2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bugün de yorucuydu benim için ama düne göre daha az gerilimliydi:) Yüzme gerçekten çok iyi geldi. Çok özlemişim, hani herkesin sevdiği bir spor var ya, o benim için kesinlikle yüzme, sadece spor değil, stres atmama yardımcı olan bir şey. Ne de olsa Kova burcuyum ya suya ilgim fazla:))
Duygucum geçmiş olsun canım, neden bulantı oldu acep? Kız bir şey olmasın sakın
Çeşmicim senin nasıl geçti günün bakem, alışıyor musun iş ortamına? Malum senin de aralarına katılmana az kaldı:)

yüzme gerçekden çok keyiflibende severim öye bi imkan olsada bende gitsemm ama işte malum

valla nesli bilmiyorum dün bulandı geçiştirdim,bugünde bulanıyor bakcam p.tesiye kadar duruma

Günümü de toparlayayım;

Sabah:
- 1 kase yarım yağlı süt (300 ml kadar)
- 1 tatlı kaşığı bal
- 2 ceviz
- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı

Ara:
- Şekersiz çay ve kahve
- Yarım dilim baklava (İşyerine getirmiş biri, eşim 2.5 dilim yedi, ben de yarım:))

Akşam:
- 1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
- 2 dilim tahıllı ekmek

Ara:
- 4 tane kuru kayısı
- 4 tane kuru erik
- 1 avuç kuru dut
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 10 tane badem

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğleden önce 45 dakika yüzdüm. Birazdan kalkıp Emel'in verdiği hareketleri yapmayı planlıyorum, başlamam lazım çünkü artık.

sağlık, imkanlar, ortamlar ayrı konular......arkadaşlık teklif etmiştin ve sayfamda nasıl beslendiğinle ilgili yazılar çıkıyordu........bende ara öğünlerinde meyve yiyen bir insanın insülin rezistansını yenemeyeceğini düşündüm.......ama pişman oldum
bence sen de terbiye sınırlarını fazla zorlama istersen........sen kim oluyorsun da bana öfkeleniyorsun.....zira burda normal görünmüyorsun.........benden bir daha alıntı yapma

görümcenin midesi alt üst yaaa

görümcecimm neslinin aklına gelen benm de aklıma geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi.. üşütmüş olmayasın diyecem ama izmir soğuk da değildir ki :44: ihmal etme canım yaa, en yakın zamanda bi doktora git de inşalah kötü bişey deildir :44:

yazdan bildigim ortam oldugundan pek zorluk çekmiyorum canm Allaha şükür ama bu sefer daha fazla sorumluluk verdiler. yani şuan çizdigim proje direk uygulanacak o yuzden çok geriliyorum yanlış bişey yapmayım diye ama baya bekliyolar benmn gelmemi, mimarların kaprisinden sıkılmışlar biliyolar bende de kapris yok

senin gününün de daha az gerilimli olmasına sevindim, yarına hiçbişeycik kalmaz umarım ister misin biz burda topikçenek teyze olalımm

Senin için çok güzel bir şey, çalışacağın yere şimdiden adapte olmuşsun:) Hele beklesinler, iki üç yıla senin kaprisler de başlar
Ayy hakkaten yaa teyze olurmuşuz bir de Olsun olsun severiz Duygu hap içiyordu ama, olmuş olabilir mi bilmem.

slm bugün düzensiz oldu listem
ama yarın telafi edicem

sabah :
2 dl ekmek,3 zeytin,maydonoz, 1 tatlı kaş.bal,şekersiz çay

ara :
bi fincan türk kahvesi ve sonrada 1 büyük portakal

öğle ve akşam karışık oldu geç yedim çünki
4 ızgara köfte, bi kase çorba,2 dl ekmek,3 kaş. yoğurt

ara :
bi tane activiea çilekli,

akşam çok acıkmadığım için şekersiz çay ve 5 tane fındık

spor : jiilian micheals 30 dk. 1 level,100 mekik,100 twist
3 lt su,bitki çayı

Son düzenleme:
cnm eşine ve sanada geçmiş olsun ohhh öğlen gezme moral olmuştur size
Kahve isteyenler ayaklarını kaldırsınnn
cnm elim ayağım kaldırdımmmmmmmm
sevilmezmi kahve beeeee

ayak kaldırma smile olaydı eyiydi bunla idare edelim artık

kahvenin yanında ne var
yanında bişey yok kız aaa biz sağlıklı besleniyoruzzzzzzzzz

geçmiş olsun diş ne zordur bilirim 6 senem geçti diş tel vs vs şifalar olsun sana cnm
görümcenin midesi alt üst yaaa
ne oldu geçmiş olsun yoksa olabilirmisin hıııııı

ben yazın boş durmamak için gelmiştim buraya, okul bitince bizimle çalışır mısın diye teklifte bulundular bende tabi ki kabul ettimm ortamı seviyorum, patronum patron gibi de deil abi gibi, zaten bikaç kişi çalışıyoruz ve mimara çok ihtiyaçları var kapris yapamam gibi geliyor ama bakalım zaman gösterecekk

duygu da istiyordu sanırım dimi bebekk, ay dur bakalım yalnız ortada fol yok yumurta yok bebegi getirdik bizz

menumu de yazayım diziye dalmadan.

kahvaltı

2 dilim tam bugday unundan ekmek arasına beyaz peynirli salçalı tost

3 tane yeşil zeytin

öğle yemegi

4 tane yarım parmak büyüklüğünde köfte

3 tane patates ( patatesli köfte yemegi )

3 yk pilav

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

5 yk semiz otu ( üstüne 2 yk yoğurt )

3 yk erişte

gündüz ara öğünler çau kahve olarak geçti yine, akşam yemekten 2 saat sonra da 2 küçük portakal yedim, su 1 ly bugun 2 ye tamamlamaya çalışacam inşalah, başşka da benden bu kadarrr.. daha da boşanıp semerimi yiyim zatenn

emel arkadaş ne yapıyo acaba ben merak ettim de
yani siz ölçüleri verip o size menü mü hazırlıyo
açarsanız konuyu sevinirimmm:26:

emel arkadaş ne yapıyo acaba ben merak ettim de
yani siz ölçüleri verip o size menü mü hazırlıyo
açarsanız konuyu sevinirimmm:26:

ben henuz ölçülerimi veremedim emele ama bildigim kadarıyla kızlar ölçülerini ve yaşam tarzlarına dair emelin sortdugu soruları söylüyorlar emel de onlara uygun bir spor programı hazırlıyor

çok geçmiş olsun serapcımm :44:

geçmiş olsun tatlım diş dedinmi akan sular durur çok illet birşey inşallah hemen biter

geçmiş olsun diş ne zordur bilirim 6 senem geçti diş tel vs vs şifalar olsun sana cnm

teşekkürler kızlar... bir diş için gittim dişçiye 3 diş çıktı... aman şimdi yaptırayım da sonradan iş işten geçmemiş olsun...

teşekkürler kızlar... bir diş için gittim dişçiye 3 diş çıktı... aman şimdi yaptırayım da sonradan iş işten geçmemiş olsun...

günaydın cnm aynen sen çarene bak diş ihmale gelmez
hemen geçip gider inş ağrılarında ........

günaydın cnm aynen sen çarene bak diş ihmale gelmez
hemen geçip gider inş ağrılarında ........
Sana da günaydın canım güzel bir gün bizi bekliyordur inşallah...
yok şimdi iyiyim canım dün doktorum 3-4 gün ağrın olur dedi. dün kanal tedavisi yapıldı. geçici dolgu konuldu ama şükür şimdiye kadar ağrı falan olmadı...inşallah daha da olmaz...

Günaydın kızlaarr, haftasonuna son gün, bu ara nasıl geçiyor haftalar anlamıyorum valla. Güzel bir gün olsun hepimiz için. Ben haftasonu muhtemelen regl olacağım, şimdiden şişkinlik hissi başladı, inşallah iyi değerlendirebilirim bu sefer. Serapçım diş işi zor iş, 3 tane birden, Allah kolaylık versin, acil şifalar dilerim. Tatilde olman iyi olmuş.
Ben de tatil istiyoruuuummmm

inş olmaz ağrı cnm
kanal tedaviside çok zor değil ama her kişi için değişir
ne kadar sürede bitecek tedavin :26:

kaplamam vardı aşağı düşmüştü.. kök kalmış sadece gerisi kırılmış..onu çekmemiz lazım dedi bende mecburen tamam dedim...yan tarafı kırılan dişim vardı 2 hafta önce kırıldı dolgu olması gerekiyor dedi...tamam dedim..onu yaparken yanda ki dişinde çürük var dedi ağzımda çürük yoktur aslında dişime bakıyorum birşey yok bembeyaz ama diş kökten çürümüş nasıl olduysa..o dişide kanal yapıldı..geçici dolgu konuldu perşembe günü de gerçek dolgu konulacak....evet tatile denk gelmesi süper oldu yoksa okul zamanında çok zor olurdu...

inş olmaz ağrı cnm
kanal tedaviside çok zor değil ama her kişi için değişir
ne kadar sürede bitecek tedavin :26:
canım perşembe günü gerçek dolgu konulacak.. 6 hafta sonrada çekilen dişimin yerine implant yapılacak...beklemedeyim daha...birden oldu normalde dişe önem veririm dikkat ederim hepsi birden çıktı nasılolduysa işte.bir dişimdeçürük vardı ağzımda dolgu yapılmıştı tutmadı kaplama yapmıştı doktorum başka bir dişte ne bir çürük ne bir iz...dişim kırıldı ona dolgu yaptırayım derken yan dişte çürük çıktı kökünde öyle olunca tümden çekildim diğer dişlerde de var mı köklerinde şükür birşey çıkmadı...

neslişim bebiş olacağını zannetmiyorumdünbulantıdan erkenden kalktımmm dünün etkisindenmi bilmiyorum şuan bulanmıyor ama yemek yeme fikri tiskindiriyor beni

menün çokgüzel nesli
Duygu, bebek olma ihtimali var mıdır?
ALLAH bilir ama sanmıyorum yalnız 2 gündür bi hata yaptım d.k.h akşam içier yatarım ben ama ikigündür unutuyrum eeunutunca sabahiçmek zrunda kalıyorum o dur diye düşünüyorumm
lütfen gerigniliğe sonverelimm arkadaşlar sen pomonun gerçekden zor günlerine denkgeldinyoksaçok iyikızdır,sende yardım etme amacıyla yklaştın yanlışanlaşılma oldu ..
üşütme değilde nesliye açıkladım o sebep mümkün gibi ,çeşmicim hep sizin düğünekadar ince kalmamlazımm

sanmıyorummm cemree
evetya kahveve birşeyler okumk ikisini aynı anda bayılıyorum yapmayaa:))
yok cnm şuan isteyen herkeze versin ama ben hazır değilim hazır olduğumda ALLAH banada verir inşallah