- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.621
Duygucum, sana doyum olmaz, ben yavaş yavaş yatma moduna geçeyim, havuz için çanta hazırlayayım, fırsat bulursam gideyim yarın. Eşimden et pişirme yöntemleri ile ilgili bilgileri de en kısa zamanda alıp mail atıcam sana.
İyi geceler, tatlı rüyalar canım.
hadi ya ortamın gerginliği sizede yansımış ,birde yoğunluk şuan bimasaj olcakk ahh ne güzelolursonrada uyku
ağrıyor yaa
oyyy şimdi negüzeldir o köfte anne köftesi keşke ışınlmsammmm
bugün doymakbilmedim bennesli çok hareket ettiğim içinmi acep
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinSlmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.
maşallahh arkadaşıma500 kerem ip atladımmm altıma kaçırıyordum zıplamakdan:))))
canım o senin tatlılıgın sonuçlarımı aldım Allah a çok sevindim sonuçlarım temiz çıktı b12 yüksek çıktı ama demirim eksik miş demir hapı yazdı birde miğde hapı yazdı migde de agrı yapıyor muş bu demir hapı ama kafama takıldı ya demir hapı kilo yapar mı kabızlık olursa diye de ilaç yazdı korkuyorum kilo aldırırsa diye bu şekilde akdeniz anemisiyim demiştm ya 5.8 çıktı degerim minyon anemiymiş çok takılcak birsey değilmiş bu şekilde şimdi de keyif kahve mi yudumluyorum gel beraber içelim canım
mubişim biricik kızıma gelince eş istiyo galiba ama ben ona demiştim ki bak kızım ben ne zaman evlenirsem o zaman koca alacağım sana diye şimdi de annesine şirinlikler yapıyo cadı
eş almayı da aslında istemiyorum ya beni sevmez gelmezse diye yumurtlarsa nasıl bakarım büyük sorumluluk dogasından kopartıp alırken ona söz vermiş oluyoruz en iyi şekilde bakacagımıza dahil bakamazsam bebişlerine diye korkuyorum biraz daha büyüsün kızım daha 9 aylık mubişim benimmmmmmmm
500 kerem ip atladımmm altıma kaçırıyordum zıplamakdan:))))
ayyyyy üstümden yük kalktı valla sonuçlarımı alınca acil şifalar olsun kızlar nazara mı geldik ne hasta oluyoruz aman dikkat edelim kendimize
duygucum nasılsın kuzey nasıl bakalım
Slmm kizlar hastaneden yaziyorum sira bekliyorum hala safra kesem de tas varmis ameliyat dedi doktorum. Simdi genel cerrahi de bekliyorum. Kontescim cok uzuldum canim allah gelmis gecmis etsin. Tum hastalara acil sifalar diliyorum. Pomocumm hicbisey icin gec kalmis degilsin korkulu dusun arkasi guzel olur derler. Sen nasil rahat olacaksan oyle olsun.
afiyet olsun canımmm
valla ben kendi adıma 3 gündür 7,4 şiddetinde bir baş ağrıyla yaşıyorum sinirli ve çok üzgünüm,kardeşimin nişanlısı hastanede acil ameliyat olması lazım bahar düğün hayalleri kuruyodu çocuklar mahvoldular kardeşim çok üzgün ve ve nişanlısı 1 ameliyat oldu 2 tane daha olması lazım biri omuriliğinden ve çok riskli...
kuzum eğer bu kadar dikkat etmeseydin daha önce de sen demiştin bunu şuan 120 kiloydun belki de, yani kendini 5 kilo vermiş gibi değil 15 kilo vermiş gibi görebilirsin.. ben okula ara verdm şimdi geri döndm die ne kadar güvensiz babam bana karşı düzelse de yeniden bozuluyor yani zaman zaman olur öyle. lütfen kendini üzme. ilk tanıştıgımız zamanlarda sana söylemiştim bu cümleyi " DÜNYA ÜZERİNDE EN ÖNEMLİ İNSAN SENSİN, HİÇ KİMSE ( GEREKİRSE ANNEN BİLE, KOCAN BİLE ) SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL ...
kimseyi kırdıgını düşünme artık, hepimiz tanıyoruz seni, sana kırılacak darılacak halimiz yok.. eğer kafanı dinlemek toparlamak istiyosan uzaklaş bi süre, ama uzaklaşma sebebin bizim üzülmemmiz yada kırılmamız olmasın, SADECE KENDİNİ DAHA İYİ HİSSEDECEKSEN UZAKLAŞ..
ayrıcaaaa telefon numaran var bende burdan çıksan bile benden kurtulamazsn haberin olsunnnn
çok çok çokk geçmiş olsuunnnbizi haberdar et gelişmelerden olur mu ? dualarımız seninle kontescim
Oncelikle seni cok merak ettim nesli msj,da cektim,
Pomo icin yazdiklarin cok guzel kiz seni uzdum diye cok uzuldu bugun ,
Senin niye canin sikkin ozel degilse
sana yorum yaptığım için gerçekten çok özür dilerim....bilemedim şimdi......ben burda kimseye şunu yap bunu yap demem ne haddime ........bu topikte farklı bakış açılarının tartışıldığını zannetmiştim......üstelik doktorumda......bu konunun kitabını da okudum......benimde gözden kaçırdığım belki ilgi duyabileceğim konular olabileceğini düşünmüştüm.......
sana hayatta ve diyetinde başarılar
Pomocum, canım benim, öncelikle ben hiç alınmadım, küsmedim, olur mu öyle şey. Ben senin ne demek istediğini anladım zaten. Negatif elektrik veriyorum demişsin, hiç öyle düşünme lütfen, arkadaşlıklar asıl kötü günde belli olur. Senin durumun kolay değil, taş olsa çatlar. Annenle tartışman da tuz biber ekmiş, herşey düzelir canım, Çeşmi de yazmış ya "en önemlisi sensin". Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, ama kabuğuna çekilmenin iyi geleceğine inanmıyorum. Bugün kısa bir süre girdim ben, çok yoğundu ve resmen canım çıktı. İşle ilgili birşeylere canım da sıkıldı. O yüzden cümleleri bile düzgünce toparlayamıyorum. Buraya girmesen bile hareket etmeyi ihmal etme ve biraz diyeti boz, çok sevdiğin birşeyler ye.
pomocum günaydın yazdıklarından daha iyi olduğunu anlıyorum sevindim
öle gitmek falan olmazdı zaten arkadaşım kırgınlık küslük olmadan bu süreci beraber aşarız yeterki birbirimizi kırmayalım üzmeyelim yoksa hayat zaten hepimize zor evet seninki daha zor ama imtihan dünyası canım bu günlerin arkası ferahlık olacak inşallahh
canım alınmamana cok sevındım nasıl rahatladım anlatamadım kac aydır bıraradayız artık eskı bır arkadas olduk senı kırmaktan uzmekten cok korktum kusuruma bakma olur mu.
benı anlayabılmene ayrıca cok sevındım bazen kelımeler herseyı ıyı ıfade etmıyor.
esım de senın gıbı dusundu. yaz oraya dedı. sana ıyı gelecek dedı. ben cok korkuyorum dıye agladım dun onun omzunda. hakıkaten korkar oldum anksiyete mı oldum anlamıyorum kı. kılo veremıyorum hasta olacagım hastalıklarım artacak hep sısman kalacagım anne olamayacagım falan bunların korkusunu yasar oldum cok cıddı anlamda.
bugun aslında doktorda olacaktım ama patron erken cıkmıs haberım yoktu ızın alamadım. oyuzden yarın ıcın ızın alacagım.
abartmamak kaydı ıle duygu da senın dedıklerını dedı. bıraz yanlız kal sevdıgın seylerı yap sevdıgın seylerı ye dedı. dun normal standart yaptım bugun esım sevdıgım kakaolu kekten aldı sabah kahvaltıyı bununla yap dedı. abartmamak kaydıyla boyle ufak seyler yapabılırım. aksama sınemaya gıdecegız cordon blue cok sevdıgımı bılır yıyelım dedı mesela.
Canım benim, daha iyi olmana sevindim. Kesinlikle ufak kaçamaklar iyi gelir sana, eşinin de destek olması çok güzel. Buraya yazmak ta hepimize iyi geliyor. Ben dünden yorgunum, bugün de keyifsiz kalktım, iş yoğun, bir de 1 hafta spor yapmayınca tartıda ++ oldu, kahvaltı yapmadım daha, kakaolu keeeeekkk:))) ben de istiyorum:)) Böyle durumlarda hep yaptığım gibi süt kaynatıp içine ekmek ve ceviz doğramayı planlıyorum. Foruma bir bakayım diye girdim ve seni görünce çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?