- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.121
benim diğer topikde leyyam vardı tam nutella hastası tiryakisi baktı kızbas edemiyor yemin ediyordu şu günekadar yemicemdiyeyeminediyordu:))) ee yemine bağlı sözünü tutuyordu :))ilahi duygu ne güldürdün beniYemin yöntemini derslerde kullanırım ama yeemk konusunda kullanmak hiç aklıma gelmemişti
yeminb mi o nasıl bir yöntem miş canım:44:
cnm bak ben arada kaçamak yapıyorum yola ilk başladığımda ilk 1 yıl resmen kabuğuma çekildim vehiç kaçamak yapmadımbiraz sık dişini biliyorum can bu çeker geçen hatırlıyorsancnm waffıl istedi senle msjlaşıyordum telefon elimde broşur elimde aradım arıcam baya düşündüm vazgeçtim dikkatimi dağıttım yesem olurdu ama yemedim bastırdım dünde koca kare çikolatadan sadece2 minik küp yedim yesem diğerlerini yerdim ama yemedim ama yok ben eski topikden leyyanınyönteminikuyllancam günlük yemin etcem o tatlı düşkünüyle yemin ederdi1 hafta yemicem diye tutardı yeminini benim vermem gereken 8 kg var ve yaza 3 aykaldı biraz daha disiplinli olmam için 3 ayakadar 8 kg vermem için biraz daha katı olmam lazımolmazsa bende yemin yöntemini kullancam en azından cnm birşey çektiğinde
esım dısardan cok begenılır cok takdır edılır ben de paylasmayı cok seven boyle alalım yıyelım hedıye goturelım dıyen bır tarzımdır bır de ckonusurum herkes ıle anlasırım komsuya gıderım kaynanası bıle asık olur bana. ovunmek gıbı olmasın da. oyuzden sevılen bır aıleyız dogru. bu arkadaslarımız cok sever bızı. bızden buyukler abı abla gıbıler bızım ıcın. nısanlı bıle degıldık tanıdıgımızda. aynı mahalledeyız hatta adam bızım ısyerımızde calısıyor. ınsaallah esımıun ıyı yonlerı vardır o yonlerını alsın ınsaallah bebeklerı.
ah keşkeyiyip yiyipkg almasak ama nerde yaş olarakda ilerledik belki ondan valla cnm dün bende zorlandım ama mayolara biraz bakınca nasıl kalkmışım ben bile bilemedim söyle düşün yaz gelmiş incegiysiler ama o da ne kocaman popo yağlı göbek pehlivan kollar bak nasıl kalkarsıngerç bu saydığımsende yok ama sende var olanlarıdüşün sende:))))
cnm neslide sendehaklısın
nesli şöyle haklı margarin varpoğaçada ve zararlı
simitte yani gevrekde susam var susam yararlı ama kararında yararlı uzmanlarsimiti biraz traşlayın öyleyiyin diyor kalori olarak düşer ve birazcık susamdan alacağınız yağda vucudunuza yarar bende arada gevrek yerim ama yarısından falzasını traşlarım susamda ciddikalori var çünkü
cnm ben ceviz aralARDA ATIYORUM ZATEN YAZMAYI UNUTUYORUM BELKİAMA YABAN MERSİNİNİ YENİ YİYORUMYANİ GEÇTİĞİMİZ YILYERDİM İHMAL ETTİM TEKRAR BAŞLADIM
AMİNNN,SANADA MUTLU GÜNLER GÜZELLİK
ŞARKI İÇİNTŞK.LER
yok canım ıkna olmamak degıl. gercekten sasırdım susam susam derler sımıt yedırtmezlerdı bana. bırkez dıyet yapmıstım da ozaman dıyetısyen de kesınlıkle dıyordu. neyse ogrenmıs oldum. ısıme geldı aslında bak dıyormusum
salep sekerlı evet. tatlı ıstegını keser gıbı dusundum canım ama haklısın o konuda. ay bılemedım be canım. azıcık tecrubem ıle ıste ancka bukadar fıkır cıkıyor valla benden
kızlar gunaydın bende sabah kalktım normalde ıse 30 dk yuruyerek gelıyodum bugun gec kaldım maalesef arabayla geldım . sabah kahve ıctım ve form bıskuvı den 3-4 tane atıstırdım . oglen ne cıkarsa az yemegı dusunuyorum acıktıkcada bıskuvı kuru kayısı ve cevız yemegı dusunuyorum aksamda eve gıdınce yogurt yıyorum elma portakalla meyve ıhtıyacımı da gıderıyorum . yalnız benım soyle bı sorunum var spor yapamıyorum ve masa bası ıs 10 saat oturuyorum sadece sabahları yurudugum 30 dk var her aksam eve gıdınce plates yapacagım dıyorum ama eve gıdınce yorganın altına gıryorum
yokkkkkk ben ızlemedım. merak ettım bak sımdı.
kahve yok ya canım cektı bak sımdı.
oooo super valla. yazın boyle bır ımkanın varmıs cok sevındım muhakkak degerlendır. yaaaaaaa bır ben ayarlayamıyorum spor merkezını. benım ıcın suaralar en ıyı sey bu olacaktı spora tam alısacaktım ardından yuruyuslerım de baslardı. dun kac yerı aradım ugrastım ama sonuc boyle. mutsuz oldum. bu sehırden nefret edıyorum valla bazen.
Valla düşünelim, bulalım birşeyler, şimdilik en azından miktarları azaltayım, bitince almayayım olmazsa ama o zaman da başka şeylere sarabilirim:18:
Pomocum dünküakşam yemeğindeki 1.5 kae çorba ve 1 dilim ekmek beni doyurdu zaten aç kalkman amaaşırı tokda kalkmam birdekuzeyden dolayı benim çorbam sulu olmaz biraz yoğun olur birde benim püf noktam ben ekmeği çok çiğnerim ister istemez çok çabuk doyuyorum ve birde su içinde açlıkhissetmiyorumsonra kahve içiyorum zatenoda tutuyor derken sonra birşey zaten yemem
Pomocum dünküakşam yemeğindeki 1.5 kae çorba ve 1 dilim ekmek beni doyurdu zaten aç kalkman amaaşırı tokda kalkmam birdekuzeyden dolayı benim çorbam sulu olmaz biraz yoğun olur birde benim püf noktam ben ekmeği çok çiğnerim ister istemez çok çabuk doyuyorum ve birde su içinde açlıkhissetmiyorumsonra kahve içiyorum zatenoda tutuyor derken sonra birşey zaten yemem
ben kefir arada içerim zaten geçen marketden aldımm meyvalısı vardı ama ben sade aldım benim damak tadıma ters değil severimde ama senin seveceğini pek sanmıyorum istersenmeyvalısını denehımmmmm haklısın canım. Ne dıyım. Buaralar az ya da cok hepımızın hataları oluyor dısıplınlı degılız bunu goruyorum ben.
Buarada o kefır dıyetı var ya onu okudum detaylı. Bende mı baslasam acaba dıyorum ???
Sen de marketten kefır almıssın. Tadı nasıl ? Market kefırı olmaz dıyor o kız buarada okudun mu ?
kızlar gunaydın bende sabah kalktım normalde ıse 30 dk yuruyerek gelıyodum bugun gec kaldım maalesef arabayla geldım . Sabah kahve ıctım ve form bıskuvı den 3-4 tane atıstırdım . Oglen ne cıkarsa az yemegı dusunuyorum acıktıkcada bıskuvı kuru kayısı ve cevız yemegı dusunuyorum aksamda eve gıdınce yogurt yıyorum elma portakalla meyve ıhtıyacımı da gıderıyorum . Yalnız benım soyle bı sorunum var spor yapamıyorum ve masa bası ıs 10 saat oturuyorum sadece sabahları yurudugum 30 dk var her aksam eve gıdınce plates yapacagım dıyorum ama eve gıdınce yorganın altına gıryorum
hemen yolluyorum sana canımmm
Anadolu Efes'e Gizli Kamera Süprizi !!! - YouTube
zamanla gelişir canım orası da. adapazarına da havuz geçen sene açıldı yani, ondan öncesinde yoktuaz kaldı az havalar düzeliyo, şimdilik evde bisikletinle idare et sende canım diyodun ya eve gitmeden salona giderdm die, eve glince rahatlamadam mesela hemen başla spora. ne bileyim leslie 1 mil yap ısınır hem vucudun sonra da bi yarım saat bisiklet falan. olmaz mı öyle
ben kefir arada içerim zaten geçen marketden aldımm meyvalısı vardı ama ben sade aldım benim damak tadıma ters değil severimde ama senin seveceğini pek sanmıyorum istersenmeyvalısını dene
slm aramıza hoşgeldin
kaç kg fazlan var bilmiyorumama sağlıksız yetersiz bir menü zaten sporda yaparsan güçsüz düşersin onun yerineküçük bir tabak al kendine yemeklerini kendin yapıyorsan sağlıklı az zeytinyağda yap yanına bol yoğurt salata bu kadar öğlen işde çıkan yemeğide az ye gerekirse evde yoğurt getir dengele araöğünlerede kuruyemis kuru meyva ama kararında en az 1.5 su ve spor şartlar neolursa olsun günde en kötü30 dk spor yaptınmı tamamdır sağlık sorunun yoksakg verirsin mutlaka
canım, akşam yemeğini kaçta yiyorsun? Yatana kadar bir şey yemiyorsun o zaman. Duyguşum, senin test sonuçlarında da bir şey çıkmadı, yanlış anlama canım ama daha çok kilo verebilmen gerekmez mi? Ne bileyim, ben senin kadar yesem verirdim gibime geliyor. Az yediğim zamanlar olmuştu ve o zaman verebiliyordum aslında. çıkamadım ben bu kilo verme mantığının içinden
canım, akşam yemeğini kaçta yiyorsun? Yatana kadar bir şey yemiyorsun o zaman. Duyguşum, senin test sonuçlarında da bir şey çıkmadı, yanlış anlama canım ama daha çok kilo verebilmen gerekmez mi? Ne bileyim, ben senin kadar yesem verirdim gibime geliyor. Az yediğim zamanlar olmuştu ve o zaman verebiliyordum aslında. çıkamadım ben bu kilo verme mantığının içinden
kızne yanlış anlıcam valla ben gereken tüm tetkitleri yaptırdım yediklerimde böyle bu hafta görcez geçen hafta bildirim yapmadımama beni asıl yakan hafta sonları nesli biz herhafta biryere çıkarızz geçen hafta gümüldüre gittik dönüşde güzelbakçe tarafında kendin pişir kendi ye yaptık deyim yerindeyse patlayasaya kadar yedim çünkü eti alıyorsun yani o kadar para veriyorsa bırakmak olmaz birde yediğimiz mekanda bize tatlı ikram ettiler böyle güveç tabağında fırınlanmıştahinli üstüne fıstıklıcevizli birşey ilkkez yedim yani yicek yerim yoktu ama o kadar lezzetliydiki bırakmadım yedim hepsini yani bide bizim aileb bi iştahlı kayınvalide görümce enişte yeğen hele kocamm yani onların yiyiş şeklibileiştah açar neyse kısacası beni hafta sonları yakıyor sanırım. Onlaraönlem almam lazım azaltmam lazım dedimya son 3 aya daha disiplinli gircem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?