- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.061
ben sımdı cıkıyorum ama tekrar ortadan kaybolma oldu mu anlastık mı
opuyorum senı
AMİNNNNNNNNNNNN...ayy tultann ogüzelkelimen benimen sevdiğimkelimedir çok ama çok tşk ederim o kadarmutlu ettinki beniii ALLAH sendende herkezdende razı olsunYolculuk yormuyorsa git canım dinlenirsin. Bence hem iyi aynı işyerinde çalışmak hemde kötü. küslük uzadıkça birbirinden soğuyor eşler, yarayı sıcağı sıcağına sarmak iyi oluyor. Yakın olunca konuşursun unutursun küs kalınca istediğini söyleyemiyosun içinde biriktiriyosun daha çok üzülüyosun. Duygudan allah razı olsun o sana destek olmuş rabbim de onun sıkıntısını gidersin inşallah.
amin hepimizden inşallah çoktşk ederim güzel kelimelerin için ben herzaman yanındayım bunuda unutmaesıyle en cok problem yasayan benımdır belkı de burda. sık sık olur da bu kez cok kotu oldu cok etkılendım tartısmadım falan ama ruhen çöktum sankı ust uste bu tavırlarından. bıze yazık edıyor, aslında bal gıbı farkında. cok uzagım esıme bazen. ılgılenırım konusurum gulerım ama tutku falan sıfırlandı ben de. hem uzuluyor buna, hem de bu duruma nasıl geldıgımızı gormuyor ıste.
bakalım canım, bugun gecsın de seyahat ya da baska ne olacaksa dusunurum su an sadece dınlenmek ıstıyorum basım agrıyor gozlerım agrıyor.
ALLAH razı olsun once konustu dınledı planlar yaptık sonra elbıse ceket konustu kafam dagılsın dıye.
berivan fındık kurdu yaran daha çok taze çok normal içinin yanması ama geçicek emin ol burda yapman gereken yalnızkalmaman uykun geleseye kadar tv izlemen bilgbŞINDA OLMAN YANİ İLLA Bİ UĞRAŞ İÇİNDE OLMAN YA BELKİ CANINI ACITCAM SÖZLERİMLE AMA ADAM GİTMİŞ EVLENMİŞ KIYMET BİLMEZ BİRİMİŞ İŞTE BENCE ALLAHIN SEVDİĞİ KULMUŞSUN EVLENİPDE AYRILMAK MI İSTERDİN HEMDE AİLE RIZAN OLMADAN 1 AY SONRA AİLEM DİCEKTİN İŞLERİN RAST GİTMİCEKTİ EMİN OL SONRA PİŞMANLIK DUYCAKTIN ÖLEN UNUTULUYOR BUDA UNUTULUR CANIM EMİN OL DEMESİ KOLAY YAPMASI ZORDUR AMA HAYAL KUR GELECEĞİNE DAİR UMUTLARIN OLSUN YAZI DÜŞÜN YA GÜNEŞ,DENİZ,KUM GÜZEL Bİ AKTİVİTEYE YAZIL HOBİ EDİN AMA SEN DÜŞÜNCE GÜCÜNÜ KONTROL EDEMEZSEN DÜŞÜNMEYE DEVAM EDERSİN BÖYLECE HEP ÜZÜLÜRSÜN BUNALIMŞARKI DİNLEME ŞİİR OKUMA, ARKADAŞLARINLA BİRLEY YAP HİÇ OLMADI A.V.M DOLAŞ BİRŞEYLER DENE KENDİNE UFAK BİR HEDİYE AL YA TÜM KIZLAR BİR ARAYA GELSENİZ BEN SİZİ GÜLME KRİZİNE SOKARDIM NEYSE BERİVAN ALLAH KALBİNE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN
herkeslere iyi akşamlarrrrmenumu yazaym bende hemencecikkk.
kahvaltı
1 tane zeytinli poğaça ( annemler hele şükür geldiler bugun artk kahvaltıyı doğru düzgün yapabilcegm )
öğle yemegi
4 yk musakka
3 yk pirinç pilavı
1 ince dilim ekmek
akşam yemegi
1 kepçe şehriye çorbası
2 adet kuru patlıcan dolması
ara öğünlermde neskafe ve ıhlamurla geçti yine. ama spor yok işte. aslında emelcim saolsun egzersiz programı çıkarttı bana ama bu akşam hiç halim yok duş alıp yataym die düşünüyorum. yarın başlarım inşalah
Slm canlar umarim hersey yolunda keyiflerde yerindedir. Ben cocuklarla vakit geciriyorum dur yapma dagitma yaramazlik yapma demekle aksam oluyor. Saatler ilerledikce tahammul siniri kalmiyor. Onlar uyuyunca derin bir ohhh cekiyorum. Kendime vakit ayiriyorum dinleniyorum. Simdi kudurma zamanlari onlar bogusuyor ben yaziyorum :))))))
Menumu de yazayim da cikayim hemen
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim cavdar ekmegi, 5 yesil zeytin, sekersiz cay
Ara: form cayi 1 dilim ayva
Ogle: 4 dilim sucuklu tost
Ara: 1 avuc igde
Aksam: 1 orta tabak bulgur pilavi, 1 kase cacik , 3-4 tane karnibahar
Ara: yarim nar birazdan da az sekerli neskafe icicem
45 dk bisiklet, ev temizligi yaptim. İyi gecelerrrr
ii akşamlar kızlarr geçmişi okumadan geçmiş menülerimi yazayım dedim babamlardaydım ablama gittim
günlerim güzel geçti tabii ara da ufak cıssslarım oldu ama çok değil iannın
salı gün ki menüm
sabah: peynir,zeytin,maydanoz,şekersiz çay,2 dlm ekmek
öğle: eşim kahvaltı edelim diye tutturdu menemen ve ve klasik kahvaltı
akşam: 2 kaş. makarna,ayran,çorba
ara: şekersiz çay, meyve tabağı
activite: jillian level 1,lessie 1 mil
2 lt su 2 form çayı
çarşamba günü ki menüm
sabah: şekersiz çay,kaşar peyniri, 1 tatlı kaş. reçel,domates,salatalık,2 dlm ekmek
ara: şekersiz türk kahvesi
öğle: 1 içli köfte, 2 kaş. amerikan salatası,çorba
ara: şekersiz nescafe
akşam: çorba, tavuklu patates yemeği(küçük tabak), 3 kaş. bulgur pilavı
ara: çay,2 çatal bisküvili tatlı
activite: yürüyüş,yeğenlerimle bol bol koşturmaca, çok su içtim ama miktarını hatırlamıyorum ,form çayı
bugün ki menüm
sabah:2 buçuk dlm ekmek, domates, zeytin, tavada yumurta,peynir,çay
ara: nescafe,2 avuç tussuz az yağlı patlamış mısır
öğle: yoğurtlu karnıbahar, 1 tabak içinde pilav ve barbunya yemeği,salata
akşam: yeni yoldan geldim hiç cnm yemek istemiyo onun için biazdan eşimle çay içip 5 fındık yicem
activite: yürüdüm su içtim de gene miktarı tutamadım,1 form çayı içtim bide sonra içicem
benden bu kadar yarından sonra fulll egzersizler devammmm
kızlar pardon sız neden bahsetmıssınız ben ne dıyorum gececek ve gecıyo bende 6 senelık bı ılıskıden cıktım evlılık arıfesındeyken bıraktı benı aılesı ıstememıss acıyo ve gecıyo kızlar emın olunnn :) kısmetımızde demekkı baska bırısı var , o mutlulugu veremezmıs bıze :)))
kızlar merhaba dıyetımın ılk gunu ıken bende sıze katılmak ıstıyorum ısvec dıyetıne baslamıstım 20 gun once ama 3. gunde grıp oldum ve bıraktım ayrıca cok kotu kabız yaptı bugun ıyılestım ve kendımı harıka hıssedıyorum yaza artık bende kılolu gırmek ıstemıyorum o yuzden bu defa kararlıyım kızlar 75.5 kılodayım hedefım 58 kılo olmak cıtıpıtı bır kız olmak lahana gıbı ust uste gıyınmek ıstemıyorum yaz gunu :) benı anladıgınızı bılıyorum
bugun yedıklerımı sayacak olursam
sabah kahve altınbasak form bıskuvı
oglen salata
3-4 gıbı 5 kuru kayısı
6 gıbı bıskuvı
ve aksama da ısten eve gıdınce yogurt yemeyı dusunuyorum hemen hemen ortalama 650-700 kl aldım aksama platesımı de yaparım kımse tutamaz benı sızı sevıyorum yarın gorusmek uzere lutfen destek verelım bırbırımıze zayıfca kalınnn
AMİNNNNNNNNNNNN...ayy tultann ogüzelkelimen benimen sevdiğimkelimedir çok ama çok tşk ederim o kadarmutlu ettinki beniii ALLAH sendende herkezdende razı olsun
amin hepimizden inşallah çoktşk ederim güzel kelimelerin için ben herzaman yanındayım bunuda unutma
Merhaba kızlar, günümü toparlayayım. Bugün hareketsiz bir gün oldu, eve gelip hemen yemek hazırladım, yedik, iyice yayıldım.
Sabah:
- 2 dilim susamlı ekmekle
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 çk tereyağı ile tost
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- 1 demet maydanoz
Ara:
- 1 fincan yeşil çay
Akşam:
- 1.5 kase tarhana çorbası
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 4 kaşık yumurtalı fasulye kavurma
- 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 1 avuç kuru dut
- 2 kuru kayısı
- 7 tane badem
Akşam yemeğini saat 18 gibi yedik. Fazla yedim, zaten görünüyor, ayrıca hissettiriyor da, şiştim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?