- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.601
atlatırsın canım herşey sende bitiyor emin ol...geçmişi resetleyeceksin...sileceksin...neler yaşamadım anlatsam halen daha gülebiliyor musun dersin...ama gülüyorum mutluyum...7-8 seans terapi aldım..neleri göze aldım neleri ailemi arkadaşlarımı mesleğimi yeri geldi başörtümü bile...şal gibi atarım dedim...ama değer mi asla...beni hiç bir zaman haketmemiş...haketseydiemin ol rabbim izin verirdi...kendini her zaman bulunmaz kıl..büyük gör bu konuda..küçümseme..sen bir tanesin bir tane eşinden benzerinden yok...değersiz görme...sil geçmişikendine yeni bir yol çiz...bu yolu çizerken herkes arkanda olacak buna da emin ol...şimdi gülüp geçiyorum ya..yaşını bilmiyorum ama şimdi gençliğime toyluğuma veriyorum ...bizim oralarda deli cesareti derler...iyi deliymişim deyip dalga geçiyorum...hak eden hakketttiği yaşantıyı buluyor..kalbin ferah olsun..kendine yeni etkinlikler bul çek git gez dolaş..şimdi dıaşrıda hayat olmadığını düşünüyorsun ama bil ki dışarıda da hayat var ve zaman geçiyor..geri getiremediğin tek şey zaman ...kıymetini bil zamanın ve iyi değerlendir...sende benim gibi bu konu da pişman olma...
ettim canım zaten o sözler canımın yandığı için bir anda ağzımdan çıkan sözlerdi.canım çok yanmıştı..ama eşref vaktine denk gelmiş herhalde...o yolunu çizmiş...mutlu olsun...benim karşıma çıkmasın ne iyi şekilde ne kötü şekilde...ailem var eşim var mutluyum huzurluyum..varsın o da huzurlu mutlu olsun...bu saatten sonra o kadar da önemli değil...serap konuyu tekrar açmak istemezdim ama merak ettim, arkadaşları aradığında seni hakkını helal ettin mi bu sefer?
atlatırsın canım herşey sende bitiyor emin ol...geçmişi resetleyeceksin...sileceksin...neler yaşamadım anlatsam halen daha gülebiliyor musun dersin...ama gülüyorum mutluyum...7-8 seans terapi aldım..neleri göze aldım neleri ailemi arkadaşlarımı mesleğimi yeri geldi başörtümü bile...şal gibi atarım dedim...ama değer mi asla...beni hiç bir zaman haketmemiş...haketseydiemin ol rabbim izin verirdi...kendini her zaman bulunmaz kıl..büyük gör bu konuda..küçümseme..sen bir tanesin bir tane eşinden benzerinden yok...değersiz görme...sil geçmişikendine yeni bir yol çiz...bu yolu çizerken herkes arkanda olacak buna da emin ol...şimdi gülüp geçiyorum ya..yaşını bilmiyorum ama şimdi gençliğime toyluğuma veriyorum ...bizim oralarda deli cesareti derler...iyi deliymişim deyip dalga geçiyorum...hak eden hakketttiği yaşantıyı buluyor..kalbin ferah olsun..kendine yeni etkinlikler bul çek git gez dolaş..şimdi dıaşrıda hayat olmadığını düşünüyorsun ama bil ki dışarıda da hayat var ve zaman geçiyor..geri getiremediğin tek şey zaman ...kıymetini bil zamanın ve iyi değerlendir...sende benim gibi bu konu da pişman olma...
ettim canım zaten o sözler canımın yandığı için bir anda ağzımdan çıkan sözlerdi.canım çok yanmıştı..ama eşref vaktine denk gelmiş herhalde...o yolunu çizmiş...mutlu olsun...benim karşıma çıkmasın ne iyi şekilde ne kötü şekilde...ailem var eşim var mutluyum huzurluyum..varsın o da huzurlu mutlu olsun...bu saatten sonra o kadar da önemli değil...
o kadar bolmuşum ki yazını okurken damlalarım döküldü
kendimi çok kötü güçsüz basit hissediyorum geçmişin izlerini hatalarını yaşıyorum bundan 1,5 sene önce deli gibi sevdiğim biri vardı ama bizim aşkımız sanal dı asla tasnif etmediğim sanal ortamda tanıştık fec. De gel zaman git zaman sevgili olduk o arabistandaydı iş nedeniyle 1 senesi kalmıştı sürekli konuşuyorduk tek noktsm olmuştu simdi ne kadar salak oldugumu anlıyorum 1 sene konuştuk gece demeden 4-5 kadar uyku uyumuyordum sırf onun için sonra 1 yıl geçti bu hataylıydı hataya döndü ben bundan haber bekliyorum yok o hattı çalışmıyo yeni nosu da yok 1 hafta ölü gb yaşadım sonra haberini aldım yeni yeni toparlanmış evdeymiş falan hataya gitti resmen beni unuttu aleviydi bu ailesi beni istemedi bana artık şey demeye başladı sevgili oluruz ama hiç evlenmeyiz falan buna ragmen onu sevdim bu sırada babam ögrendi ilişkimizi çok büyük problemler yaşadım ailem düşman oldu bana tl mu aldılar başkılar başladı peki ben bu durumdayken o ne yaptı hiç birsey hattını degiştirdi sonra o günler fac. Baktım ilişkisi var yazıyo sonra arkadaş listesine baktım benden gizlediği bir kız vardı biz birbirimizdeki kız erkek herkezi silmiştik bu kim dedigimde hemen sildi boşver dedi konuşmak istiyorum dediğimde olmaz sakın ayıp sildim ben onu dedi peki dedim arkadaşlar listesine baktıgımda o kız kayıtlı ilişkisi var yazıyo hemen mesaj attım orhanın nesi oluyorsun diye aldığım cevap nişanlısı ııııııııııııııı ne zamandan beri dediğimde de de 2011 den beri dedi yani biz birlikteykende beraberlermiş ve evlenmişler geçen hafta o kadar agır geldiki bu kadar olaya ragmen nefret edemiyorum ailem desem babam benimle hala düzgün konuşmaz ona çok büyük yanlış yapmışım olarak görüyo hattım artık faturalı fatura babamın üstüne yaşam sınırım kısıtlandı öyle işte bu aralar çokkk fenalardayım
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım okurken kendimden parçalar gördüm...yıkılma ayağı kalk..emin ol hayat sana öyle fırsatlar veriyor ki değerlendir bunları...aynı şeyleri yaşadım bizzat..yakaladım.ama onun halen daha beni sevdiğini de biliyorum kızı olmuş ve ismimi vermiş....öğrendiğimde nişanlı olduğunu sadece ağzımdan iki cümle çıktı belki canım yanmıştı o yangınla çıktı sonra pişman oldum mu evet oldum...sonraları buldu beni helallik istedi...söylediğim cümle" attığın her adımda aldığın her nefeste acı çekesin dedim.acı çekesin ki çektikçe ben bunu ettim de başıma bu geldi diyesin..". dedim...
sonraları haberi geldi...askeriyedeydi...güneydoğuya acil görev için gitmişler orada ayağından vurulmuş ve hafiften aksıyormuş...ve şimdi 28 yaşında kalp hastası olmuş...arkadaşlar aracılığyla haber göndermiş nolur hakkını helal etsin demiş şimdi attığım her adımda aldığım her nefeste acı çekiyorum...
eşimle tanıştım...o kadar çok seviyorum ki bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum...bazen diyorum çektiğim acıların mükafatı olarak Rabbim gönderdi diye...sığındım tek ona sığındım...inan geçmişe takılarak yaşanmıyor...önüne bak..kaybedenin sen değilde o olduğunu düşün...senin gibi birini kaybetmiş...kendini değerli gör...asla kendini üzme...
neyse uzattım...dışarıdan hop diye daldım..inşallah kusura bakmazsın...
çeşminaz iyi geceler
bugün pomom duygu ve ben sağlam dedikodu yaptık MSN'deseninde geçtin adın tabi duygunun gelin adayı olarak duygu kararlı...seni göztepe gelin getirecek. varya kaçırma derim izmir gibi şehir duygu gibi görümce bulamazsın tabi o da senin gibi gelini
aslında filiz gelecekti bu saatte tekrardan ama giremedi galiba nete
şu an ki mutluluğun sana o günleri o kadar önemsiz kılıyordur ki ama bu mutlu yuvayı kurmadan önceki nefretini ve sinirini anlayabiliyorum. aynı darbeyi bende yedim, benden ayrıldıktan 2 gün sonra nişanlandı. 2 günde birini tanıyıp sevip nişanlanacak değildi herhalde, niyeti neydi bilmiyroum ama 1 yıl beni ne ümitlerle oyalamıştı bunu asla unutamam.zaten Allah korumuş beni ondan diyorum hep başına geldikleri duyunca. hepimizi iyi insnalarla konuşturmayı nasip etsin Allahım
iyi geceler emelcimmmvayy demek dedikodumu yapmışsınız haa sizi yaramazlar siziii
valla ben hazırım canım duygular ne zaman isterse buyursunlar gelsinlerbence de yani duygudan iyi görümceyi nerden bulcam kii, kardeşimi nasıl mum etcegini öğretirim dio daha ne desin
meger hepimiz benzer şeyleri yaşamışız hayat ne kadar tuhaf :) benm eski nişanlımda seni asla bırakmam senden sonra asla hayatıma birini almam derken, 1 ay sonra bi baktm face te bi kızla resmi var ( son zamanlarla ikimizin resmini koymak ible istemiyodu :) sonra noldu bir gece 5 te aradı ağladı falan filan, hala hayatında o kız vardı üstelik. sonra ayrılmışlar, evlenmeyecekmiş hiç,i beni unutamıyomuş falan filan.... yanlış insanlar karşımıza çıkarak doğru insanın kıymetini bilmemizi sağlamışlardır belki de. yani umarım yakında benm de karşıma çıkar :)
inşallah karşına çıkar canım. yani bizden ayrılır ayrılmaz bi ilişkiye başlayabiliyorlarsa emin ol ki bizimle birlikteyken başkasıylada ilişkisi varmış. bende serap gibi ondan ayrıldıktan sonra buldum gerçek aşkı demek ki seni de bulacak o aşkbu arada benim msn sende yok gailba ekle istersen: emelgymcentrum@hotmail.com
Selam kızlar, Ankara'ya geldim sağ salim, otele gelmek epey zaman aldı, yerleştim ve interneti deneyeyim dedim. Pomocuğuma mesaj atacaktım vardım diye ama saate bakınca vazgeçtim, buradan yazayım en iyisi dedim. Kocası demesin ne münasebetsiz arkadaşı var diyeŞimdi de geçmişe bir bakayım ne kaynatmışsınız, sonra da yatayım, malum yarın yoğun bir gün olacak. Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar..
Allah yardimcin olsun calismak kolay degil, sinema keyfi yapmissin ne guzel kendine de vakit ayir canim benim.
Ayy cosalim valla yaaa ben fena cozuttum iki gundur menu yazmaya yuzum yok kendimi dovesim geliyor.
Yarin ben de dr gitcem sirt agrilarim cogaldi cok rahatsiz oluyorum bakalim ne diyecekler.
Kızlarrrr hamileyim....
Canim cok sevindim sonuclarinin iyi cikmasina
Umarim duygunun sonuclarida guzel cikar
canım düğünde 55.5 tim şimdi 61 .5 falan geliyorumgöbişim var :)) kocam pek gülüyo valaaa
Bugun cok kosturmali bir gun oldu sabahtan beri magaza magaza dolasiyordum malum yarin sevgililer gunu:)))
En sonunda istedigim gibi bir hediye buldum sizler ne yaptiniz kizlar hediye aliyrmusunuz sevgililerinize kocislerinize
Sonuclarin iyi cikmasina sevindim, guzel haberler gelmeye basladi. Kilo da verecekmissin artik icin rahat etsin olumsuzluklari at kafandan canim.
Menun de bugun az olmus, ama caninin istedigini yemissin afiyet, sifa olsun tatlim.
AAA BENİM DOSTLUĞUMU YAŞAMADN BİLEE GÜZELİM ŞÖYLEKİ BİR ARKADAŞIM VAR21 YILLIKHALADAHA EN İYİ ARKADAŞIMDIR KENDİSİ BİZ TELEFONDA GÖRÜŞÜRDÜK MORALİ BOZUKOLURDU BAZEN ,BENDEONLAKONUŞURKEN ONUNEVİNE DOĞRU GİDERDİM EVİMİZİN MESAFESİ YÜRÜYEREK 20 DK BİRYANDAN KONUŞURUM BİRYANDAN ONUNEVİNE DOĞRUGİDERDİMM HA GİDERKEN BİDE BAKKALA UĞRAR ÇİKOLATA ALIRDIM NEYSE SONRA KONUŞURKEN ZİLE BASARDIM TAK BENİ GÖRÜRDÜ KARŞISINDAELİMDE ÇİKOLATAYLATABİ ŞOK BEN DOSTUM DEDİĞİMKİŞİYİ ÖZELLİKLE KÖTÜ GÜNÜNDE ASLA YALNIZ BIRAKMAM BENİMDOSTULUĞUM GÜZELOLDUĞUKADAR DÜŞMANLIĞIMDA ÇOKKÖTÜDÜR:))))
VALLA 3 GÜNDÜR SERSEM GİBİYİM KALKMAK ÇOKZOR GELDİ
CNM TROİTLERİMDEN ŞÜPHELENDİM O YÜZDEN GİTTİM
ALLAH razı olsunn cnmm
hadi bakalım senide annemide ankaraya yolladım sağ salim gelinnn inşallahh
Merhabalar arkadaş
ne desem nereden başlasam bilemedim çok özür dilerim pazartesi ,salı ne bildirim yapabildim ne de girebildim takımın huzurunu kaçırmak istemem elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim sürekli şikayetlenmek istemiyorum iş ,aile vs . Yogun bir dönem yaşıyorum burayı bırakmak hiç istemem ama düzeni bozdugumu düşününüyorum kusura bakmayın ne olur hepinizi ayrı ayrı çok sevdim pomocum listeden çıkart canım beni yapamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?