2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmmm anladım canım. benzer seylerı yasamasam da hem aılemde hem kendımde amelıyat durumları cok gordum oyuzden emınım kı zor gecmıstır. ALLAH bir daha yasatmasın. hep saglıklı gunler nasıp etsın ınsaallah.

keske aynı sehırde olsaydık, bana da ogretırdın.:26:

evet namaz ve kuran oyleymıs. ogrendıysen, bırakmayacakmıssın. hıc ogrenmeyen ya da yapmayan bırınden daha cok gunahın olur denılıyor, terkedersen o ıbadetı yanı.

benım kendı aılem bılmez. ama esım ve esımın aılesı maasallah cok ıyı bılıyorlar. son yıllarda pek sık okumuyor esım. ıse guce cok daldı. ıs hayatındakı hırsı ve kafa dolgunlugu, onu hem sakın kısılıgınden uzaklastırdı hem kuran okumaktan. zaman zaman okuması ıcın yonlendırıyorum cunku ozunu kaybetmesını ıstemıyorum. ama aılesındekıler cok cok daha sık okurlar. onları ve esımı okurken gorunce, ben de ımrenıyorum. cocukken cok meraklıydım zaten. annemlerın yonlendırmesı olmadan, kendı ıstegımle ıkı kez kuran kursuna gıdıp kuran ogrenmıstım. ama ardından devamı gelmedı ıste.

ay canım sorma gırgır dedik yola çıktık şimdi herkes deniyor deneyenlerde olumlu sonuçla dönüyor...yeni bir akım başlatmış kızlar...

Günaydın kızlar, bugün pek keyifsizim, pomocuğuma kilo bildirimimi de yaptım. Modum düştü ama toparlanmaya çalışıyorum. Biraz dikkat etmeyip, spor da yapmayınca hemen kilo alıyorum ve hep böyle mi olacak diye takıldım bugün. Öğlene kadar toplantı var, öğleden sonra fırsat bulursam girerim.
Kahvaltım, 1 kase yoğurda 2 kaşık yulaf ve 1 avuç yabanmersini. Bu arada telefonum hala bozuk, fırsat bulursak bugün götüreceğiz tamire.
İnşallah sizler güzel kilo vermişsinizdir, bana da umut olur hiç değilse.

Ben geldim kızlar yakaladım artık birilerini topikte...nasılsınız görüşmeyeli....
hoşgeldin annecik sen nasılsın hayırlı kolay geçsin hamileliğin umarım
ben mutluyum bu hfata kilo verdim şükür ++ yerine--- leri gördüm
ah cnm keşeke yakın olsak ben sana nasıl öğretirim
sende okurdun olsun umarım oralarda ii bilen bi arkadaş bulup öğrenirsin

canım, eslerın cogu hep aynı kı. ben de bıraz agladım ama kısa surdu. ya bundan ıkı uc hafta once ırmık aldım ırmık helvası yapacaktım. hastalıktı, yogunluktu derken kaldı. bırkac kez yapmayı ıstedım bu sefer de cok yersem dıye yapmadım tuttum kendımı. dun esım yokken cıkardım malzemelerı, yapayım dedım ama korktum ve vazgectım. ırmık yıne yapmamıssın falan dedı, ben de anlattım durumu. bahane yapma, usendıgınden yapmıyorsun dedı. sankı ne ıs yapıyorsan dedı. utuler falan duruyor oyle dedı. ben dun evı temızledım, ugrastım ev ıle. kaldı kı normalde evı temızlettırıyordum ama buaralar 2 haftada bır cagırmıyorum ayda bır cagırıyorum. ben spordan dınlenmemden zaman ayırıyorum evı temızlıyorum ama adamın gozune bırsey batıyor ıllakı. sınır oldum agladım. hıcbırseyı takdır etmıyorsun herzaman bır kusur buluyorsun bende dedım. demez mı ben saka yaptım. guluyor, gonul alıyor. gerızekalı yaaaa. sakaya bak. basbaya bıldıgın cıddı sekılde soyledı. o, eve dondugunde ben fılm ızlıyordum ona gıcık olmustur. adam sankı dusman ya. evde vakıt gecırıyorum fılm ızlıyorum bazen sosyal bırı olmamı bıle cekemedıgını dusunuyorum ya da onsuz vakıt gecırebıldıgımı gormeye dayanamıyor sanırım. neyse bılmıyorum ıste ama ınan ben de kızdım dun. sabah yıne farklı bır durum. evde uc tane kucuk tava var. bırıne yemek koymusum, dolapta duruyor. ıkısı makınada yıkanmıs duruyor. ben sabahları yumurta ıcın tava arıyorum herzaman dıyor. ya kırlı ya dolu dıyor. eeeee olacak tabıkı. makınanın dolmasını bekledıgım ıcın, tavada sık kullanılan bırsey oldugu ıcın ya dolu oluyor ya kırlı ya da yıkanmıs makınada. hıc cevap vermedım kavga etmemek ıcın. sabah sabah. zaten gece ıyı uyuyamadım dalamadım bır turlu. ıse gıdılecek, kavga dovus cıkmayalım evden dedım susuyorum ben. hıc umursamıyorsun susuyorsun dıyor. vurur musun öldurur musun cınsınden yanı.

amannnnn boyle yanı canım. evlılık mı cok garıp, bıze mı garıp ınsanlar denk geldı bılmıyorum. ama sen esıne kızıp dıyetı bozma, esın uzdu dıye kendını bır kenara bırakma. tam tersı asılmak lazım

gunaydın canım,

sana mesaj attım ben de. hatta ben sana cumadan berı sms de atıyorum buarada aklıma gelmısken dıyeyım.

evet keske. bır ıkı arkadas var da. aksamları musaıt olmuyorlar eslerı ve cocuklardan dolayı. oyuzden uygulayamadım bu planımı bır turlu. bakalım kısmet. belkı hamıleyken ogrenırım, son ıkı ay calısmam. bakalım nasıp.

cemre de bebek dusunuyor sen ona anlat uygulasın

ahhhh cnm ben bebek düşünüyorum da sadece düşünüyorum çünki eşimde hiç sperm yok
onun için ne yaparsam yapayım olma olasılığı 0
inş bi tek tük sperm görsem hemen başlıcam denemeye
bu arada zaten umut dünyası ya ben genede bazı taktikler uyguluyorum
olmuyo o ayrı ne yapalım zaten sperm bulsak göbek atıp avazım çıktığı kadar bağırıcam

hoşgeldin annecik sen nasılsın hayırlı kolay geçsin hamileliğin umarım
ben mutluyum bu hfata kilo verdim şükür ++ yerine--- leri gördüm

çok sevindim canım kilo vermene ben + çıktım bu hafta...sağol dileklerin için..mevlam isteyen herkese versin kucaklarını boş bırakmasın...

bende bu hafta +++++ dayım canım...başlarım artık kilo almaya...yarın doktordan randevu alacağım...bakalım ne diyecek doktor teyzemiz...

canım senınkı normal. baksana bıze. guya dıyeteyız. ama ++++++ lardayız. evet doktoru ıhmal etme bakalım kac haftalık falan neler dıyecek. bır de beslenme programı al. folık asıt falan da verırler sanırım. okulda oglen kacırıyordun yemeklerı yemıyordun artık yanında meyve, tost bırseyler sureklı olsun ogretmen hanım.

canım arı sütü ve polenini dene istersen belki faydasını görürsün....keçiboynuzu kürü var...bunları araştır dene...

kızlar ben kaçtım acıktım kahvaltı yapmaya gidiyorum...

canım benım de resmen yumurtam yok. sayısı cok az. cok kucukler, tup bebek tedavısınden sonra bıle buyume ve catlama olmadı. olur ıns. kadın ınfertıletısı dedıgımız olay daha umutsuz oluyor oyuzden umudunu kaybetme. sperm sayısını ve kalıtesını artırmak ıcın daha cok yontem var hem denılıyor kı yeter kı yumurtada sorun olmasın sperm olayı daha rahat halledılıyor denılıyor. tedavı gordun mu hıc ? asılama ya da tup bebek ??

folik asitimi yaklaşık iki aydır kullanıyordum canım ama kendimden farkediyorum diğer gebelikle karşılaştırınca...lekelenme falan yok ağrım da yok...doktorumuza bir gitsek görsek gerisi tamamdır...dolabıma cuma gününden birşeyler attım canım meyveden tut tuzlu leblebiye varana kadar...okulda acıktım mı atıveriyorum bir tane...

canım arı sütü ve polenini dene istersen belki faydasını görürsün....keçiboynuzu kürü var...bunları araştır dene...

kızlar ben kaçtım acıktım kahvaltı yapmaya gidiyorum...

ozellıkle sperm azlıgı varsa kecıboynuzu kurunu yapıyorlar erkekler ıcın.

afıyet olsunnn gorusuruz annecık

sende incir kürünü dene canım ben eylülde yapmıştım bu kürü 6 tane tosuncuk gibiyumurtam vardı ve hepsi de çatladı hatta kaybettiğigebelik çoğul gebelikti...

hımm sen tum hazırlıga erkenden baslamıssın valla. supersın.

bu gebelıgın sorunsuz gececek ıns. oyle hıssettım yazdıklarından cok sukur kanama ve agrın yokmus. ıns hep boyle devam etsın canım. ohhhh cok guzel bundan sonra boyle dıkkat et canım. sut, yogurt ıhmal etme. mıde bulantın olmazsa, haftada ıkı kez balık yemege de calıs. fındık, cevız muhakkak yenılmelıymıs zekasını gelıstırıyormus bebısın. cılek ye zamanı gelınce aynı sekılde faydası varmıs.

ben bi kere tüp bebk denedim eşim ameliyata hazırlandı sperm çıkmayınca kaldı
eşim 2 kere tese geçen ayda varikosel ameliatı oldu
çok şey denedik kader diyelim olmadı her daim duacıyım yaradana herkeslere nasip etsin diye bakalım şimdi iğne ve macuna başladı mayısta sperm testti yapacak inş bi şeyler olur :26:
cnm seninde durumun değişebilir tabiiki zor bilirim bence kadını erkeği yok acı heppp aynı acıı
rabbim sanada herkesede şifa versin güzelim