2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slm kızlar ben adet oldum birazz önce bu hafta garanti bende + lar çıkar yaaa:84::84:
bakalım ne olacak ağrım başladı
artık su torbası ve ben gene kanki olucaz 2 gün

geçmiş olsun sanaaaaaaa
devlet kan şurubu ise karşılıyo ama benim aldığımı karşılamıştı
herhalde her ilacı karşılamıyo :26:

serap çook geçmiş olsun .diş fena oluyo benimde yapılması gereken dişler varda o cesaret henüz gelmedi bana
berivancım geçmiş olsun canım .topiği bi okusak mı acaba nazara mı geldik ne

canım Allah kavuştursun sizi .gurbet zordur bilirim .benimde eşim 3 sene yazları gurbette çalıştı .

cemre hemen üzülme canım ++ çıkıcam diye .biz artık topik olarak regl olunca daha çok spor biraz dikkat --- olmayı biliyoruz
galiba regl zorlu geçiyo .ben minoset içiyorum ağrım olunca reglimide kesmiyo

cemre hemen üzülme canım ++ çıkıcam diye .biz artık topik olarak regl olunca daha çok spor biraz dikkat --- olmayı biliyoruz
galiba regl zorlu geçiyo .ben minoset içiyorum ağrım olunca reglimide kesmiyo

benim bayağı sancılı geçiyo 2 gün sonra düzeliyo ama yapacağını yapıyo
bakalım ++ lar gelmesini istemiyorum ama dediğiniz gibi spor yapmaya çalışıcam
ilaç içmiyorum beni kesmiyo çünki

ayyyy bende geleyimmi duyguuuuuuuu
ama arabayı ben kullanırım 110 da geçmem baştan söliyim ayol biz tarafik canavarımıyız 180 olur mu hiççç

eskiden olaydı bide cigara yakardım ama

artık kokusuna bile tahammülüm yok şükürler olsun

Hepsini izledim, bence de güzel filmler. Esaretin Bedeli'ni izledin mi? O da çok çok iyi filmdir. Ben Tarantino filmlerini çok severim, tavsiye ederim. Soysuzlar Çetesi var son filmlerinden, bir de bu sene Oscar adayı olan "Django Unchained" var. Ayrıca Kore yapımı, (Pomocuğumun kulakları çınlasın) Ki-Duk Kim'in, "Boş Ev", "Fedakar Kız", "İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve İlkbahar" filmleri güzeldir. Gerçi Amerikan filmlerini seven biri bunları sever mi bilmem ama denemeğe değer:)) Film muhabbetine dalarsam çıkmam zor:)

Kız 180 hız ne bakayım, deli misin divane misin Yok yok sana araba vermemek lazım, çok riskli. Ayrıca hız sınırı diye bir şey var, bilmem duydun mu
Bu arada yemekleri beğenmişsin, sen gel gülüm ben götürürüm seni bugün gittiğimiz yere. Sen bi bornova taraflarına gel, ben seni nerelere götürürüm

aa ayıpsın co pilotsuz olmaz sen benim co pilotum ol 110 her zaman yaparız önemli olan 180 adranalin yapmak bak lesliye pilatese ip atlamaya gerek kalmazz yakarız kalorileri atarız göbecikleri:)))

nesli ben erkek olsam kesin yarışçıolurdum eskiden ralli izlemeye giderdim pınarbaşında olan,ekrandada takip ederdim,gerçek bi yarış arabasınada bindim iç lerini görsenn, hızı seviyorumm hemde çok biliyorumtehlikeli ama otobanda yapcaz 180 :))) şuan şartlarım uysa böyle bi çılgınlık yapardım tabi saat olarak ya çok erken yada çok geç olmalı otobandaolsa gün ortasında yoğun oluyor

Son düzenleme:
ii akşamlarrr yazıyım menümü

sabah :
1 buçuk dl ekmek,3 zeytin,bol baharatlı sahanda yumurta az yağlı,şekersiz çay

ara :bi portakal,5 fındık

öğle :6 kaşık körili tavuk yemeği,4 adet yaprak sarması,5 kaşık pilav,1 büyük bar. ayran bi tane ev baklavası

ara : şekersiz nescafe, 4 veya 5 tane tuzlu kraker

akşam :bi kase çorba,3 çatal salçalı makarna,3 kaşık tavuk yemeği, bol salata, bi bar.ayran

ara : şekersiz çay, 4 fındık

spor yapamadım adetim yüzünden halim hiç yok
2 lt su 2 bar. form çayı

teşekkür ederim erce. valla banada zor geliyor ama heyecanla dönmesini bekliyorum doğrusu

evet esaretin bedeli IMDB puanı en yüksek filmlerdendir zaten. tarantino filmlerini bende severim.rezervuar köperkleri favorimdir.uzakdoğu filmlerini pek izlemem ama söylediğin filmlerin fragmanlarına mutlaka bakacağım. sinema konusunda bende çok sevrim sohbeti üniversitede ayda 20 den fazla film izlerdim son sınıf hariç. sinema benim tutkumdur ama izleyici olarak tabi

İyi geceler kizlar dun giremedim foruma ama yazdiklarinizi okudum.
Haftasonu giremeyebilirim dugun var yogun gececek. Herkese bol gunesli bol enerjili guzel haftasonu diliyorum. Bugun ku menumu yazip cikiyorum.

Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi , 1 kk peynir, domates, 5 yesil zeytin, roka, sekersiz cay

Ara: bitki cayu

Ogle : 1 kk ispanakli borek, yarim kagitta kek, sekersiz cay

Ara: 1 kahve sekersiz, 1 cay bardagindan az leblebi

Aksam: 5 kasik sebzeli tavuk, 2 kasik patates graten, salata yarim dilim tam bugday ekmegi

Ara: bitki cayi

Unuttugun bisey daha var pomocum hastane isin nasil gecti hayirli haberle donersin insallah. Birde insulin direnci icin hangi ilaci kullaniyorsun bana endokrin uzmani kilo vermemi soyledi bende zor verdigimi soyledim tahlillerin sonucunda matofin verdi. Bu ilac hakkinda bilgisi olan yada yakini kullanan var mi arkadaslar. Ben internetten arastirdim ama kafam karisti. Kullanmaya basladim bakalim sonucu nasil olacak.

evet katılıyorum sana. gercekten guzel ısımlerı var. eylul nısan dusunuyor benım de en yakın arkadasım.ben aylın zeynep elıf ısımlerı arasında gıdıp gelırım hep. erkek cocuk ısmı ıcın ali ahmet dusunuyorum ama cok da dusunmem erkek cocuk ısmı genelde.

aman sankı ben de var mı ama ısım bıle dusunurum bazen. :)))))))))) molbılya bakarım yatak odası bakarım hamıle kalırsam bu evde oturmam hevesım var cocuk odası yapacagım cunku derım mesela. tek delı sen degılsın :)))))))

sagol canım kendım ve sızlerın canını sıktım sımdı de enerjı yaymaya calısıyorum

cocuklarının adlarını cok begendım ALLAH bagıslasın.

amelıyat ısın ne oldu merak ettım. ben de dun hastane ıle ugrastım sanırım 10 gun ıcınde tekrar gıdecegım regl olunca ıste.

gecmıs olsun serap. esım de aynı donemden gectı yakın zamanda. anlıyorum senı herseyı yıyemezsın sımdı. ınsaallah en kısa zamanda bıter tedavın. ben de en az 4 dolgu gorunuyor yakın zamanda yaptırmam lazım sızlıyor zaman zaman.

valla hamılelık belırtılerın var canım :)))))))

bıdıga bak kucak ıstedı demek :))))))

okadar yorulmana ragmen ev ıcınde de sporun varmıs yıne. bravo.

cok az yemıssın ama haklısın mıden bulanırken ne yıyebılırsın kı yanı.

buarada sen doktora gıtme ısını ne yaptın ne zaman gıdeceksın endokrınolojı ya da dahılıye

ben arkadaslık ıstegı gonderdıgımı hatırlamıyorum. ısmınızı hatırlamıyordum bıle bana yazdıgınızda. ıyı bır dusunce ıle yazmıssınızdır ama bılıp bılmeden elestırılmeyı kaldıran bır yapım yok. ayrıca bunları ben uydurmadım endokrınolojı uzmanı ve dıyetısyen soyledı.

terbıye sınırlarını cok ıyı bılen bırıyım. sızden de ogrenecek degılım. sana yaz dıyen mı oldu yazma kardesım. normal degılsem yazma,ıletısıme gecme, sana yaz dıyen oldu sankı. sen benım topıgıme ve benım mesajlarıma yazma zira ıletısıme gecen sendın. bana bılgı ver ya da fıkır dıyen mı oldu.