- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.721
Stres konusunda dediklerine aynen katılıyorum. 1 haftadır spor yapmadım, tartıda 400 gram almışım gibi görünüyorBugün arada fırsat yaratıp yüzmeye gitmeyi planlıyorum. Hem strese de iyi gelir:) Kurabiye tarifinin beğenilmesine çok sevindim, afiyet olsun canım, arkadaşlarının yorumuna çok güldüm:))
yaa eymen ismi de çok güzelllllsenin çocuklarının aynısından yapayım bende o zamann gerçi ben oğlum olursa kerem istiyorum, hiç kerem die kimseyi de tanımadım hayatımda ama çok hoşuma gidiyo o isim
aahhh aahhh daha aday bile yok hayatımda ben nerdeyse çocuklarıma mobilya bakmaya başlayacamm
aa öylemi her eve lazımsınn senin kardeşin ablanteyzen yan komşun görümcen bunlardan biri olabilirmiyimmmm lütfen lütfenn
emel hoş geldin canımmmmmm inş ölçülerimi alayım atacagım sana canımmmmm mail için çok sagol iyiki tanımışız seni valla
Yap canim :)))) allah gonlune gore versin insallah. Kerem ismini bende cok severim nasip olmadi kiz da rana ve erva seviyorum. Nisam beni hic yormadi masallah hep olgun bi cocuktu. Eymen de iyi ama erkek cocugu yaramaz oluyor nedense.Rabbim herkese hayirli saglikli evlat versin.
Bana da hem Leslie hem ip atlama fazla geldi zaten. Benim yapmam lazım, yediklerim de fazla oldu ama hiç halim yok, şimdi zorlarsam hasta olurum falan neme lazım, bugünlük böyle olsun, yarın telafi ederim ben. Benim de Leslie ablayla buluşmayalı 1 hafta oldu neredeyse. Bu arada öyle 3+1'le falan 4 olmaz:)) Ben Leslie 4 mil yapınca helak oluyorum resmen:)) Çok koşu var içinde, aslında tam senlik ha:))
Kızlarrrr ben bu hafta dişlerimi yaptırıyorum menüler dengesiz oldu abartmıyorum ama genelde sıvı gıdalar tüketmek zorunda kaldım... tuhafım morfinlerinde etkisinden herhalde haftaya perşembe bütün dişlerim bitiyor... ekmek hiç yok çorba ağırlıklı besleniyorum...öğle öğünlerinde de pilav türü besinler tüketiyorum... bilginiz olsun pek fazla takılamıyorum sayfaya...
Sagolasin canim kizim 8 yasinda kucuk daha bi tane de oglum var 2,5 yasinda yalniz yapamam annem yanima gelince olmaya karar verdim. Menumde ekmegin fazla oldugunu biliyorum. Dun ac gezdim yorgunluk ve stersten cok yedim. Moralim bozulunca cok yiyorum.
şu leslie 4 bir türlü bulamadım eşim indirmeye çalıştı olmadı neslicim
bende siyah bir adam var onu yapıyorum oda zorluyor ama leslie çok merak ettim linki verebilirmisinn
salı eşimin köyüne gittik bu sefer hiç fazla yemeden atlattım ,yinede almışımdır diye çok üzüldüm baskülüm olmayınca sabah yürüyüşüne çıktığımda dönüşte eczanede tartıldım 77 geldim
Kızlarrrr ben bu hafta dişlerimi yaptırıyorum menüler dengesiz oldu abartmıyorum ama genelde sıvı gıdalar tüketmek zorunda kaldım... tuhafım morfinlerinde etkisinden herhalde haftaya perşembe bütün dişlerim bitiyor... ekmek hiç yok çorba ağırlıklı besleniyorum...öğle öğünlerinde de pilav türü besinler tüketiyorum... bilginiz olsun pek fazla takılamıyorum sayfaya...
karabibercim ben de bulamadım 4 ü ya 2-3-5 olarak indirdim youtubeden
Kızlar benim saat 14:00'te gerilimli yoğunluk başlayacak tekrar, bu arada girip geçmişi okudum. Leslie 4 mil soranlar var ama ben onları indireli 4-5 ay oluyor, linkler çoktan silinmiş. Mutlaka vardır biryerlerde ama uğraşmak lazım sanırım.
Bu arada öğleden önce havuza kaçtım ve tam 45 dakika yüzdüm. Çoookkk özlemişim ve çok iyi geldi. Ayrıca en son yüzmeye gideli 3 ay falan oldu herhalde, mayom da sıkıyordu, bu sefer rahat rahat oldu, sabah tartıda gördüğüm ++nın moral bozukluğu gitti yani:))
Şimdi sade kahvemi aldım, hem maillerime bakıyorum, hem foruma, bir yandan da makyaj yapayım, alıştım ya artık makyajsız inmeyeyim toplantıya:))
Kızlar benim saat 14:00'te gerilimli yoğunluk başlayacak tekrar, bu arada girip geçmişi okudum. Leslie 4 mil soranlar var ama ben onları indireli 4-5 ay oluyor, linkler çoktan silinmiş. Mutlaka vardır biryerlerde ama uğraşmak lazım sanırım.
Bu arada öğleden önce havuza kaçtım ve tam 45 dakika yüzdüm. Çoookkk özlemişim ve çok iyi geldi. Ayrıca en son yüzmeye gideli 3 ay falan oldu herhalde, mayom da sıkıyordu, bu sefer rahat rahat oldu, sabah tartıda gördüğüm ++nın moral bozukluğu gitti yani:))
Şimdi sade kahvemi aldım, hem maillerime bakıyorum, hem foruma, bir yandan da makyaj yapayım, alıştım ya artık makyajsız inmeyeyim toplantıya:))
yok sen unutulcakbiri değilsin sadece masaj kelimesini görünce aşka geldim çoştum:)))ahh ahh bu günleride mi görecektim beennnnben unutulacak hatun muyum ayolll
aa aşkolsun sensiz kahvew olmazz cnm engüzelini sana yApıyorumDuygucum bende kahve istiyorum miss gibi kokusu geldi. Kahveyle birlikte dostlarla sohbet paha bicilmez olur ama yuzyuze olsa tadina doyulmaz....
tamam bundan sonra seninbiricikhalan benimmm ee halanolarak say sev ilgilen benle hattamaaj yap:)))hala kontenjanım boş orayı doldurabilrisin
ohh sefanolsunnn canomm al işte sporun kralını yapmışsınnngitmiştir artılar merak etme benden sanayıldızlı maşallahhKızlar benim saat 14:00'te gerilimli yoğunluk başlayacak tekrar, bu arada girip geçmişi okudum. Leslie 4 mil soranlar var ama ben onları indireli 4-5 ay oluyor, linkler çoktan silinmiş. Mutlaka vardır biryerlerde ama uğraşmak lazım sanırım.
yok sen unutulcakbiri değilsin sadece masaj kelimesini görünce aşka geldim çoştum:)))
aa aşkolsun sensiz kahvew olmazz cnm engüzelini sana yApıyorum
tamam bundan sonra seninbiricikhalan benimmm ee halanolarak say sev ilgilen benle hattamaaj yap:)))
ohh sefanolsunnn canomm al işte sporun kralını yapmışsınnngitmiştir artılar merak etme benden sanayıldızlı maşallahh
nasılsın görümcecimmm, bizim patron çıktı şimdi de bi baklayım buralara ded,immm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?