2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ıyıyım canım. yenı aldıgım sıyah goz kalemını surdum bugulu bakıslarımla geldım :)))))

saka bırtarafa avonun bır tane goz kalemı var. shock yazıyor ustunde. sıyah gozkalemıç. uste de alta da surmek okadar kolay kı cok begendım. hıc bır goz kalemını bukadar rahat kullanmadım ıyı kı almısım dun.

canım erken cıkmam mumkun olmaz da psıkolojım ıyı. ev ıslerını de nerdeyse bıtırdım oyuzden kafam rahat. yanı cıkmasam da olur. sadece cıkabılseydım yuruyus guzel olurdu dun soguktu kapalıydı ama bugun kıs gunesı var cok guzel. ıns pazar da boyle olur. yollara atasım var kendımı :)))))

canım ısyerındekı gergınlık yansıyordur bence. sen de bence bugun yuruyuse cık sahılde. cok ıyı gelecektır ve kendıne bır cıcı al. bır sınema yap mesela ardından.

sen cok guzel bır kahvaltı yap. bıraz dınlen. ev ıslerını bırak. kendıne zaman ayır kesınlıkle. ve ayrıca yardımcı bır bayan ıcın hız ver bence. tamam senın ıkı gunun var bana gore ama sonucta senın de tum bır gunun gıtmıs oluyor.

benım de bogazım agrıyor sabahtan berı. usutecek soguk bırsey de yemedım ama oksuruyorum ara da sırada.

canım ben cıkıyorum. dun ıste yoktum malum. bugun bıraz calısayım satıs yapayım :)))))

herkese cok guzel bır haftasonu dılıyorummmm en gec aksam gorusuruz kızlar.

günaydın arkadaşlar
sabah kahvaltı,
-1 dilim ekmek
-yarım domates
-tere
2 kaşık lor

ara,
-türk kahvesi

Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla

Az önce irmik helvasına hayır dediğimi yazdım ama biraz önce bir tane elmalı kurabiye yedim. Neyse bugünün cıssı da bu oldu. Ben çıkıyorum şimdilik, akşam girerim yine, size iyi sohbetler kızlar.
benim de regl yakın ve aklıma pasta yapmaktan birşey gelmiyor neyseki bugün köye gideceğim kendi köyüme,herkez orda olacak teyzemler ,annemler kızkardeşim biz dedemler ,kazasız atlatmalıyım
yeşil yol evet çok güzeldi
gökhan türkmen miiiiii allahım o kadar kısa ve çirkin bir adam nasıl etkiliyor beni bu kadar anlamıyorum, annem korkuyo sonundao nun gibi birini bulacam diee
bide halil sezai var benimde hoşuma giden

pomocum çok geçmiş olsun bir tanem evet doktor çok güzel şeyler söylemiş,bende hamileyken bunalıma girmiştim istemiyerek hamile kalmıştım,hergün farkında olmadan ağlamaya başlardım benim saçlarım dökülmeye başladı,saçkıran oldu 2 yerimde kafada,aynalara küsmüştüm,en son psikolağa yolladı cildiyeci,doktorun söyledikleri beni rahatlattı,aslında ben bebek bakmaktan değil ama normal doğumdan çok korkarım 2 side normal oldu,2nci kızımda suni sancıyla yaptırdılar çok ağrı çektim,sandım hep öyle olacak,doktorum 3 ncü doğum olduğu için sezaryene kesinlikle izin vermedi ,doktor ve ailemi ikna edemedim,öylede olunca hergün doğumu düşünüp ağlardım

ne kadar güzel sensiz sıkıldım demesi eşinin ,keşke benimkide dese,bazen insan istiyor güzel sözler duymak,

pomo bende bugün kızkardeşimi göreceğim bakalım neler diyecek farkedecekmi
biz farkedemesekde etraf farkedince çok güzel motive oluyorr

ii günler arkadaşlarrr
pomocum cnm dediğini dikkate alıcam
spor yapmaya çalışıcam evet ağrım çok bugün ama belki sporla azalabilir
herkese ii hafta sonlarıııııııııııııııııı

oofff formula 1 e bayılırım bendeeee benm favorim ALONSO, senin ki kim

ya nisan ismi eski nişanlımla düşündüğümüz isimdi aslında, daha doorusu benm istedigim ve onun da onay verdigi bir isimdi. ayrıldıktan sonra vazgeçsem mi die düşündüm ama çok seviyorum o ismi o yuzden vazgeçmeyecegimmmm

kız senin en azından eşin var, çocugunun babası olması istedigin bi adam var, bende o da yok, bildigin kendi kendime gelin güvey olup çocuk yapıyorum hem sen bebek mobilyası diosun ben olmayan eşimle evlenip yaşayacagımız evin mobilyalarına bile bakıyorum bazen delirdim mi acaba beennn

herkese günaydın canlaarrrr

dün gece ani bir misafir gelmesi sebebiyle giremedim foruma o yuzden dünkü menumu yazamadım, şimdi yazayım bakalım gerçekler gün yüzüne çıksın

kahvaltı

pomo dan özenerek anneme yaptırdıgım brownie dan 1 orta boy dilim :18: :18:

1 kupa şekersiz ıhlamur

ara öğün

ofisteki çaydan midem bulandı da 7 8 tane çubuk kraker yedim bastırsın die :18:

öğle yemegi

kepek ekmegi arasına beyaz peynir, salam, marullu sandviç

ara öğün

2 çay bardağı limonlu ıhlamur ( yarım küp şeker koydum içlerine )

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

4 yk semiz otu - üstüne 2 yk yoğurt

2 yk patatesli yumurta ( oturtma deniyo bizim burda )

akşam da 9.30 gibi misafirlerle birlikte 1 tane orta boy portakal yedim. ama su azdı sanırım 1.5 lt ancak olmuştur. akşam misafir olunca içemedm daha fazla onlar gidince de yattım zaten.

bu sabah kahvaltıda da yine tam bugday unundan 2 dilim ekmek arasına beyaz peynirli sucuklu sandviç yedim. az önce de yine yarım küp şekerli ıhlamurumu da içtim

canım bence fazla geçirme zamanı... bende erteledim bir dişimi çektirmek zorunda kaldım...perşembe günü son 6 hafta geçrikten sonrada implant yaptıracağım çekilen dişimin yerine...

evet canım onu da düşündüm...çünkü geçen hamilelikte bir dişi morfinsiz yaptırma zorunda kalmıştım...

anladım canım yoğunsun galiba..

sen hemen mı hamıle kaldın ? korunmadın mı ? erken hamılelık erken ebeveyn olmak hep ters bulmusumdur ben. cunku o bebek tam tersı cok buyuk sıkıntılara sebep oluyor esler arasındakı ıletısım, yasam tarzı cok etkılınıyor. benım arkadasım benımle aynı yıl evlendı. 2 yıl bebek dusunmedı zaten. dusunmuyordu da cunku esı yurtdısına gıtmıstı gorev olarak. esı ızne gelınce hamıle kaldı ve hamılelıgın 6 ayını yanlız yasadı. bebek dogmadan once esı dondu, evlılık 4. yılındaydı ama 1 yıl ayrı yasamıs olmak, ardından pat dıye gelen bebek, ılıskılerı cok yıpranmıs bosanmak uzerelerdı.

sımdı sonuna baktım da sen ucuncu hamılelıkte boyle yasamıssın :))))) sebebı de farklıymıs gercı :))))

ne kadar güzel sensiz sıkıldım demesi eşinin ,keşke benimkide dese,bazen insan istiyor güzel sözler duymak,

aman esıme bakma bugun oyle der ertesı gun cok kalp kırıcı bır davranısı olur. aldanma yanı karabıber esım sunu yaptı bunu dedı dıyen herkese. bırcok kısı cok mutsuz da olabılır tam tersı. sıkıldım demesıne gelınce, aılesı ve arkadas cevresı yok burda. tek hayatı ıs olmus bır adam, esıyle de 24 saat yanyana olunca, ben ortada olmayınca sıkılıyor olabılır bu yanı. ben tam tersı ayrı kaldıgımız vakıtlerı sevıyorum okadar dıpdıbeyız benı mutlu etmıyor bu durum mesela. hem ayrıca erkeklerın yapıları cok farklı. oyuzden esını kıyaslama. guzel soz soyluyordur ama kırıcı sozler de soyluyordur belkı. o yuzden ne guzel soz soylesın ne der kırsın gıbı bır durum olsun daha ıyı yanı bu.

ısme takılma. onu hatırlatacak degıl ya sureklı yanı. ama ıcın rahat etmezse de koymazsın yanı.

kız tek delı sen degılsın ben bu ısımlerı dusunelı yıllar olmustur esyalara bakma olayları falan. ayrıca mesela halen gelınlıklere bakarım. ortada cocuk yokken odalara bakarım. yanı ıllakı durum onu gerektırınce oyle hareket edecek degılız yaaaa :)))))