2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sende incir kürünü dene canım ben eylülde yapmıştım bu kürü 6 tane tosuncuk gibiyumurtam vardı ve hepsi de çatladı hatta kaybettiğigebelik çoğul gebelikti...

canım ben bır kez ıncır kuru yaptım. bır ay sogan kuru. bır ay da arı sutu polen yedık. sonra bıraktım. cunku korkuyorum. anne olmayı cok ıstıyoırum ama bu kıloda hamıle kalmaktan da korkuyorum zaten. beklemekte fayda var serapcıgım. ınsulın dırencı cıktı ben de. hamılelıkte, gebelık sekerıne sebep oluyormus. dusuk rıskım de sakat bebek rıskım de yuksek olabılırmıs. zaten yazın dıyete baslama sebebım de saglıklı gebelık ve saglıklı dogum ıcın. bebek olmuyor dıye kendımı sucladım psıkolojımı mahvettım yıllarca. dusuk ya da sakat bebek ıle ALLAH korusun yıkılırım.

hımmmmmm anladım canım. tedavıden vazgecme. umudunu da hıc yıtırme. ben su an 29 yasındayım hazıran da 30 olacagım ve 5 yıllık evlı olmus olacagım aynı ay. 35 yasıma kadar hem dogal hem tedavı yontemı deneyecegım. eger olmazsa, cocuk esırgeme kurumundan bebek evlat edınmeyı dusunuyorum. ama ozamana kadar ugrasacagım bakalım.

yaza kadar cok sey degısebılır. ınsaallah mayıs ayı senın ıcın umut ayı olur. bu yaza cok umut bagladık hepımız. yaza hersey dgıesecek dıyerek zayıflama yoluna cıktık ınsaallah hayatımızdakı hersey daha guzel olur bu yaz. .

acı aynı acıdır bu konuda haklısın. ben sadece yumurtada sorun varsa, tedavı daha zor sonuc verıyor demek ıstedım ama sunu da unutma. sorun kımdeyse, o kısının yuku 2 kat oluyor cunku kendını eksık, sorunlu ve esının mutlulugunu engelleyen kısı olarak goruyorsun. hele kı erkekse bu daha zor. oıyuzden senın ısın zor canım esıne cok destek olman lazım. ALLAH sevgınızı muhabbetınızı korusun daım etsın ıns. bebek olsa da olmasa da evlılık ıkı kısılık. ve once ıkı kısı olarak mucadele etmemız lazım hayattakı tum sorunlara karsı. hakkınızda, hakkımızda hayırlısı olsun ıns.

cnm bende mayısta 31 yaşında ve yaklaşık 7 yıllk evli olucam
yooo asla bırakmam peşini hiç deiğlse menapoza girene dek çabalıcam
haklısın erkek için daha zor eşim zaten sinirli bu da tuzu biberi oluyo bide sağ olsun anacı
amannnn sorma bu kadar sene bana kök söktürdü şurda 1buçuk yıldır ben evimin tadını evlliliğimin hzurunu yaşıyorum cnm inan ki
desteğim hep var zaten duyduğumdan beri çabalıyorum inşş sonumuz güzel olsun hepimiz için

herkese gunaydınnnnnnnnn

guzel bır hafta olsun ınsaallah hepımız ıcın.

hadi uyanınnnnnnn.

nesli,serap,cemrem,tultan bıldırım yaptı. beklıyorum dıger hatunları. 9 bucukta yayınlayacagım. daha uzun kalamam.

bana gelecek olursak, cumartesı aksam da bız de kaldı kuzenım. ıs cıkısı esımı arkadası almaya geldı. kuzenım, ısyerınden arkadasım ve ben sınemaya gıttık esım de gunu bırlık kaplıca seyahatıne. romantık komedı 2 yı ızledık. yemek yedık. o gun kahvaltım klasık kahvaltıydı oglen pırasa ve makarna yemıstım. aksam 6:15 seansına yetısmek ıcın yemek yemeden gırdık. mısır yedıgımız ıcın tok tuttu ve cıkısta tavuklu salata yedık ayran ıle.

pazar gunu de 4-5 adet sucuk, maydanozlu omlet, peynır, ıkı dılım kepek ekmegı,cay, domates, 7 zeytın ıle kahvaltı yaptım. ogleden sonra 7 adet kestane yedım ev ıslerını yaparken. 1 saat kadar yuruyus yaptım dısarda. esım geldı, tokmus. ben de yemek yıyesım gelmedı. corn flakes yedım saat 7 gıbı. boyle gectı ıste haftasonum.

haftaortası fena ++++ vardı bırazı gıtmıs ama yıne de artıdayım. bugun yogun bır gun olacak. gunlerdır gorustugum musterımız gelecek pazarlık anlasma falan derken yogun olacagım. sabah uyandıgımızda kar yagıyordu ama yagarken erıyor bır taraftan. kuafore gıtmem lazım acıl sekılde. kaslar berbat durumda. benden haberler boyle kısaca aklımda kalanlar.

hımmm yas ve evlılık olarak yakınız. kesınlıkle bırakma. ben erken menopozdayım zaten ama umudum var yıne de. su kılolalarımı vermeden tedavıye gıtmeyecegım zaten. yeterınce kılo ve yaglanma yaptı zaten ılaclar tedavıler.

neyse bugun daha fazla bebek konusmayalım oldu mu. aramızda super kılo veren kısısın bu hafta. guzel seylerden konusalım sorunlarımızı konusmayalım. duygunun dedıgı gıbı hersey guzel olacak ınsaallah

tmm cnm evetttt galiba tek kilo veren benim ayyy ne mutluluk verici kilo vermek yaaa
hakkaten insan acayip motive oluyo olsun bu hafta dinlenme haftanız olsun önümüzdeki hafta artık kafan karışacak herkes kilo vermiş ne kadar diye bakıcaksın heppppppp
idealim yazın 60 larda olmakk sıkı fit bi vucudum olması
ben hayal edeyimde elbet olur

kilo bildirimi konusunda bir karar verdim. bundan sonra pazar aksamı ıs cıkısı eve gıdınce cızelgeyı yayınlayacagım. cunku cogu kısı uymuyor. sureklı soyluyorum. en gec 9 bucukta yayınlamıs olmam lazım dıye. boyle devam ederse, bu gorevı bırakacagım. bırakmak yerıne boyle bır cozum buldum. aksama kadar herkes bır sekılde bıldırımlerı yapmıs olur, ben de eve gıdınce 8-9 gıbı yayınlarım. su an bıldırım yapmayan 4-5 kısı var. ouyuzden bu kısıler olmadan cızelgeyı yayınlayacagım aksama yenıden duzenlerız. ama bu haftadan sonra, zaten aksamları yayınlayacagım.

evet hem de rakamın cok super bır rakam. tebrıkler.

olmaz mı ya. kılo verdıgını gorunce, ınsan ucuyor resmen. ben evde sarkılar soyluyorum resmen.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]17,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]103,6 kg ( regl )[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]76kg [/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]2,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]104,3 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,8 kg[/td]
[td]80,9 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

berıvan, gecen hafta bıldırım yapmadı. bu haftada pek yazmadı. aramızda olacak mı ? ne dusunuyor bılmıyorum. oysa cok guzel adopte olmustu. ercenın de moralı bozuktu, bıldırım yapacak mı bılmıyorum. baldamlası ne durumda bılmıyorum o da yazmıyor sık. hatıce, eskıye gore bu hafta cok aktıftı ama bıldırım yapmadı. cesmı de sanırım halen uyuyor. bıldırım yapmayan kısıler, bu kısıler yanı. bıldırım yapan kısıler dahıl cızelgeyı yayınladım. dıger arkadaslar da bıldırım yaparsan, aksam cızelgeyı yenıden yayınlayacagım.

kılo veren herkesı tebrık edıyorum ozellıkle cemrem ve karabıber bu hafta cok basarılar. genel olarak cogumuz +++lardayız. bu hafta ıyıce asılalım hatunlar. duygu orucluymus bugun, temızlık gunu de gelmıs malum. oyuzden mesaj atarak bıldırım yaptı. gunduz gıremezse, haberınız olsun durumdan yanı. ben de cıkıyorum herkese guzel bır gun dılıyorum.

tekrar hatırlatma, bıldırım yapılırsa aksam yenıden guncelleyecem cızelgeyı.
ıkıncı hatırlatma, haftaya pazartesıden ıtıbaren, pazartesı aksamları cızelgemızı yayınlayacagım.

[tr]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]17,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]79,7 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]76kg [/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]2,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]104,3 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,8 kg[/td]
[td]80,9 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ellerine sağlıkl cnm benim orda 81.800 yazıyo ama 81.600 dü benim için problem yok ama bakanlar nasıl 900 gr verdin der diye tatlım nasılsa akşama düzeltirsin tmm güle güle cnm a.e.o

lısteyı 2.kez yayınladım. cesmı bıldırım yaptı cunku. ben cıkıyorum kızlar. toplantım var. hıc hazırlık yapmadım. zaten dedıgım gıbı bundan sonra pazartesı aksama kadar bıldırımler gelsın, ben aksam yayınlayım cızelgeyı. cunku cok beklıyorum ısyerımde sorun oluyor bu.

[tr]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]17,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,2 kg[/td]
[td]+400 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,1 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]+600 gr [/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,6 kg[/td]
[td]79,7 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76,6 kg[/td]
[td]76kg [/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]2,4 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,5 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]??kg[/td]
[td]??gr[/td]
[td]??kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]103,3 kg[/td]
[td]104,3 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]3,3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]81,6 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]-900 gr[/td]
[td]5,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

cızelgenın gecen haftakı rakamlarında o rakam yazıyordu ben de ona gore yaptım cemrem. neyse duzeltme yaptım yenıden.

ben kactım kızlar.

Tultancım bende öyle eğerki ogün dikkat etmemiş olayımm 2 kilo alıveriyorum hemen ,o kiloyu verene kadarda kaç gün uğraşıyorum
bende hiç bilmiyorum,denizde sadece öyle suyun içinde durmaktan başka bir şey yapamamm
sen başarırsınn pomocumm,herşey istediğin gibi olsunn

neslicim hoşgledin evine,özledik senii,kilo almadığınada çok sevindim inan ben dikkat edebilirmiydim bilmiyorumm ,gördüğüm herşeyden yemek isterdimm

pomommm böyle daha güzel olur canımm,sabah bir uyandım 9,u 15 geçiyor nasıl kalktım hemen koştum pc yi açmaya seni beklettiğim için çok üzüldüm,normalde benim saatim kurulu oluyor pazartesileri 8 de çalıyor ve ben anlıyordum kilomu yazacağımı
ama sabah kızım başından almı telefonu saate bakmak için ve çocuk odasına koymuş canım

canım senın tatıl nezaman bıtıyordu ? donus nezamandı yanı ????

hepımız cok yaydık sılkelenmemız lazım haklısın.

benim tatilin bitmesine 2 hafta kaldı canım ( hem bir an önce gideyim bitsin diyorum hem de evimden ayrılasım yok nasıl olcak bu iş anlamadım ( ama bu sabah itibarıyla artk dizginleri elime aldım tamamdır şımarıklık yok artk bende

kuzum sabah için özür dilerim yaa, geç uyandım bi anda zıpladım yataktan falan, o koşturmada tartılmak aklıma geldi ama yolda kendi kendime alevlenirken sana msj atmayı unuttum akla bakk seni zor durumda bıraktıgım için özür dilerim kuzumm ((

Gunaydun kizlar ben bu hafta yine ++ lardsyim
Artik kendime 2 hafta xaman taniyorum ve 2 hafta sonra diyetisyene gitmeyi planliyorum neden 2 hafta diye sorarsaniz memleketome ailemin yanina gidicem donuncede diiiirekkk diyetisyene
Bu is benim icin desteksiz olmuyor ani sporda yapsam azda yesem bir yerlerde ya hata yspiyirum yada menapoz+hipotirodin etkisiyke yeteriz kaliyorum

Köyden dün akşam geldikk,cumartesi akşamı kayınvalidem geleceğimizii duyunca hemen ıspanklı pideler açmış,mercimek çorbası yapmışş,neyse sofra kuruldu eltim sürekli bugün ye yarın başlarsın diyorr bu sefer yokkkkk kimse ikna edemez dedim
Yediğim için çok mutlu olacağım ama yedikten sonrada mutsuz olacağım dedim o yüzden lütfen ısrar etme dedim,onlar yediler bende oğlumu doyurdumm saten ben köye gitmeden çorbamı içip gitmiştimm
Neyse sabah oldu,bu seferde köy ekmeğinii dilimleyipp sobada ısıtıp üzerine tereyağ ,tuz yaprak biber serpiyorlar,yine başladı elti hadii ye diye ne olur ısrarr etme dedim,sadece az bir peynir salatalık ve yarımın da küçüğü lavaş yedim ,
kayınvalide sabah aldı önüne mayalı hamuru lavaşlar açmaya başladı yani biz sıkma derizz sobada da ben pişirdim üstelik o burcu burcu konan kokusuna yenilmedimm
kendimle gurur duydum bu haftaa
kızlar bu hafta kesin o 75 görülecekkkkkkkkkk