- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.861
herkese günaydın canlaarrrr
dün gece ani bir misafir gelmesi sebebiyle giremedim foruma o yuzden dünkü menumu yazamadım, şimdi yazayım bakalım gerçekler gün yüzüne çıksın
kahvaltı
pomo dan özenerek anneme yaptırdıgım brownie dan 1 orta boy dilim :18: :18:
1 kupa şekersiz ıhlamur
ara öğün
ofisteki çaydan midem bulandı da 7 8 tane çubuk kraker yedim bastırsın die :18:
öğle yemegi
kepek ekmegi arasına beyaz peynir, salam, marullu sandviç
ara öğün
2 çay bardağı limonlu ıhlamur ( yarım küp şeker koydum içlerine )
akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk semiz otu - üstüne 2 yk yoğurt
2 yk patatesli yumurta ( oturtma deniyo bizim burda )
akşam da 9.30 gibi misafirlerle birlikte 1 tane orta boy portakal yedim. ama su azdı sanırım 1.5 lt ancak olmuştur. akşam misafir olunca içemedm daha fazla onlar gidince de yattım zaten.
bu sabah kahvaltıda da yine tam bugday unundan 2 dilim ekmek arasına beyaz peynirli sucuklu sandviç yedim. az önce de yine yarım küp şekerli ıhlamurumu da içtim
ısme takılma. onu hatırlatacak degıl ya sureklı yanı. ama ıcın rahat etmezse de koymazsın yanı.
kız tek delı sen degılsın ben bu ısımlerı dusunelı yıllar olmustur esyalara bakma olayları falan. ayrıca mesela halen gelınlıklere bakarım. ortada cocuk yokken odalara bakarım. yanı ıllakı durum onu gerektırınce oyle hareket edecek degılız yaaaa :)))))
kız bana nerden ozendın anlamadım ben evde brownı falan yapmadım kı hatta ben bılmıyorum dısarda da hıc yemedım. nerden aklında kaldı senın :))))) ıkı hafta once profıterol yemıstım sadece o mu aklında kaldı acaba
ben arkadaslık ıstegı gonderdıgımı hatırlamıyorum. ısmınızı hatırlamıyordum bıle bana yazdıgınızda. ıyı bır dusunce ıle yazmıssınızdır ama bılıp bılmeden elestırılmeyı kaldıran bır yapım yok. ayrıca bunları ben uydurmadım endokrınolojı uzmanı ve dıyetısyen soyledı.
terbıye sınırlarını cok ıyı bılen bırıyım. sızden de ogrenecek degılım. sana yaz dıyen mı oldu yazma kardesım. normal degılsem yazma,ıletısıme gecme, sana yaz dıyen oldu sankı. sen benım topıgıme ve benım mesajlarıma yazma zira ıletısıme gecen sendın. bana bılgı ver ya da fıkır dıyen mı oldu.
aa ayıpsın co pilotsuz olmaz sen benim co pilotum ol 110 her zaman yaparız önemli olan 180 adranalin yapmak bak lesliye pilatese ip atlamaya gerek kalmazz yakarız kalorileri atarız göbecikleri:)))
nesli ben erkek olsam kesin yarışçıolurdum eskiden ralli izlemeye giderdim pınarbaşında olan,ekrandada takip ederdim,gerçek bi yarış arabasınada bindim iç lerini görsenn, hızı seviyorumm hemde çok biliyorumtehlikeli ama otobanda yapcaz 180 :))) şuan şartlarım uysa böyle bi çılgınlık yapardım tabi saat olarak ya çok erken yada çok geç olmalı otobandaolsa gün ortasında yoğun oluyor
guzel gezmelı bır gun olmus, kacamakların olmus ama sen acayıp yakıyorsun zaten oyuzden +++ cıkmayacagına emınım. yanlız esın ya da aılen sık sık boyle teklıflerde bulunur kabıul ettıkce kabul etmenı beklerler ona dıkkat et canım :)))) bız de pazar gunune planlıyoruz tum gun yemek ve ev ısı ıle gecırmeyecegım artık pazarları. aksamları zamanım yettıkce gunluk yapmaya calısacagım yemeklerı. cunku pazar gunlerını dınlenemeyerek gezemeyerek vakıt gecırmek benı cok olumsuz etkıledı anlasılan. psıkolog da dedı. ne esınle ne de kendın ıcın kalıtelı vakıt gecırmedıgın bellı dedı. gerekırse yemeklerımı evde yaparım gec yerım belkı bundan sonra.
Pomo kontes sana kirginligindan dolayi topikden ayriliyor arada bende kaynamışoluyorum
bir pazarın var tabiki dinlenmek gezmek ruhen ve bedenen rahatlaman lazım .en azından temizliği senin yapmaman güzel olmuş
malesef ailecek yemeği seven bir yapımız var ortam da musait birini reddetsem diğerini yiyorum valla ne yalan sölüyüm evet metobol,zmam saoğlsun birazcıkta ona güveniyorum tabi
mesala yarın sabahta anneme kahvaltıya gidicez abimler falanda olacak yine kalabalık bir ortam .napalım artık akşamı dengelerim bende
Pomo kontes sana kirginligindan dolayi topikden ayriliyor arada bende kaynamışoluyorum
serap merhaba nasılsın
haftasonun nasıl gecıyor
çok fena üzüldüm şuan modum düştü canım sıkıldı
duygucum sen niye arada kaynadın kontes sanada mı kırıldı
benimki daha düşük erce beni aradıve bir zamanlar topikde olanve benim tartıştığım kişiyle topik açacaklarmış haber verdi şimdi ben hiç birinizi yarıyoldabırakmadım hepiniz teker teker ortadan ortadan kayboldu kendim çaldım kendim oynadım topikde ama hiç birinizi bırakmadım kimse ortada olmayınca geldim buraya ama yine bırakmadımyine hepbirlikteydik neyse şimdi kontes gib olgun çoksevdiğim değer vediğim biri ortada durmalıydı bak demiyorum ben konuşmuyorum sizkonuşmayın demiyorum öyle bi hakkım yok ama diyelim örneğin topiği senaçsaydın hem ben girer yazardım çünkü sen açtın hem o gelirdi yazardı ama bu şeklide kontes bi seçim yapmış olunmazdı neysee benim vicdanım rahat herkesin hakkında hayırlısı kimse için emek vermicem bir daha
görmedim biraz önce canım kusura bakma...
haftasonum iyi geçiyor.. bugün ehliyet sınavı vardı gözetmendim sabah oraya gittim..
yorgun olarak eve geldim uyuyakalmışım biraz önce uyandım meyvemi yedim kalkıp yemek yapacağım şimdicik...
sen nasılsın senin nasıl geçiyor günün...
gayet guzel bır gun gecırıyorum son duruma kadar lakın.
senın yogunmus. ben ıste sakındım. ben de ehlıyet alacagım ama araba almayı beklıyorum arabasız ogrenemem dıye.
senı boyle gormeye alısık degılım. sana enerjımı yolluyorum bu kez bennnnnnnnnnnn
cok spor yaptın son haftalarda. o da yormus olabılır mı acaba ?????
ben olaya fransız kaldım ama neyse....
boş ver üzülme canım sende...evet yoğundu pazara gidecektim vazgeçtim ayaklarım ağrımış nedense bir hafta evde kalınca alışkalnlık kaybolmuş herhalde...
ben arabasız aldım canım ehliyeti...bir araba var evde eşime benden daha fazla lazım oluyor...bende alacağım ama araba ama borçlar peşimi bırakmıyor...
Canım benim, aldım enerjini, teşekkür ederim:))
Yok be gülüm, son haftalar spora yüklenen Duygu, ben gayet yaydım totoyu:)) Hatta belki sporsuzluktan olmuştur:)) Yok bazen regl dönemi ağır geçiyor ya benim, sanırım bu da onlardan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?