- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.801
günaydın kızlar dün miğde ağrısı sabah miğde ağrısı olarak uyandım miğde ağrım bulantı olarak devam ettidr aradım ilaç miğdeme doksnıyo diye ilginç hiç bir hastamdan sikayet gelmedi falan filan dedi minik şuruplardan yazayım dedi ama devlet karşılamayabilir dedi canım sıkıldı ya
serap çook geçmiş olsun .diş fena oluyo benimde yapılması gereken dişler varda o cesaret henüz gelmedi banayansıdı canım üç günde 1 kilo 300 gram gitmiş spor falan yok... dün tavuklu pilav yedim çorba içtim...ağırlıklı olarak sıvı gıdalar iki gün dikkat et dedi...çekilen dişin yeri kapanmadı daha birde o var katı birşey yiyince o boşluğa kaçıyor ve canım acıyor...2 gün daha dikkat ederim ama sonra geçerim normal yemeye...
berivancım geçmiş olsun canım .topiği bi okusak mı acaba nazara mı geldik negünaydın kızlar dün miğde ağrısı sabah miğde ağrısı olarak uyandım miğde ağrım bulantı olarak devam ettidr aradım ilaç miğdeme doksnıyo diye ilginç hiç bir hastamdan sikayet gelmedi falan filan dedi minik şuruplardan yazayım dedi ama devlet karşılamayabilir dedi canım sıkıldı ya
Valla bana ayıp olur çünkü benimki akşam değil 5 ay sonra gelecek
şaka yapıyorum tabikiinsanın eşi ve çocuğuyla geçirdiği vakitten daha mutlu ne olabilirki bu arada takılıp kaldığın şu şarkıyı yazda bizde bi dinleyelim...
slm kızlar ben adet oldum birazz önce bu hafta garanti bende + lar çıkar yaaa:84::84:
bakalım ne olacak ağrım başladı
artık su torbası ve ben gene kanki olucaz 2 gün
geçmiş olsun sanaaaaaaa
devlet kan şurubu ise karşılıyo ama benim aldığımı karşılamıştı
herhalde her ilacı karşılamıyo :26:
cemre hemen üzülme canım ++ çıkıcam diye .biz artık topik olarak regl olunca daha çok spor biraz dikkat --- olmayı biliyoruz
galiba regl zorlu geçiyo .ben minoset içiyorum ağrım olunca reglimide kesmiyo
hımmpardon yaaa
şimdi emelll havaizmirde bahar gibi yaa ben şimdi otobanda olmak isterdim altımda araba gün batımı pencere açık rüzgar yüzüme vuruyor ibre 180'de ohızla gidiyorumşarkıda şuan dinlediğim rihanna-diamonds ahh ahhh
aslında çok film izlerdim fakat son bir ayda belki 3 tane izlemişimdir. Ne tür filmleri seversin bilmiyorum ama sana favorilerimi yazabilirim, izlemişte olabilirsin belki:
-yeşil yol
-forrest gump
-Koku: Bir Katilin Hikayesi
-Soğuk Dağ
hımmpardon yaaa
şimdi emelll havaizmirde bahar gibi yaa ben şimdi otobanda olmak isterdim altımda araba gün batımı pencere açık rüzgar yüzüme vuruyor ibre 180'de ohızla gidiyorumşarkıda şuan dinlediğim rihanna-diamonds ahh ahhh
Kızlar geçmişi pek fazla okuyamadım pomo neredeki yok ya da denk gelmiyoruz mu acaba?
aa ayıpsın co pilotsuz olmaz sen benim co pilotum ol 110 her zaman yaparız önemli olan 180 adranalin yapmak bak lesliye pilatese ip atlamaya gerek kalmazz yakarız kalorileri atarız göbecikleri:)))ayyyy bende geleyimmi duyguuuuuuuu
ama arabayı ben kullanırım 110 da geçmem baştan söliyim ayol biz tarafik canavarımıyız 180 olur mu hiççç
eskiden olaydı bide cigara yakardım ama
artık kokusuna bile tahammülüm yok şükürler olsun
Hepsini izledim, bence de güzel filmler. Esaretin Bedeli'ni izledin mi? O da çok çok iyi filmdir. Ben Tarantino filmlerini çok severim, tavsiye ederim. Soysuzlar Çetesi var son filmlerinden, bir de bu sene Oscar adayı olan "Django Unchained" var. Ayrıca Kore yapımı, (Pomocuğumun kulakları çınlasın) Ki-Duk Kim'in, "Boş Ev", "Fedakar Kız", "İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve İlkbahar" filmleri güzeldir. Gerçi Amerikan filmlerini seven biri bunları sever mi bilmem ama denemeğe değer:)) Film muhabbetine dalarsam çıkmam zor:)
Kız 180 hız ne bakayım, deli misin divane misinYok yok sana araba vermemek lazım, çok riskli. Ayrıca hız sınırı diye bir şey var, bilmem duydun mu
Bu arada yemekleri beğenmişsin, sen gel gülüm ben götürürüm seni bugün gittiğimiz yere. Sen bi bornova taraflarına gel, ben seni nerelere götürürüm
serap çook geçmiş olsun .diş fena oluyo benimde yapılması gereken dişler varda o cesaret henüz gelmedi bana
berivancım geçmiş olsun canım .topiği bi okusak mı acaba nazara mı geldik ne
canım Allah kavuştursun sizi .gurbet zordur bilirim .benimde eşim 3 sene yazları gurbette çalıştı .
Hepsini izledim, bence de güzel filmler. Esaretin Bedeli'ni izledin mi? O da çok çok iyi filmdir. Ben Tarantino filmlerini çok severim, tavsiye ederim. Soysuzlar Çetesi var son filmlerinden, bir de bu sene Oscar adayı olan "Django Unchained" var. Ayrıca Kore yapımı, (Pomocuğumun kulakları çınlasın) Ki-Duk Kim'in, "Boş Ev", "Fedakar Kız", "İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve İlkbahar" filmleri güzeldir. Gerçi Amerikan filmlerini seven biri bunları sever mi bilmem ama denemeğe değer:)) Film muhabbetine dalarsam çıkmam zor:)
Kız 180 hız ne bakayım, deli misin divane misinYok yok sana araba vermemek lazım, çok riskli. Ayrıca hız sınırı diye bir şey var, bilmem duydun mu
Bu arada yemekleri beğenmişsin, sen gel gülüm ben götürürüm seni bugün gittiğimiz yere. Sen bi bornova taraflarına gel, ben seni nerelere götürürüm
yaa eymen ismi de çok güzelllllsenin çocuklarının aynısından yapayım bende o zamann gerçi ben oğlum olursa kerem istiyorum, hiç kerem die kimseyi de tanımadım hayatımda ama çok hoşuma gidiyo o isim
aahhh aahhh daha aday bile yok hayatımda ben nerdeyse çocuklarıma mobilya bakmaya başlayacamm
Alinti yapamiyorum aklimda kalanlari yazayim dedim.Tesekkur ederim canlarim. Pomocum guzel enerji yayiyorsun. Allah daim etsin canim hep boyle kal. Neslicim sana da kolay gelsin su gibi gecsin insallah gunun.
Cesmicim benim kizimin adi nisa oglumun adi eymen anlamlari da guzel.
Erce sana da kacamaksiz iyi gezmeler.
Herkese iyi gunler ben ara da yazarim yine
Kızlarrrr ben bu hafta dişlerimi yaptırıyorum menüler dengesiz oldu abartmıyorum ama genelde sıvı gıdalar tüketmek zorunda kaldım... tuhafım morfinlerinde etkisinden herhalde haftaya perşembe bütün dişlerim bitiyor... ekmek hiç yok çorba ağırlıklı besleniyorum...öğle öğünlerinde de pilav türü besinler tüketiyorum... bilginiz olsun pek fazla takılamıyorum sayfaya...
slm kızlarrr herkez iyidir inşallahh ben iki gündür aşırı mide bulantısı var sabahları iyiyimöğleden sonra başlıyor özellikle kokuyaa karşı şuan maf olmuş durumdayım midemin bulantısından saat 4 gibi pazara gittim hava alayım diye ama eve gelmemle yine başladı yemek kokusunuALDIKça çok fena oluyorum neyseee günümü toparlayımmm:
aç karnını ılık limonlu su
kahvaltı :benimle bütünleşen az yağlı peynir ve maydanozla tost
ara:ceviz)
öğlen: 1kasemercimek çorbası,ve 1 büyük kase yeşil salata üstünde mısır,zeytin,peynirde vardı(bunları yazarken bile zorlanıyorum tiskiniyorum)
ara: ceviz
ara.form bisküvi2 tane
akşam: kızlar kızacaksanız ama elimde değil çok fena midemform bisküvi ve kahve ve biraz tuzsuz leblebi
az sonra meyva salatası yapcam
su 1.5 lt oldu 2 lt tamamlarım
aktivite:
300 ip atlama(totomdan dolayıbukadar yaptım)
100 pilates topunda mekik
200 sopayla sağa sola bel çevirme
2 saat pazarda gezinme(dönüş yolunda elimdeki yüklerle kuzey kucak istedi sırf kucağıma almamak için kuzeyle koşturdum:) ))
sağlık, imkanlar, ortamlar ayrı konular......arkadaşlık teklif etmiştin ve sayfamda nasıl beslendiğinle ilgili yazılar çıkıyordu........bende ara öğünlerinde meyve yiyen bir insanın insülin rezistansını yenemeyeceğini düşündüm.......ama pişman oldum
bence sen de terbiye sınırlarını fazla zorlama istersen........sen kim oluyorsun da bana öfkeleniyorsun.....zira burda normal görünmüyorsun.........benden bir daha alıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?