2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Sonuclarin iyi cikmasina sevindim, guzel haberler gelmeye basladi. Kilo da verecekmissin artik icin rahat etsin olumsuzluklari at kafandan canim.

Menun de bugun az olmus, ama caninin istedigini yemissin afiyet, sifa olsun tatlim.

Slm neslicim yolculugun gecmis olsun. Sana da iyi geceler, yarin allah kolaylik versin toplanti da basarilar diliyorum.

AAA BENİM DOSTLUĞUMU YAŞAMADN BİLEE GÜZELİM ŞÖYLEKİ BİR ARKADAŞIM VAR21 YILLIKHALADAHA EN İYİ ARKADAŞIMDIR KENDİSİ BİZ TELEFONDA GÖRÜŞÜRDÜK MORALİ BOZUKOLURDU BAZEN ,BENDEONLAKONUŞURKEN ONUNEVİNE DOĞRU GİDERDİM EVİMİZİN MESAFESİ YÜRÜYEREK 20 DK BİRYANDAN KONUŞURUM BİRYANDAN ONUNEVİNE DOĞRUGİDERDİMM HA GİDERKEN BİDE BAKKALA UĞRAR ÇİKOLATA ALIRDIM NEYSE SONRA KONUŞURKEN ZİLE BASARDIM TAK BENİ GÖRÜRDÜ KARŞISINDAELİMDE ÇİKOLATAYLATABİ ŞOK BEN DOSTUM DEDİĞİMKİŞİYİ ÖZELLİKLE KÖTÜ GÜNÜNDE ASLA YALNIZ BIRAKMAM BENİMDOSTULUĞUM GÜZELOLDUĞUKADAR DÜŞMANLIĞIMDA ÇOKKÖTÜDÜR:))))

VALLA 3 GÜNDÜR SERSEM GİBİYİM KALKMAK ÇOKZOR GELDİ
duygucum endokrine diyet içinmi gittin canım
CNM TROİTLERİMDEN ŞÜPHELENDİM O YÜZDEN GİTTİM
Canim cok sevindim sonuclarinin iyi cikmasina
Umarim duygunun sonuclarida guzel cikar
ALLAH razı olsunn cnmm
hadi bakalım senide annemide ankaraya yolladım sağ salim gelinnn inşallahh

slmkızlarrr acayip yorgun ve uykusuzum sabah kontrole gittim sonuçlar temizçıktı sadece Dvitamini eksikliği var çok şükür iyiyimmm.

herkezkendine iyi baksınn

Merhabalar arkadaş
ne desem nereden başlasam bilemedim çok özür dilerim pazartesi ,salı ne bildirim yapabildim ne de girebildim takımın huzurunu kaçırmak istemem elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim sürekli şikayetlenmek istemiyorum iş ,aile vs . Yogun bir dönem yaşıyorum burayı bırakmak hiç istemem ama düzeni bozdugumu düşününüyorum kusura bakmayın ne olur hepinizi ayrı ayrı çok sevdim pomocum listeden çıkart canım beni yapamadım ben

slmkızlarrr acayip yorgun ve uykusuzum sabah kontrole gittim sonuçlar temizçıktı sadece Dvitamini eksikliği var çok şükür iyiyimmm
Gecmis olsun canim

Berivancim canim bence lsteden cikma bende bi aralar senin gibi foruma giremedim ve cikmak istedim ama pomo cikmamami onerdi ve kaldim iyikide oyle yapmisim iyikide pomonun onerisini gozardi etmemisim forumda cikman sadece sana sorumluluk hissini kaybettirir yani burdakilerle menulerini paylasman bile inan cok iyi bir kontrol mekanizmasi bir muddet izin isteyebilirsin ayrilmak yerine
Bunlar sadece benim fikrim uygulayip uygulamamak sana kalmis canim

Dunku menum
Sabah 1 bardak ilik su
1 bardsk sirkeli balli su
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 lokma tahinli pekmezli ekmek( kizima verdim yemedi bende agzima attim)

Ara sekersiz turk kahvesi

Ogle 1 kase corba
1 kase yogurt

Ara meyve( yarim muz1 portakal)
4-5 hurma

Aksam 1 tabak haslama tavuk yarim patates
2 kase yogurt
Aktivite: sabah 1 saat yuruyus

Bugun cok kosturmali bir gun oldu sabahtan beri magaza magaza dolasiyordum malum yarin sevgililer gunu:)))
En sonunda istedigim gibi bir hediye buldum sizler ne yaptiniz kizlar hediye aliyrmusunuz sevgililerinize kocislerinize

haklısın tabi ki canım ne diyecegimi bilmiyorum kafam allah bullah son günlerde sağlıklı düşünemiyorum

slmkızlarrr acayip yorgun ve uykusuzum sabah kontrole gittim sonuçlar temizçıktı sadece Dvitamini eksikliği var çok şükür iyiyimmm.

ayy hadi şükür duygucumm sevindim önemli bişey çıkmamasınaa d vitamini de en çok güneşte var sanırım, havalar düzelince bol bol çıkar dolaşırsın o sıkıntında kalmaz

haklısın tabi ki canım ne diyecegimi bilmiyorum kafam allah bullah son günlerde sağlıklı düşünemiyorum

hepimizin öyle dönemleri olur canım, sen daha buraya gelmeden önce dersler yüzünden mesela 2 hafta nerdeyse hiç girmemiştim bende, kızlar saolsunlar o konuda anlayışlılar istersen sende öyle bişey yap, girebildigin zamanlar gir hemen kafan dağılmış olur.

bir de sorun her ne ise eğer anlatmak istersen ister forumdan ister özel msj dan istersen de msn imi verebilirim, her nerden istersen yani konuşabiliriz canım. benm herkese dedigim bişey vardır HİÇ BİŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİLLL

merhaba kızlarr
dün ki menümü paylaşayım netim yoktu yazamadım şimdi yazayım

sabah:
2 dl ekmek
şekersiz çay
domates
salatalık
kk peynir

öğle:
1 tane adana dürüm
1 bardak ayran

akşam:
çorba
acılı ayran
4tane yaprak sarması

activite:
1 saat yürüyüş
bol su form çayı

o kadar bolmuşum ki yazını okurken damlalarım döküldü
kendimi çok kötü güçsüz basit hissediyorum geçmişin izlerini hatalarını yaşıyorum bundan 1,5 sene önce deli gibi sevdiğim biri vardı ama bizim aşkımız sanal dı asla tasnif etmediğim sanal ortamda tanıştık fec. De gel zaman git zaman sevgili olduk o arabistandaydı iş nedeniyle 1 senesi kalmıştı sürekli konuşuyorduk tek noktsm olmuştu simdi ne kadar salak oldugumu anlıyorum 1 sene konuştuk gece demeden 4-5 kadar uyku uyumuyordum sırf onun için sonra 1 yıl geçti bu hataylıydı hataya döndü ben bundan haber bekliyorum yok o hattı çalışmıyo yeni nosu da yok 1 hafta ölü gb yaşadım sonra haberini aldım yeni yeni toparlanmış evdeymiş falan hataya gitti resmen beni unuttu aleviydi bu ailesi beni istemedi bana artık şey demeye başladı sevgili oluruz ama hiç evlenmeyiz falan buna ragmen onu sevdim bu sırada babam ögrendi ilişkimizi çok büyük problemler yaşadım ailem düşman oldu bana tl mu aldılar başkılar başladı peki ben bu durumdayken o ne yaptı hiç birsey hattını degiştirdi sonra o günler fac. Baktım ilişkisi var yazıyo sonra arkadaş listesine baktım benden gizlediği bir kız vardı biz birbirimizdeki kız erkek herkezi silmiştik bu kim dedigimde hemen sildi boşver dedi konuşmak istiyorum dediğimde olmaz sakın ayıp sildim ben onu dedi peki dedim arkadaşlar listesine baktıgımda o kız kayıtlı ilişkisi var yazıyo hemen mesaj attım orhanın nesi oluyorsun diye aldığım cevap nişanlısı ııııııııııııııı ne zamandan beri dediğimde de de 2011 den beri dedi yani biz birlikteykende beraberlermiş ve evlenmişler geçen hafta o kadar agır geldiki bu kadar olaya ragmen nefret edemiyorum ailem desem babam benimle hala düzgün konuşmaz ona çok büyük yanlış yapmışım olarak görüyo hattım artık faturalı fatura babamın üstüne yaşam sınırım kısıtlandı öyle işte bu aralar çokkk fenalardayım

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım okurken kendimden parçalar gördüm...yıkılma ayağı kalk..emin ol hayat sana öyle fırsatlar veriyor ki değerlendir bunları...aynı şeyleri yaşadım bizzat..yakaladım.ama onun halen daha beni sevdiğini de biliyorum kızı olmuş ve ismimi vermiş....öğrendiğimde nişanlı olduğunu sadece ağzımdan iki cümle çıktı belki canım yanmıştı o yangınla çıktı sonra pişman oldum mu evet oldum...sonraları buldu beni helallik istedi...söylediğim cümle" attığın her adımda aldığın her nefeste acı çekesin dedim.acı çekesin ki çektikçe ben bunu ettim de başıma bu geldi diyesin..". dedim...

sonraları haberi geldi...askeriyedeydi...güneydoğuya acil görev için gitmişler orada ayağından vurulmuş ve hafiften aksıyormuş...ve şimdi 28 yaşında kalp hastası olmuş...arkadaşlar aracılığyla haber göndermiş nolur hakkını helal etsin demiş şimdi attığım her adımda aldığım her nefeste acı çekiyorum...

eşimle tanıştım...o kadar çok seviyorum ki bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum...bazen diyorum çektiğim acıların mükafatı olarak Rabbim gönderdi diye...sığındım tek ona sığındım...inan geçmişe takılarak yaşanmıyor...önüne bak..kaybedenin sen değilde o olduğunu düşün...senin gibi birini kaybetmiş...kendini değerli gör...asla kendini üzme...
neyse uzattım...dışarıdan hop diye daldım..inşallah kusura bakmazsın...

bugün menümü yazmayayım kızlar sabah kahvaltı yaptım öğlede birşey yemedim ara öğünde bir fincan kahve içtim...akşama da azcık pilav yerim...
çok değişiğim kızlar ne yeme isteği ne içme isteği var tuhafım yediğim zamanda midem bulanıyor üşüttüm herhalde yine....

ne güzel atlatmışsın inşallah bende atlatırım adını bile herşekilde çok teşekkür ederim destegin için canım çok zor geliyo kurduğun hayelleri bir başkasının yaşadıgını bilmem çokkkkk

atlatırsın canım herşey sende bitiyor emin ol...geçmişi resetleyeceksin...sileceksin...neler yaşamadım anlatsam halen daha gülebiliyor musun dersin...ama gülüyorum mutluyum...7-8 seans terapi aldım..neleri göze aldım neleri ailemi arkadaşlarımı mesleğimi yeri geldi başörtümü bile...şal gibi atarım dedim...ama değer mi asla...beni hiç bir zaman haketmemiş...haketseydiemin ol rabbim izin verirdi...kendini her zaman bulunmaz kıl..büyük gör bu konuda..küçümseme..sen bir tanesin bir tane eşinden benzerinden yok...değersiz görme...sil geçmişikendine yeni bir yol çiz...bu yolu çizerken herkes arkanda olacak buna da emin ol...şimdi gülüp geçiyorum ya..yaşını bilmiyorum ama şimdi gençliğime toyluğuma veriyorum ...bizim oralarda deli cesareti derler...iyi deliymişim deyip dalga geçiyorum...hak eden hakketttiği yaşantıyı buluyor..kalbin ferah olsun..kendine yeni etkinlikler bul çek git gez dolaş..şimdi dıaşrıda hayat olmadığını düşünüyorsun ama bil ki dışarıda da hayat var ve zaman geçiyor..geri getiremediğin tek şey zaman ...kıymetini bil zamanın ve iyi değerlendir...sende benim gibi bu konu da pişman olma...

bugün senin seminerdeki ilk gün dimi
bilirsin ki genelde ilk gün çok hareketli olur son güne doğru sıkıcı ve yorucu hale gelir ama sen seminer sonraları için planlarını yapmıştın zaten inşallah güzel geçer neslicim

inşallah kısa bi zamanda herşeyi yoluna sokarsın canım. ben sende ekliyim zaten ne zaman istersen mailleşiriz o konuştuklarımızı değerlendiririz yeterki vazgeçme, herşeyi yoluna koyduktan sonra tekrar başlamayıda unutma arkadaşım :)

serap konuyu tekrar açmak istemezdim ama merak ettim, arkadaşları aradığında seni hakkını helal ettin mi bu sefer?