- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.621
starbucks a ilk başlarda gittigimde hep bilmedigim şeyleri içiyordum ki hepsini öğreneyim die :) o yuzden hepsini biliyorum :) yazsa benm de favorim frapucino dur hem de çileklisi, ama kışın chai tea latte bomba bişey yaa :)) salep seven herkese tavsiye ederim :)
dün çok kötüydüm ben canm yaa. resmen ofiste bayılıyodum ışığı falan kapattılar gözlerimi açamıyorum die. neyseki bugun iyiydim bişey olmadı. senin de geçer umarım canm ağrıların yaaa. çok beter bişey bu. Allah vermesn kimseye..
haydi geçmiş olsun canım doktor güzel şeyler söylemiş çok sevindimmmher ay daha da güzel haberler alırsın inşalah doktordan
alacakaranlıkın son filmin sonunda şok oldun dimiiben ilk izledigimde o dövüş sahnesinde resmen nefes almamıştım yaa, film bitsin öyle alırım die düşündüğümü hatırlıyorumm
ben bugun mutlu aile defteri filmine gittim super bi film yaa. normalde turk filmlerini sinemada izlemeyi sevmem ama buna gitmeseymişim tv de izledigimde üzülürmüşüm yani. çok güzel bir aile filmi, her saniye güldüm filmde ve tek bir küfür bile yok, çok kaliteli bi film. gişesi yüksek olmaz biliyorum ama bence sinemaya gidip eğlenmek isteyen herkese tavsiye ederim
Kızlarrrr hamileyim....
Kızlarrrr hamileyim....
Sagol canim aslinda bende diyetisyene defalarca gittim ama gecirdigim hastaliktan sanirim direncim hemen dusuyor ve hastalaniyorum o yuzden diyetisyen olayina bir muddet ara verdim simdi sabah 1 saat yuruyus yapiyorum yediklerime biraz dikkat ediyorum ve su icmeye calisiyorum:)))sende pomom gibi bi yandan sağlık sorunları ile uğraşıp bi yandan zayıflamaya çalışıyorsun. inşallah yaz gelmeden gözle görülür bi sonuç elde edersin. zayflama konusunda profesyonel destek alıyormusun bilmiyorum ama sormak istediğin bi durum olursa yardımcı olurum canım.
Kızlarrrr hamileyim....
Canim cok sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
sağol çeşmicim öyle yapcz bundanayy hadi şükür duygucumm sevindim önemli bişey çıkmamasınaad vitamini de en çok güneşte var sanırım, havalar düzelince bol bol çıkar dolaşırsın o sıkıntında kalmaz
hepimizin öyle dönemleri olur canım, sen daha buraya gelmeden önce dersler yüzünden mesela 2 hafta nerdeyse hiç girmemiştim bende, kızlar saolsunlar o konuda anlayışlılaristersen sende öyle bişey yap, girebildigin zamanlar gir hemen kafan dağılmış olur.
bir de sorun her ne ise eğer anlatmak istersen ister forumdan ister özel msj dan istersen de msn imi verebilirim, her nerden istersen yani konuşabiliriz canım. benm herkese dedigim bişey vardır HİÇ BİŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİLLL
pisttt fındık kurduu negitmesi hiç biryere gitmiyorsun yalnızlık kalp acısını dahada tetikler burda çene çalcanki kfan dağılsınnno kadar bolmuşum ki yazını okurken damlalarım döküldü
kendimi çok kötü güçsüz basit hissediyorum geçmişin izlerini hatalarını yaşıyorum bundan 1,5 sene önce deli gibi sevdiğim biri vardı ama bizim aşkımız sanal dı asla tasnif etmediğim sanal ortamda tanıştık fec. De gel zaman git zaman sevgili olduk o arabistandaydı iş nedeniyle 1 senesi kalmıştı sürekli konuşuyorduk tek noktsm olmuştu simdi ne kadar salak oldugumu anlıyorum 1 sene konuştuk gece demeden 4-5 kadar uyku uyumuyordum sırf onun için sonra 1 yıl geçti bu hataylıydı hataya döndü ben bundan haber bekliyorum yok o hattı çalışmıyo yeni nosu da yok 1 hafta ölü gb yaşadım sonra haberini aldım yeni yeni toparlanmış evdeymiş falan hataya gitti resmen beni unuttu aleviydi bu ailesi beni istemedi bana artık şey demeye başladı sevgili oluruz ama hiç evlenmeyiz falan buna ragmen onu sevdim bu sırada babam ögrendi ilişkimizi çok büyük problemler yaşadım ailem düşman oldu bana tl mu aldılar başkılar başladı peki ben bu durumdayken o ne yaptı hiç birsey hattını degiştirdi sonra o günler fac. Baktım ilişkisi var yazıyo sonra arkadaş listesine baktım benden gizlediği bir kız vardı biz birbirimizdeki kız erkek herkezi silmiştik bu kim dedigimde hemen sildi boşver dedi konuşmak istiyorum dediğimde olmaz sakın ayıp sildim ben onu dedi peki dedim arkadaşlar listesine baktıgımda o kız kayıtlı ilişkisi var yazıyo hemen mesaj attım orhanın nesi oluyorsun diye aldığım cevap nişanlısı ııııııııııııııı ne zamandan beri dediğimde de de 2011 den beri dedi yani biz birlikteykende beraberlermiş ve evlenmişler geçen hafta o kadar agır geldiki bu kadar olaya ragmen nefret edemiyorum ailem desem babam benimle hala düzgün konuşmaz ona çok büyük yanlış yapmışım olarak görüyo hattım artık faturalı fatura babamın üstüne yaşam sınırım kısıtlandı öyle işte bu aralar çokkk fenalardayım
serapcım öncelikle alıntı yapmadım ama berivan için yazdıklarını çok beğendim çokgüzel şeyler yazmışsınn cnmmKızlarrrr hamileyim....
evet cnm ankaraya gitti ,inşallahh canımsen bana benzıyorsun bu konuda. kınım gecmez benım. cenem durmaz, kırıldıysam ya da dusmanlık gorduysem. canını acıtacak seyler bıle yaparım ama dostlugum da pek tatlıdır hayatıma alırım ben sevdıgım ınsanları. hayatımın bır parcası olurlar.
hımmmmm annende mı ankaraya gıttı ??? sag salım donsun ınsaallah
dunku menum
sabah bir bardak ilik su
1 bardak sirkeli balli su
1 kase nesfit -sut
ara yok
ogle disarda oldugum icin birden biraz fazla az yaglikasarli gozleme
sekersiz cay
ara sekersiz turk kahvesi
aksam bir pilicin gogus kismi haslanmis
2 dilim ekmek
2 kase yogurt
ara kucuk bir cisssss kucucuk bir dilim yaspasta
Haklisin valla ama butun suc kocamin isyerine hediye olarak pasta getirmis musterisi o da tutmus eve getirmis ilk once yemedim oldugu gibi dolaba attim sonra apartmanimizdaki kizlar geldi eeee mecburen onlara ikram edince canim cekti kucucuk incecik bi dilim yedim cok fena yaptim amahımm canom gününde akşam yemeğini beğendim sabahda eh fena değil öğlen cıs olmuş ama pasta daha kötü olmuş hem vakit açısından hemde zaten öğlen bi cısımızvar 2 cıs baya kötü olmuş
kızlar herkese gunaydınnnnnnn
dun ortalıkta gorunmedım hıc. cok yogundum oglene kadar. ogleden sonra da patron hep burdaydı gıremedım. aksam azıcık yemekten sonra, bıraz oturdum dınlendım erkenden uyudum 9 bucukta. buaralar cok yoruluyorum.
menumu hatırlayacak olursam;
sabah ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına suzme peynır
4-5 marul
bır bardak yarım yaglı sut
bır domates
ara: 20 adet leblebı, 500 ml ılık su, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 7 kasık ıspanak, ustune az yogurt, ıkı bucuk kepce kadar mercımek corbası, ıkı dılım normal ekmek
ara: ıkı kuru erık, 5-6 adet yaban mersını, 500 ml ılık su
ısten cıkmadan 500 ml ılık su
aksam: 7-8 adet marul, 7-8 adet cılek, 4 tane parmak seklınde et kofte, ıkı dılım tam buday ekmegı
amin camin evet topiğin ilk bebeği olacak büyük bir ihtimalll...hayırlı olsun serapayyy çok güzel bi haber bu yaaa güne güzel başlamak adına harika bi haber paylaşmışsın canım
inşallah rahat ve güzel bi hamilelik geçirirsinbu topiğin ilk bebeğini sen getireceksin dünyaya sanırım
amin canım hayat devam ediyor bir yerlere takılarak kalmanın kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramadığını farkettim...serap, berıvana cok guzel moral vermıssın. kendı yasadıklarını anlatmıssın agzına saglık. guclu bır kadın oldugunu bılıyordum bır kez daha gordum. ALLAH bundan sonra her anını mutlulukla doldursun canım. yasadıgın sıkıntılar, gecmısın ve hayatın tecrubesı olarak kalsın sadece. hep mutlu, huzurlu olman dılegıyle.
evet canım doktora gideceğim bunu önceden de düşündüm...diyet demeyelim ama dengeli beslenme şart oldu bundan sonra...oyyyyyyyyyyyyy topıgımızın ılk bebegı
canım gozunaydın hayırlı ugurlu olsun. sag salım kucagına alırsın ınsaallah bebısını. ayyyyyyyy cok sevındım yaaaaaaaa. doktora gıdıyorsun ve ona gore beslenıyorsun artık anlastık mı. ama dıyet yapmasan da bızı bırakma olur mu
maşallah ayy ne güzel bi haber buı böle
hayırlı olsun cnm allhım tamamına erdirsin
sağlıklı, rahat ve güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle tatlım
darısı bizlere olsun inşllhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE]amin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...
amin canımCanim cok sevindim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
amin canım öğrendiğim andan beri..isteyen herkese versin rabbim diyorum kucaklarımıızı boş bırakmasın...serapcım öncelikle alıntı yapmadım ama berivan için yazdıklarını çok beğendim çokgüzel şeyler yazmışsınn cnmm
ayrıca seni canı gönülden tebrik ediyorumm bu aralar çok hamile haberi alıyorumm seninkide beni çok mutlu etti şimdiden hayırlı sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin inşallahALLAH analıbabalı büyütsün güzel bir doğum yaparsın inşallahh,ee iki canlıolarak sende dua ett isteyen herkeze rabbim evlat versinn diye..
Kızlarrrr hamileyim....
ya starbucks dıye dıye canım cektı valla. offffffff :)))))) ıkı uc hafta gıdemem daha ıstanbula. :))))))
canım ya sen nıye bnukadar kotu oldun. bas donmesı falan tüh yaaaaa.
benım regl kısa suruyor 4 gun bulmuyor bıle. bıttı oyuzden agrılar falan. darısı senın basına.
doktor detaylı bırseyler soylemedı sonuclarımın hepsı cıkmamıs zaten doktor tam cıkmak uzereyken alabıldık sonucları. makına bozulmus da :)))) benı bulur boyle seyler zaten. neyse cok detaylı seyler soylemedı ama enazından umutlu guzel seyler soyledı. sevındım ben de. bakalım hayırlısı.
cok superdı son ıkı serı ve dedıgın gıbı ozellıkle son serı dovus sahnesı. superdı. ben nasıl oldu da ızlememısım bu serıyı ya. tutkunu oldum valla. dızı gıbı olsa, hıc bıkmadan ızlerım. cok begendım.
turk fılmı ızlemeyı de severım ben sınemada. hatta ozellıkle desteklemeye calısırım bu anlamda. sen bu fılmı anlatınca benı cektı bak. normalde hıc dusunmuyordum. offff hukumet kadını var, romantık komedı 2 var. ıkı hafta ıcınde ızlemeyelım bunları. bır de mutlu aıle defterı cıktı bak.
canlarım ablalarım bitanesiniz siz Allah razı olsun kendime gelmeme yardımcı oldunuz çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cezmicim,separcım ,duygu ve pomo ablacım harikasınınz hepinizi çok sevdim çok teşekkür ederim çok şanşlıyım ki sizi tanıdımmmmmmmmmm kendimi toparlamıştım aslında ama evlendiğini öğrenince de ona olan son umudumuda kaymettim ona beddua etmiyorum rabbim herşeyin en iiyisini bilir onu Allah a havale ettim
serappppppppppppp hamilemisin canımmmmmmmm ayyyyyyyy ne güzel inşallah saglıklıca kucagına alırsın dr git o sana menü versin diyet yapma ama hep yaz canımmmmmmmm benimmmmm bebiş geliyo bebiş geliyo bebiş geliyoooooooooooooooo
nurdan merhaba canım. bişey sorucam bu ayağındaki sorun yürümene ve yere sert basmana sorun yaratıyormu? birde sol ayağınmı sağ ayağınmı?ona göre egzersizlerdeki destek ayağını seçelim
merhaba emelcimm. yürümeme engel deil, sert basmak da çok sorum olmuyor benm için. sol ayagımda sıkıntı var canım, sağ sağlam
aaa cezmi kız ismin nurdan mı canım benimmmmmmmm
bu arada emel cim unuttum sanma seni destegin için çok teşekkürler iyi ki varsınız ablalarımmmmmmmmmmmm
nurdancımmmm toplasın gelin siz kafacıgım feda olsun keşke gelseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?