- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.101
geldi geldi canımmmmmmm dün yine komlekse girdim biz 5 kuzen dik anne tarafındanm olanlar hepsi evlendi nişanlandı dün de songül olan son kuzenimin söz haberini alınca bir tuhaf oldum ama geçecek hiç birşey düşünemeye çalışıyorum
günaydınnn hanımlar hayırlı cumalar hepimizee
dünkü menümü yazayımm
sabah aç karnına bir çay bardağı kefir
aç karnına az süt ile şekersiz kahve
kahvaltı 7 kaşık tropikal meyvalı tambuğday müsli 100 ml süt ile
öğlen:5 kaşık bezelye yemeği 1 ince dilim tam buğday ekmeği ortaboy kase yoğurt
ara:5-6tane yaban mersini,2 ceviz
akşam:1,5 kase tarhana çorbası1 dilim ekmek
ara:az süt ve şekersiznescafe 2 küp çikolata ile(regl olduğum için aşırı tatlı istediğini bastırdım çoknadir olur ama oldu bu sefer)
1.5 su
6.715 adım 380 kalori yakmışım,10 bine tamamlamak isterdim ama keyfim yoktu dün
dünümden bu kadar..
yürüyüş kısmını ancak ofis dışındaki işlere koşturuarak yapıyorum o da ortalama günde yarım saat oluyor, haklısın yani canım spor konusunda bu tatilde resmen çuvalladım. havalarda çok soğuk gidiyor bide, niyetleniyorum bazen 10 dk sonra soğuktan morarmış olarak dönüyorum eve. neyseki kaldı 1 haftam. yeniden ankara düzenime dönerim
hoşgeldin kuzummmmmbiz de seni özledik hadi gel bakalım buralara artıkkk
Susamlı ekmek bol susamlıydı. Benim tahıllı ekmeğim buzlukta vardı, canım istemedi çıkarmayı, susamlı ekmek vardı ben de onu kullandım. Valla simit yerine poğaça yiyin diye kim diyorsa onu bana gönder senSusamda yağ olsa bile doğal kendi yağı, ayrıca onun da vücuda faydaları var, poğaçaya koyulan yağ çok fazla ve margarin kullanılıyor, margarin de zaten sentetik bir ürün neredeyse. Ben çok zorda kalmadıkça poğaça yemem, yemek istersem de kendim yaparım. Aman canım, bu yanlış bir bilgi, seçme şansın varsa kesinlikle simiti seçmelisin, poğaçayı değil. Belki üstündeki simitleri biraz döküp öyle yenebilir.
Akşamki öğünlere gelince azaltmaya çalışıyorum ama bazen cozutuyorum resmen. Bundan ben de çok rahatsızım. Bir de alışkanlık oldu, yemeğin üstüne tatlı yemiş gibi hissediyorum ve mutlu oluyorum, tamamen psikolojik yani. Hele dün yemek te fazla geldi, üstüne de kuru meyveleri yiyince çok rahatsız oldum. Dediğim gibi farkındayım ama alışkanlık oldu resmen. Bunu nasıl azaltacağım, değiştireceğim konusunda fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Ama ne olur yeme demeyin, olmuyor çünkü yiyorum işte. Ben sıkıntıya da gelemiyorum, yemiycem diye kendimi zorladığımda hem onu yiyorum, hem üstüne başka şeyler.
herkese mutlu günler, hayırlı cumalarrr kızlarrrrtüm dualarınız kabul olur nişalah, evren size göz kırpar bugun
sabah sabah kafamdaki radtoda çalan şarkıyı hepinize gönderiyorum burdann
Mutlu Aşk Vardır - Ezginin Günlüğü - YouTube
anam fındık kurdu keyifliyiz bugün maşallah ben iyiyim kuzeyde çizfi film seyrediyor ve diyorki berivan üzülmesin ben onu alcam diyor beklesin beni diyor:)))
cnmm benimaslında çoksağlıklı besleniyorsun ondasorun yok benim yazmamdaki sebep yani isyanlardasınya uzun süredir 68lerden düşmüyorsun demek birparça azaltman gerek sporuda ihmal ettik sende bende ee bende aynı durumdayımm senle ne zamandır67 bende gözden geçirdim birparça aalttım aslında benim sorunum bir çok bir az yemem onu düzene sokcam vespora yeniden başlıcamm
haklısın canım. ekmegımı de tasımalıyım bu yıyecek tasıma konusunda eskı dısıplınım yok zaten yenı yenı yenıden kazanmaya calısıyorum.
tursu resmen bılerek yedım canım. ıtıraf edeyım cok canım cektı.
hepsınde haklısın canım. ne dıyım.
geldim hadi bakem buyrun kayfeyeeeeeeeeeeiçelim ayılalım demi
sana da gunaydın canım hayırlı cumalar
sarkı ıcın de ayrıca tesekkur ederız.
berıvan uzulmeyı yasaklıorum sana bak.cemrem de demıs bak. ınan cocuk haberı kadar uzumez bence bır erkek. sevmedık mı bız de ınan cok sevdık ama bu daha farklı bır olay ve goruyorsun kı dımdık ayaktayız hatta bu aksam o bebegı olan arkadasıma davetlıyız hem yemek hem esım bebek kırklayacakmıs. o nasıl brısey bılmıyorum. esımın yapmasını rıca ettıler huy olarak cok sevıyorlarmıs bebeklerı esıme benzesın ıstemısler abdestlı namazlı calıskan efendı aılesıne baglı bır adam dıyeymıs.
neyse dedıgım gıbı yasaklıyorum anlastık mı
yürüyüş kısmını ancak ofis dışındaki işlere koşturuarak yapıyorum o da ortalama günde yarım saat oluyor, haklısın yani canım spor konusunda bu tatilde resmen çuvalladım. havalarda çok soğuk gidiyor bide, niyetleniyorum bazen 10 dk sonra soğuktan morarmış olarak dönüyorum eve. neyseki kaldı 1 haftam. yeniden ankara düzenime dönerim
hoşgeldin kuzummmmmbiz de seni özledik hadi gel bakalım buralara artıkkk
cnm bak ben arada kaçamak yapıyorum yola ilk başladığımda ilk 1 yıl resmen kabuğuma çekildim vehiç kaçamak yapmadımbiraz sık dişini biliyorum can bu çeker geçen hatırlıyorsancnm waffıl istedi senle msjlaşıyordum telefon elimde broşur elimde aradım arıcam baya düşündüm vazgeçtim dikkatimi dağıttım yesem olurdu ama yemedim bastırdım dünde koca kare çikolatadan sadece2 minik küp yedim yesem diğerlerini yerdim ama yemedim ama yok ben eski topikden leyyanınyönteminikuyllancam günlük yemin etcem o tatlı düşkünüyle yemin ederdi1 hafta yemicem diye tutardı yeminini benim vermem gereken 8 kg var ve yaza 3 aykaldı biraz daha disiplinli olmam için 3 ayakadar 8 kg vermem için biraz daha katı olmam lazımolmazsa bende yemin yöntemini kullancam en azından cnm birşey çektiğinde
cnm bak ben arada kaçamak yapıyorum yola ilk başladığımda ilk 1 yıl resmen kabuğuma çekildim vehiç kaçamak yapmadımbiraz sık dişini biliyorum can bu çeker geçen hatırlıyorsancnm waffıl istedi senle msjlaşıyordum telefon elimde broşur elimde aradım arıcam baya düşündüm vazgeçtim dikkatimi dağıttım yesem olurdu ama yemedim bastırdım dünde koca kare çikolatadan sadece2 minik küp yedim yesem diğerlerini yerdim ama yemedim ama yok ben eski topikden leyyanınyönteminikuyllancam günlük yemin etcem o tatlı düşkünüyle yemin ederdi1 hafta yemicem diye tutardı yeminini benim vermem gereken 8 kg var ve yaza 3 aykaldı biraz daha disiplinli olmam için 3 ayakadar 8 kg vermem için biraz daha katı olmam lazımolmazsa bende yemin yöntemini kullancam en azından cnm birşey çektiğinde
canım sakın yanlıs anlama elestırmedım zaten hıcbırımız spor yapmıyoruz buaralar. ben sadece senın ankarada olmanı tercıh ettım ordakı yasamın daha ıyı daha tempolu yanı. bır de yazın eve doneceksın ıse baslayacaksın bu konuda sımdıden onlem al bence canım. ben nezamankı masa ıse gectım cok kılo aldım mesela. onceden sureklı ayaktaydım hep kosusturmacalı ısım vardı ve 85 kıloydum ama 42 etek gıyerdım cok sıkıydım valla. ıs hayatı okul hayatından daha cok yorayacak eve gelınce yayılmak ısteyeceksın su an bızlerın yaptıgı gıbı. bunu da dusunerek bence eve donunce aksamları bır spor merkezıne yazıl. ben maalesef bahtsız bedevıyım bu konuda. eve yakın uc yer var. ıkısı mart ortasında baslayacak 6 da baslayacakmıs saat uymuyor. bır tane var o da 5 bucukta baslıyormus. eve cok uzak olan bır yer var. otobus saatı falan duzenlı degıl sehrın dısında tokıde. esım de oraya ızın vermıyor benım spor hayalı de kaldı valla. buaralar evde spor yapamıyorum dıye boyle cozum buolmustum. para oduyorum, hem zaten henuz eve gırmemıs olmanın dusuncesı ıle servısten ındıgım an merkeze gıdecektım cok guzel plan yaptım dun ama suya dustu ıste.
hımmmmm anladım canım. mecburıyetten olmus demekkı.
sımıt ve pogaca olayını anlatamadım ama sanırım canım ya. hanı dıyette ıkısı de yasak zaten. malum, yag,un olayı. ama dıyorlar kı sımıtın ustundekı susam cok yaglıymıs oyuzden pogacaya gore cıssmıs bunu cok duydum bılmıyorum. sen dıyınce de kafam karıstı bak. bazen ıse gec gelıyoruz ozaman khavltı yapamadıgım ıcın sımıt yerıne pogaca tercıh edıyordum ben ya.
canım bu ara ogunden uzaklasmak ıcın ara ogun olarak salep ıcsen mesela, portakal yesen ya da. bırkac gun yaparsan degısmez mı sence damak tadın ?
anlaştık canım ne güzel çevrenizde sevilen ailesiniz eşin örnek olmuş inşallah bebiş huy olarak benzer ona
Aynen yaa, artık gitsin 68 istiyorum, hem yiyip hem kilo verilmiyor ne yazık kiSpora başlamam lazım tekrar düzenli olarak. Adım sayıma dikkat ediyorum ama 10000 olmuyor doğru dürüst. Bugün öğlene kadar evdeyim, öğleden sonra bir toplantıya katılacağım, aslında spor yapsam olur ama insan tembelliğe alışınca kalkması da zor oluyor. Sen az yiyorsun canım yaa, çok yedim dediğinde bile bana o kadar çok gelmiyor valla.
cnm neslide sendehaklısınhımmmmm anladım canım. mecburıyetten olmus demekkı.
sımıt ve pogaca olayını anlatamadım ama sanırım canım ya. hanı dıyette ıkısı de yasak zaten. malum, yag,un olayı. ama dıyorlar kı sımıtın ustundekı susam cok yaglıymıs oyuzden pogacaya gore cıssmıs bunu cok duydum bılmıyorum. sen dıyınce de kafam karıstı bak. bazen ıse gec gelıyoruz ozaman khavltı yapamadıgım ıcın sımıt yerıne pogaca tercıh edıyordum ben ya.
canım bu ara ogunden uzaklasmak ıcın ara ogun olarak salep ıcsen mesela, portakal yesen ya da. bırkac gun yaparsan degısmez mı sence damak tadın ?
cnm ben ceviz aralARDA ATIYORUM ZATEN YAZMAYI UNUTUYORUM BELKİAMA YABAN MERSİNİNİ YENİ YİYORUMYANİ GEÇTİĞİMİZ YILYERDİM İHMAL ETTİM TEKRAR BAŞLADIMduygu, yabn mersını, cevız falan gordum ara ogunlerı bızım gıbı yapmaya baslamıssın. pek yapmıyordun boyle. oyuzden valla cok sevındım. aksam cok az olmus ama nıye boyle az yıyorsun ve nasıl becerıyorsun onu da anlamıs degılım ama umarım zararı yoktur canım ya onemlı olan bu.
nıye keyfın yoktu canım ??
herkese mutlu günler, hayırlı cumalarrr kızlarrrrtüm dualarınız kabul olur nişalah, evren size göz kırpar bugun
sabah sabah kafamdaki radtoda çalan şarkıyı hepinize gönderiyorum burdann
Mutlu Aşk Vardır - Ezginin Günlüğü - YouTube
Valla dediğim gibi kim diyorsa bana yolla sen. Açıklamam seni ikna etmedi sanırım ama simit yağlı bir şey değil, tabi pastane simitinden ya da açmadan bahsetmiyorum, normal bildiğimiz simit. Dışarda satılan poğaçalarda çok yağ var ve kalitesiz yağ var. Ben yemiyorum açıkçası.
Salep'e gelince içinde şeker var, bir sürü katkı maddesi var, bunu içeceğime benim yediklerim daha iyi inan. Portakal tabi olabilir ama kesmiyor beni, ayrıca dizi izlerken yiyorum, yani hem portakalla uğraşıp hem diziyi izleyemem ki, bu kuru meyveler pratik oluyor, kaseye koyup getiriyorum, bir yandan izleyip bir yandan yiyorum. Meyve yediğimde de ben 1 portakalla kalmıyorum zaten, yanında 1 de elma yiyorum, armut yiyorum, sonuç aynı oluyor. Ooooffff yaaa, herkes kuş kadar yiyip doyuyor, ben niye bu kadar yiyorum yaaa
bak bu iyi fikir alayım hemen kahvemi bende
rica ederm canm ne demek
kızlarr dün anadolu efes in reklam filmini izlediniz miiimuhteşem olmuş deil mi yaaa
yok canım neden yanlış anlayım haklısın tabi kiyazın ben iş çıkışı falan dinlemem yürürürm yine ama kışın olmuyo işte. ama spor salonu benmde aklımda. şuan çok bi para almıyorm çalıştıgım yerden o yuzden niyetlenmedm ama yazın ya havuza yazılmayı düşünüyorum burda yada spor salonu. havada geç kararıyo zaten iş çıkışı gider gelirim mutlaka yazları ben hep kilo veriyorum zaten kışın geri alıyorum sonra.. benm de terbiyesiz bünyemin düzeni bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?