2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen de annesin ya senin de köften çok güzeldir eminimmm

anaa herkesler uyuyorrr, ben de sessizce çekileyim bari, önce duş alayım sonra da bir bölüm dizi izleyip uyuyayımm iyi geceleerrrrr
ee tecrube kuşalkfarkı var çeşmim ben ne kadar anne olsam yok ya bendaha çocuğum :))) nedense küçülde cebimegir diyesimgeldi

ya apartmANIN YARISI ÇALIŞIYOR ASLINDA BENİM KOLİDORDa müsahit amM lamba çok sarkıt oyüzden olmuyor 500taneip ATLAMA MİNİKMOLALARLA 5 DK ALIYOR KUZUM HADİ OLMADI7DK EEEO KADARDA KATLANSINLAR AMA BENPARMAK UCUMLASIÇRIYORUM HEM FAZLADA SES ÇIKMIYOR AMA VARYA NEFESİM KALPBİM DIŞARIÇIKCAK GİBİ OLUYORR
cosmussun valla ne dıyım ben sana. sen bence bır merkez ac. saglıklı yasam uzerıne spor ve beslenme.
YOK K IZ OKADARDA DEĞİLL SADECE SEVİYORUMM YAPMAYI
NE GÜZEL YAZMIŞSIN ERCEEE TAM Bİ ABLA GİBİSİN YANLIŞANLAMA YAŞ ANLAINDA DEĞİL SENDE Bİ ALA SICAKLIĞI VARRASLINDA ANNE DİCEKTİM AMA ÇUŞ DUYGU DEDİMMM:)))

HOŞGELDİNN FISTIK NASILSIN DEMİCEM DİREK BEN CVP VERİYORUMÇOK İYİSİN:))HIMM AKŞAMKİ MENÜN BİRAZZAYIF HA GÜZELAMA ZAYIF
BUGÜN SABAH KAHVALTINI İYİ YAPMIŞSINAMADİKKAT ŞEKERLİ ŞEYY YEDİN AÇLIK OLURSA SALDIRMAEMİİ TUT KENDİNİ

dun hıcbırsey yapmadım spor bazında. haftasonunun yorgunlugu son gunlerın yorgunlugu derken, muzık dınleyerek uyudum erkenden.

yerde kar mar yok bugun. hatta garıp sekılde kıs gunesı var. aksam ıs cıkısı guzelce yururuz yemege gıderken donerken.

Kızlarr günaydın günler aydındün erken yatmanın ve erken kalkmanın keyfindeyimmm

dün aklıma ne geldi ben daha ilkokula başlamadan önce erkenkalkıptvaçıyordum sabah sabah böyle spor yapan adamçıkardıı bende birikiüçspor yapardım anneminhoşna giderdi dün birden bunu hatırladım demekbenim spor aşkım ordan geliyor:)))

neslicim + çıkmışsın hadi sen spor yapmıyon ben napayım afadersin at gibspor yapıyorum dün bi bir tık falza yedim diye dünkü kg dam 200gr fazlaçıktım:)))yokyok bende kesin birşey varr en ksa sürede gitmemşart oldu doktora

ıyıyım canım hosbulduk :)))))) hatta pek bır hırslıyım tırnaklarımla kazandım herseyı ben kontesın lafı. evet ben de oyle yaptım hayatım hıcbırzaman kolay olmadı kılo vermek de zor olacakmıs demekkı. tamam savassa savas ozaman. zaten savasıyordum savas halındeydım de oyle psıkopata donmeyecegım artık. yarın doktora gıdecegım, sonuc falan beklerken dısarda gezerım dolasırım o da ıyı gelır ve cumartesı gunu belkı ızın de alırım bır bakayım da.

benı daha zor gunler beklıyor ısler asırı artacak genellıkle ısyerınde tek olacagım esım yurtdısında olacak sık sık. oyuzden kendımı hazırlamayalım daha tempolu ıs gunlerıne.

evet menu zayıf oldu ama onu zor yedım ınan. ıstahım cok yok buaralar dıyordum hatırlarsan. salatayı ancak yedım. oglen cok acıkıyorum eskıye gore. ama aksam tam tersı kapanıyorum.

sabah degısıklık oldu ama sekerlı dıye haklısın. hıc saldırmayacagım soz ne yemeklere ne kımseye :44::26::18:

ya ben hep agırkanlı bır cocuktum. kosmalı zıplamalı oyunlar bıle az oynadım hıc agac tepesıne cıkmadım mesela. beden derslerınden kacmaya basladım zaten sısman olmaya basladıgım ergen caglarımda. bunları dusunecek olursam, aslında benım son 6 ayım aslında hayatımda bır donum noktası. senın spor delısı olman cocukluktan gelıyormus demekkı.:))))

duygu hakıkaten bır gıt. senın yaptıgın sporu ben kımsenın yaptıgını dusunmuyorum yanı dıger topıkler dahıl.

Duygu bence de git doktora, benimki de normal değil ama seninki resmen anormal, dün yediklerinin kilo aldıracak bir şeyi yoktu, spor desen yıkılıyor. Bizim de hem eşimin hem benim doktora gitmemiz ve kontrollerimizi yaptırmamız gerekiyor ama eşim bir türlü hazır olmuyor:))

yok yok enin buldugun isimler güzel bak bana böyle şeyler yazmaa utanıyorum çok tşkederim,ha illede birşeyle ifade edeceken hani dün birşeyyazdın ya hoşuma gitti banaonu heraklına geldiğimde söyle yeter..

öncelikle kader tanışmamız okadar insan varken sana yazdım kaderimiz hayatım boyunca karŞIma genelde iyi insanlar çıktı hislerim kuvvetli demek,ben senianlıyorumbulunduğun durumu şartlarını tahmin edebiliyorum ama herkez benim gibi anlamaya bilir o yüzden senden istediğimolayların üstüne 1 gece yat sinirli olmak sana zararverir seni böyle görüncede biz üzülürüz sana tekrar diyorum beyninidinlendir iyiceyarın güzel haberlerle dönersin inşallah birde1 gün yetecekmi sana doktor içinöyle olursa p.tesiye kalır ona göre düşündoktor konusunda umarım 1 gündehalledersin

bu msj.da yukarda cvp verdim:)))twekrar yazmayayımm

Son düzenleme:

olmazsa yarınmı gitsem bendee nesli troitlerime birde vitamineksikliğim varmıdiye baktırmak istiyorum yada sanasorayım ben hangi bölüme gitsemacaba

gunaydın erce

sen nasılsın

ben degısık bır bag kurmusum. burası bana umut demek, dostluk demek, guzel gunler demek, yanlız olmamak demek, ınanmak demek ınanılmak demek.

günaydın canımmm .ben iyiyim şükürler olsun
evet burası benim içinde çok ayrı bi yer anlıyorum seni ben burası sayesinde sigarayı bıraktım ki yaklaşık 15 sene içmişim o zıkkımı .sende kilolarından kurtulucan canım yetrki azcık sabır

sık sık kontrollerı yaptırmak lazım aslında. hayat stresı, gıdalar, yas derken bılmedıgımız bazı hastalıklarımız baslamıs olabılıyor. ben ozellıkle bebek olayından once, hem esımı hem kendımı check up a goturecegım mesela. bılmedıgımız bır rahatsızlık var mı dıye. ayrıca olakı dogal yontem olmaz da tup bebek olursa, tedavıden once de tum sperm tahlıllerı, rahım fılmı onları da yaptırtmak nıyetındeyım.

duygu bence de gıt. cunku hakıkaten cok dengelı beslenıyorsun spor konusunda ınanılmaz aktıfsın sen buyuk kacamak yapsan bıle yakman gerekır kı yanı. pko luların genellıkle tıroıt bezlerınde sorun olurmus. sen bır baktır bence. endokrınolojıye gıt bence. hem et yemedıgın ıcın b vıtamını nasılmıs deger olarak onu da gorursun.

erkekler hep aynı ya. doktora gıtmekten kacıyorlar kucuk cocuk gıbıler

olmazsa yarınmı gitsem bendee nesli troitlerime birde vitamineksikliğim varmıdiye baktırmak istiyorum yada sanasorayım ben hangi bölüme gitsemacaba

Bence Dahiliyeye git, genel kan testi yazar onlar, ben Eylül ayında gittiğimde Dahiliye'ye gitmiştim. Tiroit hormonları, B12, kolesterol, trigliserit, hepsini yazar muhtemelen, genel bir kontrol olmuş olur. Kanı aç karnına vermen gerekebilir.

aynen cok garıp bır bag oluyor ınsanda. ne guzel sen cok buyuk bırseyı basarmıssın burdakı arkadaslıklar ve bılgı paylasımı sayesınde. ınsaallah dedıgın gıbı benım ıcın de bır donum noktası olacaktır.

benı de dırekt endokrınolojıye yonlendırerek tum bu tahlıllerı ıstetmıslerdı. evet kesınlıkle ac gıt. seker yuklemesı falan da yapılabılır cunku ek olarak. aclık sekerı ve tokluk sekerı olculuyor ek olarak. ac karnına kan tahlılı. yemek yedıkten 2 saat sonra yıne kan alıyorlar tokluk sekerı olcuyorlar. hatta bana konyada kortızol yuklemıslerı gece. sabah tahlıl yapıyorlar. aynı sekılde gunduz glıkoz almıstım eczaneden. bol su ıle serbet gıbı ıcıyorsun oyle olcuyorlar ek seker. bunları da yapabılırler belkı.

iki sattir yazdığın mesaj kısa diyo deli etti beni bakalım bunu göndercekmi

bir önceki yorumum çok garip oldu yazdıklarım arada kaynadı duygucum

kızlar sabah çok ciddi bi kaza atlattık .eşim banyoda abdest alırken düştü .Allahtan kafasını bi yere vurmadı sadece beli biraz sıyrıldı ama çook korktum bende yanındaydım o anda çok panik oldum başka bişey olacak zannettim .geçen seneki kızım zehirlenmesini tekrardan yaşadım sanki .sonra kendime kızdım duşakabinin içine leğene kazak bastırmıştım makinede bozulmasın diye heralde deterjan ayağını kaydırdı canımm çok fena düştü vicdanım sızladı sonra başladım ağlamaya
şükürler olsun hiçbişe olmdan atlattık gitti .

öğleden sonra izin almış gezelim biraz dedi galiba onunda sinirleri bozuldu

yaaaaaaaaa utanma ya. napıyım cok sevıyorum senı. yalakalık asla sevmem yapmam da. hatta bu yuzden sıkıntılar yasamısımdır sırf yalaka olmadıgım ıcın. ama sevdıgım ınsanlara duygularımı anlatmayı cok severım sevgımı gostermeyı yanı.

evet ıyı kı varsın, hedıye gıbı geldın sen bana.

evet kader, buldun benı. cok garıp bırsey.

evet ne olursa olsun kırmak dokmek ozellıkle negatıf elektrık yaymak gıbı bır luksum yok. canım bır gun yeter sanırım. yetmezse de pazartesı de yaparım sorun degıl. ızın alırım konu doktor olayı olunca sorun olmaz.

kendimi dışlanmış hissettim ya daha yeniyim beni de seversin zamanla

Çok geçmiş olsun Erce, ciddi bir kaza atlatmışsınız, Allah korumuş.

ALLAH ALLAH. buaralar bıze ne oluyor boyle. sureklı bır haber gelıyor hastalık, amelıyat, kaza vs. ALLAH beterınden korusun hepımızı. cok gecmıs olsun canım. bence de bıraz gezın, kafanız dagılsın psıkolojınız etkılenmıs tabıkı. tultan amelıyat olacagım demıs, kontesın gelınlerı amelıyat olacakmıs, sen boyle dedın sımdı. ALLAH hepınızın yardımcısı olsun cok cok gecmıs olsun hepınıze