- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
cok gecmıs olsun. sımsıkı sekılde aramızda olmanı beklıyoruz.
buarada senın kılo sticker da yanlıslık var onu yenıden yap melegım
maşallah, benim kızdan 8 ay büyükmüş
kakao oranı %70 ise çok önemli değil aslında
sağlıksız demesinin nedeni 1000 kalori altındaysanız diyo cnm. ama sen üstündesin, bazen sayfayı yenilemek gerekiyor o zaman yazı da kayboluyor
maşallah hiç 79 göstermiyorsun
çok teşekkür ederim, ki ben bu foto çekilirken 81 kiloydum, ggeçen yazbaşı yaniama çok mutlu oldum şuan
bende günümü toparlayım da yatayım kızlar, bugun çok fena yoruldum
kahvaltı (7.30)
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz
1 top kepek ekmegi
1 yk bal
1 şekersiz çay
kahvaltıyı edip hemen Anıtkabir' e doğru yola çıktık, geç kalırız diye 20 dk ya yakın ya çok hızlı yürüdüm yada koştum, pestilim çıktı resmen. sonra tören oldu, o arada da bayagı bir ayaktaydık, mozaleye çık, in yurda geç derken de yarım saatten fazla orta tempoda yürüdüm.
ara öğün (10.30)
1 adet cocopops çıkolata (66 kal)
öğle yemegi (13.00)
içi çıkartılmış sandviç ekmeginin içerisine tavuk parçaları
1 adet cola zero
akşam yemegi (18.00)
1 kepçe düğün çorbası
3 yk bezelye
3 yk kuş üzümlü pilav
1 tabak salata
sonra da arkadaşla canımız sıkıldı dışarı çıktık hava alalım diye. 40 dk yürüdük, gittik bi yere oturduk çay içtim. orda 1 avuçtan biraz fazla patlamış mısır yedim. sonra da 40 dk dönüş var işte. yani bugun toplamda 130 dk ya yakın spor yaptım tebrikler bana
ama şuan kolum bile zor duruyor havada, acayip yorgunum, bide sabah törende çok ıslandım, fenalardayım
herkese iyi geceleerrrrr
anaaaa kimseler gelmemiş bugun burayaaa
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara:
yeşil elma
öğle:
tavuk ızgara
3 yk haşlanmış brokoli
ara:
10 badem
akşam:
2 ader biber dolması
2 yk yoğurt
ara:
birazdan yeşil elma yiyip günü kapatıcam:)
bugün cok dikkat ettim 2.5 lt falan da su içtim ama 0 spor :/
Kızlar merhaba, ben de sporumu yaptım, Leslie 5 mil, epey ter attım. Eşim et yapacaktı ama sardalya alıp gelmiş, dolayısıyla balık yedik:) Ben balığı ya fırında ya tavada çok az yağla yapıyorum ama eşim sağolsun kızarttıBirkaç gün önce de bana biraz kızmıştı, çok kafaya taktın bu kilo işini diye, neden kızarttın diyecektim ama diyemedim, neyse bu önemli değil, bolca kağıt havlu üstüne çıkarmış ve yağ falan kalmamış Allahtan, bende bol bol yedim:) Ama marketten gelirken tatlı da almış gelmiş, şerbetli bir tatlı, balığın yanında ekmek yemedim, eşime kalsa onu da yedirecekti de, tatlıya yer kalmaz diye ikna oldu. Neden böyle oldu anlamadım, tamam sizin eşler kadar destek olmuyor bana ama bu kadar da yapmıyordu, neyse. İyi ki spor yaptım, yoksa yanmıştım. Sanırım onun yanında fazla yeme içme işlerini konuşmamam lazım.
valla cnm hepsinden yedim malesef. ama dilimler çok küçüktü.
tatlının ya yarısını kızım yedi. tuzlu kek yaptım, içindekiler un hariç diyet ürünleriyle yapılmıştı.
sabah
1/6 yufkadan yapılmış ıspanak böreği
1 esmer şekerli büyük bir bardak çay
ara
1 tane greyfurt
öğle
yarım dilim etimek tatlısı
bir dilim tuzlu kek
2 tane kurabiye
2 tane ceviz büyüklüğünde evde yapılmış cezerye
1/6 yufkadan ıspanak böreği
akşam
3 yk dövme pilavı
1 kepçe patlıcan yemeği (zeytinyağlı)
100ml yoğurt
ara
nar yemeyi düşünüyorum kısmetse...
çok teşekkür ederim, nasıl güzel moral veriyorsun öyledansa başlarken bende çok çekindim aslında ilk başta, ki ben sıfır yetenegim yani. düğünlerde bile dans etmem o kadar kötüyüm ama işte bi deli cesareti geldi başladım, ve inanmazsın halay bile çekemeyen ben gösteriye çıktım yaz başında. dün mesela yeni başlayanlar vardı kursa, hocamız o kadar övdü ki bizi, bizimle dans etti falan inanılmaz begendiler. bi kere daha anladım o zaman aslında hiç bir şeye geç kalmadıgımı
sen de hiç bişeye geç kalmadın ki. yani belki ne zayıfladıgında da dans kursuna gitmezsin, yaşadıgın yerden ve eşinden dolayı, ama sen de videoları izleyip kendin yapmaya çalışabilirsin mesela, içinde kalmamış olur böylece. mesela zayıflayacaksın istedigin bişey bu da, hayat yüzüne gülüyor ve daha da gülecek, inancım sonsuz benim
dans geceleriyle de olsa sadece dansa devam edecegim, spor bi şekilde zaten olacak, keman mutlaka öğrenecegim, bir gün kendi ofisim olacak kapısında mimar yazan, aşkı bulana kadar da platonik aşkımla devam ederim, napalım o da güzelbiliyor musun aslında benm de hala umudum varrr
herkese merhaba
dün önce babamın mezarına gittim sonra anıtkabire gittim çook kalabalıktı ve soğuk
akşam geldiğimde bilgisayar bozuldu yazamadım
dün klasik kahvaltı
1 dilim ekmek , domates, maydonoz peyni
öğlen 1 elma
akşam canım hiç bişi istemedi 2 dilim ekmek ve peynir yedim o kadar çok üşümüş ve çok yürümüştüm sanırım yorgunluktan
sonra 1 elma menüm bu
bu sabah
1 dilim ekmek , domates, maydonoz peynir, 4 zeytin
şimdi ev temziliğine grişiyorum kolay gelsin bana
herkese iyi pazarlar...
canım sen hangi siteden yaptın bilmiyorum ama benim malesef böyle oldu sadece vermem gerekeni yazdı düzeltmeye çalışıyorum ama inşallah denedikçe doğrusunu bulurum
[1] Muhallebili Kadayıf 0.5 PORSİYON 240
[2] Peynirli Kek 75 GRAM 240.75
[3] Nar 0.25 adet 26.25
[4] lipton bitki çayları 1 adet 0
[5] Ayran 1 ADET 92
[6] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[8] yesil cay 1 adet 0
[9] Çay 2 ADET 10
[10] Greyfurt 1 ADET 60
[11] Peynirli Kek 50 GRAM 160.5
[12] Muhallebili Kadayıf 0.25 PORSİYON 120
[13] Börek 0.50 PORSİYON 165
[14] Cezerye 2 ADET 184
[15] un kurabiyesi 2 adet 130
Toplam : 1674 kal.
gün içinde 2 lt su
spor yok. temizlik yaptım, misafir ağırladım, yerimde durmadım sayılır
haftanın sonuncusu belli oldu(( doğru düzgün beslenemedim bugün. regl olmam lazım ama yine olamıyorum da malesef.....
toplamda 1300 kalori almam gerekti
pomo canım o senin vücudunun şimdiki kilosuna uygun olarak hesaplanan kaloridir..
ben kendi hesabımdan seni hesapladım.. 2013 temmuz sonuna kadar 60 kiloya inmen için senin günlük 1435 kalori alman gerekmiş..
kalori hesaplamasını kalorimetre diye solda bi yer var oraya tıkla açılan sayfada isme göre kalori ekle de sonra yediklerini yazıp ekleyebilirsin..
Selamkizlar. Bugun benimde misafrim vardi soylemesi ayip mercimek kofte ile incirli tatlim cok begenilir bugunde misafri olunca onlardan yaptim ama insan diyetteyken hic boyle seyler yapmamali
Ama yinede kendimi eskiye gore cok iyi tuttum :)))
Sabah İlk basta yarim saat spor yaptim
500 ml su
1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir 2dilim ekmek balli ihlamur
Oglen (malum misafir vardi)
3 mercimekli kofte ama ufak yumrular h alinde
Salata
1dilim peynirli borek
1dikim incirli tatli
Aksam
1mercimekli kofte
Yesilcay
İnanin yazarken utaniyorum cunku hep kaciriyorum ama artik cevremde kilo verdigime dair tepkiler aliyorum bu da beni mutlu ediyor
Bugün pek ıssız burası. Arada girip baktım ama kimsecikler olmayınca benim de yazasım gelmediDün hem fazla balık yediğim için, hem tatlı yediğim için sanırım bugün midem pek iyi değildi, sindiremedim bir türlü. Bugün bol yoğurtlu bir gün oldu. Tüm günümü toparlayayım,
Sabah:
- 1 su bardağı yoğurt içine
- 1 yk pekmez
- 1.5 yemek kaşığı yulaf
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 2 dilim tam tahıllı ekmek
- 3 tane ceviz
Öğle:
- 1.5 su bardağı yarım yağlı süt içine
- 1 yk bal
- 2 dilim tam tahıllı ekmek
Öğleden sonra Leslie 5 mil yaptım.
Ara:
- 10 tane badem
2. ara:
- Çok tahıllı ekmeğin ucundan keserek (yaklaşık 4 dilimlik) içine
- antep salça
- lor sürdüm ve
- 3-4 dilim domates
- 1 avuç maydanoz koyarak yağsız tost yaptım. Yanında da
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Akşam için de patates haşladım. 2 tane haşlanmış patates üzerine yoğurt ve bolca pulbiber, kekik, nane, fesleğen, karabiber ektim. Şimdi yemeğe başlayacağım.
canım agır gelmıstır. bana artır dıyordunuz ben azıcık artırınca o da bana fazla gelmeye basladı mesela.
nasılsın buarada ?
menulerın hafıf ve saglıklı olmus hosuma gıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?