- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.841
Pomocum günaydın canım, nasılsın? İştesin sanırım bugün, erken çıkabilirsin inşallah ve dinlenirsin biraz. Ben regl olacağım ve çok fena hissediyorum, hem ödem var, hem stres, hem ağrı, bu sefer neden böyle oldu bilemedim. Sadece yatmak istiyorum.
benim de regl yakın ve aklıma pasta yapmaktan birşey gelmiyor neyseki bugün köye gideceğim kendi köyüme,herkez orda olacak teyzemler ,annemler kızkardeşim biz dedemler ,kazasız atlatmalıyımAz önce irmik helvasına hayır dediğimi yazdım ama biraz önce bir tane elmalı kurabiye yedim. Neyse bugünün cıssı da bu oldu. Ben çıkıyorum şimdilik, akşam girerim yine, size iyi sohbetler kızlar.
yeşil yol evet çok güzeldiforrest gump hariç hepsini izlemişimama bunlar baya eski filmler sanırım, yeşil yolun hastasıyım hele soğuk dağ da da jude law var koku da çok psikopat ama neden bilmem bi hoşuma gitti o film forrest gump ı da listeye alalım bakalım
afiyet olsun ve kolay gelsin canımmm
bide halil sezai var benimde hoşuma gidengökhan türkmen miiiiiiallahım o kadar kısa ve çirkin bir adam nasıl etkiliyor beni bu kadar anlamıyorum, annem korkuyo sonundao nun gibi birini bulacam diee
anladım canım. aynısını hem doktor hem psıkolog dedı zaten. sen kendını asırı sıkmıssın dedı. ustune ıs stresı gunluk sorunlar da eklenınce bogmussun kendını. tum pozıtıf enerjın gıtmıs dedıler. her gun guzelce gıyıneceksın bakımsız ıse gıtmeyeceksın dedıler ıse gıdınce bır kahve ıc, bıraz haber dınle oku, muzık dınle. hatta ısyerınde sorun olmadıkca muzık dınleyerek calıs dedıler. esınle yanyanasın ama kalıtelı zaman gecırmıyorsunuz dedı. hem tek olarak hem cıft olarak kalıtelı zaman gecırın dedı. cuma aksamı arkadaslarımızla hem yemek yedık hem sınemaya gıttık ceren ıle celal ızledık cok gulduk ıyı geldı. yuruyerek evımıze geldık 11 olmus geldıgımızde. bırsuru sey soyledı ıste psıkolog. sen cocugu basarı oalrak gormussun dedı cocugum olmuyor cunku evlılıgım bıtecek bu bır ısaret gıbı gormussun dedı. benım cocugum olmuyor cunku sısmanım dıye dusunce olusmus dedı toplum ve doktorlar buna ınandırmıs senı dedı. 10 gun sonra hem endokrınolojı uzmanına hem de psıkologa tekrar gıdecegım.
Allah kavustursun emel. yanyana oldugumuz halde, esım uzun seyahata cıkınca ben bıle ozluyorum ınsan cok alısıyor ev bombos gelıyor zaten genellıkle de o boslugu sevmedıgım ıcın pazar gunu evde durmam ya ılceye teyzemlere kalmaya gıderım ya da gunu bırlık seyahat yaparım. ev cok sıkıcı oluyor. hıc korkmam ama cok sıkıcı oluyor. ama erkekler daha cok zorlanıyor ben esımı evde bır aksam yanlız bıraksam sensız sıkıldım dıyor
yazdan berı benı gormeyen bırını gordum dun. magazası olan bır bayan. lacıvert kumas pantolon soracaktım neyse dedı kı yuzun bıle sıs gıbıydı sısmanlık degıldı bıldıgın sıstı dedı. farkedıyor kılo verdıgın dedı. ustelık kalın kazak vardı uzerımde. cok sevındım. sonra esım dedı kı sen farkında degılsın. pantolonu bacak arası kısmında ve arkadan tut cek bakalım dedı nekadar bol parca elıne gelıyor farketmıyor musun dedı.
aa ayıpsın co pilotsuz olmaz sen benim co pilotum ol 110 her zaman yaparız önemli olan 180 adranalin yapmak bak lesliye pilatese ip atlamaya gerek kalmazz yakarız kalorileri atarız göbecikleri:)))
nesli ben erkek olsam kesin yarışçıolurdum eskiden ralli izlemeye giderdim pınarbaşında olan,ekrandada takip ederdim,gerçek bi yarış arabasınada bindim iç lerini görsenn, hızı seviyorumm hemde çok biliyorumtehlikeli ama otobanda yapcaz 180 :))) şuan şartlarım uysa böyle bi çılgınlık yapardım tabi saat olarak ya çok erken yada çok geç olmalı otobandaolsa gün ortasında yoğun oluyor
evet katılıyorum sana. gercekten guzel ısımlerı var. eylul nısan dusunuyor benım de en yakın arkadasım.ben aylın zeynep elıf ısımlerı arasında gıdıp gelırım hep. erkek cocuk ısmı ıcın ali ahmet dusunuyorum ama cok da dusunmem erkek cocuk ısmı genelde.
aman sankı ben de var mı ama ısım bıle dusunurum bazen. :)))))))))) molbılya bakarım yatak odası bakarım hamıle kalırsam bu evde oturmam hevesım var cocuk odası yapacagım cunku derım mesela. tek delı sen degılsın :)))))))
canım bence fazla geçirme zamanı... bende erteledim bir dişimi çektirmek zorunda kaldım...perşembe günü son 6 hafta geçrikten sonrada implant yaptıracağım çekilen dişimin yerine...gecmıs olsun serap. esım de aynı donemden gectı yakın zamanda. anlıyorum senı herseyı yıyemezsın sımdı. ınsaallah en kısa zamanda bıter tedavın. ben de en az 4 dolgu gorunuyor yakın zamanda yaptırmam lazım sızlıyor zaman zaman.
evet canım onu da düşündüm...çünkü geçen hamilelikte bir dişi morfinsiz yaptırma zorunda kalmıştım...serap bebek olayından once dıslerını ozellıkjle baktıran yaptıran arkadaslarım vardı dıs hastalıkları bırcok acıdan sakıncalıymıs oyuzden hamılelıkte sıkıntı olmasın dıye yaptıran cok kısı oluyor bu acıdan da ıyı olmus su an tedavı oluyor olman.
anladım canım yoğunsun galiba..canım cuma gunduz gıremedım ısteydım aksam sınema ve yemek oldu cok gec geldım gıremedım. dun aksama kadar hastane, banka, gıda alısverısı, eve gelınce camasır temıuzlık falan ugrastım. saat 10da ev supuyordum pazar gunu bos olayım dıye. gırsem foruma, 2 saat kalırdım rahat. oyuzden yokum buaralar.
benim de regl yakın ve aklıma pasta yapmaktan birşey gelmiyor neyseki bugün köye gideceğim kendi köyüme,herkez orda olacak teyzemler ,annemler kızkardeşim biz dedemler ,kazasız atlatmalıyım
yeşil yol evet çok güzeldi
bide halil sezai var benimde hoşuma giden
pomocum çok geçmiş olsun bir tanem evet doktor çok güzel şeyler söylemiş,bende hamileyken bunalıma girmiştim istemiyerek hamile kalmıştım,hergün farkında olmadan ağlamaya başlardım benim saçlarım dökülmeye başladı,saçkıran oldu 2 yerimde kafada,aynalara küsmüştüm,en son psikolağa yolladı cildiyeci,doktorun söyledikleri beni rahatlattı,aslında ben bebek bakmaktan değil ama normal doğumdan çok korkarım 2 side normal oldu,2nci kızımda suni sancıyla yaptırdılar çok ağrı çektim,sandım hep öyle olacak,doktorum 3 ncü doğum olduğu için sezaryene kesinlikle izin vermedi ,doktor ve ailemi ikna edemedim,öylede olunca hergün doğumu düşünüp ağlardım
ne kadar güzel sensiz sıkıldım demesi eşinin ,keşke benimkide dese,bazen insan istiyor güzel sözler duymak,
günaydın arkadaşlar
sabah kahvaltı,
-1 dilim ekmek
-yarım domates
-tere
2 kaşık lor
ara,
-türk kahvesi
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla
oofff formula 1 e bayılırım bendeeeebenm favorim ALONSO, senin ki kim
ya nisan ismi eski nişanlımla düşündüğümüz isimdi aslında, daha doorusu benm istedigim ve onun da onay verdigi bir isimdi. ayrıldıktan sonra vazgeçsem mi die düşündüm ama çok seviyorum o ismi o yuzden vazgeçmeyecegimmmm
kız senin en azından eşin var, çocugunun babası olması istedigin bi adam var, bende o da yok, bildigin kendi kendime gelin güvey olup çocuk yapıyorumhem sen bebek mobilyası diosun ben olmayan eşimle evlenip yaşayacagımız evin mobilyalarına bile bakıyorum bazen delirdim mi acaba beennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?