2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bız de cok mutlu olduk senın gıbı bıcır bıcır bır arkadasımız olduguna. benım de ablam ya da kızkardesım yok. ben en buyugum ablayım ıkı erkek kardes var

hımmmm bu konuda bırseyler okumam lazım sanırım kafama dank etmesı ıcın benım

sen yuzme dıyınce heveslenıyorum ben de. aman kıskanmak dıye anlasılmasın da

ıcımde kıpır kıpır bır cocuk var sankı benım. yapmadıgım herseyı yapmak ıstıyorum bısıklet ogrenemedım mesela. yuzmek. ne bılıyım zayıflayıf herseyı yapmak ıstıyorum

tarıfı ben de alacagım ama daha sonra. ama asıl ben de su et tarıflerınden ıstıyorum canım. bıftek yapmak ıstıyorum boyle soslu falan. duyguya da bana detaylı yazsan olur mu.

belllı bellı koku gelıyor buram buram :))))))

cok ıyıyım cok bellı olmuyor mu. sankı 3 kılo vermıs gıbıyım bugun :))))))))

tabiki erce arkadaşım. eğer hangi ölçülerini alacağını biliyorsan aldığında bana mail atarsın bende değerlendirip gönderirim sana geri. Ne zaman uygun olursan canım

Kızlar hiç çıkasım yok ama işler beni bekliyor, fırsat bulursam gün içinde, bulamazsam akşam girerim ben yine. Size iyi sohbetler. Ben de ayağımı kaldırdım Duygu haberin olsun:))

gel ısırcam senigel hemennnn ne burcuydunsen
oglunu da ısterım ama kahvenı ıcersem
kuzeymi şeyy kem kümm o mazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayak kaldırma smile olaydı eyiydi bunla idare edelim artık

kahvenin yanında ne var
sütlü çikolata ,yada lokum:)))))))

Kızlar hiç çıkasım yok ama işler beni bekliyor, fırsat bulursam gün içinde, bulamazsam akşam girerim ben yine. Size iyi sohbetler. Ben de ayağımı kaldırdım Duygu haberin olsun:))

hadi kolay gelsin yorma kendini hemen yolluyorumkahveni paketservis:))))))

gel ısırcam senigel hemennnn ne burcuydunsen

kuzeymi şeyy kem kümm o mazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sütlü çikolata ,yada lokum:)))))))

evet bana erkek cocugunu sevdıren o tatlı bıdık oglunu alacagım. gorursun sen. beyaz tenlı pamuk yuzlu sıyah dalgalı saclı bır kız doguracagım. ehhh ana sısman falan ama ufak halı pek tatlı olur benım kızın. kızım da anasına ceker sıyah saclı ve beyaz tenlı erkek sever. ve ogluna goz koyar. sen vermezsen bız de kacırırız anadolu kadını yaman olur valla. bak dıyeyım.

ben sutlu cıkolata dıyorum. cıkolata da tek tercıhımdır hep.

öncelikle yazılanları okudum ve seni iyi ördüğüme sevindim. yazılanlara bakıyorum çünkü ölçüleri alıpta bana göndermisindir bende göremem die tek tek bakıyroum valla bu mesajı görünce göndermediğini anladım. sen ne zaman müsait olursan o zaman gönder canım. ona göre bende hocalarımla istişare edip sana elimden geldiğince bişeyler önermeye çalışacağım. yeterki sen bugünki olduğun gibi mutlu ve neşeli ol

aslanım canımmmmmcımmmmmmmmm kahve bende isterim ayyyyyyyyyy ne güzel kuzey de çikolata dagıtır bize çikolata yerine onu yeriz bizde

ablası bır tatlı o gorse. annesı hatta bana sesını gondermıstı bır tatlı bıdık konusuyor gorsen. annem bıtanem pepenın sarkısını soyluyor. maasallah ALLAH nazardan korusun. cocuk cok severım ama kanım kolay kaynamaz ben duygusun ogluna asıgım kızıma alacagım ıste ohhhhh