- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.761
tatlım ben 15 yaşın akadar parmak emdim
dr.lar sebebi o dedi 20 yaşında ameliyat oldum
gerçekten zor zamanlar geçirdim şimdi hamdolsun çok iim
kurana gelince ezberlediğim sayfaları tekrar ediyorum bazen
ama kuran hep okurum şükür zaten bilip unutmak kötü onun için devamlı okurum
benim eşimde biliyo oda sinirli inş gönlüne göre bi ara başlarsın sende sular seller gibi okursun cnm
haftasonu olunca boyle oluyor bır de bu hafta hastane, yolculuk, ıs yogunlugu, es sorunları. kısacası herkeste bır haller vardı oyuzden hem haftasonu hem haftaıcı sakın oldu topık. spor falan da yapmıyoruz ıyıce yaydık da zaten.
sen nasılsın taze anne ? cumartesı gorustuk gercı senınle sılkeletme
Ben geldim kızlar yakaladım artık birilerini topikte...nasılsınız görüşmeyeli....
bız bıraz keyıfsızı. +++++++ lardayız cogumuz. sen nasılsın taze annecık
hoşgeldin annecik sen nasılsın hayırlı kolay geçsin hamileliğin umarımBen geldim kızlar yakaladım artık birilerini topikte...nasılsınız görüşmeyeli....
ah cnm keşeke yakın olsak ben sana nasıl öğretirimhımmmmmmm anladım canım. benzer seylerı yasamasam da hem aılemde hem kendımde amelıyat durumları cok gordum oyuzden emınım kı zor gecmıstır. ALLAH bir daha yasatmasın. hep saglıklı gunler nasıp etsın ınsaallah.
keske aynı sehırde olsaydık, bana da ogretırdın.:26:
evet namaz ve kuran oyleymıs. ogrendıysen, bırakmayacakmıssın. hıc ogrenmeyen ya da yapmayan bırınden daha cok gunahın olur denılıyor, terkedersen o ıbadetı yanı.
benım kendı aılem bılmez. ama esım ve esımın aılesı maasallah cok ıyı bılıyorlar. son yıllarda pek sık okumuyor esım. ıse guce cok daldı. ıs hayatındakı hırsı ve kafa dolgunlugu, onu hem sakın kısılıgınden uzaklastırdı hem kuran okumaktan. zaman zaman okuması ıcın yonlendırıyorum cunku ozunu kaybetmesını ıstemıyorum. ama aılesındekıler cok cok daha sık okurlar. onları ve esımı okurken gorunce, ben de ımrenıyorum. cocukken cok meraklıydım zaten. annemlerın yonlendırmesı olmadan, kendı ıstegımle ıkı kez kuran kursuna gıdıp kuran ogrenmıstım. ama ardından devamı gelmedı ıste.
Gunaydin canim moralimi bozacak biri varken hayatimda aldigim kilonun onemi kalmiyor. Aksam esimle tartistik abisine sinirlendi bana bagirdi ben ona o bana derken o cikmami istedi odadan cok sinirli oldugunu soyledi. bende cocuklarin odasinda oturdum sonra da kizimin yaninda uyudum. sabah gozlerimi acamadim sismisti gozlerim aglamaktan konusmuyoruz simdi ama allaha havale ediyorum rabbim bildirsin hatasini neyse sabah sabah sizinde canini sıkmayayım. Yani boyleyim bu durum ya bende hirs yapar yada dibe vurdurur. İnsallah hirs yaparim yemem spordan cikaririm acisini.
Hayirli huzurlu guzel gunler diliyorum hepinize sonra gorusuruz pomocum cikiyorum simdi allaha emanett
ay canım sorma gırgır dedik yola çıktık şimdi herkes deniyor deneyenlerde olumlu sonuçla dönüyor...yeni bir akım başlatmış kızlar...
Günaydın kızlar, bugün pek keyifsizim, pomocuğuma kilo bildirimimi de yaptım. Modum düştü ama toparlanmaya çalışıyorum. Biraz dikkat etmeyip, spor da yapmayınca hemen kilo alıyorum ve hep böyle mi olacak diye takıldım bugün. Öğlene kadar toplantı var, öğleden sonra fırsat bulursam girerim.
Kahvaltım, 1 kase yoğurda 2 kaşık yulaf ve 1 avuç yabanmersini. Bu arada telefonum hala bozuk, fırsat bulursak bugün götüreceğiz tamire.
İnşallah sizler güzel kilo vermişsinizdir, bana da umut olur hiç değilse.
hoşgeldin annecik sen nasılsın hayırlı kolay geçsin hamileliğin umarım
ben mutluyum bu hfata kilo verdim şükür ++ yerine--- leri gördüm
ah cnm keşeke yakın olsak ben sana nasıl öğretirim
sende okurdun olsun umarım oralarda ii bilen bi arkadaş bulup öğrenirsin
cemre de bebek dusunuyor sen ona anlat uygulasın
hoşgeldin annecik sen nasılsın hayırlı kolay geçsin hamileliğin umarım
ben mutluyum bu hfata kilo verdim şükür ++ yerine--- leri gördüm
bende bu hafta +++++ dayım canım...başlarım artık kilo almaya...yarın doktordan randevu alacağım...bakalım ne diyecek doktor teyzemiz...
ahhhh cnm ben bebek düşünüyorum da sadece düşünüyorum çünki eşimde hiç sperm yok
onun için ne yaparsam yapayım olma olasılığı 0
inş bi tek tük sperm görsem hemen başlıcam denemeye
bu arada zaten umut dünyası ya ben genede bazı taktikler uyguluyorum
olmuyo o ayrı ne yapalım zaten sperm bulsak göbek atıp avazım çıktığı kadar bağırıcam
ahhhh cnm ben bebek düşünüyorum da sadece düşünüyorum çünki eşimde hiç sperm yok
onun için ne yaparsam yapayım olma olasılığı 0
inş bi tek tük sperm görsem hemen başlıcam denemeye
bu arada zaten umut dünyası ya ben genede bazı taktikler uyguluyorum
olmuyo o ayrı ne yapalım zaten sperm bulsak göbek atıp avazım çıktığı kadar bağırıcam
canım senınkı normal. baksana bıze. guya dıyeteyız. ama ++++++ lardayız. evet doktoru ıhmal etme bakalım kac haftalık falan neler dıyecek. bır de beslenme programı al. folık asıt falan da verırler sanırım. okulda oglen kacırıyordun yemeklerı yemıyordun artık yanında meyve, tost bırseyler sureklı olsun ogretmen hanım.
canım arı sütü ve polenini dene istersen belki faydasını görürsün....keçiboynuzu kürü var...bunları araştır dene...
kızlar ben kaçtım acıktım kahvaltı yapmaya gidiyorum...
canım benım de resmen yumurtam yok. sayısı cok az. cok kucukler, tup bebek tedavısınden sonra bıle buyume ve catlama olmadı. olur ıns. kadın ınfertıletısı dedıgımız olay daha umutsuz oluyor oyuzden umudunu kaybetme. sperm sayısını ve kalıtesını artırmak ıcın daha cok yontem var hem denılıyor kı yeter kı yumurtada sorun olmasın sperm olayı daha rahat halledılıyor denılıyor. tedavı gordun mu hıc ? asılama ya da tup bebek ??
folik asitimi yaklaşık iki aydır kullanıyordum canım ama kendimden farkediyorum diğer gebelikle karşılaştırınca...lekelenme falan yok ağrım da yok...doktorumuza bir gitsek görsek gerisi tamamdır...dolabıma cuma gününden birşeyler attım canım meyveden tut tuzlu leblebiye varana kadar...okulda acıktım mı atıveriyorum bir tane...
canım benım de resmen yumurtam yok. sayısı cok az. cok kucukler, tup bebek tedavısınden sonra bıle buyume ve catlama olmadı. olur ıns. kadın ınfertıletısı dedıgımız olay daha umutsuz oluyor oyuzden umudunu kaybetme. sperm sayısını ve kalıtesını artırmak ıcın daha cok yontem var hem denılıyor kı yeter kı yumurtada sorun olmasın sperm olayı daha rahat halledılıyor denılıyor. tedavı gordun mu hıc ? asılama ya da tup bebek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?