- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.641
ee tecrube kuşalkfarkı var çeşmim ben ne kadar anne olsam yok ya bendaha çocuğum :))) nedense küçülde cebimegir diyesimgeldisen de annesin ya senin de köften çok güzeldir eminimmm
anaa herkesler uyuyorrr, ben de sessizce çekileyim bari, önce duş alayım sonra da bir bölüm dizi izleyip uyuyayımmiyi geceleerrrrr
ya apartmANIN YARISI ÇALIŞIYOR ASLINDA BENİM KOLİDORDa müsahit amM lamba çok sarkıt oyüzden olmuyor 500taneip ATLAMA MİNİKMOLALARLA 5 DK ALIYOR KUZUM HADİ OLMADI7DK EEEO KADARDA KATLANSINLAR AMA BENPARMAK UCUMLASIÇRIYORUM HEM FAZLADA SES ÇIKMIYOR AMA VARYA NEFESİM KALPBİM DIŞARIÇIKCAK GİBİ OLUYORRcanım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
maşallahh arkadaşımabende atlıcamda bir hafta sonra sen yazarken hevesleniyorum .komşular ne alemde peki sen atlarken ses çıkmıyo mu
gözün aydın canım .sevindim tahlil sonuçlerın güzel çıkmasına.kahveyide içmiş kadar oldum taşekkür
YOK K IZ OKADARDA DEĞİLL SADECE SEVİYORUMM YAPMAYIcosmussun valla ne dıyım ben sana. sen bence bır merkez ac. saglıklı yasam uzerıne spor ve beslenme.
NE GÜZEL YAZMIŞSIN ERCEEE TAM Bİ ABLA GİBİSİN YANLIŞANLAMA YAŞ ANLAINDA DEĞİL SENDE Bİ ALA SICAKLIĞI VARRASLINDA ANNE DİCEKTİM AMA ÇUŞ DUYGU DEDİMMM:)))pomocum günaydın yazdıklarından daha iyi olduğunu anlıyorum sevindim
öle gitmek falan olmazdı zaten arkadaşım kırgınlık küslük olmadan bu süreci beraber aşarız yeterki birbirimizi kırmayalım üzmeyelim yoksa hayat zaten hepimize zor evet seninki daha zor ama imtihan dünyası canım bu günlerin arkası ferahlık olacak inşallahh
menumu yazıyorum.
dun sabah klasık kahvaltım yoktu. degısık bır kahvaltı yaptım
elma, portakal, kuru kayısı, bır avuc leblebı, cay ıle kahvaltı yaptım.
ara ogun de sıcak su ve bır demet maydanoz.
oglen yemekten once su, 6 kasık nohut, 4 kasık bulgur pılavı ( salata da cacık tarzı bırsey yoktu zayıf bır menuydu )
ara: uc tane kuru erık, 10 tane yaban mersını, acık sekersız cay, sıcak su
aksam: cok soguktu dun gece. karla karısık yagmur gıbıydı oyuzden dısarda yurumedım eve gıdıp evde yedım yemek.
buyuk bır kase salata yaptım ıcıne bıraz kasar rendeledım, yanında bır ayran ıle yedım hem doyurucu hem lezzetlı oldu.
bu sabah:
moral olması amaclı kacamak sayılacak bır kahvaltı
kucuk bır dılım kakaolu kek
acık sekersız cay
ıkı adet kuru erik
ara olarak su, maydanoz ve portakal yapacagım bır saat sonra.
ee tecrube kuşalkfarkı var çeşmim ben ne kadar anne olsam yok ya bendaha çocuğum :))) nedense küçülde cebimegir diyesimgeldi
ya apartmANIN YARISI ÇALIŞIYOR ASLINDA BENİM KOLİDORDa müsahit amM lamba çok sarkıt oyüzden olmuyor 500taneip ATLAMA MİNİKMOLALARLA 5 DK ALIYOR KUZUM HADİ OLMADI7DK EEEO KADARDA KATLANSINLAR AMA BENPARMAK UCUMLASIÇRIYORUM HEM FAZLADA SES ÇIKMIYOR AMA VARYA NEFESİM KALPBİM DIŞARIÇIKCAK GİBİ OLUYORR
YOK K IZ OKADARDA DEĞİLL SADECE SEVİYORUMM YAPMAYI
NE GÜZEL YAZMIŞSIN ERCEEE TAM Bİ ABLA GİBİSİN YANLIŞANLAMA YAŞ ANLAINDA DEĞİL SENDE Bİ ALA SICAKLIĞI VARRASLINDA ANNE DİCEKTİM AMA ÇUŞ DUYGU DEDİMMM:)))
HOŞGELDİNN FISTIK NASILSIN DEMİCEM DİREK BEN CVP VERİYORUMÇOK İYİSİN:))HIMM AKŞAMKİ MENÜN BİRAZZAYIF HA GÜZELAMA ZAYIF
BUGÜN SABAH KAHVALTINI İYİ YAPMIŞSINAMADİKKAT ŞEKERLİ ŞEYY YEDİN AÇLIK OLURSA SALDIRMAEMİİ TUT KENDİNİ
Kızlarr günaydın günler aydındün erken yatmanın ve erken kalkmanın keyfindeyimmm
dün aklıma ne geldi ben daha ilkokula başlamadan önce erkenkalkıptvaçıyordum sabah sabah böyle spor yapan adamçıkardıı bende birikiüçspor yapardım anneminhoşna giderdi dün birden bunu hatırladım demekbenim spor aşkım ordan geliyor:)))
neslicim + çıkmışsın hadi sen spor yapmıyon ben napayım afadersin at gibspor yapıyorum dün bi bir tık falza yedim diye dünkü kg dam 200gr fazlaçıktım:)))yokyok bende kesin birşey varr en ksa sürede gitmemşart oldu doktora
Kızlarr günaydın günler aydındün erken yatmanın ve erken kalkmanın keyfindeyimmm
dün aklıma ne geldi ben daha ilkokula başlamadan önce erkenkalkıptvaçıyordum sabah sabah böyle spor yapan adamçıkardıı bende birikiüçspor yapardım anneminhoşna giderdi dün birden bunu hatırladım demekbenim spor aşkım ordan geliyor:)))
neslicim + çıkmışsın hadi sen spor yapmıyon ben napayım afadersin at gibspor yapıyorum dün bi bir tık falza yedim diye dünkü kg dam 200gr fazlaçıktım:)))yokyok bende kesin birşey varr en ksa sürede gitmemşart oldu doktora
yok yok enin buldugun isimler güzel bak bana böyle şeyler yazmaa utanıyorum çok tşkederim,ha illede birşeyle ifade edeceken hani dün birşeyyazdın ya hoşuma gitti banaonu heraklına geldiğimde söyle yeter..zeynep ya da elıf hatta her ıkısı de olsun mu derım acaba kızım olursa dıye. Cok severım. Ama bu gıdısle duygu koyacagım herhalde. Cankusum canyoldasım ımdadıma yetıstın dun. Benı anlattın ınsanlara benı dınledın umut verdın. Senı cok sevıyorum hakkını asla odeyemem ben. Bır gunluk yazdım 24 agustos da yardım ıstedım neler yapabılırım dedım. Duygus geldı anlatmaya basladı. Oyle oyle derken neslı cesmı hepınızı tanımaya basladım hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
bu msj.da yukarda cvp verdim:)))twekrar yazmayayımmıyıyım canım hosbulduk :)))))) hatta pek bır hırslıyım tırnaklarımla kazandım herseyı ben kontesın lafı. Evet ben de oyle yaptım hayatım hıcbırzaman kolay olmadı kılo vermek de zor olacakmıs demekkı. Tamam savassa savas ozaman. Zaten savasıyordum savas halındeydım de oyle psıkopata donmeyecegım artık. Yarın doktora gıdecegım, sonuc falan beklerken dısarda gezerım dolasırım o da ıyı gelır ve cumartesı gunu belkı ızın de alırım bır bakayım da.
Benı daha zor gunler beklıyor ısler asırı artacak genellıkle ısyerınde tek olacagım esım yurtdısında olacak sık sık. Oyuzden kendımı hazırlamayalım daha tempolu ıs gunlerıne.
Evet menu zayıf oldu ama onu zor yedım ınan. ıstahım cok yok buaralar dıyordum hatırlarsan. Salatayı ancak yedım. Oglen cok acıkıyorum eskıye gore. Ama aksam tam tersı kapanıyorum.
Sabah degısıklık oldu ama sekerlı dıye haklısın. Hıc saldırmayacagım soz ne yemeklere ne kımseye:44::26: :18:
duygu bence de git doktora, benimki de normal değil ama seninki resmen anormal, dün yediklerinin kilo aldıracak bir şeyi yoktu, spor desen yıkılıyor. Bizim de hem eşimin hem benim doktora gitmemiz ve kontrollerimizi yaptırmamız gerekiyor ama eşim bir türlü hazır olmuyor:))
gunaydın erce
sen nasılsın
ben degısık bır bag kurmusum. burası bana umut demek, dostluk demek, guzel gunler demek, yanlız olmamak demek, ınanmak demek ınanılmak demek.
Duygu bence de git doktora, benimki de normal değil ama seninki resmen anormal, dün yediklerinin kilo aldıracak bir şeyi yoktu, spor desen yıkılıyor. Bizim de hem eşimin hem benim doktora gitmemiz ve kontrollerimizi yaptırmamız gerekiyor ama eşim bir türlü hazır olmuyor:))
olmazsa yarınmı gitsem bendee nesli troitlerime birde vitamineksikliğim varmıdiye baktırmak istiyorum yada sanasorayım ben hangi bölüme gitsemacaba
günaydın canımmm .ben iyiyim şükürler olsun
evet burası benim içinde çok ayrı bi yer anlıyorum seni ben burası sayesinde sigarayı bıraktım ki yaklaşık 15 sene içmişim o zıkkımı .sende kilolarından kurtulucan canım yetrki azcık sabır
Bence Dahiliyeye git, genel kan testi yazar onlar, ben Eylül ayında gittiğimde Dahiliye'ye gitmiştim. Tiroit hormonları, B12, kolesterol, trigliserit, hepsini yazar muhtemelen, genel bir kontrol olmuş olur. Kanı aç karnına vermen gerekebilir.
ee tecrube kuşalkfarkı var çeşmim ben ne kadar anne olsam yok ya bendaha çocuğum :))) nedense küçülde cebimegir diyesimgeldi
ya apartmANIN YARISI ÇALIŞIYOR ASLINDA BENİM KOLİDORDa müsahit amM lamba çok sarkıt oyüzden olmuyor 500taneip ATLAMA MİNİKMOLALARLA 5 DK ALIYOR KUZUM HADİ OLMADI7DK EEEO KADARDA KATLANSINLAR AMA BENPARMAK UCUMLASIÇRIYORUM HEM FAZLADA SES ÇIKMIYOR AMA VARYA NEFESİM KALPBİM DIŞARIÇIKCAK GİBİ OLUYORR
anladım cannımmm .ben alt katta oturuyorum yaa hemen ses faktör aklıma geliyo saoğlusun benim üstümde 3 tane çok tatlı canavar var da
YOK K IZ OKADARDA DEĞİLL SADECE SEVİYORUMM YAPMAYI
NE GÜZEL YAZMIŞSIN ERCEEE TAM Bİ ABLA GİBİSİN YANLIŞANLAMA YAŞ ANLAINDA DEĞİL SENDE Bİ ALA SICAKLIĞI VARRASLINDA ANNE DİCEKTİM AMA ÇUŞ DUYGU DEDİMMM:)))
canımmm teşekkür ederimyok yanlış anlamam tabi abla gibiyim yaş gelmiş 35 e şaka bir yana hep kız kardeşim olsun isterdim yok mevlam vermemiş ee burda bissürü kardeş var dimi ama
HOŞGELDİNN FISTIK NASILSIN DEMİCEM DİREK BEN CVP VERİYORUMÇOK İYİSİN:))HIMM AKŞAMKİ MENÜN BİRAZZAYIF HA GÜZELAMA ZAYIF
BUGÜN SABAH KAHVALTINI İYİ YAPMIŞSINAMADİKKAT ŞEKERLİ ŞEYY YEDİN AÇLIK OLURSA SALDIRMAEMİİ TUT KENDİNİ
yok yok enin buldugun isimler güzel bak bana böyle şeyler yazmaa utanıyorum çok tşkederim,ha illede birşeyle ifade edeceken hani dün birşeyyazdın ya hoşuma gitti banaonu heraklına geldiğimde söyle yeter..
öncelikle kader tanışmamız okadar insan varken sana yazdım kaderimiz hayatım boyunca karŞIma genelde iyi insanlar çıktı hislerim kuvvetli demek,ben senianlıyorumbulunduğun durumu şartlarını tahmin edebiliyorum ama herkez benim gibi anlamaya bilir o yüzden senden istediğimolayların üstüne 1 gece yat sinirli olmak sana zararverir seni böyle görüncede biz üzülürüz sana tekrar diyorum beyninidinlendir iyiceyarın güzel haberlerle dönersin inşallah birde1 gün yetecekmi sana doktor içinöyle olursa p.tesiye kalır ona göre düşündoktor konusunda umarım 1 gündehalledersin
bu msj.da yukarda cvp verdim:)))twekrar yazmayayımm
zeynep ya da elıf hatta her ıkısı de olsun mu derım acaba kızım olursa dıye. cok severım. ama bu gıdısle duygu koyacagım herhalde. cankusum canyoldasım ımdadıma yetıstın dun. benı anlattın ınsanlara benı dınledın umut verdın. senı cok sevıyorum hakkını asla odeyemem ben. bır gunluk yazdım 24 agustos da yardım ıstedım neler yapabılırım dedım. duygus geldı anlatmaya basladı. oyle oyle derken neslı cesmı hepınızı tanımaya basladım hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
bir önceki yorumum çok garip oldu yazdıklarım arada kaynadı duygucum
kızlar sabah çok ciddi bi kaza atlattık .eşim banyoda abdest alırken düştü .Allahtan kafasını bi yere vurmadı sadece beli biraz sıyrıldı ama çook korktum bende yanındaydım o anda çok panik oldum başka bişey olacak zannettim .geçen seneki kızım zehirlenmesini tekrardan yaşadım sanki .sonra kendime kızdım duşakabinin içine leğene kazak bastırmıştım makinede bozulmasın diye heralde deterjan ayağını kaydırdı canımm çok fena düştü vicdanım sızladı sonra başladım ağlamaya
şükürler olsun hiçbişe olmdan atlattık gitti .
öğleden sonra izin almış gezelim biraz dedi galiba onunda sinirleri bozuldu
bir önceki yorumum çok garip oldu yazdıklarım arada kaynadı duygucum
kızlar sabah çok ciddi bi kaza atlattık .eşim banyoda abdest alırken düştü .Allahtan kafasını bi yere vurmadı sadece beli biraz sıyrıldı ama çook korktum bende yanındaydım o anda çok panik oldum başka bişey olacak zannettim .geçen seneki kızım zehirlenmesini tekrardan yaşadım sanki .sonra kendime kızdım duşakabinin içine leğene kazak bastırmıştım makinede bozulmasın diye heralde deterjan ayağını kaydırdı canımm çok fena düştü vicdanım sızladı sonra başladım ağlamaya
şükürler olsun hiçbişe olmdan atlattık gitti .
öğleden sonra izin almış gezelim biraz dedi galiba onunda sinirleri bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?