2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

AMİNNNNNNNNNNNN...ayy tultann ogüzelkelimen benimen sevdiğimkelimedir çok ama çok tşk ederim o kadarmutlu ettinki beniii ALLAH sendende herkezdende razı olsun
amin hepimizden inşallah çoktşk ederim güzel kelimelerin için ben herzaman yanındayım bunuda unutma

berivan fındık kurdu yaran daha çok taze çok normal içinin yanması ama geçicek emin ol burda yapman gereken yalnızkalmaman uykun geleseye kadar tv izlemen bilgbŞINDA OLMAN YANİ İLLA Bİ UĞRAŞ İÇİNDE OLMAN YA BELKİ CANINI ACITCAM SÖZLERİMLE AMA ADAM GİTMİŞ EVLENMİŞ KIYMET BİLMEZ BİRİMİŞ İŞTE BENCE ALLAHIN SEVDİĞİ KULMUŞSUN EVLENİPDE AYRILMAK MI İSTERDİN HEMDE AİLE RIZAN OLMADAN 1 AY SONRA AİLEM DİCEKTİN İŞLERİN RAST GİTMİCEKTİ EMİN OL SONRA PİŞMANLIK DUYCAKTIN ÖLEN UNUTULUYOR BUDA UNUTULUR CANIM EMİN OL DEMESİ KOLAY YAPMASI ZORDUR AMA HAYAL KUR GELECEĞİNE DAİR UMUTLARIN OLSUN YAZI DÜŞÜN YA GÜNEŞ,DENİZ,KUM GÜZEL Bİ AKTİVİTEYE YAZIL HOBİ EDİN AMA SEN DÜŞÜNCE GÜCÜNÜ KONTROL EDEMEZSEN DÜŞÜNMEYE DEVAM EDERSİN BÖYLECE HEP ÜZÜLÜRSÜN BUNALIMŞARKI DİNLEME ŞİİR OKUMA, ARKADAŞLARINLA BİRLEY YAP HİÇ OLMADI A.V.M DOLAŞ BİRŞEYLER DENE KENDİNE UFAK BİR HEDİYE AL YA TÜM KIZLAR BİR ARAYA GELSENİZ BEN SİZİ GÜLME KRİZİNE SOKARDIM NEYSE BERİVAN ALLAH KALBİNE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN

canım benim kesinlikle çok haklısın anca kendimi hırpalıyorum o mutlu evinde haketmiyo gözyaşlarımı unutacağım unutmak zorundayım zaman sadece zaman gerek gideni getiremesede unutmam için dediklerini yapacagım canım Allah razı olsun iyiki varsınız

kızlar merhaba dıyetımın ılk gunu ıken bende sıze katılmak ıstıyorum ısvec dıyetıne baslamıstım 20 gun once ama 3. gunde grıp oldum ve bıraktım ayrıca cok kotu kabız yaptı bugun ıyılestım ve kendımı harıka hıssedıyorum yaza artık bende kılolu gırmek ıstemıyorum o yuzden bu defa kararlıyım kızlar 75.5 kılodayım hedefım 58 kılo olmak cıtıpıtı bır kız olmak lahana gıbı ust uste gıyınmek ıstemıyorum yaz gunu :) benı anladıgınızı bılıyorum
bugun yedıklerımı sayacak olursam
sabah kahve altınbasak form bıskuvı
oglen salata
3-4 gıbı 5 kuru kayısı
6 gıbı bıskuvı
ve aksama da ısten eve gıdınce yogurt yemeyı dusunuyorum hemen hemen ortalama 650-700 kl aldım aksama platesımı de yaparım kımse tutamaz benı sızı sevıyorum yarın gorusmek uzere lutfen destek verelım bırbırımıze zayıfca kalınnn

kızlar pardon sız neden bahsetmıssınız ben ne dıyorum gececek ve gecıyo bende 6 senelık bı ılıskıden cıktım evlılık arıfesındeyken bıraktı benı aılesı ıstememıss acıyo ve gecıyo kızlar emın olunnn :) kısmetımızde demekkı baska bırısı var , o mutlulugu veremezmıs bıze :)))

Merhaba kızlar, günümü toparlayayım. Bugün hareketsiz bir gün oldu, eve gelip hemen yemek hazırladım, yedik, iyice yayıldım.

Sabah:
- 2 dilim susamlı ekmekle
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 çk tereyağı ile tost
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- 1 demet maydanoz

Ara:
- 1 fincan yeşil çay

Akşam:
- 1.5 kase tarhana çorbası
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 4 kaşık yumurtalı fasulye kavurma
- 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt

Ara:
- 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 1 avuç kuru dut
- 2 kuru kayısı
- 7 tane badem

Akşam yemeğini saat 18 gibi yedik. Fazla yedim, zaten görünüyor, ayrıca hissettiriyor da, şiştim resmen

Yazmayı unutmuşum, bugünkü adım sayım 4000. 10000'e çok var yaaaa Neyse yediklerimi sindireyim de biraz, evin içinde de olsa hareket edeyim en azından.

ii akşamlar kızlarr geçmişi okumadan geçmiş menülerimi yazayım dedim babamlardaydım ablama gittim
günlerim güzel geçti tabii ara da ufak cıssslarım oldu ama çok değil iannın

salı gün ki menüm
sabah: peynir,zeytin,maydanoz,şekersiz çay,2 dlm ekmek

öğle: eşim kahvaltı edelim diye tutturdu menemen ve ve klasik kahvaltı

akşam: 2 kaş. makarna,ayran,çorba

ara: şekersiz çay, meyve tabağı

activite: jillian level 1,lessie 1 mil
2 lt su 2 form çayı

çarşamba günü ki menüm
sabah: şekersiz çay,kaşar peyniri, 1 tatlı kaş. reçel,domates,salatalık,2 dlm ekmek

ara: şekersiz türk kahvesi

öğle: 1 içli köfte, 2 kaş. amerikan salatası,çorba

ara: şekersiz nescafe

akşam: çorba, tavuklu patates yemeği(küçük tabak), 3 kaş. bulgur pilavı

ara: çay,2 çatal bisküvili tatlı

activite: yürüyüş,yeğenlerimle bol bol koşturmaca, çok su içtim ama miktarını hatırlamıyorum ,form çayı

bugün ki menüm
sabah:2 buçuk dlm ekmek, domates, zeytin, tavada yumurta,peynir,çay

ara: nescafe,2 avuç tussuz az yağlı patlamış mısır

öğle: yoğurtlu karnıbahar, 1 tabak içinde pilav ve barbunya yemeği,salata

akşam: yeni yoldan geldim hiç cnm yemek istemiyo onun için biazdan eşimle çay içip 5 fındık yicem

activite: yürüdüm su içtim de gene miktarı tutamadım,1 form çayı içtim bide sonra içicem
benden bu kadar yarından sonra fulll egzersizler devammmm

Son düzenleme:
Duygu, merhaba canım, nasılsın? Nasıl geçti günün? Spor yapabildin mi? Bugün hava soğuktu ve kapalıydı, sanırım dışarı çıkmamışsındır. Ben yayıldım, oturuyorum.

Slm canlar umarim hersey yolunda keyiflerde yerindedir. Ben cocuklarla vakit geciriyorum dur yapma dagitma yaramazlik yapma demekle aksam oluyor. Saatler ilerledikce tahammul siniri kalmiyor. Onlar uyuyunca derin bir ohhh cekiyorum. Kendime vakit ayiriyorum dinleniyorum. Simdi kudurma zamanlari onlar bogusuyor ben yaziyorum :))))))

Menumu de yazayim da cikayim hemen
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim cavdar ekmegi, 5 yesil zeytin, sekersiz cay

Ara: form cayi 1 dilim ayva

Ogle: 4 dilim sucuklu tost

Ara: 1 avuc igde

Aksam: 1 orta tabak bulgur pilavi, 1 kase cacik , 3-4 tane karnibahar

Ara: yarim nar birazdan da az sekerli neskafe icicem

45 dk bisiklet, ev temizligi yaptim. İyi gecelerrrr

herkeslere iyi akşamlarrrr menumu yazaym bende hemencecikkk.

kahvaltı

1 tane zeytinli poğaça ( annemler hele şükür geldiler bugun artk kahvaltıyı doğru düzgün yapabilcegm )

öğle yemegi

4 yk musakka

3 yk pirinç pilavı

1 ince dilim ekmek

akşam yemegi

1 kepçe şehriye çorbası

2 adet kuru patlıcan dolması

ara öğünlermde neskafe ve ıhlamurla geçti yine. ama spor yok işte. aslında emelcim saolsun egzersiz programı çıkarttı bana ama bu akşam hiç halim yok duş alıp yataym die düşünüyorum. yarın başlarım inşalah

sana evde olmak yaramadı ders, sınav bıle olsa yorgun bıle olsan dans gecelerıne gdıyordun, heryere yuruyerek gıdıyordun. okuldakı tempon ıyıydı bu anlamda canım.

buarada gozunaydın annenler gelmıs hosgelmısler.

son zamanlarda duzenlı spor yapan tek kısı sensın canım. cok sevınıyorum tebrık ederım gercekten.

cocuklara gelınce valla cok zor ıs. ınsanın kafası goturmez bıryerden sonra. hele kı bız alıstık karı koca evde sessızlık sakınlık. esım 36 olacak ben 30. 2 yıl ıcınde bebek oldu desen, offff omrunun yarısından fazlası bır duzende gecmıs olacak ve o duzenden sonra tum hayatın degısecek. ayyyyyy cok zor yaaaaa. ALLAH yardımcısı olsun anne,babaların.

menulerın guzel olmus, su nekadar ıcıyorsun ??

cemrem hosgeldın,

aıle zıyaretıne ragmen ıyı ıdare etmıssın menulerı.

buarada hem zıyarete gıtmeden once haber verdıgın ıcın, hem menulerını donunce yayınladıgın ıcın tsk ederım gercekten cok nazık cok dusuncelı bırısısın. cenazenız oldugu zaman da, arkadasına haber etmesını ıstemıstın.

menulerde ufak tefek cısslar var ama aıle zıyaretlerınde olabılıyor bazen. ayrıca cok aktıfmıssın oyuzden telafı edebılmıssındır dıye dusunuyorum.

aramızda yasca kucuk olan arkadasımızın sıkıntısı ıcın konustuk. size de gecmıs olsun. ınsaallah bundan sonra mutlu olursunuz

bız karatay ya da ısvec yapmıyoruz duzenlı saglıklı menuler ıle dıyet yapıyoruz. oncelıkle bunu belırtmek ıstedım. ısvec dıyetının size yarardan cok zarar getırmesıne uzuldum ama aynı ıstek ve dısıplın ıle zayıflama surecıne devam edebılırsıniz daha duzenlı saglıklı normal bır gunluk menu ıle. umarım amacınıza ulasırsınız.

canım benım. bılmezmıyım. yazdıklarımı okuyunca hemen mesaj atmıssın, hemen yetıstın . ALLAH razı olsun. senı cok sevıyorum guzel arkadasım.

canım susam da cok yag varmıs dıye bılıyorum ve hatta oyuzden sımıt yerıne pogaca yıyın dıyorlar. susamlı ekmek nasıldı ? cok mu susam vardı ?

canım yanlıs anlamada, şu aksamkı ara ogunlerı degıstırsen, bır portakal bır elma barı yesen madem kı acıkıyorsun. bu kuru yemısler ıle yapılan ara cok fazla bence. yanı hem cesıtlı hem mıktarı fazla. valla bır gun boyunca bıle bukadarını yedırmıyor dıyetısyenler. yanı hepsı saglıklı seyler. cıss degıl ama adetler fazla olunca cısss oluyormus

günaydınnnnnnn

herkese hayırlı cumalar,

dualarımız kabul olsun ınsaallah bu hayırlı gunde. hayırlara vesıle olsun yaptıgımız hersey inşaallah.

ben once menumu yazayım.

sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
1 kk kadar hellım peynırı ve suzme peynırı
yarım domates yarım salatalık
4 zeytın
1 bardak yarım yaglı sut

ara: acık sekersız cay, 3 adet kuru erik, 5 adet badem

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, ıkı kase mercımek corbası, ıkı dılım normal ekmek, ıkı catal salatalık tursusu ( cok garıp bır karnıbahar yemegı yapmıs. sıcak olsa belkı zorla yerdım ama bır de soguk olunca hıcbırımız yıyemedık. )

menum az oldugu ıcın elma yedım bır tane.

ara: 500 ml ılık su, 2 kasık lor peynırı, yarım demet maydonoz ( ıyı kı peynır yanımda getırmısım, ayran ve yogurt getıremıyorum ya da unutuyoırum dıye bundan sonra yanımda peynır getırmeye karar vermıstım dun ayrıca kurtarıcım oldu. oglen dusuk menu olunca, benı tok tuttu peynır ve maydanoz )

500 ml ılık su

aksam: tavuk sote ( yesıl bıber, 4 adet mantar, 6 catal tavuk vardı ısınde ), 3 adet marul, 5 adet roka, 3 kasık yogurt, 6 adet yaprak sarma.

ara:yarım portakal, bır havuc.

aktıvıte olarak: 3. kata evımıze 4 kez ındım cıktım. once cop atmaya ındım, ardından evımızdek bazı esyalar vardı arkadasımıza aıt. o geldı ve ona verdık. 3 kez oyle ındım cıktım. aktıvıte sayılırmı artık bılmem

bugunden ıtıbaren kendı yogurduma gecececım bakalım, ev yogurdu hıc yıyemem nasıl olacak merak edıyorum evdekı hazır yogurdu dun aksam bıtırdım.