2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

cnmm buhafta senin şimarmahaftan olsun boşver aradaböyle sistemişaşırtmak lazım diye düşünüyorum bak ben yarım tepsi börekyedim bugün:))

bu aradaaraştırdımmm tiroit ile konuyu bazı belirtileri bende var endokrin bölümü benim için en iyi bölüm eşimçalıştığıhastaneyi araştırcak pomodanda kopya aldım regl gününde tahlil yaptırcam diye bende regl gününde gitmeye karar verdim birtane hastane buldum basmane şifa endokrin-dahiliye- metobolikbölümü (umarım doğru yazmışımdır) güzel bölüm ama adam 27 sinde müsahit miş kafamkarıştı

Kontes'in ayrılmasına üzüldüm ama sebebini anlayamadım. Kontesi sevmiştim şahsen.. Ama anladığım kadarıyla başka konular var, o konuları bilmediğim için de yorum yapmayayım. Sadece Duygu ve Pomo'nun üzülmesine üzülürüm. Kızlar, olur böyle şeyler, herkes kendi doğrusunu buluyor bir şekilde. Duygucum senin insanlara yaklaşımın, anlayışlılığın, pozitif bakma çaban kesinlikle hepimizin örnek alması gereken davranışların. Lütfen üzülme, söylenmesi gerekenleri mutlaka söylemişsindir ve elinden geleni de yapmışsındır. Bazı şeyler senin dışında gelişebilir.

Evet canım 3 ncü çocuğumu istemiyerek hamile kaldım ama şimdi iyikide doğurmuşum diyorum o ayrı bir konu,ben zayıflamıştım ve artık çok rahattım yeni bir bebek tekrar bütün düzenin bozulacağı demekti,ve 3 çocukla baş edebilirmiyim kaygıları vardı,birde doğum korkusu ,
Belkii sezaryeni bilmediğim için hep basit geldi bana neden sezaryen olmadım diye,ama onunda acı ve kötü yanları var
2nci kızda balcalıyı bilirsin ,hastaneye yattım doğum olana kadar suni sancı verdiler ,oo ilaç ne illet birşeymiş
ilk kızım okadar zor olmamıştıı ,o yüzden benim psikolojim bozulmuştu eşimde çok ısrar etti bir tane daha olsun diye
ben hep erteledikçe evde büyük kavgalar kopmaya başlamıştı canım ve sonunda kaldım hamile
şükürler olsunki doğumuma giren doktor beni çok güzel yatıştırdı hiç suni sancı vermeden kendi gelen sancılarla doğum yaptırdılar ,boşuna üzülmüşüm dedim
doktorum çok karşıydı sezaryene ,3ncü doğumda kesinlikle olmaz dediler

canım ben sana demıstım tıroıt ıcın. olabılır evet. ıns cıkmasın da belırtılerın var gıbı. en guzelı gıdıp ogrenmek. regl ıkıncı gun canım. tıroıt dahıl seker hormonlar dahıl en ıyı sonuclar ozaman cıkarmıs. sen ona gore bır cozum bul randevu ıcın. evet cok ıyı bır bolum. endokrınolojıye gorunmen lazım zaten.

Aynen öyle oldu valla. Sen yarım tepsi börek mi yedin, gözümle görsem inanmam:)) Gözümde öyle bir imajın var ki, hayal bile edemedim
Güzelmiş bahsettiğin hastane, tam yeri aslında. Tiroit için de mi regl 1. gün olması gerekiyor? Bir de doktora uygun zamanda sen regl olacak mısın, onu ayarlamak ta zor olabilir. Ben çok terlediğim için doktor arkadaşlarım tiroitten şüphelenirlerdi, yani yüksek olmasından, o yüzden ben de 4-5 defa tiroit bakılmıştı ama normal değerlerde çıkmıştı.

neyse canım boş ver takma kafana...her ikisini de tanımıyorum...sen yapmışsın özrünü gerisi onların bileceği şey kendini de suçlama...
ben arabamm olmadan öğrendim kursun arabasıyla... ama bir daha da elime almadım geçen sene bir kere lazım oldu. o zaman kullandım unutmamışım...ama arabamı alırsam iki günlğüne bir bilenden eşim hariç direksiyon dersi alacağım...

canım sagolasın sen de herzamankı olgunluguna bıze destek moral vermeye calısmıssın. ben kendımı cok kotu hıssedıyorum sebep oldum dıye. enazından senden bunları duymak bıraz moral verdı. duygusa kıyamam ben. cok kıymetlı. o uzuldu dıye cok uzuldum bızlerden eskı bır arkadası ıle kotu bırsey yasamasına sebep oldum dıye dusunup cok uzuldum ıste.

hımmmm anladım canım. bılırım tabıkı balcalı :)))) kolay degıl canım ya ne dogurması ne bakması. dusundukce korkuyor ınsan valla. kaldı kı sen bu acıyı yasamıssın hanı bılmeyen bırı ıcın farklı bılen bırı ıcın farklı. ama gecmıs gıtmıs. cocukların sag salım senınle. ALLAH bagıslasın. daıma saglıklı guzel gunlerınız olur ıns.

gayet guzel bır gun gecırıyorum son duruma kadar lakın.

senın yogunmus. ben ıste sakındım. ben de ehlıyet alacagım ama araba almayı beklıyorum arabasız ogrenemem dıye.

Doğru düşünüyorsun Pomocum, araba olmadan ehliyet almanın bir anlamı yok, ehliyeti alırsın ama kullanmazsan bir işe yaramaz, araba aldığın zaman tekrar kurs alman gerekir. Artık araba fiyatları da eskiye göre düşük, inşallah durumunuzu ayarlayıp alırsınız ve sen de kullanırsın. Tabi fazla hız yapmadan:)) Duygu'yu bu konuda örnek almamak lazım, sen beni örnek al

aynen ya dusunemedım ben de duyguyu oyle :))))

ben de her turlu hormonal ve metabolızma ıle alaklı testlerde ıkıncı gun dıye bılıyorum.

buarada vıtamın eksıklıklerı de onemlıymıs kılo vermede. ben de d vıtamını eksıklıgı cıktı ya mesela. kılo vermede dırenc yaparmıs bu da. aklınızda olsun kızlar.

baldamlası senı mı gordum

senı cok sordum merak ettım valla. nerelerdesın canım hersey yolunda mı

kızlar servıs gelmıs cıkarız bırazdan. aksam yıne devam ederız ınsaallah. opuyorum hepınızı

sen bugun neler yaptın neslıcıgım

Yaydım totoyu, kocamla film izledik:)) Hala biraz keyifsizim ama sabaha göre daha iyiyim. Evle ilgili bir şey yapmayı düşünmüyorum zaten, ev geç batıyor maşallah:)) Ekmek yapma makinesinde ekmek yaptım yine, bakalım ne kadar sürdürebileceğim:) Dün ve bugün menülerimi yazmadım, birkaç gün idare edin beni kızlar, hiç menü yazasım yok nedense. Kaçamak falan yapmıyorum, her zamanki gibi beslenmem, bugün canım çok tatlı istediği için biraz cevizli sucuk yedim o kadar.

BEN BİRİLERİYLE ANLAŞAMIYORUMDİYE KİMSEYE SENDE GİTME SENDE KÜS DİCEKKADAR NE CAHİLİM NEDE ÇOCUKBİRİYİM SADECE BAZIŞEYLER VARDIR YUKARISI BIYIKAŞASISAKALDURUMLAR BÖYLE DURUMDA İKİSİNİ SEVİYORSAN ORTADA DURMALISIN TEK BİRİNİ SEVİYORSAN SEÇİ YAPMALISIN BENİM DURUMDA BÖYLE OLDU ÇOKKK SEVDİĞİM ARKADAŞIM SEÇİM YAPTI ORTAYI BULMADI
güzel sözlerin için çoktşk ler iyi varsınnn
sağ ol cnm ya demek 2.gün
evet düngece 1 tepsi kol böreğiyaptım sabahda fırına verdim kahvaltı için o kadar güzelolmuşki sabah çeyrek tepsi öğlene kadar yarım tepsi yemişim:))))) ha haa çok güzel yaaa napayımmm hep yapmıyorum hem hafta sonu asla kısmam :)))

yani ben 2.5 yıl önce doğum yaptım o zaman bendede yokmuş ama devamlı baktırmak lazım belirtilerini okuyunca bazılarıvar çünkü nesli taş olsa çatlar yemem içmem belli sporumu yapıyorum başkası olsa minimum 500 grdan fazla verirben geçen haftayla aynıydımsabah börekden önce

yokcnm senle lakası olduğu sanmıyorum çünkü kontes senin depresif ruh halini gremiyecekkadar vefasızbiri değildir o sanırım buraya ısınamadı rahat edemedi

merhaba kızlar benim kılo derdim yok ama besen ve ayva göbeğim vr

bende burda sizinle muhapet edeyim dedim sıkılaşmakistiyorum yaşım 18 benim yaştakıler taşşt aşşş taş gibiler ama ben 1 sene bunalım yaşadım çıkmadım dışarı eeister istemez acık yaglandın öff! ama koydum kafaya hergun yarım saat yürüyüş 15 dk koşu yapıoyrum

ha ha ben çok güzelyemek yerdim normalde
hatta karşımdaki tok olsun benimyememle açıkırr::))))

ne oldu ki canım ya ,
off ben çok hassasım ve üzülüyorum böyle konularda
kimse birbiirini kırmasın ,
burası sanal alem olduğu halde çok güzel dostluklar kuruluyor
cnm geçtiğimiz hafta pomo malum herşeyüst üste geldiği gün kontes nun durumunu tambilmediği için yorumyapmış pomoda biraz sinirlendi cvp yazdıgerçi ben kontese yazdım kötü dönemde diye içten yazmadı öyle bir kız değil dedim amakontesinkalbi çok kırıldı demekneyse kontes şuan eski bir arkadaşla yeni bir topikde benim asla o topiğe uğrayamayacağım biriyle hemde zaten gördünmü anlarsın bende o yüzden kırgınım

kontesin gitmesine çok üzüldüm,konuların ne olduğunu bilmediğim içinde yorum yapmak istemiyorum
Birazdan annemler geliyor,bizim köye gideceğiz ,kızkardeşim de olacak ,çok kalabalık olacağız akşam kuzenler,biz dedem,dayılarım,teyzem benim çocuklarr
yarın geri döneriz annemlere geçerim salıya kadar yokum,pazartesi kilomu nasıl yazarım bilmiyorum,eğerki gelemzsem anlayın evde olmadığı arkadaşlar
ama elimden geldiğince biryerlerden girmeye çalışacağım

ohhhhhhhhhhhhhhhhhekmek demekmisgibidir şimdi o üstüne tereyağ karabiberr:)))peynir zeytin çayy oyy oyy afiyet olsun neslimmm