- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
aç bi aç
1 bardak su, bir bardak da limonlu su
mantar kurabiye
kahvaltı
her zamanki gibi
ara
1 portakal
ara
yarım koçan haşlanmış mısır
öğle
1 tabak dövme pilavı
1 kepçe patlıcan yemeği
yarım bardak yoğurt
ara
2 tane mantar kurabiye
1 küçük muz
akşama balık, bakalım noolcekkk
biri bana dur desin, kızsın, kendime getirsin beni(
evet goremıyorum neslı. neden acaba ????? mesaj sımgelerı dıyor uc bes tane bırseyler var. lamba, kalp falan
Valla bilmiyordum Duygucum, zaten bu tarz şeyleri hep senden öğreniyorum, teşekkür ederim:)) Öğlen yemekte hindi sote vardı, ondan aldım, yanına iki kaşık makarna ve 1 su bardağı yoğurt aldım, bir de yarım demet maydanoz ve bir o kadar da roka yedim:) Çok ta doyurucu oldu, hoşuma gitti:)
Canım anneme uğradık ama kalmadık, bir an önce eve gelmek istedim açıkçası. Bir de görmek ve birlikte yemek yemek iyi geldi. Annemlerde ufak bir inşaat işi varmış evde, o yüzden biraz yoğundu da, o halde yemek nasıl hazırladı anlamadım valla:) Akşam yemeğini anneciğimin yaptığı yemeklerden yedim, kilo aldırmazlar diye düşünüyorum:)) 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak lahana sarma ve 4 kaşık salata yedim. Küçük bir dilim ekmek te yedim çorbayla. Üstüne de çayın yanına küçük bir dilim kakaolu kek. Yarım saat kadar önce geldik eve, eşim çok yorgun zaten, araba kullandığı için. Ben de aldım bilgisayarı yazdıklarınızı okudum. Bir de süt kaynattım, içine 1 tatlı kaşığı bal koydum ve onu içtim. Yorgunluğa birebir geliyor valla.
Canım, tekrar geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatmışsındır operasyonu.
evet duygu maasallah hepımıze cok sey ogrettı ogretmeye de devam edıyor.
ogle yemegın cok guzel olmus. bakınca ben nekadar az yıyorum dıye dusundum. acaba oyuzden mı zor kılo verıyorum dıye dusundum sımdı.
ayyy lahaba sarma mı yedın sen. ölurum ben ya ona. komsuma yaptıracagım valla. aşerir gıbıyım resmen.
Ben de anlamadım canım, o dediğin simgelerle mesaj yazdığımız kutu arasında yer alıyor bu simgeler.
evet duygu maasallah hepımıze cok sey ogrettı ogretmeye de devam edıyor.
ogle yemegın cok guzel olmus. bakınca ben nekadar az yıyorum dıye dusundum. acaba oyuzden mı zor kılo verıyorum dıye dusundum sımdı.
ayyy lahaba sarma mı yedın sen. ölurum ben ya ona. komsuma yaptıracagım valla. aşerir gıbıyım resmen.
Yaa hiç sorma annemin sürprizi oldu lahana sarma, çok ta güzel oldu, sen de yaptır bence imkanın varsa. Bunlar normal yemek sonuçta, yememiz lazım:) Pomocum ben sana diyordum az yiyorsun diye, aç kalarak kilo verilmez. Vücut korumaya alır kendini, yavaş yavaş artır yediklerini. Bence normal yemeklerimizi çok abartmadan yersek, abur cuburdan kaçınırsak ve spor yaparsak yavaş da olsa kilo veririz zaten.
Yaa hiç sorma annemin sürprizi oldu lahana sarma, çok ta güzel oldu, sen de yaptır bence imkanın varsa. Bunlar normal yemek sonuçta, yememiz lazım:) Pomocum ben sana diyordum az yiyorsun diye, aç kalarak kilo verilmez. Vücut korumaya alır kendini, yavaş yavaş artır yediklerini. Bence normal yemeklerimizi çok abartmadan yersek, abur cuburdan kaçınırsak ve spor yaparsak yavaş da olsa kilo veririz zaten.
evet cok guzel suprız olmus ben bayılırım lahana sarmaya. kaynanam cok yapar. evde yapamıyorum vaktım olmuyor benım ona. hıc denemedım yanı. epeydır yemedım canım cok cekıyor valla.
duygu da dun dedı canım. 2-3 kasık fazla ye dedı. yavas yavas artırayım ben. kılo almam degıl mı ama ?
spor da olmayacak ıkı hafta. artırırsam, kılo alır mıyım acaba ? zaten hapın ılk haftası buaralar. oyuzden odem de oluyor ben de. tartıda bır ınıyorum bır cıkıyorum yıne.
Pomo, tablo oldu bak:) Mesaj yazarken üstte "table" yazan yere tıklıyoruz. Ben
"raws" 12,
"columns" 7,
"Width" 700,
"Table Style" Full Grid,
"Allignment" Center yaptım.
Sonra kodlamalar çıkıyor.
Sütun sayısı kadar alt alta bunlardan çıkıyor.
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
bu grupların toplam sayısı da satır sayısı kadar oluyor. İlk gruba ilk satırın başlıklarını giriyorsun, sonra alt satırlar için isimleri ve kiloları aynı şekilde girmeye devam ediyorsun.
Yani ilk satır için mesela;
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
.....................
şeklinde giriyorsun.
Bir alt gruba da;
[td]fdm[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]72 kg[/td]
.......................
olarak giriyorsun. Her gruba bir kişinin değerlerini giriyorsun. Cevapla butonuna basmadan önce önizleme butonuna basarak tablonu görebilir, ondan sonra gönderebilirsin. İnşallah anlatabilmişimdir canım, kolay gelsin.
evet cok guzel suprız olmus ben bayılırım lahana sarmaya. kaynanam cok yapar. evde yapamıyorum vaktım olmuyor benım ona. hıc denemedım yanı. epeydır yemedım canım cok cekıyor valla.
duygu da dun dedı canım. 2-3 kasık fazla ye dedı. yavas yavas artırayım ben. kılo almam degıl mı ama ?
spor da olmayacak ıkı hafta. artırırsam, kılo alır mıyım acaba ? zaten hapın ılk haftası buaralar. oyuzden odem de oluyor ben de. tartıda bır ınıyorum bır cıkıyorum yıne.
Canım hareket olmayınca işin zor tabi, ben de ne desem bilemedim. Ama vücudunun normal yaşamsal faaliyetlerini sürdürmek için belli bir miktar kaloriye ihtiyacı var. Sen çok az kalori alırsan, vücut kıtlık sinyali yolluyor ve normalde, atıyorum 1 saat tv izlerken 20 kalori yakıyorsa, aynı işi 17 kaloriyle yapıyor, böylece aradaki 3 kaloriyi ilerde lazım olur diye depoluyor, akıllı bir makine yani bedenlerimiz. Daha sonra yediklerini biraz artırdığında da öncelikle depolamaya çalışıyor, tekrar kıtlık olursa elimizin altında bulunsun diyor yani:)
ayy canım beniimm <3 valla bundan sonra daha dikkatli olcam cok sağol ilgin için :)
inşallah güzel gitmiştir operasyonnn:) o da olcak inşallah 2 hafta sonra max 3 seni 100 ün altında görcezzz :)
ankara evrensele mi gidiyorsun benim de bi arkadaşım gidiyor da :)
elizano, sen hepımızden gencsın oyuzden yolun basındayken senı aydınlatmak ve sana destek olmak amacımız. bızlerın yaotıgı hataları yapmamak, genc yasında bılınclı beslenmeyı ogrenmen. tabıkı kılolardan da kurtulman.
dans gecesı nasıldı cesmı ? umarım cok eglenmıssındır.
balıkcılara bır sor ıstersen, haftada bır kez yemıs olursun balık bu sayede. balıgını secıyorsun, alıyorsun, ek bır sey odemeden ızgara yaptırabılıyorsun. sen bır sor ıstersen.
Çeşmi o kadar keyifli zaman geçirmişsin ki ne birayı gözüm gördü ne baklavayı:) Hele platonik aşk falan ne tatlı duygular:) Seni dansederken izlemek isterdim:) Bazen yediğine içtiğine fazla takılmamak lazım, dengelemek o kadar zor değil. Ben de Antalyada her gün 1 kadeh şarap içtim, bolca karbonhidrat aldım, yazdım da zaten buraya yediklerimi, bugün sabah ne kadar aldım acaba diye çıktım tartıya ve kilo verdiğimi gördüm:) Senin de hiç belli olmaz, inşallah tartı yüzünü güldürür.
cesmı sayfayı kaydırdıgımda sadece lamba kalp falan sımgeler goruyorum. alkıs, gulucuk falan goremıyorum ben.
coklu alıntıyı anladım sanırım. deneme yapacagım bırazdan
oldu valla. konuya arastırdım. edıtor ayarı dıye bırsey yapmam lazımmıs benım.
aynı sıkıntıyı yasayanlar ıcın ;
Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
:124::124::124::124::124:
Mrb kızlar :)))))))
konuyu acarken baslıgı cok dusundum. Ama ondan daha cok neler yazayım dıye cok dusundum ama ınanın bulamadım(((( benım gıbı edebıyat duskunu bırınen afilli cümleler cıkmalıydı ama olmadı nıyeyse ((((
evettttttt kurban bayramı topıgının hatunları ve aramıza katılacak yenı arkadaslara seslenıyorum. Tum olumsuz sartlarıma ragmen, burdayım ve kılo verebılıyorum. Beraber kaldığımız yoldan devam etmeye, hıc cıkmadıgınız yenı bır yola arkadas olmaya ben hazırım. Sızler de 2013 yazına kadar benımle bu yolda beraber yurumuye hazırsanız , hosgeldınız :))))))
bu yola yenı basladım ama bırazcık katı kurallarımız ıle ama yumusak sade ve dostca uslubum ıle sımdıye kadar neler ogrendıysem neler yaptıysam sızler ıle paylasmaya, elımden geldıgı kadar bır lıder ozellıgı tasımaya calısacagım. Sızlerın de dısıplın ve mutluluk ıcerısınde bu yolda benımle olabılmenızı yurekten dılıyorum.
Hepımıze daha saglıklı daha guzel bır beden ve ruh kazandıracagına ınandıgım bu surecın, hepımıe hayırlı olmasını dılıyorum.
Buyrun bayanlar. Sızlerı beklıyorum :))))))
Canım hareket olmayınca işin zor tabi, ben de ne desem bilemedim. Ama vücudunun normal yaşamsal faaliyetlerini sürdürmek için belli bir miktar kaloriye ihtiyacı var. Sen çok az kalori alırsan, vücut kıtlık sinyali yolluyor ve normalde, atıyorum 1 saat tv izlerken 20 kalori yakıyorsa, aynı işi 17 kaloriyle yapıyor, böylece aradaki 3 kaloriyi ilerde lazım olur diye depoluyor, akıllı bir makine yani bedenlerimiz. Daha sonra yediklerini biraz artırdığında da öncelikle depolamaya çalışıyor, tekrar kıtlık olursa elimizin altında bulunsun diyor yani:)
hımmmmmm anladım canım. abartmadan arttırayım ben en ıyısı. buarada ne dun ne bugun menu paylasmadım.
dun:
sabah
amelıyata alırlar falan dıye ac karnına doktora gıttım. saat 10'da gerı eve donup ancak kahvaltı yaptım.
bır buyuk tabak cıleklı corn flakes
ıkı tane kucuk mandalına
corn flakes ıcınde yaklasık ıkı bardak sut vardı
oglen: 500 ml su ıctım. bır buyuk kase hazır mercımek corbası, sossuz. ıcıne ıkı dılım tam bugday ekmegı dogradım. 4 tane marul ve bır elma yedım.
aksama kadar sadece 500 ml su ıctım. operasyon bıttı eve geldım 5 bucuk gıbı. bır tane mandalına yedım yıne. canım yemek ıstemedı operasyon, agrı falan derken.
aksam: 3 kasık yogurt, 6 kasık barbunya pılakı yedım.
ac hıssettım kendımı ve ara yaptım. bır kucuk yaş hurma, yarım elma ve ıkı mandalına yedım. 500 ml su ıctım.
dun bıraz abuk bır menu oldu ya operasyon falan derken.
bu sabah:
bal-sırke-lımon su
ıkı dılım cavdar ekmegınden tost ıcınde lor peynırı ve domates var. yag yok.
yarım demet maydonoz
ara: 500 ml su, bır elma.
sohbete daldım ara yapamadım duzgun. bıtkı cayı ıcmem sart. dun de ıcmedım.
yok canım evrensele gitmiyorum, ama bizim kursun hocaları önceden oradaydı, yarışmalara katılıyorlardı ordan şimdi değiştirmişler ama. ama evrenselden çok kişiyi tanıyorum arkadaşını da tanıyor olabilirim belki
bahçeliye bir gittigimde sorayım bakayım canım dedigini, umarım olur öyle bişey, balıga bayılırım yani
dans gecesi çok eğlenceliydi canım yaa. biraz diyetin dışına çıkmış olsam da muhteşem eğlendim ve çok özlemişim hepsini. dayanamayıp kursa yazılacaktım yeniden ama çok baglıyo beni kurs olunca. haftada 3 gün oluyor kurs, derslerimi engelliyor yani. o yuzden sadece dans geceleriyle idare etmeye çalışacagım
bu arada yazmışsın ya hayata tutunmuş falan diye benim için, o kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederimmkaybettiklerimi telafi etmeye çalışıyorum sadece
valla canım dün sabah tartıldım hafta başından beri ilk defa bayagı bi güldürdü, ki adetimin ilk günüydü dün. umarım ki haftasonu dikkat ederek pazzaartesi de aynı başarıyı devam ettirmiş olurum
valla neslicim aynen öyle, o kadar keyifli zaman geçirdim ki, bide platonik aşkım getirince birayı hayır diyemedim yaniiçeyim gitsin dedim o kadar dans ediyoruz yani
platonik aşkım dedigim benm dans hocam, çok güzel dans ediyor ben onla dans ederken kimseyi görmüyorum yanidün de gösteri yaptı çıplak ayakla. gösterisi biter bitmez yanıma geldi hadi kalk dans ediyoruz diye. salsa muzigi vardı o ara, ben salsayı beceremiyorum yapmasak dedim, ben çıplak ayakla sana geldim sen beni red mi edeceksin deyince koştum resmne piste ondan sonra da bi sohbet edelim dedi aldı birayı konuştuk falan ama, geçen sene ben aylarca onu sayıklayarak gezdim, dün resmen geri döndüm yine ona yani, çok tatlı bişey o yaa, liseli ergenlere döndüm resmen
canım eğer birgun ankaraya gelirsen inşalah birlikte gideriz dans gecesine görürsün o zamn beni dans ederken, geçen sene gösteriye de çıktım gerçi, videolar falan var ama kötü onları begenmiyorum peko yuzden canlı canlı görürsün inşalah
ohh sevindim canım haydi hayırlı olsunnn
kızlar bu aradabugun hepinizin yerine gittim Anıtkabir e. yurttan resmi törene götürdüler bizi, saat 9 u 5 geçe o siren sesleri, o ortam, tutamadım gözyaşlarımı, inanılmaz bir duyguydu. sizlerle de paylaşmak istedim.
canım enerjını cok sevıyorum ben. asla kaybettıklerım deme. hersey bır kazanc aslında. ben de kaybettıgım ve kazanmam gereken seyler ıcın mucadele edıyorum. kendım ıcın yanı. oyuzden senı boyle hayat dolu gormek benı bır kadın olarak cok mutlu edıyor.
cok guzel bır gece olmus. sana cıossssssssss falan demıyoruz oyuızden.
ınsaallah bır gun gosterıde gorebılırız senı. cok mutlu oluruz.
sabahtan berı cene caldık ama on kasım konusmadık. hem utandım hem sana tesekkur edıyorum. ataturk sevgısı ankarada hıssedılıyor cok farklı. ben yazın doya doya gezdım anıtkabırı. ankara cok farklı gercekten. bızım ısyerınde bayragı ındırecekmıydık dıye konusuluyor boyle ınsanlar ve ortamda calısmak benım gıbı ataturkcu yetıstırılmıs bırıne uymuyor. gercı su ankı hayatım eskı ben ve aıleme zaten uymuyor da.
neyse.........
amiin, inş yaa....
oğlun kaç yaşında bu arada, maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?