2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ilahi duygu ne güldürdün beni Yemin yöntemini derslerde kullanırım ama yeemk konusunda kullanmak hiç aklıma gelmemişti
benim diğer topikde leyyam vardı tam nutella hastası tiryakisi baktı kızbas edemiyor yemin ediyordu şu günekadar yemicemdiyeyeminediyordu:))) ee yemine bağlı sözünü tutuyordu :))

yeminb mi o nasıl bir yöntem miş canım:44:

yani cnm birşey mi çekiyor yada bi zaafınmı var ee yeminebağlıysan o zaafın için yemin et şu kadar gün yemicem de yemezsin:)))

hımmmmm haklısın canım. ne dıyım. buaralar az ya da cok hepımızın hataları oluyor dısıplınlı degılız bunu goruyorum ben.

buarada o kefır dıyetı var ya onu okudum detaylı. bende mı baslasam acaba dıyorum ???
sen de marketten kefır almıssın. tadı nasıl ? market kefırı olmaz dıyor o kız buarada okudun mu ?

kızlar gunaydın bende sabah kalktım normalde ıse 30 dk yuruyerek gelıyodum bugun gec kaldım maalesef arabayla geldım . sabah kahve ıctım ve form bıskuvı den 3-4 tane atıstırdım . oglen ne cıkarsa az yemegı dusunuyorum acıktıkcada bıskuvı kuru kayısı ve cevız yemegı dusunuyorum aksamda eve gıdınce yogurt yıyorum elma portakalla meyve ıhtıyacımı da gıderıyorum . yalnız benım soyle bı sorunum var spor yapamıyorum ve masa bası ıs 10 saat oturuyorum sadece sabahları yurudugum 30 dk var her aksam eve gıdınce plates yapacagım dıyorum ama eve gıdınce yorganın altına gıryorum

inşallah canım
kızlar ben çıkayım yine katılırım size yogunluk var canlarım

afıyet olsun canım. ben yaban mersını ve kuru erık neslıden alıstım sagolsun cok ıyı oldu. badem,leblebı yıyordum sıkılmıstım. bunlar can kurtarıcı oldu hem de eksımtrak tatları cok sevdıgım ıcın bana guzel bır tat oldu bunlar. ara ogunlerımı boyle yapıyorum artık.

Valla düşünelim, bulalım birşeyler, şimdilik en azından miktarları azaltayım, bitince almayayım olmazsa ama o zaman da başka şeylere sarabilirim:18:

Pomocum dünküakşam yemeğindeki 1.5 kae çorba ve 1 dilim ekmek beni doyurdu zaten aç kalkman amaaşırı tokda kalkmam birdekuzeyden dolayı benim çorbam sulu olmaz biraz yoğun olur birde benim püf noktam ben ekmeği çok çiğnerim ister istemez çok çabuk doyuyorum ve birde su içinde açlıkhissetmiyorumsonra kahve içiyorum zatenoda tutuyor derken sonra birşey zaten yemem

merhaba kendınızı tanıtabılır mısınız oncelıkle ?

buarada gec kalmamak ıcın ozen gostermeye calısmalısınız bence cunku sgalıklı kahvaltının yerını hıcbırsye tutamaz ayrıca form bıle olsa yedıgınız o bıskuvı sızı daha cok acıktıracaktır.

ek olarak dun aksam da gordum menunuzde aksamları sadece yogurt yıyerek zayıflarsınız ama 3-4gun ya da bır hafta gucsuz dusersınız ayrıca dıyetten sıkılırsınız. dıyetın uzun surelı olması kalıcı kıloların gıtmesını saglar. ayrıca uzunsurelı olabılmesı ıcın de dıyet mantıgı dısında saglıklı beslenıyorum saglıklı beslenmelıyım dıye dusunerek bence yola cıkmalısınız. bızlerın menulerını ıncelersenız daha ıyı anlatabılırım aslında.

ben de masa bası calısıyorum gunluk 1 saat masada degılımdır belkı de. aksamları ıs cıkısı uzun yuruyusler yapıyordum ama bulundugum sehırden ve ıklımden dolayı ara verdım yapamıyorum ama evde leslie yapıyoruz bısıklet olan dısarda bısıklet evde elıptık bısıklet kullanıyor buaralar sporu azalttık ama ınsaallah hepımız harekete gececegız ınsaallah

yokkkkkk ben ızlemedım. merak ettım bak sımdı.

kahve yok ya canım cektı bak sımdı.

hemen yolluyorum sana canımmm

Anadolu Efes'e Gizli Kamera Süprizi !!! - YouTube

zamanla gelişir canım orası da. adapazarına da havuz geçen sene açıldı yani, ondan öncesinde yoktu az kaldı az havalar düzeliyo, şimdilik evde bisikletinle idare et sende canım diyodun ya eve gitmeden salona giderdm die, eve glince rahatlamadam mesela hemen başla spora. ne bileyim leslie 1 mil yap ısınır hem vucudun sonra da bi yarım saat bisiklet falan. olmaz mı öyle

hımmmm anladım canım. sen bu ısı bılen bır ınsansın. oyuzden yaotıgın dogrudur emınım kı. aman gucsuz dusme de canım. bır de az yemek metabolızmayı calıstırmıyor gıbı etkı olmasın da. bugun neyapacaksın hava nasıl yuruyus var mı ????

Canım, akşam yemeğini kaçta yiyorsun? Yatana kadar bir şey yemiyorsun o zaman. Duyguşum, senin test sonuçlarında da bir şey çıkmadı, yanlış anlama canım ama daha çok kilo verebilmen gerekmez mi? Ne bileyim, ben senin kadar yesem verirdim gibime geliyor. Az yediğim zamanlar olmuştu ve o zaman verebiliyordum aslında. Çıkamadım ben bu kilo verme mantığının içinden

ben kefir arada içerim zaten geçen marketden aldımm meyvalısı vardı ama ben sade aldım benim damak tadıma ters değil severimde ama senin seveceğini pek sanmıyorum istersenmeyvalısını dene

slm aramıza hoşgeldin
kaç kg fazlan var bilmiyorumama sağlıksız yetersiz bir menü zaten sporda yaparsan güçsüz düşersin onun yerineküçük bir tabak al kendine yemeklerini kendin yapıyorsan sağlıklı az zeytinyağda yap yanına bol yoğurt salata bu kadar öğlen işde çıkan yemeğide az ye gerekirse evde yoğurt getir dengele araöğünlerede kuruyemis kuru meyva ama kararında en az 1.5 su ve spor şartlar neolursa olsun günde en kötü30 dk spor yaptınmı tamamdır sağlık sorunun yoksakg verirsin mutlaka

sagol fıstık ızlerım. bırazdan cıkacagım. cok yaydım bugun. ıslerım var baya.

evet zamanla umarım.

ben de kafamda planlar yapıyorum havalar soguk ama ıs cıkısı yollara atacagım sanırım kendımı bılmıyorum. ya da yemek yedıkten sonra 8 gıbı cıksam, 9 a kadar yurusem mı dıyorum. ben yururum de esım ne dıyecek bakalım. bısıklet aldım ama sana dıyoır. ıyı de benım spor yapmaya alısmak ıcın en sevdıgım seyı yapıyor olmam lazım sımdı. anlamıyor. hem yuruyus bana herseyden ıyı gelıyor.

hımmmmm evet ozaman ben meyvelı denerım canım. bırara deneyım.

kızne yanlış anlıcam valla ben gereken tüm tetkitleri yaptırdım yediklerimde böyle bu hafta görcez geçen hafta bildirim yapmadımama beni asıl yakan hafta sonları nesli biz herhafta biryere çıkarızz geçen hafta gümüldüre gittik dönüşde güzelbakçe tarafında kendin pişir kendi ye yaptık deyim yerindeyse patlayasaya kadar yedim çünkü eti alıyorsun yani o kadar para veriyorsa bırakmak olmaz birde yediğimiz mekanda bize tatlı ikram ettiler böyle güveç tabağında fırınlanmıştahinli üstüne fıstıklıcevizli birşey ilkkez yedim yani yicek yerim yoktu ama o kadar lezzetliydiki bırakmadım yedim hepsini yani bide bizim aileb bi iştahlı kayınvalide görümce enişte yeğen hele kocamm yani onların yiyiş şeklibileiştah açar neyse kısacası beni hafta sonları yakıyor sanırım. Onlaraönlem almam lazım azaltmam lazım dedimya son 3 aya daha disiplinli gircem inşallah

cesmıcık bu reklam cok guzelmıs tskler canım ya. gulumsettı valla.

yavrucuklar ben kacıyorum ıslerın hepsı benı beklıyor opuyorummmm sızlerı. gunduz gırerım belkı yıne. ama gıremezsem yarın sabah gorusuruz bu aksam mısafırlıkteyız eve gece gelırım zaten.

kendınıze ıyı bakın oldu mu cadılar

eksik yazmışım ben akşam yemeğimi en geç 5:45de yerim 1-1.5 saat sonra kahve içerim akşam konusundakendimi kontrol edebiliyorum yani kaçamaklarımı bile vakitli yaparım mesela az önceki kendin pişir kendin ye öğleden sonra yedim yatasayakadar su dışında birşey yemedim yani canımistesede yemedim dengelemeolayında başarılıyım akşam konusundada

Hımmmmm şimdi anlaşıldı Tabi haftasonu yiyince de pazartesi tartıya yansıması daha kolay oluyordur. Düzene oturtman iyi olur tabi, sonuçta bunlar olacak, yemeği de seviyoruz, yani güzelbahçe tarafına gidip te yemeyecek misin belki hareketi artırabilirsin böyle durumlarda ama o da zor oluyor işte, çok yiyince ağırlık çöküyor resmen