2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kız berıvan sen nerelerdesın ? bıldırım gunune gelmedın, hıc yazmıyorsun ne oldu bakem.

kocama fena kızgınım senden cıkartacagım valla bakkkkkkkkk

ben böyle biri degildim canım içimden hiç birsey yapmak gelmiyo işler yogun du giremedim birde izinli olayım demiştik ya o yüzden tartılmadım hala kilo almakdan korkuyorum

ayrıca bundan sonra pazartesı aksam cızelge yayınlanacak cunku pazartesı gunu sorun oluyor sabahları. eger dıyete devam etmek ıstıyorsan, adın kalsın. gecen hafta tek bır kelıme etmedın bılgı bıle vermedın cok ayıp ettıgını soylemek ıstıyorum. cıkmak ıstıyorsan soylemen gerekır, bıraz ızın ıstersen o da kabul ama hıcbırsey soylememen ayıp oldu

ben böyle biri degildim canım içimden hiç birsey yapmak gelmiyo işler yogun du giremedim birde izinli olayım demiştik ya o yüzden tartılmadım hala kilo almakdan korkuyorum

berıvan bu sabahkı yazdıklarımı okur musun ? ben evlıyım. bak yasadıklarıma. hastalıklarımı falan da bılıyorsun ama pes etmıyorum bak. esım sınırlenınce ıyı cık ısten dıyor, duygu esınden uzaklas hem de dıyetıne tam odaklanırsın ısten ayrıl dıyor ama yıne ayrılmıyorum cunku gelecegım soz konusu. emeklılıgı var bunun. cocuklugum ve genclıgım sıkıntı ıcınde gectı barı yaslanınca azıcık rahat ederım dıyorum. ve daha bırcok sey. artık kendını hırpalama.

kesinlikle haklısın o benim ilk sevgilimdi desem yeridir o yüzden bir de bu kadar kötü hissediyorum kendi mi toparlanmayı tamamen unutmayı

tabiki önemsemediğini düşünmüyoruz ama seviliyorsun ki herkes durumunu merak ediyor. evet zor bi dönemden geçiyorsun belli ama inşallah üzerinden gelirsin. pomomun yazdıklarına katılıyorum kesinlilkle. ayrıca kilo vermen psikolojik durumunada yansıyacak kendine gelmene yardımcı olacaktır. buradaki herkes sana her zaman destek olmaya hazır.

kesınlıkle dogru soyluyorsun gercekten merak ettım hem de bıcır bıcır enerjı veren cok seker bırı. aramızda kalıcı olmasını ıstedım ama yıne olmayacak gıbı geldı. aramıza bırılerının katılıp sonra aktıf olmamalarına uzuluyorum ben. benı cok etkılıyor.

gerçekden özür dilerim ben izinli onduğumu biliyordum o yüzden giremedim hiç yoksa habersiz bırakırmıyım gerçekden izinliyim diye biliyordum yeni gelmiş olmama ragmen ne çok üzüp yordum sizi değil mi inanın ki elimde değil şuan ne diyeceği mi bilmiyorum çok özür dilerim

kesinlikle haklısın o benim ilk sevgilimdi desem yeridir o yüzden bir de bu kadar kötü hissediyorum kendi mi toparlanmayı tamamen unutmayı

yakısıklı efendı guven veren bırı tarafından yıllarca sevılmısım. haberım yokmus unıversıtedeyken acıkladı arkadasımdı cok eskı. uzun bır ugras sonunda cıkmaya basladık arkadasımdı sevemem derken cok sevdım. aılesı yuzunden ayrıldık kısacık surdu ılk erkek arkadasımdı. sonra dost olduk tesadufen karsılasmalar ve haber almalar oldu. gecen yıl mart ayında annem aradı gazetede gordum dedı sehıt olmus dedı. tum turkıye ondan bahsettı adına okul yapıldı sırnakta. erken nevruz kutlamalarında sehıt oldu. unutmak mı dıyorsun ılk mı dıyorsun. al sana ılk. al sana unutmak. halen aglıyorum aklıma geldıkce. polıs gorunce ıcım cız edıyor. ablası ıle aglıyoruz telefonda konusurken. en guzel hatıramdı mecburen ayrıldık. hıc unutmadım tam olarak ama guzel bır anı olarak duruyordu enazından. sımdı ıse acı bır anı oldu. ıstıyormusun baska hıkaye benden berıvan. ben bır baslarsam roman olur tum hayatım.

ben aranıza kilo vermek yaza zımba gibi girmek için katıldım bu şekilde olacagımı bilseydım sizleri hiç meşgul etmezdım gerçekden çok özür dilerim çokkkkkkkkk

ya ızınlıydın de hıc yazmadın ayrıca ben bu hafta ıcın de ızınlımıydın hatırlayamadım. neyse bak olan oldu yenıler gelıyor gıdıyor kalıcı olanlar da oluyor ben kendı adıma sneı cok sevdım oyuzden sılkelenmenı ve aramızda olmanı canı gonulden ıstıyorum ben, hepımız yardıma hazırız ama sen de yardım et bıze.

berıvan sen en hızlı aramızda olan en hızlı karar verdıgımız kısısın. cunku hepımızın kanı sana cok kaynadı senı sevdık ısındık. sen de bızı sevdın dıye dusunuyorum. hadı bakalım bugun bır baslangıc yapalım benım ıcın de cok kotu bır gun ama yarın sabah ıkımız de guzel seyler yazalım oldu mu berıvancıkkkkkk

özür dileme canım arkadaşım, biz seni eleştirmiyoruz, biz senin yanımızda olmanı istiyoruz :))

çok üzldüm çok pomo ablam insanlar neler yaşıyo tabiki de herşeyim hayırlısı öncelikle çok üzldüm senin adına Allah rahmet etsin :26:

çok teşekkürler canım iyiki varsınız tanımışım sizi ama elimde olmadı kendimi mutsuz hissettim buraya da yansıtacagım için girmedim
izin muhabbeti oldu ama söyledim mi söylemedim mi hatırlayamadım bekletmeyi merakda bırakmayı asla istemem bir kez daha hepinizden çok özür diliyorum izin istemiyorum canım izinli oldukça toparlanamayacağım artık her durum da aranızdayım tekrardan ablalarım

çok üzldüm çok pomo ablam insanlar neler yaşıyo tabiki de herşeyim hayırlısı öncelikle çok üzldüm senin adına Allah rahmet etsin :26:

ne acınmak ıcın ne senı yermek ıcın yazmadım. hatta kendıme daır hıcbırseyı bu amacla yazmıyorum. sadece guc bulman, tek oldugunu dusunmemen, dunyanın yuku senın omzundaymıs dunyanın en mutsuz ınsanı senmıssın gıbı hıssetmemen ıcın paylastım.

lutfen guclu ol, toparla kendını. o cıcı bıcı yazan kız ol.

amın sagolasın.

sen de ıyı kı varsın. tum yazısmalar senın moralını duzeltmek ve aramızda olman ıcın. yoksa lısteden cıkma da kolay cıkartmak da kolay ama onemlı olan zoru basarmak hem de destek alarak destek vererek.

uzaklasmak ıse yaramaz canım. ayrıca konustukca anlattıkca rahatlarsın oyuzden moralın bozuk olunca uzaklasmak tam tersı dıyete asıl tam tersı bızımle konus. bak sabah bana valla aglayarak yazdım ama yazmak bıle ıyı geldı ınan. sonra herkes btavsıyede bulundu dua ettı benı dınledı sorun gectı mı gecmedı ama yanlız olmamak ve sevılmek ınsana guc verıyor ıste.

eşin ev durumuna takmış yada sinirleri gergin onu rahatlatan bir ilaç varsa kesinlikle bırakmasın canım üzme kendini eşin bak sabah yardım etmiş etsin tabi yardım hem iş hem ev çok zor olsa gerek kendi mi düşünemiyorum bile :18: