- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.141
eksik yazmışım ben akşam yemeğimi en geç 5:45de yerim 1-1.5 saat sonra kahve içerim akşam konusundakendimi kontrol edebiliyorum yani kaçamaklarımı bile vakitli yaparım mesela az önceki kendin pişir kendin ye öğleden sonra yedim yatasayakadar su dışında birşey yemedim yani canımistesede yemedim dengelemeolayında başarılıyım akşam konusundada
yokya aç bırakmam kendimi asla benim tek sorunum uyku sorunu geç yatıyorum bu aralarhımmmm anladım canım. Sen bu ısı bılen bır ınsansın. Oyuzden yaotıgın dogrudur emınım kı. Aman gucsuz dusme de canım. Bır de az yemek metabolızmayı calıstırmıyor gıbı etkı olmasın da. Bugun neyapacaksın hava nasıl yuruyus var mı ????
hoşgeldinn güzel anne ve kurufasulyeben geldimmmm ne var ne yok topikte...
hadi cnm kolay gelsinnn kendine dikkat etcesmıcık bu reklam cok guzelmıs tskler canım ya. Gulumsettı valla.
Yavrucuklar ben kacıyorum ıslerın hepsı benı beklıyor opuyorummmm sızlerı. Gunduz gırerım belkı yıne. Ama gıremezsem yarın sabah gorusuruz bu aksam mısafırlıkteyız eve gece gelırım zaten.
Kendınıze ıyı bakın oldu mu cadılar
dün izledim bayıldım fac. Paylaştım hemen ya ben futbolmuş basketbolmuşçok seviyorum böyle gösteriler slogonlar marşlar çok seviyorum geçen gs maçında taraftarların gösterilerine bayıldım hele atkıyla yapılana bayılıyorumhemen yolluyorum sana canımmm
anadolu efes'e gizli kamera süprizi !!! - youtube
zamanla gelişir canım orası da. Adapazarına da havuz geçen sene açıldı yani, ondan öncesinde yoktuAz kaldı az havalar düzeliyo, şimdilik evde bisikletinle idare et sende canım Diyodun ya eve gitmeden salona giderdm die, eve glince rahatlamadam mesela hemen başla spora. Ne bileyim leslie 1 mil yap ısınır hem vucudun sonra da bi yarım saat bisiklet falan. Olmaz mı öyle
duygu senın tavsıyen ne canım neslıye ne onerelım ????
olur olur sennerden nereye geldin bununmu üstesinden gelemicen yapman gereke bir parça azaltmanokadar açıkdıkça bitkiçayı-su-kahve içmen o kadarMaşallah canım, benim eşim de öyledir, çok güzel dengeler, canı istese bile yemez. Bana da bulaşsa ya bu özellikler biraz
hımmmmm şimdi anlaşıldıTabi haftasonu yiyince de pazartesi tartıya yansıması daha kolay oluyordur. Düzene oturtman iyi olur tabi, sonuçta bunlar olacak, yemeği de seviyoruz, yani güzelbahçe tarafına gidip te yemeyecek misin Belki hareketi artırabilirsin böyle durumlarda ama o da zor oluyor işte, çok yiyince ağırlık çöküyor resmen
kızlar bu arada telefonum bugün geliyor bir aksilik olmazsa, kargodaymış, ben işyerinde olmayacağım için eşim teslim alacak, haftasonu kurcalarım artık:))
duygucum ben de yavaştan çıkayım, anca hazırlanırım. Senin planlar nedir bugün? Ben toplantıdan sonra alışveriş yapacağım. Evde bir şey kalmadı doğru dürüst. Bir de bugün ne olursa olsun, spor yapacağım, ahan da yazdım buraya, yapmam lazım artıkSen de spor yaparsan yaz lütfen, gaza gelelim birbirimize bakıp
olur olur sennerden nereye geldin bununmu üstesinden gelemicen yapman gereke bir parça azaltmanokadar açıkdıkça bitkiçayı-su-kahve içmen o kadar
aslında çözüm var bir parça azaltmak bol salata almak ve zaten her c.tesi yapıyoruz pazar günüde spor yaparsam sorun olmaz ama işte pazarları tümgün filmizliyoruz eşimle ama yok kararlıyım son 3 ayiyi değerlendircem, yazın sürekli denizde oluyoruz bu sefer zayıf gideceğim zaten yazlıkda kg almıyorum kayınvalide harika yemekler yapıyor sonra yüzüyorum yani ne kg alıyorum ne veriyorum
hadi cnm hayırlısı olsun gülegüle kullan şimdiden
tamam cnm bendekalkcam evi toparlayım yavaşdan
benimplan hava kapalı evdeyim bugünde:))) ama ahandabende diyorum bugün 10 bin adımyapcam haberin ola:)))
sagol fıstık ızlerım. bırazdan cıkacagım. cok yaydım bugun. ıslerım var baya.
evet zamanla umarım.
ben de kafamda planlar yapıyorum havalar soguk ama ıs cıkısı yollara atacagım sanırım kendımı bılmıyorum. ya da yemek yedıkten sonra 8 gıbı cıksam, 9 a kadar yurusem mı dıyorum. ben yururum de esım ne dıyecek bakalım. bısıklet aldım ama sana dıyoır. ıyı de benım spor yapmaya alısmak ıcın en sevdıgım seyı yapıyor olmam lazım sımdı. anlamıyor. hem yuruyus bana herseyden ıyı gelıyor.
cesmıcık bu reklam cok guzelmıs tskler canım ya. gulumsettı valla.
yavrucuklar ben kacıyorum ıslerın hepsı benı beklıyor opuyorummmm sızlerı. gunduz gırerım belkı yıne. ama gıremezsem yarın sabah gorusuruz bu aksam mısafırlıkteyız eve gece gelırım zaten.
kendınıze ıyı bakın oldu mu cadılar
Kızlar bu arada telefonum bugün geliyor bir aksilik olmazsa, kargodaymış, ben işyerinde olmayacağım için eşim teslim alacak, haftasonu kurcalarım artık:))
ayy haklısın valla, yaza bir şey kalmadı :26: Ben de akşam atıştırmalıklarını azaltıcam yavaş yavaş. Belki tartarak ayarlama falan yaparım. Içeceğe yüklenmek te iyi fikir. Belki kuru meyveleri yerken de yudum yudum su içersem daha çabuk kesebilir. Deneyeceğim artık.
sanada kolay gelsinnn tamam paylaşırıztamam canım, kolay gelsin. Akşam spor sonuçlarını paylaşalım o zaman:))
Herkese merhaba arkadaşlar. sabahtan beri ilk kez totomu koltuğuma koyma fırsatı buldumçok yorucuydu intrenette bişey buldum aşağıya koydum resmi. ben güne 2 numara ile başladım 3 numara ile devam ettim ve daha akşam olmadan 8 numaradaki hale geldim sizin ruh haliniz kaç numara bugün ??? Eki Görüntüle 639555
ne güzel resmlermiş bunlarben 7 9 ve 16 numaraları karıştırırarak yaşıyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?