- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.601
nesli nerdesin bacımm
çeşmicim pomo için söylediklerinekatılıyorumm cnm şuan onun için herşeyüst üstekendini pekiyihisetmiyor yarın doktora gitcekgibi bir kaç gün giremiyebilirmiş
berivancım bugünkuşçunun öününden geçtimkadınolsaydı sorcaktımdaerkekdi:))) soramadım
şöyle bır dusundum de benım de uzaklasmam lazım belkı de. herkesı sıktıgımı dusunmeye baslıyorum sankı dunyanın en sorunlu ınsanı benmısım gıbı olmaya basladım. ıs yerı sorunları, kılo verememek falan sankı herkese negatıf elektrık verıyorum bence. dıyetımı sporumu bozmayacagım ama psıkolojım bıraz olsun duzelınceye kadar sızlerı de huzursuz etmek ıstemıyorum sureklı sıkayet eden sızlanan bırı oldum resmen.
duyguyu yordum ıyıce, neslıyı de küstürdüm sanırım bılmıyorum gercı bırsey demedım ama kıyaslama yapmıs olmak bıle kırılmasına sebep olmus olabılır. kabuguma cekılmek dogru sanırım.
Duygu ve Çeşmi, merhaba kızlar, anca girdim foruma, yorgunluktan ölüyorum resmen. İş çok yoğundu bugün, can sıkan şeyler de vardı, hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum. Yarın işe gitmek istemiyoruuummm, ama yarın da yoğun bir gün olacak
Duygucum süper ip atlamışsın canım, tebrik ederim
Pomocuğuma üzüldüm, morali çok bozulmuş belli, keşke elimizden birşey gelse..
Tultan geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, Denizli'de iyi hastane ve doktorlar var, keşke orada olsaydın ameliyatı ama annen gelecekse Sivas'ta da problem olmaz bence.
Berivan test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Öncelik sağlık, unutma. Kilo aldırır diye, doktorun kullan dediği ilaçları kullanmamazlık etme.
kontes emeli dürttü...
emelcim nasılsın...
menün çok güzel çeşmiii cnm köfteistedi:))))saol haber verdigin için duygucum, en yakın zamanda kendini toparlayacagına inanıyorum ben, o mutlu olsun kendini kötü hissetmesin de hiç gelmezse de kendi bilir, yeterki o iyi olsun
ben bugunku menumu de toparlayıp yazayım
kahvaltı
1.5 dilim tam bugday unu ekmegi
1 kk peynir
3 tane yeşil zeytin
öğle yemegi
3 yk tavuklu patates ( sulu yemek deildi ama fırındaydı sanırım, küçük küçük doğranmış )
3 yk pilav
200 gr yoğurt
akşam yemegi
4 tane ızgara köfte
3 yk erişte
2 yk yoğurtlu biber
suyu da yatana kadar 2.5 lt ye tamamlayacam inşalah, ara öğün olayını da hala tam oturtamadım, ama neskafe çay içtigim için ofiste onlar sayılır sanırım deil mi
Duygu ve Çeşmi, merhaba kızlar, anca girdim foruma, yorgunluktan ölüyorum resmen. İş çok yoğundu bugün, can sıkan şeyler de vardı, hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum. Yarın işe gitmek istemiyoruuummm, ama yarın da yoğun bir gün olacak
Duygucum süper ip atlamışsın canım, tebrik ederim
Pomocuğuma üzüldüm, morali çok bozulmuş belli, keşke elimizden birşey gelse..
Tultan geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, Denizli'de iyi hastane ve doktorlar var, keşke orada olsaydın ameliyatı ama annen gelecekse Sivas'ta da problem olmaz bence.
Berivan test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Öncelik sağlık, unutma. Kilo aldırır diye, doktorun kullan dediği ilaçları kullanmamazlık etme.
Oncelikle seni cok merak ettim nesli msj,da cektim,
Pomo icin yazdiklarin cok guzel kiz seni uzdum diye cok uzuldu bugun ,
Senin niye canin sikkin ozel degilse
menün çok güzel çeşmiii cnm köfteistedi:))))
hadi yaaa kıyamam güzelcedinlen bugün güzel bir duşılık süt erkenden yatt
500 ip atladım ama çanak çölmek uff oldu:)))totomağrıyor şuan
menün çok güzel çeşmiii cnm köfteistedi:))))
hadi yaaa kıyamam güzelcedinlen bugün güzel bir duşılık süt erkenden yatt
500 ip atladım ama çanak çölmek uff oldu:)))totomağrıyor şuan
benım yazdıklarımı gercekten gormemıs ve dun aksama kadar msnden bana yardımcı oldu. ben sadece benım yazdıklarımı onemsemedı gıbı dusundum ve dunku ılgısınden sonra cok mahcup oldum. emele cok tesekkur ederım ve yanlıs anlasılma ıcın ozur dılerım.
ogun atlama konusunda cok yanlısın var ben sabah 6 da kalkıyorum haftanın 6 gunu. 7 bucukta mesaım baslamıs oluyor ve aksam 6 bucukta cıkıyorum sırf daha erken saatlerde yakabılmek ıcın ben aksam yemegımı yanımda tasıyorum ve bes bucukta ısyerımde yıyorum. ayrıca ben de ınsulın dırencı var ara ogun yapmak zorundayım bunu endokrınolojı uzmanı da soyledı bana.
ben calısan hem de temposu yogun olan bır ınsanım. ara ogunlere bu acıdan da ıhtıyacım var kaldı kı ben herkes gıbı bır tabak dolusu salata bır kase corba, koca porsıyon yemekler, yanında ekmek falan beslenmıyorum fabrıka yemegı bızım oglen cıkan yemek. cogu zaman corba olmaz salata olmaz. aksam yemegımı kendım yapıp getırıyorum ama onda da olclulerı koruyorum ayrıca oyle salata falan getıremıyorum yanımda.
evde oldugun gun demıssın, ayda bır ıkı kez haftasonu sehır dısında oluyorum zaten. ayrıca ben sadece pazar gunu evdeyım zaten. cumartesı de calısıyorum. oyuzden bu evde oldugun gun dıyerek sundugun cozum de uygun degıl.
herkesın saglık durumuna gore egzersızler verılır, yıne saglık durumuna gore dıyet verılır. bana sabah kahvaltısı ıcın bıle 3 dılım ekmek yazmıs doktor ama ben uygulamıyorum yıne de.
yanı detayları bılmeden kımse oyle yorum yapmasın lutfen.
ben galete yemem. dıyet urunlerı yemem. ev pogacası yemısımdır belkı bazen. cunku gec uyanmısımdır gec kalmısımdır ıse. bu da oyle her hafta yasanan bırsey degıl.
sen daha benım calısıp calısmadıgımı bılmeden otursun evde ekmegı azalttarak ogun yesın dıyorsun. ben gunluk sadece ıkı dılım ekmek yıyorum sabah kahvaltısında. oglen ekmek yemem, aksam ne ekmek yerım ne pılav.
pazar gunu tum gun yemek yapıyorum kendıme ozel. ve onlardan yemek getırıyorum , aksam yemeklerımı ısyerımde yıyorum.
yıne ıncelemeden, bılmeden yapılan yorumlar. offffffffff ya.
hava çok soğuk yaaaa neyse günüm toparlayımm
sabah ılık limonlu su
kahvaltı: 2 dilimçavdar ekmeğine az yağlıpeynir maydanozla tost
ara:ceviz
öğlen oğlanla dışardaydık pidecinin önünde geçtik canımızçekti tek kıymalıpideyi yarı yarıya paylaştık1 bardakda ayranıpaylaştık
ara:ceviz 2 tane etiform meyvalı bisküvi
akşam:dünkü yemek nohut yemeğibir tabak 2 kaşıkda yağsızmakarna2kaşık yoğurt 2 dilimkızarmış ekmek
ara:yasemli yeşil çay,biraz patlamış mısır az yağlı
aktivite: öğlen 1 saat yürüyüş
öğleden sonra 500 ip atlama
akşam yemeğinden sonra leslie3 mil
hala daha çekmeye üşendiğim ama mıtlaka çekeceğim mekik ve emelin çıkardığı program
hadi ya ortamın gerginliği sizede yansımış ,birde yoğunluk şuan bimasaj olcakk ahh ne güzelolursonrada uykuValla telefona bile bakamadım, işyerinde kendi aralarında problem yaşayan insanların gerilimi hepimizi etkiledi, yani hem o gerilim, hem de yoğun olarak iş yapmaya çalışmak bir araya gelince bana fazla geldi. Kabaca özeti bu yani günün. Pomonun üzülmesine üzüldüm ben de. Hay Allah yaa. Bu ara canının sıkılması da normal, o kadar uğraşıp sonucunu görememek çok kötü gerçekten. İş temposu da yoğun, Allah kolaylık versin valla.
ağrıyor yaaDuygu güldürdün valla beni:)) İp atlamak çok fena ağrıtıyor popoyu, 500 kere ip atlamayı düşünemiyorum bile.
oyyy şimdi negüzeldir o köfte anne köftesi keşke ışınlmsammmmgel gel duygu annem sana da yapsınnn
Bugün menülerin her zamankinden fazla görünüyor, tabi bence tam olması gerektiği gibiÖzellikle spor da eklenince yıkılıyor. Ben de kafamı toparlayabilirsem günümü toparlayacağım, spor falan yok bugün de ama ne yediğimi toparlamam lazım:44:
hadi ya ortamın gerginliği sizede yansımış ,birde yoğunluk şuan bimasaj olcakk ahh ne güzelolursonrada uyku
ağrıyor yaa birde gülün söyleyim bende karpuzbüyükyaçarpıştık ses geliyorşap şap diye sesi yanlışanlamayanya çarpışma sesi
oyyy şimdi negüzeldir o köfte anne köftesi keşke ışınlmsammmm
bugün doymakbilmedim bennesli çok hareket ettiğim içinmi acep
hımmmmm akşamabyıldım arada kahvaltı gibiyapmak çok keyiflioluyor menün yine guzelKızlar, günümü toparlamaya çalışayım,
Sabah:
- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk kadar peynirle yaptığım yağsız tost
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase mercimek çorbası
- 4-5 kaşık ıspanak yemeği
- 3-4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt
Ara:
- bolca şekersiz çay ve kahve
Akşam:
- 6-7 dilim sucuk ve 1 yumurta ile sahanda sucuklu yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
- 1 büyük kase patlamış mısır
- 10 tane badem
- 2 avuç kuru dut
- 1 elma
- 1 portakal
Evde yemek olmadığı için, dışardan yemek istemediğimiz için eşimle öğrenci usulü akşam yemeği yaptık. Üstüne de atıştırmalar oldu işte. Yarın fırsat bulup yüzmeye gitsem diye düşünüyorum, hem fiziki olarak, hem psikolojik olarak iyi gelecek bana.
bende masaj ıstıyorummm yaa özellikle ayak altı avuç içiAyyy masaj nasıl güzel olurdu var ya, eşim de benimle benzer durumda, birbirimize hayrımız yok yani:) Aynı işyerinde çalışmanın dezavantajları:) Yediklerin bence çok normal, hareket çok, metabolizman da hızlanır böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?