2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar dun resmen olaylar gunu oldu ya. acılısı esımle yaptım malum, aksama dogru da bızım mudur ıle bır bayan personel fena tartısmıslar kızın delının tekı, ısten ayrılıyorum gıdecegım falan dıye bagırıp durunca adam sakınlestırmek ıcın kolundan tutmus benı dovdu dıye ortalıgı kaldırdı patronumuz ıkısı de yoktu ustelık. tum sulalesını yıgdı ısyerıne. polıs,avukat akrabalarını falan getırmıs. bızım de cevremız cok genıs patronlarımızın. tum emnıyet buraya gelır gıder sohbet, yemek falan. onlara haber edınce, bızımkıler de kavga cıkmasın dıye polıs falan cagırdı. kızı sakınlestırmek ıcın cok ugrastım bayan olarak ben yapabılırdım bu ısı. zaten 4 bayanız o dahıl. neyse annesı cok oturaklı cok mantıklı bır kadınmıs o geldı sonradan. herkesı dagıttı. yıgenlerı falan resmen muduru dovmeye gelmıs ev adresını bıle almıslar. ustelık şu ıkı gundur ortam ınanılmaz gergın kotu zaten. cok ıyı bılınen cok koklu bır musterı resmen batmıs. 100 mılyarlık borcu cekı varmıs. cek odenmemıs yazılmıs ıste. patron bu ısı cozmeye gıttı apar topar ıstanbula. adamların kotu eskı makınası kalmıs 50 mılyar bıle etmezmıs buyuk patron bu satısı yapan yurtıcı satıs sorumlusu arkadası kovdu, ıkı gundur herkese her lafı sayıyor cok etkılenıyoruz hepımız zaten. bır de bu olay ıyıce gerdı herkesı. bu haftalar cok zor gececek bence ısyerınde. resmen ızın alıp ıkı hafta kaybolasım var.

her şer de bır hayr var derler o da var aslında. ben hem buyuk fırmalarda calısıp buraya gelmenın etkısı ıle hem mudurun asırı baskısı entrıkaları falan cok kıskanıyordu da bızı. neyse hem de hastalıgımın ılk yıllarından dolayı ben sınırlıydım tartısmalarım oluyordu elbettekı edeplıce. neyse ben hırcın asi kıbırlı gorunuyordum guya resım olarak kafalarında. oyuzden benden100 kat beter ınsanları gormelerı ıyı oldu bıze sukur ederler. ozellıkle de mudure ıyı oldu. bana ve esıme cok sıkıntı yasattı. ufacık bırseyı bu hale getıren buyuten elemanlar ıle calısması, bıze yaptıkları ıcın pısman olmasına sebep olur emınım. zaten 2 yıldır bagımsız calısıyoruz esıme buyuk bır terbıyesızlık yapmıstı ve odamızı bıle ayırmıstık o gunden sonra. selam bıle vermeyız aynı ofıs ıcınde.

neyse ıste boyle. acayıp entrıkalı bır gun oldu yanı. bıze gelınce esım kendını anlatma ya da ozur dıleme gırısımınde degıl pek ama ben konusunca haklısın haklısın dıyıp duruyor bır de suclu cocuklar gıbı ezık. gayet de yumusak. bakalım kac gun surecek bu durum

özel şirkette çalışmanın zorlukları aynı durum bizde de var bizim patronlar 3 kardeş 3 tane patronumuz var 3 de şirkette oluyo
geçen hafta bizde de büyük olay oldu çalıştıgım yer uluslar arası şirket o günler şöför yükü boşalttıkdan sonra dönmedi net bilgi vermedi araç cihazını da bozmuş cihaz az sinyal veriyo patronlar kıllandı tabi neden araç gelmedi nerede bilen yok şöföre ulaşılıyo diyor ki gebzedeyim oraya en yakın başka bir şöför gidiyor bakmaya tır yok ortada tır nerede çıktı biliyromusun hatay da söför hataydaki galericiye satmaya çalışmış olmayınca da sınırdan geçirecekken yakalandı neler neler oluyo ya bir başka şöför de 1 ay önce firmadan 15 .bin € almış şirkete getirmek için adam 4 gün sonra arıyo para yok yedim parayı kredi ile öderim diye tır şurada gidin alın demiş patron gitti adamı hırpalamış dövmüş falan neler neler oluyo insanları anlamak çok zor ya sıkma cannı işden uzaklaşma imkanın varsa uzaklaş biraz canım ortalık durulsun başlarsın

yani o gününü gün ediyor karısıyla canım cicim zamanındalar sen aklına bile gelmiyorsun çok üzgünüm tabirim senikırmasın silkelen diye yazıyorum sende onun için yas tutuyorsun, hadi cnm çok güçlü ol kendine gel

neslicim canım k.bakma sen yemeyi seviyorsun ama böyle bir ileri bir geri gidersin ben heröğünde bir parça fazlalık gördüm günün son ara öğünde bir parça fazla

Duygu, merhaba canım, nasılsın? Nasıl geçti günün? Spor yapabildin mi? Bugün hava soğuktu ve kapalıydı, sanırım dışarı çıkmamışsındır. Ben yayıldım, oturuyorum.
cnm telden bir ara girdim görmedim msj yeni görüyorum,sporyaptımdün tüm gün evdeydim
gününüçok beğendim cnm
akşamı beğendim ,öğlen aslında arada kaldım elinde değil biliyorumama ekmeğini yanında taşı beyaz ekmek yeme,turşuda yemişsin ödem olabilirsin birparça diye dikkat pomo

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar nasılsınız bakeyim
pomocum nasılsın canım
serap nasıl bebiş nasılmış
duygucum nasılsın kuzey nasıl
cesmi özledim kız sen nasılsın
neslicim valla sohbetinizi özlemişim
emel canımcım işini bitir de gel canım
cemrem,tultan özlemişim burayı sizleri valla
umarım ismini unuttuğum yoktur hepinizi çok seviyorum

Susamlı ekmek bol susamlıydı. Benim tahıllı ekmeğim buzlukta vardı, canım istemedi çıkarmayı, susamlı ekmek vardı ben de onu kullandım. Valla simit yerine poğaça yiyin diye kim diyorsa onu bana gönder sen Susamda yağ olsa bile doğal kendi yağı, ayrıca onun da vücuda faydaları var, poğaçaya koyulan yağ çok fazla ve margarin kullanılıyor, margarin de zaten sentetik bir ürün neredeyse. Ben çok zorda kalmadıkça poğaça yemem, yemek istersem de kendim yaparım. Aman canım, bu yanlış bir bilgi, seçme şansın varsa kesinlikle simiti seçmelisin, poğaçayı değil. Belki üstündeki simitleri biraz döküp öyle yenebilir.
Akşamki öğünlere gelince azaltmaya çalışıyorum ama bazen cozutuyorum resmen. Bundan ben de çok rahatsızım. Bir de alışkanlık oldu, yemeğin üstüne tatlı yemiş gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum, tamamen psikolojik yani. Hele dün yemek te fazla geldi, üstüne de kuru meyveleri yiyince çok rahatsız oldum. Dediğim gibi farkındayım ama alışkanlık oldu resmen. Bunu nasıl azaltacağım, değiştireceğim konusunda fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Ama ne olur yeme demeyin, olmuyor çünkü yiyorum işte. Ben sıkıntıya da gelemiyorum, yemiycem diye kendimi zorladığımda hem onu yiyorum, hem üstüne başka şeyler.

hoşgeldin cnm artık zinde rahat ve eskisi gibi eğlenceli berivan geldi dimi
bundan sonra ki hayatın çokkk güzel günlerle gelecek cnm artık eskiyi göm gitsin sen özel ve değerlisin unutma
hadi sağlıklı ve mutlu olmayaaaaaaaaaa

Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, 20 gün önce bel kayması teşhisi konuldu şu anda fizik tedaviye gidiyorum ve kesinlikle spor yapamam ve doktorumda çok acil kilo vermem gerektiğini söyledi. stresten son 4 ayda 58 kilodan 75 kiloya çıktım :2:

boy : 156
kilo: 75

tavsiyelerinize ihtiyacım var

Nazik arkadaşım benim, ne kadar kibarca yazmışsın, yok yok cozuttum resmen, az önce Pomocuğuma da yazdım zaten, dün hele yediklerimden rahatsız oldum, sindiremedim. Azaltıcam ya da yerine başka bir şey koyacağım. Yemekle beraber dizi izliyoruz eşimle, üstüne de diziyi izlerken atıştırmak için getiriyorum bunları, yani sağlıklı olduğu için tercih ediyorum ama çok oluyor. Leblebi yemeyi denedim, hani şişirir böylece fazla abartmam diye, ama onun bana dokunduğunu keşfettim, leblebi hiç yaramıyor, sindiremiyorum, ödem oluyorum, tuvalete çıkamıyorum falan. Hayır, spor yapsam bu kadar göze batmayacak, o da yok. Bir şeyler yapmam lazım.

günaydınnn hanımlar hayırlı cumalar hepimizee

dünkü menümü yazayımm

sabah aç karnına bir çay bardağı kefir
aç karnına az süt ile şekersiz kahve

kahvaltı 7 kaşık tropikal meyvalı tambuğday müsli 100 ml süt ile
öğlen:5 kaşık bezelye yemeği 1 ince dilim tam buğday ekmeği ortaboy kase yoğurt

ara:5-6tane yaban mersini,2 ceviz

akşam:1,5 kase tarhana çorbası1 dilim ekmek

ara:az süt ve şekersiznescafe 2 küp çikolata ile(regl olduğum için aşırı tatlı istediğini bastırdım çoknadir olur ama oldu bu sefer)

1.5 su

6.715 adım 380 kalori yakmışım,10 bine tamamlamak isterdim ama keyfim yoktu dün

dünümden bu kadar..

geldi geldi canımmmmmmm dün yine komlekse girdim biz 5 kuzen dik anne tarafındanm olanlar hepsi evlendi nişanlandı dün de songül olan son kuzenimin söz haberini alınca bir tuhaf oldum ama geçecek hiç birşey düşünemeye çalışıyorum

Son düzenleme:

haklısın cnm bende bebek haberinde öle oluyorum çok doğal ve normal
ama atlatıyo insan inan bana herşey geçiyo gidiyo
hele senin karşına öle şeyler çıkacak ki sen bile şaşacaksın hayatın öle güzel değişecekki
sen hep moralini yüksek tut unutma geçmiş geçmiştir...........

bızımkı de benzer. baba ogul. ısten uzaklasma ımkanım da yok aslında cunku artık bızım yogun sezon basladı. bılmıyorum bakalım. ozel ısyerlerınde bır suru olaylar oluyor cok ınanılmaz bır stres oluyor ben neler yasadım neler. hatta son yıllarda daha sakınız bıle dıyorum o bahsettıgım mudur benı dovmeye bıle kalmıstı mesela daha once. bunlar en basıt stres ve sıkıntılar. bırkac yıldır ısın stresı yogunlugu daha fazla. ama daha huzurluyuz.

anam fındık kurdu keyifliyiz bugün maşallah ben iyiyim kuzeyde çizfi film seyrediyor ve diyorki berivan üzülmesin ben onu alcam diyor beklesin beni diyor:)))

cnmm benimaslında çoksağlıklı besleniyorsun ondasorun yok benim yazmamdaki sebep yani isyanlardasınya uzun süredir 68lerden düşmüyorsun demek birparça azaltman gerek sporuda ihmal ettik sende bende ee bende aynı durumdayımm senle ne zamandır67 bende gözden geçirdim birparça aalttım aslında benim sorunum bir çok bir az yemem onu düzene sokcam vespora yeniden başlıcamm

haklısın canım. ekmegımı de tasımalıyım bu yıyecek tasıma konusunda eskı dısıplınım yok zaten yenı yenı yenıden kazanmaya calısıyorum.

tursu resmen bılerek yedım canım. ıtıraf edeyım cok canım cektı.

hepsınde haklısın canım. ne dıyım.

yürüyüş kısmını ancak ofis dışındaki işlere koşturuarak yapıyorum o da ortalama günde yarım saat oluyor, haklısın yani canım spor konusunda bu tatilde resmen çuvalladım. havalarda çok soğuk gidiyor bide, niyetleniyorum bazen 10 dk sonra soğuktan morarmış olarak dönüyorum eve. neyseki kaldı 1 haftam. yeniden ankara düzenime dönerim

hoşgeldin kuzummmmm biz de seni özledik hadi gel bakalım buralara artıkkk

canım ben esımle gecen kıs vakıt gecırmıyordum gecen yıl salonda oturuyorduk cok soguk oluyordu gecen kıs. neyse usuyup battanıye altında uyuyorduk erkenden. ya da ben mutfakta fılm ızlıyordum ya da matematık calısıyordum. neyse boyleydık bu yıl aramızdakı bag guclensın dıye ona zaman ayırıyorum oyuzden fılm dızı muhabbetımız cok oluyor bu yıl ama ben mesela cok nadır mısır patlatıyorum sık sık kestane olayımız olur ama genellıkle meyve ıle gecırmeye calısıyorum bence sen de oyle yapmalısın cunku gercekten aksamkı ara ogunun cok oluyor. hem mıden genısleyecek hem kılo alacaksın dıye endıselenıyorum.

kuzeye bak sen her şehirde sevgilim olsun istiyo erime kocaman öppppppp lütfen