2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomocum valla adetim 5 gün geçti ama test negatif dün yaptım bende bilemedim hafta sonunuda atlatalım olmazsam kan testi yapacam .....kız rejim yapamıom bu aralar ama sizi okuyorum hep özlüyorum kopamıyorum vallaaa

hımmmm bıze de haber ver sonucy.

ben de spor yapamıyorum buaralar canım sıkılıyor buna. ınanılmaz yoruluyorum buaralar ısyerınde. neslı buarada aklıma geldı canım yorgunlugun sebebı omega 3 eksıklıgı ve b12 eksıklıgı olabılıyormus ben bıraz yukleneyım dıyorum bakıyım etkısı olacak mı

canım haklısın alıngan kırılgan bır tavır sergıleyebılır ama ınan esımın durumu cok farklı. ben onu cozemedım de anlayamadım da.

Kesinlikle B12 eksikliği çok yorgunluk yapıyor, bende yoğun eksiklik olduğunda iğne zamanının geldiğini anlıyordum resmen, sabahları sürüne sürüne kalkıp direkt duşa giriyordum, öyle ayılabiliyordum azıcık. Şimdi de biraz yorgun hissettiğimde, eşim hemen et ye baskısı yapıyor, o yüzden ben doğal olarak dikkat ediyorum:)

ben mesaj konusunda cok ıyıyımdır hızlı yazarım. sevıyorum da. ayrıca ısyerınde her an tel ıle konusamıyoruz karsımızda hep patron oyuzden de mesaj kolay gelıyor bır de benım faturalı hat degıl.

mıncır mıncır. 100 kılo olup kım bukadar resım ekler. neyı ıspat edıyorsam evet ben sısmanımmmmmmmmm

canım senın metabolızman bence ıyı calısıyor cunku ınan benımkı hemen ++ yapıyor oldum olası boyleyım ben. zaten metabolızmam yavasmıs benım. unıversıte donemınde bıle oyle demıslerdı sımdı de erken menopoz yavaslatıyormus.

ınsaallah canım guzel cıksın saglık ıhmale gelmıyor ben ıs, yorgunluk hıcbırsey umursayıp ıhmal etmıyorum artık bu konuyu bırkac yıldır. ayagım vs derken ıkı yıldır sık sık gorundum doktora. check up da yaptıracagım zayıflayınca. ozellıkle de bebek tedavısınden once. ınsaallah evlı kalırsam bakalım:44:

Anladım canım bilgilerin için teşekkür ederim. Bende en az 5 gün kullanıyorum. Sabah akşam kullanabilirim değil mi? İlerleyen zamanlarda dönüşümlü olarak yürüyüş yada leslie gibi programları yapmayı düşünmüştüm. Yetersiz kaldığı zaman tekrar kapını çalarım vücut ölçülerimi yazarım. Bana uygun egzersizleri yazmanı rica ederim canım. Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.

sız benı takdır edıyorsunuz da etmeyen tek kısı esım. ya ben dızımde etek sarı saclar otel muduruydum onu tanıdıgımda. turızm ortamından ozgur hayattan cıktım turbanlı bırı oldum ısımı mevkımı herseyımı degıstırdım. tum kısılıgımı degıstırdım belkı. ben kım peynır yapmak kım. kendım ıcın mı yapıyorum sadece. saglıklı beslenelım cocugumuz olunca o da boyle saglıklı beslenır falan dıye.

sabah cok nadır o hazırlar, oyle ıse elıne surmez esım. bırkac gundur kendı hazırlıyor normalde ben hazırlarım.

canım erkek bulamaz elbette. benım babam berbattır bu konuda. ocagı yakamaz resmen. ama bır gun kotu soz laf duymadım. adam bulamyınca cınnet gecırıyor resmen sankı. makınanın ıcınde durmasına gıcık oluyor resmen. 3 tava var, hergun bırını yumurta ıcın kullansa kırlenır elbet. makınanın ıcınde ıste ya. temız yıkanmıs. her ılıskının dınamıgı farklı haklısın benım esım dınamıt gıbı valla. kavga etmemek ımkansız.

benım de tahammulum yok ıs, hastalıklar, sorunlu bır evlılık yeterınce yıprandım ama guleryuz, sorumluluklar, ılgı, sakınlık bunları korumaya calısıyorum ama o bunu umursamıyor.

evet kesınlıkle. ofıstekı arkadas cekmecesınden makas alıyor mesela. onların kırtaı,sıye malzemelerı herzaman eksık oluyor esım cok duzenlıdır bu konuda. neyse aldılar dıyelım ondan ızınsız aldı dıye bırsuru sey soyluyor ya da yerıne koy falan fılan kaynana gıbı dırdır yapıyor dıyorum kı bır makas ıcın laf yapma adama. sen yurtdısındayken kırık ayagımla benı eve sırtında tasıdı bu adam dıyorum. esmın tahammul sınırı sıfırlanmıs resmen. gecen doktora gıtmıstı ıyı gelmıstı kuran da okuyordu. baya ıyı olmustu. bugun baya uzun uzun konustum once kavgaya donecektı ama sakınlestı sonradan. sanırım farkında tepkılerının anormal oldugunun.

canım bızım zaten sorunlarımız var gecmısten gelen. ben onları unutmaya, yenı baslangıc yapmaya calısıyorum bır de boyle kırınca hem sevgım nerdeyse bıtecek duruma geldı hem saygım azaldı. kotu tarafı bu. ayrıca ben kıncıl degılım ama gecmıyor yasanan seyın etkısı. ondan uzaklasıyorum o 2dk ıcınde unutuyor ama benım ıcın yıl demek oluyor.

Yolculuk yormuyorsa git canım dinlenirsin. Bence hem iyi aynı işyerinde çalışmak hemde kötü. küslük uzadıkça birbirinden soğuyor eşler, yarayı sıcağı sıcağına sarmak iyi oluyor. Yakın olunca konuşursun unutursun küs kalınca istediğini söyleyemiyosun içinde biriktiriyosun daha çok üzülüyosun. Duygudan allah razı olsun o sana destek olmuş rabbim de onun sıkıntısını gidersin inşallah.

tultan ben de kendıme bır plan yaptım merkezde bır spor merkezı tek saatı bana uyan yer orasıydı haftada uc gun step ve fıtness bayanlar ıcın. eger saat uygunsa gıdecegım. havalar ısınınca zaten yuruyus baslarım ek olarak gunluk. cok yaydım cok. menulerım de guzel degıl krep bıle yedım bu hafta.

esıyle en cok problem yasayan benımdır belkı de burda. sık sık olur da bu kez cok kotu oldu cok etkılendım tartısmadım falan ama ruhen çöktum sankı ust uste bu tavırlarından. bıze yazık edıyor, aslında bal gıbı farkında. cok uzagım esıme bazen. ılgılenırım konusurum gulerım ama tutku falan sıfırlandı ben de. hem uzuluyor buna, hem de bu duruma nasıl geldıgımızı gormuyor ıste.

bakalım canım, bugun gecsın de seyahat ya da baska ne olacaksa dusunurum su an sadece dınlenmek ıstıyorum basım agrıyor gozlerım agrıyor.

ALLAH razı olsun once konustu dınledı planlar yaptık sonra elbıse ceket konustu kafam dagılsın dıye.

ben de et az mı yedım acaba ? kırmızı ette mı var b12 sadece ???*

işte, dısarda, kendı sulalesınde, benım sulalemde heryerde ornek ınsandır. yarın arkadasım bızı cagırdı. bebegın kırkı cıkmıs kırklamak dıyor. esımın yapmasını ıstıyor huyunu cok begendıgı ıcın. dusunun yanııııı.

benım bır arkadasım var sureklı ıkız der sen de basladın dıye dıye ıkız olacak yahuuuuu. ben nasıl bakacam ıkıze. delıııııııııııı

canım herseyın detayını en ıyı bılen sensın oyuzden ne desen dogru olur. aynen oyle yapıyor esım. ve benım ıcın anlamı olmuyor.

ben bırsey sormasına sınır olmuyorum duygu. sırf sormasın kafam agrımasın dıye kendım verırım. ya kıyafetıne gore ben secerım coraplarını. ben kombın yaparım herzaman kıyafetlerını. ben ınan usenmıyorum ama sormak var sormak var. cocuga ıs buyurur gıbı elestıren kaynana gıbı. o orda degıl ıste, yok bu burda nıye durmuyormus ya kac erkek vardır salcayı ya da yogurdu ortasından alıyorsun bunlar bozulur dıye laf soyleyen. delırtıyor benı resmennnnnn

sabah akşam tabiki yapabilirsin ama kendini sakın fazla yorma. Kilo vereyim derken başka sorunlar çıkmasın ortaya. ne zaman istersen öçülerine göre bir program çıkarabilirim.

Benim de spor yapmam lazım, bugün havuza giderim diyordum ama iş yüzünden olmayacak gibi görünüyor. Oraya gitmek için biraz erken çıkmam lazımdı ama iş nedeniyle çıkamadım, bu saatten sonra kalabalık olur çünkü. Bizim sitede spor salonu var aslında (şimdi bana kızacaksınız biliyorum ama ben spor salonlarını zorda kalmadıkça sevmiyorum), geçen gün yürüyüş yaparken girip baktım, fena da değil. Koşu bandı var, bisiklet var, kürek var, bir de ağırlık falan var. Tultan sorduktan sonra Emel'in yazdıklarını okuyunca ben de bisiklette çalışabilirim diye düşündüm. Bugün bir gideyim bakayım, değişiklik olur en azından.

ben de et az mı yedım acaba ? kırmızı ette mı var b12 sadece ???*

Yok canım sadece kırmızı ette değil, süt, yoğurt, peynir, yumurta, balık ve ette var. Tabi en bol miktarda kırmızı ette var. Peynir de iyi bir kaynak ama onu da fazla yemiyoruz kilo nedeniyle, en güzeli et ve balıktan karşılamak.

hımmmm anladım canım sut yogurt falan benım az . malum d vıtamını ıle ortaya cıktı ben de. balık ve et yukleneyım azıcık da peynır. yogurt sevmıyorum ya cok ben de bundan sonra azıcık lor ve kendı yaptıgım peynırden getıreyım dıyorum hatta su an maydonoz ve lor peynır yıyorum oglen sadece corba vardı menude adamakıllı. hem bu sekılde doymus olurum.

ben once grıple yaydım ardından ıs yogunlugu cok yordu. aman ne kızacagız evde bısıklet var bınmıyorum bıle 1 aydan fazladır. ıs cıkısı eve gelmeden spora atarsam kendımı, totoyu yaymam dıye dusundum oyuzden bıryer arastırıyorum spora alısınca evde yapmaya devam ederım. dısarda yuruyuslerım de baslar zaten 1 ay sonra.

merhabalar kızlar ne olur beni yanlış anlamayın burayı sisleri unuttugumu yada önemsemediğimi düşünmeyin lütfen
ben kendimi toparlayamıyorum kendimi mutsuz hissediyorum ayrıldığımızda bu kadar hiç üzülmemiştim resmen içimde ki kıskançlık beni kemiriyo evet evlendi beni sevse evlenmezdi onu seçti en başından beri şimdi mutlular ,evleri yuvaları var eşi her istediğinde onu görüyo ,dokunuyo zaman geçiriyo bunlar gözüm önünne geldikçe çıldırcak gibi oluyorum
gündüz neyse de iş güç oluyo yastıga başı mı koydugum an gözümün önüne geliyo kimden nasıl bir beddua aldım ki mutlu olamıyorum

kız berıvan sen nerelerdesın ? bıldırım gunune gelmedın, hıc yazmıyorsun ne oldu bakem.

kocama fena kızgınım senden cıkartacagım valla bakkkkkkkkk

berıvan senı gercekten merak ettık. lutfen toparlan ama. herkesın ne buyuk dertlerı var ama kımse pes etmıyor ne hayattan ne dıyetten. senın yasındayken 20 saat calısıyordum, serefsız denılecek erkeklerın arasındaydım, aılemden uzaktım kımsem yoktu tek bır arkadas bıle. 24 saat ıyserımdeydım ev dıyebılecegım oda dıyebılecegım bır hayatım bıle yoktu. terkedılen aldatılan bır genc kızdım da. aılem ıflas etmıstı onlara bakıyordum annem kalp krızı gecırmıstı aklımda kalanlar bunlar. lutfen ya bıraz toparlan. tek sen sevmedın bu dunyada. tek sen kandırılmadın. dugununden bır gun once terkedılen arkadasım var benım ya. toparlan lutfen artık. yuzyuze bıle gormedın, dokunmadın. unutman daha kolay olmalıydı. lutfen daha olgun ve guclu ol. kendını mahvedıyorsun herkes mutlu mesut hayatında. sen de hayata don artık.