2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

anladım canım ben okuyamadım o yazıları o yüzden bilmiyordum
geçmiş çok ilerlemiş bende yarıdan başladım okumaya o yüzden gözüme çarpmamış,

hoşgeldin kedi ahh o göbek benimkide karpuz gibi :))) bende mekik çekiyorumpilates topuyla senin yaş çok güzel metabolizman hızlıdır iyi değerlendir

hoşgeldin kedi ahh o göbek benimkide karpuz gibi :))) bende mekik çekiyorumpilates topuyla senin yaş çok güzel metabolizman hızlıdır iyi değerlendir
yaşım 18

Bende bazennnnnnnnnnnn plates yapıyorum herşey var ama işte üşenengeçlik , ben aç karnına sabhları plates yapıcam mekik çekicem200 tane heves ettim yapıcam..

geçen sene seninle tanıştık ve bana faydan çok oldu Allah razı lsun .defalarca diyeti bıraktım tekrar başladım herseferinde bana yardımcı oldun .bir kere beni kırmadın Alah razı olsun .hem diyet hemde hayatla ilgili çok şey paylaştık .seni kardeşim gibi seviyorum .kontes te hayatımda olmasını istediğim kişlerden .
keşke böle olmasaydı orta yolu bulabilseydik

Son düzenleme:
bugünki menüm

sabah
bir kibrit kutusu kadar ayvalı turta
2 dilim çavdar ekmek
bir parça keçi peyniri
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

ara
şekersiz neskafe
bir portakal

öğle yok kahvaltı bayağı fazla olmuştu zten

şekersiz kahve

akşam
bir kase
sebze çorbası
5 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık kadar mayonezsiz amerikn salatası
5 kaşık pilav
bi kaç tane acı biber turşu
bir dilim çavdar ekmek

aktivite
evi dipbucak temizldim yaklaşık 2 saat sürdü
pazar alışverişi oda yaklaşık 2 saat sürdü
birazdan yine lesli yapıcam bu aralar gece yapıyorum
su 2 litre

allah sendende razı olsunn işte ben buna üzüldüm keşke orta yol bulunsaydıı keşke seçim yerine orta yol

tatlıyı çokevdiğin kahvaltıdan belli keçi peyniri sevmen çokgüzel çk faydalı keşke bende yiyebilsem tshinpekmezde sıcak tutar can olsun kan olsun

öğleni denglemişsin
akşam için sorularımvar

1-sebze çorbasını nasıl yapıyorsun?
2-mayonezsiz amerikan salatası nasıl oluyor??

Son düzenleme:

ahhh tatlı değilmi zten başımı yakan .saol canım .sen sevmezmisin tahin pekmez .bende yaklaşık 25 yaşına kadar balık tavuk tahin pekmez hatta yoğurt ağsıma sürmedim nolduysa ameliyatımdan sonra oldu şimdi hepsini yiyorum galiba vucudumunda ihtiyacı var ki cnım da istiyo bunları

keçi peynirini baharda burada tanıdık köylülere yaptırıyoruz hem temiz hem katkısız kızım da güzel bi peynir yemiş oluyo galiba çocukluktan alışınca tadına insan rahat yiyebiliyo

sebze çorbasını şöle yaptım .ıspanak yemeği yaparken ben dalgınlıkla suyunu çok koymuşum .pişince aldım koca bir kase oldu yazık dökemedim bende içine bir avuç mercimek bir büyük soğan bi kaç sarımsak bir ufak pates brokoli havuç koydum düdüklüde pişirdim 15 dakka .sonra rondoya vurdum bir tatlı kaşığı terayağı koydum içine
mayonezsiz salatam şöle
buzluktan azcık bezelye haşladım .bir havuç bir patetes haşladım karıştırdım üstüne sarımsaklı yoğurt oldu çakma amerikan salatası
bu aralar canım hergün sarımsaklı bişeyler istiyo

erce ana sayfada gezinirken ne gördüm bizim gamze ağustos annesi olcak galiba hamile kalmak istiyordu ALLAH analıbabalı büyütsün

tahinpekmez sevilmezmi çok severim özellikle tahin ,
sebze çorbangüzel olmuş eline sağlıkneye niyet neye kismet çorba iyi olmuş denicem ben hiç sebze çorbasıyapmadımm:))
çakma amerikan salatasıçoktuttum bunu, ben bayılırım amerikan salatasına hatta bu aralar kumpir istiyor cnm bunu kumpir olarak denicemm sağol ercemmm

ii akşamlar bugünki menüm
regly dönemindeyim
  • sabah :
  • 2 dl ekmek, şekersiz çay,kk peynir,maydonoz,1 tatlı kaş.bal
  • ara :
  • bi tane activiea çilekli
  • öğle:
  • 3 çatal makarna,2 kaş. tavuk yemeği,bi küçük tab.pırasa,1 bar.ayran
  • ara :
  • şekersiz çay, 5 tane çubuk kraker,5 fındık
  • akşam :
  • bi tab.pırasa yemeği, 1 dl ekmek,1 bar.ayran
  • ara:
  • şekersiz çay, 3 tane bütün ceviz
  • spor:
  • bi saate yakın kıyı bucak ev temizliği,bi saat yürüyüş,
    form çayı,su az içebildim yani hatırlayamadım lt yi ama az içtim

Son düzenleme:
bizim toik zayıflama topiği değil kilo alma topiği olacak nerdeyse, tereyaglı ekmekler, börekler kumpirler havada uçuşuyorr ahh ahh olsa da yesem valla hepsinden

bugun herkeste bir kaçamak var, bende öğlen pizza yedim ofistekiler söyleyince yemeden duramadım bende, yarın bütün gün evdeym dengelerm artk, yada pazartesi tartıda ++++ çıkar cezamı çekerim

bugunki rezil menumu yazayım bende

kahvaltı

geleneksel tam bugday unundan ekmege tost ( bu sefer bikaç dilim sucukta koymuş anam içine )

ara öğün

1 sütlü neskafe

1 çay bardagı yarım şekerli ıhlamur

öğle yemegi

1 küçük pizza

1 bardak cola zero

ara öğün

tek şekerli türk kahvesi

2 fincan çay

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

5 yk kapuska

yarım dilim tam bugday unu ekmegi

ara öğün

1 kase yagsız patlamış mısır

yarın evdeyim, sporda yapmayı düşünüyorum. yemeye de dikkat edip pazartesi artı çıkmamalıyım kırarım kafamı

Aaaa sebze çorbası yapılmaz mı Duygucum yaa, ben çok severim. Erce'nin tarife ek olarak kereviz de koyabilirsin, ben çorbada çok seviyorum kereviz kokusunu ve tadını:)) Kabak varsa kabak koyabilirsin. Ben sebze çorbasına mercimek koymam. Her yiğidin farklı tarz sebze çorbası var demek ki:)) Çakma Rus salatası tarifini ben de tuttum:))

ya bilmiyorum hiç denk gelmedi birde senden tarif olsam
bu arada senbana tarif maili atcaktın?

bi sen kaçırmamışsın tebriklerrr

ee arada tozutmak iyidir

canım 18 yaşındasın henüz ve kilo sorunun yoksa basenini çok düşünme önümüzdeki 5 yılda çok şey değişir. yürüyüşü hayatının bi parçası haline getirirsen sende taş gibi olursun yani bu tür şeyleri dert etmek için çok gençsin...