- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.661
ben esıme ahsap gemı aldım. ustune ısımlerımızı yazdırdım. salonumuzda ahsap araba, ahsap dumen duvar saatımız var. hem uyumlu oldu hem de suprız guzel bır hedıye oldu uzun zamandır boyle hedıye almıyorduk yemek falan yıyorduk. bır hareket gelsın bıze ıstedım.cok begendı esım. ıcıne cok guzel bır not yazdım kendı cumlelerımle.
bazen ıyı bır kaptan olamadık, bazen ıyı bır tayfa olamadık, bazen ıyı bır yolcu olamadık. ama yıne de bu gemıyı terketmedık. hayat denızınde, aynı gemıde, yanyana, sonsuza kadar bırlıkte yolculuk yapmak dılegıyle. sevgılerımle dedım.
bu yıl pek ozendım kısacası. cok begendı, cok sevındı. ben hedıye secemem dedı, arkadası matbaa-hedıyelık esya ıle ugrasıyor avm de yerı var tesadufen ordan gecerken sen kendın begen dedı. ben de gelın,damat bır araba ıcınde bıblo gıbı bırsey aldım onun adına kendım ıcın. yemege ya da sınemaya gıderız ayrıca dedı. kuzenım gelecek sanırım bugun. beraber gıderız belkı bugun ya da yarın. bız de durumlar boyle ıste.
amin camin evet topiğin ilk bebeği olacak büyük bir ihtimalll...
amin canım hayat devam ediyor bir yerlere takılarak kalmanın kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramadığını farkettim...
evet canım doktora gideceğim bunu önceden de düşündüm...diyet demeyelim ama dengeli beslenme şart oldu bundan sonra...
maşallah ayy ne güzel bi haber buı böle
hayırlı olsun cnm allhım tamamına erdirsin
sağlıklı, rahat ve güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle tatlım
darısı bizlere olsun inşllhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE]amin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah...
amin canım
amin canım öğrendiğim andan beri..isteyen herkese versin rabbim diyorum kucaklarımıızı boş bırakmasın...
serap evde mı test yaptın ???????? doktora gıttın mı ?
selam pomocum nasılsın
beni yanlış anlamazsan menüne yorum yapayım
bir günde 9,5 dilim ekmek yemişin biraz çok değil mi
20 leblebi =1 dilim ekmek
2,5 kepçe çorba = 2,5 dilim ekmek
Kız çeşmi kim geliyor bugünn bil bakalımm gardaşım geliyor akşam 10 da gelcek,yarın toplantısı varmış bir gece bende yatcakkk bendende pasta istedi hıyarto onla uğraştımm,varmı bir notun
Hmm dinlen canim yorgunluk stress vucudu bitiriyor dikkat et, yaparsin zamani geldiginde en iyi sen bilirsin kendini. Zaten hevesin olunca mutlaka engel cikar bende bisiklete binmek istiyorum ama fazla yapamiyorum.
Sirt agrilarim safra kesemdeki taslardan dolayi oluyormus benim spor isim ameliyat sonrasina kaldi. Halsiz ve yorgun oluyorum fazla ayakta kaldigimda sirtim cok agriyor. Yorucu islerden uzak olmaliyim.
Pomocum sozlerin beni cok etkiledi. Agzina saglik hediye ve ona uygun bi soz allah mutlulugunuzu sevginizi arttirsin canim tum arkadaslarima da ayni dilegi diliyorum.
Merhaba kızlar, nasılsınız? Bugün Ankara'daki son gecem:) Düşündüğümden çok daha yoğun geçiyor toplantı, o yüzden giremedim doğru dürüst foruma. Bir de telefonum bozuldu dün gece, hep öyle olur zaten en gerekli olacağı durumda gider böyle şeyler. Bugün arkadaşın telefonundan arayıp haber verdim eşimeDün akşamki oyun da bugünkü oyun da çok güzeldi. Yalnız çok yorgun hissediyorum, çok şükür yarın son gün:) Ankara'nın en güzel şeyi İzmir'e geri dönüş
Geçmişe bakamadım, sevgililer gününüz güzel geçmiştir umarım, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
Gunaydinnn guzel hanimlar
Hayirli cumalar bol gunesli, bereketli, huzurlu gunler diliyorum.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun hepimize
aslında bugün size veda etmek için açmıştım neti .diyeti bıraktığımı yazacaktım ama geçmişi okuyunca sanki bi güç geldi bana .berivan arkadaşa yazdıklarınız kuvvet oldu banada .şu son hafta moralim hiç iyi değil .neti açmka hatta evişi yemek hiçbişi yapasım yok .canım çok sıkkın .biliyorum geçicek ama yinede toparlamak güç oldu bu sefer .sizlerinde modunu düşürmek istemiyorum sabah sabah ama burayı okumak iyi geldi bana .ben bi süre diyete ara veriyorum menü yazamıcam ama toparlanınca tekrar burada olmak isterim .pomocum çizelgedeki durumumu sen ayarlarsın canım istersen çıkarabilirsin .şu süreci atlatmam lazım .sonrası nolur bilemem .
bu arada serap arkadaş hamileymiş çoooook sevindim Rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
herkesi öperim Allaha emanet olun ara ara yazarım yine
Iron & Wine - Flightless Bird (with lyrics) - YouTube
cesmı, edward ve bellanın muzıgı bak.bayıldım bu sarkıya. fılmı ızledıgımden berı sureklı bu sarkıyı dınlıyorum.
erececimm sende anlatsan keşke derdini belki sana da yardımcı olabilirdik
Hemennn dinliyoruummmmm
Bu arada herkeslere günaydınnnn, hayırlı cumalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?