2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet canımm ben nurdann her zaman tam destek şekerim sen merak etme yeter ki aramızda ol, bi de söz ver toparlanmak istedigine başka bi istegimiz olmaz

sen hangi ildeydin şekerim ? bakayım yakın mısın bana

Gerçekten çok kötü günler geçiriyorsun canımm güçlü ol ve arkana bile bakma,bırak geçmişte kalsın herşey ve sen kendine güzel bir sayfa aç,onu hayatında olmamış sayy.Onun şerefsizliği tabikii hem senin duygularınla oynamışş hemde nişanlısının,
Nişanlısı ozamanlar duysa nasıl yıkılırdı ,keşke duysada ayrılsalardı çünkü öyle bir kişiyle evlenmesi ona yazık olmuş.Nişanlıyken bunu yapan evliyken kimbilir daha neler yapabilir
Senle evlenseydi bile seni daha çok üzecekti,

iştee aradığımmm yer burasııııııı çok mutluyummmmm..kızlarrrr bende katılmak istiyorum sizeee yaza kadar hedefime ulaşmak istiyorum.2 gün spor yaparsam 3. gün yapmasam da olur diyip yapmadığımda oluyo. o yuzden bu konuda size çok ihtiyacım var

gel bakalım geelll geelllllll

gel bakalım geelll geelllllll

yaşasınnnn :) ben kısaca anlatayım benim derdim kilo vermek değil sağlık problemlerim yüzünden çok zayıfladım zaten amacım bu kiloyu korumak ve tabiki sıkılaşmak yediklerime çok dikkat etmek zorundayım çünkü hemen kilo alıyorum nolduğunu anlayamıyorum benim basen problemim var kiloma göre çok anormal duruyo.bu hafta başladım spora

arkadaşlar hemen hemen birçok besinin kalori cinsinden değerini gösteren bi cetvel koydum aşağı. bu cetvele bakarak diyetimizde ne kadar kalori aldığımızı hesaplayabiliriz. buna göre vermemiz gereken kalori miktarıda ortaya çıkar ve egzersizlerde ne kadar kalori harcamamız gerektiğini bilebiliriz. hangi egzersizde kaç kalori yakmanız gerektiğinde ise ben yardımcı olurum isteyen herkese... hadi hanımlar yaza az kaldı

emeeeeellllllll burda senlik bir iş vaarrrrrr

çok saolasın şekerim hemen kaydettim resmi

olur arada böyle şeylerr farklıbirinden duyunca daha özenli oluyor oyüzden yorum yaptımm cnm ama elbet can buçeker afiyet olsun

duyguuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedikodularımı yapmışsın duyduummmmmmm
aaaaaa... bi çekiştirdim bi çekiştirdimm tam görümce işi çrkiştirdimm
boşverr geldi geçti artıkkapat yeni tertemiz güzel kalbin kadar temizbir sayfa aç emii pomoya hep diyorumHERŞEY GÜZEL OLACAK

HARİKASIN EMEL TAM BUZDOLABA YAPIŞTIRMALIKK

Kız çeşmi kim geliyor bugünn bil bakalımm gardaşım geliyor akşam 10 da gelcek,yarın toplantısı varmış bir gece bende yatcakkk bendende pasta istedi hıyarto onla uğraştımm,varmı bir notun

emel diyor kii kaçırma sakın duygunun kardeşini duygu gibi bir görümce herkese nasip olmazz hem beni övmüşsün bi keree yoksa övmedin miiii

Kız çeşmi kim geliyor bugünn bil bakalımm gardaşım geliyor akşam 10 da gelcek,yarın toplantısı varmış bir gece bende yatcakkk bendende pasta istedi hıyarto onla uğraştımm,varmı bir notun

anaaaaaaa selam söyle gelecekteki mustakbel kocacgımaaa sen ona söyle ben ona pstalar yaparımmm

ondan haber almamak ıcın ugras berıvan. cunku yıllar gecse de canını acıtır bu durum . bunu yap lutfen. bız de senı sevıyoruz hep bıcır bıcır halını gormek ıstıyoruz.

hımmmmm vampır gunluklerı ok anlastık takıp edeyım ben.

ıc ıc valla yerıme

merhaba özden öncelikle hoşgeldin. ben emel memnun oldum bu arada
şimdi kilo sorunum yok demişsin ama ciddi basen sorunum var demişsin. senin gözlemlerine göre bi yöntem belirlemek zor olur canım. ama sadece basenim erisin diyorsan kilom kalsın dersen bu fiziksel olarak pek mümkün değil. Bölgesel sorunlar için çok detaylı bi çalışma yapman lazım. her sporu yapmanın faydası olmaz daha doğrusu senin eforu yüksek sporlar değil esneklik ve sıkılık temeline dayalı sporlar yapman lazım. tabi bunun serisi ve şeklini belirlemek için vücudunun verilerini bilmek lazım. sen düşünürsen müsait olduğunda görüşelim canım elimden geleni yaparım...

çok sevinirimmm.3 gundur eliptik bisiklet deniyorum.ne.kadar dogru bilmiyorum bazilari baseni genislettigini de yazmis.once yuruyus yapiyodum ama havalar soguduktan sonra biraktim acikcasi pilates de yaptim leslie ne varsa denedim :)

çok sevinirimmm.3 gundur eliptik bisiklet deniyorum.ne.kadar dogru bilmiyorum bazilari baseni genislettigini de yazmis.once yuruyus yapiyodum ama havalar soguduktan sonra biraktim acikcasi pilates de yaptim leslie ne varsa denedim :)

hangi egzersiz yönteminin sana uygun olacağını tespit etmek için bi takım verilerini bilmemiz gerekir. daha önce denediklerinin neden işe yaramadığını o zaman anlarız. sana özelden atacağım mesajda alman gereken ölçüler ve bazı günlük bilgiler lazım; beslenme şeklin, çalışma şeklin gibi... Daha sonra elde edeceğimiz bilgiler sonucunda bi yol haritası çizeriz. sen yeterki kendin için koyduğun hedefin takipçisi ol ve pes etme. Emin ol ciddi bi hastalık olmadığı sürece her kadın vücudunu istediği forma sokabilir. bu kimine göre 3 aydır kimine göre 1 yıldır ama sonunda başarır. Sende başarırsın umarım

slm kızlarr
ilk menü benden erkenciyim ama asla bişey yemem yazdıktan sonra emin olun

sabah:
2 dlm ekmek
4 zeytin
1 tatlı kaş. bal
maydonoz
peynir
şekersiz çay

öğle:
kuran vardı ordaydım sadece
1 küçük dlm börek
4 kaş. pirinç salatası
1 tane elmalı kurabiye
şekersiz çay

ara:
şekersiz çay
3 ceviz

akşam:
bi kase çorba
5 kaş. yoğurt
2 köfte
2 kaş. patates
1 dlm den az ekmek

ara:
1 portakal
1 kırmızı elma

activite:
kıyı bucak camlar, koltuk altlarına kadar temizlik
dahada spor yapamadım yoruldum
2 kupa form çayı
2 lt su

Hmm dinlen canim yorgunluk stress vucudu bitiriyor dikkat et, yaparsin zamani geldiginde en iyi sen bilirsin kendini. Zaten hevesin olunca mutlaka engel cikar bende bisiklete binmek istiyorum ama fazla yapamiyorum.

Sirt agrilarim safra kesemdeki taslardan dolayi oluyormus benim spor isim ameliyat sonrasina kaldi. Halsiz ve yorgun oluyorum fazla ayakta kaldigimda sirtim cok agriyor. Yorucu islerden uzak olmaliyim.