- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.701
gunaydın canım sana da hayırlı cumalar.
mesajına cok sasırdım neden veda etmek ıstıyorsun. ne oldu canını sıkan sey ne boyle. ? konusmak anlatmak ıyı gelır bence. gıtmek ıstersen yıne de bırsey dıyemeyız ama enazından bızımle paylas ıcını dok. ve dedıgın gıbı guc alacaksın bence bızden. tamam sıkı dıyet yapma, kendını ozgur bırak bıraz ama aramızdan ayrılma canım bence.
bu sefer toparlanmak guc oldu demıssın. sen bebek haberı mı aldın yoksa yakınlarından ? ya da esın ya da aılenle bır gergınlık mı oldu acaba ? ben ılk secenegının olasılıgını daha cok dusundum. yazdıgın cumleden bunu hıssettım bılmıyorum.
modunuzu dusurmeyeyım demıssın bılıyorsun ben de bırcogumuz da gıtmek ıstedınız dıyetten kacmak degıldı amacımız. sorunlarımızdan kacmaktı sankı. ama burada olmazsak, bu dostluk devam etmezse ara verılırse yanı, bence o sorunlar daha cok bogacak hepımızı. bırbırımız uzerınde terapı etkımız var kesınlıkle oyuzden bızımle kal gıtme canım. anlat, beraber aglayalım beraber guldugumuz gıbı. konu hatta bebekse, ben senı arayayım hıc konusmadan aglayalım ıcımızı bosaltalım. ne gelıyorsa elımızden yapalım.
senı cızelgeden cıkarmayacagım. hıc de ugrasma oyle
hayırlı cumalar hayırlı günlerr günümüz aydın,bereketli,sağlıklı olsun...
şeyy kem kümmmm
valla çocuk tatlı hastası küçükkenşeker komasına bile girdi heryeri şişti çocuğunn kardeşimin kalbinin anahtarı tatlıdan geçerr:)))
annemde bu sabah döndü güzel hava varmış biz bindik otobüse yağmur başladı diyor:))) güzel ama yorucu bir seyehatolmuş hafta sonu dinlenirsinn iyicee bu saatlerde dönmüşolursun herhaldee hoşgeldin izmiree
bende çoközlemişimm yaa koca sıpayı benim en iyi arkadaşımmm o
canım ercem sen benimiçin nesin biliyormusun gücünsimgesi gerçekden ben bunu kmiseyi söylemem sen bukonuda birincisin benim için 2.de pomo odaherşeye inat savaşıyor bedeniyle,senki herkezin kolay kolay yapamayacağı şeyi yaptın sigarayı bıraktın nerdiyse 1.yıl olcak,bu tirkayakibiri için ne kadar zor birşey insanlar tadavi görüyor bunun için ilaçlara içiyor belki sentek başına bıraktın ne kadar güçlü olduğunu gör ercem,bak ALLAH kimseye dermansız dert vermesin seniniçin kararmış belki dolmuş sebep nedir bilimyorumama beterin beterini düşün dünya güzeli evladın var geçen yıl kötü birşey yaşadın biliyorsun çok şükür evladın iyi,ALLAH evladımızla ,sağlımızla,ahlakımızla,sevdiklerimizle imtahan etmesin eğer benimle görüşmek istersen seni ararım özelden mesaj atman yeterli hiç biryeredegitmiyorsun biraz izinli ol,bak ben ara verdim kaçkg aldım normalde 64kgdüşmüştümdüşün,bak bahar gelcekiçinde kelebekler uçuşcak herşey güzel olcak ALLAHINizniyle ben yinede senin içindua etcem RABBİM içine huzur versin
Eki Görüntüle 633576
Eki Görüntüle 633577
çeşmicimnasıl görünüyor kuvertur çikolatalı limon soslu pastam
hadi bi taşla 3 kuş vurdun nurdangörmedim ama atmaca gibi damat (eminim öledir ne de olsa duygunun kardeşi) , hem bülbül gibi hoş sohbetli bi görümce hemde cennet papağanı kuzeyin olacak
canımmmm şu an gözümden damlalar dökülüyo hepinize teşekkür ederim .evet çok daraldım duygucum .bu günlerde geçicek evet .neler geçmedi .çok şükür rabbime .birikimler ,bazı hakedilmeyen sözler .biliyorum oda içinden gelerek sölemedi hayatta öle bi adam değil aklı çıkar ben yada ceren üzülcek diye ama oda insan sonuçta onunda zaafları var .
kelebekler bir anönce gelsin lütfenn
bu kadar güçlü göründüğümü bilmezdim demek benim için öle düşünüyosun.bugünde geçicek evet yarın yepyeni bi başlangış herşeye .bugün dibine kadar üzülüp ağlayıp sabah güzel bi güne gözlerimi açmak istiyorum
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
cnm sabah ++ ları görünce hep şok oluyoruz bakalım pazartesi ne olacak:18:sana da hayırlı cumalar.
Ben umutluydum da sabah ++ oldugumu gordum. ıgne,ılac,hareketsız kalınca boyle oldu anlasılan. Uc gunde bol bol yurumek vardı dısarda ama fena bır soguk geldı, kar da baslayacak.
cnm bu ne yaaaaa ama bu yapılırmı bizeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 633576
Eki Görüntüle 633577
çeşmicimnasıl görünüyor kuvertur çikolatalı limon soslu pastam
ya bana yolculuk de, vana bıle gıderım hıc usenmem. ustelık cuma aksama kadar calısıyorum gece otobuse bınıyorum sabah ınıyorum eve gecıyorum ardından kahvaltı falan derken ogleden sonra gezmeye cıkıyoruz. o gun aksama kadar oyle gecıyor. pazar gunu de oglen cıkıyorum aksam otobuse bınınceye kadar gezıyoruz. aksam bınıyorum pazartesı sabah ınıyorum ve dırekt ıse gıdıyorum dusun yanı delılılıgımı
canımmm aslında içimde biriktirdiğim bazı şeyler vede geçen günki eşimle tartırma tuz biber oldu .ben öfkeliysem yada üzgünsem kabuğuma çekilirim biraz kendimi dinler rahatlatır sonra hayata kaldığım yerden devaöm ederim .sanırım şu aralar öle bi molaya ihtiyacım var .bu süreçte diyete ve bu topiğe yazamayacağım için ayrılmak istedim ama çokkk teşekkür ederim yazılarınız inanılmaz iyi geldi .
konu bebek değil pomocum .ben artık çok üzülmüyorum o konuda geçen sene kızım zehirlenince anldımki elimdekinin kıymetini bilmeliyim .rabbim çok şükür kızımı bağışladı ya ben sadece bebek için dua edip hayırlısını istiyorum artık haa üzülüyomuyum bazen evet ama hemen toparlanıyorum sonra
kısadan anlatayım sizide merakta bırakmak istemiyorum
eşim geçen sene ramazanda işinden istifa etti .böle resmi kurum gibi değil .arkadaşıyla çok güzel bi ortaklığı vardı .gurbetteydi ama çok iyi para kazanıyordu .sonra eşim bir konuda arkadaşına çok kızdı ve işten ayrıldı .sonra arkadaşı çok haber gönderdi ama kendisi bizzat aramadaığı için eşim gurur yapıp işine geri dönmedi .sonra şimdiki çalıştığı işe girdi .çok şükür allah muhtaç etmesin geçiniyoruz ama geçen seneki statümüz ve gelirimiz yok .idare ediyoruz bi şekilde .velhasıl biraz daraldık ee borçlar da var .araba kresi evi tamir bırcu derken bayağı açık çıkıyo bizde .tam o sıralarda babam bi kaç arsa sattı .banada pay verdi ve bu eşimin çok zoruna gitti .bu konuda benim kalbimi çok kırdı .bi kaç cümlesi oldu çok kırıldım .biliyorum içinden gelerek sölemedi .paranın çoğunu eşimin eline verdim çokk az bi kısmıylada koluma bilezik aldım takıyorum .onu kolumda gördükçe daha çok üzülüyo sanırım ona benzer bişeyler dedi çünki
velhasıl aslında halledilebilecek bi meseleden ben çok kırıldım haketmediğim cümlelere takıldım kafamda byüttüm ama geçicek
tultan, sen de resım ekleyecektın
İyi geceler kizlar menumu yazayim bugun duzeltmeye basladim menumu
Sabah: yarim ev pogacasi, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 kk peynir, domates, 1 catal sucuklu yumurta, sekersiz cay
Ogle: 5 kasik turlu, 2 dilim ekmek, yogurt
Ara: Sekersiz cay, 3 catal irmik helvasi
Aksam: 5-6 tane kucuk dolma, salata ve yogurt
Yarim saat bisiklet, 10 dk egzersiz
ii akşamalr kızlar menümü yazayım
sabah:
2 dlm ekmek
3 zeytin
maydonoz
domates
yarım salatalık
kk peynir
şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kase çorba
1 tane et köftesi
5 kaş. pilav
3 kaş. patates yemeği
brokoli yoğurtlu
ara:
şekersiz çay
6 fındık
akşam:
1 kase çorba
bol salata
yağı alınmış ton balığı
1 dlm ekmek
ara:
çay
1 tane kandil simidi
activite:
50 dk. yüzme
2 lt su
2 bar. form çayı
Tamam canim pc ye atayim sana haber veririm. Nasilim diye sormussun ya pek iyi degilim alisamadim ben daha atlatamadim.Kafese girmis gibi hissediyorum kendimi. Ailemden ayrilinca boyle oluyor kolay toparlanamiyorum. Kendimi saldim cok fenayim toparlamaya calisiyorum sinirli gergin surekli uyumak yada oturmak istiyorum. Hava da sogudu ya kar yada yagmur var bugun bisiklete bindim yarim saat iyi geldi motive oldum. Aksamda sirt agrim oldu. Benden boyle canim sen nasisin ? Beni msn de ekledin degil mi?
hadi bi taşla 3 kuş vurdun nurdangörmedim ama atmaca gibi damat (eminim öledir ne de olsa duygunun kardeşi) , hem bülbül gibi hoş sohbetli bi görümce hemde cennet papağanı kuzeyin olacak
üniversitenin ilk yıllarında bende kapadkyaya gitmiştim böyle delleniptabi o zamn gençlk yıllaırm ara tatilin ilk günlerinde babannem vefat etmişti, üstüne ben zaturre oldum falan hiç tatil yapamamıştım. bi arkadaşım da antalyada turizm işindeydi, tam benm dönecegm gün için kapadokyaya turu varmış, biletimi bile aldı ben nazlanıyorum die ben 4 saat adapazarından ankaraya geldim yurda geçtim bavulu koydum tekrardan nevşehir otobusune bindim, 4 saat daha gittim. arkadaş garajdan aldı kapadokyaya geçtik. gece bir de dışarı çıktık düşün yattıgımda saat kaçtı hatırlamıyorum bile, ertesi gün kapadokyayı gezdik tekrardan akşam otobuse bindik döndüm. haaytımda yaptıgım en şuursuzca şey buydu yaa, ailemin haberi yok falan saflıga bak hey Allahımm
aklıam geldi şimdi bu manasız hareketim de sizlerle paylaşayım dedimhey gidi gençlik heeyyyyy
görümcem die demiyorum pek marifetlidir maşallahhhhh
canımmm aslında içimde biriktirdiğim bazı şeyler vede geçen günki eşimle tartırma tuz biber oldu .ben öfkeliysem yada üzgünsem kabuğuma çekilirim biraz kendimi dinler rahatlatır sonra hayata kaldığım yerden devaöm ederim .sanırım şu aralar öle bi molaya ihtiyacım var .bu süreçte diyete ve bu topiğe yazamayacağım için ayrılmak istedim ama çokkk teşekkür ederim yazılarınız inanılmaz iyi geldi .
konu bebek değil pomocum .ben artık çok üzülmüyorum o konuda geçen sene kızım zehirlenince anldımki elimdekinin kıymetini bilmeliyim .rabbim çok şükür kızımı bağışladı ya ben sadece bebek için dua edip hayırlısını istiyorum artık haa üzülüyomuyum bazen evet ama hemen toparlanıyorum sonra
kısadan anlatayım sizide merakta bırakmak istemiyorum
eşim geçen sene ramazanda işinden istifa etti .böle resmi kurum gibi değil .arkadaşıyla çok güzel bi ortaklığı vardı .gurbetteydi ama çok iyi para kazanıyordu .sonra eşim bir konuda arkadaşına çok kızdı ve işten ayrıldı .sonra arkadaşı çok haber gönderdi ama kendisi bizzat aramadaığı için eşim gurur yapıp işine geri dönmedi .sonra şimdiki çalıştığı işe girdi .çok şükür allah muhtaç etmesin geçiniyoruz ama geçen seneki statümüz ve gelirimiz yok .idare ediyoruz bi şekilde .velhasıl biraz daraldık ee borçlar da var .araba kresi evi tamir bırcu derken bayağı açık çıkıyo bizde .tam o sıralarda babam bi kaç arsa sattı .banada pay verdi ve bu eşimin çok zoruna gitti .bu konuda benim kalbimi çok kırdı .bi kaç cümlesi oldu çok kırıldım .biliyorum içinden gelerek sölemedi .paranın çoğunu eşimin eline verdim çokk az bi kısmıylada koluma bilezik aldım takıyorum .onu kolumda gördükçe daha çok üzülüyo sanırım ona benzer bişeyler dedi çünki
velhasıl aslında halledilebilecek bi meseleden ben çok kırıldım haketmediğim cümlelere takıldım kafamda byüttüm ama geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?