- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Kızlar neredesiniz? Ben işyerindeyim, bir yandan çalışmaya çalışıyorum, bir yandan arada foruma bakıyorum ama pek sakin burası. Pomo da giremedi daha.
bende geldim günaydddıınnnnnherkese mutlu haftalaarrrr
evett pomo gelmemiş daha. bildirimi yaptık bakalım o işten musait oldugu ilk an mutlaka gelecektir burayadün de gelmemişti o sanırım umarım bir sıkıntı yoktur :44:
bende regl döneminde olmama ragmen tartıdan mutluyum laf aramızda ama bakalım kim birinci olacak görelim
gunaydin,
beniden araniza alirmisiniz demistim dun fakat cevap gelmedi. ben yinede kilo bildirimimi yapayim dedim :)70 kilo ile basliyorum diyete hedefimi 57 olarak belirledim. 13 kilocuk vermem gerekiyor. allah herkesin yardimcisi olsun :)
Hoşgeldin canım, benim daha regl başlamadı ama bu durumda + çıkıyordum ve bu sefer - çıktığım için pek mutluyum:) 1. olacak kadar değil verdiğim kilo ama olsun:) Sen 1. olabilirsin bence, duygu da olabilir. Pomo ve fdm + olduklarını söylüyorlardı en son. Pomo dün gece girmişti en son, sabah henüz gelmedi.
gunaydin,
beniden araniza alirmisiniz demistim dun fakat cevap gelmedi. ben yinede kilo bildirimimi yapayim dedim :)70 kilo ile basliyorum diyete hedefimi 57 olarak belirledim. 13 kilocuk vermem gerekiyor. allah herkesin yardimcisi olsun :)
benım guzel arkadaslarım.
hepınız merak etmıssınız ya benı. sızı cok sevıyorum ben. valla annem bıle 2-3 gun aramadı benı. aradım sıtem ettım yarı amelıyat sayılır dedım. nıye aramadınız dedım. meger kardesım soylemeyı unutmus bır de annem cok sıddetlı grıp gecırıyormus zaten. kıpırdamadan baygın gıbı yatıyormus.
herkese guzel bır hafta dılıyorum. benım moral boktu ama aldıgım ıkı guzel haber ıle kılomu umursamaz oldum.
kızlar benı aradılar. tahlıl sonucum gelmıs ankaradan. bu cok onemlı bır tahlıldı. sonucu begendı doktor. evet rezervlerın sıkıntılı ve menopoz her durumda erken olacak yanı zayıflayınca bıle erken gırecekmısım ama sonuclar umdugum kadar kotu degıl dıye. amh dıye bır test bu. ve normal degerler 0,00-6,00 arası olması lazımmıs. benımkı 0,17. sıfıra yakın olması kotu tabıkı ama benımkını 0 ın altında beklıyormus doktor. sasırdı, sevındı.
gecıkme sebebım doktora gıtmem yanı. ıse gelmeden apar topar gıttım. 10 gıbı geldım ıse. ama asırı yogunum. hemen tabloyu yapıp cıkmam lazım.
Günaydın kızlar, ben de güzel ve enerjik bir hafta diliyorum:)) Klasik yağsız tost kahvaltımı yaptım, yanında 3 tane ceviz yedim ve 1 fincan kahve içtim. Regl öncesi olmasına rağmen kilo vermişim, o yüzden çok mutluyum:)) Normalde bu durumda + çıkıyordum hep.
Merhaba kizlar 3 gundur dogru durust spor yapamadim( bazen hava soguk oluyor o yuzden cikamiyorum ama cikamadigim zamanlarda ender saracin 10 hareket videosunu uygulamayi dusunuyorum
Pomocum ben ozel mesaj atamiuorum halen biliyosun o yuzden kilomu burdan yazicam
Gecen hafta 80
Bu hafta 79.3
Giden 0.7 kg
Cok olmasada o kadar kacamaktan sonra beni mutlu eden bir rakam
sağ ol cnmm,valla enerjim yüksekkk az sonra temizlik yapacağım,
kendi sayfamı bırakmadım ama eskisi kadar aktif olmuyor elbette tüm sayfalar için geçerli başda dolu dizginsonra azalmaya başlar yoğunluk,arkadaşlarım arada iyiolduklarını yazsın bana yeter cnm hepsiniçokseviyorummm çünki
benım guzel arkadaslarım.
hepınız merak etmıssınız ya benı. sızı cok sevıyorum ben. valla annem bıle 2-3 gun aramadı benı. aradım sıtem ettım yarı amelıyat sayılır dedım. nıye aramadınız dedım. meger kardesım soylemeyı unutmus bır de annem cok sıddetlı grıp gecırıyormus zaten. kıpırdamadan baygın gıbı yatıyormus.
herkese guzel bır hafta dılıyorum. benım moral boktu ama aldıgım ıkı guzel haber ıle kılomu umursamaz oldum.
kızlar benı aradılar. tahlıl sonucum gelmıs ankaradan. bu cok onemlı bır tahlıldı. sonucu begendı doktor. evet rezervlerın sıkıntılı ve menopoz her durumda erken olacak yanı zayıflayınca bıle erken gırecekmısım ama sonuclar umdugum kadar kotu degıl dıye. amh dıye bır test bu. ve normal degerler 0,00-6,00 arası olması lazımmıs. benımkı 0,17. sıfıra yakın olması kotu tabıkı ama benımkını 0 ın altında beklıyormus doktor. sasırdı, sevındı.
gecıkme sebebım doktora gıtmem yanı. ıse gelmeden apar topar gıttım. 10 gıbı geldım ıse. ama asırı yogunum. hemen tabloyu yapıp cıkmam lazım.
HAFTA SONU YEDİKLERİMM
C.TESİ:
SABAH: TOST
ÖĞLEN: BİRŞEY YEMEDİM
AKŞAM:İKEAGİTTİK ORDA BİR İLK GERÇEKLEŞTİRDİM SOSLU DANA BİFTEK YEDİM YANINDA BUHARDA HAŞLANMIŞ SEBZELERVARDI,ÜSTÜNE 2-3ÇATAK FRANBUAZLI PASTA YEDİM...
2 LT SU
KIZLAR İLKKRZ ET YEDİM AMAEVDEKİLER GİBİ DEĞİL SOSUN BAYILDIM ÖZELLİKLE BEN SOS AĞIRLIKLI YEMEKLERE BAYILIYORUM SOSUN ADI Cafede paris SATILIYORMUŞ KNOR MARKASI ADI ALTINDA TOZ HALİNDE DUYDUNUZMU HİÇÇÇ..
BUARADA AKŞAM HARİÇ BESLENME SIFIR AMA GASTİRİTİM TUTTU YATTIM HEPGÜNDÜZZ..
PAZAR:
TÜMHAFTA EVDE BİRŞEY YOKTU HEP BİBER SALÇASI YEDİM, PAZAR ACISINI ÇIKARDIM
SABAH: KLASİK KAHVALTIDIŞINDA,TAM BUĞDAY HAMURUNDAN MİLFÖY,DİLİM EKMEK PİZZA,SUCUK VS YAKLAŞIK 1000KALORİLİKKAHVALTI YAPTIM
2 SAAT YÜRÜDÜK SAHİLDEE
ARA:SADE SODA
GELİNCE KALAN 2 DİLİM PİZZAEKMEKLERDEN YEDİM
AKŞAM: BİRŞEY YEMEDİM EŞİMLE EM SOKAĞI VE METEOR FİLMİNİ İZLERKEN PATLAMIŞ MISIR YEDİM
merhabalar,
benide araniza alirmisiniz??
son donemlerde kendimi dengelemekte cok zorlaniyorum ve vermek istedigim en az 10 kilo var simdilik ( suanki hedefim)
kilom 70 civari yarin sabah tartilir ve yazarim. biraz motivasyona ihtiyacim var. nete herzaman giremiyorum fakat mumkun oldukca gunluk menumu yazmaya calisirim. kendimi yazdigimda daha iyi kontrol edebiliyorum.
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 közlenmiş biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
şekersiz çay
ara:
2 mandalina
öğle:
2 ızgara köfte
2 yk yoğurt
ara:
1 avuç leblebi
akşam:
2 yk bezelye yemeği
2 yk pilav(yağsız yuzsuz şehriyesiz - uzakduğuluların yaptıgı gibi) tadı çok kötü
1/2 tabak salata
ara:
1 mandalina
günü kapattım. arayı da 9bucukta yemiştim. 2-2.5 lt su içtim kış geldiğinden su çmek daha da zor oluyor. 2gündür gayet güzel bir şekilde uyuyorum listeye ama hiç spor yapamadım... inşallah yarın da sporuma başlıcaaam :)
iyi geceler kızlarrr
Hadi hayırlısı pomocum, çok sevindim iyi sonuçlar almana, herşeyden önemlisi sağlık, bunu unutmamak lazım:))
inan bana ben nişanlımdan ayrıldıgında kendi annem dahil kimsenin hayatımı yoluna koyacagımdan, onu unutacagımdan, yeniden güzel bişeyler yapacagımdan umutları yoktu. tabi ki çok destek oldular ama biliyorum ki içten içe korkuları da vardı. düşün ki ben onları bile yanılttım. sen de bence çevrendeki herkesi hatta kendini bile yanıltıp yepyeni bir insan olabilirsin. mutlaka bu kiloyla olacak diye bir kural yok, daha olumlu baktıgın zaman hayata zaten herşey daha olumlu oluveriyor. buna tüm kalbinle inan..
ayrıcaa bu ara ikizler burcunun yıldızı çok yüksek, olumlu düşünürsek tüm hayatımızı değiştirebilecegimiz bir dönemdeyiz. ki gerçekten inanılmaz keyifli günler geçiriyorum ve güzel şeyler oluyor hayatımda. o yuzden sen de buna inan ve hiç bişeye moralini bozma anlaştık mı
sen 2 yıl önce bu zamanlar görseydin beni dünyanın dibindeydim ben, yaşamaya halim yoktu o kadar fenaydım.aama 2 yılda dünyayı ddeğiştirdim ben, sen de yaza kadar yapacaksın bunu, yeter ki iste ve o gücü kendinden hisset
öncelikle patlamış mısırın 50 gr ında 180 kalori varmış, ki senin yedigin bi tabak büyük ihtimalle 50 gr dan azdır, dolayısıyla bunu bir ara öğün olarak sayabilirsin, yani bir sıkıntı yok, cıss denmez bile
2 kaşık çokokrem dediginde çok büyük telafi edilemez bir kalori değil, öyle bile olsa pomocugum sen de insansın, bunu canın istemiş ve yemiş olabilirsin, kafaya bu kadar çok takarsan mutsuz olmaktan başka bir işe yaramaz bu durum, yedin afiyet olsun, daha dikkat edersın bundan sonra. ama her seferinde dibe vurma bence bu kadar. sen en çok ekmegi seviyordun değil mi ? onu yavaş yavaş azalttın hatta neredeyse çıkardın hayatından 2 kaşık çokokremi de yavaş yavaş çıkartırsın, yada çok canın istediginde yersin ama kendine yüklenme bu kadar. haksızlık etme lütfen kendine
şimdi gelelim benm bugunume... gündüz az yememin acısını gece çıkardım, yarın da tartı günüymüş cezamı alır paşa paşa yatarım artık
kahvaltı (10.30 - dün o kadar yorulmuşum ki uzun zamandır ilk defa bu kadar geç kalktım )
domates, salatalık beyaz peynir
3 yk omlet
1 demete yakın maydanoz
1 top kepek ekmegi
ara öğün (13.30)
az şekerli türk kahvesi
öğle yemegi (15.30)
1 adet simit
akşam yemegi (18.30
1 kepçe domates çorbası
4 tane parmak kalınlıgında köfte
2 çatal patates kızartması
3 yk domatesli spagetti
şimdi buraya kadarı hadi fena değil diyelim. öğle yemeginde simit olmamış gibi görünse de dışarıdaydım başka seçenegm yoktu malesef. neyse hepsini geçtim burdan sonrasına bakın...
resmen canım sıkıldı 50 gr lık mikrodalgada patlatılan mısırlardan yedim. sonra da tatlı istedim diyerekten gittim cocopops un çikolatalarından yedimsporda yok sayılır bugun markete gittim geldim ama ancak yarım saat yürümüşümdür yani gün içinde toplam. akşam akşam yediklerime bak. yarın da tartı günü... hay benm koca kafam haayyyy
neyse artk yapacak bişey yok, bari yeşil çay içeyim de midemin şişi insin biraz patlayacam yoksaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?