- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.661
Gunaydinnn bir hastane sirasindan yaziyorum yine. ercecim gecmis olsun allah korusun canim neyse siram geldi gorusuruz
kendimi dışlanmış hissettim yadaha yeniyim beni de seversin zamanla
hımm tamam cnm çok tşk.lerbence dahiliyeye git, genel kan testi yazar onlar, ben eylül ayında gittiğimde dahiliye'ye gitmiştim. Tiroit hormonları, b12, kolesterol, trigliserit, hepsini yazar muhtemelen, genel bir kontrol olmuş olur. Kanı aç karnına vermen gerekebilir.
kızdınmı banaiki sattir yazdığın mesaj kısa diyo deli etti beni bakalım bunu göndercekmi
çok geçmişolsun yaaaa üzüldüm erce sadaka dağıt cnm allah korumuş başını çarpmamışbir önceki yorumum çok garip oldu yazdıklarım arada kaynadı duygucum
kızlar sabah çok ciddi bi kaza atlattık .eşim banyoda abdest alırken düştü .allahtan kafasını bi yere vurmadı sadece beli biraz sıyrıldı ama çook korktum bende yanındaydım o anda çok panik oldum başka bişey olacak zannettim .geçen seneki kızım zehirlenmesini tekrardan yaşadım sanki .sonra kendime kızdım duşakabinin içine leğene kazak bastırmıştım makinede bozulmasın diye heralde deterjan ayağını kaydırdı canımm çok fena düştü vicdanım sızladı sonra başladım ağlamaya
şükürler olsun hiçbişe olmdan atlattık gitti .
öğleden sonra izin almış gezelim biraz dedi galiba onunda sinirleri bozuldu
yaaaaaaaaa utanma ya. Napıyım cok sevıyorum senı. Yalakalık asla sevmem yapmam da. Hatta bu yuzden sıkıntılar yasamısımdır sırf yalaka olmadıgım ıcın. Ama sevdıgım ınsanlara duygularımı anlatmayı cok severım sevgımı gostermeyı yanı.
Evet ıyı kı varsın, hedıye gıbı geldın sen bana.
Evet kader, buldun benı. Cok garıp bırsey.
Evet ne olursa olsun kırmak dokmek ozellıkle negatıf elektrık yaymak gıbı bır luksum yok. Canım bır gun yeter sanırım. Yetmezse de pazartesı de yaparım sorun degıl. ızın alırım konu doktor olayı olunca sorun olmaz.
Teşekkürler Nesli, iyiyim. aslında bu haftayı sakin geçireceğimi düşünüyordum iş yerinde ama sürpriz bi grup çıkınca doğru dürüst bilgisayar başına oturamadım bile. senle epey oldu görüşmeyeli. foruma ilk girdiğim güne nazaran daha çok alıştım en azından eskiye dönük yazıları okumayı öğrendim önemli olanda buydu benim içinEmel merhaba nasılsın? Hoşgeldin, alıştın mı foruma? Ben kendimi tembel öğrenci gibi hissediyorum, hala başlayamadım verdiğin hareketleri yapmaya
Teşekkürler Nesli, iyiyim. aslında bu haftayı sakin geçireceğimi düşünüyordum iş yerinde ama sürpriz bi grup çıkınca doğru dürüst bilgisayar başına oturamadım bile. senle epey oldu görüşmeyeli. foruma ilk girdiğim güne nazaran daha çok alıştım en azından eskiye dönük yazıları okumayı öğrendim önemli olanda buydu benim içinsende iyisindir diyecem ama epey yoğunmuşsun, Allah kolaylık versin canım egzersizlerde tembelim demişsin ya, bizim burda tembellere neler yaptığımızı bi görsen kendini iyi hissetmiyorsan o egzersizlerin bi faydası olmaz sana, aksine zarar bile verebilir. stres ve sinir kilo vermedenin en büyük düşmanlarındandır. kendini iyi hissettiğin zaman başlamanı öneririm. haa bu arada o kurabiye tarifi için özel bi teşekkür etmem lazım sana bak arkadaşlarımın tepkisi kelime kelime şuydu :" yani emel senden böyle bir kurabiye çıktı ya dünyanın sonu gelmiş demektir" biraz fazla açık sözlüdürlerde tekrar tekrar teşekkürler
hımmmmm akşamabyıldım arada kahvaltı gibiyapmak çok keyiflioluyor menün yine guzel
bende masaj ıstıyorummm yaa özellikle ayak altı avuç içi
Kahve isteyenler ayaklarını kaldırsınnn
Kahve isteyenler ayaklarını kaldırsınnn
yaaaaaa oyle deme ya. pek tatlısın pek ıctensın. kanım kaynar benım boyle ıcı dısı bır kısılere zaten. sadece uzun bır gecmısımız var malum. oyuzden pek kıymetlıler benım ıcın napıyım. :)))) aramızda yenı olmana ragmen herkese destek olmaya herkesı tanımaya sohbet etmeye calısıyorsun farketmıyormuyuz sandın yahu :))))))
duygucummm sana kızmadım sonundaki kızgın ifadeler yazamadığım onaylanmayan mesajıma idi .alıntı yaptım yazamadım falan garip oldu onun içindi yani
sana kızılırmı hiççç kardeşim sayılırsın benim dimi ama:16
evet sadaka vermem lazım saol canım hatrlattığın için
bu arada emel gelmiş hoşgelmiş
EMELLLLLL help eritmem gereken bir basen ve popom var
e mail kullanmayı öğrenmem lazım anladım
kızlar A lisans masözüm aynı zamandaAma yapmıyorum çünkü beni egzersizden daha çok yoruyor...
Teşekkürler Nesli, iyiyim. aslında bu haftayı sakin geçireceğimi düşünüyordum iş yerinde ama sürpriz bi grup çıkınca doğru dürüst bilgisayar başına oturamadım bile. senle epey oldu görüşmeyeli. foruma ilk girdiğim güne nazaran daha çok alıştım en azından eskiye dönük yazıları okumayı öğrendim önemli olanda buydu benim içinsende iyisindir diyecem ama epey yoğunmuşsun, Allah kolaylık versin canım egzersizlerde tembelim demişsin ya, bizim burda tembellere neler yaptığımızı bi görsen kendini iyi hissetmiyorsan o egzersizlerin bi faydası olmaz sana, aksine zarar bile verebilir. stres ve sinir kilo vermedenin en büyük düşmanlarındandır. kendini iyi hissettiğin zaman başlamanı öneririm. haa bu arada o kurabiye tarifi için özel bi teşekkür etmem lazım sana bak arkadaşlarımın tepkisi kelime kelime şuydu :" yani emel senden böyle bir kurabiye çıktı ya dünyanın sonu gelmiş demektir" biraz fazla açık sözlüdürlerde tekrar tekrar teşekkürler
HAA TAMAM ABLAYI YAŞ ANLAMDa değil olgunluğundan dedimm sen benim için çok özelsinnn
evet yaa kızılmaz banaaa sevgi yumağıyım benn nasılşımardım bak:)))))))hep pomonun yüzxünden:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?