- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.681
burada sanal ortamlık kavramı yok aile ortamı var çok güzel insanın arayıpta bulamadıgı şey arkadaşlık içtenlik yardım yaklaşım vs.sizi tanıdıgıma çok mutlu oldum abla özlemimi de atmış oluyorum sayenizde iyiki tanımışım sizi
aa öylemi her eve lazımsınn senin kardeşin ablanteyzen yan komşun görümcen bunlardan biri olabilirmiyimmmm lütfen lütfennkızlar A lisans masözüm aynı zamandaAma yapmıyorum çünkü beni egzersizden daha çok yoruyor...
Stres konusunda dediklerine aynen katılıyorum. 1 haftadır spor yapmadım, tartıda 400 gram almışım gibi görünüyorBugün arada fırsat yaratıp yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Hem strese de iyi gelir:) Kurabiye tarifinin beğenilmesine çok sevindim, afiyet olsun canım, arkadaşlarının yorumuna çok güldüm:))
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm huzurlu,bereketli,sağlıklı bir gün olsun inşallah
pomoya yazdıgım mesaj hafif kıskançlık içeriyosöylemeden edemeyeceğim hafif de olsa kıskancımdır burcumun özelliğini taşıyorum gariba
duygucumm çok güldüm ya çok sagol canım kuşcuya girecekmişsin ya bayan olsa çok teşekkürler canım valla bende soramazdım erkek satıcıya
cemrecim yüzmeye gitmek çok güzel bende severim yüzmeyi
neslicim ilaçları kullanacagım ama kilo yapmaz inşallah bu arada nesli duygu ip atlamada aştı kendini 500 harika bir rakam valla
duygu menün sporun çok güzel maşallah örnek menüler görmek çok güzel ya
tultancım canım annen gelnce ol bence de kız kaç yaşında canım birde söylemeden edemeyecegim akşam ki ekmek fazla olmuş canım yemekleri tüket ama ekmeği azaltmak gerek canım
ercecimmmm çok geçmiş olsun canımm ya Allah korumus canım çıkın gezin temiz hava alın kızım zehirlenmişti dedin çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın ne sana ne kimseye menün gayet iyi canım örnek menüsünüz valla menü işini çözmüş buradaki ablalar
pomocum canım nasılsın bugün iyi gördüm seni
bu arada yazmadım daha önce cemre arkadaşımız aramıza hoşgelmiş sefalar getirmiş
serapcım tekrardan buraya gelmene sevindim
emelcim bende ölçülerimi aldım senden yardım istiyorum ama netten hiçç anlamıyorum sana mail atamam .kızımda şu aralar evde değil bi kaç gün sonra mail atsam ilgilenebilir misin
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm huzurlu,bereketli,sağlıklı bir gün olsun inşallah
pomoya yazdıgım mesaj hafif kıskançlık içeriyosöylemeden edemeyeceğim hafif de olsa kıskancımdır burcumun özelliğini taşıyorum gariba
duygucumm çok güldüm ya çok sagol canım kuşcuya girecekmişsin ya bayan olsa çok teşekkürler canım valla bende soramazdım erkek satıcıya
cemrecim yüzmeye gitmek çok güzel bende severim yüzmeyi
neslicim ilaçları kullanacagım ama kilo yapmaz inşallah bu arada nesli duygu ip atlamada aştı kendini 500 harika bir rakam valla
duygu menün sporun çok güzel maşallah örnek menüler görmek çok güzel ya
tultancım canım annen gelnce ol bence de kız kaç yaşında canım birde söylemeden edemeyecegim akşam ki ekmek fazla olmuş canım yemekleri tüket ama ekmeği azaltmak gerek canım
ercecimmmm çok geçmiş olsun canımm ya Allah korumus canım çıkın gezin temiz hava alın kızım zehirlenmişti dedin çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın ne sana ne kimseye menün gayet iyi canım örnek menüsünüz valla menü işini çözmüş buradaki ablalar
pomocum canım nasılsın bugün iyi gördüm seni
kuzeymi şeyy kem kümm o mazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoglunu da ısterım ama kahvenı ıcersem
sütlü çikolata ,yada lokum:)))))))
ayak kaldırma smile olaydı eyiydi bunla idare edelim artık
kahvenin yanında ne var
belllı bellı koku gelıyor buram buram :))))))
cok ıyıyım cok bellı olmuyor mu. sankı 3 kılo vermıs gıbıyım bugun :))))))))
aa öylemi her eve lazımsınn senin kardeşin ablanteyzen yan komşun görümcen bunlardan biri olabilirmiyimmmm lütfen lütfenn
Kızlar hiç çıkasım yok ama işler beni bekliyor, fırsat bulursam gün içinde, bulamazsam akşam girerim ben yine. Size iyi sohbetler. Ben de ayağımı kaldırdım Duygu haberin olsun:))
Kızlar hiç çıkasım yok ama işler beni bekliyor, fırsat bulursam gün içinde, bulamazsam akşam girerim ben yine. Size iyi sohbetler. Ben de ayağımı kaldırdım Duygu haberin olsun:))
gel ısırcam senigel hemennnn ne burcuydunsen
kuzeymi şeyy kem kümm o mazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyyy cok guldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delısın sen
gel ısırcam senigel hemennnn ne burcuydunsen
kuzeymi şeyy kem kümm o mazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aslanım canımmmmmcımmmmmmmmm kahve bende isterim ayyyyyyyyyy ne güzel kuzey de çikolata dagıtır bize çikolata yerine onu yeriz bizde
emel gunaydın,
nasılsın
tam cıkmak uzereyken senı gordum. hem selam vereyım dedım hem de olcu konusunda bekletıgım ıcın kusura bakma dıyecektım sozum soz olcu alacagım en kısa zamanda. dun zaten o modda degıldım. sabah alayım dedım ama metrem yokmus. alıp en kısa zamanda olcecegım. bır tane metre almıstım yazın ama hıc kullanmadan kaldırmısım bulamıyorum sımdı.
daha yenimi anladınn çok ayıpp:)))))))))
aslanım canımmmmmcımmmmmmmmm kahve bende isterim ayyyyyyyyyy ne güzel kuzey de çikolata dagıtır bize çikolata yerine onu yeriz bizde
hımm aslanlarkıskançmı olur
berivan sen eminmisinn kuzeyin size çikolata dağıtacağından kendi yer bence :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?