- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.021
pomocum valla adetim 5 gün geçti ama test negatif dün yaptım bende bilemedim hafta sonunuda atlatalım olmazsam kan testi yapacam .....kız rejim yapamıom bu aralar ama sizi okuyorum hep özlüyorum kopamıyorum vallaaa
canım haddim olmayarak eşinin durumuna şöyle bir yorum yapacagım. daha önce panik atak tedavisi gördüm söylemiştim sanada, o dönemde neden bilmiyorum insan çok değişik düşünceler içerisine giriyor. ben durduk yere nobet geçiriodm evde " siz zaten beni istemiyosunuz, ben sizle yaşamayacam artk, bıktım " falan diye. ben öyle yapınca annem sen ilaçlarını içtin mi diyodu, bu seferdde ona kavga çıkartıyodum. ben deliyim zaten ancak ilaçla zaptediyosunuz beni dimi falan die.eşine haklı demiyorum asla yanlış anlama, sadece annemi o dönem çok üzdüm seninde aynı şekilde üzülmeni istemedigim için bir tavsiye veriyorum haddim olmayarak. " ilaç konusunu sürekli gündeme getirmemeye çalış, özellikle sinirli bir anındaysa. o anı bi kriz gibi düşün geçmesini bekle. sakinleştikten sonra zaten mutlaka senin tepkini anlayacaktır o zaman sakince anlat, inan bana pişman bile olacaktır o zaman.
görümcecimm sana da günaydıınnnniş yerinde yine ufak bir kriz geçirdim, tam onun üzerine senin yazdıgını gördm de yüzüm gülümsedi, hissetmiş benm görümcem dedm
hımmmm bıze de haber ver sonucy.
ben de spor yapamıyorum buaralar canım sıkılıyor buna. ınanılmaz yoruluyorum buaralar ısyerınde. neslı buarada aklıma geldı canım yorgunlugun sebebı omega 3 eksıklıgı ve b12 eksıklıgı olabılıyormus ben bıraz yukleneyım dıyorum bakıyım etkısı olacak mı
Kız maşallah maşallah, sen hiç 100 kilo gibi görünmüyorsun, boyun kaç senin? Elbise de çok yakışmış, ben de özendim valla
Aynen canım yaa, eşim de bozuk telefonu bugün verecek tamire inşallahBen de çok büyük olanları sevmiyorum. Ellerim de küçük zaten. Mesaj konusunda ben pek iyi değilim zaten, bilgisayar klavyesinde gayet iyi yazıyorum ama iş cepten mesaj yazmaya gelince pek becerikli değilim, bazen mesaj yazmaya üşenip arıyorum zaten:)
Stres çok fena bir şey kesinlikle. Bazen biz farkında olmasak ta vücut bir yerden tepki veriyor. Ben şükrediyorum hep, böyle tepkiler olsun, bunlar hafif şeyler, tedavisi olan şeyler. Kuru hava bana da hiç iyi gelmiyor, o yüzden İzmir tam benlik:)) Sen de gel, bak mis gibi havamız varNemlendirmeye dikkat et pomocum, kaşıntıya biraz da olsa iyi gelir. Daha önce de önermiştim, bebe yağları var onlardan alabilirsin, duştan sonra vücudun nemliyken sür, çok güzel nemlendiriyor
Oyyyy topiğimizin fıstığı, mıncırayım ben seni azıcık yaaÇok güzel olmuşsun canım , elbiseye ben de özendim valla:)
Bana kalsa kontrollere çoktan başlayacaktık da eşimin keçi inadı nedeniyle anca oldu:) Ben de inat ettim sen gitmezsen ben de gitmeyeceğim diye, neyse sonuçta başladık işte, inşallah gayet güzel çıkar tüm sonuçlarımız.
Valla ben akşam atıştırmalıklara bayılıyorum. Porsiyon olarak ta çok yerdim ben. Hele sevdiğim bir şey varsa, rahat iki tabak yerdim. Üstüne de gelsin çiğdemler, gitsin kurabiyeler, arada pastalarDiyorum ya ben o kadar yemeğe iyi yine bu kadar kilo alarak kurtarmışım. Bir ara gece bilgisayar başında çalışırken yarım kilo sürme çikolatayı kaşık kaşık hiç rahatsız olmadan yediğimi biliyorum, şimdi olsa yiyemem valla, midem kaldırmaz
Bu ne güzel bir giriş Duyguşum, gülümsettin resmenTüm güzel dileklerin için teşekkür eder, hepsine aynen katıldığımı bildiririm
Tultan merhaba
Şimdi orta hızda 45 dk kullanıyorum demişsin. Zaten 45 dakikadan az kullanılan aletlerde sadece sağlık yönünden faydalar görülür. Ancak zayıflama açısından vücut yağ yakmayacağı için hiçbir yarar sağlamaz. Vücudun yağ yakmasını sağlamak için kondisyon bisikletini en az senin yaptığın gibi 40 45 dakika orta tempoda kullanmak gerekir. 40 dakikadan sonraki kullanımlarda vücut kanda glikojen olarak gizlediği stokları kalori olarak kullandığı için yağ yakma işlemine başlar. Ayrıca kondisyon bisikletini sabah erken saatlerde kullanmak metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlar ve tüm gün devam ederek fazla kalorilerin yakılmasına yardımcı olur. Bu yüzden sabahları uygulamakta fayda var. Tabi bu uygulama en az 5-6 ay düzenli yapılmalı ki sonuç versin. Bir de haftada en az 4 gün.
Kalça büyütür ya da kasları yağa çevirir hurafelerine pek inanma. Herkesin fiziksel yapısı, metabolizması ve hatları farklılık göstermektedir. Zaten Kondisyon bisikleti ile kardiyovasküler olarak forma girebilinir. Yeni başlayanlar için bacağın ve vucüdün forma girmesi rahatlıkla gözlenebilir. Ancak daha sonraki aşamalarda kondisyon bisikleti tek başına zayıflamada yeterli kalmayacaktır. Çünkü vucüt aynı egzersize alıştığı için ilerlemeyi veya forma girme sürecini yavaşlatacaktır. Bu durumun oluşmasına plato denir. İşte burda devreye kuvvet antrenmanları ve egzersizler girer. Vücut şeklinize ve ölçülerinize göre hazırlanacak egzersizler zayıflarken vücudunuzu şekle sokmayı yarar. Tabi aldığın protein ve minerallerin düzenli ve seviyeli olması lazım. İşte o zaman yağı kasa çevirmeden zayıflarken vücudunuda hoş bi şekle sokabilirsin
Biraz karışık ve uzun yazdım belki ama gerçek ve sağlıklı anlamda izlenecek yol budur. Yine sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin. Sadece sen değil tüm arkadaşlarda bu konuda danışabilir herkese mail adresimi verebilirim.
Umarım gönlündeki kiloya ve vücuda ulaşırsın canım
Canım benim ne aksi bir gün olmuş öyle, gelmiş geçmiş olsun inşallah. Çok sinir bozucu, bir de bozulmasınlar diye yemek yapmaya uğraşmışsın, valla takdir ediyorum seni çoookkkk
Eşine gelince, tipik bir erkek işte, çok ta takılmamak lazım. Biraz bardağın dolu yanlarını görmek gerekiyor. Kızmak, üzülmek hem sana hem eşinle ilişkine iyi gelmez. Sonuçta sabah kendi işini kendi görüyor en azından, inan bana bunu yapmayan da çok. Benim eşim sağolsun, o da kendi kahvaltısını kendi hazırlar ama birşey bulamadığında aramaz o da hiç, bana sorar. Herşeyin yeri sabit olmasına rağmen bazen nasıl bulamadığına hayret ediyorum. Tavadır, cezvedir bunlar üzülmeye değmeyecek konular, çok kullandığın şeylerden birer takım daha al, böylece o da rahat eder sen de. Biz bunu espri haline getirdik hatta aramızda, böyle şeylerden dolayı tartışınca bir taraf gülüp işi gırgıra vuruyor ve sinir minir kalmıyor. Tabi her ilişkinin dinamiği farklı, belki senin yaşadığın şeyler ona olan toleransını yok etti, şimdi tahammül edemiyorsun o yüzden.
Eşinde panik atak vardı, ondan olabilir bu tepkileri, aksilikler üst üste gelince başedemiyor muhtemelen. Yatıştırabilirsen eğer iyi olur ama dediğim gibi, senin de enerjin var mı buna. Anladığım kadarıyla aksilikler gözünde çok büyüyor eşinin, baş edemeyeceğinden korkuyor muhtemelen, bu da basit şeylerde bile kendini gösteriyor. Belki biraz suskun kalıp, sonra uygun bir zamanda konuşman faydalı olur, konuşurken yargılamadan, sevecen davranarak söylersen etkilenebilir diye düşünüyorum. Uzaktan ahkam kesiyor gibi olmamışımdır inşallah, sadece yardımı dokunacak bir şeyler söylemek istedim. Ben de yaklaşık 6 yıllık evliyim, zaman zaman tartışmalar bizde de oldu, hala oluyor, bunlar ilişkinin tuzu biberi ama dozu gerçekten önemli. Kadınlara daha çok iş düştüğü kesin. Bak benim telefonum bozulalı 1 hafta oluyor, geçen hafta cumartesi götürecekti tamire bugün perşembe oldu hala götürecek. Dün işle ilgili bir konuda bana ulaşamayınca da kızmış beyefendi, olmuyor böyle hemen telefon seçelim alalım diye tafra yaptı bana, güler misin ağlar mısın:)) Telefonsuz olan benim, tamire götürmeyen o, geç öğrendiğim için koşturması gereken de benim, ama o benden daha çok kızıyor. Ben onun huyunu bildiğim için şaşırmıyorum ve gülüyorum olanlara:) Tabi erkeklere sorsan onlara göre de bizim ne huylarımız vardır kim bilir
Pomocum, canını sıkmamaya çalış bitanem, yaşadığınız tartışmalar, sıkıntılar en fazla bu kadar olsun inşallah, Allah daha büyük dert vermesin. Telefonum olsa arayıp konuşmak isterdim seninle canım. Keşke İzmir'e gelsen, otursak karşılıklı konuşsak bolca, az kaldı ona da
ya yolculuk nedense benı yormuyor hatta tam tersı ıyı gelıyor bana. bır de ne bılıyım ozellıkle bugun cok kotu bır gun gecırdım cok agladım esımle uzun uzun konustum umarım faydası olur duygu ıle de hem dertlestık hem sonra kız kıza takıldım elbıse falan derken. cok ıyı geldı bana. cankusum sagolasın valla. yetıstın yıne ımdadıma. cok kırgınım cok doluyum konusmus olmak ıcımı rahatlatmadı konusurken agladım sadece. esım gecıcı degısecek belkı. belkı bıraz küslük kaldı kı aynı ısyerındeyız mecburen konusuyoruz ya da küs kalsam ne olacakkı. offffff ki offfff yanı.
Anladım canım bilgilerin için teşekkür ederim. Bende en az 5 gün kullanıyorum. Sabah akşam kullanabilirim değil mi? İlerleyen zamanlarda dönüşümlü olarak yürüyüş yada leslie gibi programları yapmayı düşünmüştüm. Yetersiz kaldığı zaman tekrar kapını çalarım vücut ölçülerimi yazarım. Bana uygun egzersizleri yazmanı rica ederim canım. Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.
Yolculuk yormuyorsa git canım dinlenirsin. Bence hem iyi aynı işyerinde çalışmak hemde kötü. küslük uzadıkça birbirinden soğuyor eşler, yarayı sıcağı sıcağına sarmak iyi oluyor. Yakın olunca konuşursun unutursun küs kalınca istediğini söyleyemiyosun içinde biriktiriyosun daha çok üzülüyosun. Duygudan allah razı olsun o sana destek olmuş rabbim de onun sıkıntısını gidersin inşallah.
Kesinlikle B12 eksikliği çok yorgunluk yapıyor, bende yoğun eksiklik olduğunda iğne zamanının geldiğini anlıyordum resmen, sabahları sürüne sürüne kalkıp direkt duşa giriyordum, öyle ayılabiliyordum azıcık. Şimdi de biraz yorgun hissettiğimde, eşim hemen et ye baskısı yapıyor, o yüzden ben doğal olarak dikkat ediyorum:)
1-1 bitti delirttiler beni normalde 2-0 yencektikk yaa
cnm sodayı doktor sana tavsiye etcek merak etme soda çok faydALI AMA SEN YİNEDE DOKTORUNA SOR ,BENDE KURUFASULYEYE BENZETTİĞİM İÇİN ÖYLE DERDİM SENİNKİNEDE ÖYLE DERİM ARTIK
HİÇ 103 KG GİBİ DURMUYORSUN CNM MAŞALLAH SANA ELBİSENDE ÇOK HOŞ DURMUŞ ÜSTÜNDE VALLA ÖZENDİRİYORSUNUZ
BANADA İLAÇ YAZMIŞTI AMA BEN İLAÇLARA KARŞIYDIM YANİ ÖLÜMBİTMEM LAZIM İÇMEM İÇİN BİRTEK FOLİCASİT VE İLERLEYEN GÜNLERDE ELEVİTİÇMİŞTİM HA BİRDE SON AYLARDA KRAMPLAR İÇİN SUDA ERİTİLEN TOZDAN MAGNEZYUM TAKVİYESİ
HEP OLMUYOR CNMAMA DÜNANA-KIZ KEYİF YAPTIK UZUN SÜREDİR YAPMIYORDUK SOHBETLE YENİLDİ ÇOKDA GÜZELOLDU
GÜNÜN İKİNCİ YARISINADA ARA ÖĞÜN YAKIŞIRDI BİR TIK DAHA BİRŞEYLER YİYEBİLİRDİN CANIM ONUNDIŞINDA GÜNÜN GÜZEL
EVET CNM 7 AYA KADAR ÇALIŞTIM BEN OĞLUŞUM BENİ ÜZMEDİ SONRASINDADÖNMEMİ ÇOK İSTEDİLER AMA DÖNMEDİM
CNM SENİN İKİZLERİN OLCAĞI İÇİN SEN UZUN BİR SÜRE ARA VERCENZATENHATTAÇALIŞMA HAYATIN BİTEBİLİRDE ONA GÖRE PARA BİRİKTİRİN
ÇOK DENGESİZİMDİMİ BİRGÜNAZ BİR GÜNÇOK YİYORUM
OOO ÇOK ÇOK PİS ÖZENDİRİYORSUNUZ ÇOK HOŞ GÖRÜNÜYORSUNN CNM MAŞALLAHH SANADA
HIM BAKARIM
HAYDAA NE TERS GÜN GEÇİRMİŞSİNÖYLE SİNİR BOZUCU NEYSEEYEMEKLERİ PİŞİREREK KURTARMIŞSIN MANAYLA TEMİZLİKDE OLMUŞ
VARYA POMO EŞİNE ÇOK GICIK OLUYORUM KUSURA BAKMA ÖNCE YIKIYOR SONRA TOPLUYOR AMACIM SENİ KIŞKIRTMAK DEĞİL AMA OLUR BÖYLE ŞEYLER DİYİP KENARA GEÇEMEM ÇOK KIRICI, AMA ŞUNU DİYİM BENİM AÇIK MUTFAK 1 YIL OLDU TANIŞALI HALA DAHA SORAR BANA DAHA BAKMADAN ATIYORUM BARDAK NERDE? YA ARA BUL SANKİSAKLIYORUM,YADA BUZDOLABINDA BİRŞEY ALCAK HEMEN1 SANİYE KADAR BAKAR SONRA NERDE DER YANİ ARAMA HUYU YOK SANKİ MALİKANE MUTFAĞI :)) NEYSE BU KONUDA YALNIZ DEĞİLSİN AMA DİĞER KONULARDA AŞIRI TEPKİLERİ VAR ALLAH YARDIMCIN OLSUN, EN İYİ TEPKİ TEPKİSİZİLİK KONUŞMAKDAN ANLAMIYORSA SUSKUNLUĞUNLA CEZALANDIR İŞYERİNDE EVDE BÖYLE ÜZGÜN MUTSUZ DUR KONUŞMA BIRAK PEŞİNDEN KOŞSUN BAKTIN PİŞMAN ORDA AÇ KONUYUSAKİN SAKİN OLGUNCA BU HAREKETLERİN SENİ ÜZDÜĞÜNÜYIPRATTIĞINI SÖYLE UMARIM İŞE YARAR
Anladım canım bilgilerin için teşekkür ederim. Bende en az 5 gün kullanıyorum. Sabah akşam kullanabilirim değil mi? İlerleyen zamanlarda dönüşümlü olarak yürüyüş yada leslie gibi programları yapmayı düşünmüştüm. Yetersiz kaldığı zaman tekrar kapını çalarım vücut ölçülerimi yazarım. Bana uygun egzersizleri yazmanı rica ederim canım. Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.
tultan ben de kendıme bır plan yaptım merkezde bır spor merkezı tek saatı bana uyan yer orasıydı haftada uc gun step ve fıtness bayanlar ıcın. eger saat uygunsa gıdecegım. havalar ısınınca zaten yuruyus baslarım ek olarak gunluk. cok yaydım cok. menulerım de guzel degıl krep bıle yedım bu hafta.
ben de et az mı yedım acaba ? kırmızı ette mı var b12 sadece ???*
Yok canım sadece kırmızı ette değil, süt, yoğurt, peynir, yumurta, balık ve ette var. Tabi en bol miktarda kırmızı ette var. Peynir de iyi bir kaynak ama onu da fazla yemiyoruz kilo nedeniyle, en güzeli et ve balıktan karşılamak.
Benim de spor yapmam lazım, bugün havuza giderim diyordum ama iş yüzünden olmayacak gibi görünüyor. Oraya gitmek için biraz erken çıkmam lazımdı ama iş nedeniyle çıkamadım, bu saatten sonra kalabalık olur çünkü. Bizim sitede spor salonu var aslında (şimdi bana kızacaksınız biliyorum ama ben spor salonlarını zorda kalmadıkça sevmiyorum), geçen gün yürüyüş yaparken girip baktım, fena da değil. Koşu bandı var, bisiklet var, kürek var, bir de ağırlık falan var. Tultan sorduktan sonra Emel'in yazdıklarını okuyunca ben de bisiklette çalışabilirim diye düşündüm. Bugün bir gideyim bakayım, değişiklik olur en azından.
merhabalar kızlar ne olur beni yanlış anlamayın burayı sisleri unuttugumu yada önemsemediğimi düşünmeyin lütfen
ben kendimi toparlayamıyorum kendimi mutsuz hissediyorum ayrıldığımızda bu kadar hiç üzülmemiştim resmen içimde ki kıskançlık beni kemiriyo evet evlendi beni sevse evlenmezdi onu seçti en başından beri şimdi mutlular ,evleri yuvaları var eşi her istediğinde onu görüyo ,dokunuyo zaman geçiriyo bunlar gözüm önünne geldikçe çıldırcak gibi oluyorum
gündüz neyse de iş güç oluyo yastıga başı mı koydugum an gözümün önüne geliyo kimden nasıl bir beddua aldım ki mutlu olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?