- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
kızlar slm dünkü menüm:
sabah: biber salçalı pınar beyazlı tost
öğlen çoban salata cacık (ikisi çok alakasız farkındayım ama her öğüne yoğurt koymak istiyorum sade pek sevmiyorum yani kuru kuru yoğurt cacık çok severimo yüzden yaptımm
ara:nescafe şekersiz kremasız
ara:yarım elma
ikindiğluma sütlü irmik helvası yaptım minik kase bende yedim
akşam: patates püresi,çoban salataa(kızlar bu kız yemek yapmıyor diye düşünmeyin dün evde çoban kavurma,patates püresi çoban salata vardı ben et sevmem o yüzden püre salata yedim)
1.5 su
aaaaaaaaaaaaaaa kızlar bi dürü bişey yazmıştım maalesef hepsi gitniş... sinir oldum..
malumunuz bu aralar düzenli giremiyorum ve sizlerden sohbetlerinizden uzak kaldım.. bu duruma gerçekten üzülüyorum..ç pomo canım istersen beni bu aralar psif yapabilirsin..düzenli paylaşım ve menü bildirimi yapmıyorum söylemiştim size okulda net sorunu olduğunu..eve gelince de işlerden ve oğlumdan dolayı maalesef giremiyorum..
inşallah bi an önce sorun çözülür de eskisi gibi size katılabilirim..
şimdi bile oğlum ve eşim dışarıda bu sayede yazabiliyorum..(((((((8
bu sabah:
bal-sırke-lımon su
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost ıcınde lor peynırı ve domates var. yag yok.
yarım demet maydonoz
ara: 500 ml su, bır elma.
ogle: 500 ml su, ceyrek porsıyon pırınc pılavı, 3 kasık domates salatası, bır tavuk bud fırında pısmıs
ara: 7 tane evde kurutulmus kayısı, bır buyuk mandalına, bır elma, bır sekerlı turk kahvesı, yarım demet maydonoz, 500 ml su
valla canım bu tarz duygular insanın içinden geliyor, çevrendekiler ne derse desin, ne yaparsa yapsın, önemli olan senin gönlündeki bayragın yarıya inmiş olup olmamasıdır.
ben asker kızıyım o yuzden hep bu duygular içerisinde yaşadım, her 10 kasımda Anıtkabire gittim mesela şimdiye kadar, ama ilk defa bu sene resmi törende orda bulunma şansını yakaladım. muhteşem bir duygu. tam sirenler çalarken Atatürk ün yattıgı yere bakmak, insan tutamıyor kendini. tam mozoleye ulaşmak için merdivenleri çıkarken Atatürk ün sesinden Nutuk u vermeye başladılar, bir an orda oldugumu hissettim, sanki Kurtuluş Savaşı nda savaşmış ve Nutuk okurken gururla onu dinliyormuş gibi. ne bileyim ben bu konudaki manevi duygularım çok fazla bende. iliklerime kadar ıslandım bugun yagmurun altında, şuan 2 kat battaniyeyle donuyorum vs ama zerre şikayetim yok bu durumdan gönlüm rahat. bence senin de oyle olsun. sen Ankaray ya bikaç günlük de olsa geldiginde Anıtkabir e uğradın ya, bence sen bugun de oradaydın zaten, varsın patronların bayragı indirmemiş olsun, senin gönlündeki bayrak yarıdaydı bugun ben biliyorum..
evet haklısın aslında kaybedilmiş bişey yok çünkü fazlasıyla kazandım ben sonradan, inanıyorum. ama yine de bazen o kayıp 3 yılım için suçlu hissediyorum kendimi. belki de o hayatıma hiç girmemiş olsaydı şuan okulumu bitirmiştim, işimde gücümdeydim diyorum. sonra da o zaman bu kadar güzel dostluklar kazanmamış olacaktım diyorum. o zaman kendi ofisimi açma şansım olmayacaktı mesela - ki bu okula başlarken en büyük hayalim kendi ofisimin olmasaydı.
yada belki size saçma gelecek ama ben dans etmeyi hep çok istedim, yeteneksizdim, kalas gibiydim ama yine de hep bunu denemek istemiştim. belki de o kayıp yıllarım sayesinde buna cesaret edebildim, ve şimdi insanlardan bu konuda takdir aldıkça, iyi ki diyorum ya, iyi ki gitmişim, bunu da denemişim. bişeyleri başarabildigini görmek o kadar farklı bir duygu ki. geçen sene yaz başında 400 kişinin karşısında gösteriye çıkarken, elim ayagım tutmuyordu heyecandan. hatta platonik aşkım dedigim dans hocamla partnerdik, beni sakinleştirmek için çok uğraştı. ama ne zamanki muzik çalmaya başladı, biz onunla karşı karşıya geçtik, herşeyi unuttum. çok iyi deilim belki biliyorum, ama kötü de olsam, ben istedigim bişeyi yaptımi cesaretim vardı başardım. o yuzden sen de cesaretini kırma sakın, umudunu kaybetme. sen de istedigin herşeyi başaracaksaın biliyorum ben.
bi hayalim daha var, okul bitince onu da başarmak için adım atacam. keman kursuna gidecegim o zamna da. çok istiyorum onu elime alıp dinlemekten zevk aldıgım keman konçertolarından birini, kötü de olsa, belki düzgün çalamasam da en azında çalmayı denemeyi çok istiyorum. ve bunu da başaracagım inşalah.. hepimizin hayal ettigi herşey gerçek olur umarım. çenem düştü benm bugun yine
sen pısman olmamalısın. bak ben bıle pısman olmamaya umudumu kaybetmemeye calısıyorum. o gunlerı yasamasaydın bugunlerın kıymetını bılemeyecektın belkı. bundan sonrası bak guzelım.
hımmmm demek asker kızısın. sevındım valla.
dans ben de cok severım yetenegım vardır ve cok pısmanım ıste. dans kursuna falan gıdebılırdım ama kılomdan utanıp cekınıp gıtmemıstım cok pısmanım okul yıllarında yapmadıgıma. elızano ıcın oyuzden soyluyorum hayatını ıskalama dıyorum. benım umudum var yazdım bılıyorsun umudum varrr. sızler ıle ınandım kendıme. ınsaallah da oyle olacak. her gun resımler cekıyorum zayıfladıgımı farkedıyorum ve goruyorum gıyım vs daha bakımlıyım ustelık. ben yenı bır ben oluyorum aslında bılıyor musun :))))) her konuda degıstırıyorum kendımı ben.
hayallerını erteleme. danstan spordan kemandan ofısınden askı bulmaktan. korkma, vazgecme. hepsını en ıyı sekılde basaracaksın sen.
Merhaba canim bende yeniyim ama muhabbet etmek insana iyi geliyor birde gun icinde insan merak ediyor acaba digerleri kacamak yaptimi kim ne yedi diye :18:Arkadaşlar sizler yıllardır tanışıyor gibisiniz güzel muhabbet edip motivasyonu iyi sağlıyorsunuz ben de katılmak istiyorum ama nedense yazarken tutuklaşıyorum bir de şaşırıyorum inşallah bu site bana sizlerle iyi gelir :)
pomo canım o senin vücudunun şimdiki kilosuna uygun olarak hesaplanan kaloridir..kızlar ben kalorı cetvelıne gore 2000 den fazla kalorı almalıymısım bu dogru mu yanı ????
bır de klasık bır gunumu yazıp menumu hesaplamak ıstedım ama yapamadım.
bana tarıf eder mısınız ? merak ettım valla.
kızlar ben kalorı cetvelıne gore 2000 den fazla kalorı almalıymısım bu dogru mu yanı ????
bır de klasık bır gunumu yazıp menumu hesaplamak ıstedım ama yapamadım.
bana tarıf eder mısınız ? merak ettım valla.
canım bana sağlıksız gelmedi.. her türlü besin grubundan kararında yeömişsin..aksam: yemekten once 1 ml su, yarım porsıyon kabak kızartma ( activry de cok az yag ıle yaptım ), 4 kasık yogurt
Yoğurtlu Kabaklı Salata 1 PORSİYON 115
[2] Su 1000 ml 0
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Maydanoz 100 gr 40
[6] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0
[7] Kuru kayısı 7 adet 126
[8] Kızarmış Tavuk Baget 1 ADET 67
[9] çoban salata 1/3 porsiyon 114
[10] Su 500 ml 0
[11] Pirinç Pilavı 1/4 PORSİYON 326
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Su 500 ml 0
[14] Maydanoz 0.5 gr 0.2
[15] Cherry Domates 2 GRAM 0.38
[16] Yörsan Böreklik Lor Peyniri 20 GRAM 21.8
[17] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1090.38 kal.
tum menum boyle cıkıyor tahmını. sıfır hareket bıle yok su an ve sımdıden saglıksız dıyor hareket yapabılseydım kesın 700 kalorıye falan duserdı.
ben saglıksız mı beslenıyordum yaaaaaa
ben de bayılırım incirli tatlıya ve benim yaptığımı da herkes çok sever.. ama resmen kalori bombası o tatlı... neyse afiyet olsun şekerim misafir kaçamağı yapmışsın...Selamkizlar. Bugun benimde misafrim vardi soylemesi ayip mercimek kofte ile incirli tatlim cok begenilir bugunde misafri olunca onlardan yaptim ama insan diyetteyken hic boyle seyler yapmamali
Ama yinede kendimi eskiye gore cok iyi tuttum :)))
Sabah İlk basta yarim saat spor yaptim
500 ml su
1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir 2dilim ekmek balli ihlamur
Oglen (malum misafir vardi)
3 mercimekli kofte ama ufak yumrular h alinde
Salata
1dilim peynirli borek
1dikim incirli tatli
Aksam
1mercimekli kofte
Yesilcay
İnanin yazarken utaniyorum cunku hep kaciriyorum ama artik cevremde kilo verdigime dair tepkiler aliyorum bu da beni mutlu ediyor
evet canım gordum sımdı oldu :)))))
mısafıre ne yaptıysan, hepsınden yeme lutfen. bır catal alsan bırkac pasta ya da kekten yeter. sırf ayıp olmasın dıye yanı.
durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))
mantar kurabıye falan olmamıs sekerım. cok cıssssssssssss
hem ustelık kahvaltıdan once nıye farklı bırsey yedın. sabah sadece kahvaltı yapsan guzeldı. kurabıye yıyıp, bır de kahvaltı olmamıs canım
sağ ol ablası oğluşum 28 aylık
Kızlar, ben öğle yemeğimde bir tabak nohut yemeği ve 1 su bardağı yoğurt yedim. Sonra biraz fazla ara yaptım ama oldu artık, 20 tane badem yedim, 1 avuç leblebi ve 1 parça bitter çikolata yedim. Bir de kahve içtim. Akşama da et var menüde, eşim yapacak:)
aksam: yemekten once 1 ml su, yarım porsıyon kabak kızartma ( activry de cok az yag ıle yaptım ), 4 kasık yogurt
Yoğurtlu Kabaklı Salata 1 PORSİYON 115
[2] Su 1000 ml 0
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Maydanoz 100 gr 40
[6] Türk Kahvesi (sade) 2 FİNCAN 0
[7] Kuru kayısı 7 adet 126
[8] Kızarmış Tavuk Baget 1 ADET 67
[9] çoban salata 1/3 porsiyon 114
[10] Su 500 ml 0
[11] Pirinç Pilavı 1/4 PORSİYON 326
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Su 500 ml 0
[14] Maydanoz 0.5 gr 0.2
[15] Cherry Domates 2 GRAM 0.38
[16] Yörsan Böreklik Lor Peyniri 20 GRAM 21.8
[17] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1090.38 kal.
tum menum boyle cıkıyor tahmını. sıfır hareket bıle yok su an ve sımdıden saglıksız dıyor hareket yapabılseydım kesın 700 kalorıye falan duserdı.
ben saglıksız mı beslenıyordum yaaaaaa
Eki Görüntüle 549656
bu kadar danstan konuşunca bi fotoda ordan ekleyim dedim, yaz başındaki gösteri provasının videosundan print screen yaptımgörüntü kalitesi biraz kötü ama idare ediverin artık
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara:
yeşil elma
öğle:
tavuk ızgara
3 yk haşlanmış brokoli
ara:
10 badem
akşam:
2 ader biber dolması
2 yk yoğurt
ara:
birazdan yeşil elma yiyip günü kapatıcam:)
bugün cok dikkat ettim 2.5 lt falan da su içtim ama 0 spor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?