2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben cumartesı aksam ıste yedım yıne. aksam sadece cıkolata yedım o cok kotu aldı. ıkı buyuk yemek kasıgı kadar yemısımdır sanırım.

ne oluyor bana anlamadım. canım sıkılıyor. yuruyememek falan gerdı benı. havalar desen sogudu falan. eskı mutlu ben degılım buralar.

tartıya cıkıyorum canım sıkılıyor artı cıkıyorum. 3-4 gun hareketsız kalınca ve hapa baslayınca artı cıkmaktan nefret ettım. 100 un asagısına ınemedım bır aydır dogru durust kılo vermıyorum 2,5 kılo ancak verdım bır ayda.hep artılar ıle gectı artıları verdım bayram donusu ıyı bır sekılde ve ardından bır 500 gram. bukadar yanı bır ay boyunca. ben hareketsız kalınca hep boyle mı olacak. bır ılerı bır gerı gıtmekten cok sıkıldım ben. tadım yok yanı.

pazar gunu menu:

sabah:
bal-sırke-lımon su
1 kk beyaz peynır
4 sıyah yagsız tuzsuz zeytın
domates-salatalık
bır haslanmıs yumuırta
yarım demet maydonoz
2*3 bardak acık sekersız cay.

esım ales sınavına gıttı erken yaptık kahvaltı.

ara: 2 mandalına, 1 ml su

ogle: corn flakes bır kucuk kase, bır bardak sut ıle.

ara: 3 cevız, bır avuc beyaz leblebı,bır elma

aksam: 500 ml su yemekten once, ıkı su bardagı kadar kıymalı domateslı makarna, 3 kasık yogurt, 3 tane yesıl bıber

sımdı ıkı tane daha mandalına yedım.

Canım bozma moralini, hep demiyormuyuz biz bu kiloları 2 ayda almadık ki 2 ayda verelim. Dikkat etmeye ve sağlıklı beslenmeye devam. Sonuçta daha başlayalı 2.5 ay bile olmadı. Sürekli kilo verememek normal. Ben daha bayramdan önceki kilomu göremedim tartıda, üstelik ne kadar spor yaptığımı biliyorsun.

bugun guzel telafı etmıssın. cıssssssss dıyecegım ama ınan dıyemıyorum esın guzel bır sey yapınca. benım esım tamam cok destekcı ıyı hos da bız de bırsey paylasamıyoruz dıye mutsuz huzursuzluk oluyor ben de.

dun guzel fılm buldum tv de. pc de ızlerken ekran kucuk uykum gelıyor dıyor. ızlerken uyukladı valla saat on bıle degıldı. ben de yorgundum ısyerınde falan topal gıbı yurumek yormustu erken uyudum dun.

benım regl bıttı ama hap ve hareketsızlık boyle yaptı sanırım benı. keyfım hıc yok neslı. bır aydır bır ılerı bır gerı gıdıyorum ben.

bugun cok ıyıyım. yemegımı bıle yapıyorum ev ısı bıle yapacagım nerdeyse. ayakkabıyı da erken gıyebılırım spora da erken baslarım bence. doktor cok ıyı bırıydı cok memnun kaldım karakterınden de yaklasımından da. ayaklarım cok usuyor cok sogudu burası bır de evımızın altı da bos ustu de bos. apartmanda sorunlar olmustu demıstım herkes cıktı apartmandan. evımızın soguk olması da canımı sıkıyor boyle olacagını bılseydık tasınırdık.

kaptanlık yapamıyorum bu hafta. ne sporum var ne verdıgım kılo. bır de ıkı tane buyuk cısss var. cokokrem yedım ıkı yemek kasıgı kadar cumartesı aksam. bır de sımdı aklıma geldı bır yemek tabagı kadar patlamıs mısır yedım esımle fılm ızlerken. epeydır keyıf yapmıyoruz boyle dedım yaptım. offfffffff bana ne oldu anlamadım. spor, mecburı ama bu cısssssss lar olmadı yakısmadı bana

kaptanlık yapamıyorum bu hafta. ne sporum var ne verdıgım kılo. bır de ıkı tane buyuk cısss var. cokokrem yedım ıkı yemek kasıgı kadar cumartesı aksam. bır de sımdı aklıma geldı bır yemek tabagı kadar patlamıs mısır yedım esımle fılm ızlerken. epeydır keyıf yapmıyoruz boyle dedım yaptım. offfffffff bana ne oldu anlamadım. spor, mecburı ama bu cısssssss lar olmadı yakısmadı bana

inan bana ben nişanlımdan ayrıldıgında kendi annem dahil kimsenin hayatımı yoluna koyacagımdan, onu unutacagımdan, yeniden güzel bişeyler yapacagımdan umutları yoktu. tabi ki çok destek oldular ama biliyorum ki içten içe korkuları da vardı. düşün ki ben onları bile yanılttım. sen de bence çevrendeki herkesi hatta kendini bile yanıltıp yepyeni bir insan olabilirsin. mutlaka bu kiloyla olacak diye bir kural yok, daha olumlu baktıgın zaman hayata zaten herşey daha olumlu oluveriyor. buna tüm kalbinle inan..

ayrıcaa bu ara ikizler burcunun yıldızı çok yüksek, olumlu düşünürsek tüm hayatımızı değiştirebilecegimiz bir dönemdeyiz. ki gerçekten inanılmaz keyifli günler geçiriyorum ve güzel şeyler oluyor hayatımda. o yuzden sen de buna inan ve hiç bişeye moralini bozma anlaştık mı

sen 2 yıl önce bu zamanlar görseydin beni dünyanın dibindeydim ben, yaşamaya halim yoktu o kadar fenaydım.aama 2 yılda dünyayı ddeğiştirdim ben, sen de yaza kadar yapacaksın bunu, yeter ki iste ve o gücü kendinden hisset

öncelikle patlamış mısırın 50 gr ında 180 kalori varmış, ki senin yedigin bi tabak büyük ihtimalle 50 gr dan azdır, dolayısıyla bunu bir ara öğün olarak sayabilirsin, yani bir sıkıntı yok, cıss denmez bile

2 kaşık çokokrem dediginde çok büyük telafi edilemez bir kalori değil, öyle bile olsa pomocugum sen de insansın, bunu canın istemiş ve yemiş olabilirsin, kafaya bu kadar çok takarsan mutsuz olmaktan başka bir işe yaramaz bu durum, yedin afiyet olsun, daha dikkat edersın bundan sonra. ama her seferinde dibe vurma bence bu kadar. sen en çok ekmegi seviyordun değil mi ? onu yavaş yavaş azalttın hatta neredeyse çıkardın hayatından 2 kaşık çokokremi de yavaş yavaş çıkartırsın, yada çok canın istediginde yersin ama kendine yüklenme bu kadar. haksızlık etme lütfen kendine

şimdi gelelim benm bugunume... gündüz az yememin acısını gece çıkardım, yarın da tartı günüymüş cezamı alır paşa paşa yatarım artık

kahvaltı (10.30 - dün o kadar yorulmuşum ki uzun zamandır ilk defa bu kadar geç kalktım )

domates, salatalık beyaz peynir

3 yk omlet

1 demete yakın maydanoz

1 top kepek ekmegi

ara öğün (13.30)

az şekerli türk kahvesi

öğle yemegi (15.30)

1 adet simit

akşam yemegi (18.30

1 kepçe domates çorbası

4 tane parmak kalınlıgında köfte

2 çatal patates kızartması

3 yk domatesli spagetti

şimdi buraya kadarı hadi fena değil diyelim. öğle yemeginde simit olmamış gibi görünse de dışarıdaydım başka seçenegm yoktu malesef. neyse hepsini geçtim burdan sonrasına bakın...
resmen canım sıkıldı 50 gr lık mikrodalgada patlatılan mısırlardan yedim. sonra da tatlı istedim diyerekten gittim cocopops un çikolatalarından yedim sporda yok sayılır bugun markete gittim geldim ama ancak yarım saat yürümüşümdür yani gün içinde toplam. akşam akşam yediklerime bak. yarın da tartı günü... hay benm koca kafam haayyyy

neyse artk yapacak bişey yok, bari yeşil çay içeyim de midemin şişi insin biraz patlayacam yoksaaa

sabah:

1 domates
1 salatalık
1 közlenmiş biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
şekersiz çay

ara:
2 mandalina

öğle:
2 ızgara köfte
2 yk yoğurt

ara:
1 avuç leblebi

akşam:
2 yk bezelye yemeği
2 yk pilav(yağsız yuzsuz şehriyesiz - uzakduğuluların yaptıgı gibi) tadı çok kötü
1/2 tabak salata

ara:
1 mandalina

günü kapattım. arayı da 9bucukta yemiştim. 2-2.5 lt su içtim kış geldiğinden su çmek daha da zor oluyor. 2gündür gayet güzel bir şekilde uyuyorum listeye ama hiç spor yapamadım... inşallah yarın da sporuma başlıcaaam :)

iyi geceler kızlarrr

bi yığın şey yazdım hepsi gitmiş (

pomo canını sıkma yediğin şeylerde sorun yok. yemişsin tadını çıkar, kendini üzme boş yere. kg verememe nedenlerini de biliyorsun, üzülmek yok....

merhabalar,

benide araniza alirmisiniz??

son donemlerde kendimi dengelemekte cok zorlaniyorum ve vermek istedigim en az 10 kilo var simdilik ( suanki hedefim)

kilom 70 civari yarin sabah tartilir ve yazarim. biraz motivasyona ihtiyacim var. nete herzaman giremiyorum fakat mumkun oldukca gunluk menumu yazmaya calisirim. kendimi yazdigimda daha iyi kontrol edebiliyorum.

günaydın hayırlı sağlıklı mutlu haftalar ,haftaya benle başladığınız hızlı başladınız

HAFTA SONU YEDİKLERİMM

C.TESİ:
SABAH: TOST
ÖĞLEN: BİRŞEY YEMEDİM
AKŞAM:İKEAGİTTİK ORDA BİR İLK GERÇEKLEŞTİRDİM SOSLU DANA BİFTEK YEDİM YANINDA BUHARDA HAŞLANMIŞ SEBZELERVARDI,ÜSTÜNE 2-3ÇATAK FRANBUAZLI PASTA YEDİM...
2 LT SU

KIZLAR İLKKRZ ET YEDİM AMAEVDEKİLER GİBİ DEĞİL SOSUN BAYILDIM ÖZELLİKLE BEN SOS AĞIRLIKLI YEMEKLERE BAYILIYORUM SOSUN ADI Cafede paris SATILIYORMUŞ KNOR MARKASI ADI ALTINDA TOZ HALİNDE DUYDUNUZMU HİÇÇÇ..
BUARADA AKŞAM HARİÇ BESLENME SIFIR AMA GASTİRİTİM TUTTU YATTIM HEPGÜNDÜZZ..

PAZAR:

TÜMHAFTA EVDE BİRŞEY YOKTU HEP BİBER SALÇASI YEDİM, PAZAR ACISINI ÇIKARDIM
SABAH: KLASİK KAHVALTIDIŞINDA,TAM BUĞDAY HAMURUNDAN MİLFÖY,DİLİM EKMEK PİZZA,SUCUK VS YAKLAŞIK 1000KALORİLİKKAHVALTI YAPTIM
2 SAAT YÜRÜDÜK SAHİLDEE
ARA:SADE SODA
GELİNCE KALAN 2 DİLİM PİZZAEKMEKLERDEN YEDİM
AKŞAM: BİRŞEY YEMEDİM EŞİMLE EM SOKAĞI VE METEOR FİLMİNİ İZLERKEN PATLAMIŞ MISIR YEDİM

sana da günaydın, senin kadar hızlı oluruz o zaman bu hafta inş. :)))
duygu kendi sayfanı bırakmışsın sankim

sağ ol cnmm,valla enerjim yüksekkk az sonra temizlik yapacağım,
kendi sayfamı bırakmadım ama eskisi kadar aktif olmuyor elbette tüm sayfalar için geçerli başda dolu dizginsonra azalmaya başlar yoğunluk,arkadaşlarım arada iyiolduklarını yazsın bana yeter cnm hepsiniçokseviyorummm çünki

malesef öyle oluyor ya, hafta sonu burası pek iç açıcı değildi

Merhaba kizlar 3 gundur dogru durust spor yapamadim( bazen hava soguk oluyor o yuzden cikamiyorum ama cikamadigim zamanlarda ender saracin 10 hareket videosunu uygulamayi dusunuyorum
Pomocum ben ozel mesaj atamiuorum halen biliyosun o yuzden kilomu burdan yazicam
Gecen hafta 80
Bu hafta 79.3
Giden 0.7 kg
Cok olmasada o kadar kacamaktan sonra beni mutlu eden bir rakam

Günaydın kızlar, ben de güzel ve enerjik bir hafta diliyorum:)) Klasik yağsız tost kahvaltımı yaptım, yanında 3 tane ceviz yedim ve 1 fincan kahve içtim. Regl öncesi olmasına rağmen kilo vermişim, o yüzden çok mutluyum:)) Normalde bu durumda + çıkıyordum hep.