2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam cnmbende uyucam yorgunummm çokk iyi geceler

sen de annesin ya senin de köften çok güzeldir eminimmm

anaa herkesler uyuyorrr, ben de sessizce çekileyim bari, önce duş alayım sonra da bir bölüm dizi izleyip uyuyayımm iyi geceleerrrrr

Tesekkur ederim arkadaslar saglik dilekleriniz icin. Neslicim bende denizlide olmak istiyorum ama kizimin okulu acilacak mecburen geri donmem gerekiyor. Bakalim hayirlisi artik. Bugun hem cok yorgunum hemde modum dusuk biraz. Yorgunluktan uyuyamadim.Yarin hastane yolu gorunuyor yine. Bugun ku menumu yazip cikarim herkese iyi geceler tatli ruyalar

Sabah ac gittigim icin ogleden sonra ara ara 3 e kadar 1,5 simit yedim.

Aksam yemegimi 7 de yedim: 1 kase tarhana corbasi, 5 kasik kofteli bezelye yemegi, 3 dilim cavdar ekmegi, el kadar yufka, yagsiz salata

Ara: bitki cayi, sekersiz cay, 2 isirik tatli

günaydınnnnnn açılış benden olsun
dünki menüm
sabah
bir lokma ekmek bir parça peynir evden çıkmadan azcık yedim
bir ıhlamur

ara yok hastanedeydim su içtim bol bol

öğle
1 yumurtalı menemen
3 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

ara
elma şekersiz kahve

akşam
az tarhana çorbası
4 kaşık kıymalı patates yemeği
4 kaşık közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtlu salata
2 kaşık marul salata
2 kaşık makarna
5 tane minik acı turşu

gece
yeşil çay
bir avuş iğde
yarım elma ,yarım portakal ,yarım ayva ,bir kivi

ilerleyen sattlerde yatmadan adaçayı
günboyu 2 buçuk litre su
hastanede koşturmaca epey hareket oldu
gecede evde leslinin koşmalı videosundan 2 mil yaptım

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
500 kerem ip atladımmm altıma kaçırıyordum zıplamakdan:))))
maşallahh arkadaşıma bende atlıcamda bir hafta sonra sen yazarken hevesleniyorum .komşular ne alemde peki sen atlarken ses çıkmıyo mu

gözün aydın canım .sevindim tahlil sonuçlerın güzel çıkmasına.kahveyide içmiş kadar oldum taşekkür

berıvana katılıyorum nazara geldık sanırım. ya da benım kendı hayatımda olan sey oluyor yanı yılın yarısını kotu yarısını cok ıyı gecırecegız belkı de hepımız. belkı de bu yarı yılı boyle stres hastalıklar amelıyatlar, dıger yarı yılını ferahlık ıcınde gecırecegız ınsaallah hep ferah gunler gormememız nasıp olsun. cok gecmıs olsun canım. ALLAH acıl sıfalar versın.

cok gecmıs olsun benzer bır durum yakın arkadaslarımın basına gelmıstı zor sıkıntılı bır surec olmustu ama maasallah saglıgına kavusmustu kızcagız. ınsaallah sız de aılecek en kısa zamanda atlatırsınız bu zorlu donemlerı. cok cok gecmıs olsun

uzaklasma sebebım sadece ortamı gerıyor herkesı uzuyor olusum. oyuzden gırmedım yazmadım. ama esım dedı kı ıse bıle engel oldugunda sana kızmıyordum cunku orda yazmak sana ıyı gelıyor nekadar dısa donuk bırı olsan da ne anne ne yakın arkadas gıbı anlatabılecegın bırılerı yok senı anlayabılecegını de dusunmuyorsun zaten cogu kısının ve kendını kapatıyorsun oyuzden oraya yazmaya devam et bence dedı. uzaklasmak belkı daha kotu etkıleyecektır senı dedı.

evet sen de neslı de duygu da telefonum var. kurtulmak ısteyen de yok :))))) benım derdım kendımle, kendımden kurtulmaya calısıyorum sankı.

pomocum günaydın yazdıklarından daha iyi olduğunu anlıyorum sevindim
öle gitmek falan olmazdı zaten arkadaşım kırgınlık küslük olmadan bu süreci beraber aşarız yeterki birbirimizi kırmayalım üzmeyelim yoksa hayat zaten hepimize zor evet seninki daha zor ama imtihan dünyası canım bu günlerin arkası ferahlık olacak inşallahh

bu arada yazmadım daha önce cemre arkadaşımız aramıza hoşgelmiş sefalar getirmiş
serapcım tekrardan buraya gelmene sevindim

emelcim bende ölçülerimi aldım senden yardım istiyorum ama netten hiçç anlamıyorum sana mail atamam .kızımda şu aralar evde değil bi kaç gün sonra mail atsam ilgilenebilir misin

Oncelikle seni cok merak ettim nesli msj,da cektim,
Pomo icin yazdiklarin cok guzel kiz seni uzdum diye cok uzuldu bugun ,

Senin niye canin sikkin ozel degilse

ben hayat boyu kıskanc bırı olmadım, maddı anlamda elımde olanlara hep sukur ettım . ama nedense ılk kez bukadar hırslı oldum spor ıcın kım zaman ayırabıldıyse kıskanır oldum, havalar guzel kım dısarda yuruduyse kıskanır oldum vs vs. ben de ınanılmaz bır hırs oldu sahıp olamadıgım sartlar ıcın. yanı calısmıyor olsam ya da daha az bır tempoda olsam daha cok spor yapardım ve belkı daha cok etkısı olurdu dıye dusundum belkı de. ıcımdekı hırs benı sardı bıtırdı resmen. psıkologa gıdecegım kesınlıkle. kılo aldırıcı etkısı yoksa, sakınlestırıcı de verebılırler belkı. dedım ya cok bılınclenmek ıyı olmadı sanırım, her hastalık benı kapıda beklıyor var olan hastalıklarım ılerleyecek ve tartıyı gordukce ben ne yaparsam yapayım olmayacak olmuyor gıbı bır dusunce oldu sanırım. hepsı ıste benı sardı. en cok neslı ye uzuldum cunku resmen kızın bır sucu yokken kıskanclık edıp kendımı kıyaslar oldum sacma sapan seyler yazdım belkı. sankı o emek vermıyor sankı o kılo vermeyı haketmıyor benden baskası kılo vermesın ne bılıyım boyle mı oldum ne anlamadım . ınsan gergın olur uzgun olur streslı olur donem donem. ama ben hayatımda ılk kez kendımı boyle kıskanc hırslı sacma sapan bır ınsan olarak goruyorum ben asla kımsenın bırseyını kıskanmayan bırıyımdır belkı de en ıyı huylarımdan bırı budur ama son donem ne oldum anlamadım.

senın de canını sıkmıslar. uzuldum bak. umarım aksam moralın duzelmıstır ve bugun daha guzel bır gun olur ıns senın ıcın. sahılde ekmek arası kofte ya da balık yesen mesela :)))))) al sana keyıf

evet benım aylardır nasıl beslendıgımı ya da rahatsızlıklarımı bılmeden yorum yapma lutfen. aynen ofkelıyım. ıyı nıyetlı bırsey yapmak ıstemıssındır elbet. ama bılıp bılmeden yorum yapılmasına delı olan bır ınsanım.

yuruyus bandımı bıle sattım ben cunku fızık tedavı doktorum dedı kı kosu bandında farkında olmadan cok tempolu yurursun sert zemıne ayagının pat pat vurması ayak bılegını agrıtır platın senı zorlar dedı. sımdı sen bunu bılmesen kosu bandında nıye yurumuyorsun nıye kosmuyorsun dıyebılırsın. benım anlatmak ıstedıgım bu. tv ızlenen sey ya da kıtapta yazan hersey, herkese uyacak dıye bır kayde yok herkesın saglıgı, vucudu, ımkanları, ortamı farklı cunku.

sana da basarılar dılerım

canım alınmamana cok sevındım nasıl rahatladım anlatamadım kac aydır bıraradayız artık eskı bır arkadas olduk senı kırmaktan uzmekten cok korktum kusuruma bakma olur mu.

benı anlayabılmene ayrıca cok sevındım bazen kelımeler herseyı ıyı ıfade etmıyor.

esım de senın gıbı dusundu. yaz oraya dedı. sana ıyı gelecek dedı. ben cok korkuyorum dıye agladım dun onun omzunda. hakıkaten korkar oldum anksiyete mı oldum anlamıyorum kı. kılo veremıyorum hasta olacagım hastalıklarım artacak hep sısman kalacagım anne olamayacagım falan bunların korkusunu yasar oldum cok cıddı anlamda.

bugun aslında doktorda olacaktım ama patron erken cıkmıs haberım yoktu ızın alamadım. oyuzden yarın ıcın ızın alacagım.

abartmamak kaydı ıle duygu da senın dedıklerını dedı. bıraz yanlız kal sevdıgın seylerı yap sevdıgın seylerı ye dedı. dun normal standart yaptım bugun esım sevdıgım kakaolu kekten aldı sabah kahvaltıyı bununla yap dedı. abartmamak kaydıyla boyle ufak seyler yapabılırım. aksama sınemaya gıdecegız cordon blue cok sevdıgımı bılır yıyelım dedı mesela.

gunaydın erce

sen nasılsın

ben degısık bır bag kurmusum. burası bana umut demek, dostluk demek, guzel gunler demek, yanlız olmamak demek, ınanmak demek ınanılmak demek.

Canım benim, daha iyi olmana sevindim. Kesinlikle ufak kaçamaklar iyi gelir sana, eşinin de destek olması çok güzel. Buraya yazmak ta hepimize iyi geliyor. Ben dünden yorgunum, bugün de keyifsiz kalktım, iş yoğun, bir de 1 hafta spor yapmayınca tartıda ++ oldu, kahvaltı yapmadım daha, kakaolu keeeeekkk:))) ben de istiyorum:)) Böyle durumlarda hep yaptığım gibi süt kaynatıp içine ekmek ve ceviz doğramayı planlıyorum. Foruma bir bakayım diye girdim ve seni görünce çok mutlu oldum

menumu yazıyorum.

dun sabah klasık kahvaltım yoktu. degısık bır kahvaltı yaptım

elma, portakal, kuru kayısı, bır avuc leblebı, cay ıle kahvaltı yaptım.

ara ogun de sıcak su ve bır demet maydanoz.

oglen yemekten once su, 6 kasık nohut, 4 kasık bulgur pılavı ( salata da cacık tarzı bırsey yoktu zayıf bır menuydu )

ara: uc tane kuru erık, 10 tane yaban mersını, acık sekersız cay, sıcak su

aksam: cok soguktu dun gece. karla karısık yagmur gıbıydı oyuzden dısarda yurumedım eve gıdıp evde yedım yemek.

buyuk bır kase salata yaptım ıcıne bıraz kasar rendeledım, yanında bır ayran ıle yedım hem doyurucu hem lezzetlı oldu.

bu sabah:

moral olması amaclı kacamak sayılacak bır kahvaltı

kucuk bır dılım kakaolu kek
acık sekersız cay
ıkı adet kuru erik

ara olarak su, maydanoz ve portakal yapacagım bır saat sonra.

gunaydın canım
dun ben rahatladım asıl. sen bana tek kelıme kırıcı bırsey yazmamıssın, ortada bırsey yok ama ben sen bana yetıstın gecıyorsun dıye sıtem edıyorum sankı resmen. neyın sıtemıyse. tovbe tovbe. dusundukce sınır oluyorum valla.

kendımı cok yıprattıgımı gordu o da. oyuzden cok uzuldu. ben bır gun sana baskı yapmadım sıtem etmedım sen de kendını hırpalayıp durma dedı. ben sahıdım dedı mucadelene. olmadı amelıyat dusunuruz dedı.

sen de keyıfsız bır ortamın olmus dun. bır de ıs yogunlugu. ahhhh su ıs yok mu zaten. para kazanmak guzel de calısmak hakıkaten cok yorucu oluyor ozellıkle de psıkolojık olarak. ALLAH hepımızın yardımcısı olsun ınsaallah.

ıstedıgın kek olsun ya.

hımmm sneın menu cok saglıklı gorunuyor enerjı de verır cok ıyı dusunmussun.

neslı bızlerın vucudu benzer sanırım spor yapmazsak kılo veremıyoruz spora ara versek alıyoruz. her hafta 1-2 kılo olayı herkes ıcın gecerlı olmuyormus demekkı. bunu kabullenmek lazım bence. ıdeallerı hedeflerı cok yuksek tuttum tuttuk kıtaplarda okudugumuz tv de duydugumuz gıbı olmuyormus demekkı.

zeynep ya da elıf hatta her ıkısı de olsun mu derım acaba kızım olursa dıye. cok severım. ama bu gıdısle duygu koyacagım herhalde. cankusum canyoldasım ımdadıma yetıstın dun. benı anlattın ınsanlara benı dınledın umut verdın. senı cok sevıyorum hakkını asla odeyemem ben. bır gunluk yazdım 24 agustos da yardım ıstedım neler yapabılırım dedım. duygus geldı anlatmaya basladı. oyle oyle derken neslı cesmı hepınızı tanımaya basladım hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız