2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

senın et sevmedıgını bılıyoruz et yapıyorsun ama esın yıyordu hatırlıyorum bunu. ayrıca kendıne susune evıne bukadar ozenen bırının esı ve cocugu ıcın yemek yapmadıgını asla dusunemem yanı.

ama yıne de az yıyorsun halen bence.

canım nıye pasıf yapalım yaaaa olur mu oyle sey. sen yıne de fırsat bul yazmaya. bır de senden rıcam bızımle paylasmasan bıle yedıklerını not al bence. kendını kontrol etmek ıcın en guzel yontem

kızlar ben kalorı cetvelıne gore 2000 den fazla kalorı almalıymısım bu dogru mu yanı ????

bır de klasık bır gunumu yazıp menumu hesaplamak ıstedım ama yapamadım.

bana tarıf eder mısınız ? merak ettım valla.

bu sabah:

bal-sırke-lımon su
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost ıcınde lor peynırı ve domates var. yag yok.
yarım demet maydonoz

ara: 500 ml su, bır elma.

ogle: 500 ml su, ceyrek porsıyon pırınc pılavı, 3 kasık domates salatası, bır tavuk bud fırında pısmıs

ara: 7 tane evde kurutulmus kayısı, bır buyuk mandalına, bır elma, bır sekerlı turk kahvesı, yarım demet maydonoz, 500 ml su

aksam: yemekten once 1 ml su, yarım porsıyon kabak kızartma ( activry de cok az yag ıle yaptım ), 4 kasık yogurt

Yoğurtlu Kabaklı Salata 1 PORSİYON 115
[2] Su 1000 ml 0
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Maydanoz 100 gr 40
[6] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0
[7] Kuru kayısı 7 adet 126
[8] Kızarmış Tavuk Baget 1 ADET 67
[9] çoban salata 1/3 porsiyon 114
[10] Su 500 ml 0
[11] Pirinç Pilavı 1/4 PORSİYON 326
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Su 500 ml 0
[14] Maydanoz 0.5 gr 0.2
[15] Cherry Domates 2 GRAM 0.38
[16] Yörsan Böreklik Lor Peyniri 20 GRAM 21.8
[17] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1090.38 kal.

tum menum boyle cıkıyor tahmını. sıfır hareket bıle yok su an ve sımdıden saglıksız dıyor hareket yapabılseydım kesın 700 kalorıye falan duserdı.

ben saglıksız mı beslenıyordum yaaaaaa

sen pısman olmamalısın. bak ben bıle pısman olmamaya umudumu kaybetmemeye calısıyorum. o gunlerı yasamasaydın bugunlerın kıymetını bılemeyecektın belkı. bundan sonrası bak guzelım.

hımmmm demek asker kızısın. sevındım valla.

dans ben de cok severım yetenegım vardır ve cok pısmanım ıste. dans kursuna falan gıdebılırdım ama kılomdan utanıp cekınıp gıtmemıstım cok pısmanım okul yıllarında yapmadıgıma. elızano ıcın oyuzden soyluyorum hayatını ıskalama dıyorum. benım umudum var yazdım bılıyorsun umudum varrr. sızler ıle ınandım kendıme. ınsaallah da oyle olacak. her gun resımler cekıyorum zayıfladıgımı farkedıyorum ve goruyorum gıyım vs daha bakımlıyım ustelık. ben yenı bır ben oluyorum aslında bılıyor musun :))))) her konuda degıstırıyorum kendımı ben.

hayallerını erteleme. danstan spordan kemandan ofısınden askı bulmaktan. korkma, vazgecme. hepsını en ıyı sekılde basaracaksın sen.

çok teşekkür ederim, nasıl güzel moral veriyorsun öyle dansa başlarken bende çok çekindim aslında ilk başta, ki ben sıfır yetenegim yani. düğünlerde bile dans etmem o kadar kötüyüm ama işte bi deli cesareti geldi başladım, ve inanmazsın halay bile çekemeyen ben gösteriye çıktım yaz başında. dün mesela yeni başlayanlar vardı kursa, hocamız o kadar övdü ki bizi, bizimle dans etti falan inanılmaz begendiler. bi kere daha anladım o zaman aslında hiç bir şeye geç kalmadıgımı

sen de hiç bişeye geç kalmadın ki. yani belki ne zayıfladıgında da dans kursuna gitmezsin, yaşadıgın yerden ve eşinden dolayı, ama sen de videoları izleyip kendin yapmaya çalışabilirsin mesela, içinde kalmamış olur böylece. mesela zayıflayacaksın istedigin bişey bu da, hayat yüzüne gülüyor ve daha da gülecek, inancım sonsuz benim

dans geceleriyle de olsa sadece dansa devam edecegim, spor bi şekilde zaten olacak, keman mutlaka öğrenecegim, bir gün kendi ofisim olacak kapısında mimar yazan, aşkı bulana kadar da platonik aşkımla devam ederim, napalım o da güzel biliyor musun aslında benm de hala umudum varrr

bu kadar danstan konuşunca bi fotoda ordan ekleyim dedim, yaz başındaki gösteri provasının videosundan print screen yaptım görüntü kalitesi biraz kötü ama idare ediverin artık

Merhaba canim bende yeniyim ama muhabbet etmek insana iyi geliyor birde gun icinde insan merak ediyor acaba digerleri kacamak yaptimi kim ne yedi diye :18:

Selamkizlar. Bugun benimde misafrim vardi soylemesi ayip mercimek kofte ile incirli tatlim cok begenilir bugunde misafri olunca onlardan yaptim ama insan diyetteyken hic boyle seyler yapmamali
Ama yinede kendimi eskiye gore cok iyi tuttum :)))
Sabah İlk basta yarim saat spor yaptim
500 ml su
1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir 2dilim ekmek balli ihlamur
Oglen (malum misafir vardi)
3 mercimekli kofte ama ufak yumrular h alinde
Salata
1dilim peynirli borek
1dikim incirli tatli
Aksam
1mercimekli kofte
Yesilcay
İnanin yazarken utaniyorum cunku hep kaciriyorum ama artik cevremde kilo verdigime dair tepkiler aliyorum bu da beni mutlu ediyor

pomo canım o senin vücudunun şimdiki kilosuna uygun olarak hesaplanan kaloridir..

ben kendi hesabımdan seni hesapladım.. 2013 temmuz sonuna kadar 60 kiloya inmen için senin günlük 1435 kalori alman gerekmiş..

kalori hesaplamasını kalorimetre diye solda bi yer var oraya tıkla açılan sayfada isme göre kalori ekle de sonra yediklerini yazıp ekleyebilirsin..

canım bana sağlıksız gelmedi.. her türlü besin grubundan kararında yeömişsin..

ben de bayılırım incirli tatlıya ve benim yaptığımı da herkes çok sever.. ama resmen kalori bombası o tatlı... neyse afiyet olsun şekerim misafir kaçamağı yapmışsın...

kızlar bugünümü yazayım ben de

sabah eve geç geldik törenden dolayı ve bugün 2 öğün yedim.

kahvaltı-öğle
1 kk peynir
3-4 yk pekmez tahin
1 porsiyon kadar kırmalı menemen
1 dilim ekmek
yarım kadar simit
2-3 zeytin

akşam
fırında çipura+1 orta boy dilimlenmiş fırında patates
salata

az sonra da inşallah bitki çayımı ,çicem..

bugün 2 saat kadar hızlı tenpoda ev işi yaptım..2 lt ye yakın su içtim..sabah çok yemişim galiba.........

evet canım gordum sımdı oldu :)))))

mısafıre ne yaptıysan, hepsınden yeme lutfen. bır catal alsan bırkac pasta ya da kekten yeter. sırf ayıp olmasın dıye yanı.

valla cnm hepsinden yedim malesef. ama dilimler çok küçüktü.
tatlının ya yarısını kızım yedi. tuzlu kek yaptım, içindekiler un hariç diyet ürünleriyle yapılmıştı.

sabah
1/6 yufkadan yapılmış ıspanak böreği
1 esmer şekerli büyük bir bardak çay

ara
1 tane greyfurt

öğle
yarım dilim etimek tatlısı
bir dilim tuzlu kek
2 tane kurabiye
2 tane ceviz büyüklüğünde evde yapılmış cezerye
1/6 yufkadan ıspanak böreği

akşam
3 yk dövme pilavı
1 kepçe patlıcan yemeği (zeytinyağlı)
100ml yoğurt

ara
nar yemeyi düşünüyorum kısmetse...

ben de biliyorum ama malesef yaptım yaaaaa................

sağ ol ablası oğluşum 28 aylık

maşallah, benim kızdan 8 ay büyükmüş

kakao oranı %70 ise çok önemli değil aslında

sağlıksız demesinin nedeni 1000 kalori altındaysanız diyo cnm. ama sen üstündesin, bazen sayfayı yenilemek gerekiyor o zaman yazı da kayboluyor

maşallah hiç 79 göstermiyorsun

Kızlar merhaba, ben de sporumu yaptım, Leslie 5 mil, epey ter attım. Eşim et yapacaktı ama sardalya alıp gelmiş, dolayısıyla balık yedik:) Ben balığı ya fırında ya tavada çok az yağla yapıyorum ama eşim sağolsun kızarttı Birkaç gün önce de bana biraz kızmıştı, çok kafaya taktın bu kilo işini diye, neden kızarttın diyecektim ama diyemedim, neyse bu önemli değil, bolca kağıt havlu üstüne çıkarmış ve yağ falan kalmamış Allahtan, bende bol bol yedim:) Ama marketten gelirken tatlı da almış gelmiş, şerbetli bir tatlı, balığın yanında ekmek yemedim, eşime kalsa onu da yedirecekti de, tatlıya yer kalmaz diye ikna oldu. Neden böyle oldu anlamadım, tamam sizin eşler kadar destek olmuyor bana ama bu kadar da yapmıyordu, neyse. İyi ki spor yaptım, yoksa yanmıştım. Sanırım onun yanında fazla yeme içme işlerini konuşmamam lazım.

Kızlar ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tam tahıllı ekmek
- 1 yumurta
- 5-6 dilim sucuk
- 1 yk patlıcan reçeli (elma suyuyla yapılmış)
- 2 fincan şekersiz, sütlü kahve

Ara:
- 1 fincan şekersiz, limonlu çay

Öğle:
- 1 tabak zeytinyağlı nohut yemeği
- 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt

Ara:
- 20 tane badem
- 1 avuç beyaz leblebi
- 1 parça bitter çikolata
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Akşam:
- 2 porsiyon kadar sardalya
- 1 büyük kase yağsız salata

Birazdan çayla beraber tatlı yiyeceğim, neyse regl öncesi kilo almayayım da vermesem de olur artık. Kalorisepetinde girdi-çıktı sonrası bugünkü aldığım kalori miktarı 1200 civarı.

sabah:

1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay

ara:
yeşil elma

öğle:
tavuk ızgara
3 yk haşlanmış brokoli

ara:
10 badem

akşam:

2 ader biber dolması
2 yk yoğurt

ara:
birazdan yeşil elma yiyip günü kapatıcam:)

bugün cok dikkat ettim 2.5 lt falan da su içtim ama 0 spor :/

Bence gayet güzel olmuş menün:) Sadece akşam yemeği bana biraz az geldi, acıkabilirsin. Acıkırsan da süt içmeni tavsiye ediyorum.