2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kendimi dışlanmış hissettim ya daha yeniyim beni de seversin zamanla

yaaaaaa oyle deme ya. pek tatlısın pek ıctensın. kanım kaynar benım boyle ıcı dısı bır kısılere zaten. sadece uzun bır gecmısımız var malum. oyuzden pek kıymetlıler benım ıcın napıyım. :)))) aramızda yenı olmana ragmen herkese destek olmaya herkesı tanımaya sohbet etmeye calısıyorsun farketmıyormuyuz sandın yahu :))))))

hımm tamam cnm çok tşk.ler

iki sattir yazdığın mesaj kısa diyo deli etti beni bakalım bunu göndercekmi
kızdınmı bana
çok geçmişolsun yaaaa üzüldüm erce sadaka dağıt cnm allah korumuş başını çarpmamış

sende iyiki varsın cnmm yaa
iyi bakalım yarın güzel haberler bekliyorumm

emel gunaydın,

nasılsın

tam cıkmak uzereyken senı gordum. hem selam vereyım dedım hem de olcu konusunda bekletıgım ıcın kusura bakma dıyecektım sozum soz olcu alacagım en kısa zamanda. dun zaten o modda degıldım. sabah alayım dedım ama metrem yokmus. alıp en kısa zamanda olcecegım. bır tane metre almıstım yazın ama hıc kullanmadan kaldırmısım bulamıyorum sımdı.

Emel merhaba nasılsın? Hoşgeldin, alıştın mı foruma? Ben kendimi tembel öğrenci gibi hissediyorum, hala başlayamadım verdiğin hareketleri yapmaya
Teşekkürler Nesli, iyiyim. aslında bu haftayı sakin geçireceğimi düşünüyordum iş yerinde ama sürpriz bi grup çıkınca doğru dürüst bilgisayar başına oturamadım bile. senle epey oldu görüşmeyeli. foruma ilk girdiğim güne nazaran daha çok alıştım en azından eskiye dönük yazıları okumayı öğrendim önemli olanda buydu benim için sende iyisindir diyecem ama epey yoğunmuşsun, Allah kolaylık versin canım egzersizlerde tembelim demişsin ya, bizim burda tembellere neler yaptığımızı bi görsen kendini iyi hissetmiyorsan o egzersizlerin bi faydası olmaz sana, aksine zarar bile verebilir. stres ve sinir kilo vermedenin en büyük düşmanlarındandır. kendini iyi hissettiğin zaman başlamanı öneririm. haa bu arada o kurabiye tarifi için özel bi teşekkür etmem lazım sana bak arkadaşlarımın tepkisi kelime kelime şuydu :" yani emel senden böyle bir kurabiye çıktı ya dünyanın sonu gelmiş demektir" biraz fazla açık sözlüdürlerde tekrar tekrar teşekkürler

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler .alıntı yapamıyorum bi garip oldu bugün nedense

tultan Allah işini rast getirsin canım .

hımmmmm anlasılan herkes yogun buaralar. sana da kolay gelsın emel. bıze de foruma da alısmana sevındım.

stres ve sinirin nasıl bır etkısı oluyor emel ? acaba ben oyuzden mı takıldım kaldım.

yazın cok pozıtıftım belkı de oyuzden rahat kılo verıyordum. sen dıyınce bunu dusunur oldum sımdı.

neymıs bu tarıf yaaa. ben de merak edıyorum ama sımdı yapmayayım. neslının cok hafıf bır borek tarıfı vardı onu yaptım ve cok zorlandım hepsını yememek ıcın :)))) bır muddet uzak durmam lazım. emel, duygunun kofte tarıfı var cok hafıf. neslının karnıbaharı var mesela. ben bunları severek ve sık sık yapıyorum. yemek olarak da denemeler yapabılırsın yanı

duygucummm sana kızmadım sonundaki kızgın ifadeler yazamadığım onaylanmayan mesajıma idi .alıntı yaptım yazamadım falan garip oldu onun içindi yani

sana kızılırmı hiççç kardeşim sayılırsın benim dimi ama :16

evet sadaka vermem lazım saol canım hatrlattığın için

bu arada emel gelmiş hoşgelmiş
EMELLLLLL help eritmem gereken bir basen ve popom var
e mail kullanmayı öğrenmem lazım anladım

günaydın canlarımmmmmmmmmmmm huzurlu,bereketli,sağlıklı bir gün olsun inşallah
pomoya yazdıgım mesaj hafif kıskançlık içeriyo söylemeden edemeyeceğim hafif de olsa kıskancımdır burcumun özelliğini taşıyorum gariba
duygucumm çok güldüm ya çok sagol canım kuşcuya girecekmişsin ya bayan olsa çok teşekkürler canım valla bende soramazdım erkek satıcıya
cemrecim yüzmeye gitmek çok güzel bende severim yüzmeyi
neslicim ilaçları kullanacagım ama kilo yapmaz inşallah bu arada nesli duygu ip atlamada aştı kendini 500 harika bir rakam valla
duygu menün sporun çok güzel maşallah örnek menüler görmek çok güzel ya
tultancım canım annen gelnce ol bence de kız kaç yaşında canım birde söylemeden edemeyecegim akşam ki ekmek fazla olmuş canım yemekleri tüket ama ekmeği azaltmak gerek canım
ercecimmmm çok geçmiş olsun canımm ya Allah korumus canım çıkın gezin temiz hava alın kızım zehirlenmişti dedin çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın ne sana ne kimseye menün gayet iyi canım örnek menüsünüz valla menü işini çözmüş buradaki ablalar
pomocum canım nasılsın bugün iyi gördüm seni

kızlar ben cıkıyorum.

hepınıze guzel bır gun dılıyorum. belkı bugun hıc gıremem. aksam ıs cıkısı eve gec gıderız. evde azıcık ıslerım de var zaten. ertesı gun de hastaneye gıdecegım. forumda olmazsam merak etmeyın duyguya mesaj atarım gelısmelerı. ondan haber alırsınız. ınsaallah daha guzel haberler ıle hem ben hem sızler burda konusuyor oluruz kendınıze dıkkat edın

burada sanal ortamlık kavramı yok aile ortamı var çok güzel insanın arayıpta bulamadıgı şey arkadaşlık içtenlik yardım yaklaşım vs.sizi tanıdıgıma çok mutlu oldum abla özlemimi de atmış oluyorum sayenizde iyiki tanımışım sizi

HAA TAMAM ABLAYI YAŞ ANLAMDa değil olgunluğundan dedimm sen benim için çok özelsinnn

evet yaa kızılmaz banaaa sevgi yumağıyım benn nasılşımardım bak:)))))))hep pomonun yüzxünden:))))))))

kızlar A lisans masözüm aynı zamanda Ama yapmıyorum çünkü beni egzersizden daha çok yoruyor...

ayyyy bana masaj deme. oyle ıhtıyacım var kı bu masa ıs ve annemden mıras romatızma ve kırenclenme derken boyun bolgem ve sırtımın cok ıhtıyacı var. bıze yakın kaplıca var nevsehırde. esımın arkadası tayın oldu buraya. ılla gıdelım dıyor belkı 2 hafta ıcınde gıderız gunu bırlık. super olur valla.

Stres konusunda dediklerine aynen katılıyorum. 1 haftadır spor yapmadım, tartıda 400 gram almışım gibi görünüyor Bugün arada fırsat yaratıp yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Hem strese de iyi gelir:) Kurabiye tarifinin beğenilmesine çok sevindim, afiyet olsun canım, arkadaşlarının yorumuna çok güldüm:))