- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.581
500 kerem ip atladımmm altıma kaçırıyordum zıplamakdan:))))
saol canımmm sanada geçmiş olsun inşallah sonuçlarında problem çıkmazbenim nette sorun var çok yavş okuıyorum ama bazen cevap yazamıyorum muhabbet kuşuyla ilgili sorun muhtemelen eş istiyo ama senin anlatım tarzına bayıldım çok tatlısın berivan
Slmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.
kontescim umarım damat iyileşir bahara düğününüz olur acil şifalar a kardeşin üzülmesin inşallah herşey düzelir canım
aöf sonuçları açıklandı batmışım valla bir de ortalamamıdır nedir o çıkmış hiç anlamadım valla yeni sistem gittikçe tuhaftaştı snava da bir şey kalmadı asıl mam ineklemem gerek valla
aman hastaolmayalım yaaaaayyyyy üstümden yük kalktı valla sonuçlarımı alınca acil şifalar olsun kızlar nazara mı geldik ne hasta oluyoruz aman dikkat edelim kendimize
duygucum nasılsın kuzey nasıl bakalım
maşallahde kız:)) çalış sende atla totom ağrıyor ama atlamakdan:)))enerjinize hayranım valla 500 ip harika bence
ben cok haklıyım cunku annem konuları sapıttı konusurken. ama soyledıgım seyler ıcın yılların bırıkımın bosalttıgım ıcın de pısmanım. ama zaten o hıcbırzaman sıcak ve anlayıslı bırı olmadı kı. neyse sen de lımonıymıssın umarım duzelır aranız.
psıkolojıye gelınce berbat oldugunu farkettım cunku annemın eksık yaptıgın vardır , gece 4 saat uyuyup daha cok spor yap, sankı calısıyorsun da masa bası nekadar yorulur ınsan dedıgı vs vs bırsuru sey ıle resmen cıldırdım. cunku ben ılk kez bukadar emek verıyorum bukadar bılınclıyım. hatan vardır demesı falan sınırlerımı hoplattı. daha onceden verseydın dıyıp durdu, ben sana bugunlerı hep soyluyordum falan dedı. sankı elımdeydı, patates makarna yıyerek ben buyuttum sankı kendımı. sut bıle alacak paraları olmadı. neyse ıste. cok fena daldık bırbırımıze.
ne guzel yazmıssın. ıyıce dıbe coktum ben. psıkologa gıdecegım kesınlıkle. hayatımda ılk kez kendıme sasırdım bukadar nasıl azımlıyım ve mutlu yapıyorum dıye. ama tartıdakı rakamlar benım eskı mutlulugumu bıle gerı aldı resmen. umudumu kaybettırdı
şöyle bır dusundum de benım de uzaklasmam lazım belkı de. herkesı sıktıgımı dusunmeye baslıyorum sankı dunyanın en sorunlu ınsanı benmısım gıbı olmaya basladım. ıs yerı sorunları, kılo verememek falan sankı herkese negatıf elektrık verıyorum bence. dıyetımı sporumu bozmayacagım ama psıkolojım bıraz olsun duzelınceye kadar sızlerı de huzursuz etmek ıstemıyorum sureklı sıkayet eden sızlanan bırı oldum resmen.
duyguyu yordum ıyıce, neslıyı de küstürdüm sanırım bılmıyorum gercı bırsey demedım ama kıyaslama yapmıs olmak bıle kırılmasına sebep olmus olabılır. kabuguma cekılmek dogru sanırım.
sağol canım ayağı ayrıyodu sinirlerinde ,belinde ve böbreklerinde sorun varmış...
çok severek nişanlandılar nazara geldiler...
aileside çok perişan bizde kardeşimde çok üzüldük....çok mahsun oldu yavrum...
aman hastaolmayalım yaaaa
kuzi iyi ablası annecim lütfenlütfenn avabaoynayalımdiyor bana:)))
maşallahde kız:)) çalış sende atla totom ağrıyor ama atlamakdan:)))
cesmi hoşgeldin canımmmm nasılsın
birazdan çıkarım kızlar kendize çok iyi bakın
çok geçmiş olsun canımmmmmmm ya dr konuşunca bize de haber canım kesin ameliyet mıymış yani
cnm çok geçmiş olsun inş nişanlı çiftin hayalleri baharda olur tez zamanda acil şifalar olsunafiyet olsun canımmm
valla ben kendi adıma 3 gündür 7,4 şiddetinde bir baş ağrıyla yaşıyorum sinirli ve çok üzgünüm,kardeşimin nişanlısı hastanede acil ameliyat olması lazım bahar düğün hayalleri kuruyodu çocuklar mahvoldular kardeşim çok üzgün ve ve nişanlısı 1 ameliyat oldu 2 tane daha olması lazım biri omuriliğinden ve çok riskli...
cnm sanada geçmiş olsun inş ameliyatı hayırlısıyla atlatırsın çabucak olur biterSlmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.
berivan geçmiş olsun bende de kansızlık var ama demire bağlı dikkat etmek gerekcanım o senin tatlılıgın sonuçlarımı aldım Allah a çok sevindim sonuçlarım temiz çıktı b12 yüksek çıktı ama demirim eksik miş demir hapı yazdı birde miğde hapı yazdı migde de agrı yapıyor muş bu demir hapı ama kafama takıldı ya demir hapı kilo yapar mı kabızlık olursa diye de ilaç yazdı korkuyorum kilo aldırırsa diye bu şekilde akdeniz anemisiyim demiştm ya 5.8 çıktı degerim minyon anemiymiş çok takılcak birsey değilmiş bu şekilde şimdi de keyif kahve mi yudumluyorum gel beraber içelim canım
mubişim biricik kızıma gelince eş istiyo galiba ama ben ona demiştim ki bak kızım ben ne zaman evlenirsem o zaman koca alacağım sana diye şimdi de annesine şirinlikler yapıyo cadı
eş almayı da aslında istemiyorum ya beni sevmez gelmezse diye yumurtlarsa nasıl bakarım büyük sorumluluk dogasından kopartıp alırken ona söz vermiş oluyoruz en iyi şekilde bakacagımıza dahil bakamazsam bebişlerine diye korkuyorum biraz daha büyüsün kızım daha 9 aylık mubişim benimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?