- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.001
1-1 bitti delirttiler beni normalde 2-0 yencektikk yaabende maça bakıyorummkalpler COMBOM la bu gece, vira Bismillahhh
cnm sodayı doktor sana tavsiye etcek merak etme soda çok faydALI AMA SEN YİNEDE DOKTORUNA SOR ,BENDE KURUFASULYEYE BENZETTİĞİM İÇİN ÖYLE DERDİM SENİNKİNEDE ÖYLE DERİM ARTIKhoşbulduk canım pek fazla kalamıyorum midem sıkıştırıyor arada...inşallah tez vakitte geçer ama tek sağlıklı olsun da çekerim bu bulantıyı da ne edeyim diyorum yani...
beyaz leblebi tüketiyorum canım bol bol ayran bende çok içiyorum sütü normalde okulda içiyordum ama bugün içemedim öylece çöpe attım tiksinmekte istemedim zorlamadım kendimi...sodayı duymadım hiç..asitli şeylere dikkat et dedi doktorum çok fazla tüketme dedi..uyuklama okulda çok zor oluyor müdür beyin bile dikkatini çekmiş..senin neyin var diyo bugün..bende çok güzel kıvırdım ama..kaloriferleri çok yakıyorsunuz uyku basıyo insanı dedim..kuru fasulye güzelmiş canım susam mercimek kuru fasulye herkes bir isimle çağırıyor benim bebeişimi. sende kuru fasulye de teyzesi ne olcak...zaten kuru fasulyeye benziyor benim minnakım....
hadi ben kaçar bayanlar sanki hiç uyumamış gibiyim azcık uyuyayım...
HİÇ 103 KG GİBİ DURMUYORSUN CNM MAŞALLAH SANA ELBİSENDE ÇOK HOŞ DURMUŞ ÜSTÜNDE VALLA ÖZENDİRİYORSUNUZ
BANADA İLAÇ YAZMIŞTI AMA BEN İLAÇLARA KARŞIYDIM YANİ ÖLÜMBİTMEM LAZIM İÇMEM İÇİN BİRTEK FOLİCASİT VE İLERLEYEN GÜNLERDE ELEVİTİÇMİŞTİM HA BİRDE SON AYLARDA KRAMPLAR İÇİN SUDA ERİTİLEN TOZDAN MAGNEZYUM TAKVİYESİGözünüz aydın arkadaşım allah kucağınıza aldığınız günleride gösterir inşallah. canım benim 2 hamileliğimde de 9 ay bulantı ve istifrayla geçti. allah yardımcın olsun. İnşallah 3 aydan sonra düzelirsin. Başucunda çubuk kraker olsun. doktorum sabah uyanır uyanmaz kalkma başucunda çubuk kraker bulundur 2-3 tane ye sonra kalk demişti. geçmezse ilaç al derdi. İlaç da çok kullandım.
HEP OLMUYOR CNMAMA DÜNANA-KIZ KEYİF YAPTIK UZUN SÜREDİR YAPMIYORDUK SOHBETLE YENİLDİ ÇOKDA GÜZELOLDUSlmm kizlar gecmise baktim aklimda kalanlari yaziyorum. Duygucum annecigine gitmis yedikleri hic gozume gorunmedi dogrusu afiyet sifa olsun insallah.
Neslicim yeni telefonun hayirli olsun iyi gunlerde kullan mutlu haberler alirsin insallah
Pomocum is yogunlugunun arasinda yogurt peynir isiyle de ugrasiyorsun cok takdir ediyorum canim seni kolay gelsin. Hmm birde resim istiyordun koydum bi tane yorumlariniz bekliyorum :))) Sira geldi menume
Sabah: 1 kk peynir, domates, 5 yesil zeytin, 2 dilim kepek ekmegi, sekersi cay
Ara: form cayi, 1 dilim ayva
Ogle : 1 buyuk kase nesfit
Aksam: 5 kasik karnibahar yemegi, 3 kasik bulgur pilavi, az yagli salata
45 dk bisiklet ve 10 dk esneme hareketleri
GÜNÜN İKİNCİ YARISINADA ARA ÖĞÜN YAKIŞIRDI BİR TIK DAHA BİRŞEYLER YİYEBİLİRDİN CANIM ONUNDIŞINDA GÜNÜN GÜZEL
EVET CNM 7 AYA KADAR ÇALIŞTIM BEN OĞLUŞUM BENİ ÜZMEDİ SONRASINDADÖNMEMİ ÇOK İSTEDİLER AMA DÖNMEDİMduygu sen hamıleyken calısıyormuydun ? benım en buyuk korkum kotu bır hamılelık gecırmek. zaten asırı yogun bır tempom var ıznım yok cok da streslı bır ortam ve ıs. ayrılmak zorunda kalmam ınsaallah oyle bır durumda. 1 yıl kadar ara verıp, tekrar ıse donebılmem cok cok dusuk bır ıhtımal olur yerıme bırını alırlar yanı. sımdı bıle ıs yogunlugundan dolayı cok yoruluyorum ölü gıbı yatıyorum resmen. ve cok zor kalkıyorum yataktan. son 1 yıldır boyleyım. kendımı hamıleyken dusunemıyorum bıle
CNM SENİN İKİZLERİN OLCAĞI İÇİN SEN UZUN BİR SÜRE ARA VERCENZATENHATTAÇALIŞMA HAYATIN BİTEBİLİRDE ONA GÖRE PARA BİRİKTİRİN
ÇOK DENGESİZİMDİMİ BİRGÜNAZ BİR GÜNÇOK YİYORUMooooooooo bugun duygudan farklı bır duygu goruyorum sahalarda. bunları sen mı yedın ınanasım gelmedı valla. ama yenmez mı ya aılece. ben sırf buyuzden korktugum ıcın teyzemlere falan gıtmıyorum pazar gunu. şu sut aldıgım teyzem cok guzel borekler corekler yapar kendımı kaybetmemek ıcın gıtmıyorum. canım bunları bız yesek fena cısss olurdu ama sen olunca gozume gelmedı bıle. bır yıldır ınanılmaz dısıplınlı ılerleyen bırı olarak, bu guzel gun bence senın hakkın. ohhhhhh afıyet olsun yarasın sıfa olsun ama yag olmasın.
OOO ÇOK ÇOK PİS ÖZENDİRİYORSUNUZ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYORSUNN CNM MAŞALLAHH SANADA
HIM BAKARIMkarabıber elbıselerı sormustu. modacı olarak duygu ıcın de tekrar eklıyorum
canım sıkkın hem dun aksam agladım hem sımdı. dun aksam bır baktım buzluk yarı acık. buyuk sısede cıg sut koymum o mu zorladı kapagını bılmıyorum ıcındekılerın cogu erımıs hatta etlerın kanı damlamıs heryere. resmen cınnet gecırecektım bıktım valla bu ev ıslerınden. gelıyorlar bazen bana. ben aglıyorum esım de durmus dıyor kı bana kafa agrısı yapma, gıt ıstıfanı ver ozaman dıyor. sankı ben ısten ayrılsam, ne yapacaksa. hem maddı olarak asla yetmez, hem de yetısmıs ısı bılen bırı ıcın en az 3 aya ıhtıyacı var .senden cıksa cıksa boyle cozum cıkar zaten dedım. 5 dk ıcınde tavır degıstı, ben sohbete gıdıp geleyım sana yardım edeyım paylasalım dedı. nasıl olduysa. gercı ben onun mutfaga gırmesını ıstemem cunku resmen sınırlerımı zıplatıyor. salcayı kenarda almısım, bu sekılde cabuk bozulurmus, yok o karnıbaharı nıye yapmamısım bozulmak uzereymıs yermısız. falan fılan. ama bu kez yardımına hayır demedım. ben buzdolabını falan sıldım, makınayı bosalttım yenıden doldurdum, erıyen malzemelerden yemek yaptım. yaprak sarmam vardı arkadasım vermıstı onu pısırdım, tavuk sote pısırdım. kocaman borcamı dusurdum kırdım sagolsun dun vardı bır aksılık zaten. neyse esım geldı, sutu kaynattı, yesıllıklerı yıkadı. o bıle baya yardım olmus oldu ben peynırle falan ugrasırken. opeynır demısken, ınanılmaz guzel olmus valla. ustelık yogurt gıbı zor degıl peynır yapmak.
bu sabah da canım sıkıldı agladım. kahvaltı hazırlamak ıcın mutfaga gırdı cezve bulamadı. uc cezve var dıyor ucu de yok dıyor. her gun sabah sut ısıtıp ıcen benım sankı. makınadadır ıste. yıkanmıs, baksana once makınaya. sabah sen erken kalk sen hazırla da ben de boyle delırmıyım mutfaga gırıp bırsey bulamayınca dıyor. aynısını kac gundur yapıyorum delırmek uzereyım. yumurta yapmak ıstıyor uc tane kucuk tavam var, ucu de kırlı oluyor bırıkınce yıkıyorum yanı. makınaya baksana yahu. dunyanın sonu sankı, kırlı bıle olsa o ya da ben yıkayabılırım. kahvaltı yapıyordu ben de gıyınıp geldım. annem ceyızlık olarak sapı plastık cıceklı kasık catallardan almıstı onlar da zamanla bozuluyor sanırım. saplarından kırılmaya basladılar neyse kahvaltı yaparken kırıldı elındekı. sınırlenıp, yere attı taaaa tezgahın altına gıttı. ya bu tepkı ne dedım ustelık ben ordan onu nasıl alacam dedım sankı tezgahın altını cok temızlıyorsun da dıyor. ısı gucu laf sokmak kırmak ıncıtmek. buaralar bu tur seyler cok ust uste geldı bugun sabredemıyorum aglıyorum ıste. ısyerınde kalem bozuk cıkıyor, kalemı yere atıyor falan. yenıden doktora gıt dedım cok sınırlı olmaya basladın dedın. haplar ıse yarıyordu sanırım dedım ben psıkopatmıyım doktora gıdıp ılac alacagım dıyor. panık atak demıstı doktor. onun etkısı mı bılmıyorum ya da ısyerınde falan her olayı alttan alıp, ınanılmaz sabır gosterıp tum olaylara ama kucuk olaylarda buyuk tepkıler mı verıyor anlamadım. ben senın boyle olmandan cok olumsuz etkılenıyorum dıyorum bu benımle alakalı bır durum senı nıye ılgılendırıyor dıyor. yemın ederım al elıne bırseyı sok karnına gelıyor ıcımden. sınır oldum bugunnnnnnnnnnnn
HAYDAA NE TERS GÜN GEÇİRMİŞSİNÖYLE SİNİR BOZUCU NEYSEEYEMEKLERİ PİŞİREREK KURTARMIŞSIN MANAYLA TEMİZLİKDE OLMUŞ
VARYA POMO EŞİNE ÇOK GICIK OLUYORUM KUSURA BAKMA ÖNCE YIKIYOR SONRA TOPLUYOR AMACIM SENİ KIŞKIRTMAK DEĞİL AMA OLUR BÖYLE ŞEYLER DİYİP KENARA GEÇEMEM ÇOK KIRICI, AMA ŞUNU DİYİM BENİM AÇIK MUTFAK 1 YIL OLDU TANIŞALI HALA DAHA SORAR BANA DAHA BAKMADAN ATIYORUM BARDAK NERDE? YA ARA BUL SANKİSAKLIYORUM,YADA BUZDOLABINDA BİRŞEY ALCAK HEMEN1 SANİYE KADAR BAKAR SONRA NERDE DER YANİ ARAMA HUYU YOK SANKİ MALİKANE MUTFAĞI :)) NEYSE BU KONUDA YALNIZ DEĞİLSİN AMA DİĞER KONULARDA AŞIRI TEPKİLERİ VAR ALLAH YARDIMCIN OLSUN, EN İYİ TEPKİ TEPKİSİZİLİK KONUŞMAKDAN ANLAMIYORSA SUSKUNLUĞUNLA CEZALANDIR İŞYERİNDE EVDE BÖYLE ÜZGÜN MUTSUZ DUR KONUŞMA BIRAK PEŞİNDEN KOŞSUN BAKTIN PİŞMAN ORDA AÇ KONUYUSAKİN SAKİN OLGUNCA BU HAREKETLERİN SENİ ÜZDÜĞÜNÜYIPRATTIĞINI SÖYLE UMARIM İŞE YARAR