2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese hayırlı cumalarrrrrrr
umarım bu hafta bana ve sizlere bol kilo kaybı verir sağlıklı olarak tabii

sana da hayırlı cumalar.

Ben umutluydum da sabah ++ oldugumu gordum. ıgne,ılac,hareketsız kalınca boyle oldu anlasılan. Uc gunde bol bol yurumek vardı dısarda ama fena bır soguk geldı, kar da baslayacak.

gunaydın canım sana da hayırlı cumalar.

mesajına cok sasırdım neden veda etmek ıstıyorsun. ne oldu canını sıkan sey ne boyle. ? konusmak anlatmak ıyı gelır bence. gıtmek ıstersen yıne de bırsey dıyemeyız ama enazından bızımle paylas ıcını dok. ve dedıgın gıbı guc alacaksın bence bızden. tamam sıkı dıyet yapma, kendını ozgur bırak bıraz ama aramızdan ayrılma canım bence.

bu sefer toparlanmak guc oldu demıssın. sen bebek haberı mı aldın yoksa yakınlarından ? ya da esın ya da aılenle bır gergınlık mı oldu acaba ? ben ılk secenegının olasılıgını daha cok dusundum. yazdıgın cumleden bunu hıssettım bılmıyorum.

modunuzu dusurmeyeyım demıssın bılıyorsun ben de bırcogumuz da gıtmek ıstedınız dıyetten kacmak degıldı amacımız. sorunlarımızdan kacmaktı sankı. ama burada olmazsak, bu dostluk devam etmezse ara verılırse yanı, bence o sorunlar daha cok bogacak hepımızı. bırbırımız uzerınde terapı etkımız var kesınlıkle oyuzden bızımle kal gıtme canım. anlat, beraber aglayalım beraber guldugumuz gıbı. konu hatta bebekse, ben senı arayayım hıc konusmadan aglayalım ıcımızı bosaltalım. ne gelıyorsa elımızden yapalım.

senı cızelgeden cıkarmayacagım. hıc de ugrasma oyle

Emelcimmm banada bi yol cizsek olur mu :18:
3 gundur spor ywpiyirum yediklerime dikkat ediyorum sabah tartildim ve sonuc ayni
Moralim bozuldu inan

hayırlı cumalar hayırlı günlerr günümüz aydın,bereketli,sağlıklı olsun...

emel diyor kii kaçırma sakın duygunun kardeşini duygu gibi bir görümce herkese nasip olmazz hem beni övmüşsün bi keree yoksa övmedin miiii
şeyy kem kümmmm

anaaaaaaa selam söyle gelecekteki mustakbel kocacgımaaa sen ona söyle ben ona pstalar yaparımmm
valla çocuk tatlı hastası küçükkenşeker komasına bile girdi heryeri şişti çocuğunn kardeşimin kalbinin anahtarı tatlıdan geçerr:)))

annemde bu sabah döndü güzel hava varmış biz bindik otobüse yağmur başladı diyor:))) güzel ama yorucu bir seyehatolmuş hafta sonu dinlenirsinn iyicee bu saatlerde dönmüşolursun herhaldee hoşgeldin izmiree
canım gozunaydın aman ne guzel haber. ben de kardeslerımı ozledım ya. cok goresım geldı bak sen dıyınce.
bende çoközlemişimm yaa koca sıpayı benim en iyi arkadaşımmm o

canım ercem sen benimiçin nesin biliyormusun gücünsimgesi gerçekden ben bunu kmiseyi söylemem sen bukonuda birincisin benim için 2.de pomo odaherşeye inat savaşıyor bedeniyle,senki herkezin kolay kolay yapamayacağı şeyi yaptın sigarayı bıraktın nerdiyse 1.yıl olcak,bu tirkayakibiri için ne kadar zor birşey insanlar tadavi görüyor bunun için ilaçlara içiyor belki sentek başına bıraktın ne kadar güçlü olduğunu gör ercem,bak ALLAH kimseye dermansız dert vermesin seniniçin kararmış belki dolmuş sebep nedir bilimyorumama beterin beterini düşün dünya güzeli evladın var geçen yıl kötü birşey yaşadın biliyorsun çok şükür evladın iyi,ALLAH evladımızla ,sağlımızla,ahlakımızla,sevdiklerimizle imtahan etmesin eğer benimle görüşmek istersen seni ararım özelden mesaj atman yeterli hiç biryeredegitmiyorsun biraz izinli ol,bak ben ara verdim kaçkg aldım normalde 64kgdüşmüştümdüşün,bak bahar gelcekiçinde kelebekler uçuşcak herşey güzel olcak ALLAHINizniyle ben yinede senin içindua etcem RABBİM içine huzur versin

şimdi bahar geliyor ya benm de aşık olasın gelir kesin yine yolda zaten hep slow şarkılar daha çok dinlenir nedense, gerçi ben yolda uyurum genelde kulagımdaki muzigi çoğunlukla duymam bile ama olsun

yaaa tatlı yaparız duygucum ne demeekkk hem görümcem çok güzel pasta yapıyormuş öyle duydum bana da öğretir belkii :44:

işin zor değil başlı başına sen tatlısınn bir kere ilk 1 yıl kardeşim başka tatlı istemez sende o arada benden öğrenir hatta beni sollarsınnn

utandım resmennn

senin eline su bile dökemem canım ben yaa, gerçekten pastanedeki pastalardan kat kat güzel görünüyor, sen kesnlikle bu işi profesyonelce yapmalısın, bana da öğretmelisin ki kardeşine ben yapayım sen uğraşma

Son düzenleme:

bızım burcumuz aynı. oyuzden benzer ozellıklerımız vardır bence. ben de uyurum yolculukta hem de valla super rahat uyurum bır de muzık dınlıyorsam ohhhhh.

yolculuk yapasım geldı yaaaaaaa :))))))

haftaya ıstanbula annemlere gıtsem mı acaba. bır plan yapayım da.

kafa dengı erkek kardes oyle oluyor ya. ben de cok guzel anlasırım kardeslerımle. ozellıkle en kucukle. annemden babamdan cok onlar sorar nezaman geleceksın dıye. gezdırmek ıcın uykusuz yorgun bır sekılde haftasonunu bana ayırırlar. severler ablalarını ben de onları cok sevıyorum.

erce konusunda haklısın.sıgarayı bırakabılen bır ınsan, hersey ıle mucadele edecek gucte bırıdır bence. erce gıbı ımanı kuvvetlı bırının, bu zor gunlerınde ımanı ve bılgısı sayesınde daha guclu olacagını da dusunuyorum ayrıca. Rabbim huzur versin icine canım ya. gececek emın ol gececek. yasadıgın sıkıntı ne olursa olsun, bır an gececek ferahlayacak ben ınanıyorum ve dua edıyorum

kız istanbul uzak deil mi yaa üşenmeyecek misinnn

kız istanbul uzak deil mi yaa üşenmeyecek misinnn

ya bana yolculuk de, vana bıle gıderım hıc usenmem. ustelık cuma aksama kadar calısıyorum gece otobuse bınıyorum sabah ınıyorum eve gecıyorum ardından kahvaltı falan derken ogleden sonra gezmeye cıkıyoruz. o gun aksama kadar oyle gecıyor. pazar gunu de oglen cıkıyorum aksam otobuse bınınceye kadar gezıyoruz. aksam bınıyorum pazartesı sabah ınıyorum ve dırekt ıse gıdıyorum dusun yanı delılılıgımı

Emelcimmm banada bi yol cizsek olur mu :18:
3 gundur spor ywpiyirum yediklerime dikkat ediyorum sabah tartildim ve sonuc ayni
Moralim bozuldu inan

3 günü baz alarak asla moralini bozma. doğru bir diyet ve program üzerinde çalışsan bile kilo verip vücudunu forma sokman aylar alabilir. önemli olan senin metabozlima ve hayat biçimine uygun bir programla ilerlemek. online olduğunda görüşelim canım elimden geleni yaparım.Lütfen ümitsizliğe kapılma, bunu sana pomom çok iyi anlatır hatta...

üniversitenin ilk yıllarında bende kapadkyaya gitmiştim böyle dellenip tabi o zamn gençlk yıllaırm ara tatilin ilk günlerinde babannem vefat etmişti, üstüne ben zaturre oldum falan hiç tatil yapamamıştım. bi arkadaşım da antalyada turizm işindeydi, tam benm dönecegm gün için kapadokyaya turu varmış, biletimi bile aldı ben nazlanıyorum die ben 4 saat adapazarından ankaraya geldim yurda geçtim bavulu koydum tekrardan nevşehir otobusune bindim, 4 saat daha gittim. arkadaş garajdan aldı kapadokyaya geçtik. gece bir de dışarı çıktık düşün yattıgımda saat kaçtı hatırlamıyorum bile, ertesi gün kapadokyayı gezdik tekrardan akşam otobuse bindik döndüm. haaytımda yaptıgım en şuursuzca şey buydu yaa, ailemin haberi yok falan saflıga bak hey Allahımm

aklıam geldi şimdi bu manasız hareketim de sizlerle paylaşayım dedim hey gidi gençlik heeyyyyy

ya duygu sen nasıl bişeysin
bu nedir yaaa harika görünüyor nolur bi dilimi benim için niyetlenerek yeeeeee

görümcem die demiyorum pek marifetlidir maşallahhhhh

hadi bi taşla 3 kuş vurdun nurdan görmedim ama atmaca gibi damat (eminim öledir ne de olsa duygunun kardeşi) , hem bülbül gibi hoş sohbetli bi görümce hemde cennet papağanı kuzeyin olacak