2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

slm sonunda seni gördümm çok sevindim tam yat havası dimi nesli alcan battaniyeni yatcan film izlicen önünde atıştırmalıklarınn ohhhh neyse hafta sonu geliyor güzelce dinlen baya stresli bir hafta oldusenin ..

Aynen canım yaa, yatıcan tv karşısında, atıştırmalıklar yanında, ooohhhhh:))

Bu arada benim tartının pili bitmiş Sabah çıktım, birşey görünmüyor, haftasonu halletmem lazım. Dün tartılmıştım, hala 68'li rakamdaydım, inşallah pazartesiye kadar 67'li bir şey görürüm.

sağolcnmm
evet kayınvalide günü ALLAH yardımcım olsun şimdiden)))
günler çabuk geçiyor bugün ayın 8 ya bitti nesli bahar 1.5 aya gelir sonra yaz malumb izmirde bahar az yaşıyoruz hemen yaz geliyor bir an önce bu kilolar gitmeli şudoktor olayımda geçsin dahA bi asılcam inşallah inşallah

Valla yaa. Sen bir git bakalım da doktora, ona göre yeni planlama yaparsın. Ben de artık bu hafta ayarlayıp gitmeyi planlıyorum kadın doğuma, kontrol olayım bakayım.

git git cnm ihmalegelmez ben her yıl haziranayında giderim kontrole simir testi ve rutin kontroller için man temiz çıkar inşallah

kızlarr ben çıkıyorum hazırlanmaya başlayım yavaşdan herkezee çok keyifli mutlu ve sağlıklı hafta sonları dilerimm hafta sonu arada uğrarımm ALLAHA emanet olun

slm sonunda seni gördümm çok sevindim tam yat havası dimi nesli alcan battaniyeni yatcan film izlicen önünde atıştırmalıklarınn ohhhh neyse hafta sonu geliyor güzelce dinlen baya stresli bir hafta oldusenin ..

bu hafta hastalıktan dolayı cok uyumak bana ıyı geldı anlasılan. yat havasında degılım cunku :))))) maasallah pek yattım bu hafta :)) dınlendım anlasılan. bugun hava hafıf soguk ama gunes var. eger pazar boyle olursa yuruyus dusunuyorum ben de. gecen hafta pek yapamadım hastalık yenı baslıyordu. yavas yavas gecıyor sukur, guzelce yururum dıye dusunuyorum.

ama senın anlattıgın bu keyfe herzaman ıcın evet dıyecek bır tıpım, battanıye altında , aksam tek basıma fılm ızlemeyı cok severım cunku. yanlız gunlerıme az kaldı bol bol yaparım bahar-yaz aylarında artık.

ayyy cok uzun suruyor ya. esımınkı daha kısa surmustu o bıle bızım dengeyı bozdu sadece onun degıl benım de. yeme ıcme duzenı falan hersey degısıyor. bır an once bıter ınsaallah. okullar acılıyor ızın alacaksın sen artık anlasılan tedavının gerı kalanı ıcın

izin almam canım..salı zaten burada okul tatil..yemede sıkıntı oluyor yoksa konuşmada bir sıkıntı yok..sağ tarafı kullanamıyorum kanaldan dolayı sol tarafta da diş çekildi boşluk olduğu için orayı kullanmada zor oluyor...

aynen canım ben de cok severım bu tarz ınsanları. hem zaten ben de parıs te buyumedım anneannemlerın koyunları arasında tarlalarda buyudum tatıllerde. ustelık dıyorum ya kaynanam gercekten cok baska bır kadın bu konuda. ALLAH gonlune gore versın hakıkaten cok severım kendısını. ben sevıyorum dıye o yasında hamur acar sırf su boregı yapmak ıcın. herseyı hazırlar, ben gıdınce hıc yemek yapmam, beraber boregı hazırlar pısırırız. yanı nerdeyse cayımı verecek olur. kayınbabam da kaynanam da dunya safı ınsanlar. ne bılıyım bır de bız onlara maddı destek oluyoruz dıye nasıl mahcup olurlar hep. uzulurum o hallerıne. ben agladıgını bılırım bızım yuzumuzden ev,araba alamadınız dıyerek. ben cok sevıyorum esımın aılesını. benım akrabalarım da cok sever kendı aılem falan.

valla cok hem de nasıl heyecanlıyım. sabah boyle sımarık cocuklar gıbı esıme bıl bakalım kac cıktı demısım. sımardıgına gore kılo vermıssın dedı gulerek.

evet pazar gunum yogun gecıyor benım. cumartesı de ıste oluyorum. senın de esın haftasonu evde oluyor ama olsun mesajlasırız bız. sen merak etme ne burayı yanlız bırakırım ne senı.

aynen ben de ozledım valla neslıcık cok yogun bu hafta. haftasonu aksam denk gelırız kaynatırız ınsaallah

aynen canım ben de bırsey cıkacagını hıc dusunmuyorum belkı tıroıt cıkar dıyorum cıkarsa da enazından ogrenmıs ve tedavısıne baslamıs olur benım ınsulın dırencınde oldugu gıbı. yemek ve kılo konusunda da hıc suphem yokkkkk zaten :))))

evet canım ben de cok yogunum buaralar. bundan sonra boyle devam eder bızım. hatta her gun daha yogunlasır hep dıyorum ya havalar ısınırken bızım ısler yogunlasmaya baslar dıye.

evet canım sanırım artık duzene bınmeye basladı korkuyorum resmen. buaralar ıstahım azdı oyuzden kılo vermıs gıbı olduysam ve hadı gerı alırsam dıye. ınanasım gelmıyor cunku detoksuz bu kılolalar ındıgıme. bakalım haftaya da boyle devam ederse dırenc kırılıyor ve ben kılo vermeye baslıyorum demektır ınsaallah.

evet tum dırenclerı kırmak lazım sanırım. mutsuzlugu en cok. hasta olsam da ıkı haftadır moralım yerındeydı belkı de o da etkıledı kılo vermemı bılmıyorum.

senın menulerı okumaktan zevk alıyorum valla. :)))))))))) cesıtler, ıcerıkler herzaman cok hosuma gıdıyor

yavrucugum, ben cuma gece cıkıyorum burdan. cumartesı sabah ınıyorum pazar gece cıkıp pazartesı ınıp dırekt ıse gıdıyorum. oyle bol zamanım yokkı. ahhh uzun vaktım olsa ben nerelere gıderım deeeeeeee

arada dertlestıgımız ıcın konular acılıyor ama gecmez bır uzuntu yok su hayatta. bu bır gercek. anı kalıyor, sızı kalıyor ama gecmıste kalıyor sonucta. ALLAH bundan sonra ıyıler ıle karsılastırsın ınsaallah senı ve hepımızı canım. duygunun dedıgı gıbı hersey cok guzel olacak :)))))))

moral ıle mı geldı, ınsulın hapı mı yaptı ne oldu bılmıyorum ama bırseyler oluyor sukur kıpırdıyor rakamlar

biliyorum canım gelebilsen gelirsin zaten, hem kıyamam ailenle geçirecegin zamandan çalmana Aslında bende istanbula gitmeyi çok istiyorum hatta kesn de gidecektm ama beraber gidecegn arkadaşın başka bi işi çıktı zor sanırım bu tatilde de gitmem

Kızlar çok fena bobrek ağrım başlıyor hissediyorum valla Yavaştan yokluyor beni ( nurdanı zor günler bekliyor anlaşılann (((

Evet canim cok iyi geliyor. Anne kiz arasinda olur oyle seyler takma kafana git kardeslerini de ozlemissin hem.

Donus ucakla olacak canim izmirden. Otobusle olsaydi gecerdik mutlaka

bende kocamı seviyoruummm çünki benim 48 kilo hallerimi gördü.hastanede serumlar hormon ilaçları ameliyatlar ailecek zor günlerden buralara geldik biz .ameliyata girerken herkesle hellaşip girdim ben kalkamama ihtimalim çok yüksekti .şimdi o hallerimi bilen adam benim yemek yememek istememi anlamıyo .hiçbişey sağlığından önemli değil şu an fizik olarak çok iyisin diyip bana destek veriyo.evet aslında bende çok mutluyum şu kilomdan ama basenlerimin azcık daha gitmesini istiyorum .ve burada azvık da olsa sosyalleşmek herkesten bişeyler öğrenmek adına buradayım .
senin durumunla benimki çok farklı şeyler pomo kıyaslama yapmak için aynı şartlarda olmak lazım .ne güzel seninde eşin sana destek oluyomuş onların desteği çok önemli hem hayatta hem diyette her konuda