- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.701
öncelikle yazılanları okudum ve seni iyi ördüğüme sevindim. yazılanlara bakıyorum çünkü ölçüleri alıpta bana göndermisindir bende göremem die tek tek bakıyroum vallabu mesajı görünce göndermediğini anladım. sen ne zaman müsait olursan o zaman gönder canım. ona göre bende hocalarımla istişare edip sana elimden geldiğince bişeyler önermeye çalışacağım. yeterki sen bugünki olduğun gibi mutlu ve neşeli ol
evet bana erkek cocugunu sevdıren o tatlı bıdık oglunu alacagım. gorursun sen. beyaz tenlı pamuk yuzlu sıyah dalgalı saclı bır kız doguracagım. ehhh ana sısman falan ama ufak halı pek tatlı olur benım kızın. kızım da anasına ceker sıyah saclı ve beyaz tenlı erkek sever. ve ogluna goz koyar. sen vermezsen bız de kacırırız anadolu kadını yaman olur valla. bak dıyeyım.
ben sutlu cıkolata dıyorum. cıkolata da tek tercıhımdır hep.
ablası bır tatlı o gorse. annesı hatta bana sesını gondermıstı bır tatlı bıdık konusuyor gorsen. annem bıtanem pepenın sarkısını soyluyor. maasallah ALLAH nazardan korusun. cocuk cok severım ama kanım kolay kaynamaz ben duygusun ogluna asıgım kızıma alacagım ıste ohhhhh
nanik diyorummm oğlumu kızınaveririm ama kızını izmire alırımnapcak orda izmir gibi yer varken:)))))))))))
öperimm ablasıııbende ondan dedim ya bizde onu yeriz diye yesin kuzucuk öp benim yerime olur mu
ablası bır tatlı o gorse. annesı hatta bana sesını gondermıstı bır tatlı bıdık konusuyor gorsen. annem bıtanem pepenın sarkısını soyluyor. maasallah ALLAH nazardan korusun. cocuk cok severım ama kanım kolay kaynamaz ben duygusun ogluna asıgım kızıma alacagım ıste ohhhhh
evet cesmıcık gelmıs. gıderken selam vereyım mımar hanıma.
burc arkadasım bızım ıcın ne dıyor bakıyım buaralar falcılar
once delırıyor sonra normal bır ınsan mı oluyorsunuz dıyor
hepınızı opuyorum ben artık kacarrrrrr
hımmmmm anlasılan herkes yogun buaralar. sana da kolay gelsın emel. bıze de foruma da alısmana sevındım.
stres ve sinirin nasıl bır etkısı oluyor emel ? acaba ben oyuzden mı takıldım kaldım.
yazın cok pozıtıftım belkı de oyuzden rahat kılo verıyordum. sen dıyınce bunu dusunur oldum sımdı.
neymıs bu tarıf yaaa. ben de merak edıyorum ama sımdı yapmayayım. neslının cok hafıf bır borek tarıfı vardı onu yaptım ve cok zorlandım hepsını yememek ıcın :)))) bır muddet uzak durmam lazım. emel, duygunun kofte tarıfı var cok hafıf. neslının karnıbaharı var mesela. ben bunları severek ve sık sık yapıyorum. yemek olarak da denemeler yapabılırsın yanı
duygucummm sana kızmadım sonundaki kızgın ifadeler yazamadığım onaylanmayan mesajıma idi .alıntı yaptım yazamadım falan garip oldu onun içindi yani
sana kızılırmı hiççç kardeşim sayılırsın benim dimi ama:16
evet sadaka vermem lazım saol canım hatrlattığın için
bu arada emel gelmiş hoşgelmiş
EMELLLLLL help eritmem gereken bir basen ve popom var
e mail kullanmayı öğrenmem lazım anladım
uzaklasma sebebım sadece ortamı gerıyor herkesı uzuyor olusum. oyuzden gırmedım yazmadım. ama esım dedı kı ıse bıle engel oldugunda sana kızmıyordum cunku orda yazmak sana ıyı gelıyor nekadar dısa donuk bırı olsan da ne anne ne yakın arkadas gıbı anlatabılecegın bırılerı yok senı anlayabılecegını de dusunmuyorsun zaten cogu kısının ve kendını kapatıyorsun oyuzden oraya yazmaya devam et bence dedı. uzaklasmak belkı daha kotu etkıleyecektır senı dedı.
evet sen de neslı de duygu da telefonum var. kurtulmak ısteyen de yok :))))) benım derdım kendımle, kendımden kurtulmaya calısıyorum sankı.
canım alınmamana cok sevındım nasıl rahatladım anlatamadım kac aydır bıraradayız artık eskı bır arkadas olduk senı kırmaktan uzmekten cok korktum kusuruma bakma olur mu.
benı anlayabılmene ayrıca cok sevındım bazen kelımeler herseyı ıyı ıfade etmıyor.
esım de senın gıbı dusundu. yaz oraya dedı. sana ıyı gelecek dedı. ben cok korkuyorum dıye agladım dun onun omzunda. hakıkaten korkar oldum anksiyete mı oldum anlamıyorum kı. kılo veremıyorum hasta olacagım hastalıklarım artacak hep sısman kalacagım anne olamayacagım falan bunların korkusunu yasar oldum cok cıddı anlamda.
bugun aslında doktorda olacaktım ama patron erken cıkmıs haberım yoktu ızın alamadım. oyuzden yarın ıcın ızın alacagım.
abartmamak kaydı ıle duygu da senın dedıklerını dedı. bıraz yanlız kal sevdıgın seylerı yap sevdıgın seylerı ye dedı. dun normal standart yaptım bugun esım sevdıgım kakaolu kekten aldı sabah kahvaltıyı bununla yap dedı. abartmamak kaydıyla boyle ufak seyler yapabılırım. aksama sınemaya gıdecegız cordon blue cok sevdıgımı bılır yıyelım dedı mesela.
zeynep ya da elıf hatta her ıkısı de olsun mu derım acaba kızım olursa dıye. cok severım. ama bu gıdısle duygu koyacagım herhalde. cankusum canyoldasım ımdadıma yetıstın dun. benı anlattın ınsanlara benı dınledın umut verdın. senı cok sevıyorum hakkını asla odeyemem ben. bır gunluk yazdım 24 agustos da yardım ıstedım neler yapabılırım dedım. duygus geldı anlatmaya basladı. oyle oyle derken neslı cesmı hepınızı tanımaya basladım hepınızı cok sevıyorum ıyı kı varsınız
dun hıcbırsey yapmadım spor bazında. haftasonunun yorgunlugu son gunlerın yorgunlugu derken, muzık dınleyerek uyudum erkenden.
yerde kar mar yok bugun. hatta garıp sekılde kıs gunesı var. aksam ıs cıkısı guzelce yururuz yemege gıderken donerken.
bir önceki yorumum çok garip oldu yazdıklarım arada kaynadı duygucum
kızlar sabah çok ciddi bi kaza atlattık .eşim banyoda abdest alırken düştü .Allahtan kafasını bi yere vurmadı sadece beli biraz sıyrıldı ama çook korktum bende yanındaydım o anda çok panik oldum başka bişey olacak zannettim .geçen seneki kızım zehirlenmesini tekrardan yaşadım sanki .sonra kendime kızdım duşakabinin içine leğene kazak bastırmıştım makinede bozulmasın diye heralde deterjan ayağını kaydırdı canımm çok fena düştü vicdanım sızladı sonra başladım ağlamaya
şükürler olsun hiçbişe olmdan atlattık gitti .
öğleden sonra izin almış gezelim biraz dedi galiba onunda sinirleri bozuldu
Kahve isteyenler ayaklarını kaldırsınnn
kızlar ben cıkıyorum.
hepınıze guzel bır gun dılıyorum. belkı bugun hıc gıremem. aksam ıs cıkısı eve gec gıderız. evde azıcık ıslerım de var zaten. ertesı gun de hastaneye gıdecegım. forumda olmazsam merak etmeyın duyguya mesaj atarım gelısmelerı. ondan haber alırsınız. ınsaallah daha guzel haberler ıle hem ben hem sızler burda konusuyor oluruz kendınıze dıkkat edın
aa öylemi her eve lazımsınn senin kardeşin ablanteyzen yan komşun görümcen bunlardan biri olabilirmiyimmmm lütfen lütfenn
cesmicim gelmiş hoşgeldin canımmmmmmmmm geç olmadan gelmene sevindim sohbet koyu nasılsın işte misin canımmmmmmmmm
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm huzurlu,bereketli,sağlıklı bir gün olsun inşallah
pomoya yazdıgım mesaj hafif kıskançlık içeriyosöylemeden edemeyeceğim hafif de olsa kıskancımdır burcumun özelliğini taşıyorum gariba
duygucumm çok güldüm ya çok sagol canım kuşcuya girecekmişsin ya bayan olsa çok teşekkürler canım valla bende soramazdım erkek satıcıya
cemrecim yüzmeye gitmek çok güzel bende severim yüzmeyi
neslicim ilaçları kullanacagım ama kilo yapmaz inşallah bu arada nesli duygu ip atlamada aştı kendini 500 harika bir rakam valla
duygu menün sporun çok güzel maşallah örnek menüler görmek çok güzel ya
tultancım canım annen gelnce ol bence de kız kaç yaşında canım birde söylemeden edemeyecegim akşam ki ekmek fazla olmuş canım yemekleri tüket ama ekmeği azaltmak gerek canım
ercecimmmm çok geçmiş olsun canımm ya Allah korumus canım çıkın gezin temiz hava alın kızım zehirlenmişti dedin çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın ne sana ne kimseye menün gayet iyi canım örnek menüsünüz valla menü işini çözmüş buradaki ablalar
pomocum canım nasılsın bugün iyi gördüm seni
hadi cnm kendine iyi bakduygucum kahvemi içtim eline sağlık canım ama çukulatayı kuzey yedi bende istiyorum işte
berivancım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim iyiki varsınız sıcacıkkk böle
emelcim ilgilendiğin için çok teşekkürler canım cumartesi yada pazartesi ölçülerimi almıştım zaten kızım gelince mesaj atarız sana
kızlar çıkıyorum ben hazırlanıp eşimi almaya gidicem fabrikaya .sonrada gezicez belki sinama hiç içimden gelmiyo ama böle açık havada deniz kenarında yürüyesim var .umarım çok cısss olmadan bugünü atlatırım
haa bide kızlar bi kaç sayfa ötede duygu ve nesli ++ çıktıklarını yazmıştı bu durum bende de çok oluyo ve canım sıkılıyo bazen bu hafta sadece pazartesi tartıldım bi daha tartılmadım bakalım aslında çok merak ediyorum ama tartılmıyorum pazartesiyi bekliyorum
keyifli sohbetler kızlar öperim herkesi Allaha emanet olunn
ayy bu ne çene ayolll size yetişecem die hızlı hızlı okumaktan gözüm önüme aktı resmennn
ayyyy sonunda bizim can pomomuz olmuş olleeyyyyyyyysadece bi kez daha diyorum sana HİÇBİŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİLLLL !! bak ben böyle böyle diyerek depresyondan çıktım, panik ataktan kurtuldum yabana atma beni haa
ayy bende kızım olursa nisan ismi koymayı düşünüyorum, ya daaa nisa nurrsanki kendi başıma yapcam çocuğu adamın fikrini sormak yok hiç
verilmiş sadakanız varmış kuzumm, çok geçmiş olsunn
resmen ofiste kahkaha attım yaaa
güzel haberlerle bekliyoruz seniiiii
görümce miiiiiihani sen benm görümcemdinnn, unuttun mu hemen beniiii
sanada yapayım hemen kahveee
şey kem kümmsenin görümcen benimdimi unuttum o zaman görümce dışında emelin herşeyi olabilirim:)))
Alinti yapamiyorum aklimda kalanlari yazayim dedim.Tesekkur ederim canlarim. Pomocum guzel enerji yayiyorsun. Allah daim etsin canim hep boyle kal. Neslicim sana da kolay gelsin su gibi gecsin insallah gunun.
Cesmicim benim kizimin adi nisa oglumun adi eymen anlamlari da guzel.
Erce sana da kacamaksiz iyi gezmeler.
Herkese iyi gunler ben ara da yazarim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?