2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yüzme kilol sorunu olan bayanların yapabileceği 1 numaralı spordur. umarım düzenli yapabilrisn. arkadaşlarım benimle yemek yapma konusunda çok dalga geçerlerde

Yap canim :)))) allah gonlune gore versin insallah. Kerem ismini bende cok severim nasip olmadi kiz da rana ve erva seviyorum. Nisam beni hic yormadi masallah hep olgun bi cocuktu. Eymen de iyi ama erkek cocugu yaramaz oluyor nedense.Rabbim herkese hayirli saglikli evlat versin.

ben erkek çocuklarına hastayım zaten, herkes kız çouklarını giydirip süslemeye bayılır ben erkekleri bizim komşunun oğlu var şimdi 4 yaşında doğduğundan beri ne zaman ben bakacak olsam ona 10 kere kıyafet değiştiriyoruz yaramaz hallerine bile bayılıyorum yani

Allah çocuklarını sana ve eşine bağışlasın canım, maşallahh

şu leslie 4 bir türlü bulamadım eşim indirmeye çalıştı olmadı neslicim
bende siyah bir adam var onu yapıyorum oda zorluyor ama leslie çok merak ettim linki verebilirmisinn
salı eşimin köyüne gittik bu sefer hiç fazla yemeden atlattım ,yinede almışımdır diye çok üzüldüm baskülüm olmayınca sabah yürüyüşüne çıktığımda dönüşte eczanede tartıldım 77 geldim

Kızlarrrr ben bu hafta dişlerimi yaptırıyorum menüler dengesiz oldu abartmıyorum ama genelde sıvı gıdalar tüketmek zorunda kaldım... tuhafım morfinlerinde etkisinden herhalde haftaya perşembe bütün dişlerim bitiyor... ekmek hiç yok çorba ağırlıklı besleniyorum...öğle öğünlerinde de pilav türü besinler tüketiyorum... bilginiz olsun pek fazla takılamıyorum sayfaya...

çok geçmiş olsun serapcımm :44:

Allah bağışlasın ablammmm sıkma canını lütfen bak arkadaşlarda dedi basit bir operasyon muş olcan bitsek sitres yapıp canını sıkma ablam

karabibercim ben de bulamadım 4 ü ya 2-3-5 olarak indirdim youtubeden

geçmiş olsun tatlım diş dedinmi akan sular durur çok illet birşey inşallah hemen biter

Kızlar benim saat 14:00'te gerilimli yoğunluk başlayacak tekrar, bu arada girip geçmişi okudum. Leslie 4 mil soranlar var ama ben onları indireli 4-5 ay oluyor, linkler çoktan silinmiş. Mutlaka vardır biryerlerde ama uğraşmak lazım sanırım.
Bu arada öğleden önce havuza kaçtım ve tam 45 dakika yüzdüm. Çoookkk özlemişim ve çok iyi geldi. Ayrıca en son yüzmeye gideli 3 ay falan oldu herhalde, mayom da sıkıyordu, bu sefer rahat rahat oldu, sabah tartıda gördüğüm ++nın moral bozukluğu gitti yani:))
Şimdi sade kahvemi aldım, hem maillerime bakıyorum, hem foruma, bir yandan da makyaj yapayım, alıştım ya artık makyajsız inmeyeyim toplantıya:))

Neslicim bizde indirmeye çalıştık olmadı demek iptal olmuş,bende 3 mil olanı yapıyorum ,arkasınada 10 dakkalık başka yapıyorum
bazende daha zorlayıcıları deniyorumm
off keyif vermezmii mayonun içine girmek,dün annemde takım bir kıyafeti vardı ona sığmış nasıl mutlu olmuş bu hafta onu giyeceğim diyor düğünde
annemde 85 kiloydu şimdi 75 oldu kadın beni geçti bende daha istekli çıktı

umarım toplantın çok can sıkıcı geçmez canm, Allah yardımcın olsun :44:

ahh ahh bu günleride mi görecektim beennnn ben unutulacak hatun muyum ayolll
yok sen unutulcakbiri değilsin sadece masaj kelimesini görünce aşka geldim çoştum:)))

Duygucum bende kahve istiyorum miss gibi kokusu geldi. Kahveyle birlikte dostlarla sohbet paha bicilmez olur ama yuzyuze olsa tadina doyulmaz....
aa aşkolsun sensiz kahvew olmazz cnm engüzelini sana yApıyorum
hala kontenjanım boş orayı doldurabilrisin
tamam bundan sonra seninbiricikhalan benimmm ee halanolarak say sev ilgilen benle hattamaaj yap:)))
ohh sefanolsunnn canomm al işte sporun kralını yapmışsınnngitmiştir artılar merak etme benden sanayıldızlı maşallahh

nasılsın görümcecimmm, bizim patron çıktı şimdi de bi baklayım buralara ded,immm

slm kızlarrr herkez iyidir inşallahh ben iki gündür aşırı mide bulantısı var sabahları iyiyimöğleden sonra başlıyor özellikle kokuyaa karşı şuan maf olmuş durumdayım midemin bulantısından saat 4 gibi pazara gittim hava alayım diye ama eve gelmemle yine başladı yemek kokusunuALDIKça çok fena oluyorum neyseee günümü toparlayımmm:

aç karnını ılık limonlu su
kahvaltı :benimle bütünleşen az yağlı peynir ve maydanozla tost
ara:ceviz)

öğlen: 1kasemercimek çorbası,ve 1 büyük kase yeşil salata üstünde mısır,zeytin,peynirde vardı(bunları yazarken bile zorlanıyorum tiskiniyorum)
ara: ceviz
ara.form bisküvi2 tane

akşam: kızlar kızacaksanız ama elimde değil çok fena midem form bisküvi ve kahve ve biraz tuzsuz leblebi
az sonra meyva salatası yapcam
su 1.5 lt oldu 2 lt tamamlarım

aktivite:
300 ip atlama(totomdan dolayıbukadar yaptım)
100 pilates topunda mekik
200 sopayla sağa sola bel çevirme
2 saat pazarda gezinme(dönüş yolunda elimdeki yüklerle kuzey kucak istedi sırf kucağıma almamak için kuzeyle koşturdum:) ))

Son düzenleme: