2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bugün pek sakin topiğimiz, herkesin pazar günü güzel geçiyordur umarım. Ben yiyip içip yatıyorum:)) Yorgunluk atmaya çalışıyorum ama bu ara pek hareketsiz kaldım ve çok yedim. Dün tartıda gördüğüm rakam iyiydi ama bugün gördüğümü hiç beğenmedim, fena + çıktım, yarında böyle olursa sonunculuğumu resmen duyururum :18: Yediklerimi yazmıyorum kızlar, toparlamam da zor, miktar olarak ta çoookkk Birazdan çıkıp site içinde yürümeyi planlıyorum, inşallah plan aşamasında kalmaz. Herkes çok güzel kilolar vermiştir umarım, ben de yarından itibaren bomba gibi döneceğim inşallah. Kararlıyım, bu hafta 500 gramın üstünde vermeyi hedefleyeceğim, bol hareket görünüyor yani bana

slmkızlarrr şöyle üsttenyazıları okudum alıntılarageçeyim haftaya bugünkügün bitiririm artıkk:))) hepiniz iyisinizdir inşallahhh
tamam işte birlikte açarız böyle iştah açan küçük bir putik pastane heryer rengarek hani yenilesi bir mekan ne güzel olur
ya duygu harıkasın. super valla. harıka gorunuyor ve bugun resmen cıkolata krızı yasayan ben, bu pastayı gorunce delırdım ıste tam yaaaaaaa
cnm sen bigel ben sana harika bir pasta yaparımm
ya duygu sen nasıl bişeysin
bu nedir yaaa harika görünüyor nolur bi dilimi benim için niyetlenerek yeeeeee
gel gel gel güzelim gel sanada yapayımm

cnm kıyamam sana ama eminim'ki eşin çok üzülmüştür cnm kadınların dertleriyle erkeklerin dertleri yaşayış tarzıçok farklı kadın herşeyi sineye çeker yoklukda idare eder varlıkdada idare eder yani herkonuda güçlüdür ama erkekler böyle değil o şimdi kendini güçsüz görüyor hani dedinya geçen yılki statü işte cnm tüm hırçınlığı bu babanın sana verdiği payda tuzu biberi olmuş sana düşen alt'dan almak kendini iyi hissetmesini sağlamak yani kenara çekilip surat asma erkekler içinpara güç bel altıdır yani çok önemlidir sen zatenolgun harika bir eş ve annesin eşin zor bir süreçden geçiyor sen anlayışlıolcnm ben eminimheşrey güzel olcakkk

ve şunuda söyleyim bende sorun yaşıyorum dönem dönem bizde maddi anlamda zor günler yaşadık hatta şunu diyeyim ben elime insört alıp ne nerde ucuz işaretler tek tek marketleri dolaşırdım bizde bu noktaya kolaygelmedik eşimde maddi konularda çok hasasdır ve çabuk hırçınlaşabiliyor bu konuda napcaz idare etcezz ALLAH yardımcın olsunn cnm bol bol dua ett..
cnm kelebekler gelcek herşey güzel olcak eşinini iyi bir olduğunu düşünüyorum sonuçda senin gibi biriyle bukadar yıl evliyse iyi biridir cnm gerçekden olur böyle şeyler şöyle düşün sebepsizeşlerini döven söven aldatan evin rıskını karı kızla yiyen erkekler var yukardada belirmişsin eşin zor bi virajda isteyerek söylediğini asla düşünmüyorum bunu sende biliyorsunzaten ne kadarkırlsanda isteyereksöylemediğini düşün ALLAHIN iziniyle bugünlerde geçer ,sen eşinle vakit geçirmeye bak bu aralaryani doğa yürüyüşü balıktutma gibi bi memleket gezisi gibi bilimyorum işte sinema gibi biraz kafasını boşaltsın ve onlunlakonuş destek ver kendini eksik hissetmesin ee ilerde bi emekli maaşla geçinmiyecekmiyiz hepimizz..
şu an tam ihtiyacım olan şey buuuuu
harika görünüyo duygu eline koluna sağlık afiyet şeker olsun şifa olsun
tümpastalar sana feda olsun canım arkadaşımm yüzünde bi temessüm olsun yeterli
çeşmi eleman aranıyormuş git yanında başla işee boşver okulu evi muğlada pembe panjurlu bir aşk hiçde fanaolmaz

ay benimdehiç aram yok tatlıyla binde bir bak bupastadan 1 dilim yedim o kadarr
sağ ol canım benim,ay sorma gokan dayıı diyip duruyor çok seviyor dayısını çokd ağladı arkasından ALLAHbanada hala olmayı nasip eder inşallahh
neslim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş gelirken neler getirmiş bakın kızlar izmeregelen herkez yaşadığı bölgenin magnetini getirsin bene:)))
nesli tatlıymış pastaymış pek aramyok ama yersem bende senin gibiekşili tatları severim vişneli chesskek franbuazlı pasta limonlu dondurmalar bayılırım
bu ara en sevdiğim meyva erikdir karnım ağrıyasaya kadar yerim
ohhkg alınmamış maşallah sana bende hafta için verdim ama dün kendin pişir kendin ye yaptım hava çok güzeldi deyim yerindeyse patlayasaya kadar yedim nefes bile alamıyordum gün sonunda tabi bugün sabah tartı bana nANİKYAPTI:)))

evetneslim ya geçen hafta hastaneymiş tahlilmiş spor yapmadım temizlik yapmadımayın 17'si ay bitti bitecek kaldı şurdakaldı 3 ay kendi adıma sıkı yönetim ilan ediyorum ee bir sorunumda yokmuş asılmam lazım

sabah:
2 yumurta ile baharatlı omlet
2 dlm ekmek
kk peynir
3 zeytin
maydanoz
şekersiz çay

ara:
1 elma

öğle:
bi küçük tab. pırasa
5 kaş. bulgur pilavı bi kase köy yoğurdu

akşam:
bi küçük tab.gene pırasa
4 kaş. bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara:
şekersiz çay 5 fındık

activite:
klasik ev temizliği
jililan egzersizi level 1
1 buçuk lt su 2 form çayı

herkese iyi gecelerrr.. şu annemler gelse de düzenime dönsem artık yaaa.. orda burda kalmaktan dışarda yemekten içim katıldı artkk hiç kimse heveslenmesinnn, bu hafta hiç tartılmadım gerçi ama yarın tartıda sonuncu benimmmm

ama bende yarından itibaren sıkı yonetim ilan ediyoırummm, annemler perşembe geliyor zaten ama o güne kadar da tutacam bogazımı, ondan sonra da artkk bu kadar tembellk yeterrr

alıntı yapmadım ama neslicim ankaradan dönmüşsün hayd, geçm,ş olsun ankaradan memnun kalmışsındır umarımm

duygucumm kardeşinin oraya eleman mı aranıyomuşş yaa okulumun bitmesine 4 ay kaldı ama bırakıp gitsemmi acabaaa sana gelin olabilmek içinnn yadaaa senin kardeşn ankaraya gelse olmaz mııııı, toplantısı falan yok mudur ki ordaaa

yarın sabah tartı için herkese hayırlısı diyorum kızlar, ve kendime artk silkelenme zamanı diyorummm iyi geceleerrrrr

canım senın tatıl nezaman bıtıyordu ? donus nezamandı yanı ????

hepımız cok yaydık sılkelenmemız lazım haklısın.

hımmmmmmmm tamam ozaman.

Selam kızlar ben geldim ...iki gündür gelip gelip gidiyorum topik çok sakinleşmiş....

haftasonu olunca boyle oluyor bır de bu hafta hastane, yolculuk, ıs yogunlugu, es sorunları. kısacası herkeste bır haller vardı oyuzden hem haftasonu hem haftaıcı sakın oldu topık. spor falan da yapmıyoruz ıyıce yaydık da zaten.

sen nasılsın taze anne ? cumartesı gorustuk gercı senınle sılkeletme

sabah tavuk ve patates mı ????? anlamadım bu menuyu. oglenkı menun sabah kahvaltısı, sabahkı oglen mı yoksa ?

guzel bır pazar gecırmene sevındım. pazar gunlerınden ben de sıkılıyorum bazen. dun mesela sıkıldım cunku evde kalabalıklıga alısıyorum. yanlız vakıt gecırmeye seven bırıyımdır ama evımıze yatılı mısafır gelıp gıttıkten sonra, tek kalmayı sevmıyorum nedense. kuzenım oglen evlerıne gıttı. evde tek kaldım aksama kadar. fılm falan ızledım ama tat vermedı nıyeyse. bılmıyorum belkı de sıkıldım buaralar. kaynanamlara gıtmemız lazım, annemlere gıtmem lazım. plan yapamadık da ıslerden dolayı.

sabah tavuk ve patates mı ????? anlamadım bu menuyu. oglenkı menun sabah kahvaltısı, sabahkı oglen mı yoksa ?

cnm görümcem kaynım biirlikte kahvaltı yaptık
herşeyi ister kaynım sabah kahvaltıda bende malesef yedim dayanamadım o gün zaten temizlik günüydü kayv. min ne bulursak onu yedik yorgunluktan yemek yapmadık hem kimse bilmiyo diet yaptığımı hemen motivasyonumu bozuyolar
özürrrrr bidaha yapmammmmm

benım esım dındar bırıdır ama asırı tutucu degıl ALLAHTAN. yanı evde olsaydım ve bunları yapmak ıstıyorum deseydım, sıkıntı olmazdı. ınsaallah bebegın olur kısa zamanda. serap topıgımızın bırıncı annesı sen de ıkıncı annesı olursun ınsaallah. ben sımdılık almayayım mumkunse.

amın ınsaallah ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ıcınde bız de dahıl.

ogrenmek ıstıyorum, esım cok ıyı bılıyor bırkac kez ogretmesını ıstedım ama basaramadık. esımden ogretmen olmaz cunku. sınırlı bırı oluyor ogretırken. benım de hevesım kactı bır daha basına varmadım ıste. ama saatı uyan bır bayan olsa, bu yogunluguma ragmen ogrenmek ıcın caba harcarım.

maasallah hafızsın demek ne guzel. ALLAH kabul etsın. su an okuyabılıyor musun pekı ? cok gecmıs olsun. neden oldu oıyle bır rahatsızlık ? ALLAH bır daha yasatmasın ınsaallah.

başlangıç: 85.800
geçen hafta: 81.600
bu hafta: 80.700
bu hafta giden:900
toplam giden:5.100

kızlarrrrrrrr acayip sevinçliyimmmmmmmmm
tartıya korkarak çıktım ama o da neee kilolar gitmişşşşş
oh ohhhhh kaç haftadır bi alıp bi verdim yaaa
az kaldı 8 lerden kurtulmayaaaaaaaa
bari bu hafta yüzüm gülecekkkkkkkkkkkkkkkkkk
darısı sizlereeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

hımmmm anladım onlar sevıyor demekkı kahvaltıda boyle seyler yemeyı. ben menulerı yanlıs yazdın dıye dusunerek sormustum aslında.

anlıyorum. sabah bıraz agır olmus tabıkı. ama dengelemıssın sonra. hımmmm hatırladım kayınvalıdenın evını temızleyecektınız gorumcenle. yorucu bır cumartesı olmustur kesınlıkle.

Gunaydin kizlar pomocum pc acmaya firsatim olmadi ozelde yapmiyorum bildirimi

Baslangic: 108
Gecen hafta: 103,3
Bu hafta: 104,3
Toplam gelen: 1000

Toplam verdigim: 4,3

oooooo super valla. cok sevındım. bu hafta ben de dahıl kımse umutlu degıl. ben 1,5 kılo artıdaydım cogu gıtmıs ama yıne de +++ cıktım. ıcımızden bırının guzel kılo vermesıne sevındım. tebrıkler devamı gelsın ıns.

tatlım ben 15 yaşın akadar parmak emdim
dr.lar sebebi o dedi 20 yaşında ameliyat oldum
gerçekten zor zamanlar geçirdim şimdi hamdolsun çok iim
kurana gelince ezberlediğim sayfaları tekrar ediyorum bazen
ama kuran hep okurum şükür zaten bilip unutmak kötü onun için devamlı okurum
benim eşimde biliyo oda sinirli inş gönlüne göre bi ara başlarsın sende sular seller gibi okursun cnm

Gunaydin kizlar pomocum pc acmaya firsatim olmadi ozelde yapmiyorum bildirimi

Baslangic: 108
Gecen hafta: 103,3
Bu hafta: 104,3
Toplam gelen: 1000

Toplam verdigim: 4,3

gunaydın canım,

nasılsın

moralını sakın bozma oldu mu ben de ++++ dayım hatta dıyordun da senınle benım hep aynı oluyor beraber alıyoruz beraber verıyoruz dıye. bu hafta beraber asılacagız anlastık mı ? yesıl caylar cıksın ortaya, maydonoz yemeye baslayalım, ve hareket anlastık mı ? bırbırımızı gaza getırelım yaaaaaaa.

Gunaydin canim moralimi bozacak biri varken hayatimda aldigim kilonun onemi kalmiyor. Aksam esimle tartistik abisine sinirlendi bana bagirdi ben ona o bana derken o cikmami istedi odadan cok sinirli oldugunu soyledi. bende cocuklarin odasinda oturdum sonra da kizimin yaninda uyudum. sabah gozlerimi acamadim sismisti gozlerim aglamaktan konusmuyoruz simdi ama allaha havale ediyorum rabbim bildirsin hatasini neyse sabah sabah sizinde canini sıkmayayım. Yani boyleyim bu durum ya bende hirs yapar yada dibe vurdurur. İnsallah hirs yaparim yemem spordan cikaririm acisini.
Hayirli huzurlu guzel gunler diliyorum hepinize sonra gorusuruz pomocum cikiyorum simdi allaha emanett