- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.641
aaa cezmi kız ismin nurdan mı canım benimmmmmmmm
bu arada emel cim unuttum sanma seni destegin için çok teşekkürler iyi ki varsınız ablalarımmmmmmmmmmmm
nurdancımmmm toplasın gelin siz kafacıgım feda olsun keşke gelseniz
o kadar bolmuşum ki yazını okurken damlalarım döküldü
kendimi çok kötü güçsüz basit hissediyorum geçmişin izlerini hatalarını yaşıyorum bundan 1,5 sene önce deli gibi sevdiğim biri vardı ama bizim aşkımız sanal dı asla tasnif etmediğim sanal ortamda tanıştık fec. De gel zaman git zaman sevgili olduk o arabistandaydı iş nedeniyle 1 senesi kalmıştı sürekli konuşuyorduk tek noktsm olmuştu simdi ne kadar salak oldugumu anlıyorum 1 sene konuştuk gece demeden 4-5 kadar uyku uyumuyordum sırf onun için sonra 1 yıl geçti bu hataylıydı hataya döndü ben bundan haber bekliyorum yok o hattı çalışmıyo yeni nosu da yok 1 hafta ölü gb yaşadım sonra haberini aldım yeni yeni toparlanmış evdeymiş falan hataya gitti resmen beni unuttu aleviydi bu ailesi beni istemedi bana artık şey demeye başladı sevgili oluruz ama hiç evlenmeyiz falan buna ragmen onu sevdim bu sırada babam ögrendi ilişkimizi çok büyük problemler yaşadım ailem düşman oldu bana tl mu aldılar başkılar başladı peki ben bu durumdayken o ne yaptı hiç birsey hattını degiştirdi sonra o günler fac. Baktım ilişkisi var yazıyo sonra arkadaş listesine baktım benden gizlediği bir kız vardı biz birbirimizdeki kız erkek herkezi silmiştik bu kim dedigimde hemen sildi boşver dedi konuşmak istiyorum dediğimde olmaz sakın ayıp sildim ben onu dedi peki dedim arkadaşlar listesine baktıgımda o kız kayıtlı ilişkisi var yazıyo hemen mesaj attım orhanın nesi oluyorsun diye aldığım cevap nişanlısı ııııııııııııııı ne zamandan beri dediğimde de de 2011 den beri dedi yani biz birlikteykende beraberlermiş ve evlenmişler geçen hafta o kadar agır geldiki bu kadar olaya ragmen nefret edemiyorum ailem desem babam benimle hala düzgün konuşmaz ona çok büyük yanlış yapmışım olarak görüyo hattım artık faturalı fatura babamın üstüne yaşam sınırım kısıtlandı öyle işte bu aralar çokkk fenalardayım
iştee aradığımmm yer burasııııııı çok mutluyummmmm..kızlarrrr bende katılmak istiyorum sizeee yaza kadar hedefime ulaşmak istiyorum.2 gün spor yaparsam 3. gün yapmasam da olur diyip yapmadığımda oluyo. o yuzden bu konuda size çok ihtiyacım var
gel bakalım geelll geelllllll
yaşasınnnn :) ben kısaca anlatayım benim derdim kilo vermek değil sağlık problemlerim yüzünden çok zayıfladım zaten amacım bu kiloyu korumak ve tabiki sıkılaşmak yediklerime çok dikkat etmek zorundayım çünkü hemen kilo alıyorum nolduğunu anlayamıyorum benim basen problemim var kiloma göre çok anormal duruyo.bu hafta başladım spora
arkadaşlar hemen hemen birçok besinin kalori cinsinden değerini gösteren bi cetvel koydum aşağı. bu cetvele bakarak diyetimizde ne kadar kalori aldığımızı hesaplayabiliriz. buna göre vermemiz gereken kalori miktarıda ortaya çıkar ve egzersizlerde ne kadar kalori harcamamız gerektiğini bilebiliriz. hangi egzersizde kaç kalori yakmanız gerektiğinde ise ben yardımcı olurum isteyen herkese... hadi hanımlar yaza az kaldı
Eki Görüntüle 632942
olur arada böyle şeylerr farklıbirinden duyunca daha özenli oluyor oyüzden yorum yaptımm cnm ama elbet can buçeker afiyet olsunHaklisin valla ama butun suc kocamin isyerine hediye olarak pasta getirmis musterisi o da tutmus eve getirmis ilk once yemedim oldugu gibi dolaba attim sonra apartmanimizdaki kizlar geldi eeee mecburen onlara ikram edince canim cekti kucucuk incecik bi dilim yedim cok fena yaptim ama
aaaaaa... bi çekiştirdim bi çekiştirdimm tam görümce işi çrkiştirdimmduyguuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnndedikodularımı yapmışsın duyduummmmmmm
boşverr geldi geçti artıkkapat yeni tertemiz güzel kalbin kadar temizbir sayfa aç emii pomoya hep diyorumHERŞEY GÜZEL OLACAKcanlarım ablalarım bitanesiniz siz Allah razı olsun kendime gelmeme yardımcı oldunuz çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cezmicim,separcım ,duygu ve pomo ablacım harikasınınz hepinizi çok sevdim çok teşekkür ederim çok şanşlıyım ki sizi tanıdımmmmmmmmmm kendimi toparlamıştım aslında ama evlendiğini öğrenince de ona olan son umudumuda kaymettim ona beddua etmiyorum rabbim herşeyin en iiyisini bilir onu Allah a havale ettim
serappppppppppppp hamilemisin canımmmmmmmm ayyyyyyyy ne güzel inşallah saglıklıca kucagına alırsın dr git o sana menü versin diyet yapma ama hep yaz canımmmmmmmm benimmmmm bebiş geliyo bebiş geliyo bebiş geliyoooooooooooooooo
arkadaşlar hemen hemen birçok besinin kalori cinsinden değerini gösteren bi cetvel koydum aşağı. bu cetvele bakarak diyetimizde ne kadar kalori aldığımızı hesaplayabiliriz. buna göre vermemiz gereken kalori miktarıda ortaya çıkar ve egzersizlerde ne kadar kalori harcamamız gerektiğini bilebiliriz. hangi egzersizde kaç kalori yakmanız gerektiğinde ise ben yardımcı olurum isteyen herkese... hadi hanımlar yaza az kaldı
Eki Görüntüle 632942
olur arada böyle şeylerr farklıbirinden duyunca daha özenli oluyor oyüzden yorum yaptımm cnm ama elbet can buçeker afiyet olsun
aaaaaa... bi çekiştirdim bi çekiştirdimm tam görümce işi çrkiştirdimm
boşverr geldi geçti artıkkapat yeni tertemiz güzel kalbin kadar temizbir sayfa aç emii pomoya hep diyorumHERŞEY GÜZEL OLACAK
HARİKASIN EMEL TAM BUZDOLABA YAPIŞTIRMALIKK
Kız çeşmi kim geliyor bugünn bil bakalımm gardaşım geliyor akşam 10 da gelcek,yarın toplantısı varmış bir gece bende yatcakkk bendende pasta istedi hıyarto onla uğraştımm,varmı bir notun
canlarım ablalarım bitanesiniz siz Allah razı olsun kendime gelmeme yardımcı oldunuz çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cezmicim,separcım ,duygu ve pomo ablacım harikasınınz hepinizi çok sevdim çok teşekkür ederim çok şanşlıyım ki sizi tanıdımmmmmmmmmm kendimi toparlamıştım aslında ama evlendiğini öğrenince de ona olan son umudumuda kaymettim ona beddua etmiyorum rabbim herşeyin en iiyisini bilir onu Allah a havale ettim
serappppppppppppp hamilemisin canımmmmmmmm ayyyyyyyy ne güzel inşallah saglıklıca kucagına alırsın dr git o sana menü versin diyet yapma ama hep yaz canımmmmmmmm benimmmmm bebiş geliyo bebiş geliyo bebiş geliyoooooooooooooooo
hollllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAllah analı babalı büyütsün canıımmmmm
starbucks burda da yok bende gidemiyoruummmmmben ankarada senin yerine de içerim artıkkk
benm oluyor arada öyle canım yaa, yatabilsem yatamıyorum da öyle bi yarım saat sersemletiyo beni sonra azalıyo yavaş yavaş. alıştım artk diyorum amaa her seferinde yine mahvediyor
vampir günlükleri izle sen, oda vampirlialacakaranlıgın gönlümdeki yeri başkadır ama vampir günlükleride nefisss
ben daha önce de dedigim gibi pek sevmem turk filmlerini sinemada izlemeyi, sinemada aksiyon güzel olluyor bizimkilerde pek beceremiyor malumama bu film çok tatlı bir aile filmi, sürekli gülüyorsun filmde, ki ben huysuz bi arkadaşımla gittim o bile sevdi
yaşasınnnn :) ben kısaca anlatayım benim derdim kilo vermek değil sağlık problemlerim yüzünden çok zayıfladım zaten amacım bu kiloyu korumak ve tabiki sıkılaşmak yediklerime çok dikkat etmek zorundayım çünkü hemen kilo alıyorum nolduğunu anlayamıyorum benim basen problemim var kiloma göre çok anormal duruyo.bu hafta başladım spora
merhaba özden öncelikle hoşgeldin. ben emel memnun oldum bu arada
şimdi kilo sorunum yok demişsin ama ciddi basen sorunum var demişsin. senin gözlemlerine göre bi yöntem belirlemek zor olur canım. ama sadece basenim erisin diyorsan kilom kalsın dersen bu fiziksel olarak pek mümkün değil. Bölgesel sorunlar için çok detaylı bi çalışma yapman lazım. her sporu yapmanın faydası olmaz daha doğrusu senin eforu yüksek sporlar değil esneklik ve sıkılık temeline dayalı sporlar yapman lazım. tabi bunun serisi ve şeklini belirlemek için vücudunun verilerini bilmek lazım. sen düşünürsen müsait olduğunda görüşelim canım elimden geleni yaparım...
çok sevinirimmm.3 gundur eliptik bisiklet deniyorum.ne.kadar dogru bilmiyorum bazilari baseni genislettigini de yazmis.once yuruyus yapiyodum ama havalar soguduktan sonra biraktim acikcasi pilates de yaptim leslie ne varsa denedim :)
Kızlarrrr hamileyim....
canım evlenınce daha zor oluyor calısmak. hele cocuklu kadınlara helal olsun valla. ben sımdı bıle yetısemıyorum hayata resmen. evde ya da sınemada farketmıyor fılm ızlemeyı cok sevıyorum hem benı resmen dınlendırıyor.
hayırdır neden agrıyor sırtın ? sogukta mı kaldın acaba hava degısıklıgı oldu senın ayrıca. ınsaallah onemlı bırsey yoktur. benım menuler cosmadı da. spor yapmak ıcın de cok hevesım var ama resmen bu hafta eve gıdınce yıgılıyorum gecen hafta cok yogundum bır de hastaydım. sarsıldım sanırım. halen etkısındeyım ısler de yogun halen. dokuz bucukta uyuyorum valla kac gundur dusun yanı. yorgunluk olmasa spor yapacagım usengeclıkten degıl kesınlıkle. aksamları gercekten yorgun oluyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?