2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canim cok iyi geliyor. Anne kiz arasinda olur oyle seyler takma kafana git kardeslerini de ozlemissin hem.

Donus ucakla olacak canim izmirden. Otobusle olsaydi gecerdik mutlaka

ıyılesmeme, ıslerın yogunluguna ve hava durumuna gore karar verecegım artık.

hımmmm ucakla demek. baska sefere el sallarsın artık bana :)))))

bız senınle anlarada bulusacagız. ankaraya gelme planım var ama nezaman olur bılmıyorum. cok yakın arkadasım var dugunune gıdemedım sımdı yenı hamıle. esım hem onu hem esını tanıyor ısyerımıze bıle geldıler gecenlerde. neyse ona gıdeyım dıyorum evet der gıbı bakalım. ozaman senı de gorurum cesmıcık.

en uygun zamanda, ıse baslamadan, mezunıyet zamanından da once bıraz dolas sonra fırsatın olmuyor zaten. ozellıkle bır ıstanbul yap derım valla.

senın bobregınde sabıt agrın var mı ??? hayırdır.

QUOTE=emelimben;28725103]gönder valla bugün bol bol ihtiyacım var enerjiye[/QUOTE]

gonderıyorum bak bolca.

gercı su an enerjım dusuyor yoruldum cunku,. grıpten dolayı aksama dogru ve aksam halsızlık ıyıce cokuyor su an uyudum uyuyacagım bır durum var

yok canım ben sadece senı dusunerek soylemedım genel olarak sadece bızım topıkte degıl sosyal hayatta da , forumdakı dıger topıklerde de herkes esınden sıkayetcı. dıyet yapmasını engellıyormus cogu. kımı asırı kıskanclık yapıyormus resmen zayıflamasını ıstemıyormus kımısı saglık konusunda cok korkuyormus saglık sorunu olmadıgı halde. en cok da kendısı cok ıstahlı olup yedıgı ıctıgı ıle karısının azmını bozan koca modelı cok oluyor ben bunları dusunerek soyledım aslında. yoksa senın durumun elbet cok farklı. zaten ıdeal bır kılodasın. ayrıca zamanında buyuk tehlıke atlatmıs durumdasın sen zayıflayınca saglıgın ıcın endıselenmesı cok normal. ALLAH bir daha yasatmasın aynısını ınsaallah.

merhaba canım sanada hepimizede hayırlı cumalar olsun
ben kendi adıma iyiyim bugün malum sohbet günüm benim ondan sonrada dışarda yürüyüş yaptık arkadaşlarla güzel bir günoldu

pazartesi herşey çok güzel olucak inşallah hiç canını sıkma canım Allaha emanet ol dualarım seninle
kayınvalidene nice sağlıklı seneler
bu aktiviteler insanı çok zorluyo hele özel günler yokmu aahh yemesen bide insanlar kırılıyo orta yolu bulmak şart.neyse her zaman olmuyo bar .allahtan benim kayınvalidem pasta hmurişi yapmaz tencere yemeği yapar oda zaten şişmanlatmıyo

amin Allah kimseye çaresiz dert vermesin en önenlisi o .biliyorum beni düşündüğünü yorumum sert mi olmuş yanlış anlaşılma olmasın

amin Allah kimseye çaresiz dert vermesin en önenlisi o .biliyorum beni düşündüğünü yorumum sert mi olmuş yanlış anlaşılma olmasın

ben senı yanlıs anlamam nekadar narın hassas bır tarzın oldugunu bılıyorum ıcın rahat olsun. alınganımdır da alınmadım sana merak etme. eskı delı psıkolojım olsa, evet ben 100 kıloyum oyuzden anlamadım dıyebılırdım mesela :))))))))

ıcını ferah tut canım sorun yok. guzel bır gecırmene cok sevındım, hayırlı cumalar canım sana da.

erce sen gormemıssındır belkı.

bız hepımız tanıstık ısımlerımızı soyledık.

ben fılız mesela.

buarada face demıstın kızımın resmı var dıye sen duygu da eklı mısın dıye sormustum ben de sana.

aman aman sevindim seni kırmadığıma yaa pomo vallaha senin bu espirili hallerin pek tatlu oluyo hep böle keyifli ol inşallahh .bide söyleyemedim bugün keyfin yerindeyken araya sıkıştarayım tam zamanı lütfen annenle aranı düzelt bi telefon aç şöle kalbini kazancak şeyler söle eminim yelkenleri indirir hem kıgınlık geçer .şimdi büyükler çocuk gibi oluyolar idare etmek biz geçnlere kalıyo.bak anne duası gibisi yok benide yanlış anlama lütfen cennet anaların ayağının altında hepimiz için

ben geldümmmm

hoş geldinnnnnnn nasılsın dişin ağrısı geçtimi serap

hoş geldinnnnnnn nasılsın dişin ağrısı geçtimi serap

geçti canım o acılı ağrım yok bir hafta iyi çektim demek ki dr sinirleri alamamış benim çektiğim acı da yanıma kar kaldı...ama şimdi iyiyim ağrı yok haftaya gerçek dolgu koyulacakk ve ben diçşi serüvenimi bitireceğim

alıntı yapamayınca okuyup geçiyorum yorum yazarkende unutuyorum çoğu şeyi evet okumuştum aslında bende adımı yazacaktım işte arada kaynadı .benim adım eray .evet duygunu facede varım hatta orada bir gurup var duygu seni oraya dahil ederse oradaki resimlerimizi görebilirsin ama oradakilerin hepsi kilolu hallerim .nevşehir resimlerindede zannedersem 72 kilo falandım sigarayı bırakınca diyeti bırakmıştım bir ara kilo almıştım epey
bu arada memnun oldum filiz

ben martın başında tekrar gitcem canm ankaraya, haziranın sonuna kadar ordayım inşalah son kezz umarım o zaman içerisinde gelirsin görüşürüz pomocummmm

benm böbreklerimdeki sorun genetiklerden geliyor canm, benm kodum bozukk anne tarafımda tamamen bobrek rahatsızlıgı var, bende eksik kalmamışım, migreni de babamdan almışım zaten, kodum bozuk iştee bu arada havalar dengesiz bende fazla açıldım heralde, o da diyor ki kır düzünü giyin kalın kalın, yoksa sana acı çektirirmm

Sana veya nesliye geliyorum demek isterdim. Kizlar agasinda kahve ve sohbet hmmm superr olurdu. Ama havaalanina geliyorum. Erken cikabilirsek bi dolasiriz bakalim nasipse

Bende parfumsuz yatmam nedense uzerimde yemek kokusu varsa mutlaka dus alirim.

Iyi geceler hanimlar
Pomocum 102 olmussun cok sevindim. Ben ayniyim hatta 200 gr almisim ((( canim darisi bana. az kaldi birlikte ikili rakamlari gorucez insallahhhh
Duygucum pazartesi hayirli sonuclar alirsin insallah allah yardimcin olsun.

Serapcim gecmis olsun. Kolay kismi kalmis onu da hayirlisiyla atlatirsin.

Bugun fena bi cisss yaptim pisman degilim bi 6 ay daha yemem artik :)))

Sabah: 1 yumurta beyazi haslanmis. 1 kk peynir, domates, sekersiz cay

Ogle: yarim ispanakli borek, sekersiz cay

Aksam:1 hamburger, 4 tane tavuk parcasi yedim, 4-5 catal soslu salata

Ara: bitki cayi

Burada da sabahtan beri yagmur, firtina, gok gurultusu var. Avm de 3 saat dolasmisiz. Kucugun pesinde epey bi kostum. Ayy nasilda hizli kosuyo yakalayamadim.reyonlarin arasinda kovalamaca oynadik resmen :)))

yok canım dedım ya ne kırılması. az cok tanıyorum senı. ınsanlara karsı nekadar nazık yaklastıgını cok ıyı bılıyorum asla kırmazsın. oldu ya farkında olmadan kırsan, cok uzulecek bır ınsansın hatta gece uyuyamayacak kadar. gergınlıgı falan zaten hıc sevmıyorsun cok etkılıyor senı gergın huzursuz konusmaların oldugu ortamlar.

keyıflı olunca pek datlu oluyorum demek delırınce pek cadı bırsey degıl mı :18:

ınsaallah canım agzımızın tadı hıc bozulmasın hep boyle keyıflı olalım hepımız ınsaallah.

annemle gayet normal konusuyoruz. o unutmus gıbı davranıyor. unutmayacak bır yapısı vardır onun. nıye normal onu da anlamıs degılım. hatalı oldugunu farkettı ya da bana soyledıgı onca kırıcı lafın uzuntusunu yasıyor desem, annem kıbırlıdır ona gore o hep haklıdır mantıklıdır dogrudur oyuzden bu secenegı de elıyorum ama nedense ozellıkle dun aksam gayet ıyı konusuyordu. cok acıl sormam gereken bırsey vardı aradım hemen sordum sesı falan gayet ıyıydı. annedır elbet ama erce dedıgı lafları duysan ve el olsa yemın ederım bır daha asla konusmazsın. evlada denılecek laflar degıl bunlar. hele kı benım gıbı fedakar aılesıne duskun bır evlat bunu haketmedı ben annedır dıyıp vıcdanımla pısman oldum uzuldum ama aslında bu bıle fazla ınan. bır duysaydın konusmamızı. neyse kendımı doldurmayayım herzamankı gıbı buyukluk ben de kalsın cocuklugumdan berı boyle tarz olmaya alıstım okadar yıpranmısım kı anı cıkıslarım sınır bozukluklarımın sebebı bu bence. psıkolojı kaldırmıyor anlasılan ve oyuzden kontes ıle olan olayda oldugu gıbı anıden parlayabılıyorum ıste.

anne konusunda nıye yanlıs anlayım ben sana. arkadasım ve bır anne olarak, ıcıne sıkıntı etmıssın huzursuzlugumuzu. bana tavsıyede bulunmussun sagolasın.

evet dun duygu bahsettı canım. mesaj atmıs bana. ısyerınde face acmak yasak bızım. aksam eve gıdınce bakarım dedım ama aksam da eve gıdınce yemek yemeden uzandım fılm ızledım yatarak. hıc kalkacak halım yoktu fılm bıtınce de yattım zaten. haftasonu gırerım face bakarım artık.

ben de memnun oldum eray.