- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.761
neslişim bebiş olacağını zannetmiyorumdünbulantıdan erkenden kalktımmm dünün etkisindenmi bilmiyorum şuan bulanmıyor ama yemek yeme fikri tiskindiriyor beni
menün çokgüzel nesli
ALLAH bilir ama sanmıyorum yalnız 2 gündür bi hata yaptım d.k.h akşam içier yatarım ben ama ikigündür unutuyrum eeunutunca sabahiçmek zrunda kalıyorum o dur diye düşünüyorumm
lütfen gerigniliğe sonverelimm arkadaşlar sen pomonun gerçekden zor günlerine denkgeldinyoksaçok iyikızdır,sende yardım etme amacıyla yklaştın yanlışanlaşılma oldu ..
üşütme değilde nesliye açıkladım o sebep mümkün gibi ,çeşmicim hep sizin düğünekadar ince kalmamlazımm
sanmıyorummm cemree
evetya kahveve birşeyler okumk ikisini aynı anda bayılıyorum yapmayaa:))
yok cnm şuan isteyen herkeze versin ama ben hazır değilim hazır olduğumda ALLAH banada verir inşallah
yansıdı canım üç günde 1 kilo 300 gram gitmiş spor falan yok... dün tavuklu pilav yedim çorba içtim...ağırlıklı olarak sıvı gıdalar iki gün dikkat et dedi...çekilen dişin yeri kapanmadı daha birde o var katı birşey yiyince o boşluğa kaçıyor ve canım acıyor...2 gün daha dikkat ederim ama sonra geçerim normal yemeye...serap diş işi zorr benimde dişcide yarım kalan tedavim var taşınmadan halledeyim bendee havalar biraz ısınmaya başlasınn
sen hala daha sıvımı tüketiyorsunn kg yansıdımı
biz zaten nesliyle kendimiz çaldık kendimiz oynadıkAllah hayırlısını biliyodur mutlaka o yuzden hayırlısı dielim ama sen yine de benm düğünü bekleme duygu kuzeyle kardeşi arasında çok fazla yaş farkı olsun istemiyorsun sanırım deil mi
yansıdı canım üç günde 1 kilo 300 gram gitmiş spor falan yok... dün tavuklu pilav yedim çorba içtim...ağırlıklı olarak sıvı gıdalar iki gün dikkat et dedi...çekilen dişin yeri kapanmadı daha birde o var katı birşey yiyince o boşluğa kaçıyor ve canım acıyor...2 gün daha dikkat ederim ama sonra geçerim normal yemeye...
eehaklısınız 2 gündür midem bulanıyor tiskiniyorum diyince kim olsadüşünür,
cnm iyi diyorsun kalben istiyorumda hazır değilimbeyinen 2.cocuk demek şuan için manisa demek bakırköy demek tabi şuan için
çok geçmiş olsun tekrar, 1.300 gr umarım geri olmazsın
günaydın kızlarrr hayırlı cumalarr herkezeee
dün erkenden yattımm şimdi çokiyiyimm çok şükür herne kadar iştahım kapalı olsada bi kahvaltı yapayım,pomo sanırım doktorda hayırlı haberlerle gelsin inşallahh bugün pek girememhava açık duruyor çıkıp dolaşayım olmazsa ama hava soğukmu bilmiyorum
sağol canım benim...inşallah almam dikkat edeceğim artık..çok geçmiş olsun tekrar, 1.300 gr umarım geri olmazsın
günaydın kızlar dün miğde ağrısı sabah miğde ağrısı olarak uyandım miğde ağrım bulantı olarak devam ettidr aradım ilaç miğdeme doksnıyo diye ilginç hiç bir hastamdan sikayet gelmedi falan filan dedi minik şuruplardan yazayım dedi ama devlet karşılamayabilir dedi canım sıkıldı ya
slm kızlarrr herkez iyidir inşallahh ben iki gündür aşırı mide bulantısı var sabahları iyiyimöğleden sonra başlıyor özellikle kokuyaa karşı şuan maf olmuş durumdayım midemin bulantısından saat 4 gibi pazara gittim hava alayım diye ama eve gelmemle yine başladı yemek kokusunuALDIKça çok fena oluyorum neyseee günümü toparlayımmm:
aç karnını ılık limonlu su
kahvaltı :benimle bütünleşen az yağlı peynir ve maydanozla tost
ara:ceviz)
öğlen: 1kasemercimek çorbası,ve 1 büyük kase yeşil salata üstünde mısır,zeytin,peynirde vardı(bunları yazarken bile zorlanıyorum tiskiniyorum)
ara: ceviz
ara.form bisküvi2 tane
akşam: kızlar kızacaksanız ama elimde değil çok fena midemform bisküvi ve kahve ve biraz tuzsuz leblebi
az sonra meyva salatası yapcam
su 1.5 lt oldu 2 lt tamamlarım
aktivite:
300 ip atlama(totomdan dolayıbukadar yaptım)
100 pilates topunda mekik
200 sopayla sağa sola bel çevirme
2 saat pazarda gezinme(dönüş yolunda elimdeki yüklerle kuzey kucak istedi sırf kucağıma almamak için kuzeyle koşturdum:) ))
emeell pabucu yarıımmmm çık dışarıyaaa oynayaalıımmmmmm
valla canım sıkıldı çeşmi naz yaaaahadi geliyorum dışarı yakartop ya da 9 kiremit oynayalım
evett evett oynayalımmmmayy ben de sıkıldım yaa sabahtan beri bi iş yaptıgımda yok, giriyorum bakıyorum burda da kimse yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?