2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ya starbucks dıye dıye canım cektı valla. offffffff :)))))) ıkı uc hafta gıdemem daha ıstanbula. :))))))

canım ya sen nıye bnukadar kotu oldun. bas donmesı falan tüh yaaaaa.

benım regl kısa suruyor 4 gun bulmuyor bıle. bıttı oyuzden agrılar falan. darısı senın basına.

doktor detaylı bırseyler soylemedı sonuclarımın hepsı cıkmamıs zaten doktor tam cıkmak uzereyken alabıldık sonucları. makına bozulmus da :)))) benı bulur boyle seyler zaten. neyse cok detaylı seyler soylemedı ama enazından umutlu guzel seyler soyledı. sevındım ben de. bakalım hayırlısı.

cok superdı son ıkı serı ve dedıgın gıbı ozellıkle son serı dovus sahnesı. superdı. ben nasıl oldu da ızlememısım bu serıyı ya. tutkunu oldum valla. dızı gıbı olsa, hıc bıkmadan ızlerım. cok begendım.

turk fılmı ızlemeyı de severım ben sınemada. hatta ozellıkle desteklemeye calısırım bu anlamda. sen bu fılmı anlatınca benı cektı bak. normalde hıc dusunmuyordum. offff hukumet kadını var, romantık komedı 2 var. ıkı hafta ıcınde ızlemeyelım bunları. bır de mutlu aıle defterı cıktı bak.

serap, berıvana cok guzel moral vermıssın. kendı yasadıklarını anlatmıssın agzına saglık. guclu bır kadın oldugunu bılıyordum bır kez daha gordum. ALLAH bundan sonra her anını mutlulukla doldursun canım. yasadıgın sıkıntılar, gecmısın ve hayatın tecrubesı olarak kalsın sadece. hep mutlu, huzurlu olman dılegıyle.

Kızlarrrr hamileyim....

oyyyyyyyyyyyyy topıgımızın ılk bebegı

canım gozunaydın hayırlı ugurlu olsun. sag salım kucagına alırsın ınsaallah bebısını. ayyyyyyyy cok sevındım yaaaaaaaa. doktora gıdıyorsun ve ona gore beslenıyorsun artık anlastık mı. ama dıyet yapmasan da bızı bırakma olur mu

kızlar herkese gunaydınnnnnnn

dun ortalıkta gorunmedım hıc. cok yogundum oglene kadar. ogleden sonra da patron hep burdaydı gıremedım. aksam azıcık yemekten sonra, bıraz oturdum dınlendım erkenden uyudum 9 bucukta. buaralar cok yoruluyorum.

menumu hatırlayacak olursam;

sabah ıkı dılım tam bugday ekmegı arasına suzme peynır
4-5 marul
bır bardak yarım yaglı sut
bır domates

ara: 20 adet leblebı, 500 ml ılık su, acık sekersız cay

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 7 kasık ıspanak, ustune az yogurt, ıkı bucuk kepce kadar mercımek corbası, ıkı dılım normal ekmek

ara: ıkı kuru erık, 5-6 adet yaban mersını, 500 ml ılık su

ısten cıkmadan 500 ml ılık su

aksam: 7-8 adet marul, 7-8 adet cılek, 4 tane parmak seklınde et kofte, ıkı dılım tam buday ekmegı

Kızlarrrr hamileyim....

maşallah ayy ne güzel bi haber buı böle
hayırlı olsun cnm allhım tamamına erdirsin

sağlıklı, rahat ve güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle tatlım
darısı bizlere olsun inşllhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

Dunku menum
Sabah bir bardak ilik su
1 bardak sirkeli balli su
1 kase nesfit -sut

Ara yok

Ogle disarda oldugum icin birden biraz fazla az yaglikasarli gozleme
Sekersiz cay

Ara sekersiz turk kahvesi

Aksam bir pilicin gogus kismi haslanmis
2 dilim ekmek
2 kase yogurt

Ara Kucuk bir cisssss kucucuk bir dilim yaspasta

günaydın hanımlarr herkez iyidir inşallahhh alıntılara geçeyim

sağol çeşmicim öyle yapcz bundan

DÜN DEDİKODUNU YAPTIKK TOPLUKONFERANS YAZIŞMASI YAPTIKK SENİ Bİ KÖTÜLEDİM Bİ KÖTÜLEDİMM
pisttt fındık kurduu negitmesi hiç biryere gitmiyorsun yalnızlık kalp acısını dahada tetikler burda çene çalcanki kfan dağılsınnn
okadar küçüksünkü zamanla geçmişe baktığında bugün bu durumdaolduğun için çok kızcaksın kendine bunun içinmi üzülmüşüm diye ben hep duanın gücüne çok inanmışımdır hep hayırlısını isterim biliyorumki hayırlısıysa olur değilse olmuyacağına sende öyle düşün karışındaki şahıs senin güzelliğini kıymetini bilemediği için çoküzülsün inan kaybeden oolmuş senin karışına pırılpırıl senin değerini bilen biri çıkacak ben inanıyorum hem aile rızası çok önemli cnmilerde anne olduğunda anlıcaksın bunu kimse evladının kötülüğünü istemez bak bahar gelcek içinde kelebekler uçuşcak gençsin hayatının tadını çıkar burda bize güzel anılarınıçokyazcan daha dur bir yere gitmek yok ...abla sözüdinle uçarım orayaahaa
Kızlarrrr hamileyim....
serapcım öncelikle alıntı yapmadım ama berivan için yazdıklarını çok beğendim çokgüzel şeyler yazmışsınn cnmm
ayrıca seni canı gönülden tebrik ediyorumm bu aralar çok hamile haberi alıyorumm seninkide beni çok mutlu etti şimdiden hayırlı sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin inşallahALLAH analıbabalı büyütsün güzel bir doğum yaparsın inşallahh,ee iki canlıolarak sende dua ett isteyen herkeze rabbim evlat versinn diye..
evet cnm ankaraya gitti ,inşallahh canım

hımm canom gününde akşam yemeğini beğendim sabahda eh fena değil öğlen cıs olmuş ama pasta daha kötü olmuş hem vakit açısından hemde zaten öğlen bi cısımızvar 2 cıs baya kötü olmuş

Son düzenleme:
Haklisin valla ama butun suc kocamin isyerine hediye olarak pasta getirmis musterisi o da tutmus eve getirmis ilk once yemedim oldugu gibi dolaba attim sonra apartmanimizdaki kizlar geldi eeee mecburen onlara ikram edince canim cekti kucucuk incecik bi dilim yedim cok fena yaptim ama

selam pomocum nasılsın

beni yanlış anlamazsan menüne yorum yapayım

bir günde 9,5 dilim ekmek yemişin biraz çok değil mi
20 leblebi =1 dilim ekmek
2,5 kepçe çorba = 2,5 dilim ekmek

amin camin evet topiğin ilk bebeği olacak büyük bir ihtimalll...

amin canım hayat devam ediyor bir yerlere takılarak kalmanın kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramadığını farkettim...

evet canım doktora gideceğim bunu önceden de düşündüm...diyet demeyelim ama dengeli beslenme şart oldu bundan sonra...

Kızlarrrr hamileyim....

hollllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün canıımmmmm

starbucks burda da yok bende gidemiyoruummmmm ben ankarada senin yerine de içerim artıkkk

benm oluyor arada öyle canım yaa, yatabilsem yatamıyorum da öyle bi yarım saat sersemletiyo beni sonra azalıyo yavaş yavaş. alıştım artk diyorum amaa her seferinde yine mahvediyor

vampir günlükleri izle sen, oda vampirli alacakaranlıgın gönlümdeki yeri başkadır ama vampir günlükleride nefisss

ben daha önce de dedigim gibi pek sevmem turk filmlerini sinemada izlemeyi, sinemada aksiyon güzel olluyor bizimkilerde pek beceremiyor malum ama bu film çok tatlı bir aile filmi, sürekli gülüyorsun filmde, ki ben huysuz bi arkadaşımla gittim o bile sevdi

canlarım ablalarım bitanesiniz siz Allah razı olsun kendime gelmeme yardımcı oldunuz çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cezmicim,separcım ,duygu ve pomo ablacım harikasınınz hepinizi çok sevdim çok teşekkür ederim çok şanşlıyım ki sizi tanıdımmmmmmmmmm kendimi toparlamıştım aslında ama evlendiğini öğrenince de ona olan son umudumuda kaymettim ona beddua etmiyorum rabbim herşeyin en iiyisini bilir onu Allah a havale ettim

serappppppppppppp hamilemisin canımmmmmmmm ayyyyyyyy ne güzel inşallah saglıklıca kucagına alırsın dr git o sana menü versin diyet yapma ama hep yaz canımmmmmmmm benimmmmm bebiş geliyo bebiş geliyo bebiş geliyoooooooooooooooo

hep böyle ol işteeee yoksa toplaşır gelir kırarız kafanı ona göree

nurdan merhaba canım. bişey sorucam bu ayağındaki sorun yürümene ve yere sert basmana sorun yaratıyormu? birde sol ayağınmı sağ ayağınmı?ona göre egzersizlerdeki destek ayağını seçelim

nurdan merhaba canım. bişey sorucam bu ayağındaki sorun yürümene ve yere sert basmana sorun yaratıyormu? birde sol ayağınmı sağ ayağınmı?ona göre egzersizlerdeki destek ayağını seçelim

merhaba emelcimm. yürümeme engel deil, sert basmak da çok sorum olmuyor benm için. sol ayagımda sıkıntı var canım, sağ sağlam

merhaba emelcimm. yürümeme engel deil, sert basmak da çok sorum olmuyor benm için. sol ayagımda sıkıntı var canım, sağ sağlam

aaa cezmi kız ismin nurdan mı canım benimmmmmmmm
bu arada emel cim unuttum sanma seni destegin için çok teşekkürler iyi ki varsınız ablalarımmmmmmmmmmmm
nurdancımmmm toplasın gelin siz kafacıgım feda olsun keşke gelseniz