2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkese ii hafta sonlarııı
ben birazdan kayınvaldeme geçicem cenazeden sonra yarın eve dönüyo
görümcemle evi toparlıcaz akşama görüşmek ümidiyle

supersınnnnnnnnn 50 dk yuzme demek. menulerın de guzel olmus ufak tefek cıslar dısında.

evet cnm haftada 2 gün yüzüyorum bi mani çıkmassa
ahh o cıssları biliyorum da ne yapayım oldu bi kere
bi daha yapmamaya çalışıcam

Son düzenleme:

sana kolay gelsın. cok guzel valla. ne yuzmeyı bılırım ne de burda oyle bır ımkan var zaten. yuzme en ıyı sporlardan bırı denılıyor oyuzden cok sevındım senın adına.

guzel bır haftasonu gecırmen dılegıyle

Pomocum bizi ne carpti bilmiyorum bende uykumu alamiyorum yorgun kalkiyorum. Hastaligimdan mi neden anlamadim. Dun sabah 104,6 gordum Sok oldum 2 kilo alinir mi bes gunde sasirmis durumdayim. Verdik mi birlikte veriyoruz alinca da birlikte bu kadar uyumluluk da pes dogrusu :)))) aramizda goremedigiz bi bag var canim arkadasim sana da guzel hafta sonu diliyorum.

sağol cnm bende bilmezdim yüzmeyi benim yakınımda belediyeye ait spor kompleksi var gittim kaydoldum
bol bol su yuta yuta öğrendim gerçekten çok zevkli cnm evet
cnm sen nerede oturuyorsun yazmışsındır da aklımda kalmamış

hakıkaten oyle olmus valla :)))) yorgunlugumuz da aynı, aldıgımız kılo da :)))) sastım kaldım valla bu ıse.

bızım buraya yenı bır yuzme havuzu acıldı. ama su an sadece cocuklar ıcın kurslar ve program var ınsaallah bayanlar ıcın de acılır kılo da vermıs olursam ben de ıstıyorum 30 dan sonra yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum hatta var ya calısmıyor olsam, dans kursları boyama kursları kafamda okadar cok sey var kı. ama maalesef zamanım yok. ama karar verdım eylul de kayıt yaptıracagım 2. unıversıte ıstıyorum uluslararası ılıskıler e karar verdım. hem ısımle alakalı faydası olacak bır bolum, hem de bana bırseyler katacagına ınandıgım bır bolumden mezun olmus olurum.

aksaray canım konya aksaray- nıgde aksaray dıye bılır ya cogu kısı.

tultan gunaydın

nasılsın

Gunaydin canim idare eder sanki hic uyumamis gibi sirt ve boyun agrisi ile uyandim. Soyle bi enerjik uyansam sizede enerji gondersem senin modun da dusuk kuzenin gelmis sen toparlarsin artik kendini. Esin de gidiyormus kuzenle cay kahve sohbetleri guzel olur.Hem esinle birbirinizi ozlersiniz ayrilik iyi gelir. Allaha emanet ol canim

umarım bayanlarda açarlar o havuzu gerçekten dinlendiric ve eğlenceli oluyo
ah cnm ben evdeyim herşeyleri istiyorum yapmak ama olmuyo
ne güzel oku tabiii okumak gibisi varmı
bende nasipse liseyi bitirip üniv.bile gitmek istiyorum
iç anadolu demek anladım inş herşey gönlünce olsun cnm
BEN ÇIKIYORUM A.E.O

ben de oyle oluyorum buaralar canım. once grıp dedım grıp de gectı sayılır sadece arada sırada oksuruyorum. esım su kaplıcaya bır gıtsın de bız de gıdelım beraber. boynumda kırenclenme ve duzlesme var zaten. ıyı gelecektır kesınlıkle. bır gunluk gıdecek canım. pazar aksam gıbı evde olur. kuzenım benden kucuk, unıversıtede ogrencı. o anlatıyor ben dınlıyorum ıste :)))) bugun sınemaya gıderız beraber. yemek ve sınema hedıyem olsun dıyorum. buaralar bıraz sıkısıgız sıkısık olmasak bır de elbıse alırdım falan. baska zaman artık. neyse ben de haberler boyle ıste. moralım bozuk bugun. tartıyı gorunce coktum valla.

ınsaallah ben de beklıyorum sabırsızlıkla. kaslar ıcın cok faydalıymıs. hem de dedıgın gıbı eglencelı. su gıbısı var mı ya ınsanı dınlendırıyor.

benım sosyal cevrem yok denecek kadar az. oyuzden ben evde olsam benım zamanım olurdu emınım. bakalım belkı hamılelık zamanında falan yaparım. mesela son zamanlarda kuran ogrenmek ıcın cok hevesım var sabahları evımın karsısında kurs var ama ben gıdemıyorum ıste.

sen de elınden geldıkce kendıne zaman ayır ve yapmak ıstedıklerını yap bence. ben erken evlendım olarak goruyorum kendımı. yapmak ıstedıgım cogu seyı yapamıyorum sorumluluklardan dolayı.

sen de ALLAHA emanet ol kolay gelsın

Merhaba kızlar, dün akşam döndüm güzel İzmir'e, bugün de geç kalktım iyi geldi Daha kahvaltı yapmadım. Önce geçmişi okuyayım dedim. Epey hareketli geçmiş forum, alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım;
Öncelikle Serapçım tebrik ederim canım, güzel ve rahat bir hamilelik geçirip, bebeğini sağ salim kucağına alasın inşallah canım
Berivancım arkadaşlar zaten çok güzel şeyler söylemişler, gitmemene çok sevindim. Dertler paylaşınca azalır, seninki de bir nebze azalmıştır inşallah.
Ercem sen de gitmeee, hayatta olumlu olumsuz pek çok şey oluyor, atlatıp geçiyoruz. Atlatana kadar çok zor geliyor ama geriye dönüp baktığında hiçte öyle değilmiş diyor insan. Atlattığın her güçlük seni biraz daha güçlü kılıyor. Böyle durumlarda diyet falan yapmamak lazım, azıcık salmak iyi gelir. Bahçe ile uğraşıyordun sen o iyi gelir. Bizler buradayız ve yanındayız canım. Yalnız kalmak istersen saygı duyarız ama birlikten güç doğuyor gerçekten, unutma olur mu canım.
Duyguşum gözün aydın, kardeşin gelmiş, o pasta ne öyle yaaaa. Ben limon çikolata, vişne çikolata gibi ekşi tatlı tatlara bayılırım, pastayı görünce eridim resmen Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor Annen de Ankara'dan dönmüş, gözün aydın canım. Hava gayet güzeldi, bizim son gün dışarda gezilerimiz vardı ve epey yağmur yağdı, arabadaydık ama çok fena yağdı. Bizim uçak akşam 7'deydi.
Pomocum, herkesin derdine yetişmişsin, arada beni merak etmişsin, canım arkadaşım, şurada olsaydın da azıcık mıncıraydım seni:)) Sen de yoğun çalışıyorsun, kolay gelsin. Ben de çok yoruldum gerçekten, kıpırdamadan yatıp film izlemek istiyorum valla. Aldığın kiloya takılma, ödemdir o, o kadar kısa sürede kilo alınmaz unutma, bir iki güne normal haline döner.
Çeşmicim seninle de iletişim kuramadım canım, malum telefon gitti. Bir kapandı bir daha da açılmadı. Eşim bugün pilini değiştirecek, inşallah düzelir.
Kızlar aklıma gelenler şimdilik bunlar, ben Ankarada yediklerime falan dikkat etmedim, hareket te azdı, biliyordum zaten, elimden geldiğince fazla adım atmaya çalıştım. Gitmeden önce de 68.2 - 68.3 gibi bir şeydi kilom, sabah tartıldım 68.3 kg. Çok şükür almamışım yani.
Ben şimdi kahvaltımı yapayım, gün içinde yine girmeye çalışırım, hepimize güzel bir haftasonu diliyorum.

canım hosgeldın. evet merak ettım valla senı. ıkı gundur arada sırada mesaj da attım sag salım eve donmene sevındım. seyahat yorar elbette. ama guzel bır degısıklık olmustur emınım. haftasonu guzelce dınlen esınle vakıt gecır haftaya bomba gıbı aramızda ol ıns. ozledık valla senı.

sen yola cıkacagın gun ınanılmaz kar vardı ama aynı gun aksama erıdı, yagmur geldı ardından. cok soguk gunlere denk gelmemıs olmana sevındım.

kılo almamıs olmana ayrıca cok sevındım yoksa bu seyahat ısıne daha cok gıcık olmus olacaktın.

bana gelınce hapa yenı basladım, gecen hafta hem grıp ıcın hem de d vıtamını ıgnelerımı oldum belkı onlar da odem yaptı bılmıyorum ama hareketsız de kaldım ıkı haftadır o da etkılemıs olabılır bılmıyorum modum dustu valla neslı. dusunmemeye calısıyorum ıste.

ALLAH ALLAH arkadas 30 yasına geldım hep aynı muamele ya. hep mıncırmak ıstıyorlar. pek mı sevımlıyım ne.........

ya canım ya valla hıc gulecegım yoktu cok tskler sayende guldum. napıyım yaaa. sızler bana herzaman destekcı oluyorsunuz ben o an musaıt olmasam bıle duramıyorum bırseyler yazmak ıstıyorum belkı bır yardımım olur dıye sızlerı cok sevıyorum ayollll ondandır.

evt cnm elimden gelen şeyleri yapmak istesemde olmadı benimde
eşim fazlasıyla tutucu yani heryere yollamazdı ama şimdi hamdolsun azaldı
onun için çoğu şeyi yapamadım bundan sora bebğim olsa da onunla ilgilensem
rabbim sana da bana da ve cümle isteyene nasip etsin inş
ne güzel kuran öğrenmek çok ii olur tabii zamanın olursa inş zaman bulur ve öğrenirsin
ben yarım hafız sayılırım 15 yaşında başlamıştım hafızlığa ama zaman i,çerisinde çene problemim çıktı
çift çene ameliyatı oldum konuşamadım okuyamadım öle böle derken kaldı
çok üzülüyorum ama rabim inş yapabildiğim kadarını da katında kabul sayar

evettttttt menüm ama cısss larım çok oldu

sabah:
2 dlm kızarmış ekmek (yağsız)
3 çatal patates kızartması
2 tavuk kızartması ( derisi ve yağı olmadan )
2 çatal helva
şekersiz çay

öğle:
menemen
peynir
2 dlm ekmek

akşam:
çok ekmek yediğim için 1 portakal
bi küçük kase yoğurtlu müsli

activite:
jillian micheal level 1
ve ev temizliği
2 lt su
2 form çayı

Son düzenleme:
Slm kızlar bugün kimsecikler yok açılışı ben yapıyorum. herkesin günü güzel geçiyordur inş.

Bugün eltimlerle birlikte kahvaltıya gittik değişiklik oldu bize de güzel geçti. Sonrası evdeyiz, ödev çocukların banyosu falan derken akşamı ederiz. Aslında pazar günlerini hiç

sevmem çok sıkıcı gelir. Akşamı zor ederim heryer sakin hareketsiz gelir.

Dün menü yazmamıştım önce onu yazayım bugünü de akşam yazarım artık. Yarın tartı günü +++ lardayım 1 hafta veriyorum sonra ki hafta sabit daha sonra +++ oluyorum.

Bu haftadan bişey anlamadım. Neyse veren arkadaşları görünce mutlu oluyorum gaza geliyorum hemen. Umarım bol bol eksiler görürüz, yarın görüşmek üzere byy

Dün menü:

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1kk peynir, 1 tane küçük sosis, domates, salatalık, şekersiz çay

Öğle: 4 tane dolma, yoğurt

Akşam: 1 kase çorba, 4 kaşık sebze yemeği, 2 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık yoğurt

40 dk bisiklet, 15 dk egzersiz, beşibiyerde çay

Ara: 1 sade kahve yarım kibrit kutusu kadar kek (ikramdı kıramadım)