- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.741
Slm kızlar bugün kimsecikler yok açılışı ben yapıyorum. herkesin günü güzel geçiyordur inş.
Bugün eltimlerle birlikte kahvaltıya gittik değişiklik oldu bize de güzel geçti. Sonrası evdeyiz, ödev çocukların banyosu falan derken akşamı ederiz. Aslında pazar günlerini hiç
sevmem çok sıkıcı gelir. Akşamı zor ederim heryer sakin hareketsiz gelir.
Dün menü yazmamıştım önce onu yazayım bugünü de akşam yazarım artık. Yarın tartı günü +++ lardayım 1 hafta veriyorum sonra ki hafta sabit daha sonra +++ oluyorum.
Bu haftadan bişey anlamadım. Neyse veren arkadaşları görünce mutlu oluyorum gaza geliyorum hemen. Umarım bol bol eksiler görürüz, yarın görüşmek üzere byy
Dün menü:
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1kk peynir, 1 tane küçük sosis, domates, salatalık, şekersiz çay
Öğle: 4 tane dolma, yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, 4 kaşık sebze yemeği, 2 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık yoğurt
40 dk bisiklet, 15 dk egzersiz, beşibiyerde çay
Ara: 1 sade kahve yarım kibrit kutusu kadar kek (ikramdı kıramadım)
tamam işte birlikte açarız böyle iştah açan küçük bir putik pastane heryer rengarek hani yenilesi bir mekan ne güzel olurutandım resmennn
senin eline su bile dökemem canım ben yaa, gerçekten pastanedeki pastalardan kat kat güzel görünüyor, sen kesnlikle bu işi profesyonelce yapmalısın, bana da öğretmelisin ki kardeşine ben yapayım sen uğraşma
cnm sen bigel ben sana harika bir pasta yaparımmya duygu harıkasın. super valla. harıka gorunuyor ve bugun resmen cıkolata krızı yasayan ben, bu pastayı gorunce delırdım ıste tam yaaaaaaa
gel gel gel güzelim gel sanada yapayımmya duygu sen nasıl bişeysin
bu nedir yaaa harika görünüyor nolur bi dilimi benim için niyetlenerek yeeeeee
canımmm aslında içimde biriktirdiğim bazı şeyler vede geçen günki eşimle tartırma tuz biber oldu .ben öfkeliysem yada üzgünsem kabuğuma çekilirim biraz kendimi dinler rahatlatır sonra hayata kaldığım yerden devaöm ederim .sanırım şu aralar öle bi molaya ihtiyacım var .bu süreçte diyete ve bu topiğe yazamayacağım için ayrılmak istedim ama çokkk teşekkür ederim yazılarınız inanılmaz iyi geldi .
konu bebek değil pomocum .ben artık çok üzülmüyorum o konuda geçen sene kızım zehirlenince anldımki elimdekinin kıymetini bilmeliyim .rabbim çok şükür kızımı bağışladı ya ben sadece bebek için dua edip hayırlısını istiyorum artık haa üzülüyomuyum bazen evet ama hemen toparlanıyorum sonra
kısadan anlatayım sizide merakta bırakmak istemiyorum
eşim geçen sene ramazanda işinden istifa etti .böle resmi kurum gibi değil .arkadaşıyla çok güzel bi ortaklığı vardı .gurbetteydi ama çok iyi para kazanıyordu .sonra eşim bir konuda arkadaşına çok kızdı ve işten ayrıldı .sonra arkadaşı çok haber gönderdi ama kendisi bizzat aramadaığı için eşim gurur yapıp işine geri dönmedi .sonra şimdiki çalıştığı işe girdi .çok şükür allah muhtaç etmesin geçiniyoruz ama geçen seneki statümüz ve gelirimiz yok .idare ediyoruz bi şekilde .velhasıl biraz daraldık ee borçlar da var .araba kresi evi tamir bırcu derken bayağı açık çıkıyo bizde .tam o sıralarda babam bi kaç arsa sattı .banada pay verdi ve bu eşimin çok zoruna gitti .bu konuda benim kalbimi çok kırdı .bi kaç cümlesi oldu çok kırıldım .biliyorum içinden gelerek sölemedi .paranın çoğunu eşimin eline verdim çokk az bi kısmıylada koluma bilezik aldım takıyorum .onu kolumda gördükçe daha çok üzülüyo sanırım ona benzer bişeyler dedi çünki
velhasıl aslında halledilebilecek bi meseleden ben çok kırıldım haketmediğim cümlelere takıldım kafamda byüttüm ama geçicek
cnm kelebekler gelcek herşey güzel olcak eşinini iyi bir olduğunu düşünüyorum sonuçda senin gibi biriyle bukadar yıl evliyse iyi biridir cnm gerçekden olur böyle şeyler şöyle düşün sebepsizeşlerini döven söven aldatan evin rıskını karı kızla yiyen erkekler var yukardada belirmişsin eşin zor bi virajda isteyerek söylediğini asla düşünmüyorum bunu sende biliyorsunzaten ne kadarkırlsanda isteyereksöylemediğini düşün ALLAHIN iziniyle bugünlerde geçer ,sen eşinle vakit geçirmeye bak bu aralaryani doğa yürüyüşü balıktutma gibi bi memleket gezisi gibi bilimyorum işte sinema gibi biraz kafasını boşaltsın ve onlunlakonuş destek ver kendini eksik hissetmesin ee ilerde bi emekli maaşla geçinmiyecekmiyiz hepimizz..canımmmm şu an gözümden damlalar dökülüyo hepinize teşekkür ederim .evet çok daraldım duygucum .bu günlerde geçicek evet .neler geçmedi .çok şükür rabbime .birikimler ,bazı hakedilmeyen sözler .biliyorum oda içinden gelerek sölemedi hayatta öle bi adam değil aklı çıkar ben yada ceren üzülcek diye ama oda insan sonuçta onunda zaafları var .
kelebekler bir anönce gelsin lütfenn
bu kadar güçlü göründüğümü bilmezdim demek benim için öle düşünüyosun.bugünde geçicek evet yarın yepyeni bi başlangış herşeye .bugün dibine kadar üzülüp ağlayıp sabah güzel bi güne gözlerimi açmak istiyorum
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM
tümpastalar sana feda olsun canım arkadaşımm yüzünde bi temessüm olsun yeterlişu an tam ihtiyacım olan şey buuuuu
harika görünüyo duygu eline koluna sağlık afiyet şeker olsun şifa olsun
çeşmi eleman aranıyormuş git yanında başla işee boşver okulu evi muğlada pembe panjurlu bir aşk hiçde fanaolmazkızz böyle demek bak vallahi çıkıp gidecem muglaya çocugun yanına sonunda olacak o olacakk
ercecimm belki senden küçüğüm, hatta sana yol göstermek haddim bile deil ama hayat önümüze hep güçlükler çıkartıyo, pes etmeyelim hiç birimiz. tamam bugunu istedigin gibi depresyonda yaşa, ama yarın sabah kalk duşunu al, kendine özen göster, aynaya bak ve güzelliğini gör. sonrası kendiliginden gelir zaten. diyet de yapmayıver canım, bikaç gün ara ver. gönlünce ye, kendini mutlu hiisedecegn şeyler yap, onlarla ilgilen. ama yanımızda ol, bi derdin varsa anlat, elbet birimizin dedigi aklına yatar, azıcık da olsa mutluluk veririz sana. ama iş önce kendinde başlıyo bunu hiç unutma
cnm sabah ++ ları görünce hep şok oluyoruz bakalım pazartesi ne olacak:18:
cnm bu ne yaaaaa ama bu yapılırmı bizeeeeeeeeeee
zaten bu aralar acayip pasta tatlı şerbetli olsun sütlü olsun hiççç farketmez cnm çekiyo
buda cuk oturmuş üstüne yani
ellerine sağlık cnm ohhh kardeşin yaşadı
aile için bende dünya yol katlanılır yaa
cnm hi.ççç yorulmuyo insan o an sanki
cnm biz pek tanılmadık ama yazını okudum gerçekten bazenn erkekler anlamıyo bizleri
bugün bende eşimle tartıştım ufacık bi mesele yani hiç üstünde durulmayacak bi durum yüzünden acayip tartıştık helede beni çok ama çok kırdı
biraz öncede gelmiş özür diliyo sanki hemen unutuluyo da ama ne yapalım hayat hep lay lay lom değil
inş bu sıkıntılı durumundan çıkıp gene yazarsın menüleriniiiiiii bence de gitme ne olurrrr
sağ ol canım benim,ay sorma gokan dayıı diyip duruyor çok seviyor dayısını çokd ağladı arkasından ALLAHbanada hala olmayı nasip eder inşallahhDuygucum gozun aydin kardesin gelmis dayilar cok sevilir kuzey cok sevinmistir. pasta da super gorunuyor ellerine saglik afiyet olsun.
Ercecim arkadaslarimin yorumlarindan sonra daha iyi oldugunu gordum. İnsallah daha iyisindir. Bizden ayrilma yola devam edelim birlikte. Esine kirilip kabuguna cekileceksin bizden de kopacaksin sonra butun emeklerin bosa gidecek. Ben uzuldugum kirildigim zaman teselliyi yemekte bulurdum ama cok hata yapmisim hep kendimi cezalandirmisim. Hersey duzelir canim rabbim selamet versin.
neslim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş gelirken neler getirmiş bakın kızlar izmeregelen herkez yaşadığı bölgenin magnetini getirsin bene:)))Merhaba kızlar, dün akşam döndüm güzel İzmir'e, bugün de geç kalktım iyi geldiDaha kahvaltı yapmadım. Önce geçmişi okuyayım dedim. Epey hareketli geçmiş forum, alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım;
Öncelikle Serapçım tebrik ederim canım, güzel ve rahat bir hamilelik geçirip, bebeğini sağ salim kucağına alasın inşallah canım
Berivancım arkadaşlar zaten çok güzel şeyler söylemişler, gitmemene çok sevindim. Dertler paylaşınca azalır, seninki de bir nebze azalmıştır inşallah.
Ercem sen de gitmeee, hayatta olumlu olumsuz pek çok şey oluyor, atlatıp geçiyoruz. Atlatana kadar çok zor geliyor ama geriye dönüp baktığında hiçte öyle değilmiş diyor insan. Atlattığın her güçlük seni biraz daha güçlü kılıyor. Böyle durumlarda diyet falan yapmamak lazım, azıcık salmak iyi gelir. Bahçe ile uğraşıyordun sen o iyi gelir. Bizler buradayız ve yanındayız canım. Yalnız kalmak istersen saygı duyarız ama birlikten güç doğuyor gerçekten, unutma olur mu canım.
Duyguşum gözün aydın, kardeşin gelmiş, o pasta ne öyle yaaaa. Ben limon çikolata, vişne çikolata gibi ekşi tatlı tatlara bayılırım, pastayı görünce eridim resmenEllerine sağlık, çok güzel görünüyor Annen de Ankara'dan dönmüş, gözün aydın canım. Hava gayet güzeldi, bizim son gün dışarda gezilerimiz vardı ve epey yağmur yağdı, arabadaydık ama çok fena yağdı. Bizim uçak akşam 7'deydi.
Pomocum, herkesin derdine yetişmişsin, arada beni merak etmişsin, canım arkadaşım, şurada olsaydın da azıcık mıncıraydım seni:)) Sen de yoğun çalışıyorsun, kolay gelsin. Ben de çok yoruldum gerçekten, kıpırdamadan yatıp film izlemek istiyorum valla. Aldığın kiloya takılma, ödemdir o, o kadar kısa sürede kilo alınmaz unutma, bir iki güne normal haline döner.
Çeşmicim seninle de iletişim kuramadım canım, malum telefon gitti. Bir kapandı bir daha da açılmadı. Eşim bugün pilini değiştirecek, inşallah düzelir.
Kızlar aklıma gelenler şimdilik bunlar, ben Ankarada yediklerime falan dikkat etmedim, hareket te azdı, biliyordum zaten, elimden geldiğince fazla adım atmaya çalıştım. Gitmeden önce de 68.2 - 68.3 gibi bir şeydi kilom, sabah tartıldım 68.3 kg. Çok şükür almamışım yani.
Ben şimdi kahvaltımı yapayım, gün içinde yine girmeye çalışırım, hepimize güzel bir haftasonu diliyorum.
Bugün pek sakin topiğimiz, herkesin pazar günü güzel geçiyordur umarım. Ben yiyip içip yatıyorum:)) Yorgunluk atmaya çalışıyorum ama bu ara pek hareketsiz kaldım ve çok yedim. Dün tartıda gördüğüm rakam iyiydi ama bugün gördüğümü hiç beğenmedim, fena + çıktım, yarında böyle olursa sonunculuğumu resmen duyururum :18: Yediklerimi yazmıyorum kızlar, toparlamam da zor, miktar olarak ta çoookkkBirazdan çıkıp site içinde yürümeyi planlıyorum, inşallah plan aşamasında kalmaz. Herkes çok güzel kilolar vermiştir umarım, ben de yarından itibaren bomba gibi döneceğim inşallah. Kararlıyım, bu hafta 500 gramın üstünde vermeyi hedefleyeceğim, bol hareket görünüyor yani bana
herkese iyi gecelerrr.. şu annemler gelse de düzenime dönsem artık yaaa.. orda burda kalmaktan dışarda yemekten içim katıldı artkkhiç kimse heveslenmesinnn, bu hafta hiç tartılmadım gerçi ama yarın tartıda sonuncu benimmmm
ama bende yarından itibaren sıkı yonetim ilan ediyoırummm, annemler perşembe geliyor zaten ama o güne kadar da tutacam bogazımı, ondan sonra daartkk bu kadar tembellk yeterrr
alıntı yapmadım ama neslicim ankaradan dönmüşsün hayd, geçm,ş olsunankaradan memnun kalmışsındır umarımm
duygucumm kardeşinin oraya eleman mı aranıyomuşşyaa okulumun bitmesine 4 ay kaldı ama bırakıp gitsemmi acabaaa sana gelin olabilmek içinnn yadaaa senin kardeşn ankaraya gelse olmaz mııııı, toplantısı falan yok mudur ki ordaaa
yarın sabah tartı için herkese hayırlısı diyorum kızlar, ve kendime artk silkelenme zamanı diyorummmiyi geceleerrrrr
slmkızlarrr şöyle üsttenyazıları okudum alıntılarageçeyim haftaya bugünkügün bitiririm artıkk:))) hepiniz iyisinizdir inşallahhh
tamam işte birlikte açarız böyle iştah açan küçük bir putik pastane heryer rengarek hani yenilesi bir mekan ne güzel olur
cnm sen bigel ben sana harika bir pasta yaparımm
gel gel gel güzelim gel sanada yapayımm
cnm kıyamam sana ama eminim'ki eşin çok üzülmüştür cnm kadınların dertleriyle erkeklerin dertleri yaşayış tarzıçok farklı kadın herşeyi sineye çeker yoklukda idare eder varlıkdada idare eder yani herkonuda güçlüdür ama erkekler böyle değil o şimdi kendini güçsüz görüyor hani dedinya geçen yılki statü işte cnm tüm hırçınlığı bu babanın sana verdiği payda tuzu biberi olmuş sana düşen alt'dan almak kendini iyi hissetmesini sağlamak yani kenara çekilip surat asma erkekler içinpara güç bel altıdır yani çok önemlidir sen zatenolgun harika bir eş ve annesin eşin zor bir süreçden geçiyor sen anlayışlıolcnm ben eminimheşrey güzel olcakkk
ve şunuda söyleyim bende sorun yaşıyorum dönem dönem bizde maddi anlamda zor günler yaşadık hatta şunu diyeyim ben elime insört alıp ne nerde ucuz işaretler tek tek marketleri dolaşırdım bizde bu noktaya kolaygelmedik eşimde maddi konularda çok hasasdır ve çabuk hırçınlaşabiliyor bu konuda napcaz idare etcezz ALLAH yardımcın olsunn cnm bol bol dua ett..
cnm kelebekler gelcek herşey güzel olcak eşinini iyi bir olduğunu düşünüyorum sonuçda senin gibi biriyle bukadar yıl evliyse iyi biridir cnm gerçekden olur böyle şeyler şöyle düşün sebepsizeşlerini döven söven aldatan evin rıskını karı kızla yiyen erkekler var yukardada belirmişsin eşin zor bi virajda isteyerek söylediğini asla düşünmüyorum bunu sende biliyorsunzaten ne kadarkırlsanda isteyereksöylemediğini düşün ALLAHIN iziniyle bugünlerde geçer ,sen eşinle vakit geçirmeye bak bu aralaryani doğa yürüyüşü balıktutma gibi bi memleket gezisi gibi bilimyorum işte sinema gibi biraz kafasını boşaltsın ve onlunlakonuş destek ver kendini eksik hissetmesin ee ilerde bi emekli maaşla geçinmiyecekmiyiz hepimizz..
tümpastalar sana feda olsun canım arkadaşımm yüzünde bi temessüm olsun yeterli
çeşmi eleman aranıyormuş git yanında başla işee boşver okulu evi muğlada pembe panjurlu bir aşk hiçde fanaolmaz
ay benimdehiç aram yok tatlıyla binde bir bak bupastadan 1 dilim yedim o kadarr
sağ ol canım benim,ay sorma gokan dayıı diyip duruyor çok seviyor dayısını çokd ağladı arkasından ALLAHbanada hala olmayı nasip eder inşallahh
neslim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş gelirken neler getirmiş bakın kızlar izmeregelen herkez yaşadığı bölgenin magnetini getirsin bene:)))
nesli tatlıymış pastaymış pek aramyok ama yersem bende senin gibiekşili tatları severim vişneli chesskek franbuazlı pasta limonlu dondurmalar bayılırım
bu ara en sevdiğim meyva erikdir karnım ağrıyasaya kadar yerim
ohhkg alınmamış maşallah sana bende hafta için verdim ama dün kendin pişir kendin ye yaptım hava çok güzeldi deyim yerindeyse patlayasaya kadar yedim nefes bile alamıyordum gün sonunda tabi bugün sabah tartı bana nANİKYAPTI:)))
evetneslim ya geçen hafta hastaneymiş tahlilmiş spor yapmadım temizlik yapmadımayın 17'si ay bitti bitecek kaldı şurdakaldı 3 ay kendi adıma sıkı yönetim ilan ediyorum ee bir sorunumda yokmuş asılmam lazım
Selam kızlar ben geldim ...iki gündür gelip gelip gidiyorum topik çok sakinleşmiş....
evettttttt menüm ama cısss larım çok oldu
sabah:
2 dlm kızarmış ekmek (yağsız)
3 çatal patates kızartması
2 tavuk kızartması ( derisi ve yağı olmadan )
2 çatal helva
şekersiz çay
öğle:
menemen
peynir
2 dlm ekmek
akşam:
çok ekmek yediğim için 1 portakal
bi küçük kase yoğurtlu müsli
activite:
jillian micheal level 1
ve ev temizliği
2 lt su
2 form çayı
Slm kızlar bugün kimsecikler yok açılışı ben yapıyorum. herkesin günü güzel geçiyordur inş.
Bugün eltimlerle birlikte kahvaltıya gittik değişiklik oldu bize de güzel geçti. Sonrası evdeyiz, ödev çocukların banyosu falan derken akşamı ederiz. Aslında pazar günlerini hiç
sevmem çok sıkıcı gelir. Akşamı zor ederim heryer sakin hareketsiz gelir.
Dün menü yazmamıştım önce onu yazayım bugünü de akşam yazarım artık. Yarın tartı günü +++ lardayım 1 hafta veriyorum sonra ki hafta sabit daha sonra +++ oluyorum.
Bu haftadan bişey anlamadım. Neyse veren arkadaşları görünce mutlu oluyorum gaza geliyorum hemen. Umarım bol bol eksiler görürüz, yarın görüşmek üzere byy
Dün menü:
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1kk peynir, 1 tane küçük sosis, domates, salatalık, şekersiz çay
Öğle: 4 tane dolma, yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, 4 kaşık sebze yemeği, 2 dilim çavdar ekmeği, 3 kaşık yoğurt
40 dk bisiklet, 15 dk egzersiz, beşibiyerde çay
Ara: 1 sade kahve yarım kibrit kutusu kadar kek (ikramdı kıramadım)
sabah tavuk ve patates mı ????? anlamadım bu menuyu. oglenkı menun sabah kahvaltısı, sabahkı oglen mı yoksa ?
evt cnm elimden gelen şeyleri yapmak istesemde olmadı benimde
eşim fazlasıyla tutucu yani heryere yollamazdı ama şimdi hamdolsun azaldı
onun için çoğu şeyi yapamadım bundan sora bebğim olsa da onunla ilgilensem
rabbim sana da bana da ve cümle isteyene nasip etsin inş
ne güzel kuran öğrenmek çok ii olur tabii zamanın olursa inş zaman bulur ve öğrenirsin
ben yarım hafız sayılırım 15 yaşında başlamıştım hafızlığa ama zaman i,çerisinde çene problemim çıktı
çift çene ameliyatı oldum konuşamadım okuyamadım öle böle derken kaldı
çok üzülüyorum ama rabim inş yapabildiğim kadarını da katında kabul sayar
cnm görümcem kaynım biirlikte kahvaltı yaptık
herşeyi ister kaynım sabah kahvaltıda bende malesef yedim dayanamadım o gün zaten temizlik günüydü kayv. min ne bulursak onu yedik yorgunluktan yemek yapmadık hem kimse bilmiyo diet yaptığımı hemen motivasyonumu bozuyolar
özürrrrrbidaha yapmammmmm
başlangıç: 85.800
geçen hafta: 81.600
bu hafta: 80.700
bu hafta giden:900
toplam giden:5.100
kızlarrrrrrrr acayip sevinçliyimmmmmmmmm
tartıya korkarak çıktım ama o da neeekilolar gitmişşşşş
oh ohhhhh kaç haftadır bi alıp bi verdim yaaa
bari bu hafta yüzüm gülecekkkkkkkkkkkkkkkkkk
darısı sizlereeeeeeeeeeeee
benım esım dındar bırıdır ama asırı tutucu degıl ALLAHTAN. yanı evde olsaydım ve bunları yapmak ıstıyorum deseydım, sıkıntı olmazdı. ınsaallah bebegın olur kısa zamanda. serap topıgımızın bırıncı annesı sen de ıkıncı annesı olursun ınsaallah. ben sımdılık almayayım mumkunse.
amın ınsaallah ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ıcınde bız de dahıl.
ogrenmek ıstıyorum, esım cok ıyı bılıyor bırkac kez ogretmesını ıstedım ama basaramadık. esımden ogretmen olmaz cunku. sınırlı bırı oluyor ogretırken. benım de hevesım kactı bır daha basına varmadım ıste. ama saatı uyan bır bayan olsa, bu yogunluguma ragmen ogrenmek ıcın caba harcarım.
maasallah hafızsın demek ne guzel. ALLAH kabul etsın. su an okuyabılıyor musun pekı ? cok gecmıs olsun. neden oldu oıyle bır rahatsızlık ? ALLAH bır daha yasatmasın ınsaallah.
Gunaydin kizlar pomocum pc acmaya firsatim olmadi ozelde yapmiyorum bildirimi
Baslangic: 108
Gecen hafta: 103,3
Bu hafta: 104,3
Toplam gelen: 1000
Toplam verdigim: 4,3
gunaydın canım,
nasılsın
moralını sakın bozma oldu mu ben de ++++ dayım hatta dıyordun da senınle benım hep aynı oluyor beraber alıyoruz beraber verıyoruz dıye. bu hafta beraber asılacagız anlastık mı ? yesıl caylar cıksın ortaya, maydonoz yemeye baslayalım, ve hareket anlastık mı ? bırbırımızı gaza getırelım yaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?