2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))

mantar kurabıye falan olmamıs sekerım. cok cıssssssssssss

hem ustelık kahvaltıdan once nıye farklı bırsey yedın. sabah sadece kahvaltı yapsan guzeldı. kurabıye yıyıp, bır de kahvaltı olmamıs canım

Ben de anlamadım canım, o dediğin simgelerle mesaj yazdığımız kutu arasında yer alıyor bu simgeler.

kızlar bılenınız var mı yahu bunu. neden ben uc bes tane sımge gorebılıyorum. gulucuk alkıs falan goremıyorum ayrıca o bendekı msj sımgelerını msjın ıcıne eklemıyor msjımın konu bolumune yapıyor mesela sımdı kalp cıkacak benımkınde

Pomocum ben de tablo hazırlamaya çalışıyorum, senin hazırladığın tabloyu bu formatta yapmayı deneyeceğim aşağıda, olursa anlatırım sana nasıl olduğunu.

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdm[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70.5 kg[/td]
[td]- 1.5 kg[/td]
[td]1.5 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65.5 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]- 1.5 kg[/td]
[td]21 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]72.5 kg[/td]
[td]72.1 kg[/td]
[td]- 400 gr[/td]
[td]2.9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]103.8 kg[/td]
[td]103.3 kg[/td]
[td]- 500 gr[/td]
[td]6.7 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]79.2 kg[/td]
[td]+ 200 gr[/td]
[td]2.8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68.5 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]62.7 kg[/td]
[td]- 1.3 kg[/td]
[td]5.8 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]55.8 kg[/td]
[td]56.6 kg[/td]
[td]+ 800 gr[/td]
[td]8.4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

oldu valla. konuya arastırdım. edıtor ayarı dıye bırsey yapmam lazımmıs benım.

aynı sıkıntıyı yasayanlar ıcın ;

Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
:124::124::124::124::124:

Pomo, tablo oldu bak:) Mesaj yazarken üstte "table" yazan yere tıklıyoruz. Ben
"raws" 12,
"columns" 7,
"Width" 700,
"Table Style" Full Grid,
"Allignment" Center yaptım.

Sonra kodlamalar çıkıyor.

Sütun sayısı kadar alt alta bunlardan çıkıyor.
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

bu grupların toplam sayısı da satır sayısı kadar oluyor. İlk gruba ilk satırın başlıklarını giriyorsun, sonra alt satırlar için isimleri ve kiloları aynı şekilde girmeye devam ediyorsun.

Yani ilk satır için mesela;

[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
.....................
şeklinde giriyorsun.

Bir alt gruba da;
[td]fdm[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]72 kg[/td]
.......................

olarak giriyorsun. Her gruba bir kişinin değerlerini giriyorsun. Cevapla butonuna basmadan önce önizleme butonuna basarak tablonu görebilir, ondan sonra gönderebilirsin. İnşallah anlatabilmişimdir canım, kolay gelsin.

evet canım gordun tablonu. cok sagol. elıne saglık cok da guzel anlatmıssın. dur ben de deneyım. benım tabloyu gorememe sebebım de zaten şu ayarlar ıle alakalıymıs. deneyecegım sımdı canım tabloyu da.

yok canım evrensele gitmiyorum, ama bizim kursun hocaları önceden oradaydı, yarışmalara katılıyorlardı ordan şimdi değiştirmişler ama. ama evrenselden çok kişiyi tanıyorum arkadaşını da tanıyor olabilirim belki

bahçeliye bir gittigimde sorayım bakayım canım dedigini, umarım olur öyle bişey, balıga bayılırım yani

dans gecesi çok eğlenceliydi canım yaa. biraz diyetin dışına çıkmış olsam da muhteşem eğlendim ve çok özlemişim hepsini. dayanamayıp kursa yazılacaktım yeniden ama çok baglıyo beni kurs olunca. haftada 3 gün oluyor kurs, derslerimi engelliyor yani. o yuzden sadece dans geceleriyle idare etmeye çalışacagım

bu arada yazmışsın ya hayata tutunmuş falan diye benim için, o kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederimm kaybettiklerimi telafi etmeye çalışıyorum sadece

valla canım dün sabah tartıldım hafta başından beri ilk defa bayagı bi güldürdü, ki adetimin ilk günüydü dün. umarım ki haftasonu dikkat ederek pazzaartesi de aynı başarıyı devam ettirmiş olurum

valla neslicim aynen öyle, o kadar keyifli zaman geçirdim ki, bide platonik aşkım getirince birayı hayır diyemedim yani içeyim gitsin dedim o kadar dans ediyoruz yani

platonik aşkım dedigim benm dans hocam, çok güzel dans ediyor ben onla dans ederken kimseyi görmüyorum yani dün de gösteri yaptı çıplak ayakla. gösterisi biter bitmez yanıma geldi hadi kalk dans ediyoruz diye. salsa muzigi vardı o ara, ben salsayı beceremiyorum yapmasak dedim, ben çıplak ayakla sana geldim sen beni red mi edeceksin deyince koştum resmne piste ondan sonra da bi sohbet edelim dedi aldı birayı konuştuk falan ama, geçen sene ben aylarca onu sayıklayarak gezdim, dün resmen geri döndüm yine ona yani, çok tatlı bişey o yaa, liseli ergenlere döndüm resmen

canım eğer birgun ankaraya gelirsen inşalah birlikte gideriz dans gecesine görürsün o zamn beni dans ederken, geçen sene gösteriye de çıktım gerçi, videolar falan var ama kötü onları begenmiyorum pek o yuzden canlı canlı görürsün inşalah

cesmı sayfayı kaydırdıgımda sadece lamba kalp falan sımgeler goruyorum. alkıs, gulucuk falan goremıyorum ben.

coklu alıntıyı anladım sanırım. deneme yapacagım bırazdan

ohh sevindim canım haydi hayırlı olsunnn

kızlar bu arada bugun hepinizin yerine gittim Anıtkabir e. yurttan resmi törene götürdüler bizi, saat 9 u 5 geçe o siren sesleri, o ortam, tutamadım gözyaşlarımı, inanılmaz bir duyguydu. sizlerle de paylaşmak istedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=371378

burdan weıght loss bolumunu secıyorsun. ardından resımlerı kendın secıyorsanın tıklayıp, next demen yeterlı. sıfre bolumu falan gelecek karsına. orada sıfre olusturursun. ardından weıght measurement bolumundekı pounds yazan yerlerı kılogram, olarak cevıreceksın. ılk kısım hedef kılon, ıkıncı kısım baslangıc kılon, en son kısım da su ankı kılon oluyor.

body mass yazan yere englısh kelımesını metrıcs olarak cevıyorsun. ve boyunu yazıyorsun.tekrar next dıyorsun. cızelgen hazır olacak. cızelgenın asagılarına dogru, html yazan yere bak.src = yazan yerden sonrakı kısım onemlı. tırnak ısaretını almadan kopyalıyorsun o lınkı. forum ayarlarını tıklıyorsun. ordan profıl ayarları. asagılarda cızelge yazan bolum var, kopyaladıgın o lınkı oraya yapıstır ve kaydet de. cızelgen hazır olur. her hafta guncellıyoruz bunu, kılo bıldırımlerı bıttıkten sonra. herseyı bastan sona tek tek yapıyorum ben ama kısa yolu var onu arkadaslar tarıf eder. ben de cızelgeyı yenı ogrendım.

kurallar:

1. bıldırım gunu pazartesı sabah.

2. oglene kadar bıldırım yapılmıs olacak. pazartesı gunu bıldırım yapamayacakı kısıler, pazar gununden bılgı verırlerse, telefon numarımı verırım ve msj atarlar.

3. benım telefonum herkesde olacak. nete gelemeyen msj atacak.

4. sabah 9 da bıtırmem gerekır cızelge ısını. cunku 10'dan sonra bırsey yapamam ben. yogun olurum.

5. bır hafta boyunca duzenlı menu bıldıren kısılerı, bır sonrakı haftaya lıstemıze alabılecegız.

6. onlıne olamadıgımız gunler olursa, muhakkak not alınılacak.

7. onlıne oldugumuzda., gecmıs bu menulerımızı notlarımız sayesınde bıldırecegız.

8. menu bıldırmedıgımız gun olmayacak.

9. menuler hakkında herkes yorum yapacak kısa bıle olsa. mesela en az ıkı kısının menusunu yorumlamak lazım

10. en az kılo verene spor cezası verılecek. cezayı verecek kısı, o haftanın bırıncısı olacak.

11. en fazla kılo verene cancanlı resım vs bırseyler ekleyecegız.

12. gunuk muhakkak aktıvıte yapacagız. enaz yarım saat. ( hastalık, seyahat dısında )

13. aktıvıte, ev ısı bıle olabılır.

14. gunluk 1,5 lt su içilecek en az.

17. gunde en az 1 kez bıtkı cayı ıcılecek.ozellıkle yesıl cay secılecek.

18. bır gun gelıp, 3 gun yazmamak kabul etmıyorum. seyahat vs dısındakı durumlar harıc. musaıt olmayacaksak, muhakkak onceden haber verecegız. dedıgım gıbı telefonuma msj atabılme ımkanınız da olacak aynı sekılde bu konu ıcın de dahıl.

19. kuralları sureklı cıgneyen kısıler, lısteden cıkarılacak.

20.lısteye yenı kısının alınmasına beraber karar verılecek. kısının gunluk takıp ve dısıplını, olumlu karar verılmesınde etkılı olacak.

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]Kişiler:[/td]
[td][/td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td][/td]Geçen Hafta:[/td]
[td][/td]Bu Hafta:[/td]
[td][/td]Gelen/ Giden:[/td]
[td][/td]Toplam Giden:[/td]
[td][/td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdm[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70.5 kg[/td]
[td]-1,5 kg[/td]
[td]1,5 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]65,5 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]-1,5 kg[/td]
[td]21 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]72,1 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]2,9 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]103,8 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]6,7 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]79,2 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]2,8 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]62,7 kg[/td]
[td]1,300 kg[/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokhan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]55,8 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]+800 gr[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

canım enerjını cok sevıyorum ben. asla kaybettıklerım deme. hersey bır kazanc aslında. ben de kaybettıgım ve kazanmam gereken seyler ıcın mucadele edıyorum. kendım ıcın yanı. oyuzden senı boyle hayat dolu gormek benı bır kadın olarak cok mutlu edıyor.

cok guzel bır gece olmus. sana cıossssssssss falan demıyoruz oyuızden.

ınsaallah bır gun gosterıde gorebılırız senı. cok mutlu oluruz.

sabahtan berı cene caldık ama on kasım konusmadık. hem utandım hem sana tesekkur edıyorum. ataturk sevgısı ankarada hıssedılıyor cok farklı. ben yazın doya doya gezdım anıtkabırı. ankara cok farklı gercekten. bızım ısyerınde bayragı ındırecekmıydık dıye konusuluyor boyle ınsanlar ve ortamda calısmak benım gıbı ataturkcu yetıstırılmıs bırıne uymuyor. gercı su ankı hayatım eskı ben ve aıleme zaten uymuyor da.

neyse.........

valla canım bu tarz duygular insanın içinden geliyor, çevrendekiler ne derse desin, ne yaparsa yapsın, önemli olan senin gönlündeki bayragın yarıya inmiş olup olmamasıdır.

ben asker kızıyım o yuzden hep bu duygular içerisinde yaşadım, her 10 kasımda Anıtkabire gittim mesela şimdiye kadar, ama ilk defa bu sene resmi törende orda bulunma şansını yakaladım. muhteşem bir duygu. tam sirenler çalarken Atatürk ün yattıgı yere bakmak, insan tutamıyor kendini. tam mozoleye ulaşmak için merdivenleri çıkarken Atatürk ün sesinden Nutuk u vermeye başladılar, bir an orda oldugumu hissettim, sanki Kurtuluş Savaşı nda savaşmış ve Nutuk okurken gururla onu dinliyormuş gibi. ne bileyim ben bu konudaki manevi duygularım çok fazla bende. iliklerime kadar ıslandım bugun yagmurun altında, şuan 2 kat battaniyeyle donuyorum vs ama zerre şikayetim yok bu durumdan gönlüm rahat. bence senin de oyle olsun. sen Ankaray ya bikaç günlük de olsa geldiginde Anıtkabir e uğradın ya, bence sen bugun de oradaydın zaten, varsın patronların bayragı indirmemiş olsun, senin gönlündeki bayrak yarıdaydı bugun ben biliyorum..

evet haklısın aslında kaybedilmiş bişey yok çünkü fazlasıyla kazandım ben sonradan, inanıyorum. ama yine de bazen o kayıp 3 yılım için suçlu hissediyorum kendimi. belki de o hayatıma hiç girmemiş olsaydı şuan okulumu bitirmiştim, işimde gücümdeydim diyorum. sonra da o zaman bu kadar güzel dostluklar kazanmamış olacaktım diyorum. o zaman kendi ofisimi açma şansım olmayacaktı mesela - ki bu okula başlarken en büyük hayalim kendi ofisimin olmasaydı.

yada belki size saçma gelecek ama ben dans etmeyi hep çok istedim, yeteneksizdim, kalas gibiydim ama yine de hep bunu denemek istemiştim. belki de o kayıp yıllarım sayesinde buna cesaret edebildim, ve şimdi insanlardan bu konuda takdir aldıkça, iyi ki diyorum ya, iyi ki gitmişim, bunu da denemişim. bişeyleri başarabildigini görmek o kadar farklı bir duygu ki. geçen sene yaz başında 400 kişinin karşısında gösteriye çıkarken, elim ayagım tutmuyordu heyecandan. hatta platonik aşkım dedigim dans hocamla partnerdik, beni sakinleştirmek için çok uğraştı. ama ne zamanki muzik çalmaya başladı, biz onunla karşı karşıya geçtik, herşeyi unuttum. çok iyi deilim belki biliyorum, ama kötü de olsam, ben istedigim bişeyi yaptımi cesaretim vardı başardım. o yuzden sen de cesaretini kırma sakın, umudunu kaybetme. sen de istedigin herşeyi başaracaksaın biliyorum ben.

bi hayalim daha var, okul bitince onu da başarmak için adım atacam. keman kursuna gidecegim o zamna da. çok istiyorum onu elime alıp dinlemekten zevk aldıgım keman konçertolarından birini, kötü de olsa, belki düzgün çalamasam da en azında çalmayı denemeyi çok istiyorum. ve bunu da başaracagım inşalah.. hepimizin hayal ettigi herşey gerçek olur umarım. çenem düştü benm bugun yine

kızlar slm dünkü menüm:

sabah: biber salçalı pınar beyazlı tost
öğlen çoban salata cacık (ikisi çok alakasız farkındayım ama her öğüne yoğurt koymak istiyorum sade pek sevmiyorum yani kuru kuru yoğurt cacık çok severimo yüzden yaptımm
ara:nescafe şekersiz kremasız
ara:yarım elma
ikindiğluma sütlü irmik helvası yaptım minik kase bende yedim
akşam: patates püresi,çoban salataa(kızlar bu kız yemek yapmıyor diye düşünmeyin dün evde çoban kavurma,patates püresi çoban salata vardı ben et sevmem o yüzden püre salata yedim)
1.5 su

aaaaaaaaaaaaaaa kızlar bi dürü bişey yazmıştım maalesef hepsi gitniş... sinir oldum..

malumunuz bu aralar düzenli giremiyorum ve sizlerden sohbetlerinizden uzak kaldım.. bu duruma gerçekten üzülüyorum..ç pomo canım istersen beni bu aralar psif yapabilirsin..düzenli paylaşım ve menü bildirimi yapmıyorum söylemiştim size okulda net sorunu olduğunu..eve gelince de işlerden ve oğlumdan dolayı maalesef giremiyorum..

inşallah bi an önce sorun çözülür de eskisi gibi size katılabilirim..

şimdi bile oğlum ve eşim dışarıda bu sayede yazabiliyorum.. (((((((8

Kızlar, ben öğle yemeğimde bir tabak nohut yemeği ve 1 su bardağı yoğurt yedim. Sonra biraz fazla ara yaptım ama oldu artık, 20 tane badem yedim, 1 avuç leblebi ve 1 parça bitter çikolata yedim. Bir de kahve içtim. Akşama da et var menüde, eşim yapacak:)