- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.681
herkese hayırlı cumalarrrrrrr
umarım bu hafta bana ve sizlere bol kilo kaybı verir sağlıklı olarak tabii
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun hepimize
aslında bugün size veda etmek için açmıştım neti .diyeti bıraktığımı yazacaktım ama geçmişi okuyunca sanki bi güç geldi bana .berivan arkadaşa yazdıklarınız kuvvet oldu banada .şu son hafta moralim hiç iyi değil .neti açmka hatta evişi yemek hiçbişi yapasım yok .canım çok sıkkın .biliyorum geçicek ama yinede toparlamak güç oldu bu sefer .sizlerinde modunu düşürmek istemiyorum sabah sabah ama burayı okumak iyi geldi bana .ben bi süre diyete ara veriyorum menü yazamıcam ama toparlanınca tekrar burada olmak isterim .pomocum çizelgedeki durumumu sen ayarlarsın canım istersen çıkarabilirsin .şu süreci atlatmam lazım .sonrası nolur bilemem .
bu arada serap arkadaş hamileymiş çoooook sevindim Rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
herkesi öperim Allaha emanet olun ara ara yazarım yine
hangi egzersiz yönteminin sana uygun olacağını tespit etmek için bi takım verilerini bilmemiz gerekir. daha önce denediklerinin neden işe yaramadığını o zaman anlarız. sana özelden atacağım mesajda alman gereken ölçüler ve bazı günlük bilgiler lazım; beslenme şeklin, çalışma şeklin gibi... Daha sonra elde edeceğimiz bilgiler sonucunda bi yol haritası çizeriz. sen yeterki kendin için koyduğun hedefin takipçisi ol ve pes etme. Emin ol ciddi bi hastalık olmadığı sürece her kadın vücudunu istediği forma sokabilir. bu kimine göre 3 aydır kimine göre 1 yıldır ama sonunda başarır. Sende başarırsın umarım
şeyy kem kümmmmemel diyor kii kaçırma sakın duygunun kardeşini duygu gibi bir görümce herkese nasip olmazzhem beni övmüşsün bi keree yoksa övmedin miiii
valla çocuk tatlı hastası küçükkenşeker komasına bile girdi heryeri şişti çocuğunn kardeşimin kalbinin anahtarı tatlıdan geçerr:)))anaaaaaaaselam söyle gelecekteki mustakbel kocacgımaaa sen ona söyle ben ona pstalar yaparımmm
Merhaba kızlar, nasılsınız? Bugün Ankara'daki son gecem:) Düşündüğümden çok daha yoğun geçiyor toplantı, o yüzden giremedim doğru dürüst foruma. Bir de telefonum bozuldu dün gece, hep öyle olur zaten en gerekli olacağı durumda gider böyle şeyler. Bugün arkadaşın telefonundan arayıp haber verdim eşimeDün akşamki oyun da bugünkü oyun da çok güzeldi. Yalnız çok yorgun hissediyorum, çok şükür yarın son gün:) Ankara'nın en güzel şeyi İzmir'e geri dönüş
Geçmişe bakamadım, sevgililer gününüz güzel geçmiştir umarım, hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
bende çoközlemişimm yaa koca sıpayı benim en iyi arkadaşımmm ocanım gozunaydın aman ne guzel haber. ben de kardeslerımı ozledım ya. cok goresım geldı bak sen dıyınce.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun hepimize
aslında bugün size veda etmek için açmıştım neti .diyeti bıraktığımı yazacaktım ama geçmişi okuyunca sanki bi güç geldi bana .berivan arkadaşa yazdıklarınız kuvvet oldu banada .şu son hafta moralim hiç iyi değil .neti açmka hatta evişi yemek hiçbişi yapasım yok .canım çok sıkkın .biliyorum geçicek ama yinede toparlamak güç oldu bu sefer .sizlerinde modunu düşürmek istemiyorum sabah sabah ama burayı okumak iyi geldi bana .ben bi süre diyete ara veriyorum menü yazamıcam ama toparlanınca tekrar burada olmak isterim .pomocum çizelgedeki durumumu sen ayarlarsın canım istersen çıkarabilirsin .şu süreci atlatmam lazım .sonrası nolur bilemem .
bu arada serap arkadaş hamileymiş çoooook sevindim Rabbim kucağınada nasip etsin inşallah
herkesi öperim Allaha emanet olun ara ara yazarım yine
dıger sarkıları da var ben de canım. Golf falan oynarken vs. Tum sarkılar. :) ama bayıldım bu sarkıya. Tam benım tarzım. Gozlerımı kapatıp, saatlerce dans edebılecegım bır sarkı. Yagmur yagarken, elımde bır cıkolata camdan dısarı bakarken dınleyebılecegım, uzun bos yollarda yagmur yagarken arabada dınleyecegım bır sarkı, uzun bır otobus yolculugu kımı zaman gunduz kımı zaman geceye varılan, cam kenarında gıdılen yolculuk ve kulaklarımda bu sarkı.
Bugun pek romantık takılıyorum anlasılan...... Ben cok garıbımdır zaten. Sankı hep asık olmayı bekleyen, hatta sankı asık boyle lıselı bır kız oluyorum bazen.
hayırlı cumalar hayırlı günlerr günümüz aydın,bereketli,sağlıklı olsun...
şeyy kem kümmmm
valla çocuk tatlı hastası küçükkenşeker komasına bile girdi heryeri şişti çocuğunn kardeşimin kalbinin anahtarı tatlıdan geçerr:)))
Eki Görüntüle 633576
Eki Görüntüle 633577
çeşmicimnasıl görünüyor kuvertur çikolatalı limon soslu pastam
:103:nuhteşem gözüküyor görümcecigimmm vallaa kardeşin bunlara alıştıysa işim zorrr
işin zor değil başlı başına sen tatlısınn bir kereilk 1 yıl kardeşim başka tatlı istemez sende o arada benden öğrenir hatta beni sollarsınnn
Eki Görüntüle 633576
Eki Görüntüle 633577
şimdi bahar geliyor ya benm de aşık olasın gelir kesin yineyolda zaten hep slow şarkılar daha çok dinlenir nedense, gerçi ben yolda uyurum genelde kulagımdaki muzigi çoğunlukla duymam bile ama olsun
yaaa tatlı yaparız duygucum ne demeekkkhem görümcem çok güzel pasta yapıyormuş öyle duydum bana da öğretir belkii :44:
hayırlı cumalar hayırlı günlerr günümüz aydın,bereketli,sağlıklı olsun...
şeyy kem kümmmm
valla çocuk tatlı hastası küçükkenşeker komasına bile girdi heryeri şişti çocuğunn kardeşimin kalbinin anahtarı tatlıdan geçerr:)))
annemde bu sabah döndü güzel hava varmış biz bindik otobüse yağmur başladı diyor:))) güzel ama yorucu bir seyehatolmuş hafta sonu dinlenirsinn iyicee bu saatlerde dönmüşolursun herhaldee hoşgeldin izmiree
bende çoközlemişimm yaa koca sıpayı benim en iyi arkadaşımmm o
canım ercem sen benimiçin nesin biliyormusun gücünsimgesi gerçekden ben bunu kmiseyi söylemem sen bukonuda birincisin benim için 2.de pomo odaherşeye inat savaşıyor bedeniyle,senki herkezin kolay kolay yapamayacağı şeyi yaptın sigarayı bıraktın nerdiyse 1.yıl olcak,bu tirkayakibiri için ne kadar zor birşey insanlar tadavi görüyor bunun için ilaçlara içiyor belki sentek başına bıraktın ne kadar güçlü olduğunu gör ercem,bak ALLAH kimseye dermansız dert vermesin seniniçin kararmış belki dolmuş sebep nedir bilimyorumama beterin beterini düşün dünya güzeli evladın var geçen yıl kötü birşey yaşadın biliyorsun çok şükür evladın iyi,ALLAH evladımızla ,sağlımızla,ahlakımızla,sevdiklerimizle imtahan etmesin eğer benimle görüşmek istersen seni ararım özelden mesaj atman yeterli hiç biryeredegitmiyorsun biraz izinli ol,bak ben ara verdim kaçkg aldım normalde 64kgdüşmüştümdüşün,bak bahar gelcekiçinde kelebekler uçuşcak herşey güzel olcak ALLAHINizniyle ben yinede senin içindua etcem RABBİM içine huzur versin
bızım burcumuz aynı. oyuzden benzer ozellıklerımız vardır bence. ben de uyurum yolculukta hem de valla super rahat uyurum bır de muzık dınlıyorsam ohhhhh.
yolculuk yapasım geldı yaaaaaaa :))))))
haftaya ıstanbula annemlere gıtsem mı acaba. bır plan yapayım da.
Eki Görüntüle 633576
Eki Görüntüle 633577
kız istanbul uzak deil mi yaa üşenmeyecek misinnn
Emelcimmm banada bi yol cizsek olur mu :18:
3 gundur spor ywpiyirum yediklerime dikkat ediyorum sabah tartildim ve sonuc ayni
Moralim bozuldu inan
ya bana yolculuk de, vana bıle gıderım hıc usenmem. ustelık cuma aksama kadar calısıyorum gece otobuse bınıyorum sabah ınıyorum eve gecıyorum ardından kahvaltı falan derken ogleden sonra gezmeye cıkıyoruz. o gun aksama kadar oyle gecıyor. pazar gunu de oglen cıkıyorum aksam otobuse bınınceye kadar gezıyoruz. aksam bınıyorum pazartesı sabah ınıyorum ve dırekt ıse gıdıyorum dusun yanı delılılıgımı
ya duygu sen nasıl bişeysin
bu nedir yaaa harika görünüyor nolur bi dilimi benim için niyetlenerek yeeeeee
üniversitenin ilk yıllarında bende kapadkyaya gitmiştim böyle delleniptabi o zamn gençlk yıllaırm ara tatilin ilk günlerinde babannem vefat etmişti, üstüne ben zaturre oldum falan hiç tatil yapamamıştım. bi arkadaşım da antalyada turizm işindeydi, tam benm dönecegm gün için kapadokyaya turu varmış, biletimi bile aldı ben nazlanıyorum die ben 4 saat adapazarından ankaraya geldim yurda geçtim bavulu koydum tekrardan nevşehir otobusune bindim, 4 saat daha gittim. arkadaş garajdan aldı kapadokyaya geçtik. gece bir de dışarı çıktık düşün yattıgımda saat kaçtı hatırlamıyorum bile, ertesi gün kapadokyayı gezdik tekrardan akşam otobuse bindik döndüm. haaytımda yaptıgım en şuursuzca şey buydu yaa, ailemin haberi yok falan saflıga bak hey Allahımm
aklıam geldi şimdi bu manasız hareketim de sizlerle paylaşayım dedimhey gidi gençlik heeyyyyy
görümcem die demiyorum pek marifetlidir maşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?