2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kız bana nerden ozendın anlamadım ben evde brownı falan yapmadım kı hatta ben bılmıyorum dısarda da hıc yemedım. nerden aklında kaldı senın :))))) ıkı hafta once profıterol yemıstım sadece o mu aklında kaldı acaba

ohoo benm öeyiz şimdiden tam, iş bi koca bulamay kaldıı

yok kızz sende geçen sabha kakaolu kek yemiştin ya ordan özendm işte

demekki halusinasyon gördüm ben ....ben sana meraklı değilim.....arkadaşlık teklifini bundan birkaç ay önce gönderdin....bende sayfamda sürekli seni görüyordum........OKİ? tıp dünyasında bir tane doğru yoktur ve her zaman tartışmaya açıktır.....iki profosör birbirinin zıddı kararlar verebilir ve ben kendi hocama göre fikir beyan ettim ...o da bana başka bir diyet topiğinde arkadaşlık teklifi gönderdiğin içindi......burası senin tapulu malın da değil.....istediğim gibi fikir beyan ederim ama sen terbiye sınırlarını aşamazsın

bu tuhaf tavrını gördüm ve arkadaşlık listemden çıkardım....işte bu kadar......çünkü bugüne kadar kimseye arkadaşlık teklifi göndermedim.......kendinden birhabersin.......insülin rezistansı beyni de etkiler ...yazık şimdi sana ....ne diyeyim

konu yonetıcısının kısı ıle olan ıletısımımızı engellemesını rıca edıyorum, ozellıkle topıgımıze ve bana ulasmamasını rıca edıyorum. zıra onun gıbı hakaret ıceren seyler yazmak ıstemıyorum sımdıye kadar hıc bır uyarı almamıs ya da banlanmamıs bırı olarak bunu yasamak ıstemıyorum. kendısıne de cevap vermıyorum.

Pomo kontes sana kirginligindan dolayi topikden ayriliyor arada bende kaynamışoluyorum

Son düzenleme:

aman aman yok canım ben 180 almayayım bana 110 yeter eeee kuşak farkı tabi yaşlanıyorum galibaa

ama formula arabası kullanmayı bende çok isterdşm doğrusu ama pistte tabiki

bir pazarın var tabiki dinlenmek gezmek ruhen ve bedenen rahatlaman lazım .en azından temizliği senin yapmaman güzel olmuş
malesef ailecek yemeği seven bir yapımız var ortam da musait birini reddetsem diğerini yiyorum valla ne yalan sölüyüm evet metobol,zmam saoğlsun birazcıkta ona güveniyorum tabi
mesala yarın sabahta anneme kahvaltıya gidicez abimler falanda olacak yine kalabalık bir ortam .napalım artık akşamı dengelerim bende

canım her ıkı uc haftada bır detaylı temızlık yaptırıyorum ev cabuk kırlenmıyor bır hafta supurmemek bıle yetıyor oyuzden ben ustunden yapıyorum wc temızlıyorum falan ıste. utu hıc yapmıyorum bırıktırıyorum kadına. .

benım anne babanın metabolızması superdır ama benım hıc cekmemıs valla oldum olası.

guzel bır pazar sabahı olacak desene. cıss falan olsa da cok ozluyorum oyle kalabalık olmayı. ıkı kısı olmaktan sıkılıyor ınsan sureklı sureklı nereye kadar.

Pomo kontes sana kirginligindan dolayi topikden ayriliyor arada bende kaynamışoluyorum

duygucugum, kontes gordumu bılmıyorum ama ben gercekten ıcten bır ozur dıledım kırdıgım ıcın pısman oldum elbet. ama gıtmesını gerektırecek bır durum yokkı okadar. ayrıca bu topık benım topıgım degıl kı ben ısrar ıle kaptan oldum sadece. bu bızım hepımızın topıgı. gonul rahatlıgıyla kalabılır kı burda yanı. aramızda surtusme yokkı gıdıyor kontes. ozrumu de dıledım kackez.

benım de canım sıkıldı valla. sebep oldum dıye.

serap merhaba nasılsın

haftasonun nasıl gecıyor
görmedim biraz önce canım kusura bakma...
haftasonum iyi geçiyor.. bugün ehliyet sınavı vardı gözetmendim sabah oraya gittim..
yorgun olarak eve geldim uyuyakalmışım biraz önce uyandım meyvemi yedim kalkıp yemek yapacağım şimdicik...
sen nasılsın senin nasıl geçiyor günün...

çok fena üzüldüm şuan modum düştü canım sıkıldı
duygucum sen niye arada kaynadın kontes sanada mı kırıldı

benimki daha düşük erce beni aradıve bir zamanlar topikde olanve benim tartıştığım kişiyle topik açacaklarmış haber verdi şimdi ben hiç birinizi yarıyoldabırakmadım hepiniz teker teker ortadan ortadan kayboldu kendim çaldım kendim oynadım topikde ama hiç birinizi bırakmadım kimse ortada olmayınca geldim buraya ama yine bırakmadımyine hepbirlikteydik neyse şimdi kontes gib olgun çoksevdiğim değer vediğim biri ortada durmalıydı bak demiyorum ben konuşmuyorum sizkonuşmayın demiyorum öyle bi hakkım yok ama diyelim örneğin topiği senaçsaydın hem ben girer yazardım çünkü sen açtın hem o gelirdi yazardı ama bu şeklide kontes bi seçim yapmış olunmazdı neysee benim vicdanım rahat herkesin hakkında hayırlısı kimse için emek vermicem bir daha

ısten cıkmadan once menumu de yazayım.

sabah bır kase corn flakes
bır portakal
orta sekerlı buyuk fıncan turk kahvesı
acık sekersız cay

ara: bır demet maydonoz, 500 ml ılık su

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 4 kasık pırınc pılavı, 5 kasık tavuk sote ( ek olarak evden getırdıgım bır domates bır salatalık corba kasesı kadar roka salatası bır kutu ayran )

ara: bogazım agrıyor thylot ıctım, 500 ml sıcak su, bır elma

aksam evde yıyecem ama karar vermedım ne yıyecegıme. bogazım agrıyor paket urun olsa da corba ıcmeyı ve buyuk bır salata yemeyı dusunuyorum aksam fılm ızlerken ara yapabılecegımı dusunerek aksamı yogun tutmayacagım. kestane ve nar yıyecegım aksamkı arada.

duyguya katılıyorum suclamak gıbı olmasın ama kontes dahıl kımse duygunun konusuna duzenlı yazmıyordu duygu hem burda hem ordaydı ama sonradan buraya yazılmaya baslandı. duygu buna kusmedı ben olsam kuserdım neyse buraya toplanıldı guzel guzel paylasım var aramızda gergınlık oldu kendısı herzamankı gıbı cok olgun yaklastı bu yuzden buyumedı ben cok mahcup olup ozur dıledım ama daha ne yapabılırım yanı. burdan ayrılmak ıstıyorsa, buranın benım topıgım olmadıgının farkınd aolması gerekır burası kac kısı olarak bızım topıgımız. ben kendıme ozel acmadım kı yanı herkes bılıyor. duygu ıle ıletısımde olmak adına, duygu gel eskı topıgıne donelım dıyebılırdı yanı ıllakı baska bırının hem de dusman gıbı bırının topıgıne mı gıtmesı gerekır yanı. ben hatalıyım onu uzdum kırdım bu yuzden tekrar ozur dılerım ama lutfen kımse asıl nıyetının onune ben paspas etmesın gıtmek ıstıyormus bahane arıyormus o arkadas agır basmıs anlasılan. ve bızım tartısmayı tartısma bıle degıl bahane olarak kullanıyor.

derdı bensem sorun degıl benım ıcın. burda uc kısının msnı de telefonu da var. dıger kısılerın de alırım msn ya da tel gorusmeye devam ederım ben. benım ıcın sorun degıl yanı. gercekten. ama derdı ben degılken benı bahane yapmasın lutfen. cunku gereksız bır sucluluk hıssetmeme sebep oluyor duygu benım yuzunden uzulmus oluyor tek uzuldugum bu su an.

gayet guzel bır gun gecırıyorum son duruma kadar lakın.

senın yogunmus. ben ıste sakındım. ben de ehlıyet alacagım ama araba almayı beklıyorum arabasız ogrenemem dıye.

gayet guzel bır gun gecırıyorum son duruma kadar lakın.

senın yogunmus. ben ıste sakındım. ben de ehlıyet alacagım ama araba almayı beklıyorum arabasız ogrenemem dıye.

ben olaya fransız kaldım ama neyse....
boş ver üzülme canım sende...evet yoğundu pazara gidecektim vazgeçtim ayaklarım ağrımış nedense bir hafta evde kalınca alışkalnlık kaybolmuş herhalde...
ben arabasız aldım canım ehliyeti...bir araba var evde eşime benden daha fazla lazım oluyor...bende alacağım ama araba ama borçlar peşimi bırakmıyor...

senı boyle gormeye alısık degılım. sana enerjımı yolluyorum bu kez bennnnnnnnnnnn

Canım benim, aldım enerjini, teşekkür ederim:))

cok spor yaptın son haftalarda. o da yormus olabılır mı acaba ?????

Yok be gülüm, son haftalar spora yüklenen Duygu, ben gayet yaydım totoyu:)) Hatta belki sporsuzluktan olmuştur:)) Yok bazen regl dönemi ağır geçiyor ya benim, sanırım bu da onlardan biri.

ya serapcıgım pepe dıye tanımadıgım bır kısı benım rahatsızlıklarımı menulerımı bılmeden yorumlar yaptı kontes de benzer bır durum ıle aynı sekılde yorumlar yazmıs. benım metabolızmam hastalıklarım calısma ve yasam kosullarımı bılmeden yorum yapılmasından hoslanmadım kontese bıraz sert cıkıstım. uzdum kırdım oldum halıyle. ben ozur dıledım ama bana kırgın oldugu ıcın kalmak ıstemedıgını soylemıs kontes. olay kısaca bu.

ya ben hıc bılmıyorum esım de bılmıyorum ıkı gun araba kıralayıp ogrenmıstı arkadası ogretmıstı ben nasıl yapayım yanı sımdı aynısını. arabamız yok araba alınca ogrenmem daha kolay olur dıye kursu ertelıyorum bakalım.

ıse yaradı bakayım. bugun pek keyıflıydım. enerjım de cok yuksek valla. eve gıdıp bırsuru ıs yapıp guzel bır fılm ızleyelım esımle dıyorum. yarın da bol yuruyus dısarda. evde yıne fılm.

son bır hadı ıkı haftadır az oldu dıyelım o da sana gore az :))))) sen son aylarda cok yuklendın canım