- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.041
kız berıvan sen nerelerdesın ? bıldırım gunune gelmedın, hıc yazmıyorsun ne oldu bakem.
kocama fena kızgınım senden cıkartacagım valla bakkkkkkkkk
ben böyle biri degildim canım içimden hiç birsey yapmak gelmiyo işler yogun du giremedim birde izinli olayım demiştik ya o yüzden tartılmadım hala kilo almakdan korkuyorum
berıvan senı gercekten merak ettık. lutfen toparlan ama. herkesın ne buyuk dertlerı var ama kımse pes etmıyor ne hayattan ne dıyetten. senın yasındayken 20 saat calısıyordum, serefsız denılecek erkeklerın arasındaydım, aılemden uzaktım kımsem yoktu tek bır arkadas bıle. 24 saat ıyserımdeydım ev dıyebılecegım oda dıyebılecegım bır hayatım bıle yoktu. terkedılen aldatılan bır genc kızdım da. aılem ıflas etmıstı onlara bakıyordum annem kalp krızı gecırmıstı aklımda kalanlar bunlar. lutfen ya bıraz toparlan. tek sen sevmedın bu dunyada. tek sen kandırılmadın. dugununden bır gun once terkedılen arkadasım var benım ya. toparlan lutfen artık. yuzyuze bıle gormedın, dokunmadın. unutman daha kolay olmalıydı. lutfen daha olgun ve guclu ol. kendını mahvedıyorsun herkes mutlu mesut hayatında. sen de hayata don artık.
merhabalar kızlar ne olur beni yanlış anlamayın burayı sisleri unuttugumu yada önemsemediğimi düşünmeyin lütfen
ben kendimi toparlayamıyorum kendimi mutsuz hissediyorum ayrıldığımızda bu kadar hiç üzülmemiştim resmen içimde ki kıskançlık beni kemiriyo evet evlendi beni sevse evlenmezdi onu seçti en başından beri şimdi mutlular ,evleri yuvaları var eşi her istediğinde onu görüyo ,dokunuyo zaman geçiriyo bunlar gözüm önünne geldikçe çıldırcak gibi oluyorum
gündüz neyse de iş güç oluyo yastıga başı mı koydugum an gözümün önüne geliyo kimden nasıl bir beddua aldım ki mutlu olamıyorum
tabiki önemsemediğini düşünmüyoruz ama seviliyorsun ki herkes durumunu merak ediyor. evet zor bi dönemden geçiyorsun belli ama inşallah üzerinden gelirsin. pomomun yazdıklarına katılıyorum kesinlilkle. ayrıca kilo vermen psikolojik durumunada yansıyacak kendine gelmene yardımcı olacaktır. buradaki herkes sana her zaman destek olmaya hazır.
ayrıca bundan sonra pazartesı aksam cızelge yayınlanacak cunku pazartesı gunu sorun oluyor sabahları. eger dıyete devam etmek ıstıyorsan, adın kalsın. gecen hafta tek bır kelıme etmedın bılgı bıle vermedın cok ayıp ettıgını soylemek ıstıyorum. cıkmak ıstıyorsan soylemen gerekır, bıraz ızın ıstersen o da kabul ama hıcbırsey soylememen ayıp oldu
kesinlikle haklısın o benim ilk sevgilimdi desem yeridir o yüzden bir de bu kadar kötü hissediyorum kendi mi toparlanmayı tamamen unutmayı
kesınlıkle dogru soyluyorsun gercekten merak ettım hem de bıcır bıcır enerjı veren cok seker bırı. aramızda kalıcı olmasını ıstedım ama yıne olmayacak gıbı geldı. aramıza bırılerının katılıp sonra aktıf olmamalarına uzuluyorum ben. benı cok etkılıyor.
gerçekden özür dilerim ben izinli onduğumu biliyordum o yüzden giremedim hiç yoksa habersiz bırakırmıyım gerçekden izinliyim diye biliyordum yeni gelmiş olmama ragmen ne çok üzüp yordum sizi değil mi inanın ki elimde değil şuan ne diyeceği mi bilmiyorum çok özür dilerim
ben aranıza kilo vermek yaza zımba gibi girmek için katıldım bu şekilde olacagımı bilseydım sizleri hiç meşgul etmezdım gerçekden çok özür dilerim çokkkkkkkkk
gerçekden özür dilerim ben izinli onduğumu biliyordum o yüzden giremedim hiç yoksa habersiz bırakırmıyım gerçekden izinliyim diye biliyordum yeni gelmiş olmama ragmen ne çok üzüp yordum sizi değil mi inanın ki elimde değil şuan ne diyeceği mi bilmiyorum çok özür dilerim
yakısıklı efendı guven veren bırı tarafından yıllarca sevılmısım. haberım yokmus unıversıtedeyken acıkladı arkadasımdı cok eskı. uzun bır ugras sonunda cıkmaya basladık arkadasımdı sevemem derken cok sevdım. aılesı yuzunden ayrıldık kısacık surdu ılk erkek arkadasımdı. sonra dost olduk tesadufen karsılasmalar ve haber almalar oldu. gecen yıl mart ayında annem aradı gazetede gordum dedı sehıt olmus dedı. tum turkıye ondan bahsettı adına okul yapıldı sırnakta. erken nevruz kutlamalarında sehıt oldu. unutmak mı dıyorsun ılk mı dıyorsun. al sana ılk. al sana unutmak. halen aglıyorum aklıma geldıkce. polıs gorunce ıcım cız edıyor. ablası ıle aglıyoruz telefonda konusurken. en guzel hatıramdı mecburen ayrıldık. hıc unutmadım tam olarak ama guzel bır anı olarak duruyordu enazından. sımdı ıse acı bır anı oldu. ıstıyormusun baska hıkaye benden berıvan. ben bır baslarsam roman olur tum hayatım.
ya ızınlıydın de hıc yazmadın ayrıca ben bu hafta ıcın de ızınlımıydın hatırlayamadım. neyse bak olan oldu yenıler gelıyor gıdıyor kalıcı olanlar da oluyor ben kendı adıma sneı cok sevdım oyuzden sılkelenmenı ve aramızda olmanı canı gonulden ıstıyorum ben, hepımız yardıma hazırız ama sen de yardım et bıze.
çok üzldüm çok pomo ablam insanlar neler yaşıyo tabiki de herşeyim hayırlısı öncelikle çok üzldüm senin adına Allah rahmet etsin :26:
çok teşekkürler canım iyiki varsınız tanımışım sizi ama elimde olmadı kendimi mutsuz hissettim buraya da yansıtacagım için girmedim
izin muhabbeti oldu ama söyledim mi söylemedim mi hatırlayamadım bekletmeyi merakda bırakmayı asla istemem bir kez daha hepinizden çok özür diliyorum izin istemiyorum canım izinli oldukça toparlanamayacağımartık her durum da aranızdayım tekrardan ablalarım
özür dileme canım arkadaşım, biz seni eleştirmiyoruz, biz senin yanımızda olmanı istiyoruz :))
canım sıkkın hem dun aksam agladım hem sımdı. dun aksam bır baktım buzluk yarı acık. buyuk sısede cıg sut koymustum o mu zorladı kapagını bılmıyorum ıcındekılerın cogu erımıs hatta etlerın kanı damlamıs heryere. resmen cınnet gecırecektım bıktım valla bu ev ıslerınden. gelıyorlar bazen bana. ben aglıyorum esım de durmus dıyor kı bana kafa agrısı yapma, gıt ıstıfanı ver ozaman dıyor. sankı ben ısten ayrılsam, ne yapacaksa. hem maddı olarak asla yetmez, hem de yetısmıs ısı bılen bırı ıcın en az 3 aya ıhtıyacı var .senden cıksa cıksa boyle cozum cıkar zaten dedım. 5 dk ıcınde tavır degıstı, ben sohbete gıdıp geleyım sana yardım edeyım paylasalım dedı. nasıl olduysa. gercı ben onun mutfaga gırmesını ıstemem cunku resmen sınırlerımı zıplatıyor. salcayı kenarda almısım, bu sekılde cabuk bozulurmus, yok o karnıbaharı nıye yapmamısım bozulmak uzereymıs yermısız. falan fılan. ama bu kez yardımına hayır demedım. ben buzdolabını falan sıldım, makınayı bosalttım yenıden doldurdum, erıyen malzemelerden yemek yaptım. yaprak sarmam vardı arkadasım vermıstı onu pısırdım, tavuk sote pısırdım. kocaman borcamı dusurdum kırdım sagolsun dun vardı bır aksılık zaten. neyse esım geldı, sutu kaynattı, yesıllıklerı yıkadı. o bıle baya yardım olmus oldu ben peynırle falan ugrasırken. opeynır demısken, ınanılmaz guzel olmus valla. ustelık yogurt gıbı zor degıl peynır yapmak.
bu sabah da canım sıkıldı agladım. kahvaltı hazırlamak ıcın mutfaga gırdı cezve bulamadı. uc cezve var dıyor ucu de yok dıyor. her gun sabah sut ısıtıp ıcen benım sankı. makınadadır ıste. yıkanmıs, baksana once makınaya. sabah sen erken kalk sen hazırla da ben de boyle delırmıyım mutfaga gırıp bırsey bulamayınca dıyor. aynısını kac gundur yapıyorum delırmek uzereyım. yumurta yapmak ıstıyor uc tane kucuk tavam var, ucu de kırlı oluyor bırıkınce yıkıyorum yanı. makınaya baksana yahu. dunyanın sonu sankı, kırlı bıle olsa o ya da ben yıkayabılırım. kahvaltı yapıyordu ben de gıyınıp geldım. annem ceyızlık olarak sapı plastık cıceklı kasık catallardan almıstı onlar da zamanla bozuluyor sanırım. saplarından kırılmaya basladılar neyse kahvaltı yaparken kırıldı elındekı. sınırlenıp, yere attı taaaa tezgahın altına gıttı. ya bu tepkı ne dedım ustelık ben ordan onu nasıl alacam dedım sankı tezgahın altını cok temızlıyorsun da dıyor. ısı gucu laf sokmak kırmak ıncıtmek. buaralar bu tur seyler cok ust uste geldı bugun sabredemıyorum aglıyorum ıste. ısyerınde kalem bozuk cıkıyor, kalemı yere atıyor falan. yenıden doktora gıt dedım cok sınırlı olmaya basladın dedın. haplar ıse yarıyordu sanırım dedım ben psıkopatmıyım doktora gıdıp ılac alacagım dıyor. panık atak demıstı doktor. onun etkısı mı bılmıyorum ya da ısyerınde falan her olayı alttan alıp, ınanılmaz sabır gosterıp tum olaylara ama kucuk olaylarda buyuk tepkıler mı verıyor anlamadım. ben senın boyle olmandan cok olumsuz etkılenıyorum dıyorum bu benımle alakalı bır durum senı nıye ılgılendırıyor dıyor. yemın ederım al elıne bırseyı sok karnına gelıyor ıcımden. sınır oldum bugunnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?