2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

serap harika özetlemişsin durumu çok güzel şeyler söylemişsin, ağzına sağlık arkadaşım

serap konuyu tekrar açmak istemezdim ama merak ettim, arkadaşları aradığında seni hakkını helal ettin mi bu sefer?
ettim canım zaten o sözler canımın yandığı için bir anda ağzımdan çıkan sözlerdi.canım çok yanmıştı..ama eşref vaktine denk gelmiş herhalde...o yolunu çizmiş...mutlu olsun...benim karşıma çıkmasın ne iyi şekilde ne kötü şekilde...ailem var eşim var mutluyum huzurluyum..varsın o da huzurlu mutlu olsun...bu saatten sonra o kadar da önemli değil...

anam ne kadar etkileyici konuşmuşum...vay beee...döktürmüşüm...

şu an ki mutluluğun sana o günleri o kadar önemsiz kılıyordur ki ama bu mutlu yuvayı kurmadan önceki nefretini ve sinirini anlayabiliyorum. aynı darbeyi bende yedim, benden ayrıldıktan 2 gün sonra nişanlandı. 2 günde birini tanıyıp sevip nişanlanacak değildi herhalde, niyeti neydi bilmiyroum ama 1 yıl beni ne ümitlerle oyalamıştı bunu asla unutamam.zaten Allah korumuş beni ondan diyorum hep başına geldikleri duyunca. hepimizi iyi insnalarla konuşturmayı nasip etsin Allahım

çeşminaz iyi geceler
bugün pomom duygu ve ben sağlam dedikodu yaptık MSN'de seninde geçtin adın tabi duygunun gelin adayı olarak duygu kararlı...seni göztepe gelin getirecek. varya kaçırma derim izmir gibi şehir duygu gibi görümce bulamazsın tabi o da senin gibi gelini
aslında filiz gelecekti bu saatte tekrardan ama giremedi galiba nete

oyy canım beninmmm.. yaşadıkların zor malesef ama serap yazmış mesela aynısını yaşadım diye, ben de yaşadım aynısını. çok seviyosun herşeyden vazgeçiyosun bi bakıyosun değmezmiş aslında. şuan bunu fark etmiyosun belki biliyorum ama zamanla anlayacaksın. daha önce de anlattım burda bende nişanlıydım 2 sene öncesine kadar, okulumu bırakmıştım sırf onunla beraber olabilmek için falan filan. burda 3 kelime anlattıgıma bakma, babam aylarca yüzüme bakmadı aynı evin içinde. annem hergun ağlıyordu falan filan. düşün ki ben bu kadar sıkıntı içerisindde yaşarken ve herşeye ragmen onunla beraber yaşamayı düşünürken o beni sevmedigini söyledi ve ayrıldı gitti. üzülüyor insan mutlaka üzülmemek imkansız.. ama kendi hayatına arkanı dönecegine tam tersine yaşadıklarına arkanı dön. geçmişine arkani dön..

ben okuluma geri döndüm, babam ilk başlarda konuşmuyordu zamanla yumuşadı, annemin yine yüzü gülmeye başladı. şimdi sadece kaybettigim 3 yılıma üzülüyorum. ama nasip ederse Allah haziranda okulumu bitiriyorum. bunları yanlış anlama kendimi övmek için yazmıyorum, ben düğünüme 6 ay kala nişanlım tarafından terk edildim ve ona regmen ayakta kaldım diyorum. sende yapabilirsin bunu emin ol yapabilirsin. daha kötüsü olabilirdi, onun ne kadar karaktersiz oldugunu anladıgında çok geç de olabilirdi. sen çok şanslısın ki onun yüzünü görmeden, elini tutmadan, belki daha fazlasını yaşamadan anladın bunu. emin ol Rabbim ayarlamıştır ve ona büyük bir ceza ve sana da büyük bir ödül ayarlamıştır.

kendini sakın salma, zamana bırak herşeyi. mutlaka düzgün biri çıkacak karşına, sen daha çok gençsin. hayata kapama kendini.. baban mutlaka affedecek seni, zamanla güveni yerine gelecek emin ol. ben neler yaşattım aileme ama çabaladım, bir daha yanlış yapmayarak gösterdim onlara yeniden bana güvenebileceklerini. sen de yaparsın bunu eminim. işine odaklan çok başarılı ol, derslerine çalış başarılı ol, göster babana onun tanıdıgı sevdigi kız çocugunun hala orada oldugunu. emin ol, zamanla o faturaya bakmayı bırakacak, sana yeniden güvenecek yüzü gülecektir. ama en önce sen kendine kızmayı bırak, kendini sev, ve unutma EN ÖNEMLİSİ SENSİN...

serapcım yaşadıkların dolayısıyla sana da çok geçmiş olsun. senin yazdıkların umut oldu bana, belki bir yerlerde benm içinde doğru bir insan vardır dedim :) bir ömür çok mutlu olun inşalah eşinle :)

iyi geceler emelcimmm vayy demek dedikodumu yapmışsınız haa sizi yaramazlar siziii

valla ben hazırım canım duygular ne zaman isterse buyursunlar gelsinler bence de yani duygudan iyi görümceyi nerden bulcam kii, kardeşimi nasıl mum etcegini öğretirim dio daha ne desin

meger hepimiz benzer şeyleri yaşamışız hayat ne kadar tuhaf :) benm eski nişanlımda seni asla bırakmam senden sonra asla hayatıma birini almam derken, 1 ay sonra bi baktm face te bi kızla resmi var ( son zamanlarla ikimizin resmini koymak ible istemiyodu :) sonra noldu bir gece 5 te aradı ağladı falan filan, hala hayatında o kız vardı üstelik. sonra ayrılmışlar, evlenmeyecekmiş hiç,i beni unutamıyomuş falan filan.... yanlış insanlar karşımıza çıkarak doğru insanın kıymetini bilmemizi sağlamışlardır belki de. yani umarım yakında benm de karşıma çıkar :)

inşallah karşına çıkar canım. yani bizden ayrılır ayrılmaz bi ilişkiye başlayabiliyorlarsa emin ol ki bizimle birlikteyken başkasıylada ilişkisi varmış. bende serap gibi ondan ayrıldıktan sonra buldum gerçek aşkı demek ki seni de bulacak o aşk bu arada benim msn sende yok gailba ekle istersen: emelgymcentrum@hotmail.com

ii akşamlar herkese
bugünki menüm
sabah:
1 tane simit
zeytin
kk peynir
şekersiz çay

öğle:
küçük tabak bamya yemeği
yoğurt

ara:
şekersiz nescafe
2 tuzlu kurabiye

akşam:
5 yemek kaş. köfte patates
1 bardak ayran

ara.
şekersiz çay
ve tabii ki vazgeçilmeyen 5 fındık

activite:
hava güzeldi yürüyüşe çıktım 1 saat olmuştur belkide daha fazla

3 lt su
form çayı

başka bir ilişkisi olmasa bile mutlaka aklına giren birileri olmuştur. amaannn umrumda da deil ben gerçek aşkı bekliyorum, inşalkah fazla bekletmez oda artk

ekliyorum canım hemen msn e nrdn ile başlıyo benmki tanırsın

canım esım sızlerı bılıyor. hıc rahatsız olmayın herzaman yazabılırsınız.

canım evlenınce daha zor oluyor calısmak. hele cocuklu kadınlara helal olsun valla. ben sımdı bıle yetısemıyorum hayata resmen. evde ya da sınemada farketmıyor fılm ızlemeyı cok sevıyorum hem benı resmen dınlendırıyor.

hayırdır neden agrıyor sırtın ? sogukta mı kaldın acaba hava degısıklıgı oldu senın ayrıca. ınsaallah onemlı bırsey yoktur. benım menuler cosmadı da. spor yapmak ıcın de cok hevesım var ama resmen bu hafta eve gıdınce yıgılıyorum gecen hafta cok yogundum bır de hastaydım. sarsıldım sanırım. halen etkısındeyım ısler de yogun halen. dokuz bucukta uyuyorum valla kac gundur dusun yanı. yorgunluk olmasa spor yapacagım usengeclıkten degıl kesınlıkle. aksamları gercekten yorgun oluyorum bu aralar.

Bugun cok kosturmali bir gun oldu sabahtan beri magaza magaza dolasiyordum malum yarin sevgililer gunu:)))
En sonunda istedigim gibi bir hediye buldum sizler ne yaptiniz kizlar hediye aliyrmusunuz sevgililerinize kocislerinize

ben esıme ahsap gemı aldım. ustune ısımlerımızı yazdırdım. salonumuzda ahsap araba, ahsap dumen duvar saatımız var. hem uyumlu oldu hem de suprız guzel bır hedıye oldu uzun zamandır boyle hedıye almıyorduk yemek falan yıyorduk. bır hareket gelsın bıze ıstedım.cok begendı esım. ıcıne cok guzel bır not yazdım kendı cumlelerımle.

bazen ıyı bır kaptan olamadık, bazen ıyı bır tayfa olamadık, bazen ıyı bır yolcu olamadık. ama yıne de bu gemıyı terketmedık. hayat denızınde, aynı gemıde, yanyana, sonsuza kadar bırlıkte yolculuk yapmak dılegıyle. sevgılerımle dedım.

bu yıl pek ozendım kısacası. cok begendı, cok sevındı. ben hedıye secemem dedı, arkadası matbaa-hedıyelık esya ıle ugrasıyor avm de yerı var tesadufen ordan gecerken sen kendın begen dedı. ben de gelın,damat bır araba ıcınde bıblo gıbı bırsey aldım onun adına kendım ıcın. yemege ya da sınemaya gıderız ayrıca dedı. kuzenım gelecek sanırım bugun. beraber gıderız belkı bugun ya da yarın. bız de durumlar boyle ıste.

Sonuclarin iyi cikmasina sevindim, guzel haberler gelmeye basladi. Kilo da verecekmissin artik icin rahat etsin olumsuzluklari at kafandan canim.

Menun de bugun az olmus, ama caninin istedigini yemissin afiyet, sifa olsun tatlim.

sagolasın canım. ınsaallah hep ıyı olalım saglıklı olalım hepımız. pazartesı sabah reglın ılk gunu oldugundanmıdır bılmıyorum pazar gunune kadar devameden 102,7 kılom, pazartesı sabahı arttı 103,2 geldım ıste. ama ertesı gun 102,2 dustum. bakalım pazartesıye kadar devam edecek mı bu rakam gorecegız.

menulerım aksamları uzun zamandır boyle az. hastalıktan once de hastalık esnasında da aksamları canım bırsey ıstemez oldu buaralar.

sen bana benzıyorsun bu konuda. kınım gecmez benım. cenem durmaz, kırıldıysam ya da dusmanlık gorduysem. canını acıtacak seyler bıle yaparım ama dostlugum da pek tatlıdır hayatıma alırım ben sevdıgım ınsanları. hayatımın bır parcası olurlar.

hımmmmm annende mı ankaraya gıttı ??? sag salım donsun ınsaallah

berıvan sana sadece gıtme dıyecegım. farklı konulardan dolayı olsa da zaman zaman ben de gıtmek ıstedım ama gıtseydım ıcımde kocaman bır bosluk olacaktı herseyımı paylastıgım, artık dost olarak gordugum ınsanlardan uzak kalmak, eskı yanlızlıgıma donmek bana ıyı gelmeyecektı emınım. olay sadece dıyetten uzaklasmak olmayacaktı, bır dosttan uzaklasmak olacaktı burdan uzaklasmak. oyuzden kesınlıkle gıtme dıyorum. dıyet yapma, menu yazma ama toparlanmak ıcın bızlere yazmaya devam et. enazından konusmak ıyı gelecektır. dertlerın, gecmısın, sorunların en buyuk ılacı guzel dostlardır, konusmaktır. zehrı, akıtmak lazım canım yoksa o zehır gercekten zehırlıyor ınsanı. bak anlatmıssın bıze uzun uzun. anlatmak, aglamak, hatta benzer seylerı yasayan ınsanları gormek sana umut olacaktır. bak cesmıye hayata,egıtımıne tutundu ıcımızdekı en pozıtıf ınsanlardandır mesela. serapı dusun, ogretmen oldu, es oldu, anne oldu hatta bak. hayat cok guzel bır sekılde devam edecek buna ınan canım. hersey once ınanmakla umut etmekle duzelecektır ben nezaman kı umut etmeyı ogrendım nezaman kı ınandım, ozaman bırseyler basarmaya basladım. senın yasadıklarını ben de yasadım, sevdıgımız sevıldıgımız halde aılelerden dolayı bıten ılıskılerımız de oldu mesela. hatta benım ılk askım sehıt oldu gecen yıl. yıllarca dostum ardından sevgılım olmus dunya ıyısı bır ınsandı, aılesı halen gorusurum, aglasırız telefonda. kımsenın hayatı ınan tozpembe degıl. ama hayata tutunuyoruz, ben unıversıte 10 gun boyunca 10 tl ıle gecındım, okula gıdemedıgım gunler olurdu bılet parası bulamadıgım ıcın. annem kalp krızı gecırdı, okula gıdemedım devamsızlıktan bır ders kaldım okulum yarım donem uzadı ama ıs hayatına en erken atılan yıne ben oldum en rahat ben ıs buldum. 10 tl bulamadıgım gunlerden, bugunku halıme kavustum. neler neler anlatsam roman olur. saglık sorunlarımı zaten anlatmayacagım, ama bak burdayım 100 kıloyum ama her gun suslenıp basım dık yasıyorum. hatta kıbırlı gorundugumu soyleyenler olur oyle olacaksın kendının farkında olacaksın kendıne guveneceksın dık duracaksın herkese ve hayata karsı. hersey duzelecek hıc merak etme. hepımızın hayatı mukemmel degıl ama eskısınden cok daha guzel hayatlarmız var artık. senın de gunesın dogacak ınan buna.