2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sagol canım. dun duygu ıle gorusmussunuz bız de sureklı msndeyız benı cok rahatlattı sagolsun. bugun ben yazıp cıkacaktım ama cıkma kacma dıyerek sabah yıne kalmamı sagladı ve tamamen toparlandım ıste cok sukur. ben duyguya yazmıstım dun de burda yazmıstım olcuyu alamadım kusura bakma dıye. senı bekletmek ıstemem cunku.

cok tesekkur ederım ılgın alakan ıcın. sen de ıyısındır ınsaallah.

opuyorum senı.

nanik diyorummm oğlumu kızınaveririm ama kızını izmire alırımnapcak orda izmir gibi yer varken:)))))))))))

ayayayyyyyyyy bende çok severim çocukları bebekleri kuzeye benim de kanım kaynadı görmeden bıcır bıcır dır sesi Allah nazarlardan saklasın inşalah al tabi kızına kuzey senden iyi 2.annemi bulacak canımmmmmmm

bende ondan dedim ya bizde onu yeriz diye yesin kuzucuk öp benim yerime olur mu
öperimm ablasııı

izmire alcam canımmm hjiçsansın yok senide kendime alcam

duygucum kahvemi içtim eline sağlık canım ama çukulatayı kuzey yedi bende istiyorum işte
berivancım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim iyiki varsınız sıcacıkkk böle
emelcim ilgilendiğin için çok teşekkürler canım cumartesi yada pazartesi ölçülerimi almıştım zaten kızım gelince mesaj atarız sana

kızlar çıkıyorum ben hazırlanıp eşimi almaya gidicem fabrikaya .sonrada gezicez belki sinama hiç içimden gelmiyo ama böle açık havada deniz kenarında yürüyesim var .umarım çok cısss olmadan bugünü atlatırım

haa bide kızlar bi kaç sayfa ötede duygu ve nesli ++ çıktıklarını yazmıştı bu durum bende de çok oluyo ve canım sıkılıyo bazen bu hafta sadece pazartesi tartıldım bi daha tartılmadım bakalım aslında çok merak ediyorum ama tartılmıyorum pazartesiyi bekliyorum

keyifli sohbetler kızlar öperim herkesi Allaha emanet olunn

evet cesmıcık gelmıs. gıderken selam vereyım mımar hanıma.

burc arkadasım bızım ıcın ne dıyor bakıyım buaralar falcılar

once delırıyor sonra normal bır ınsan mı oluyorsunuz dıyor

hepınızı opuyorum ben artık kacarrrrrr

kilo almada ve vermede psikolojik faktör çok etkindir. diyet yapıp kilo verdiğini düşünen birisi tartıya çıktığında aksine aldığını görüyorsa veya tam tersi durumda kilo almak isteyen biri sürekli yer içer ama tartıya çıktığına verdiğini görürse kişinin mental yönden kendini bi test etmesi lazım. bunun teşhisi ancak diyetsiyenlerle psikologlar anlayabilir. çok gizli bi durumdur hiç kimse böyle bir durumunu olduğunu anlayamaz genelde. ben kurabiye tarifi aldım ve harika tepkiler aldım

hoşbulduk erce. valla bende bilgisayar özürlüsüydüm ama son evlendikten sonra eşim epey bi geliştirdi beni bu konuda. bence hotmail kullanmak bu forumu kullanmaktan daha kolay yani istersen burdaki arkadaşlar sana bi mail hesabı açar bende açabilrim. ne zaman istersende durumunla iligi görüşebilriz canım

ayy bu ne çene ayolll size yetişecem die hızlı hızlı okumaktan gözüm önüme aktı resmennn

ayyyy sonunda bizim can pomomuz olmuş olleeyyyyyyyy sadece bi kez daha diyorum sana HİÇBİŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİLLLL !! bak ben böyle böyle diyerek depresyondan çıktım, panik ataktan kurtuldum yabana atma beni haa

ayy bende kızım olursa nisan ismi koymayı düşünüyorum, ya daaa nisa nurr sanki kendi başıma yapcam çocuğu adamın fikrini sormak yok hiç

verilmiş sadakanız varmış kuzumm, çok geçmiş olsunn

Kahve isteyenler ayaklarını kaldırsınnn

resmen ofiste kahkaha attım yaaa

güzel haberlerle bekliyoruz seniiiii

aa öylemi her eve lazımsınn senin kardeşin ablanteyzen yan komşun görümcen bunlardan biri olabilirmiyimmmm lütfen lütfenn

görümce miiiiii hani sen benm görümcemdinnn, unuttun mu hemen beniiii
cesmicim gelmiş hoşgeldin canımmmmmmmmm geç olmadan gelmene sevindim sohbet koyu nasılsın işte misin canımmmmmmmmm

ayy size cevap verecegim diye oturdugumdan beri patronun hiç derdi bitmedi yawwww neyse şimdi neskafesini de götürdüm de bi süre susar bende rahat ederimm pomoyla berivan da kaçtı zaten, slm larına cvp bile yazamadımm

Sagolasin canim kizim 8 yasinda kucuk daha bi tane de oglum var 2,5 yasinda yalniz yapamam annem yanima gelince olmaya karar verdim. Menumde ekmegin fazla oldugunu biliyorum. Dun ac gezdim yorgunluk ve stersten cok yedim. Moralim bozulunca cok yiyorum.

hadi cnm kendine iyi bak
sana çikolata borcum olsunnapcan daha küçük ablası yedi çikolatalarıı :)))

hadi kendinehep iyi bak

sanada yapayım hemen kahveee

şey kem kümm senin görümcen benimdimi unuttum o zaman görümce dışında emelin herşeyi olabilirim:)))

Alinti yapamiyorum aklimda kalanlari yazayim dedim.Tesekkur ederim canlarim. Pomocum guzel enerji yayiyorsun. Allah daim etsin canim hep boyle kal. Neslicim sana da kolay gelsin su gibi gecsin insallah gunun.
Cesmicim benim kizimin adi nisa oglumun adi eymen anlamlari da guzel.
Erce sana da kacamaksiz iyi gezmeler.

Herkese iyi gunler ben ara da yazarim yine

yaa eymen ismi de çok güzelllll senin çocuklarının aynısından yapayım bende o zamann gerçi ben oğlum olursa kerem istiyorum, hiç kerem die kimseyi de tanımadım hayatımda ama çok hoşuma gidiyo o isim

aahhh aahhh daha aday bile yok hayatımda ben nerdeyse çocuklarıma mobilya bakmaya başlayacamm

Duygucum bende kahve istiyorum miss gibi kokusu geldi. Kahveyle birlikte dostlarla sohbet paha bicilmez olur ama yuzyuze olsa tadina doyulmaz....