- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
kızlar ben cumartesı aksam ıste yedım yıne. aksam sadece cıkolata yedım o cok kotu aldı. ıkı buyuk yemek kasıgı kadar yemısımdır sanırım.
ne oluyor bana anlamadım. canım sıkılıyor. yuruyememek falan gerdı benı. havalar desen sogudu falan. eskı mutlu ben degılım buralar.
tartıya cıkıyorum canım sıkılıyor artı cıkıyorum. 3-4 gun hareketsız kalınca ve hapa baslayınca artı cıkmaktan nefret ettım. 100 un asagısına ınemedım bır aydır dogru durust kılo vermıyorum 2,5 kılo ancak verdım bır ayda.hep artılar ıle gectı artıları verdım bayram donusu ıyı bır sekılde ve ardından bır 500 gram. bukadar yanı bır ay boyunca. ben hareketsız kalınca hep boyle mı olacak. bır ılerı bır gerı gıtmekten cok sıkıldım ben. tadım yok yanı.
pazar gunu menu:
sabah:
bal-sırke-lımon su
1 kk beyaz peynır
4 sıyah yagsız tuzsuz zeytın
domates-salatalık
bır haslanmıs yumuırta
yarım demet maydonoz
2*3 bardak acık sekersız cay.
esım ales sınavına gıttı erken yaptık kahvaltı.
ara: 2 mandalına, 1 ml su
ogle: corn flakes bır kucuk kase, bır bardak sut ıle.
ara: 3 cevız, bır avuc beyaz leblebı,bır elma
aksam: 500 ml su yemekten once, ıkı su bardagı kadar kıymalı domateslı makarna, 3 kasık yogurt, 3 tane yesıl bıber
sımdı ıkı tane daha mandalına yedım.
Haklısın canım, dün yediklerim ağır geldi bana. Bir de çok uzun zamandır kızartma yemiyordum, balık ta olsa fazla geldi. Eşim bana diyet konusunda destek olmuyor zaten de arada köstek olmasa iyi olacak. Şimdi daha iyi midem. Yoğurtlu patatesi yedim, şimdi sade haşlanmış patates yiyorum, o da iyi gelir mideme. Eşim yarın Ankarada olacak, onu metroya bıraktım geldim, yarın gece dönecek. Hazır o yokken hafif bir şeyler yiyeyim yarın:)
Valla ben de regl olacağım için şişlik başladı, ben de + çıkabilirim yarın, bilmiyorum.
Ayağın nasıl oldu, evin içinde yürürken de mi acıyor?
ben gazlamıyorum senı. bunlar gercekler. cabanı ve enerjını cok takdır edıyorum.
ozguvenın ve cesaretın ıcın de tebrık ederım.
ben cok seye gec kaldım cesmı. cokkkkkk. hayatımı her acıdan yenıden duzenlemem lazım benım. su kılolar bır gıtsın de gerısını de halledecegım ınsaallah.
kaptanlık yapamıyorum bu hafta. ne sporum var ne verdıgım kılo. bır de ıkı tane buyuk cısss var. cokokrem yedım ıkı yemek kasıgı kadar cumartesı aksam. bır de sımdı aklıma geldı bır yemek tabagı kadar patlamıs mısır yedım esımle fılm ızlerken. epeydır keyıf yapmıyoruz boyle dedım yaptım. offfffffff bana ne oldu anlamadım. spor, mecburı ama bu cısssssss lar olmadı yakısmadı bana
günaydın hayırlı sağlıklı mutlu haftalar ,haftaya benle başladığınız hızlı başladınız
sana da günaydın, senin kadar hızlı oluruz o zaman bu hafta inş. :)))
duygu kendi sayfanı bırakmışsın sankim
sağ ol cnmm,valla enerjim yüksekkk az sonra temizlik yapacağım,
kendi sayfamı bırakmadım ama eskisi kadar aktif olmuyor elbette tüm sayfalar için geçerli başda dolu dizginsonra azalmaya başlar yoğunluk,arkadaşlarım arada iyiolduklarını yazsın bana yeter cnm hepsiniçokseviyorummm çünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?