- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.381
Evet canim cok iyi geliyor. Anne kiz arasinda olur oyle seyler takma kafana git kardeslerini de ozlemissin hem.
Donus ucakla olacak canim izmirden. Otobusle olsaydi gecerdik mutlaka
biliyorum canım gelebilsen gelirsin zaten, hem kıyamam ailenle geçirecegin zamandan çalmanaAslında bende istanbula gitmeyi çok istiyorum hatta kesn de gidecektm ama beraber gidecegn arkadaşın başka bi işi çıktı zor sanırım bu tatilde de gitmem
Kızlar çok fena bobrek ağrım başlıyor hissediyorum vallaYavaştan yokluyor beni ( nurdanı zor günler bekliyor anlaşılann (((
bende kocamı seviyoruummm çünki benim 48 kilo hallerimi gördü.hastanede serumlar hormon ilaçları ameliyatlar ailecek zor günlerden buralara geldik biz .ameliyata girerken herkesle hellaşip girdim ben kalkamama ihtimalim çok yüksekti .şimdi o hallerimi bilen adam benim yemek yememek istememi anlamıyo .hiçbişey sağlığından önemli değil şu an fizik olarak çok iyisin diyip bana destek veriyo.evet aslında bende çok mutluyum şu kilomdan ama basenlerimin azcık daha gitmesini istiyorum .ve burada azvık da olsa sosyalleşmek herkesten bişeyler öğrenmek adına buradayım .
senin durumunla benimki çok farklı şeyler pomo kıyaslama yapmak için aynı şartlarda olmak lazım .ne güzel seninde eşin sana destek oluyomuş onların desteği çok önemli hem hayatta hem diyette her konuda
günaydın hayırlı cumalarrhanımlar
yüzünü asmış ikigözü iki çeşme bağırabağıra ağlayan izmir sabahından merhabaa ,herkez iyidir inşallah haftanın son günü keyifli bir hafta sonu olur inşallah.p.tesi kontolüm var tüm gün yokum dua edinde ciddi birşeyim yoktur inşallah.
bugün kayınvalideye gitcez dündoğum günüydü ama bugün gelinmesini istedi en sevdiğim yemekleri yapmışyine,dün menüyüsayıyordu eepastada olcak malum nerelere kaçsam nerelerden atlasam bilmiyorum sorun yemekde değil az yerimde o kadar güzel yemekleri azyemekde koyuyor kadının eli sihir gibi ee giritliler güzel yemek yaparmış hakkattende doğru yaa
yok canım ben sadece senı dusunerek soylemedım genel olarak sadece bızım topıkte degıl sosyal hayatta da , forumdakı dıger topıklerde de herkes esınden sıkayetcı. dıyet yapmasını engellıyormus cogu. kımı asırı kıskanclık yapıyormus resmen zayıflamasını ıstemıyormus kımısı saglık konusunda cok korkuyormus saglık sorunu olmadıgı halde. en cok da kendısı cok ıstahlı olup yedıgı ıctıgı ıle karısının azmını bozan koca modelı cok oluyor ben bunları dusunerek soyledım aslında. yoksa senın durumun elbet cok farklı. zaten ıdeal bır kılodasın. ayrıca zamanında buyuk tehlıke atlatmıs durumdasın sen zayıflayınca saglıgın ıcın endıselenmesı cok normal. ALLAH bir daha yasatmasın aynısını ınsaallah.
amin Allah kimseye çaresiz dert vermesin en önenlisi o .biliyorum beni düşündüğünü yorumum sert mi olmuşyanlış anlaşılma olmasın
aman aman sevindim seni kırmadığımaben senı yanlıs anlamam nekadar narın hassas bır tarzın oldugunu bılıyorum ıcın rahat olsun. alınganımdır da alınmadım sana merak etme. eskı delı psıkolojım olsa, evet ben 100 kıloyum oyuzden anlamadım dıyebılırdım mesela :))))))))
ıcını ferah tut canım sorun yok. guzel bır gecırmene cok sevındım, hayırlı cumalar canım sana da.
ben geldümmmm
hoş geldinnnnnnn nasılsın dişin ağrısı geçtimi serap
erce sen gormemıssındır belkı.
bız hepımız tanıstık ısımlerımızı soyledık.
ben fılız mesela.
buarada face demıstın kızımın resmı var dıye sen duygu da eklı mısın dıye sormustum ben de sana.
bız senınle anlarada bulusacagız. ankaraya gelme planım var ama nezaman olur bılmıyorum. cok yakın arkadasım var dugunune gıdemedım sımdı yenı hamıle. esım hem onu hem esını tanıyor ısyerımıze bıle geldıler gecenlerde. neyse ona gıdeyım dıyorum evet der gıbı bakalım. ozaman senı de gorurum cesmıcık.
en uygun zamanda, ıse baslamadan, mezunıyet zamanından da once bıraz dolas sonra fırsatın olmuyor zaten. ozellıkle bır ıstanbul yap derım valla.
senın bobregınde sabıt agrın var mı ??? hayırdır.
baban nezaman donecek baban donunce normal duzenıne donersın
çok sağ ol edecanımmm sendende bekliyoruz en kısasürede
var var çok var:)))
oooo izmiremigeliyrsun neresine geliyorsun banamı geliyorsun yoksa:)))
parfüm bi fıs sıkmam lazım amagöz kelemi işi dışarıçıkarken cnm yatarken sürmem makyajla yatmayı hiç sevmem cild için çok zararlı
aman aman sevindim seni kırmadığımayaa pomo vallaha senin bu espirili hallerin pek tatlu oluyo hep böle keyifli ol inşallahh .bide söyleyemedim bugün keyfin yerindeyken araya sıkıştarayım tam zamanı lütfen annenle aranı düzelt bi telefon aç şöle kalbini kazancak şeyler söle eminim yelkenleri indirir hem kıgınlık geçer .şimdi büyükler çocuk gibi oluyolar idare etmek biz geçnlere kalıyo.bak anne duası gibisi yok benide yanlış anlama lütfen cennet anaların ayağının altında hepimiz için
hoş geldinnnnnnn nasılsın dişin ağrısı geçtimi serap
alıntı yapamayınca okuyup geçiyorum yorum yazarkende unutuyorum çoğu şeyi evet okumuştum aslında bende adımı yazacaktım işte arada kaynadı .benim adım eray .evet duygunu facede varım hatta orada bir gurup var duygu seni oraya dahil ederse oradaki resimlerimizi görebilirsin ama oradakilerin hepsi kilolu hallerim .nevşehir resimlerindede zannedersem 72 kilo falandım sigarayı bırakınca diyeti bırakmıştım bir ara kilo almıştım epey
bu arada memnun oldum filiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?