- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.081
kızlar dun resmen olaylar gunu oldu ya. acılısı esımle yaptım malum, aksama dogru da bızım mudur ıle bır bayan personel fena tartısmıslar kızın delının tekı, ısten ayrılıyorum gıdecegım falan dıye bagırıp durunca adam sakınlestırmek ıcın kolundan tutmus benı dovdu dıye ortalıgı kaldırdı patronumuz ıkısı de yoktu ustelık. tum sulalesını yıgdı ısyerıne. polıs,avukat akrabalarını falan getırmıs. bızım de cevremız cok genıs patronlarımızın. tum emnıyet buraya gelır gıder sohbet, yemek falan. onlara haber edınce, bızımkıler de kavga cıkmasın dıye polıs falan cagırdı. kızı sakınlestırmek ıcın cok ugrastım bayan olarak ben yapabılırdım bu ısı. zaten 4 bayanız o dahıl. neyse annesı cok oturaklı cok mantıklı bır kadınmıs o geldı sonradan. herkesı dagıttı. yıgenlerı falan resmen muduru dovmeye gelmıs ev adresını bıle almıslar. ustelık şu ıkı gundur ortam ınanılmaz gergın kotu zaten. cok ıyı bılınen cok koklu bır musterı resmen batmıs. 100 mılyarlık borcu cekı varmıs. cek odenmemıs yazılmıs ıste. patron bu ısı cozmeye gıttı apar topar ıstanbula. adamların kotu eskı makınası kalmıs 50 mılyar bıle etmezmıs buyuk patron bu satısı yapan yurtıcı satıs sorumlusu arkadası kovdu, ıkı gundur herkese her lafı sayıyor cok etkılenıyoruz hepımız zaten. bır de bu olay ıyıce gerdı herkesı. bu haftalar cok zor gececek bence ısyerınde. resmen ızın alıp ıkı hafta kaybolasım var.
her şer de bır hayr var derler o da var aslında. ben hem buyuk fırmalarda calısıp buraya gelmenın etkısı ıle hem mudurun asırı baskısı entrıkaları falan cok kıskanıyordu da bızı. neyse hem de hastalıgımın ılk yıllarından dolayı ben sınırlıydım tartısmalarım oluyordu elbettekı edeplıce. neyse ben hırcın asi kıbırlı gorunuyordum guya resım olarak kafalarında. oyuzden benden100 kat beter ınsanları gormelerı ıyı oldu bıze sukur ederler. ozellıkle de mudure ıyı oldu. bana ve esıme cok sıkıntı yasattı. ufacık bırseyı bu hale getıren buyuten elemanlar ıle calısması, bıze yaptıkları ıcın pısman olmasına sebep olur emınım. zaten 2 yıldır bagımsız calısıyoruz esıme buyuk bır terbıyesızlık yapmıstı ve odamızı bıle ayırmıstık o gunden sonra. selam bıle vermeyız aynı ofıs ıcınde.
neyse ıste boyle. acayıp entrıkalı bır gun oldu yanı. bıze gelınce esım kendını anlatma ya da ozur dıleme gırısımınde degıl pek ama ben konusunca haklısın haklısın dıyıp duruyor bır de suclu cocuklar gıbı ezık. gayet de yumusak. bakalım kac gun surecek bu durum
yani o gününü gün ediyor karısıyla canım cicim zamanındalar sen aklına bile gelmiyorsun çok üzgünüm tabirim senikırmasın silkelen diye yazıyorum sende onun için yas tutuyorsun, hadi cnm çok güçlü ol kendine gelcanım benim kesinlikle çok haklısın anca kendimi hırpalıyorum o mutlu evinde haketmiyo gözyaşlarımı unutacağım unutmak zorundayım zaman sadece zaman gerek gideni getiremesede unutmam için dediklerini yapacagım canım Allah razı olsun iyiki varsınız
neslicim canım k.bakma sen yemeyi seviyorsun ama böyle bir ileri bir geri gidersin ben heröğünde bir parça fazlalık gördüm günün son ara öğünde bir parça fazlaMerhaba kızlar, günümü toparlayayım. Bugün hareketsiz bir gün oldu, eve gelip hemen yemek hazırladım, yedik, iyice yayıldım.
Sabah:
- 2 dilim susamlı ekmekle
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 çk tereyağı ile tost
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- 1 demet maydanoz
Ara:
- 1 fincan yeşil çay
Akşam:
- 1.5 kase tarhana çorbası
- 1 dilim tahıllı ekmek
- 4 kaşık yumurtalı fasulye kavurma
- 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
- 1 avuç kuru yabanmersini
- 1 avuç kuru dut
- 2 kuru kayısı
- 7 tane badem
Akşam yemeğini saat 18 gibi yedik. Fazla yedim, zaten görünüyor, ayrıca hissettiriyor da, şiştim resmen
cnm telden bir ara girdim görmedim msj yeni görüyorum,sporyaptımdün tüm gün evdeydimDuygu, merhaba canım, nasılsın? Nasıl geçti günün? Spor yapabildin mi? Bugün hava soğuktu ve kapalıydı, sanırım dışarı çıkmamışsındır. Ben yayıldım, oturuyorum.
gününüçok beğendim cnmherkeslere iyi akşamlarrrrmenumu yazaym bende hemencecikkk.
kahvaltı
1 tane zeytinli poğaça ( annemler hele şükür geldiler bugun artk kahvaltıyı doğru düzgün yapabilcegm )
öğle yemegi
4 yk musakka
3 yk pirinç pilavı
1 ince dilim ekmek
akşam yemegi
1 kepçe şehriye çorbası
2 adet kuru patlıcan dolması
ara öğünlermde neskafe ve ıhlamurla geçti yine. ama spor yok işte. aslında emelcim saolsun egzersiz programı çıkarttı bana ama bu akşam hiç halim yok duş alıp yataym die düşünüyorum. yarın başlarım inşalah
akşamı beğendim ,öğlen aslında arada kaldım elinde değil biliyorumama ekmeğini yanında taşı beyaz ekmek yeme,turşuda yemişsin ödem olabilirsin birparça diye dikkat pomogünaydınnnnnnn
herkese hayırlı cumalar,
dualarımız kabul olsun ınsaallah bu hayırlı gunde. hayırlara vesıle olsun yaptıgımız hersey inşaallah.
ben once menumu yazayım.
sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
1 kk kadar hellım peynırı ve suzme peynırı
yarım domates yarım salatalık
4 zeytın
1 bardak yarım yaglı sut
ara: acık sekersız cay, 3 adet kuru erik, 5 adet badem
oglen: yemekten once 500 ml ılık su, ıkı kase mercımek corbası, ıkı dılım normal ekmek, ıkı catal salatalık tursusu ( cok garıp bır karnıbahar yemegı yapmıs. sıcak olsa belkı zorla yerdım ama bır de soguk olunca hıcbırımız yıyemedık. )
menum az oldugu ıcın elma yedım bır tane.
ara: 500 ml ılık su, 2 kasık lor peynırı, yarım demet maydonoz ( ıyı kı peynır yanımda getırmısım, ayran ve yogurt getıremıyorum ya da unutuyoırum dıye bundan sonra yanımda peynır getırmeye karar vermıstım dun ayrıca kurtarıcım oldu. oglen dusuk menu olunca, benı tok tuttu peynır ve maydanoz )
500 ml ılık su
aksam: tavuk sote ( yesıl bıber, 4 adet mantar, 6 catal tavuk vardı ısınde ), 3 adet marul, 5 adet roka, 3 kasık yogurt, 6 adet yaprak sarma.
ara:yarım portakal, bır havuc.
aktıvıte olarak: 3. kata evımıze 4 kez ındım cıktım. once cop atmaya ındım, ardından evımızdek bazı esyalar vardı arkadasımıza aıt. o geldı ve ona verdık. 3 kez oyle ındım cıktım. aktıvıte sayılırmı artık bılmem
bugunden ıtıbaren kendı yogurduma gecececım bakalım, ev yogurdu hıc yıyemem nasıl olacak merak edıyorum evdekı hazır yogurdu dun aksam bıtırdım.
canım susam da cok yag varmıs dıye bılıyorum ve hatta oyuzden sımıt yerıne pogaca yıyın dıyorlar. susamlı ekmek nasıldı ? cok mu susam vardı ?
canım yanlıs anlamada, şu aksamkı ara ogunlerı degıstırsen, bır portakal bır elma barı yesen madem kı acıkıyorsun. bu kuru yemısler ıle yapılan ara cok fazla bence. yanı hem cesıtlı hem mıktarı fazla. valla bır gun boyunca bıle bukadarını yedırmıyor dıyetısyenler. yanı hepsı saglıklı seyler. cıss degıl ama adetler fazla olunca cısss oluyormus
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar nasılsınız bakeyim
pomocum nasılsın canım
serap nasıl bebiş nasılmış
duygucum nasılsın kuzey nasıl
cesmi özledim kız sen nasılsın
neslicim valla sohbetinizi özlemişim
emel canımcım işini bitir de gel canım
cemrem,tultan özlemişim burayı sizleri valla
umarım ismini unuttuğum yoktur hepinizi çok seviyorum
yani o gününü gün ediyor karısıyla canım cicim zamanındalar sen aklına bile gelmiyorsun çok üzgünüm tabirim senikırmasın silkelen diye yazıyorum sende onun için yas tutuyorsun, hadi cnm çok güçlü ol kendine gel
neslicim canım k.bakma sen yemeyi seviyorsun ama böyle bir ileri bir geri gidersin ben heröğünde bir parça fazlalık gördüm günün son ara öğünde bir parça fazla
cnm telden bir ara girdim görmedim msj yeni görüyorum,sporyaptımdün tüm gün evdeydim
gününüçok beğendim cnm
akşamı beğendim ,öğlen aslında arada kaldım elinde değil biliyorumama ekmeğini yanında taşı beyaz ekmek yeme,turşuda yemişsin ödem olabilirsin birparça diye dikkat pomo
hoşgeldin cnm artık zinde rahat ve eskisi gibi eğlenceli berivan geldi dimi
bundan sonra ki hayatın çokkk güzel günlerle gelecek cnm artık eskiyi göm gitsin sen özel ve değerlisin unutma
hadi sağlıklı ve mutlu olmayaaaaaaaaaa
dün yine komlekse girdim biz 5 kuzen dik anne tarafındanm olanlar hepsi evlendi nişanlandı dün de songül olan son kuzenimin söz haberini alınca bir tuhaf oldum ama geçecek hiç birşey düşünemeye çalışıyorum
özel şirkette çalışmanın zorlukları aynı durum bizde de var bizim patronlar 3 kardeş 3 tane patronumuz var 3 de şirkette oluyo
geçen hafta bizde de büyük olay oldu çalıştıgım yer uluslar arası şirket o günler şöför yükü boşalttıkdan sonra dönmedi net bilgi vermedi araç cihazını da bozmuş cihaz az sinyal veriyo patronlar kıllandı tabi neden araç gelmedi nerede bilen yok şöföre ulaşılıyo diyor ki gebzedeyim oraya en yakın başka bir şöför gidiyor bakmaya tır yok ortada tır nerede çıktı biliyromusun hatay da söför hataydaki galericiye satmaya çalışmış olmayınca da sınırdan geçirecekken yakalandı neler neler oluyo ya bir başka şöför de 1 ay önce firmadan 15 .bin almış şirkete getirmek için adam 4 gün sonra arıyo para yok yedim parayı kredi ile öderim diye tır şurada gidin alın demiş patron gitti adamı hırpalamış dövmüş falan neler neler oluyo insanları anlamak çok zor ya sıkma cannı işden uzaklaşma imkanın varsa uzaklaş biraz canım ortalık durulsun başlarsın
pomocum nasılsın canım
cnmm benimaslında çoksağlıklı besleniyorsun ondasorun yok benim yazmamdaki sebep yani isyanlardasınya uzun süredir 68lerden düşmüyorsun demek birparça azaltman gerek sporuda ihmal ettik sende bende ee bende aynı durumdayımm senle ne zamandır67 bende gözden geçirdim birparça aalttım aslında benim sorunum bir çok bir az yemem onu düzene sokcam vespora yeniden başlıcammNazik arkadaşım benim, ne kadar kibarca yazmışsın, yok yok cozuttum resmen, az önce Pomocuğuma da yazdım zaten, dün hele yediklerimden rahatsız oldum, sindiremedim. Azaltıcam ya da yerine başka bir şey koyacağım. Yemekle beraber dizi izliyoruz eşimle, üstüne de diziyi izlerken atıştırmak için getiriyorum bunları, yani sağlıklı olduğu için tercih ediyorum ama çok oluyor. Leblebi yemeyi denedim, hani şişirir böylece fazla abartmam diye, ama onun bana dokunduğunu keşfettim, leblebi hiç yaramıyor, sindiremiyorum, ödem oluyorum, tuvalete çıkamıyorum falan. Hayır, spor yapsam bu kadar göze batmayacak, o da yok. Bir şeyler yapmam lazım.
yani o gününü gün ediyor karısıyla canım cicim zamanındalar sen aklına bile gelmiyorsun çok üzgünüm tabirim senikırmasın silkelen diye yazıyorum sende onun için yas tutuyorsun, hadi cnm çok güçlü ol kendine gel
neslicim canım k.bakma sen yemeyi seviyorsun ama böyle bir ileri bir geri gidersin ben heröğünde bir parça fazlalık gördüm günün son ara öğünde bir parça fazla
cnm telden bir ara girdim görmedim msj yeni görüyorum,sporyaptımdün tüm gün evdeydim
gününüçok beğendim cnm
akşamı beğendim ,öğlen aslında arada kaldım elinde değil biliyorumama ekmeğini yanında taşı beyaz ekmek yeme,turşuda yemişsin ödem olabilirsin birparça diye dikkat pomo
sana evde olmak yaramadı ders, sınav bıle olsa yorgun bıle olsan dans gecelerıne gdıyordun, heryere yuruyerek gıdıyordun. okuldakı tempon ıyıydı bu anlamda canım.
buarada gozunaydın annenler gelmıs hosgelmısler.
pomocum nasılsın canım
Nazik arkadaşım benim, ne kadar kibarca yazmışsın, yok yok cozuttum resmen, az önce Pomocuğuma da yazdım zaten, dün hele yediklerimden rahatsız oldum, sindiremedim. Azaltıcam ya da yerine başka bir şey koyacağım. Yemekle beraber dizi izliyoruz eşimle, üstüne de diziyi izlerken atıştırmak için getiriyorum bunları, yani sağlıklı olduğu için tercih ediyorum ama çok oluyor. Leblebi yemeyi denedim, hani şişirir böylece fazla abartmam diye, ama onun bana dokunduğunu keşfettim, leblebi hiç yaramıyor, sindiremiyorum, ödem oluyorum, tuvalete çıkamıyorum falan. Hayır, spor yapsam bu kadar göze batmayacak, o da yok. Bir şeyler yapmam lazım.
duygus gunaydın canım,
nasılsın nasıl gectı dun benden sonra ?
anam fındık kurdu keyifliyiz bugün maşallah ben iyiyim kuzeyde çizfi film seyrediyor ve diyorki berivan üzülmesin ben onu alcam diyor beklesin beni diyor:)))
cnmm benimaslında çoksağlıklı besleniyorsun ondasorun yok benim yazmamdaki sebep yani isyanlardasınya uzun süredir 68lerden düşmüyorsun demek birparça azaltman gerek sporuda ihmal ettik sende bende ee bende aynı durumdayımm senle ne zamandır67 bende gözden geçirdim birparça aalttım aslında benim sorunum bir çok bir az yemem onu düzene sokcam vespora yeniden başlıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?