2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Duygu haftasonu eğlenceli geçmiş anlaşılan:) İyi yemişsin ama iyi de hareket etmişsin. Et sevmiyorsun ama yememiz gerekli. Ben 6 sene hiç et yememiştim, sağlık sorunları da olabiliyor. Sosla sevmene çok sevindim. Evde de değişik, hafif soslar yapabilirsin, böylece etin kendi tadını baskılayarak yemen kolaylaşır.

Kızlar neredesiniz? Ben işyerindeyim, bir yandan çalışmaya çalışıyorum, bir yandan arada foruma bakıyorum ama pek sakin burası. Pomo da giremedi daha.

Kızlar neredesiniz? Ben işyerindeyim, bir yandan çalışmaya çalışıyorum, bir yandan arada foruma bakıyorum ama pek sakin burası. Pomo da giremedi daha.

bende geldim günaydddıınnnnn herkese mutlu haftalaarrrr

evett pomo gelmemiş daha. bildirimi yaptık bakalım o işten musait oldugu ilk an mutlaka gelecektir buraya dün de gelmemişti o sanırım umarım bir sıkıntı yoktur :44:

bende regl döneminde olmama ragmen tartıdan mutluyum laf aramızda ama bakalım kim birinci olacak görelim

Hoşgeldin canım, benim daha regl başlamadı ama bu durumda + çıkıyordum ve bu sefer - çıktığım için pek mutluyum:) 1. olacak kadar değil verdiğim kilo ama olsun:) Sen 1. olabilirsin bence, duygu da olabilir. Pomo ve fdm + olduklarını söylüyorlardı en son. Pomo dün gece girmişti en son, sabah henüz gelmedi.

gunaydin,

beniden araniza alirmisiniz demistim dun fakat cevap gelmedi. ben yinede kilo bildirimimi yapayim dedim :)70 kilo ile basliyorum diyete hedefimi 57 olarak belirledim. 13 kilocuk vermem gerekiyor. allah herkesin yardimcisi olsun :)

gunaydin,

beniden araniza alirmisiniz demistim dun fakat cevap gelmedi. ben yinede kilo bildirimimi yapayim dedim :)70 kilo ile basliyorum diyete hedefimi 57 olarak belirledim. 13 kilocuk vermem gerekiyor. allah herkesin yardimcisi olsun :)

Günaydın asude hoşgeldin. Kaptanımız pomo, bugün henüz giremedi, işleri yoğun muhtemelen. Tabloya hemen girmesen de hergün bizimle menülerini paylaşabilirsin, yorum yapabilirsin, bir süre düzenli devam edersen tabloya da girersin daha sonra. Sistem bu şekilde ama Pomo geldiğinde sana bilgi verir yine.

yok canım birinci olarak kadar da oldugunu sanmıyorum, ama bu haftama göre iyi sayılır o yuzden sevindim bide regl döneminde oldugum için tabi yavaş yavaş hepimiz halledecegiz inşalah kilo olayını

pomo nun iş yerinde sorun oluyordu ya o yuzden gelmemiştir diye düşünüyorum, yolundadır umarım herşey :44:

benım guzel arkadaslarım.

hepınız merak etmıssınız ya benı. sızı cok sevıyorum ben. valla annem bıle 2-3 gun aramadı benı. aradım sıtem ettım yarı amelıyat sayılır dedım. nıye aramadınız dedım. meger kardesım soylemeyı unutmus bır de annem cok sıddetlı grıp gecırıyormus zaten. kıpırdamadan baygın gıbı yatıyormus.

herkese guzel bır hafta dılıyorum. benım moral boktu ama aldıgım ıkı guzel haber ıle kılomu umursamaz oldum.

kızlar benı aradılar. tahlıl sonucum gelmıs ankaradan. bu cok onemlı bır tahlıldı. sonucu begendı doktor. evet rezervlerın sıkıntılı ve menopoz her durumda erken olacak yanı zayıflayınca bıle erken gırecekmısım ama sonuclar umdugum kadar kotu degıl dıye. amh dıye bır test bu. ve normal degerler 0,00-6,00 arası olması lazımmıs. benımkı 0,17. sıfıra yakın olması kotu tabıkı ama benımkını 0 ın altında beklıyormus doktor. sasırdı, sevındı.

gecıkme sebebım doktora gıtmem yanı. ıse gelmeden apar topar gıttım. 10 gıbı geldım ıse. ama asırı yogunum. hemen tabloyu yapıp cıkmam lazım.

gunaydin,

mrb hosgeldın ;

kılo cızelgemıze almamız ıcın duzenlı bır hafta bıldırım yapmak gerekıyor. ama ozamana kadar gunluk menulerını paylasarak aramızda olabılırsın.

basarılı olmanı ve kılolardan kurtulmanı dılerım.

çok sevindim canım sonuçlarının iyi gelmesine, herşeyden önemlisi sağlık ve seninki de şükür ki iyi gidiyor umuyorum ki zamanla çok çok daha iyi olur

gunaydın canım,

ne guzel bır dılek olmus. valla ıyı geldı bu bana.

nasılsın ? aksam neler yaptın ? guzel bır ıs haftası dılıyorum sana. ben baya yogun olacagım bu hafta. uzun zamandır satıs yapamadıgım zor bır musterıye, satıs yaptım. ıkıncı aldıgım guzel haber buydu bu sabah. sevınclıyım, heyecanlıyım. cok yogun olacagım bu hafta. ama hıc olmadı sabah erken saatlerde ve aksam eve gıdınce aranızda olurum.

kılo vermene cok sevındım. cok hem de.

kahvaltın da cok guzel olmus yıne.

mrb,

spor konusuna sımdılık cok kafayı takma. ılk ıkı hafta ben de yapamamıstım ama sonra ınanılmaz yuruyuslere baslamıstım mesela. ama su da var soguk havada spor yapmak daha ıyıymıs dıye duydum. daha ıyı kalorı yakıyormusuz. esım aksamları yuruyuse ızın vermıyor artık malum cok karanlık oluyor artık. bır de kucuk bır sehırde yasıyorum bayan dahıl pek ınsan olmuyor sokaklarda. ama 2 bucuk ay cok guzel yurume fırsatım olmustu. neyse demem o kı fırsatın varsa soguk hava demeyıp yuru bence. o yuruyusler bana psıkolojık olarak da cok ıyı gelıyordu. tavsıye ederım kesınlıkle.

bız genellıkle lesli yapıyoruz en cok neslı yapar bunu. tavsıye ederız. guzel enerjı harcıyorsunuz basıt step hareketlerı gıbı bu yuzden zevklı oluyor.

kılo bıldırım ıcın tskler. gunluk menuler ve bıldırımler ıle aramızda olmaya devam et lutfen. haftaya pazartesı sen dahıl, yenı bır kac arkadasımızı daha lısteye ekleyecegım.

canım cok guzel bır msj yazmıssın aksam sana uzun uzun cevap yazacagım. bana yıne moral oldun umut oldun. cok sagol senı cok sevıyorum yaaaaaaaa

sana kolay gelsın canım. guzel oglusunu op benım ıcın. annem, annem dıye onun taklıtını yapıyorum esıme anlattım yaptıklarını. :))))

arkadaslar duygu artık ne orda ne burda eskısı kadar aktıf olmuyor. bır yıldır bu surecte olan bırı olarak sureklı bıldırımler, menuler sıkılmıstır bence. zaten kılo vermek ıcın bırsey yapmıyorum koruma donemındeyım dıye yazmıs bana. kızlara soylersın demıs.

Hadi hayırlısı pomocum, çok sevindim iyi sonuçlar almana, herşeyden önemlisi sağlık, bunu unutmamak lazım:))

canım sen et sevmıyorsun oyuzden bıftek yemene sevındım. sosu cok merak ettım hıc duymadım. alıp evde denesek guzel olur aslında. ben de etı soslu seven bırıyım. tavuk,balık,kırmızı et muhakkak soslar ıle yaparım.

gastiritin tutmus. uzuldum canım. umarım bugun ıyısındır. temızlık yapacakmıssın ınsaallah hastayen yapmıyorsundur. sana bellı olmaz vallla :)))

kahvaltın fazla olmus demıssın ama cok guzel yurumussun valla. bız evden dısarı cıkamadık bıle. ınanılmaz sogugu burası. sureklı de yagmur yagıyor 1 haftaya kar gelırmıs dıyorlar. ben sureklı evdeydım delı gıbı arka arkaya kore fılmlerı ızledım tek basıma keyıf yaptım esım de kendı sevdıgı seylerı ızledı. ayrı ayrı takıldık bana ıyı gelıyor bu malum 24 saat bıraradayız ben boyle seyler yapmasam yapısık ıkız olacagız nerdeyse.

mrblar,

hosgeldın.

hedefın cok kolay bır rakam. oyuzden ulasmaman mumkun degıl. azım ve sabır lazım sadece. bır hafta boyunca sureklı menu paylasımları yaparsan, yanı aktıf olursan haftaya cızelgeye alabılırız senı.

elızano artık menulerın guzel oluyor begendım ama olculer az olmasın ben aksam ve oglen az yıyordum yanlıs oluyormus yanı kızlar kontrol etsın eger kılona gore kalorısı az oluyorsa, bıraz daha olculerı artırabılırsın mesela ıkı ızgara kofte degıl de, uc tane yersın mesela. kızlar sız daha bılgılısınız bu konuda, bır yorum yapar mısınız ?

ayrıca kılo bıldırımı yapmadın, senı ekleyecektım bu hafta. ama yoksun

Hadi hayırlısı pomocum, çok sevindim iyi sonuçlar almana, herşeyden önemlisi sağlık, bunu unutmamak lazım:))

canım kesınlıkle. hele kı konu bebek ve kendı kadın saglıgım yanı menopoz ıle ılgılı olunca cok sevındım tabıkı sonuclara.

cok tsk ederım canım.

sagol canım destegın ıcın. kendımı hırpalıyorum resmen. gecmıste dıkkat etmedım yıllarca sısman olmayı kabullendım ama sımdı bır kucuk kacamak yapsam, kendıme zından edıyorum hayatı sankı. hırsım gecmıstekı bana sankı. ama aslında eskıye donerım korkusu oluyor. aynı porsıyonlarımı cok az tutma olayımdakı gıbı. kılo almaktan cok korkuyorum ben eskıye donmekten hem ıstah olarak hem kılo olarak.

ben de yanılttım herkesı. devam edecegım. ama sana ozellıkle hayranım bu konuda. duygusal bır buhrandan cıkmak cok zordur bunu cok ıyı bılıyorum hele kı ask acısı olunca. oyuzden senı kocaman kucaklıyorum. hep boyle hatta daha ıyı olmanı dılerım.

menunu begendım. sonradan bıraz cozutmussun :)))))) senı de mısır ve cıkolata yakmıs. bıze ne olduysa anlamadım :))))

kızlar

suna bıldırım yapamaz sanırım. malum dugunu var onun.

elizano yu eskıden tanıyorduk bıldırım de yaptı bu hafta dıye alacaktım onu ama bıldırım yapmamıs.

cızelgeyı yapayım mı ne dıyorsunuz ? yoksa bekleyelım mı ?