2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[1] Muhallebili Kadayıf 0.5 PORSİYON 240
[2] Peynirli Kek 75 GRAM 240.75
[3] Nar 0.25 adet 26.25
[4] lipton bitki çayları 1 adet 0
[5] Ayran 1 ADET 92
[6] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[8] yesil cay 1 adet 0
[9] Çay 2 ADET 10
[10] Greyfurt 1 ADET 60
[11] Peynirli Kek 50 GRAM 160.5
[12] Muhallebili Kadayıf 0.25 PORSİYON 120
[13] Börek 0.50 PORSİYON 165
[14] Cezerye 2 ADET 184
[15] un kurabiyesi 2 adet 130
Toplam : 1674 kal.

gün içinde 2 lt su

spor yok. temizlik yaptım, misafir ağırladım, yerimde durmadım sayılır

haftanın sonuncusu belli oldu (( doğru düzgün beslenemedim bugün. regl olmam lazım ama yine olamıyorum da malesef.....
toplamda 1300 kalori almam gerekti

çok teşekkür ederim, ki ben bu foto çekilirken 81 kiloydum, ggeçen yazbaşı yani ama çok mutlu oldum şuan

bende günümü toparlayım da yatayım kızlar, bugun çok fena yoruldum

kahvaltı (7.30)

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

1 top kepek ekmegi

1 yk bal

1 şekersiz çay

kahvaltıyı edip hemen Anıtkabir' e doğru yola çıktık, geç kalırız diye 20 dk ya yakın ya çok hızlı yürüdüm yada koştum, pestilim çıktı resmen. sonra tören oldu, o arada da bayagı bir ayaktaydık, mozaleye çık, in yurda geç derken de yarım saatten fazla orta tempoda yürüdüm.

ara öğün (10.30)

1 adet cocopops çıkolata (66 kal)

öğle yemegi (13.00)

içi çıkartılmış sandviç ekmeginin içerisine tavuk parçaları

1 adet cola zero

akşam yemegi (18.00)

1 kepçe düğün çorbası

3 yk bezelye

3 yk kuş üzümlü pilav

1 tabak salata

sonra da arkadaşla canımız sıkıldı dışarı çıktık hava alalım diye. 40 dk yürüdük, gittik bi yere oturduk çay içtim. orda 1 avuçtan biraz fazla patlamış mısır yedim. sonra da 40 dk dönüş var işte. yani bugun toplamda 130 dk ya yakın spor yaptım tebrikler bana

ama şuan kolum bile zor duruyor havada, acayip yorgunum, bide sabah törende çok ıslandım, fenalardayım

herkese iyi geceleerrrrr

menü de, spor da süper

bu arada 30 dk kemerimi taktım.kg veremesem de inceleyim en azından

Son düzenleme:
herkese merhaba
dün önce babamın mezarına gittim sonra anıtkabire gittim çook kalabalıktı ve soğuk
akşam geldiğimde bilgisayar bozuldu yazamadım
dün klasik kahvaltı
1 dilim ekmek , domates, maydonoz peyni
öğlen 1 elma
akşam canım hiç bişi istemedi 2 dilim ekmek ve peynir yedim o kadar çok üşümüş ve çok yürümüştüm sanırım yorgunluktan
sonra 1 elma menüm bu

bu sabah
1 dilim ekmek , domates, maydonoz peynir, 4 zeytin
şimdi ev temziliğine grişiyorum kolay gelsin bana
herkese iyi pazarlar...

anaaaa kimseler gelmemiş bugun burayaaa

evet ya nerde bu millet.

sabah elektirik yoktu 1 e kadar. ondan sonra da market market dolaştık birşeyler aldık.

kahvaltı
klasik

ara
1 elma

akşam, öğle
yarım simit
5 kaşık dövme pilavı
5 kaşık sebze yemeği
100 ml yoğurt

Son düzenleme:
Bugün pek ıssız burası. Arada girip baktım ama kimsecikler olmayınca benim de yazasım gelmedi Dün hem fazla balık yediğim için, hem tatlı yediğim için sanırım bugün midem pek iyi değildi, sindiremedim bir türlü. Bugün bol yoğurtlu bir gün oldu. Tüm günümü toparlayayım,

Sabah:
- 1 su bardağı yoğurt içine
- 1 yk pekmez
- 1.5 yemek kaşığı yulaf

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 2 dilim tam tahıllı ekmek
- 3 tane ceviz

Öğle:
- 1.5 su bardağı yarım yağlı süt içine
- 1 yk bal
- 2 dilim tam tahıllı ekmek

Öğleden sonra Leslie 5 mil yaptım.

Ara:
- 10 tane badem

2. ara:
- Çok tahıllı ekmeğin ucundan keserek (yaklaşık 4 dilimlik) içine
- antep salça
- lor sürdüm ve
- 3-4 dilim domates
- 1 avuç maydanoz koyarak yağsız tost yaptım. Yanında da
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Akşam için de patates haşladım. 2 tane haşlanmış patates üzerine yoğurt ve bolca pulbiber, kekik, nane, fesleğen, karabiber ektim. Şimdi yemeğe başlayacağım.

bu menunu cok begendım. tebrık ederım senı. boyle devam etmenı dılerım

oooooo neslı yıne leslıye baslamıs. ben yururken bıle zor yuruyorum. sıstım valla. hem sıkıldım malum uzun uzun yuruyus yaptım kac ay. sımdı hem yuruyussuz kalmak hem dıge rsporları da yapamamk ıyıce sıktı benı.

senın esın var ya cok fena haaaaa :))))))))

saglıgından endıselenıyor olabılır. sen yıyemeyınce cok uzuluyor olabılır ya da kıskanclık yapıp zayoflamanı ıstemıyor olabılır uc secenekten bırı yanı.

yufka ekmek, tatlı, kek, cezerye valla olmamıs :)))))))))

ben gazlamıyorum senı. bunlar gercekler. cabanı ve enerjını cok takdır edıyorum.

ozguvenın ve cesaretın ıcın de tebrık ederım.

ben cok seye gec kaldım cesmı. cokkkkkk. hayatımı her acıdan yenıden duzenlemem lazım benım. su kılolar bır gıtsın de gerısını de halledecegım ınsaallah.

Allah rahmet eglesın mekanı cennet olsun babanın. anıtkabırı hem sen hem cesmı zıyaret etmıssınız ne guzel. cok sevındım gurur duydum sızler ıle.

menun cok az ve saglıksız olmus. saldırabılırsın aksam ya da ertesı gune.

umarım sen de guzel bır pazar gecırmıssındır

canım sen hangi siteden yaptın bilmiyorum ama benim malesef böyle oldu sadece vermem gerekeni yazdı düzeltmeye çalışıyorum ama inşallah denedikçe doğrusunu bulurum

uc dort sayfa once hem cızelgeyı hem kuralları ekledım sanırım cumartesı gunuydu orda nasıl yapılacagını yazdım yenıden dene ıstersen.

hatun cezerye, borek, kadayıf sen buaralar cok tatlı, pasta, borek dustun valla.

yok sen degılsındır benımdır ben artı cıkıyorum hem hap. hem hareketsız kalmak etkısını gosterdı bende sımdıden

evet dogrudur kıloma gore hesaplamıstır canım. ben kalorı olarak asagısında kalıyorum 1435 ın de bence. az dıyıp duruyordu neslı de duygu da yedıklerıme.

oglen cok cıss olmus tamam tutmussun da. tek catal alıyoruz boyle durumlarda. tum dılım yemıyoruz mesela.

canım agır gelmıstır. bana artır dıyordunuz ben azıcık artırınca o da bana fazla gelmeye basladı mesela.

nasılsın buarada ?

menulerın hafıf ve saglıklı olmus hosuma gıttı.

canım agır gelmıstır. bana artır dıyordunuz ben azıcık artırınca o da bana fazla gelmeye basladı mesela.

nasılsın buarada ?

menulerın hafıf ve saglıklı olmus hosuma gıttı.

Haklısın canım, dün yediklerim ağır geldi bana. Bir de çok uzun zamandır kızartma yemiyordum, balık ta olsa fazla geldi. Eşim bana diyet konusunda destek olmuyor zaten de arada köstek olmasa iyi olacak. Şimdi daha iyi midem. Yoğurtlu patatesi yedim, şimdi sade haşlanmış patates yiyorum, o da iyi gelir mideme. Eşim yarın Ankarada olacak, onu metroya bıraktım geldim, yarın gece dönecek. Hazır o yokken hafif bir şeyler yiyeyim yarın:)
Valla ben de regl olacağım için şişlik başladı, ben de + çıkabilirim yarın, bilmiyorum.
Ayağın nasıl oldu, evin içinde yürürken de mi acıyor?