2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım o senin tatlılıgın sonuçlarımı aldım Allah a çok sevindim sonuçlarım temiz çıktı b12 yüksek çıktı ama demirim eksik miş demir hapı yazdı birde miğde hapı yazdı migde de agrı yapıyor muş bu demir hapı ama kafama takıldı ya demir hapı kilo yapar mı kabızlık olursa diye de ilaç yazdı korkuyorum kilo aldırırsa diye bu şekilde akdeniz anemisiyim demiştm ya 5.8 çıktı degerim minyon anemiymiş çok takılcak birsey değilmiş bu şekilde şimdi de keyif kahve mi yudumluyorum gel beraber içelim canım

mubişim biricik kızıma gelince eş istiyo galiba ama ben ona demiştim ki bak kızım ben ne zaman evlenirsem o zaman koca alacağım sana diye şimdi de annesine şirinlikler yapıyo cadı
eş almayı da aslında istemiyorum ya beni sevmez gelmezse diye yumurtlarsa nasıl bakarım büyük sorumluluk dogasından kopartıp alırken ona söz vermiş oluyoruz en iyi şekilde bakacagımıza dahil bakamazsam bebişlerine diye korkuyorum biraz daha büyüsün kızım daha 9 aylık mubişim benimmmmmmmm

çok geçmiş olsun canımmmmmmm ya dr konuşunca bize de haber canım kesin ameliyet mıymış yani

ayyyyy üstümden yük kalktı valla sonuçlarımı alınca acil şifalar olsun kızlar nazara mı geldik ne hasta oluyoruz aman dikkat edelim kendimize
duygucum nasılsın kuzey nasıl bakalım

aöf sonuçları açıklandı batmışım valla bir de ortalamamıdır nedir o çıkmış hiç anlamadım valla yeni sistem gittikçe tuhaftaştı snava da bir şey kalmadı asıl mam ineklemem gerek valla

ay çalışmam lazım da ablam nasıl kitap anasının gözü 1 ünüte 25 sayfa olur mu insaf ya 1 üniteyi bitirene kadar canı çıkyo insanın 9 tane de dersim var benim ofofofffffff
2 sınıf işletmeyim ben nasıl bitecek bu okul çan egrisimi dir neyse o karın ağrısı inşallah iyi olur bütünleme olmaması kötü oldu ya inşallah bütünleme olur umudum olması öyle işte canım ünv bitsin özel şirkette çalışmak istemiyorum bankaya geçmek niyetim o yüzden bitsin istiyorum

ayyyyy üstümden yük kalktı valla sonuçlarımı alınca acil şifalar olsun kızlar nazara mı geldik ne hasta oluyoruz aman dikkat edelim kendimize
duygucum nasılsın kuzey nasıl bakalım
aman hastaolmayalım yaaaa

kuzi iyi ablası annecim lütfenlütfenn avabaoynayalımdiyor bana:)))

enerjinize hayranım valla 500 ip harika bence
maşallahde kız:)) çalış sende atla totom ağrıyor ama atlamakdan:)))

kuzum eğer bu kadar dikkat etmeseydin daha önce de sen demiştin bunu şuan 120 kiloydun belki de, yani kendini 5 kilo vermiş gibi değil 15 kilo vermiş gibi görebilirsin.. ben okula ara verdm şimdi geri döndm die ne kadar güvensiz babam bana karşı düzelse de yeniden bozuluyor yani zaman zaman olur öyle. lütfen kendini üzme. ilk tanıştıgımız zamanlarda sana söylemiştim bu cümleyi " DÜNYA ÜZERİNDE EN ÖNEMLİ İNSAN SENSİN, HİÇ KİMSE ( GEREKİRSE ANNEN BİLE, KOCAN BİLE ) SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL ...

kimseyi kırdıgını düşünme artık, hepimiz tanıyoruz seni, sana kırılacak darılacak halimiz yok.. eğer kafanı dinlemek toparlamak istiyosan uzaklaş bi süre, ama uzaklaşma sebebin bizim üzülmemmiz yada kırılmamız olmasın, SADECE KENDİNİ DAHA İYİ HİSSEDECEKSEN UZAKLAŞ..

ayrıcaaaa telefon numaran var bende burdan çıksan bile benden kurtulamazsn haberin olsunnnn

çok çok çokk geçmiş olsuunnn bizi haberdar et gelişmelerden olur mu ? dualarımız seninle kontescim

Son düzenleme:
aman hastaolmayalım yaaaa

kuzi iyi ablası annecim lütfenlütfenn avabaoynayalımdiyor bana:)))

maşallahde kız:)) çalış sende atla totom ağrıyor ama atlamakdan:)))

kuzucuk yaaaaa avoba oyna annesi sende kız demem mi hiç maşalahhhhhhhh şu sınavlar bitsin bende başlıyorum artık spora inşalah
kızlar enerji ürünleri kullan var mı aranızda dinç dinamik olmak için paylaşırsanız sevinirim bende enerjik olayım ya yaş 22 emme hissedilen yaş 60 o derece

çok geçmiş olsun canımmmmmmm ya dr konuşunca bize de haber canım kesin ameliyet mıymış yani

Tesekkur ederim canimmm. Ameliyat kesin de tarih belli degil kizimin Okulu var haftaya donmem gerekiyor. Ameliyattan 1 hafta sonraya yolculugu uygun gormedi dr sivas ta olucam galiba annem bir kac ay sonra yanima gelecek o zaman olurum.

nesli nerdesin bacımm

çeşmicim pomo için söylediklerinekatılıyorumm cnm şuan onun için herşeyüst üstekendini pekiyihisetmiyor yarın doktora gitcekgibi bir kaç gün giremiyebilirmiş

berivancım bugünkuşçunun öününden geçtimkadınolsaydı sorcaktımdaerkekdi:))) soramadım

cnm çok geçmiş olsun inş nişanlı çiftin hayalleri baharda olur tez zamanda acil şifalar olsun
cnm sanada geçmiş olsun inş ameliyatı hayırlısıyla atlatırsın çabucak olur biter
berivan geçmiş olsun bende de kansızlık var ama demire bağlı dikkat etmek gerek
senin akdeniz aneminde çok önemli değilmiş sevindim herkes sağlıklı ii olsun inşllhhhhhh

menümü bildiriyim bari
sabah:
2 dl ekmek, 1 tatlı kaş. bal,1 tatlı kaş. acuka,peynir, maydonoz,3 zeytin, şekersiz çay

ara: 1 küçük muz

öğle :
bi kase çorba, 4 kaşık pilav,bi küçük tabak patlıcan yemeği,1 bardak ayran

ara: 3 kuru kayısı

akşam:
bi kase çorba, az taze fasulye,2 kaşık pilav,1 bar. ayran

ara: şimdi eşimle şekersiz çay ve 4 fındık

2 kupa form çayı,, 2 lt su,45 dk. yüzme, 25 dk. yürüyüş