- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #6.901
ha ha ben çok güzelyemek yerdim normalde
hatta karşımdaki tok olsun benimyememle açıkırr::))))
cnm geçtiğimiz hafta pomo malum herşeyüst üste geldiği gün kontes nun durumunu tambilmediği için yorumyapmış pomoda biraz sinirlendi cvp yazdıgerçi ben kontese yazdım kötü dönemde diye içten yazmadı öyle bir kız değil dedim amakontesinkalbi çok kırıldı demekneyse kontes şuan eski bir arkadaşla yeni bir topikde benim asla o topiğe uğrayamayacağım biriyle hemde zaten gördünmü anlarsın bende o yüzden kırgınım
merhaba kızlar benim kılo derdim yok ama besen ve ayva göbeğim vr
bende burda sizinle muhapet edeyim dedimsıkılaşmakistiyorum yaşım 18 benim yaştakıler taşşt aşşş taş gibiler ama ben 1 sene bunalım yaşadım çıkmadım dışarı eeister istemez acık yaglandın öff! ama koydum kafaya hergun yarım saat yürüyüş 15 dk koşu yapıoyrum
yaşım 18hoşgeldin kedi ahh o göbek benimkide karpuz gibi :))) bende mekik çekiyorumpilates topuyla senin yaş çok güzel metabolizman hızlıdır iyi değerlendir
ohhhhhhhhhhhhhhhhhekmek demekmisgibidir şimdi o üstüne tereyağ karabiberr:)))peynir zeytin çayy oyy oyy afiyet olsun neslimmm
benimki daha düşük erce beni aradıve bir zamanlar topikde olanve benim tartıştığım kişiyle topik açacaklarmış haber verdi şimdi ben hiç birinizi yarıyoldabırakmadım hepiniz teker teker ortadan ortadan kayboldu kendim çaldım kendim oynadım topikde ama hiç birinizi bırakmadım kimse ortada olmayınca geldim buraya ama yine bırakmadımyine hepbirlikteydik neyse şimdi kontes gib olgun çoksevdiğim değer vediğim biri ortada durmalıydı bak demiyorum ben konuşmuyorum sizkonuşmayın demiyorum öyle bi hakkım yok ama diyelim örneğin topiği senaçsaydın hem ben girer yazardım çünkü sen açtın hem o gelirdi yazardı ama bu şeklide kontes bi seçim yapmış olunmazdı neysee benim vicdanım rahat herkesin hakkında hayırlısı kimse için emek vermicem bir daha
Tam akşam yemeğimizi yazmışsın valla:)) Ekmek pişme aşamasına geçti bile, gelin beraber yiyelim
geçen sene seninle tanıştık ve bana faydan çok oldu allah razı lsun .defalarca diyeti bıraktım tekrar başladım herseferinde bana yardımcı oldun .bir kere beni kırmadın alah razı olsun .hem diyet hemde hayatla ilgili çok şey paylaştık .seni kardeşim gibi seviyorum .kontes te hayatımda olmasını istediğim kişlerden .
Keşke böle olmasaydı orta yolu bulabilseydik
tam akşam yemeğimizi yazmışsın valla:)) ekmek pişme aşamasına geçti bile, gelin beraber yiyelim
tatlıyı çokevdiğin kahvaltıdan belli keçi peyniri sevmen çokgüzel çk faydalı keşke bende yiyebilsem tshinpekmezde sıcak tutar can olsun kan olsunbugünki menüm
sabah
bir kibrit kutusu kadar ayvalı turta
2 dilim çavdar ekmek
bir parça keçi peyniri
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay
ara
şekersiz neskafe
bir portakal
öğle yok kahvaltı bayağı fazla olmuştu zten
şekersiz kahve
akşam
bir kase
sebze çorbası
5 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık kadar mayonezsiz amerikn salatası
5 kaşık pilav
bi kaç tane acı biber turşu
bir dilim çavdar ekmek
aktivite
evi dipbucak temizldim yaklaşık 2 saat sürdü
pazar alışverişi oda yaklaşık 2 saat sürdü
birazdan yine lesli yapıcam bu aralar gece yapıyorum
su 2 litre
tatlıyı çokevdiğin kahvaltıdan belli keçi peyniri sevmen çokgüzel çk faydalı keşke bende yiyebilsem tshinpekmezde sıcak tutar can olsun kan olsun
öğleni denglemişsin
akşam için sorularımvar
1-sebze çorbasını nasıl yapıyorsun?
2-mayonezsiz amerikan salatası nasıl oluyor??
ahhh tatlı değilmi zten başımı yakan .saol canım .sen sevmezmisin tahin pekmez .bende yaklaşık 25 yaşına kadar balık tavuk tahin pekmez hatta yoğurt ağsıma sürmedim nolduysa ameliyatımdan sonra oldu şimdi hepsini yiyorum galiba vucudumunda ihtiyacı var ki cnım da istiyo bunları
keçi peynirini baharda burada tanıdık köylülere yaptırıyoruz hem temiz hem katkısız kızım da güzel bi peynir yemiş oluyo galiba çocukluktan alışınca tadına insan rahat yiyebiliyo
sebze çorbasını şöle yaptım .ıspanak yemeği yaparken ben dalgınlıkla suyunu çok koymuşum .pişince aldım koca bir kase oldu yazık dökemedim bende içine bir avuç mercimek bir büyük soğan bi kaç sarımsak bir ufak pates brokoli havuç koydum düdüklüde pişirdim 15 dakka .sonra rondoya vurdum bir tatlı kaşığı terayağı koydum içine
mayonezsiz salatam şöle
buzluktan azcık bezelye haşladım .bir havuç bir patetes haşladım karıştırdım üstüne sarımsaklı yoğurt oldu çakma amerikan salatası
bu aralar canım hergün sarımsaklı bişeyler istiyo
tahinpekmez sevilmezmi çok severim özellikle tahin ,
sebze çorbangüzel olmuş eline sağlıkneye niyet neye kismet çorba iyi olmuş denicem ben hiç sebze çorbasıyapmadımm:))
çakma amerikan salatasıçoktuttum bunu, ben bayılırım amerikan salatasına hatta bu aralar kumpir istiyor cnm bunu kumpir olarak denicemm sağol ercemmm
aaaa sebze çorbası yapılmaz mı duygucum yaa, ben çok severim. Erce'nin tarife ek olarak kereviz de koyabilirsin, ben çorbada çok seviyorum kereviz kokusunu ve tadını:)) kabak varsa kabak koyabilirsin. Ben sebze çorbasına mercimek koymam. Her yiğidin farklı tarz sebze çorbası var demek ki:)) çakma rus salatası tarifini ben de tuttum:))
bi sen kaçırmamışsın tebriklerrrii akşamlar bugünki menüm
regly dönemindeyim
[lıst]
[*]sabah :
[*]2 dl ekmek, şekersiz çay,kk peynir,maydonoz,1 tatlı kaş.bal
[*]ara :
[*]bi tane activiea çilekli
[*]öğle:
[*]3 çatal makarna,2 kaş. Tavuk yemeği,bi küçük tab.pırasa,1 bar.ayran
[*]ara :
[*]şekersiz çay, 5 tane çubuk kraker,5 fındık
[*]akşam :
[*]bi tab.pırasa yemeği, 1 dl ekmek,1 bar.ayran
[*]ara:
[*]şekersiz çay, 3 tane bütün ceviz
[*]spor:
[*] bi saate yakın kıyı bucak ev temizliği,bi saat yürüyüş,
form çayı,su az içebildim yani hatırlayamadım lt yi ama az içtim
[*]
[/lıst]
bizim toik zayıflama topiği değil kilo alma topiği olacak nerdeyse, tereyaglı ekmekler, börekler kumpirler havada uçuşuyorrAhh ahh olsa da yesem valla hepsinden
Bugun herkeste bir kaçamak var, bende öğlen pizza yedimOfistekiler söyleyince yemeden duramadım bende, yarın bütün gün evdeym dengelerm artk, yada pazartesi tartıda ++++ çıkar cezamı çekerim
Bugunki rezil menumu yazayım bende
Kahvaltı
geleneksel tam bugday unundan ekmege tost ( bu sefer bikaç dilim sucukta koymuş anam içine )
ara öğün
1 sütlü neskafe
1 çay bardagı yarım şekerli ıhlamur
öğle yemegi
1 küçük pizza
1 bardak cola zero
ara öğün
tek şekerli türk kahvesi
2 fincan çay
akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
5 yk kapuska
yarım dilim tam bugday unu ekmegi
ara öğün
1 kase yagsız patlamış mısır
yarın evdeyim, sporda yapmayı düşünüyorum. Yemeye de dikkat edip pazartesi artı çıkmamalıyım kırarım kafamı
merhaba kızlar benim kılo derdim yok ama besen ve ayva göbeğim vr
bende burda sizinle muhapet edeyim dedimsıkılaşmakistiyorum yaşım 18 benim yaştakıler taşşt aşşş taş gibiler ama ben 1 sene bunalım yaşadım çıkmadım dışarı eeister istemez acık yaglandın öff! ama koydum kafaya hergun yarım saat yürüyüş 15 dk koşu yapıoyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?