2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Eğer seni zorladıysa o hareketler doğru yapıyorsun demektir çünkü doğru yapıldığında o hareketler gerçekten kişiye güçlük çıkartır ve kalça ile bacakta biraz ağrı yapabilir ama ağrının olmasıda o bölgelerin çalıştığını gösterir bence 2 ay boyunca düzenli yapmaya çalış gerçekten hissedeceksindir farkı. son iki hareket özellikle sırt ile ilgiliydi, seninde sırt bölgendeki yağlanma sorunun için koydum onları. inşallah işe yarar. İrmik helvasına nasıl hayır dedin bilmiyroum ama o konu için özel tebrik gönderiyorum sana ben bayılırım çünkü

Ben de zorlansam da düzenli yapmayı düşünüyorum zaten. Sadece daha önce belimi incitmiştim bu tarz hareketler yaparken, o yüzden dikkatli yapıyorum. Favori hareketim sandalyeye adımla çıkıp, diğer bacağı geriye kaldırıp, geri adımla çömelmeyle tamamlanan hareket

var mı şöyle güzel bi film tavsiye edecegin, ha bire dizi izliyorumm arada değişklk lazımm

çalıştır beni nesli çalıştırr, patron tatile gitti die saldım resmen, adaö dönünce soracak ne yaptın die böyle yapacam ona

işte kaçırdığımız noktalar bunlar: yani daha önce ortopedik bi sıkıntı yaşayıp yaşamadığınız! hele bel çok hassas bi nokta. Aman dikkat et Neslicim. Favori harketini bildim süper bi koordinasyondur o

Ben pilates yapmayı denediğimde incitmiştim, ya da zaten zayıflık vardı da öyle ortaya çıktı bilmiyorum. Doktora gittiğimde kas zedelenmesi gibi bir şey demişti, tam hatırlamıyorum, ona da yüzme iyi geliyor aslında. Yani bel ve sırt kaslarını da güçlendirmek lazım ama incitmeden:)) Bahsettiğim hareketi anlayabilmek için 3 kere falan okudum:)) Aslında zor bir hareket ama ben yoga yaptığım için sanırım çok zorlanmadım, bacaklarımda ağrı oldu ama hareketin sonlarına doğru.

aslında çok film izlerdim fakat son bir ayda belki 3 tane izlemişimdir. Ne tür filmleri seversin bilmiyorum ama sana favorilerimi yazabilirim, izlemişte olabilirsin belki:
-yeşil yol
-forrest gump
-Koku: Bir Katilin Hikayesi
-Soğuk Dağ

Haklısın yüzme en iyi aktivite sırt için. yoga, pilates yapıyor olmanın faydasını bu hareketlerde görürsün zaten.

Az önce irmik helvasına hayır dediğimi yazdım ama biraz önce bir tane elmalı kurabiye yedim. Neyse bugünün cıssı da bu oldu. Ben çıkıyorum şimdilik, akşam girerim yine, size iyi sohbetler kızlar.

forrest gump hariç hepsini izlemişim ama bunlar baya eski filmler sanırım, yeşil yolun hastasıyım hele soğuk dağ da da jude law var koku da çok psikopat ama neden bilmem bi hoşuma gitti o film forrest gump ı da listeye alalım bakalım

Az önce irmik helvasına hayır dediğimi yazdım ama biraz önce bir tane elmalı kurabiye yedim. Neyse bugünün cıssı da bu oldu. Ben çıkıyorum şimdilik, akşam girerim yine, size iyi sohbetler kızlar.

afiyet olsun ve kolay gelsin canımmm

pomo doktara neden gitmişti duygu üşüttümü
tam bilmiyorum ama rutin kontroller birde hap kullanmak isityordu onugörüşcek bazı tahliller yapılmış regl olunca tekrar gitcekmiş

güzel paylaşım için tşklerrr

neslicim ne güzel şeyler yemişsinnn sen insan izmirli arkadaşımla birlikde yiyeyim der çağırır bir telefonkadar uzağımsanaa

kızlar tam bi bahar havası var aşk havası var kocam gelsede bi sarılsam desem çokmu ayıpolur:))))
keyif yaptım bugün film izledim müzik dinledim bi şarkıyada takılıpkaldım paso dinliyorum..

Valla bana ayıp olur çünkü benimki akşam değil 5 ay sonra gelecek
şaka yapıyorum tabiki insanın eşi ve çocuğuyla geçirdiği vakitten daha mutlu ne olabilirki bu arada takılıp kaldığın şu şarkıyı yazda bizde bi dinleyelim...

ayıp olmaz kızzz biz yabancımıyızz senn şarkı ne duygu ? ben de bu ara sürekli hande yener in hasta şarkısını dinliyorumm

hımmpardon yaaa

şimdi emelll havaizmirde bahar gibi yaa ben şimdi otobanda olmak isterdim altımda araba gün batımı pencere açık rüzgar yüzüme vuruyor ibre 180'de ohızla gidiyorumşarkıda şuan dinlediğim rihanna-diamonds ahh ahhh

bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
1 yumurtalı menemen
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay 3 fincan

kahvaltıyı birz geç yaptım öğle yemek istemedim
şekersiz kahve
bir havuç
2 mandalina
10 tane beyaz leblebi

akşam
5 kaşık tvuk ciğer sote bol soğanlı dometesli