya çalışayım,

Sabah:
- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk kadar peynirle yaptığım yağsız tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase mercimek çorbası
- 4-5 kaşık ıspanak yemeği
- 3-4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt

Ara:
- bolca şekersiz çay ve kahve

Akşam:
- 6-7 dilim sucuk ve 1 yumurta ile sahanda sucuklu yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 10 tane badem
- 2 avuç kuru dut
- 1 elma
- 1 portakal

Evde yemek olmadığı için, dışardan yemek istemediğimiz için eşimle öğrenci usulü akşam yemeği yaptık. Üstüne de atıştırmalar oldu işte. Yarın fırsat bulup yüzmeye gitsem diye düşünüyorum, hem fiziki olarak, hem psikolojik olarak iyi gelecek bana.

Ayyy masaj nasıl güzel olurdu var ya, eşim de benimle benzer durumda, birbirimize hayrımız yok yani:) Aynı işyerinde çalışmanın dezavantajları:) Yediklerin bence çok normal, hareket çok, metabolizman da hızlanır böyle.

hımmmmm akşamabyıldım arada kahvaltı gibiyapmak çok keyiflioluyor menün yine guzel
bende masaj ıstıyorummm yaa özellikle ayak altı avuç içi

Duygucum, sana doyum olmaz, ben yavaş yavaş yatma moduna geçeyim, havuz için çanta hazırlayayım, fırsat bulursam gideyim yarın. Eşimden et pişirme yöntemleri ile ilgili bilgileri de en kısa zamanda alıp mail atıcam sana.
İyi geceler, tatlı rüyalar canım.