- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.361
slm sonunda seni gördümm çok sevindim tam yat havası dimi nesli alcan battaniyeni yatcan film izlicen önünde atıştırmalıklarınn ohhhh neyse hafta sonu geliyor güzelce dinlen baya stresli bir hafta oldusenin ..
Duygucum, dualarımız seninle canım, ben birşey çıkacağını sanmıyorum, tiroit falan da varsa öğrenmiş olursun, iyi olur, tedavi olursun. Kayınvalide günüymüş bugün, iyi gezmeler, iyi muhabbetler. Yemekleri kafana takma, Girit yemekleri sağlıklı olur hem:) Ayrıca da yakarsın sen merak etme:)
Yaa aynen valla, yine yorgun hissediyorum kendimi, neyse şükür bu hafta da bitti, ben zaten ne zaman pazartesi ne zaman cuma oluyor anlamıyorum hiç. Senin de yoğun bu aralar, kolay gelsin canım.
Pomocuğum çok güzel ve düzenli kilo veriyorsun canım, tebrik ederim, kırdın insülin direncini ve diğer bütün dirençleri99 olman çok yakın bence.
Duyguşum ben de özledim valla, evet evet gel sen işyerlerimize
Bu arada benim tartının pili bitmişSabah çıktım, birşey görünmüyor, haftasonu halletmem lazım. Dün tartılmıştım, hala 68'li rakamdaydım, inşallah pazartesiye kadar 67'li bir şey görürüm.
inşallah cnmm kaldık bu kilolarda yaa
Valla yaa. Sen bir git bakalım da doktora, ona göre yeni planlama yaparsın. Ben de artık bu hafta ayarlayıp gitmeyi planlıyorum kadın doğuma, kontrol olayım bakayım.
slm sonunda seni gördümm çok sevindim tam yat havası dimi nesli alcan battaniyeni yatcan film izlicen önünde atıştırmalıklarınn ohhhh neyse hafta sonu geliyor güzelce dinlen baya stresli bir hafta oldusenin ..
günaydın kızlar... mis gibi bir hava var burada...
pomo canım haftaya perşembeye verdi günü ama dişim ağrımıyor geçen hafta çok çektim demek ki sinirleri tam alınmadığı içinmiş. dün ki ağrım morfinsiz yaptırdığım içindi...haftayı iple çekiyorum...
teşekkür ederim bende iyiyim. akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum. hiç çalışma hevesi yok içimde bugün. bakalım nasıl bir gün olacak???
izin almam canım..salı zaten burada okul tatil..yemede sıkıntı oluyor yoksa konuşmada bir sıkıntı yok..sağ tarafı kullanamıyorum kanaldan dolayı sol tarafta da diş çekildi boşluk olduğu için orayı kullanmada zor oluyor...ayyy cok uzun suruyor ya. esımınkı daha kısa surmustu o bıle bızım dengeyı bozdu sadece onun degıl benım de. yeme ıcme duzenı falan hersey degısıyor. bır an once bıter ınsaallah. okullar acılıyor ızın alacaksın sen artık anlasılan tedavının gerı kalanı ıcın
valla iyi kalpli olsun köylükadını olsun ben daha çok severimköylü kadınını birkere mis gib olurlar babaannemden biliyorum ev mis gib odun ateşinde yapılmış yemek kokuları taze yufkAlar misigib köy evi ayy ben böyle hayata aşığım
valla bende en az senin kadar heyecanlıyım kendim vermiş kadar seviniyorum.
hadi kolay gelsin hafta sonunda pek paslaşamıyoruz senle p.teside ben yokum beni unutma ve idare et emii
ben nesliyle sohbeti özledim yaa başlarım yoğunluğunuza gelirim o patronlarınızın ömüğünü sıkarım rahat bıraksınlar sizi aaaaaaaaa
Duygucum, dualarımız seninle canım, ben birşey çıkacağını sanmıyorum, tiroit falan da varsa öğrenmiş olursun, iyi olur, tedavi olursun. Kayınvalide günüymüş bugün, iyi gezmeler, iyi muhabbetler. Yemekleri kafana takma, Girit yemekleri sağlıklı olur hem:) Ayrıca da yakarsın sen merak etme:)
Yaa aynen valla, yine yorgun hissediyorum kendimi, neyse şükür bu hafta da bitti, ben zaten ne zaman pazartesi ne zaman cuma oluyor anlamıyorum hiç. Senin de yoğun bu aralar, kolay gelsin canım.
Pomocuğum çok güzel ve düzenli kilo veriyorsun canım, tebrik ederim, kırdın insülin direncini ve diğer bütün dirençleri99 olman çok yakın bence.
Duyguşum ben de özledim valla, evet evet gel sen işyerlerimize
Kızlar, geç kalmış bir günaydın diyeyim önce:) Duyguşum çok şiirsel tarif etmiş buradaki havayı, bayıldım. Ben realist bir yaklaşım sergileyeyim bari, zaten şimşek çakmasından korkarım, gece sık sık uyandım o yüzden, resmen gök yere indi, yağmur fırtına felaket, şu anda ışıklar açık içerde. Bakalım haftasonu nasıl olacak. Ben önce dünkü menümü paylaşayım, akşam giremedim,
Sabah:
- 2 küçük dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık lor
- 1 tk salça
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 fincan sade kahve
- Yarım dilim tiramisu
Akşam:
- 6 kaşık pazı kavurma
- 4 kaşık pilav
- 1 kase yoğurt
Dün toplam adım sayım 7000'di.
Bugünkü kahvaltım da,
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1.5 dilim susamlı ekmek
- yarım kk ezine peyniri
- 1 kk keçi peyniri
- 4 tane kahverengi zeytin (az tuzlu)
- 3 tane yeşil zeytin (az tuzlu)
- 2 tane ceviz
- 1 tk salça
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
heeyy isyanbula geleceksen neden oradan aadazaparına benm yanıma da geçmiyorsunnn
ilk sevgilim aldatmıştı beni hem de sınıf arkadaşımla :) hiç de zoruma gitmedi, tek damla gözyaşı dökmedim, adını bile aylarca almadım ağzıma. hayata bakışımı hiç de etkilememişti, çünkü sonumuz yoktu biliyordum. eninde sonunda ayrılacaktık. benim ailem hacca gitmeyi düşünüyordu onun babası içip içip kapıya dayanıyordu falan. o yuzden ondan ayrılmak hiç koymamıştı, hatta tam tersine üstümdeki yükü almıştı, nasıl kurtulurum nasıl onu sevmem artk diyordum yardımcı oldu bana kendiliğinden. ama nişanlımdan ayrılmak çok farklı etkiledi, beni bu kadar çok sevdigini söyleyen biri gittiyse herkes gider diyorum. gideceklerine hiç gelmesinler diyorum falan filan işte. yaşım da oldu 28 artk, bilemiyorum bakalım nasıl olacak bu işler :)
bu ara çok anıyorum ben onu çıkacak bi köşeden karşıma ama hadi bakalım hayırlısı :)
sizin temiz kalplerinizin duasıyla dileklerinizle ben de inanıyorum pomocanım, çıkacak düzgün biri karşıma, çıkmazsa da kendileri kaybederler dimi amaolmadı giderim muglaya duygusun kardeşinin yanınaa
Nazar Nazar moralini yüksek tut bak nasıl da güzel sonuçlar geliyorrr Nazar
ben sana enerjı yollayım hasta olsam da enerjım ıyı.
yavrucugum, ben cuma gece cıkıyorum burdan. Cumartesı sabah ınıyorum pazar gece cıkıp pazartesı ınıp dırekt ıse gıdıyorum. Oyle bol zamanım yokkı. Ahhh uzun vaktım olsa ben nerelere gıderım deeeeeeee
arada dertlestıgımız ıcın konular acılıyor ama gecmez bır uzuntu yok su hayatta. Bu bır gercek. Anı kalıyor, sızı kalıyor ama gecmıste kalıyor sonucta. Allah bundan sonra ıyıler ıle karsılastırsın ınsaallah senı ve hepımızı canım. Duygunun dedıgı gıbı hersey cok guzel olacak :)))))))
moral ıle mı geldı, ınsulın hapı mı yaptı ne oldu bılmıyorum ama bırseyler oluyor sukur kıpırdıyor rakamlar
duygu da cok numara var. goz kalemım parfumum olmadan uyumam bıle dıyordu.
az kalmıs canım donuse. ben de sanırım gelecek haftasonu aılemın yanında olacagım annemle tartıstıktan sonra hıc gıdesım yok aslında ama kardeslerımı ozledım hem ıstanbulda gezmek de ıyı gelecektır henuz kararımı vermedım bakalım.
donerken yıne aksaray ve konyadan gececek mısın
kocamııııı sevıyorummmmmm :)))) cunku 50 kılo olsam bıle dıyet yapmamı engellemez herseye karısan mudahele eden yorum yapan kaynana benzetmesı yaptıgım hatta kaynanamdan gormedıgım sıkıntıyı annemden ve senden goruyorum dedıgım kocam :))))) dıyet, spor falan konusunda hıc karısmaz emınım. karsımda oyle yemek, tatlı da yemez benı zor durumda bırakmaz yanı. ırmık helvası ıstıyordu malzemelerı aldım ama bazen zaman bulamadım bazen cok yersem dıye tırsarak nezamandır bekletıyorum adamı. ona bıle ısrar etmıyor mesela yapsan da yesem dıye.
havalar guzel evet. ama ıyı bırsey degıl aslında bu tabıkı. cunku kısın bu zamanlar kar,buz olması gerekırsen gunluk guneslık valla. kar yagmadı dogru durust. toprak suya dogmadı. agaclar nerdeyse tomurcuklanacak. soguk gelırse suprız sekılde cıceklerı ölur. meyve sebze pahalı olur. yazın asırı sıcak da olur. bunları dusunur oldum ben. bu yıl mevsımı normal yasamıyoruz kesınlıkle. ama bız dıyet yapan hatunların ısıne gelıyor elbet guzel havalar yuruyusler demek oldugu ıcın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?